Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΠΕΙΡ

  












ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ...
Στο επταμηνο γραφημα ( δεξια) φαινεται η προσπαθεια σχηματισμου πυθμενα της μετοχης μεταξυ των 0,20-0,25 ευρω μετα τα υψηλα του Φεβρουαριου στα 0,81 ευρω.
Στο μεγαλο γραφημα αριστερα, βλεπουμε την προσπαθεια απομακρυνσης της μετοχης απο τα χαμηλα και την γραμμη Ε , μπροστα της πριν κινηθει στα 0,25 ευρω και στην γραμμη Κ βρισκονται οι δυο κμο 30( 0,2390)  και 50 ημ( 0,2280) που λειτουργουν ως αντιστασεις .Η γραμμη Κ πολυ σημαντικο επιπεδο οσον αφορα  την ανοδικη κινηση του τιτλου ειναι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και το επιπεδο 61,8% της διορθωσης της τελευταιας ανοδικης κινησης της μετοχης απο τα 0,1860 της 5ης Ιουνιου εως τα 0,355ο0 της 18ης Ιουνιου.
Καθοδικη διασπαση της Ε θα φερει τη μετοχη σε ΝΕΑ χαμηλα.Αντιθετα ανοδικη διασπαση της Κ και των 0,25 ευρω ,θα ανοιξει το δρομο πρις την γραμμη F του διαγραμματος.
      

50 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Άργησα... αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Ηλία σεβόμενος την επιθυμία σου δεν λέω τίποτα, τα λέω από μέσα μου όμως... και ξέρω ότι είσαι αγέραστος και λεβέντης όσο και να είσαι.


Έχω να κάνω μια... δήλωση, εδώ ή στις φιλοσοφίες του κ@λου???

μπαρμπαλιας είπε...

...εχω μια απορια...
δλδ ο κουβέλος αποφασιζει και διατασσει;;δεν εχει αλλον απανω του;;
και τι χρειαζεται ο κουρ...ας μεσα στα μπουμπουκια ,αθλητες και αθλητριες;;

Ιωαννιδη σε θελω τσαμπουκαλεμενο εδω και τωρα...

η κοπελα ζητησε συγνωμη-γιατι;;- και αυτος τη διεγραψε...τη μαλακια του ποιος τη διαγραφει;;;

michele είπε...

Οπου γουσταρεις Πανο..και το γραφημα μας εχουμε και την επικαιροτητα σχολιαζουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά πρώτα...

michele είπε...

Και επειδη επιμενει κι ο Λιακος οσον αφορα την τιμωρια να πουμε οτι επεσε και "θυμα" η κοπελλιτσα της Διεθνους Ολυμπιακης Επιτροπης.Βαλανε χερι δεν τα θελουνε αυτα..τα γνωστα δηλ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα, επενέβησαν και οι "αθάνατοι"? Δεν μπόρεσα το απόγευμα να δω τίποτα λόγω διαφόρων προβλημάτων, αλλά γιατί είστε εσείς εδώ?

michele είπε...

Τι εννοεις γιατι ειμαστε εδω?? ευχομαι τα προβληματα να μην ειναι σοβαρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εχω κακη αποψη για την πορεια της Πειραιως και θα μεινω μακρυα της

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εννοώ οι φίλοι είναι για να ενημερώνουν τους "ανήμπορους" Μικέλε μην το παίρνεις στραβά.
Δεν ήταν τίποτα σοβαρό πάντως, μέσα στα πλαίσια.

michele είπε...

Καλησπερα Αλεξ,διαγραμματικα εννοεις?? ε ηταν απο τις κερδισμενες της ημερας( τραπεζα κιολας)..
Πανο,οπως βλεπεις ο Δημος και τα υπολοιπα παιδια,ειπαμε τοσα που νομιζω οτι ενημερωθηκες!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ναι michele αλλα οπως και να το δεις εαν υπηρχε λογος πισω απο το σημερινι θα αντιδρουσαν και ο9ι αλλες κυραδες αλλα ευκαιρεια για ξεφορτωμα βρηκαν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω παράπονο Μικέλε.

Τώρα που είδα και τον Αλέξανδρο, όλα καλά. Καλησπέρα Αλεξ.

Λοιπόν αυτά ήθελα να πω:

Περιττό να πω τι πιστεύω. Έχω γράψει πολλές φορές για τους παράνομους μετ/τες με κίνδυνο να παρεξηγηθώ ως ρατσιστής, αλλά όπως βλέπετε δεν με νοιάζει. Κατάγομαι και από τον νομό εισόδου, έχω ακούσει πολλά,πιο πολλά από άλλους τουλάχιστον, τα έχω γράψει τόσες φορές, ότι εκτελείται σχέδιο ΣΚΟΠΙΜΗΣ αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας, αρχής γενομένης από το ΒΝ και η ουσία είναι μία, ΔΕΝ πάει άλλο. Προεκλογικά υπήρξαν κάποιες υποσχέσεις και "δεσμεύσεις" για την παράνομη μετ/ση, αλλά μετά τις εκλογές....ΓΑΡΓΑΡΑΑΑΑΑ. Δεν μιλάμε τώρα για τους φράχτες του παπουτσωμένου, απλά προεκλογικό τέχνασμα, όπως και οι χώροι συγκέντρωσης του άλλου τίποτα του μιχαλάκη. Τίποτα είμαι πρώτα εγώ, διευκρινίζω, αλλά δεν επιδιώκω να γίνω κάτι όπως αυτοί, άρα την κριτική θα την φάνε.
Πείτε εσείς τώρα αν είναι εικόνα Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας να βλέπεις κάποιον παράνομο μόνο του ή παρέα με άλλον ομοεθνή του να σέρνουν κλεμμένο καροτσάκι σούπερ μάρκετ στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, να μαζεύουν οτιδήποτε μεταλλικό ή χειρότερα να τα κλέβουν στην ουσία από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης. Γι αυτή τη δουλειά μπήκαν οι κάδοι? Δεν λέω, άνθρωποι είναι κι αυτοί, να ζήσουν και να δουλέψουν... ΑΝ υπάρχουν όμως δουλειές και ΑΝ τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις εισόδου και παραμονής μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια, όπως σε όλες τις άλλες χώρες, όχι να δημιουργούνται δουλειές με το στανιό. Φτάνει ο παρασιτισμός ο δικός μας δεν θέλουμε και εισαγόμενο. Δεν θα λύσουμε εμείς προβλήματα χωρών με πάνω από 100 εκ. πληθυσμό, που ανήκουν και στους G20 νομίζω, επειδή ΕΤΣΙ θέλουν κάποιοι.
Δεν πάει άλλο. Βέβαια ατυχές το σχόλιο της Βούλας, ειδικά με τους αφρικανούς, που είναι οι λιγότερο χειρότεροι, γιατί οι άλλοι κατά 99% είναι άστα να πάνε, από εντελώς διαφορετική κουλτούρα με μας και δεν δένουν ούτε πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα. Θα πρέπει να συνηθίσουμε στη ιδέα ότι αν δεν γίνει κάτι άμεσα, σε λίγα χρόνια θα ακούμε κυρίως αμανέδες στη χώρα μας. Και θα μου κάνει ανάλογες αφιερώσεις από το γιουτουμπέ ο Αντώνης. Σκληρό, αλλά έτσι το βλέπω.
Φυσικά και δεν έπρεπε να γίνει ανάκληση της αθλήτριάς μας.

michele είπε...

Ε ο λογος ειναι οτι εχει την καλυτερη προταση για την good ΑΤΕ..οι αλλες μεγαλες καθησαν φρονιμα και οι κυπριακες τον ηπιαν..και μετα μιλαμε για ΔΤΡ και μακακιες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ...διάγγελμα έπεσε ακριβώς στις 11 βλέπω, μια χαρά.

michele είπε...

Στο κεντρο της Αθηνας που κυκλοφορω ,κατι βλεπω να κινειται,ελπιζω να μην σταματησει εδω.Η πολιτικη για τη λαθρο-μεταναστευση ηταν ατυχης( επιεικης χαρακτηρισμος) επηρεασμενη και απο τα "διεθνιστικα" προτυπα της αριστερας.Τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε ,με αποτελεσμα νεοι ανθρωποι να ¨τεινουν" στον ρατσισμο,επειδη δεν εχουν τη δυνατοτητα να δουν στην ολοτητα του το προβλημα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ δεν είμαι νέος πάντως, τώρα αν το βλέπω συνολικά το πρόβλημα δεν ξέρω. Για το κέντρο πάντως άνετα μπορώ να μιλήσω, στη χειρότερη πλατεία της Ευρώπης 15 χρόνια τώρα δουλεύω.

michele είπε...

Ναι ρε συ δεν μιλαω για σενα..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις άλλες χώρες νομίζω ότι το ποσοστό των παράνομων δεν υπερβαίνει το 7%, εδώ φτάσαμε στο 20%. Και ήδη φτάνει η ώρα που θα φοβόμαστε να κυκλοφορούμε και οι ενήλικοι, όχι τα παιδιά μας.

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σας και παλι.Αυτες τις τελευταιες βραδιες σας διαβαζω γιατι ειμαι μονος. Η συζυγος με τον μικρο εχουν παει στην εξοχη. Ο κος michele ισως εβαλε την ΠΕΙΡ ως μια μετοχη που μπορει να βρεθει στο επικεντρο τις επομενες ημερες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποια είναι η ολότητα όμως???
Γιατί κι εγώ δεν την βλέπω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκο, τον άλλο μήνα να πας και εσύ για λίγες μέρες έστω... τα προβλήματα θα παραμείνουν έτσι κι αλλιώς...

michele είπε...

Και για να την τιμησω Νικολα για το 8% που εκανε..Αυτα ειναι η οικογενεια στην εξοχη και ο Νικολας στην "πιεση"..
Πανο συμφωνουμε..αλλα δεν θα μου αρεσε να ισχυει το ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.Σ αυτη την παγιδα μπαινουμε,οι νεοτεροι συνηθως..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εγω Πανο συμφωνω απολυτα το παραξευτιλησαμε με τα δικαιωματα των διαφορων ,στον Καναδα για να δουλεψεις θα πρεπει ο εργοδοτης να αποδειξει οτι δεν υπαρχει κανεις Καναδος πολιτης που να εχει τις γνωσεις σου και να θελει την δουλεια,αυτοι μακακες ειναι? αει στο διαολο πιοα με το μπουρδελο που ζουμε να πανε να κανουνε πηδημα τριπλουν ολοι τουςΤΟΥς ΕΧΩ ΜΙΣΗΣΕΙ οχι σιχαθει ΜΙΣΗΣΕΙ

νικος φαληρο είπε...

θα παω κε ΠΑΝΟ αν και θα προτιμουσα να ειχα δουλεια.Καθε Παρασκευη απογευμα πηγαινω και τους βλεπω κι επιστρεφω Κυριακη βραδυ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

sorry για τα Γαλλικα αλλα μια φορα στο τοσο ,δηλ πρωτη φορα,θα μου το επιτρεψετε

michele είπε...

Η ολοτητα ειναι,εννοω δηλ,οτι ενας ξενος που ερχεται ΝΟΜΙΜΑ,εχει χαρτια νομιμα και θελει να ζησει μια καλυτερη ζωη μπορει να ειναι το ιδιο φιλος μου οπως και οι ελληνες.Ομως εδω ερχονται δυστυχεις,παρανομοι,με παρανομα χαρτια ανθρωποι,προιοντα εκμεταλλευσης αετονυχηδων και αναγκαζονται να εγκληματου για να επιζησουνη ηταν ΗΔΗ εγκληματιες.Επομενως χρειαζεται πολιτικη βουληση για τη λυση του προβληματος,ετσι ολοι οσοι ειναι νομιμοι να ενταχθουν( οπως ενταχθηκαν καποιοι ελληνες στην Γερμανια και στην Αμερικη) και να μετερχονται της ελληνικης παιδειας κιολας,αν και εφ οσον το επιθυμουν..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν μπαίνω εκεί, επιμένω στην διαφορετικότητα που δεν ΚΟΛΛΑΕΙ, άρα θα γίνει πόλεμος κάποια στιγμή ανάμεσα σ' αυτούς και σε μας, άσε που δεν θα γίνουν ποτέ πλούσιοι με φτωχούς εμάς ήδη.

michele είπε...

Αλεξανδρε δεν ειπες και τιποτα..χαχα

PS είπε...

Ρατσισμός δεν είναι να καταστρέφεις το μέλλον και τις σπουδές ενός παιδιού,στερώντας από τους γονείς τα απαραίτητα χρήματα,τα οποία έχουν χρυσο- και διπλο-πληρώσει επί 34 χρόνια?
Δεν είναι ρατσισμός το να μειώνεις συνεχώς τις δαπάνες περίθαλψης?
Δεν είναι ρατσισμός το να μη βρίσκει κανείς δουλειά,και όταν τη βρεί να λαμβάνει 680(με μεταπτυχιακά παρακαλώ)ενώ ο κλητήρας υποικ και ο υπ. των δεκο να εισπράττει τα τριπλάσια(και να απλώνει και το χέρι για το ΕΠΙΠΛΕΟΝ)?
Δεν ξέρω σε ποιά χώρα ζει ο μικ,εδώ πάντως είμαστε για να φεύγουμε το συντομώτερο,χωρίς φιλοσοφικές ή "ανθρωπιστικές" ανησυχίες.
Σήμερα το πρωί,βρέθηκα να ζω ανάμεσα σε 2 ορόφους,στους οποίους έγινε διάρρηξη(με αντικλείδι σε πόρτες ασφαλείας),σήκωσαν λεφτά,λίρες και κοσμήματα,μέχρι και ταμείο πολ/κίας,η τύχη το έφερε να υπάρχουμε αλώβητοι και ζωντανοί ακόμα.
Έλληνες ή ξένοι,αδιάφορο,ΕΜΕΙΣ είμαστε στη χειρότερη θέση,και ξέρετε γιατί;
Γιατί θα μας αναγκάσουν να γίνουμε ΚΑΙ δολοφόνοι.

michele είπε...

Ναι αυτο που λες ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ δεν ειναι ρατσισμος.Αλλα εγω ,εκτος του γεγονοτος οτι εζησα σε μια πολη,τη Ρωμη συγκεκριμενα οπυ ειχε ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ καρυδι πριν 25 χρονια,εργαζομαι και στο κεντρο της Αθηνας,αν λεει κατι αυτο.Αλλα δεν με εμποδιζει να εχω μια αποψη που να μην ειναι ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΗ για οποιοδηποτε ξενο,τη στιγμη που ξερω οτι φταιει το πολιτικο συστημα.ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτή η προοπτική που λες, της ένταξης, δεν πρόκειται να ισχύσει ΠΟΤΕ κατά την γνώμη μου.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω αν γίνει έτσι, αλλά δεν πρόκειται.
Οι δικοί μας όχι μόνο εντάχθηκαν, παραεντάχθηκαν και μεγαλούργησαν μάλιστα.
Βλέπεις ότι μπορεί να γίνει το ίδιο με αυτούς που είναι τώρα εδώ???
Η πρώτη φουρνιά του 90-92 , Βαλκάνιοι κυρίως, εντάχτηκαν, δούλεψαν, πήραν σπίτι & αυτοκίνητο, έκαναν δουλειές που δεν ήθελαν οι Έλληνες (τότε) περίπτερα, μίνι μάρκετ κλπ, ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, μιλάνε σχεδόν άπταιστα ελληνικά, πάνε σχολείο τα παιδιά τους που δεν ξεχωρίζουν Καθόλου πλέον και το κυριότερο στην δυσκολία (τώρα) πουλάνε το σπίτι τους και γυρνάνε πίσω. Ξέρω πολλούς. Αυτοί είναι κοντά σε εμάς, μπορούμε να συμβιώσουμε, οι άλλοι ΟΧΙ.

michele είπε...

Εψαχνα να βρω κατι να διαφωνησω Πανο στο σχολιο σου,δεν βρηκα τιποτα..συμφωνω σε ολα.Γι αυτους μιλουσα κι εγω.Τους αλλους μια ευνομουμενη πολιτεια ,θα τους ειχε,ευγενικα στειλει πισω.Η Ελλαδα ειναι μια μικρη χωρα,αντεχει αυτους που αντεχει.Τωρα ειναι ξεφραγο αμπελι.

PS είπε...

Το σχόλιο που χάθηκε αναφερόταν στους ανθρώπους με τις γραβάτες και τις ΒΑΛΙΤΣΕΣ,μέχρι και τα ντουλάπια της κουζίνας στενάζουν από το βάρος τους.
Οι ντοροκούβελοι φυσικά και δεν ξέρουν τίποτε για το τι συμβαίνει πέρα από τις ασφαλείς γειτονιές τους,ούτε στο Μενίδι,ούτε στο Ίλιον ,ούτε στο Καματερό και την Πετρούπολη.
Ούτε για την ΕΞΑΕΡΩΣΗ των διπλοπληρωμένων εισφορών για εφάπαξ και συντάξεις,ούτε για γιατρούς και συνεχείς εξετάσεις που χρυσοπληρώνονται,και μάλιστα σε δημόσια νοσοκομεία,λες και πρόκειται για κάποιον ανασφάλιστο.
Το εμπόριο σαρκός κάθε χρώματος,το παρεμπόριο,η εισφοροαπογυγή,η παραοικονομία και η φοροαποφυγή,η ανασφάλεια και η εγκληματικότητα,το μαύρο χρήμα που φεύγει,και η δωρεάν περίθαλψη των μεταναστών,όλα αυτά έχουν κοινωνικό κόστος κύριοι.Να μην πω και για το οικονομικό,απου εκτιμάται στα 30 δις ετησίως για όλα τα ανωτέρω μόνο.
Και τι έχουν να μας πουν αυτοί που λουζόμαστε καθημερινά; 'Οτι θα μειώσουν κι άλλο κοινωνικές δαπάνες,θα κόψουν κι άλλο συντάξεις και εφάπαξ,ώστε να φτάσει η ύφεση στο 20% και η ανεργία στο 30%.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ,και όχι τα ανέκδοτα περί ποντίων και μαύρων.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή στην Ρώμη που ήταν και η κόρη μου 18 μήνες πιο πρόσφατα, υπήρχε τέτοιο πρόβλημα όπως εδώ??? Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω...εξάλλου υπήρχε ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

C.C. είπε...

Τι ειπε ενα μαυρο παιδακι στην μαμα του οταν χεστηκε;

Μαμα, μαμα λιωνω.

michele είπε...

Προβληματα υπηρχαν,αλλα ηταν πιο συκροτημενη η πολιτικη αντιμετωπιση.Πολυ καλυτερα απο οτι εδω.Εχουν 7 διαφορετικες αστυνομιες οι Ιταλοι ρε συ..τι συζηταμε τωρα..

νικος φαληρο είπε...

Στην επιχειρηση εχουμε Πολωνους που ειναι στη Χωρα μας πανω απο 10 χρονια και τιμανε το ψωμι που τρωνε.Και το καλοκαιρι κανουν διακοπες οικογενειακες στην Ελλαδα επιστρεφοντας μερος των χρηματων τους σ εμας.Ειναι πολυ καλα παιδια.

michele είπε...

Στην Ιταλια το θεμα ηταν βορειων και νοτιων περισσοτερο..του τυπου ,γραφανε στους τοιχους οταν πηγαινε η ΝΑΠΟΛΙ να παιξει στη VERONA ας πουμε: Ναπολιτανοι πλυθειτε ..και τετοια..η ο ρατσισμος ειναι σαν τους μαυρους,δεν επρεπε να υπαρχει( εξυπνο αυτο)

νικος φαληρο είπε...

Στη ΝΕΤ εχει εναν Ελληνα της διασπορας.

PS είπε...

Blogger Ο/Η κυρ αντρέας είπε...

Για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου,διαφωνώ κάθετα.
Λουστείτε όσους ψηφίσατε για μια ακόμη φορά.

25 Ιουλίου 2012 7:11 μ.μ.
ΓΙΑ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

PS είπε...

Καληνύχτα σας.

michele είπε...

Διαφωνησα με τον κυρ ΑΝΤΡΕΑ..Ασε που οι "αντιπαλοι" να το πω ετσι θα εδιναν υπηκοοτητα μεχρι και στον τελευταιο πακιστανο..βεβαια ξερω οι μετριοπαθεις αποψεις οι δικες μου ειναι λιγο εκτος μοδας,αλλα τι να κανουμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κουράστηκα να γράφω, αν παρεξηγήθηκα ή όχι από κάποιους που παρακολουθούν σιωπηλοί δεν ξέρω... δεν θέλω κυρίως να υποβαθμιστούμε άλλο με εισαγόμενη (επίτηδες?) μιζέρια και "κουλτούρα" από άλλες ηπείρους πολύ μακριά από το ευρωπαϊκό πρότυπο.

Και οι Πολωνοί στη ίδια κατηγορία είναι με αυτό που έγραψα στις 11.37

νικος φαληρο είπε...

καλη νυχτα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

michele είπε...

Καληνυχτα Νικολα,καλη ξεκουραση.Πανο τη γνωμη μας λεμε..τελικα συχνα ταιριαζει ο τιτλος του blog μας..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν θυμόσαστε, είχα γράψει τότε, σε δεύτερη φάση, πριν τις δεύτερες εκλογές δηλαδή, ότι δεν με αφήνουν να τους τιμήσω με την ομιχλώδη έως ύποπτη πολιτική τους στο μεταναστευτικό. Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικοί τα ίδια σκατά είναι ΟΛΟΙ.
Αν θέλουν ας αφουγκραστούν τον σφυγμό του κόσμου, ας τον ρωτήσουν στο κάτω κάτω.
Δεν τους βολεύει, την έχουν καταβρεί μέσα στο βόθρο που δημιούργησαν για να περνάνε αυτοί καλά... και που διάθεση τώρα να καταλάβουν κάτι από τους προβληματισμούς του απλού ανθρώπου.

Πολλά είπα πάλι, πάω για ένα μπάνιο, με ίδρωσε το παλιολάπτοπ (μη το ματιάσω δουλεύει τώρα επάνω σε τάκο).

Θα σας δω αργότερα αν μείνει κανένας δηλαδή...

michele είπε...

Εγω εδω θα ειμαι καθοτι..νυχτερινος τυπος..μη μιλας για το λαπτοπακι..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επανήλθα φρέσκος.
Τελικά κάπου είχες δίκιο και εσύ Μικέλε (δεν μπορείς να έχεις σε όλα χαχα)
Και το δικό μου λάπτοπ έχει και από κάτω μια εισαγωγή αέρα, μικρή μεν αλλά έχει).

Κατά τα άλλα... κρίμα που δεν μπόρεσα να μπω live στην ανάρτηση του Δήμου, καλά τα είπε και ο Αλέξανδρος και ο " racist?" στις 11.45, είμαστε ευρωπαϊκή χώρα με ανάλογη κουλτούρα και θρησκεία και δεν θα γίνουμε μπάχαλο ενός τριτοκοσμικού πανηγυριού επειδή το θέλουν κάποιοι...όχι ότι δεν ήμασταν εκεί κοντά βέβαια από μόνοι μας, αλλά αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε, να έχουμε να διορθώσουμε και ένα άλλο εισαγόμενο? Πως, ως μειοψηφία κάποια στιγμή?
Ας πούμε και κάτι τελευταίο. Μέχρι το 2008 περίπου κάναμε "επανεξαγωγή", στα πλαίσια ενός προφανούς βέβαια σκοπού αλλά και της κόντρας με τους απέναντι...μας τους στέλνετε εσείς? πάρτε τους τώρα πίσω. Υπήρχε μια σχετική ισορροπία στο ισοζύγιο εισόδου - εξόδου, έβγαζαν και ένα μεροκάματο μερικοί τολμηροί βαρκάρηδες, όπλα από εδώ, όπλα κι απέναντι και ποτέ δεν έγινε εμπλοκή. Η ισορροπία του τρόμου όπως γίνεται παντού. Μετά γίναμε "πονόψυχοι"
Ακουσα πρόσφατα να κατακρίνεται ως επαίσχυντη η τακτική αυτή από μερικά κόμματα, στα μούτρα σας και λίγο είναι λεβέντες μου.

Ωχ πολλά είπα, δεν τη βγάζω καθαρή... και είμαι με ένα πόδι (για την ώρα).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα σε όλους λοιπόν και όποιος θέλει κάτι να μου τα πει αύριο, καλά να είμαστε, ή και απόψε και τα βλέπω αύριο.

michele είπε...

Συμφωνω με το σχολιο σου Πανο.Και μια παρατηρηση: Οι ελληνικες κυβερνησεις δεν εκαναν τιποτα ( ισως λιγο η κυβερνηση Καραμανλη),ετσι ωστε το προβλημα αυτο να γινει ενα ευρωπαικο προβλημα.Με την εννοια οτι ειμαστε τα συνορα της Ευρωπης και θα επρεπε να βοηθηθουμε ετσι ωστε να αντιμετωπισουμε σωστα το θεμα ως σημειο εισοδου.Οταν ξεκινησε το 2008 ο Καρα να το ανακινει,τσαντιστηκε ο Ερντογαν γιατι εξελαβε αυτη την κινηση ως μομφη,οτι η Τουρκια μας τους στελνει( που ειναι αληθεια εν πολλοις).Εκτοτε nada..Nα μην πουμε για την Ευρωπη της αλλαηλεγγυης και γελασει ο καθε πικραμενος..