Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012


 ΣΑΒΒΑΤΟ                                                                                 
.
                                 
                                                               ..και καφεδάκι 


ΜΠΑΝΚΣΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ...

Του Μιχάλη Μητσού, ΝΕΑ
Το περασμένο καλοκαίρι, ο τότε γενικός διευθυντής της Barclays Μπομπ Ντάιαμοντ δήλωνε: «Η εποχή που οι τραπεζίτες είχαν τύψεις τελείωσε». Τότε δεν ήταν σαφές τι εννοούσε ο αμερικανοβρετανός τραπεζίτης. Σήμερα ξέρουμε: όταν κόπασε ο θόρυβος από το σκάνδαλο των subprime, που προκάλεσε τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, οι τράπεζες άρχισαν και πάλι να αλωνίζουν. Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές, χωρίς να χρειάζεται να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Μόνο τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στην επιφάνεια τρία νέα μεγάλα σκάνδαλα. Εταιρείες που εκδίδουν πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard) και μεγάλες τράπεζες (Citi, Chase, Bank of America) κατηγορούνται ότι επέβαλλαν υπερβολικές χρεώσεις στις συναλλαγές: για να μην προσαχθούν σε δίκη, δέχθηκαν να πληρώσουν 7 δισεκατομμύρια δολάρια (!). Η Barclays (του απαλλαγμένου από τύψεις Ντάιαμοντ) και άλλες τράπεζες χειραγωγούσαν προς όφελός τους το διατραπεζικό επιτόκιο Libor: εδώ το πρόστιμο μπορεί να φτάσει τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια. Και το αφεντικό της HSBC, της μεγαλύτερης τράπεζας του κόσμου, παραδέχθηκε ότι το 2008 η τράπεζα ενθάρρυνε το ξέπλυμα 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, αφού οι έμποροι ενίσχυαν με τον τρόπο αυτό το προβληματικό χρηματοπιστωτικό σύστημα!
Οταν ένα στέλεχος της τράπεζας ενημέρωσε τον διευθυντή του για ύποπτες συναλλαγές όπου εμπλέκονταν η Χαμάς και η Χεζμπολάχ, εκείνος του είπε να το βουλώσει. Πάνω απ” όλα ο πελάτης, ο οποιοσδήποτε πελάτης – και οι προμήθειες που τον συνοδεύουν.


«Same old boring story» (η ίδια παλιά, βαρετή ιστορία) σχολίασε αμερικανός αναλυτής. Οι τράπεζες ανέκαθεν αποτελούσαν κράτος εν κράτει, συσσώρευαν μυθικά κέρδη και όταν αντιμετώπιζαν δυσκολίες απαιτούσαν να ενισχυθούν με τα χρήματα των φορολογουμένων καθώς η κατάρρευσή τους θα παρέσυρε ολόκληρο το «σύστημα».
Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό οι Αρχές στην Ευρώπη και Στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν κάπως να συγκρατήσουν τους «μπάνκστερ» (όπως τους αποκαλεί στο πετυχημένο πρωτοσέλιδό της η χθεσινή «Λιμπερασιόν»), αλλά στο στόχαστρό τους βρίσκεται περισσότερο η αλαζονεία παρά η ατιμωρησία των τραπεζών. Οι πολιτικοί κάνουν πομπώδεις δηλώσεις για να κατευνάσουν το εξαγριωμένο πλήθος, αλλά στη συνέχεια τις ξεχνούν και η ζωή ξαναπαίρνει τους συνηθισμένους της ρυθμούς.

251 σχόλια:

1 – 200 από 251   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους


Διαβάζω ότι η βραδιά ήταν εξαιρετική . Πάντα τέτοια .

Ελπίζω να έχετε κανονίσει ήδη την επόμενη συνάντηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ χαχαχ

Καλή σας μέρα

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Γιαννη
καλημερα σε ολους
ναι, διαβασα οτι περασαν αριστα...και ημουν βεβαιος...και για να τους παρουν τα ξημερωματα,φαινεται πως "εδεσαν" τα αγνωστα παλιοπαιδα...χαχαχα
παντα τετοια,που επιβεβαιωνουν οτι πανω στο χαλι του χαα ,βγαινουν ανθρωπινες σχεσεις δυνατες

παω για τη βουτια μου,αν και αργησα παρομοιως...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ καλές βουτιές

giannhs kon είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΑΣΚΗΜΑ χαχαχα

πτώση της τάξεως του 1,09% στις 5.652 μονάδες για τον FTSE στο Λονδίνο, απώλειες ύψους 2,14% στις 3.194 μονάδες σημειώνει ο CAC στο Παρίσι , πτώση σημείωσε και ο DAX κατά 1,90% στις 6.630 μονάδες. Ο ΙΒΕΧ στη Μαδρίτη έκλεισε στο -5,8% και ο FTSE MIB στο Μιλάνο σταμάτησε στο -4,38%, ενω ο Stoxx 600 υποχώρησε κατά 0,99% στις 259 μονάδες

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους πρωινούς Γιάννη και μπαρμπαλιά. Καλημέρα σε όλους.

Χάρηκα που πέρασαν καλά τα παλικάρια μας... την επόμενη φορά δεν την χάνουμε Γιάννη, αλλά μόνο 4 ήταν σε θέση να γράψουν κάτι?
Τώρα αν 2.30 είναι ξημερώματα το συζητάμε, για μας τα νιάτα είναι πολύ νωρίς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διάβασα το μεταμεσονύκτιο του email από την άλλη...στην δική μου περίπτωση όπου αναπηρικό καροτσάκι βάλτε πατερίτσες.

δημοσθενης είπε...

καλημερα παιδες..Ηλια ηπιαμε και ενα ποτηρακι εις υγειαν σου για τα χρονια πολλα...περασαμε πολυ ωραια, ολοι οι καινουργιοι ηταν ενας κι ενας και πολυ χαρηκα που τους γνωρισα...τι να πεις τωρα για τον Αλεξανδρατο, τον dwk,τον "γιατρο", τον Αλεξανδρο, τον Γιαννη Αμπελοκηποι..αστερια ολοι...επεσε πολυ γελιο...χαχα

Γεράκι είπε...

Καλημέρα κ απο μένα...θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Αλεξανδράτο..οτι κ να πω θα είναι λίγο...αυτο που δημιουργήσαμε κ δημιουργουμε ειναι εκπληκτικο...μιλάμε για ποιοτητα ανθρώπων...τα υπόλοιπα ειναι περιττα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους δυο ξενύχτες μας, χάρηκα πολύ που περάστε τόσο ωραία, αν και ήταν αναμενόμενο σύμφωνα με την εμπειρία από τις προηγούμενες συναντήσεις...να είμαστε καλά να έρθουμε και εμείς οι απόντες την επόμενη φορά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας άμεσα, για να δούμε θα τολμήσουν οι τωρινοί αυτό που δεν τόλμησαν οι προηγούμενοι?

http://www.pentapostagma.gr/2012/07/blog-post_502.html

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και στην παρέα.

Καλημέρα Νίκη και σ΄ευχαριστούμε για τς χθεσινές ευχές σου, σήμερα τις είδα.

Με κάλυψαν τ΄αγόρια για τη χθεσινή βραδιά, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

δημοσθενης είπε...

Από το Λύκειο στη NASA για εκπαίδευση βρίσκονται δύο Έλληνες μαθητές. Για εννέα μέρες οι δύο νεαροί που αρίστευσαν στο 17ο Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της NASA στο Huntsville της Alabama των ΗΠΑ και θα περάσουν τη δύσκολη εκπαίδευση των αστροναυτών.


Ο πρόεδρος της εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, Κωνσταντίνος Μαυρομμάτης μιλάει για το πως επελέγησαν οι Νίκος Κουκουφίλιππας και Ιωάννα Κούρκουλου. Και λέει χαρακτηριστικά: «Αυτοί οι μαθητές ήταν οι πρώτοι μαθητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής που έγινε σε τρεις φάσεις.


Η πρώτη ήταν μέσω διαδικτύου, η δεύτερη φάση έγινε σε όλα τα Λύκεια της χώρας και η τρίτη φάση των σαράντα καλύτερων από τις προηγούμενες φάσεις, ήρθαν στο Βόλο, Μάρτιο και έδωσαν εξετάσεις πάνω σε θέματα αστρονομίας και διαστημικής».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε ολους, η χθεσινη βραδια ηταν απαιχτη..Πολυ ωραια παρεα.Αντε και την επομενη φορα να εχουμε απαρτια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασιλική και Γιάννη...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου Πανο καλημερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό με τους μαθητές είναι τουλάχιστον μια όαση μέσα στην έρημο που βαδίζουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αφού περάσατε καλά Γιάννη...περάσαμε και εμείς έστω νοερά, δείχνει ότι δεν έχουν χαθεί ακόμη όλα όσα ξέραμε

δημοσθενης είπε...

...απο τα στοιχεία των διασταυρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο ΤΣΜΕΔΕ / ΕΤΑΑ όπου ασφαλίζονται μηχανικοί και εργολήπτες προκύπτει ότι:

•Από τους 19.972 ασφαλισμένους, ένα ποσοστό 0,67% (134 άτομα) δεν είχε καθόλου ΑΦΜ, ενώ ποσοστό 5,55% (1.109 άτομα) είχε λανθασμένο ΑΦΜ.
•1.542 ασφαλισμένοι (ποσοστό 8,23%) εντοπίστηκαν να μην έχουν υποβάλει καθόλου φορολογική δήλωση.
•707 ασφαλισμένοι (ποσοστό 3,77%) δεν υπέβαλλαν δήλωση παρότι υποχρεούνταν εφόσον είχαν ετήσιο εισόδημα μεγαλύτερο των 6.000 ευρώ.
•2.011 ασφαλισμένοι (ποσοστό 11,70%), δήλωσαν μικρότερη σύνταξη από αυτή που πραγματικά χορηγεί το Ταμείο.
•1.677 είναι οι συνταξιούχοι του Ταμείου με αναπηρία (ποσοστό 9,8%, ενώ ο γενικός μέσος όρος είναι 7,7%).

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=212014
Τρίζουν» αγορές και ευρώ - Διάσωση ζητά η Βαλένθια.

Ένα από τα θέματα που μας "πάγωσαν" χθες και παραμέρισαν και τα λίγα ψήγματα αισιοδοξίας μας.
Στο μεταξύ καπάκι και η απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται ελληνικά ομόλογα, που θα "επαναξιολογηθεί" μετά την έκθεση της τρόικα για την ελληνική οικονομία.
ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ. Θα απαντήσει κανείς από τους δικούς μας?
Όσο απάντησε κάποιος θα μου πείτε για τις πρωτοφανείς δηλώσεις της χοντρο-Μέρκελ πριν τρεις μέρες. "Πρέπει να τιμωρηθεί η Ελλάδα με ύφεση για να εξαγνιστεί"!

Και όλα τα σχέδια για "ανάπτυξη" με τα οποία μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό?
Μας δουλεύουν κανονικά βαδίζοντας σταθερά επάνω σε προδιαγεγραμμένη πορεία καταστροφής της χώρας, αυτό γίνεται.
Και οι δικοί μας... μούγκα που τους κάνει συνένοχους.
Όπως και τα σχέδια των "αγορών" με τις συνεχείς υποβαθμίσεις... που κάνουν κάθε μέρα τα ευρωπαϊκά "όργανα" και τις κυβερνήσεις να φαίνονται γελοίες και ανεπαρκείς, όσους συναγερμούς και να χτυπάνε, όσες συνεδριάσεις και στηρίξεις και να εξαγγέλλουν...
Μαύρο καλοκαίρι θα περάσουν κι αυτοί αν δεν δείξουν πυγμή και αποφασιστικότητα, αλλά πάλι μήπως αυτό είναι που μας αφήνουν να πιστεύουμε και είναι όλοι στο κόλπο ενός παγκοσμίου σχεδίου???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ελληνική πραγματικότητα Δήμο... αλήθεια πότε περιμένουν να κάνουν ένα σωστό σύστημα που να βάζει κάθε κατεργάρη στη θέση του? Και τι έκαναν τόσα χρόνια?

dim είπε...

Καλημερα σε ολη τη παρεα.Η χθεσινοβραδυνη συναξη ηταν εκπληκτικη με ποιοτικους ψαρομεζεδες και πολυ ενδιαφερουσες συζητησεις και αποψεις.Ευχαριστω και χαρηκα για την γνωριμια ολων.Να το ξανακανουμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα dim

Chris είπε...

την καλημερα μου σ ολους σας

Χαιρομαι που περασατε πολυ ομορφα χθες και γινατε ενα σωμα μια ψυχη...
Πραγματικα ειναι οτι πιο ομορφο να γνωριζεις νεα προσωπα και να δενει και να μεγαλωνει η ομορφη παρεα της ελευθερης γνωμης...

Οι αποντες ευχομαι να βρεθειτε στην επομενη συναντηση και να περασετε εξισου ομορφα.Αλλωστε αυτη την θετικη εντυπωση εχω αποκομισει απο σας.Ο ενας βοηθα τον αλλον με καλη διαθεση και αρκετη δοση χιουμορ..
====
Ερωτηση 1 Η Μαρινα βρηκε καρεκλα τελικα????
Ερωτηση 2 Ο Μαικλ τελικα που την εχει την χωριστρα?
Ερωτηση 3 Ο Δημος ειναι γερό ποτηρι??Οχι τιποτα άλλο αλλά να ξερω ποσο θα μου κοστιζει η καθε φορα που τον κερναω κρασι:=)))
Ερωτηση 4 Επειδη εχω χασει επεισοδια "γιατρος" ποιος ειναι ρε παιδια????
=====
Φιλικοτατα

δημοσθενης είπε...

καλημερα δασκαλε..η ΜΑΡΙΝΑ εκατσε τελικα στα ποδια του dwk...ο μαικλ ακομα ψαχνει που θα κανει χωριστρα...εγω δεν πινω παρα μονο με παρεα και οχι παρα πολυ...ο γιατρος γραφει αραια στο διπλανο bankingnews , ειναι παλιος στο κουρμπετι και πολυ αξιολογο ατομο

δημοσθενης είπε...

γεια σου dim..σε ξεχασα στην αναφορα μου στους καινουργιους ...παραλειψη μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Χρηστάρα
Μόνο στο τελευταίο μπορώ να πω κάτι.
Ο γιατρός δεν γράφει εδώ, γράφει στη διπλανή στήλη που θεωρείται αδελφική αφού από εκεί ξεκίνησε η γνωριμία μας...

Chris είπε...

Καλημερα σου Αρχηγε.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σου...
Ρε τον ατιμο τον dwk ...και μετα ολο για ΚΑΠΗ μας λεει:=)))
Ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν εκει ο Πανος στα δικα του ποδια θα καθοταν:-)
Ο μαικλ μηπως δεν εχει βρει ακομα την καταλληλη τσατσαρα???
Δημο ηρεμησα τωρα που εμαθα οτι πινεις αραια και που και μονο λιγο...Νομιζα οτι επινες αρκετα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα δικά μου πόδια?
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια δάσκαλε, με ανεβάζεις ειδικά τώρα που είμαι καθηλωμένος χαχαχα

Chris είπε...

Παντως ρε παιδια η Αθήνα εχει μαγαζια που μπορεις να φας και να κουβαντιαζεις χωρις να χανεις τα λογια σου....
Εδω πανω μ αυτα τα κ@λοτσιπουραδικα που χουμε μπλεξει χανεις και τα λογικα σου και αρχιζεις και κεκεδιζεις ....
Χανεις το λογαριασμο λεμεεεεεε:=)))
Εγω παντως μετα το 5ο 25αρακι αρχιζω και ερχομαι στα ισια μου:=))
Τα επομενα δεν με ενοχλουν καθολου!!!
Τωρα το τελευταιο βαραει καμια φορα αλλά που θα παει???
θα το ξεπερασουμε κι αυτο καποια φορα:-)

Chris είπε...

Πανο εισαι παιδι διαμαντι..
Δεν ειναι κομπλιμεντο!!!
ακου τι σου λεει ο δασκαλος..
Μπορει να μηνν εχω την πειρα σου αλλά κατι κοβει και το δικο μου ματι...
====
Εσυ εχεις πειρα αλλά εγω ΠΗΡΑ εθνικες παναθεμα τες:=))))

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,

με το ipad πρόδωσα την ώρα λήξης της συνάντησης. Αν δεν το έβλεπα δεν θα πίστευα ότι καθήσαμε 5 ωρίτσες χαλαρά..

Πάνο ήπιαμε και ένα για στην υγειά σου καθότι μετά τις γνωριμίες, αναφερθήκαμε σε όλους τους παλαιότερους που έλειπαν.

Βασιλική, Μαρίνα(!),
Δημοσθένη κ λοιποί σεβαστοί κύριοι, καλό μεσημέρι...

αναχώρηση για παραλία με πιθανή επιστροφή αργά το βράδυ...

Chris είπε...

εχεις και ελαττωματα βεβαια...
Πως εσυ απο τον Ε..ο μου βγηκες πρασινος???
Εκει ολοι Αεκτζηδες ειναι!!!

Ασε το αλλο με τις ιΔΕΕΣ σου:=))))
καλα για τις Κυπρ, το αφηνω ασχολιαστο:=))))

Chris είπε...

Διαβαζω οτι σχολιασατε και τους μη παραβρισκομενους , Αλεξαντρατε.
Μονο γι αυτους που γνωριζοσαστε????
Αλοιμονο σας αν ειπατε κακα λογια για μας...:-))

=====
Τωρα που το θυμηθηκα...
τον Γιαννη Κων αναζητω να τον πετυχω ζωντανα....
Πολυ πρωι βγαινει και μετα εξαφανιζεται .....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου δάσκαλε... και εσύ είσαι παιδί διαμάντι όπως και όλοι βέβαια που συνομιλούμε εδώ, δεν είναι τυχαίο και προέκυψε μετά από αρκετό καιρό ανταλλαγής απόψεων όπου καταλαβαίνεις τι εστί ο καθένας...οι υπόλοιποι αμφίβολης προέλευσης απλά δεν ακολούθησαν ή δεν συνέχισαν ή δεν θέλησαν να δώσουν περαιτέρω στοιχεία.


Αλεξανδράτε να είσαι καλά και καλή εξόρμηση με τους δικούς σου, από σήμερα ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια...

fasokinigos είπε...

Kαλημερα...καλημερα. Βεβαιως και θα το ξανακανουμε φιλε dim!!. Μολις ο Πανος ειναι ετοιμος για τρεχαλες, θα ειμαστε ετοιμοι και εμεις. Ειλικρινα ηταν μια πολυ ομορφη βραδια, με αξιολογους ανθρωπους. Η αληθεια ειναι οτι εμενα δεν μου εκανε η καρδια να γυρισω στο σπιτι. Γιαυτο και το συνεχισα λιγο παραπανω, περνωντας απο ενα μαγαζι ενος φιλου μου. Φιλε δημοσθενη. Θα τολμησω να πω οτι εγω χθες ημουν διπλα κερδισμενος απο την παρεα μας,αφου ειχα την τυχη να κρατησω τετοια οπλα στα χερια μου. Ο Τ Α Ν ο πατερας σου φιλε κηνυγουσε με πραγματικο οπλο..... ολοι οι αλλοι κυνηγουσαν με σφεντονες ακομη. Αυτο δειχνει το ποσο μπροστα ηταν ο ανθρωπος απο τους αλλους. Και απο την ποιοτητα του οπλου δειχνει ποσο μερακλης και μαγκας ηταν. Ειλικρινα φιλε εμεινα αναυδος μολις τα ειδα. Σ' ευχαριστω. Εφυγα παω να αναψω τα καρβουνα. Η διασκεδαση συνεχιζεται. Περιμενω τους φασσοψευτιδες για τραπεζι......bay...bay.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Chris εγώ είμαι πρόσφατο μέλος, οπότε οι χθεσινοί Στρατηγοί αναφέρθηκαν κ σε παλαιότερες μαζώξεις....

Κακά λόγια δεσμεύομαι ότι δεν ακούστηκαν... δεν βάζω όμως το χέρι μου στην φωτιά ότι δεν ήταν πικάντικα (???).

Πολλά είπα ο νέος, αφήνω στους μεγαλύτερους την διαχείριση των υπολοίπων πληροφοριών που πρέπει να διαρεύσουν...

Yg. Καλό δρόμο Michele, αν και θα το δεις όταν έχεις ήδη φτάσει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΕΚτζης είναι ο γιος μου, μην ανησυχείς.

Προφανώς αναφέρθηκαν σε όσους είχαν πάει σε προηγούμενες συναντήσεις και δεν μπόρεσαν να πάνε σ' αυτήν.
Από πείρα τώρα άστα, έχω πείρα και πίνω... μπύρα.
ΚΥΠΡ = η γνωστή μαλ...α κάποιου που δεν παρακολουθεί συνέχεια για να φύγει εγκαίρως και η γνωστή αισιοδοξία όταν πέφτει...να μην τα ξαναλέμε.

Chris είπε...

Αλεξ κι εγω προσφατος ειμαι , οποτε θελω να δω τι μας περιμενει:=))

Πικαντικα ε????ΚΑι μετα μπολικο κρασι για να σβησει η φλογα ε????
Και οι πιατελες αναστεναξαν ε????
===
Για οπλα διαβαζω ΦΑΣΟΚΥΝΗΓΕ ...
Ρε σεις ειστε σιγουροι οτι πηγατε για φαγητο????:=)))
Καλη συνεχεια στη διασκεδαση σας φιλε...
-=====
Γεια σου Δημοσθενη μερακλη!!!
=====
Πανο το μεσημερι αν μπορεις και θελεις βαλε 2ο προγραμμα . Εχει 3-5 καταπληκτικα τραγουδια.
Το λεω σε σενα γιατι ολοι οι αλλοι θα ξεσαλωσουν παλι:=)))

Chris είπε...

15:00-17:00 *

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Φασοκυνηγέ, αυτό το παιδί αυθόρμητο, ακούραστο και πάντα φιλόξενο, τι να πω σε σκλαβώνει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα το κάνω Χρήστο, θα είμαι ο μόνος ίσως που θα είναι μέσα.

Για τα πικάντικα τώρα, αν ήταν και για μένα...δεν με πειράζει αν με πειράζουν αφού κι εγώ τους πειράζω όλους.

Για τα όπλα θα ακούσεις πολλά ακόμα, έχουν γίνει παλιά συζητήσεις από Δήμο και ΦΑΣ απλά δεν ήσουνα παρών τότε.

Ο Γιάννης Κον δεν κρύβεται χαχα, έχει συγκεκριμένη δουλειά γι αυτό είναι πάντα πρωινός. Ο μόνος που παραμένει αισιόδοξος εδώ μέσα...

Καλό μεσημέρι για την ώρα...

Chris είπε...

καλο μεσημερι Πανο

ραντεβου στις 3:00μμ

====
Ο μονος αισιοδοξος ε???
Εμ πες μου ετσι ....
Μαζι του και εγω...κι οπου μας βγαλει....

Φιλουθκια

δημοσθενης είπε...

γεια σου Παναγιωτη ...δασκαλε , κυνηγοι ειμαστε κι οι δυο,κι εγω κι ο Παναγιωτης, εξ ου και οι συζητηση για οπλα (δικανα/καραμπινες), για να μην παρεξηγουμαστε

δημοσθενης είπε...

bye-bye Παναγιωτη, θα τα πουμε αργοτερα φιλε

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά. Την επόμενη φορά θα…. Μπα.. όλο λόγια είμαι.

http://www.youtube.com/watch?v=0VqTwnAuHws

καλό απόγευμα.

δημοσθενης είπε...

γεια σου Νικη..that's what makes You beautiful

Chris είπε...

καλησπεραααα

====
Ακουει κανεις????

Κυρ Αλεκο κυρ Αλεκο με το πρασινο γιλεκοοοοο.....

Chris είπε...

2ο προγραμμα 103,7

http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/deytero.asp

καλη σ ας ακροαση.....

Chris είπε...

Πανο ακους???

Σε γελασανε μη χανεις τον καιρο σου δεν σε σπουδασε καλα ο δασκαλος σου ..:=))

γεια σου Χαρουλα

Chris είπε...

την βλεπω εγω τη δουλεια:=)))

Μονο ο Μπαρμπαλιας ακουει 2ο προγραμμα...
Στην υγεια σου Λιακο!!!!!


Χρηστακης και παιζουν τα μπαγλαμαδακια.....

michele είπε...

Λιγο πιο κει απο την ομορφη Κυπαρισσια..750 χλμ συμπληρωσα απο χθες το πρωι,με ενδιαμεση σταση την ωραια μας συναξη!! Καλα να ειστε ολοι και ..δροσεροι.Παππουδες και νιοι!

Chris είπε...

Ε ρε καιαπο Δευτερα θα αρχισουν τα οργανα.....Το ειδα εγω το ονειρο...:=))

τσιφτετελια θα χορεψουμε ολοι....:=)))

λες να μας χορεψουν στο ταψι????:=)))

Chris είπε...

γεια σου μαικλ...

ποιος στη χαρη....

αφιερωμενο για παρτη σου...
"γεννηθηκες για την καταστροφη¨" λεει οΜπιθικωτσης....

Πανω στην ωρα ηρθες...:=))))

Chris είπε...

να και ο Μανδραγορας του Παπαζογλου...

Chris είπε...

του ποθου τ αγριμι....

Τι δεν θα δινα το γυρο του κορμιου σου να ξανακανα....

Για ολους τους ερωτευμενους....:-)

Chris είπε...

να και τα χασαπικα...

Που σαι Θανασηηηηη ,????? λεει ο Ζαμπετας.

η γρουσουζια να σπασειιιιιι:-)

Chris είπε...

Βολο λαρισα Καρδιτσα....και να καταληξω σουρα στα στενα του σακαφλια

Ποσο ηθελα ρε φιλε να χα φουλ το πορτοφολι....

Γεια σου Γλυκερια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πούσαι Θανάση Ζαμπέτας
καλά τα λέω δάσκαλε??
Άκουγα χωρίς να ανοιξω το pc

michele είπε...

Γεια σου δασκαλε,σε μεγαλη φορμα οπως παντα,να εισαι καλα παντα! Μην προεξοφλεις ο,τιδηποτε για τη Δευτερα,ειναι μακρια ακομα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ενημέρωση σε τίτλους....


Πόσα καραφάκια ήπιαμε????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα είδα ότι κάνεις κανονική αναμετάδοση

Chris είπε...

γεια σου Πανο

Εμ τι νομιζες????
Μονο εσυ θα εισαι σπικερ?????


Αμα θες να φυγεις φυγε....
γαβαλας...

Chris είπε...

σημερα 2 μπυρες μονο....
κανε και ζεστη για τσιπουρο...
θα κουδουνισει το κεφαλι μου:=)))

Αμα πιω ρε πανο πως θα κανω αναμεταδοση????:=)))
Θα κκεκεδιζω λεμεεεεεεεε:=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα ακούω μέσω κινητού και TV....η δεύτερη αργεί κατά 3-4 δευτ.
Μάλλον διαφορά στον δέκτη

Θα κλείσω το κινητό...

Chris είπε...

να και οι ρουμπες....

Ετσι δεν τις λενε Πανο????
Κινδυνος -Θανατος ειναι τα ματια σου:=))))
Αχ Μαριναααααα!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κίνδυνος θανατος

Chris είπε...

ΠΑνο ο Μικελε δεν πηρε χαμπαρι τι γινεται....

Δεν ξερει για την αναμεταδοση....

Εισαι η ζωη μου , η αναπνοη μου....

γεια σου Στελαρααααααααααααα

Chris είπε...

σε προλαβαινω Πανο....
Ξερω ξερω τις δικαιολογιες:=))))

Να σαι καλα ρε φιλαρακι...
Ευχαριστω για την παρεα σου....

ε ρε και να βρεθουμε....

ΠΑΝΟΣ είπε...

όλα αυτά είναι γνωστά από τα παιδικά μου χρόνια, αυτα ακουγαν όλοι.
Ξέρω όλο το ρεπερτόριο άσχετα αν μετά "ξέκοψα" και κοίταξα προς τα έξω, ήταν και η εποχή βλέπεις

Chris είπε...

αυτο το τραγουδι δεν το ξερω....
Δεν ειναι της δικης μου γενιας....

Ποιος σου πε κουκλα μου.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ ευχαριστώ για την παρέα δάσκαλε...
Θα βρεθούμε κάποια στιγμή καλά να είμαστε..

Κι άλλο για την Μαρίνα ποιος σου είπε κούκλα μου.....

Σαλονικιός

Chris είπε...

σου λεω Πανο καθε σαββατο και κυριακη 1500-1700 εχει καταπληκτικα τραγουδια....Λιγο περασμενα αλλά οχι ξαχασμενα

Ο Σαλονικιος...
Γεια σου Στράτο

Chris είπε...

με προλαβες παιχταρα μου...:=)))

Πανο κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι...:-))

τωρα ποιος ειναι ποιος δεν ξερω!!!!!

ΔΕΣΑΜΕ και αυτοο μετραει...
Τα καλυτεροτερα σου ευχομαι....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον Στράτο τον είδα από κοντά..... μια φορά πέρασα απ' όλους δεκαετία του 80 για να πάρω μυρωδιά... μετά όμως είπα δεν είναι του στυλ μου τα μπουζούκια....
Όχι τα ακούσματα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρίτα

Chris είπε...

θελω να κανω ταραχη σε μια ψυχη σου λεω ...λεει η Ριτα....


Αχ Μαριναααααα!!!!
Φωτιες μου αναψες:=))))

Παντελης είπε...

Ρε χρησταρα ...εδω τρυπωσες !! ...εφημερια σημερα καθομαι λεω να ριξω μια ματια στα χρηματιστηριακα σαιτ και βλεπω γνωστο !!..τοριξες στο γλεντι φιλε

Chris είπε...

Πανο και απο τη μυρωδια σε επιασε ζαλη????:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είμαι πιο παλιός...το ποιος σούπε κούκλα μου μου... μου είναι γνωστό

Chris είπε...

Το φεγγαρι κανει βολτααααααα

Γεια σου ΠΑντελακοοοοο
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Chris είπε...

καλη εφημερια ΓΑΤΕ...
Ολα καλα????

ΕΔω δεν εχει γοργονες τωρα και το ριξα στα τραγουδια παρεα με τον Πανο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω δεν είμαστε μόνοι...καλησπέρα spand

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πουλόπουλος = γυμνάσιο για μένα (εξατάξιο)

Chris είπε...

ασπρα βοτσαλα στον ηλιο και στη θαλασσα , την καρδια μου Κυριακατικα τη χαλασα....


Παντελη Βαλε 2ο προγραμμα 103,7...

Γιαννενα ποτε θα πας?????

Παντελης είπε...

γεια σου Πανο ...αυτη την βδομαδα επηξα τεταρτη ολη νυχτα και σημερα μεχρι 11 το βραδυ ανοιχτα ..ζεστη και σχετικη ερημια ..
Χρηστο Βολο η χωριο ??

Παντελης είπε...

με φραπε δεν πανε αυτα τα τραγουδια ρε φιλε ...εδω θελει μπυρα παγωμενη ..να την πινεις και να σπας το μπουκαλι

Chris είπε...

Εχω γνωρισει μ αυτο το μπο@ρδελο το ΧΑΧΑ που εμπλεξα, καταπληκτικα παιδια..
Συντονιστειτε να βρεθουμε καμια φορα...

Παντελακο ξερεις εσυ ποια εχω "παντρευτει"!!!!!Παλια ειχαμε γκομενα την ευρωτραπεζα (π@ρτουζ@ την καναμε , θυμασαι? )τωρα μπλεξαμε με την μεγαλη κυρια:=))))

Chris είπε...

Παντελη, και χωριο και Βολο ΜΟΝΟΣ λεμεεεεεε....


τσιτσανης : εχε χαρη που σαι μαγκας κι ομορφοπαιδο...
Αφιερωμενο στα φιλαρακια μου...

να στε καλα

μπαρμπαλιας είπε...

he doit again...
F1 F.Alonso in Hockenheim pole position...

ο λυκος τους πηρε τα σωβρακα -των Γερμανων-μεσα στο σπιτι τους...υπο βροχην...παντα τετοια Αlonco

ο αγωνας αυριο στις 3

Παντελης είπε...

Γιαννενα μετα 3 Αυγ ..δεν ειπαμε ενα διαστημα εστελναν συνεχεια την εφημεριδα του μετοχου ..τρομαρα τους νομιζαν οτι θα γινω μετοχος ΕΥΡΩΒ
προς το παρον μακρια απο τραπεζες

Chris είπε...

Ο/Η spand είπε...

με φραπε δεν πανε αυτα τα τραγουδια ρε φιλε ...εδω θελει μπυρα παγωμενη ..να την πινεις και να σπας το μπουκαλι

Γεια σου ΠΑΝΤΕΛΗ
ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ
=====
Αλητη μ ειπες μια βραδιααα
Ωχ ωχ Παναγια μου:-)))
====
Γεια σου ΛΙΑΚΟ
===
Στη υγεια σου ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΠΟΔΙ...
Ανοιξα κι αλλη μπυρα....

Παντελης είπε...

Ηλια το τσιπουρο που ειπες ..θα πρεπει να το πιουμε ...μαλλον στον δρομο μου εισαι προς τα πανω ...

Χρηστο την εδιωξες την κυρα και εισαι μονος?..καμια γοργονιτσα ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα θωμάς αυτά δεν τα πρόλαβες εσύ δάσκαλε

Chris είπε...

μπαρμπα θωμα μπαρμπα Θωμα .....

Οι γοργονες τι λενε εκει κατω???
Εδω στο χωριο δεν μας παιρνει για πολλα πολλα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια Ιλάι με τον μηχανοκίνητο

Chris είπε...

το Γ@μημενο γιαα ρεμα...
Μας παρεσυρε το ατιμο....

Ειναι μερες τωρα Παντελη...
Μονος λεμε μονοοοοςςςςς

μπαρμπαλιας είπε...

καλωστα παιδια...
Δασκαλε μου εισαι η ψυχη του λοχου...δωστα ουλα

Παντελη θα σου περασω τλφ απο μειλ και θα περιμενω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Ιλάι


Δάσκαλε κρύβε λόγια


Με παράσυρε το ρέμαααααα
Ωχ το πόδι μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω βάζει διάφορες εκτελέσεις

Chris είπε...

κρυβω Πανο μου κρυβω....

τα καλα δεν τα λεμεεε!!!!!

===
Σπαντ ζηλεψα ρε φιλε...
Παρε και μενα κανενα τηλ:=)))
====
Ευχαριστω Μπαρμπα...

===
πηρα τη στρατα κι ερχομαι....
στα σκαλοπατια σου εγω σφυριζωωωω:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα παλιά λαϊκά μου πάνε καλύτερα πάντως

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Πανο τι ειναι αυτο που εβαλες με την ψηφιακη;;θα το ψαξω και θα επανελθω ...δλδ αμα καθεσαι στον καναπε και μουτζωνεις τους πολιτικους που λενε μαλακιες ...σε ποσταρουν κανονικα...
και με τις παλιες τηλεορασει"η τις νεας τεχνολογιας
θα φαει ψαξιμο

Παντελης είπε...

αν ΔΕΝ δουλεύεις τον Ιούλιο....αυτη ειναι Χρηστο γοργονα (μπραβο Μιχαλη) ..εδω κατω ειμαι υπο μονιμη παρακολουθηση φιλε..δεν γινεται τιποτε

μπαρμπαλιας είπε...

Παντελη στην ΕΡΤ1 ΠετροΛουκας ...γαζωνει

Chris είπε...

Α εθνικη λεμε Παντελη ειναι η γοργονα...
Τι Α εθνικη δηλ, τσαμπιον σλιγκ:=)))

για σας τους κοκκινιωτες το τραγουδι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γύρω στα 15 αν θυμάμαι καλά κατέληξα...ξένη μουσική...ήταν και το μπουμ τότε, χωρίς να ξεχνάω και τη δική μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία άμα συντονίσεις την ψηφιακή πιάνεις και ραδιόφωνο... αρκετους σταθμούς...βγάζει ένα ηχείο και ακούς μόνο, μια χαρά είναι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η ζωή μου όλη ....Στελάρας

Chris είπε...

ρε παντελη τι μαγαζι εχεις τελικα???
Φαρμακειο ιντερναδικο ή τηλεορασαδικο????:=)
ρε γ@μω την τυχη μου μεσα:=)))

====
Γαζωνει Ηλια ε????
να ζησουν οι ηπειρωτες και οι θρακιωτες λεμεεεεεεε:-))
===
Πανο τι κουλο ειναι αυτο με την ψηφιακη????
γ@μω τα αυτια του ελεφαντα μεσα...:=)))

μπαρμπαλιας είπε...

...μεγας μυστης του κλαρινου...
αξεπεραστος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στα νιάτα μου είχαμε διαφωνίες ποιος είναι καλύτερος, Στέλιος ή Tom Jones ...θα μου πεις συγκρίνονται?

Βέβαια συγκρίνονται, ισοπαλία λέω τώρα, φωνάρες και οι δύο, ο καθένας στο είδος του...

Chris είπε...

γεια σου Τζενουλα μου..
ΧΙΛΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ....

να ζησει η καψουρα μαγκες μου:Ρ
====

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όπως το λέω δάσκαλε, ραδιόφωνο μέσω τηλεόρασης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και οι Βολιώτες βρεεεε

Chris είπε...

και που να ακουσεις και τη δικη μου φωνη Πανο να τραγουδαει..:=)))

γαζωνει λεμεεεε οπως λεει και ο Λιακος....

Τι σου θυμισα Πανο ε???Στα 15 σου ησουν αλανι...και τωρα ομως δεν πας πισω...
Καλα δεν αλλα γιατι μπορει να μας διαβαζουν:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΡΑ 2
ΕΡΑ 3
ΕΡΑ ΣΠΟΡΤ
ΕΡΑ ΝΕΤ

Chris είπε...

αντε και οι βολιωτες μαζι λεμε...

Να ζησουν τα μερακλοπαιδα...

Ριξε μια ζαρια καλη ...Μπιθι...

Την κοινωνια μου μεσα ...παλι ασοδιο ηφερα:=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΟΣΜΟΣ

μπαρμπαλιας είπε...

Δασκαλε ριξε μια ζαρια...ετσι να ρολαρει η γαιδουρα...

Chris είπε...

παντελη που χαθηκες ρε???
Πλακωσαν γοργονες και σε ξεμυαλισαν????
===
Πανο στο τραγουδι "ΤΟ ΡΕΜΑ'" πηγες να χορεψεις και πονεσε το ποδαρακι σου????

Chris είπε...

Λιακο θα αγορασω ζαρια "καραγκιοζηδες" (πειραγμενα) για να φερουν εξαρες γιατι με τα κανονικα ολα κουβα παμε γ@μω την εθνικη μου μεσα:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι χαχαχα με παράσυρε το άτιμο


Να και το ασόδιο... Καίτη αν δεν κάνω λάθος

Παντελης είπε...

Χρηστο ελα να σε αφησω στο φαρμακειο ρε ....δικο σου το βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=S3Ucr1UpB2c

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ή Ρίτα???

μπαρμπαλιας είπε...

τα τυχηρα του επαγγελματος Παντελη...

Chris είπε...

αστον Λιακο και ειναι και υπο στενη παρακολουθηση....
Ωραιος ο φαρμακοπωλης:=)))
===
ρε συ προτεινε κατι και στον Πανο που ποναει το ποδαρακι του...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάω να τσιμπήσω κάτι και έρχομαι

Chris είπε...

ωχ ωχ ωχ ...
τι ακουνε τα αυτια μου.....

Βιταλη...
Εσυ που ξερεις τα πολλα και ο νου σου κατεβαζει.....

Chris είπε...

Πανο πανω στο καλο φευγεις....
====
Παντελη τα σιαλις λενε ρε συ για την Ετε????
Την παλιο-μουλουρα...Με τπτ δεν σηκωνεται ρε συ:=)))

μπαρμπαλιας είπε...

...πολυφωνικη ηπειρωτικη μυσταγωγια...θιάμα ακουστικης

θιάμα=θαυμα κατα δασκαλον...

μπαρμπαλιας είπε...

Παντελη πιστευω να τα βλεπεις..
Σαματακα...

Chris είπε...

μαυρα ματια μαυρα φρυδια μαυρα κατσαρα μαλλια ....

Αφιερωμενο σ ολες τις γοργονιτσες Βολου και περιχωρων....

τα λεω καλα Παντελη???
Α ρε μαγκιτη φαρμακοποιε!!!!!

Chris είπε...

Λιακο ηπειρωτης εισαι κι εσυ???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επιστροφή...μην νομίζεις ότι δεν άκουγα και στην κουζίνα
Έμαθα και τα νέα της Αλεξάντρας, λες γι αυτό να χάθηκε???

μπαρμπαλιας είπε...

...παω στοιχημα...ο Μικες μουλιαζει στη θαλασσα

Chris είπε...

εφυγε και ο Πανος....εμπλεξε ο ΠΑντελης με τις συνταγες....ο Λιακος ακουει τον ΠετροΛουκα να γαζωνει....

Παντως περασα ενα ευχαριστο μεσημερι μαζι σας. Σας ευχαριστω...

ΥΓ Παντελη δεν απαντησες για τα σιαλις...Λες να την πιασουν την ΕΤΕ???:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και το θαλασσινό νερό σου κάνει ένα μαλλί...άλλο πράγμα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έφυγα δάσκαλε ....κοίτα πιο πάνω

Chris είπε...

τελικα εδω ειστε πουλακια μου???
Κι εγω νομιζα οτι εμεινα μονος!!!!!

Αυτος ο μαυρογατος που χαθηκε????
να του τηλ????
Ρε συ σπαντερμαν!!!!!:=)))
Ακους?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι περάσαμε ωραία και είναι δική μας η ευχαρίστηση...σαν την καλή παρέα τίποτα.

Η οικογένεια που βρίσκεται και είσαι μόνος?

Chris είπε...

Πανο κανει και χωριστρα κοκκαλο το αλατι ε????:=)))
Τυφλα να χουν οι ζελεδες και τα λακ:=)))

Παντελης είπε...

Ηλια οταν ανεβαινω Γιαννενα μπαινω στο κλιμα το ηπειρωτικο και ακουω ηπειρωτικα ..εδω Αθηνα οχι

Χρηστο τα cialis και ολα αυτα του ειδους ...για να δρασουν χρειαζονται και το καταλληλο ερεθισμα ..για να "σηκωθει" η ΕΤΕ χρειαζεται να εχει ερεθισμα ...δεν το βλεπω ακομη

ξεφυγα με σχολια ασχετα ..συγνωμη απο τον οικοδεσποτη ..αλλα αλλες ημερες δεν εχω ευκαιρια να γραψω ..

Chris είπε...

Κρυβε λογια Πανο.....

Δεν με αντεξαν και την κοπανησαν:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και σκοτώνει την πιτουρίθρα...αυτό που το βάζεις?

Παντελης είπε...

..και λογω εργασιας και του κολληματος me το trading .. και με τα δυο blog που γραφω

Χρηστο βρηκες καλη παρεα εδω να τα λες .
Καλο σαβ/κο σε ολους .

Chris είπε...

παντελη αμα ριξω μια γοργονα διπλα της και κανα δυο χαπακια λες να μην ειναι καταλληλο ερεθισμα????
Αμα ριξω διπλα της το Λεωτσ@κο παλι χαμπαρι δεν θα παρει????:=))))


Παντελη χρωστας ενα πανηγυρι στα γιαννενα...Μην νομιζεις οτι το ξεχασα...
2 μερες θα πινουμε και θα χορευουμε...
Ειναι και αργα τα ηπειρωτικα...θα τα καταφερουμε...

Chris είπε...

τιμη μας Παντελη για την παρεα σου..

Εγω προσωπικα σ ευχαριστω πολυ για ολα οσα κανεις για μας..

Καλα να περνας φιλε.
Καλο Σ/Κ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τίποτα δεν είναι άσχετο, νομίζω ότι εδώ είμαστε ανοιχτοί σε όλα...
Αν κάναμε κουβέντα μόνο για μετοχές θα είχαμε σκυλοβαρεθεί με τα χάλια του ΧΑΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αργά δεν λες τίποτα δάσκαλε χαχαχα

Chris είπε...

ετσι ειναι Πανο οπως τα λες...

Θα ειχαμε παθει μπλακ αουτ...
Ομως εμεις εδω και το χαβαλε μας κανουμε και γελιο εχουμε....
παρασταση δινουμε Πανο αν το χεις καταλαβει....
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ:=)))

Chris είπε...

εσυ ρε χορευταρα που ξερεις οτι ειναι αργα τα ηπειρωτικα??:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έβλεπα ΕΤ1 που μας είπε ο μπάρμπας, με πήρε ο ύπνος...

Chris είπε...

στο πανηγυρι ομως ειναι διαφορετικα...
Δεν σε παιρνει ο υπνος λεμε...
Εχει και ΜΑΤΙ:=))
και απο κοψιδια και μπυρονια αλλο πραγμα σου λεω....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν διαφωνώ αλλά είπαμε δεν είμαι του χορού εγώ, το μάτι όμως δεν μπορεί να το εμποδίσει κανείς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και τα έχω και 4 εδώ που τα λέμε...

Chris είπε...

εκει πανω εσεις εχετε μπαιντουσκα ζωναραδικους τσεστους και τα ρεστα...
πιο ζωντανοι χοροι...
===
Αντε τωρα με παρεσυρες και ακουω μια χασαπια μακεδονιας....
κατι μου λεει οτι μερακλωθηκα και θα την χορεψω κιολας ...
Ε ρε Πανουλη τι μου θυμησες τωρα....
Κοιτα το βιντεο λεμεεεεεεεε
Αντε να καουν τα καρβουνα ....Σηκωθηκα λεμεεεεεε

http://www.youtube.com/watch?v=lk25Bl0_LOk

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοντεύει 6...δάσκαλε εσύ για καμιά βουτιά κι εγώ λίγο τέντωμα...
Καλό απόγευμα και τα ξαναλέμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ δεν θα μ' αφήσεις να ξεκολλήσω, το βλέπω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

επιτέλους ζωήρεψαν λίγο...

Chris είπε...

φουσκωσα λεμεεεεε


Αντε να πας κι εσυ να παω κι εγω να ριξω μια βουτια...

Τα λεμε...
γεια σου κολλητηρακι....

φιλουθκια αλα Φρατζεσκα (μπιγκ μπραδερ)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτοί έχουν και τα χάλκινα...από την μέση και μετά πολύ ωραίος ο χορός πάντως

Chris είπε...

γεια σου ζωηρε μου Πανουλη:-)

Ουτε 166 δεν τα πηγαμε τα μηνυματα ...κανε ενα κουραγιο να τα φτασουμε και φυγαμε...

Chris είπε...

θα μπει κανενας στο σαιτ θα δει 160τοσα μηνυματα και θα παθει λεμεεε...

Αυτος ο Γιαννης κον για να μην ξεχνιομαστε που πηγε???:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο 166 θα μπει ο dwk,είναι το μεταφορικό του μέσο...αλλά πήρα πληροφορίες τζόβενο είναι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Γιάννης??? χαχα κρύβεται μέχρι να πάει η ΕΤΕ 1.31

Chris είπε...

μου ταξε κατι και ειναι να μην ταξεις σε μικρο παιδι και σε τρελλο...
Εγω παντως τα εχω 400!!!!!

Που ειναι λεμεεεεεε?????

Chris είπε...

ε ρε Πανο εχω σκασει στα γελιαααα:-))

Ωχ ωχ σε καλο να μας βγουν...

Αντε γελα τωρα που μπορεις γιατι σε λιγες μερες θα εξαφανιστω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ορίστε τα κάναμε 166+
Πιστεύω από Δευτέρα κάτι να γίνει άσχετα με τα κακά νέα που τα φτιάχνουν όποτε θέλουν τα λαμόγια

Chris είπε...

θα γινεις κι εσυ καλα και δεν θα σαι συνεχεια με το ιντερνετ...
Πας δουλεια μετα????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι εννοείς θα εξαφανιστείς?
Θα είσαι σε μέρος χωρίς σύνδεση?

Chris είπε...

πες ενα κι εσυ , ενα κι εγω και φυγαμε να μας κανει το αλας χωριστρα...
Ασε που θα εξαφανισει και τη ν πιτυριδα....

μπαρμπαλιας είπε...

τελικα πως κολαει τζοβενο και σειρα με τον Ελευθερακη;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέχρι τέλος Αυγούστου περίπου θα είμαι εκτός και λόγω κανονικής άδειας ...μετά για λίγο ίσως για τα τυπικά, είμαι φευγάτος πλέον, το πήρα απόφαση

Chris είπε...

γιατι τωρα τι συνδεση εχω νομιζεις???
με στικ ειμαι... χωριο.....και κοστιζει αρκετα η ρημαδα...
Βολο φορθνετ απεριοριστη συνδεση...

Θα εξαφανιστω φιλε...
Οπως το ακους....
καλα ενα γεια θα λεμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εννοώ εξωτερικά χαχα εξάλλου σημασία έχει πως αισθάνεσαι όχι πόσο είσαι

Chris είπε...

να και ο Λιακος...
Ολα κολλουν Λιακο...
Μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται...

Εστι για να παιρνουν κουραγιο μερικοι μερικοι...
Ονοματα δεν λεμεεεεε....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά και θα τα λέμε έστω και αραιά.
Κι εγώ θα δω πως θα πάει το πρόγραμμά μου, θα έχω και τρέξιμο για τα χαρτιά, θέλω να κάνω και διάφορα δικά μου.
Λοιπόν χαιρετώ για την ώρα δάσκαλε καλό απόγευμα.

Chris είπε...

Πανο δεν το χει η μοιρα σου να πας για ξεκουραση με μας που μπλεξες:=))

μου φαινεται θα βαλω ζελε στα μαλλια μου και οχι αλας:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία ότι μου είπανε κι εμένα...
Σε χαιρετώ κι εσένα και το βράδυ θα κλείσουμε την 200άρα...

Chris είπε...

την κανω κι εγω....

χαιρετω σας κυριοι και μικρα παιδια..:=))))

PS είπε...

ΜΙΚ περιμένω εικόνες από Αγ.Κυριακή-Λαγκούβαρδο,30 χρ.έχω να πάω εκεί.
Ο πύργος του Φ. στον Αγ.,υπάρχει ακόμα 'αραγε;

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια!
Βασιλική: το λουλούδι μας! έλαμψε με το χαμόγελο, τη χάρη, την ομορφιά, την ψυχούλα της.
Παναγιώτης: αυθεντικός μαχητής, ψυχή Ελληνική, αληθινός.
Θανάσης: ο γιατρός συγχρόνως: άκουγε τον Δήμο, παρατηρούσε τον Michele, κέρναγε την Βάλια, μιλούσε με τον Φάσο … μέσα σε όλα!
Michele: μυαλό ξυράφι, ενεργητικότητα (εννοείται) έφηβου και βέβαια πάντα καλοχτενισμένος.
Socialnic: ήρεμη δύναμη.
Dim: καλή καρδιά, σοβαρή άποψη.
Γιάννης Αμπ.: τον φαντάρο μας τον περίμενα …ψαρωμένο, αλλά που…
Αντώνης: γεράκι όνομα και πράγμα, με σκέψη πιο γρήγορη από την ματιά.
Αλέξανδρος: τετράγωνη λογική, στρογγυλό χαμόγελο.
Δήμος: θησαυρός γνώσεων, ψυχή κάθε παρέας, αστείρευτο χιούμορ, άρχοντας!
Αλεξανδράτος: σσσσουτ! ότι και να πω θα είναι λίγο για το διαμάντι αυτό. Ευχαριστώ Γιάννη.
Όσο για την Μαρίνα (αααχ!) …μια αιθέρια «ύπαρξη», μια άυλη ομορφιά. … είχα την ευτυχία να ζήσω το όνειρο καθισμένο στα πόδια μου και -θα τολμήσω…- την αύρα της στην αγκαλιά μου…
Η …αφεντιά μου, ως ο πρεσβύτερος της παρέας, απολάμβανα τις κουβέντες, τα σχόλια, τις αναλύσεις, τα γέλια …και το ούζο μου, όπως κάθε παππούς που βρίσκεται ανάμεσα στα παιδιά και τα εγγόνια του…
Υ.Γ. 1 …ευτυχώς δεν χρειάστηκε η παρέμβαση του γιατρού, - καλού κακού τον είχα συνέχεια από κοντά…
Υ.Γ. 2 email, Πάνο: την επόμενη φορά να είσαστε εκεί! Ελπίζω να είμαι και εγώ…
Υ.Γ. 3 πήγα (και έφυγα!) με το Ι.Χ. μου.

Γεράκι είπε...

182 σχόλια..Σαββατιάτικα..μήπως μιλάμε για εθισμο?
Ο dwk καλύτερα απο τον κανένα,έβαλε το κερασάκι για την χθεσινη συνάντηση μας..

Αντε..για τους DAX lovers...
http://img694.imageshack.us/img694/4510/dax207.jpg

michele είπε...

O Dwk ξεδιπλωσε τις ποιητικες του ανεξαντλητες δυνατοτητες και τα ΕΙΠΕ ΟΛΑ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιητικός λόγος ακόμα κι όταν δεν γράφει στίχους...και το χιούμορ δεδομένο.
Βάλια ποιος την χάρη σου με 10 άντρες.
Για τους ήδη γνωστούς φίλους δεν χρειάζονται συστάσεις, κρίμα που δεν μπόρεσα να γνωρίσω τους dwk dim Αλέξανδρο και Αλεξανδράτο, αλλά θα υπάρξει κι άλλη φορά.
Όσο για μένα...δεν χάσατε και πολλά πράγματα!

Ο Αντώνης πάντα λιτός και στοχευμένος στα δικά του ακόμα και Σάββατο απόγευμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εθισμός...δεν ξέρω Αντώνη, είχα καλή παρέα και βέβαια δεν είχα κάτι άλλο να κάνω (μάλλον δεν μπορούσα για την ακρίβεια).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βοηθείστε για τα 200 κάποιος...

Καιρό έχω να τα χώσω οπότε να μην πω κάτι για τις συμπάθειές μου?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γουρούνα, σακάτης, αδερφή και βιετναμέζος παίρνουν την σκυτάλη κάθε μέρα για να χύσουν το δηλητήριό τους. Ο τελευταίος μάλιστα μιλάει συνέχεια για υπομονή που εξαντλείται...τι λες ρε μεγάλε την ήξερες και στο χωριό σου αυτή τη λέξη?

ο dwk είπε...

Καλησπέρα Πάνο.
Μπλέξαμε άσχημα μ’ αυτήν την …τετράδα και δεν βλέπω πως θα γλυτώσουμε…

ο dwk είπε...

Μας έχουν στριμώξει στα σχοινιά και τρώμε ξύλο συνεχεία…

Γεράκι είπε...

191...

Γεράκι είπε...

ακομα 8...192..

Γεράκι είπε...

ειδατε..ουσιαστικα μυνηματα με νοημα..193

Γεράκι είπε...

ελειψες Πάνο...τοσο καίρο ελεγα να κανονισουμε..ξανα κ ξανα...κ εσυ μας έκατσες την βάρκα...

Γεράκι είπε...

195....χαχαχαχα..

ο dwk είπε...

Δεν μας δίνουν χρόνο να ανασάνουμε… συνέχεια στην πίεση…
Με συνταγές κομμένες ραμμένες στα μέτρα τους.
(196)

ο dwk είπε...

Καλησπέρα hawk
197

Γεράκι είπε...

πρεσβύτερος της παρεας?
(197)

ο dwk είπε...

Ήταν το 198 ας αφήσουμε στον Πάνο το 200
(199)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σας κύριοι τώρα σας είδα

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 251   Νεότερο› Νεότερο»