Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ...


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
 Στις 550,10 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με αλμα 10,12% και τζιρο 81,5 εκ ευρω. Ο τζιρος δειχνει  οτι υπαρχει κλεισιμο short θεσεων σε δεικτοβαρεις μετοχες ( ΕΤΕ 19,7 εκ τμχ) ΟΤΕ 4,9 εκ τμχ, προφανως προεξοφλωντας τον σχηματισμο βιωσιμης κυβερνησης.Ο ΔΤΡ σηματωρος γι αυτη τη φαση της αγορας συνετριψε τα επιπεδα του 1,90 και διεσπασε και την μεγαλη αντισταση ( γραμμη λαιμου) στις 212 μον κλεινοντας με το εντυπωσιακο 23,39%!!! στις 224,21 μον. 
+12,55% και για τον FTSE 20 ,αφου ακολουθησαν τις τραπεζες και οι αλλες δεικτοβαρεις μετοχες ΕΛΛΑΚΤΩΡ ( +27,49%) ΟΤΕ ( +17,83%) ΔΕΗ ( +16,43%) ΦΦΓΚΡΠ ( +9,47%) ΜΥΤΙΛ (+ 6,21%) ΜΙΓ (+ 14,15%) ΒΙΟΧΚ ( +15%).
Η αγορα ,πολυ πιεσμενη ,δειχνει οτι θελει σταθεροτητα και κυβερνηση ικανη να διαπραγματευτει το μελλον της χωρας.
Τελικη εικονα  πολυ ικανοποιητικη με 116 μετοχες θετικες και μον 25 αρνητικες.
Θετικη η εικονα  στην Αμερικη +0,85% στις 12.602 μον ,ελαφρα αρνητικος  ο DAX  0,38% στις 6129 μον .

34 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Αεροζίνη 50 Έχουμε αρκετή ?? θα μας φτάσει ??

michele είπε...

Απο δευτερα να ολα πανε καλα,θα εμφανιστει Γιαννη η αποθηκη καυσιμων ,για συμπληρωμα χαχα

michele είπε...

Κλεισιμο πανω απο τον ΚΜΟ 30ημ..

giannhs kon είπε...

Υψηλό ΗΜΕΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

michele είπε...

508000 πακετο στη ΓΕΚΤΕΡΝΑ ΣΤΑ 0,6370.. στο κλεισιμο εγινε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα.Michele ωραια φωτο,εχει χωρο για εμας στον πυραυλο?Μια χαρα πηγαμε σημερα.Ο φοβος που εγραφες τις προαλες και που κυριαρχει στον ΧΑΑ εκανε πολλους να πουλησουν νωρις,μαζι και εγω,αλλα το κερδος ειναι παντα κερδος.Για να δουμε την συνεχεια...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Mας τρελανε ο πυραυλος!!!
δωσ του μειγμα ν αναψει καλα...
Μπουκοσε τον...

Γεράκι είπε...

η NBG βρισκεται ακριβως κατω απο την σουπερ αντισταση της...ευρω κ καλες ειδήσεις θα την απογειώσει..ηδη ειμαστε στο +28%..αλλα επειδη τα έχουμε δει ολα..να ξέρουμε που πατάμε..

giannhs kon είπε...

Πάω να κάνω καμία δουλεία για να έχουμε να τρώμε χαχαχ και τα λέμε το βραδάκι

Καλό απόγευμα σε όλους

michele είπε...

To κακο στην nbg ειναι οτι αφησε παλι μια gap αρα

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους... τι κανουμε... Σημερα ηταν η πρωτη μεγαλη αντιδραση που δε πουλησα τιποτε...

pantelis είπε...

Να πω ... Εμεις τα λεγαμε????εχχεεχε

michele είπε...

Καλα εκανες Παντελο το mail μου το πηρες χτες ??

pantelis είπε...

Το πειρα... Αλλα δε προλαβα να σου στειλω.. με προλαβε το ΧΑΑ

michele είπε...

Ενταξει Παντελο,ολα καλα χαχα

george είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Μιχάλη δεν πιστεύω η φώτο να είναι από τον challenger...;;;

michele είπε...

George ουτε που ξερω να σου πω χαχα,αλλα με πανω απο 10% δεν μπορουμε να μην βαλουμε πυραυλο.Οταν πεφτει πολυ βαζουμε γκρεμοοοοο

ο dwk είπε...

…δυο και σήμερα Michele.
Όλα θα πάνε καλά.

michele είπε...

Μακαρι DWK ..αισιοδοξο σε βλεπω!

ο dwk είπε...

…μέχρι και σε νίκη με την Ρωσία έχω αρχίσει να πιστεύω !

michele είπε...

Να σου πω ,καλη αποδοση θα εχει στο στοιχημα δεν το εχω δει..

ο dwk είπε...

Πάντως 10,12% ΔΕΝ έχει !

PS είπε...

αν κάποιοι δεν έφυγαν σε μια μέρα σαν τη σημερινή ,τι να πω,ή άπληστοι είναι ή υπεραισιόδοξοι.
Λάθος που άνοιξα PC to μεσημέρι,ενώ είχα αφήσει εντολές στο κλείδωμα,- 4λ από αλφα και -3λ από ευρομπ,αλλά το άμεσο παντελόνιασμα δεν συγκρίνεται με καμμιά προσδοκία πλουτισμού από το ταμπλώ,άποψή μου.

michele είπε...

Η αγορα προεξοφλει σχηματισμο κυβερνησης.Οποτε το να φευγεις μια μερα σαν την σημερινη ενεχει περισσοτερο ρισκο απο το να μεινεις.Εγω εδιωξα και χαρτια αλλα εγω ειμαι περιεργη περιπτωση επενδυτη.

michele είπε...

Ωραιο φαουλ ο Pirlo.Για τον οποιο ειχε πει καποτε ο Gattuso οταν παιζανε μαζι στη Μιλαν,οτι στις προπονησεις μερικες φορε νομιζω οτι εγω και ο Αndrea παιζουμε διαφορετικο αθλημα!

PS είπε...

"Θα υπάρξει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα 100 ημερών για τη νέα κυβέρνηση. Εάν δεν εφαρμοσθεί στο ακέραιο, τότε το παιγνίδι τελείωσε", δήλωσε ο γερμανός αξιωματούχος. "Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ψηφοφορία για τον ελληνικό λαό. Καλείται να υποστηρίξει την παλιά φρουρά που τον οδήγησε σε αυτό το χάλι".

Άλλοι γερμανοί αξιωματούχοι τους οποίους επικαλείται το ρεπορτάζ του Reuters, υπό τον τίτλο «Γερμανία και Ελλάδα: η ιστορία μίας απομάκρυνσης", θεωρούν ωστόσο ότι τα εμπόδια προς την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη είναι περισσότερα. Κορυφαίος ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης δήλωσε ότι δεν υπάρχει τρόπος να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την ευρωζώνη, εάν επιθυμεί να παραμείνει στο ευρώ".

"Οι Ευρωπαίοι είναι πιθανόν να αποφασίσουν να κλείσουν τις στρόφιγγες χρηματοδότησης, περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα θα πτωχεύσει προς τον Σεπτέμβριο, αλλά θα παραμένει ακόμη στο ευρώ", είπε ο ευρωπαίος τραπεζίτης

"Δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στους έλληνες πολιτικούς και υπάρχει η επίγνωση ότι όποιος και να νικήσει, το ελληνικό πρόγραμμα θα πρέπει να τύχει επαδιαπραγμάτευσης μετά τις εκλογές. Το θέμα είναι πόσα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η Γερμανία για να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Μόνο η Μέρκελ και οι πολιτικοί μπορούν να το αποφασίσουν αυτό", είπε.

Το ρεπορτάζ αποτελεί ένα χρονικό της επιδείνωσης των σχέσεων ανάμεσα στο Βερολίνο και την Αθήνα μέσα από σειρά παρεξηγήσεων, αθέτησης υποσχέσεων και δημοσίων επιθέσεων. Γερμανοί αξιωματούχοι περιγράφουν την απογοήτευση του Βερολίνου για την αποτυχία της ελληνικής γραφειοκρατίας να εφαρμόσει τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν στην κορυφή, την αποτυχία στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.
----Καλείται να υποστηρίξει την παλιά φρουρά που τον οδήγησε σε αυτό το χάλι".-Μπά,εμείς άλλα θέλουμε.

PS είπε...

Δείτε τα 3 κορυφαία ανοδικά κεριά στις 10/5/10,22/7/11 και 29/8/11 και το τι ακολούθησε στον γδ.
Εύχομαι και ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια μετά τη σημερινή υπερβολή.

michele είπε...

Μιλάει η Σακοραφα, για την προβολή της οποίας έχουν εκνευριστει πολλά στελέχη του κόμματος, για τον Λαμπράκη και τον Πετρουλα...Σοφία καλή είναι η ιστορία ,έφερες ψήφους από το ΠΑΣΟΚ ,αλλά τα θέματα είναι αλλα.
Ασε που ο γιος του Λαμπράκη είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και έκανε μια καριέρα μακριά απο το ιστορικό όνομα του πατέρα του

michele είπε...

Το τελευταίο κερί ήταν με το deal που δεν έγινε ετε-άλφα..αν κερδίσει ο Αλέξης ναι τα ίδια θα έχουμε χο χο χο

michele είπε...

Σε δέκα λεπτά ένα απλό γραφηματακι του γενικού δείκτη..

PS είπε...

λέω μήπως ξεκινήσουμε από αύριο,όχι φυσικά επειδή έδωσα και θέλω να ξαναπάρω παρακάτω,αλλά επειδή φαίνεται δύσκολη η αυτοδυναμία και μπορεί να πάρει μέρες πάλι η αβεβαιότητα

PS είπε...

κλείσιμο πάνω στον 30άρη,από τις 20/1/12 είχε να συμβεί το τρύπημα από κα΄τω προς τα πάνω.

michele είπε...

Δεν μπορεί να υπάρξει αυτοδυναμία Φ γιατί τα κόμματα εκτός βουλής θα έχουν πολύ μικρότερο ποσοστό απο τις προηγούμενες εκλογές.Απλά παίζουν τη νίκη της Νδ όπου κατα την γνώμη τους μπορεί πιο εύκολα να σχηματίσει κυβέρνηση.Λογικό άλλωστε.

michele είπε...

Πάμε επάνω έτοιμο το γραφηματακι..