Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΛΟΓΑ --HOLLAND PARK  by Rania
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..

AΠΟ ΤΟ PSI ΣΤΟ OSI...
Δεύτερο ή συμπληρωματικό «κούρεμα» του ελληνικού χρέους είναι το νέο σενάριο που μπαίνει αιφνιδίως στο τραπέζι, στη σκιά της κορύφωσης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους. Μετά τις δηλώσεις Ευρωπαίων και Γερμανών αξιωματούχων περί πιθανής ανάγκης για δεύτερη ελληνική αναδιάρθρωση, σε πρώτο πλάνο μπαίνει τώρα και το OSI (official sector involvement) – η συμμετοχή, δηλαδή και του επίσημου, κρατικού τομέα στο «κούρεμα» του χρέους. H προοπτική αυτή είχε τεθεί επί τάπητος και κατά το PSI (private sector involvement), κατά τη συμμετοχή των ιδιωτών δηλαδή στην αναδιάρθρωση, αλλά συνάντησε τη σθεναρή αντίσταση της ΕΚΤ που έχει στην κατοχή της μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους. Τώρα, ωστόσο, πληροφορίες που δημοσίευσε χθες η «Wall Street Journal», φέρνουν το ΔΝΤ να πιέζει την ΕΚΤ να αποδεχθεί ζημιές από τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Ταμείο υποστηρίζει ότι μόνον η αποδοχή αυτών των ζημιών μπορεί να δώσει ουσιαστική απάντηση στην κρίση του χρέους που καλπάζει στον ευρωπαϊκό Νότο.Νέα «φωτιά» στα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το ευρώ άναψε χθες ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας κ. Φίλιπ Ρέσλερ, παρά το κύμα αντιδράσεων που προκαλούν οι θέσεις του ακόμη και εντός των γερμανικών συνόρων.

Ο κ. Ρέσλερ επανέλαβε ότι εάν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της θα οδηγηθεί στη χρεοκοπία και θα πρέπει να επιλέξει η ίδια την έξοδο από την ευρωζώνη – μία παρέμβαση, που ήρθε εν μέσω παράλληλων μηνυμάτων για ενδεχόμενο νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
Υψηλόβαθμο στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών της κυρίας Ανγκελα Μέρκελ μίλησε ανοιχτά χθες για πιθανό δεύτερο «κούρεμα», λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε το Reuters για πιθανή νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, επικαλούμενο δηλώσεις τριών Ευρωπαίων αξιωματούχων.
Ο αρμόδιος για θέματα Προϋπολογισμού της CDU κ. Νόρμπερτ Μπάρτλε δήλωσε στην αυστριακή τηλεόραση ότι είναι πεπεισμένος πως η Ελλάδα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει στην ευρωζώνη και επεσήμανε ότι θα πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα της έκθεσης της τρόικας.
Ερωτηθείς όμως για το τι θα συμβεί εάν η Ελλάδα δεν πετύχει τους στόχους της, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου κουρέματος χρέους. «Κατά την άποψή μου, αυτή είναι μία πιθανή λύση, η οποία, ωστόσο, θα μας κοστίσει αρκετά χρήματα» είπε, προσθέτοντας: «Εάν η Ελλάδα φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, τότε υποθέτω ότι το ΔΝΤ θα είναι το πρώτο που θα πει ότι δεν θα υπάρξουν άλλα χρήματα… Και αν το ΔΝΤ πει κάτι τέτοιο, θα είναι δύσκολο και για εμάς να συμφωνήσουμε να καταβάλλουμε και άλλες πληρωμές». 


«ΘΥΕΛΛΑ»

Τη «μεγάλη θύελλα» όμως προκάλεσε η νέα συνέντευξη Ρέσλερ και η επιμονή του στο σενάριο του Grexit, δηλαδή της ελληνικής εξόδου από το ευρώ: «Λέγαμε πάντα ότι δεν υπάρχει παροχή χωρίς αντιπαροχή. Οι συνέπειες ήταν πάντα ξεκάθαρες», δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας υπεραμυνόμενος των θέσεών του, τις οποίες διατύπωσε την Κυριακή, περί αμφιβολιών για το εάν η Αθήνα έχει τη δυνατότητα να εκπληρώσει τους όρους του προγράμματος και περί ενδεχόμενης εξόδου της από την ευρωζώνη, που «έχει πάψει προ πολλού να τον τρομάζει».
Σε συνέντευξή του στην «Rheinische Post», ο κ. Ρέσλερ εξέφρασε εκ νέου την απογοήτευσή του για τις μέχρι τώρα προσπάθειες της Ελλάδας να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και επεσήμανε ότι τα προβλήματα των μεταρρυθμίσεων είναι γνωστά και στις χρηματαγορές. Επανέλαβε δε, ότι εάν δεν υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω βοήθεια. «Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα κήρυττε στάση πληρωμών και θα έπρεπε να αποφασίσει η ίδια για την παραμονή της στην ευρωζώνη», δήλωσε ο αρχηγός των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP). Ο ίδιος έκανε λόγο για «ελάχιστη πρόοδο», η οποία έχει σημειωθεί σε κεντρικά ζητήματα, όπως η φορολογική διοίκηση, οι ιδιωτικοποιήσεις και η ίδρυση επενδυτικής τράπεζας, η οποία είχε συζητηθεί όταν ο κ. Ρέσλερ είχε επισκεφθεί, πέρυσι, την Αθήνα, συνοδευόμενος από Γερμανούς επιχειρηματίες.
Οι δηλώσεις του Γερμανού αντικαγκελάριου προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, ακόμη και από στελέχη του κόμματός του, όπως ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος, μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο, τον κατηγόρησε για αντιεπαγγελματισμό. Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο βουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών, αρμόδιος για τον Προϋπολογισμό κ. Κάρστεν Σνάιντερ, ζήτησε από την καγκελάριο να αποπέμψει τον κ. Ρέσλερ από την κυβέρνηση, καθώς, όπως είπε, «με την ανεύθυνη φλυαρία του θέτει σε κίνδυνο τα χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων». Ανοιχτή διαμάχη Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με επίκεντρο το ελληνικό χρέος απειλεί να προκαλέσει η κλιμάκωση της κρίσης στον ευρωπαϊκό Νότο.
Κόντρα ΔΝΤ – ΕΚΤ
Οπως αποκάλυψε χθες η «Wall Street Journal», το ΔΝΤ έχει προειδοποιήσει ευθέως την ΕΚΤ ότι οι προσπάθειες να μειωθεί το κόστος δανεισμού για Ισπανία και Ιταλία ίσως αποδειχθούν μάταιες, καθώς η ίδια η κεντρική τράπεζα δεν έχει αποδεχθεί ζημιές από τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει.
Σε έκθεση του Ταμείου, που φέρεται να κοινοποιήθηκε στην ΕΚΤ την περασμένη εβδομάδα, το ΔΝΤ παραθέτει σειρά επιχειρημάτων υπέρ της αποδοχής από την πλευρά της Κεντρικής Τράπεζας απωλειών από τη κατοχή ελληνικών τίτλων.
Οπως σημειώνεται, εάν η ΕΚΤ αποδεχθεί «κούρεμα» στους τίτλους που κατέχει θα απορροφήσει μέρος του ελληνικού χρέους, βοηθώντας την επιστροφή του προγράμματος σε σωστό δρόμο. Το ΔΝΤ εκτιμά, επίσης, ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα συμβάλει στο να μειωθούν και τα επιτόκια δανεισμού σε Ισπανία και Ιταλία.
«Το ΔΝΤ πιστεύει ότι η ΕΚΤ και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να δεχθούν κούρεμα στα ομόλογα της Ελλάδας ή όποιας άλλης χώρας της ζώνης του ευρώ οδεύει προς αναδιάρθρωση», επεσήμανε ο κ. Ντομένικο Λομπάρντι, επικεφαλής αναλυτής του Brookings Institution και πρώην αντιπρόσωπος του Ταμείου για την Ιταλία. Ο ίδιος τόνισε ότι το έγγραφο του ΔΝΤ εννοεί ότι στην πράξη, χωρίς αναδιάρθρωση, ένα πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων δεν θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Η έκθεση πάντως δεν αναφέρει ρητά ότι η ΕΚΤ θα πρέπει να αναδιαρθρώσει το ελληνικό χρέος που κατέχει. Αντίθετα, επισημαίνει ότι επειδή η ΕΚΤ δεν κατέγραψε ζημιές κατά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους που ήταν στα χέρια των ιδιωτών, η Κεντρική Τράπεζα περιόρισε τον αντίκτυπο των πιθανών μελλοντικών προγραμμάτων για αγορές ομολόγων. 

Αναφέρει ωστόσο ότι η ΕΚΤ θα μπορούσε να βοηθήσει στην άμβλυνση των ανησυχιών χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες: «Είναι εφικτό να μετριαστούν οι φόβοι στην αγορά μεταφέροντας ορισμένα από τα οφέλη της ΕΚΤ πίσω στους ομολογιούχους του ιδιωτικού τομέα», σημειώνει το ΔΝΤ.

www.kerdos.gr

Σημ. Michele: Τη φωτο μου την εστειλε η φιλη μου η Ρανια απο το Λονδινο.

Το αρθρο περιγραφει κατι που προσωπικα θεωρω πολυ σημαντικο και αναμενω να επιτευχθει το ταχυτερο δυνατον.Πιστευω οτι ΗΔΗ γινονται διαπραγματευσεις για τη συμμετοχη του κρατικου τομεα σε μια επομενη αναδιαρθρωση.Θα ειναι πολυ καλο για την Ελλαδα και το χρεος της,για το χρηματιστηριο.Ενδεχομενως να υπαρξουν αναταραξεις αρχικα αλλα σε συνδυασμο με τυχον καλες κινησεις στο εσωτερικο της χωρας θα ερθουν πιθανα καλυτερες μερες..

140 σχόλια:

Chris είπε...

καλημέρα καλημέρα....

Σημερα σας προλαβα όλους:=)))

Λογικότατο , αφου ακόμη δεν εχω κοιμηθεί:=)))

Δεν θα σχολιάσω κάτι...

ΑΠΛΑ θελω να ευχηθω στους Παντεληδες και ιδιαιτερα στο φιλο μου Παντελη (spand) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , τρισευτυχισμένος, υγιής σκέψη, και αγάπη. Να χαίρεσαι όσους αγαπάς και σ' αγαπούν.
Παντα χαμογελαστός και χαρουμενος ΑΕΚτζη μου...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντς

Καλημέρα ΔΑΣΚΑΛΕ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα στον Χρήστο και τον Γιάννη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Παντελήδες και ιδιαίτερα στον spand και τον μικρό μας τον βουτηχτή!
Πάντα με υγεία και ευτυχία και ...καλά κέρδη.
Τα λέμε αργότερα.

Chris είπε...

καλημερα Γιαννη, Πανο

Αχ ΑΧ αυτοι οι ηχοι του χωριου!!!!

Η νεολαια γυριζει πρωινες ωρες ξεσηκωνοντας τη γειτονια....
Αλλος βαζει το μοτερ να ποτισει τον κηπο....
Τα σφυρια σε παραδιπλανη οικοδομη εχουν παρει φωτια....
Το βραδυ το ξενυχταμε λιγο....
Δεν προλαβαινουμε να κοιμηθουμε λεμε!!!

και μην ξεχνατε να στειλετε τις ευχες σας στους εορταζοντες...

Να μου ζησεις "ΜΑΥΡΟΓΑΤΕ"
Χρονια πολλα και στον άλλον Παντελη του φορουμ...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ ματα καλημέρα ΔΑΣΚΑΛΕ χαχα

Λέτε λόγο Ολυμπιάδος να ισχύσει η εκεχειρία και στο ΧΑΑ χαχαχα

fasokinigos είπε...

Καλημερα καλημερααα!!...Πονεμενο ποδι πως τα πας???..χαχαα...Ο δασκαλος ειναι απιθανος....Γεια σου Chris!!....κανα τρυγονι εχει στον βολο??...χαχαα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ!!!...Λοιπον θελω να κανω μια ερωτηση στους χαρακες της στηλης και στον φιλο spand!! (χρονια σου πολλα)...Σχετικα με τα χασματα των μετοχων...πχ ΕΛΚΑ 0,95...ΟΤΕ 1.70....και αν δεν κανω λαθος ΓΕΚ ενα μικρο στο 0.67. Δεν ξερω γι'αυτο και ρωταω. Αυτα τα κενα πρεπει να κλεισουν καποια στιγμη οπως και δηποτε???

Chris είπε...

καλημερα Παναγιωτη (κανω λαθος? )

Εδω στο Βολο μονο γοργονες εχει:=)))

οσον αφορα τους "χαρακες" και τι ΧΑΡΑΚΕΣ, θα σου απαντησουν οι ειδικοι...
Αυτοι ξερουν....

Καποια στιγμη ολες οι τρυπες κλεινουν φιλε:=)))

fasokinigos είπε...

Καλημερα Chris!!....O Βολος εχει τα παντα.....Αλλα εσυ (μαλλον) μονο τις γοργονες κοιτας...χαχααα....Εχει και τα καλυτερα τσιπουραδικα!!!

Νίκη είπε...

Καλή σας η μέρα.
Χρόνια καλά και πολλά στους Παντελίδες της παρέας.

Νίκη είπε...

Παρασκευή 27 Ιουλ 2012 - 03:17 DN IP: XXX.65.248.45

Για να σας δω τώρα ρε θολοκουλτουριάρηδες τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες” Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια; Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. “Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι: “Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”. Αυτές τις αθλήτριες όμως κύριε σύζυγε της Ντόρας, δεν τις έθεσαν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων. Eglimatikotita
ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑΣ


Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;

Αλλιώς είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

ΑΝΤΕ ΚΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΑ ΚΕ ΚΑΠΡΑΛΟ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Ή ΜΗΠΩΣ ....

Chris είπε...

καλημερα Νικη

Ξυπολητοι Ελληνες ε???
ΚΑΙ τα γαιδουρια τα δικα μας τουμπεκι ψιλοκομμενο!!!!
ΑΛΗΤΕΣ!!!!

===
Φασοκυνηγε δεν ξερω αν εχει τα καλυτερα τσιπουραδικα...
Δεν ειμαι ειδικος!!!!
Ξερω παντως οτι εχεις ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ:=))

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα

εμεις τα "μπρικια μας"τα δειχνουμε μονο για εσωτερικη καταναλωση...
τελικα οι -κατ επιφασιν-ολυμπιακοι αγωνες ειναι της πλακας και θα συμφωνησω με τη δηλωση Μιχαλολιακου για εμποροπανηγυρι των απανταχου πολυεθνικων...

στους φιλους Παντελη (μαυρόγατο) και τον μικρο της παρεας ...χρονια πολλα με υγεια

μπαρμπαλιας είπε...

Άνεμος Draghi και στις ασιατικές αγορές - Κέρδη 1,4% σε Nikkei και 2,4% σε Kospi

το τι γινεται στα παγκοσμια χρηματιστηρια δεν μας αφορα ...γιαυτο προσοχη σε κανα πρωινο ξεφορτωμα

TEO είπε...

KALIMERA PAIDIA

fasokinigos είπε...

Φιλε Chris.....αμα χασουμε και το χαμογελο καηκαμε!!......Σημα κατατεθεν καλου ανθρωπου......ανθρωπους που χαμογελουν αυθορμητα και οχι ειρωνικα μην τους φοβασαι......καθε αλλο..

VassilisS είπε...

Καλημερα σε ολους χρονια πολλα στους εορταζοντες Παντεληδες!.
Ηλια το καραβι στην εικονα σου ειναι απο την παραλια στο γυθειο σωστα?

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Νίκη μου καλημέρα ..... νάσαι καλά πού τα λές, όπως τα λές ...μπράβο σου που τα αντέγραψες και εδώ .... για να μη ξεχνάμε τι συμβαίνει !!!!
Αλλά τι περιμένεις απο τον "ζαρτιέρα" (Κούβελος) .... και τους υπόλοιπους ντενεκεδοζουλιχτούλιδες ....
Να μη πώ και για τις ευαίσθητες οργανώσεις υπέρ των λαθρομεταναστών που αποτελούντε απο πισωγλέντιδες - ανοργασμικές - πλακοπατιναρισμένες γκόμενες και τόσες άλλες προβληματικές σεξουαλικά προσωπικότητες !!!!
Αυτές τις οργανώσεις που στοχοποιούν εμας τους υπόλοιπους για το παραμικρό, σαν ρατσιστές ....άει σιχτίρ, δεν είναι η Ελλάδα μου αυτή !!!!

Chris είπε...

Αρα δεν φοβαμαι τον εαυτο μου Παναγιωτη:-)
===
καλημερα theodorx

Ο γνωστος theo απο το spand ???

Chris είπε...

καλημερα Λιακο
Να χαιρομαστε το φιλο μας...

Καλημερα ΒΑσιλη.
Εδωσες χαιρετισματα???

καλημερα Παυλε Πατρινε

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλημέρα Chris....
Kαλημέρα Πάνο ....

fasokinigos είπε...

Chris....Σωστος!!!....εξαλλου το εγραψα και το πρωι στον φιλο μου τον Πανο!!....Ο Δασκαλος ειναι απιθανος!!.... τουλαχιστον ετσι σε κοβω εγω....καλη συνεχεια σε ολους σας, και καλο ΒΟΛΙ!!

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ στους νεοεισελθοντες

Βασιλη οχι ...το καραβοτσακισμα της φωτο ...ειναι απο τα αβαθη σε παραλια κοντα σε μενα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλημέρα και στο Μπαρμπαλιά ...

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Πωλ

VassilisS είπε...

Τελικα τετοια καραβοτσακισματα υπαρχουν παντου χαχα

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....καλημερα σε ολους..... σημερα ολα τουμπανο...... καλα κερδη....

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Να ζησει ο Spand και ο αλιγατορας ,να ζησει και ο Παντελος ο μικρος με τα ωραια του..
Καλημερα και στον theodorx

μπαρμπαλιας είπε...

ναι Βασ. υπαρχουν παντου ...με πρωτον τον γραφοντα

VassilisS είπε...

Αν εννοεις χρηματιστηριακα μπορω να σε βεβαιωσω για τιτανικους ....

Chris είπε...

kai μην αρχισετε παλι τα κλικ πανω μου...:=))

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας.... χρόνια πολλά στους Παντεληδες μας....τα καλυτερα ευχομαι

VassilisS είπε...

Το οτι ο οπαπ δεν ειναι δυνατα κατω το θεωρω καλο.

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Βασλάκη

VassilisS είπε...

Chris η κεραμοσκεπη πεσμενη ειναι... Εκτος αυτου εχουν ραγισει και πολλα κεραμιδια βλεπω. Δεν καταλαβαινω γιατι εβαλες αυτη την φωτο πραγματικα... Χαχα

VassilisS είπε...

Chris η κεραμοσκεπη πεσμενη ειναι... Εκτος αυτου εχουν ραγισει και πολλα κεραμιδια βλεπω. Δεν καταλαβαινω γιατι εβαλες αυτη την φωτο πραγματικα... Χαχα

Chris είπε...

....μα φυσικα για να τονισω την πεσμενη κεραμιδοσκεπη..:=)))

Δεν θελει επισκευη????

VassilisS είπε...

Χαχα να στε καλα ολοι. Παω για μπανιο τα λεμε σε 3-4 ωρες

Chris είπε...

αναψαν τα αιματα...

Ονειρο ζωωωωωω...μη με ξυπνατεεεεεεεε.....

Λες να ηθελε το καταλληλο ερεθισμα????

michele είπε...

Δασκαλε για σενα ειναι η ζωη αγορι μου..κινητικη τη βλεπω την σαπια την εθνικουλα χαχα( πανω απο 1.15 εισαι πιο ασφαλης)

Chris είπε...

μην την αποκαλειτε "σαπια " και το παρει κατακαρδα και παρει τον κατηφορο.....

καλα που εξαφανιστηκαν ολοι σημερα???
Σημερα που ανεβαινει και η μεγαλη κυρια???

Chris είπε...

ελα κοριτσαρα μου:-)
Ελα μωρο μου:-)
Δωσε χαρα στους λογκ...

Δημο τελικα το χθεσινο σου σχολιο για Ετε σε δικαιωνει...

michele είπε...

Πειρ πολυ καλη και με ογκο..αντε να περασουμε το χτεσινο ψηλο

michele είπε...

Πανω απο τις 190 μον ο τραπεζικος σημαντικο σημειο οπως εχουμε πει,βοηθανε ολες οι τραπεζες σημερα

Chris είπε...

Εκανα καλο ποδαρικο ή ειναι η ιδεα μου???

Δημο που εισαι σημερα???
Πανο????

Ευχαριστω για το σχολιο ΜΑικλ

Παντελης είπε...

Καλημερα σε ολους και ευχαριστω για τις ευχες σας .Παντα ΥΓΕΙΑ και επιτυχιες ..Χρηστο το ερεθισμα πανω στα "συντριμια" της ΕΤΕ εδωσε αερα σημερα στην μετοχη ...σηκωνεται βλεπω .
Τα χασματα καποια στιγμη πιστευω κλεινουν ..
Καλη συνεχεια ..

Chris είπε...

ΦΙΛΕ Παντελη πρεπει να εισαι χαρουμενος που εχεις τοσους φιλους..
ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για ενα ατομο που λειτουργει με ανιδιοτελεια...

Το πετυχα το ερεθισμα ε????
Ξερεις ποσο εψαξα για να βρω το καταλληλο?????:=)))

Για καρφι το πηγαινα , κεραμιδια βγηκαν:=)))

michele είπε...

Spand να εισαι παντα χαμογελαστος ,πολυχρωμος και υγιης!.Τα χασματα παντα κλεινουν μια μερα εκτος αν μια μετοχη προλαβει και βγει απο τη διαπραγματευση.( βλ ΟΤΕ)
593,57 ΤΟ ΥΨΗΛΟ της Τριτης ο στοχος μας

Chris είπε...

πολλα κομματια στο 1,20...
Βοηθατε χριστιανοι:=)))

michele είπε...

Μια χαψια θα γινουν αυτα Chris..

Chris είπε...

ολο μαγικες λεξεις λες Μαικλ

ναι χαψια θα βαλω μεζεδακι με το τσιπ'ρακι που πινω τωρα..

michele είπε...

Αυτα τα πολλα που βλεπεις απο πανω για καλο ειναι..
δεν πιστευω να γλυστρισει απο τα κεραμιδια το μωρο,να παμε απο κατω να βαλουμε σεντονι?

Chris είπε...

τι για καλο ειναι !!!!!το κερατο μου μεσα!!!!!

====

Αμα γλιστρησει το μωρο εμεις δεν εχουμε χερια να το πιασουμε????
Λες να παει στην αγκαλια του Λιακου???
Μηπως του Δημου????
Ή θα προτιμησει τον Πανουλη????
===
Που σαι ρε πανο???ακομα τακουνια γυψινα δοκιμασεις????

Παντελης είπε...

...σωστα Μιχαλη ..αν βγει απο την διαπραγματευση (οπως φημολογειταιγια οτε) το χασμα θα το βλεπει η ντοιτς τελεκομ .Αλλα μεχρι να βγει(αν βγει τελικα) μπορει να προκαμει να το κλεισει .
Ευχαριστω για τις ευχες σου παντα χαρα σε ολους και χαμογελα .

Chris είπε...

ρε συ Μαικλ...

Αρχιζουν και φορτωνουν και στο 1,21 και στο 1,22...

και αυτο το γ@μημενο για τζοκερ στη Λαρισα καθησε:=)))

Chris είπε...

κατσε ρε γατε λιγο κι απο δω....

κερναμε .....κεραμιδια:=))))

michele είπε...

Καλα τα λεει ο γατος.Αυτος να παει στα κεραμιδια ( γιορταζει κιολας σημερα) ..του αξιζει χαχα

Ας φορτωνουν Κρις..

Chris είπε...

Οταν εμεις πηγαιναμε αυτος γυριζε...
Μαικλ ο γατος ειναι μεσα σ ολα...
Μιλαμε για μεγαλη παιχτουρα...
Και στα μπαρ και στα κεραμιδια....

Chris είπε...

μαικλ να ρωτησω κατι???

Στην ετε βγαινουν αρκετοι πωλητες...
για να τους φαμε πρεπει να αυξηθει ο ογκος...
Βλεπεις να γινεται κατι τετοιο???

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΜΙΧΑΛΗ αν βγει απο την διαπραγμάτευση ο ΟΤΕ με ποιους όρους ακολουθεί δημόσια πρόταση συνήθως ??

michele είπε...

Chris υπαρχει λογος που βγαινουν εκει,περναει καθοδικη γραμμη τασης απο το ψηλο της 20ης Ιουνιου,εφ οσον θελουν να πανε πανω αυτα τα κομματια που βλεπεις ειναι για κολατσιο.Αυτοματα θα αυξηθει ο ογκος,ο οποιος ΠΑΝΤΑ αυξανεται στα κρισιμα τεχνικα σημεια.Αυτο συμβαινει γιατι σ αυτα βγαινουν περισσοτεροι αγοραστες με την ελπιδα οτι θα σπασει το σημειο προς τα πανω και περισσοτεροι πωλητες με την ελπιδα οτι θα τρακαρει και θα γυρισει πισω να ξανααγορασουν

Chris είπε...

μια μια τις ερωτησεις παρακαλω...

προηγειται η απαντηση για την Ετε...
Τι εγινε???Ψοφησε στην πορεια η κυρια????

michele είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1546.html

Τι να κανω ρε παλιε συνεταιρε,σε τιμω και στο blog μας.Καλη επιτυχια και καλα μυαλα,οπως παλια.Τωρα θελεις και λιγο τυχη εδω που τα λεμε..

Chris είπε...

ευχαριστω πολυ Μαικλ για την απαντηση σου....



Κατσε να αλλαξω το ερεθισμα τοτε:=)))
Ευχαριστω Σπαντ.

michele είπε...

http://www.ase.gr/content/gr/helpdesk/question.asp?481
Γιαννη δες εδω,γιατι βιαζομαι τα λεμε σε λιγο..

giannhs kon είπε...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά με την Τρόικα ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?

giannhs kon είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΧΑΛΗ

Chris είπε...

αντε μωρη γαιδορομουλαρα:=))

πηδα το τεχνικο σημειο που λεει ο Μαικλ μπας και ξεκολλησουμε:=))))

Γεράκι είπε...

πως παει?

giannhs kon είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ

Eγκρίνεται ενδιάμεση χρηματοδότηση 18 δισ. ευρώ για τις τράπεζες

giannhs kon είπε...

Οι ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ ενέκριναν προσωρινά κρατική βοήθεια ύψους 18 δις ευρώ για τις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες -- Εθνική , Alpha , EFG Eurobank , Πειραιώς και πρόσθεσαν ότι θα πρέπει να αξιολογήσουν το ύψος της βοήθειας προκειμένου να αποφανθούν εάν πρόκειται για προνομιακή μεταχείριση.

Γεράκι είπε...

ολοι βλεπετε την αντισταση στο 1.19 της ΕΤΕ...Παλι σεταρεται για νεα χαμηλα..ακολουθωντας την λογικη της τάσης...θέλουμε πάνω απο 1,21-22 για αρχη κ βλέπουμε...

Γεράκι είπε...

εχει αφησει γκαπ κ κάτω..προλαβαινει να το κλεισει χωρις να χάσει τον 10αρι (καλυτεροτερο σεναριο - για ναμην εχουμε εκκρεμοτητες) κ να δοκιμασει διασπαση τάσης...

Γεράκι είπε...

60λεπτο αγαπητοι μου..

Γεράκι είπε...

τεραστιο volatility οι εξω..ακρως επικυνδυνο....ανακατευσαι ευκολα...

michele είπε...

2 ποντακια ειναι το κλεινει ευκολα

michele είπε...

παρ οτι βιαζεται ο Κρις..

Γεράκι είπε...

5 λεπτα ειδα ειδησεις τωρα..στο φευγα..παλι να μου προκαλουν τον θυμο...δεν παιζουνται ρε..δεν παιζονται κ σταματαμε εδω...

michele είπε...

τι ειδες ρε συ Αντωνη πες μας και μας..με ποιους τα εβαλες παλι

Γεράκι είπε...

περικοπες..περικοπες (κ κατα βάση οριζόντιες) κ οχι εκει που πρεπει...κ φυσικα δεν ακουω τπτ για ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ σχεδιων για δουλειες..γιατι απο λογια..τα κλασσικα ρε Μιχάλη..τα κλασσικα εικονογραφημενα της χώρας μας..

PS είπε...

«Το πρόγραμμά τους μας έχει καταστρέψει, σπρώχνοντας στην ύφεση την ελληνική οικονομία και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία με πρώτο αυτό της διόγκωσης της ανεργίας», είπε ο κ. Παναγόπουλος κατηγορώντας τους τεχνοκράτες της τρόικας ότι ήρθαν ως «γιατροί για να μας δώσουν το φάρμακο» αλλά αποδείχτηκε ότι «ήταν τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες που έδιναν ματζούνι».

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και έπρεπε να αξιολογηθούν είναι σίγουρο ότι θα είχαν απολυθεί».
--ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
Παρατηρήστε FTSE 25-30/4/12.
Aν δεν κινηθούμε ΑΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ,πολύ φοβάμαι ότι πάμε χαμηλά πάλι.

michele είπε...

Προφανως θα πρεπει να περιμενεις τις κανονικες ειδησεις ,συγκεκριμενα δηλ κατι που θα γινει αργοτερα..

και για να δεις πως παιζεται το παιχνιδι σημερα βγηκε στο φως της δημοσιοτητας δημοσκοπηση της v-prc.Δεν εξεταζω τα στοιχεια η το τι λεει κλπ/Ξερω μονο οτι συμφωνα με τους κανονισμους των δημοσκοπων παγκοσμιως ΔΕΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ δημοσκοπησεις κατα την διαρκεια του καλοκαιριου για πολλους ευνοητους λογους. Εδω και μαλιστα μετα απο διπλες εκλογες διενεργουν δημοσκοπησεις μεσα στο καλοκαιρι.Την απαντηση δωσε την μονος σου

Γεράκι είπε...

παρατηρωντας ΓΔ ημερήσιο δεν μπορω να βγάλω καποιο συγκεκριμενο συμπερασμα..μαλλον ειμαι στην μέση τοσο για πάνω αλλα κ κάτω...φυσικα θελει προσοχη το 580 μετα παμε 556..
αλλα εχουμε κ υπερπουλημενο στοχαστικος ο οποιος εαν δεν παραμεινει πολυ κατω απο 20 (εχουμε ακομα 3 ημέρες)..τοτε..τοτε...

Γεράκι είπε...

προ αρκετων ημερων ειχα πει για κινηση στον χρυσο...παει να δοκιμασει καλες αντιστασεις..εαν κ εφοσον..τοτε...

Chris είπε...

παντως οι εκπροσωποι της ΓΣΕΕ τα εχωσαν στους εκπροσωπους της τροικας...
εκρηκτικο κλιμα επικρατησε...
ΔΕλτιο 2μμ Μεγκα

Γεράκι είπε...

σας έχει πιάσει όλους λιμπιντο λογω καλοκαιριου..εαν βλεπω καλα...

Γεράκι είπε...

τα ΕΧΑΕ αντεδρασαν ακριβως πανω στο 61,8% στο 60'...παναγια παναγια μου..

Γεράκι είπε...

η ΤΕΝΕΡΓ κράτάει το 50%...

μπαρμπαλιας είπε...

εγω βλεπω μονο τα ξενα που πανε μια χαρα...

Γεράκι είπε...

ΔΕΗ το 23,6% , ΟΤΕ παει για το 38,2%,ΟΠΑΠ αριστοτεχνικα κράτησε το 38,2%

michele είπε...

Chris,ποιος ο Παναγοπουλος?? χαχαχα

Chris είπε...

λιακο ουτε κεραμιδια ειδες ουτε γαιδορομουλαρες???...:=))

Chris είπε...

ο παναγοπουλος τους χαρακτηρισε κοπροσκυλα....
ενας αλλος δεν θυμαμαι το ονομα του , τους ειπε οτι με τις εκτιμησεις που εκαναν , αν δουλευαν σε μια εταιρεια τοτε ή η εταιρεια θα εκλεινε ή εσεις θα ειχατε απολυθει

Γεράκι είπε...

παιζουν τωρα ή οχι?...τα διαγραμματα ειναι σταθερα εδω κ ωρα..πχ ΕΤΕ..κολημμενη..

Chris είπε...

ΚΑΤΑΡΤΙ ΑΝΤΩΝΗ , ΚΑΤΑΡΤΙ!!!!:=)))

Γεράκι είπε...

σαν αυτο που βλεπω στην φωτο σου?

Chris είπε...

Που ειναι και αυτη η ψυχη ο Πανος????

Chris είπε...

ειναι ετοιμοςνα πηδησει το "τεχνικο σημειο" που λετε οτι ειναι το 1,19 :=)))

pantelis είπε...

Καλησπέρα σε ολη την ομαδα..

michele είπε...

Χρονια πολλα Παντελο!!

Chris είπε...

να ρωτησω κατι κι αν θελετε απαντατε

Γιατι πρεπει οπωσδηποτε αυτο το χασμα των 2 ποντων(1,14-1,16) η ΕΤΕ????

Γεράκι είπε...

ελα ρε Παντ!!!!
Εχεις τρομέρο στυλ στην φωτο...Τα καλυτερα σου ευχομαι μεγάλε..τα καλυτερα...

Chris είπε...

*πρεπει να το κλεισει

===

καλησπερα pantelis..
Πολυχρονος να σαι με υγεια και ο,τι επιθυμεις!!!

Γεράκι είπε...

γιατι τι????????????χαχαχα

michele είπε...

Γιατι τα gaps κλεινουν παντα στα χρηματιστηρια chris αργα η γρηγορα..και μετα απο χρονια.Βεβαια ειπαμε οτι σε περιπτωση δημοσιας προτασης και σε περιτωση reverse split αλλαζει το θεμα

pantelis είπε...

Mikele se euxaristw... Antwnh thanks...

pantelis είπε...

Chris σε ευχαριστω.... Εχω καιρο να σας διαβασω.. πως πατε???? κανα καλο νεο???

Γεράκι είπε...

οταν προχωρας μπροστα...καλυτερα να μην αφηνεις εκρεμμότητες πισω (γιατι θα πρεπει να γυρίσεις να τις κλεισεις..)...ετσι δεν ειναι ρε Chris?

Chris είπε...

Συγγνωμη δηλ. ..το μοναδικο χασμα ειναι ακαλυπτο???

οταν το χασμα ειναι καθοδικο ειναι καλο???

Συμφωνω φιλε μου να κλεισει το γκαπακι....Δεν μπορει δηλ να ειναι γκαπ για καλο???

Γεράκι είπε...

Chris...εαν προσεξες αυτο ειπα...προτεινα να το κλεισουμε για μην εχουμε αμεσες εκρεμοτητες..δεν σημαινει ομως θα το κλεισουμε..εντωμεταξυ σιγα το θεμα οι 2 ποντοι...μια βουτα κ ανεβασμα ειναι..μια πατητη..

Γεράκι είπε...

νατη....μας ακουσαν

Γεράκι είπε...

οι εξω απλα ξεσκιζονται...κ εμεις...

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/716161/Article.aspx

TO ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ απο το Κερδος και η σημειωση μου σ αυτο αναφερεται..

michele είπε...

Γερακι ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ που πρεπει να προσεχουμε ασε το mega χαχαχα

Γεράκι είπε...

θα μεινουμε ατριχοι με τοσα κουρεματα laser που μας κάνουν..

Chris είπε...

για να τραβαμε τιςκ@λοτριχες ειμαστε:=))

Chris είπε...

για να μην πω οτι ειμαστε για χεσιμο:=))

====
Σκετε κυριε πανε που ειστε?????

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Τελευταία μέρα στο γραφείο και οι σφαλιάρες πέφτουν βροχή... Ρε £+{#<$+< Μερφυ κάπου να σε πετύχαινα να σου έριχνα ένα χεράκι ξύλο που τα φέρεις ολα ανάποδα.

Όσο για το ΧΑΑ, δεν βλέπω φως πουθενά.... Διακοπές κι αυτο.... Που και να μην έβγαινε καλο GDP...

Chris είπε...

αντε ρε Ετε ΞΥΠΝΑ κοπελα μου...

Ακλαυτη θα πας και μαζι με σενα κι εμεις ....

Ηδη μαζευτηκαν μαυρα συννεφα!!!!!!

michele είπε...

Γιαννη θα σε προλαβω κατω?? αμα εχεις ερωτησεις μεχρι να ελθω στελνε μηνυμα η θα σου γραψω κι ενα mail

Chris είπε...

ξυπνατε βρε Τουρκολιαδες ....

Ξυπνηστε επιτελους!!!!!!!
Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.....

michele είπε...

To καλο GDP βγηκε στην Αμερικη Γιαννη..

Chris είπε...

γεια σου Αλεξανδρατε..

Αν χασεις τη ζωνη του 1,15 πας για ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ το κερατο σου μεσα..!!!!!

Γεράκι είπε...

κατι παει να γινει...καλα ο αμερικανος...ουδεν σχολιο...ουδεν σχολιο...

Chris είπε...

Μιχαλη θα τα κανει μια χαψια ή θα μας σταθουν στο λαιμο τοσα κομματια???

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele με προλαβαινεις. Απο Κυριακή μέχρι αναχώρηση στις 5 του μήνα. Είπα να στηρίξω λίγο τον 20αρη με μερικά ΦΦΓΚΡΠ...

Γεράκι είπε...

ψηνομαι κ εγω να στηριξω...ποιος θα ειναι ο τυχερος η τυχεροι?

michele είπε...

Σημερα φαινεται οτι δεν θελει δασκαλε.. θα ειχε γινει η κινηση ηδη,εκτος αν κανουνε κατι εντυπωσιακο στη δημοπρασια που δεν το βλεπω..

michele είπε...

3 του μηνα την νυχτα θα ερθω Αλεξανδρατε,οριακα..θα μιλησουμε στο τηλ να σου πω .Δεν εχει και πολυ καλο διαγραμμα το φολι,αλλα εκει παιζουν οι ξενοι ο,τι θελουν κανουνε..

Chris είπε...

Δεν θελει ή δεν μπορει ?? ή και τα δυο μαζι????

Απογοητευση για μια ακομα φορα!!!
9 πτωτικες συνεδριασεις ειχε ο ΔΤΡ και σημερα που του δινεται η δυνατοτητα οριακα στο 190 παιζει....

Η δε Ετε μου φαινεται καθυστερει το πεπρωμενο της:-(

michele είπε...

Δεν θελει Chris,δεν υπαρχει δεν μπορει στο ΧΑΑ ετσι πως ειναι τωρα..περιμενουν το πρωτο deal για να εκτονωθουν οι τραπεζουλες λιγο..και φαινεται πως ψηνεται

Chris είπε...

αντε μωρη γαιδορομουλαρα :=))
ΚΟΥΝΗΣΟΥ!!!!!

και δεν εχω και τον Πανο συμπαραστατη να σου ριξει κανενα "γαλλικο" μπας και συνελθεις!!!
ΚΟΥΝΗΣΟΥ γιατι θα ανεβασω άλλη φωτο και θα γελασει καθε πικραμενος:=)))

Chris είπε...

η την πρωτη μαλ@κια για να γκρεμοτσακιστουν....

κατσε να μην τα βρουν στα "μετρα" οι τρεις τους και θα γινει το έλα να δεις!!!!

michele είπε...

Τα ΕΧΑΕ πανε για 2.70 εχουνε και το gap απο πανω..

Γεράκι είπε...

αστα να πανε..αστα...

michele είπε...

Γιατι ρε φιλε μια χαρα παιζουνε..με τις διορθωση τους και τα ολα τους..αν περασουνε και τα 2.70

Γεράκι είπε...

χαχα..κυριολεκτικα μιλαγα..αστα να πανε εκει που θέλουν...μην τα ενοχλουμε...ειναι λιγο περιεργα...κατι αγορασα....τελικα

michele είπε...

Αμα ειχες πουλησεις πιο πανω ,σωστο σε βρισκω χαχα

Γεράκι είπε...

ναι το ξερω..το αφησα...ειχα πει μαλιστα που θα σταματησει...αλλα δεν ειχα παρει τπτ το ιδιαιτερο οπως κ τωρα..αλλα πιεζεται τωρα...

Γεράκι είπε...

σκεφτομαι κ ΑΛΦΑ η ΕΤΕ αλλα δεν θελω τραπεζες..κ το αφηνω..

michele είπε...

Πσμε επανω απογευματινη αναρτηση,να δουμε το κλεισιματακι!