Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    

                                                                                     
                                                             Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ...

Tου Αλεξη Παπαχελα
Πού «ακουμπάει» η χώρα μας γεωπολιτικά αυτήν την ώρα; Αυτό το ερώτημα δεν έχει εύκολη απάντηση, αλλά καλό είναι να αρχίσουν να το συζητούν μερικά από τα «καλά» μυαλά της χώρας, χωρίς μάλιστα να θεωρούν τίποτα δεδομένο. Τα πράγματα στην περιοχή μας αλλάζουν και ενδεχομένως να αλλάξουν κι άλλο, κατά τρόπο θεαματικό.

Μια επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν πριν από τις αμερικανικές εκλογές, ώστε να «παγιδευθεί» ο πρόεδρος Ομπάμα στην επιχειρησιακή και πολιτική στήριξη του εγχειρήματος, δεν θα πρέπει να αποκλείεται.

Αυτήν τη στιγμή ένα από πιο στρατηγικά στηρίγματα της Ελλάδος είναι το Ισραήλ και τα λόμπι που επηρεάζει. Οι Ισραηλινοί δίνουν πολύτιμη βοήθεια στο ελληνικό κράτος και τούμπαλιν, έστω και αν πρόκειται για βοήθεια που δεν μπορεί ή δεν πρέπει να βλέπει πάντοτε το φως της δημοσιότητας. Είναι, πάντως, δείγμα ωριμότητας πως το πολιτικό κατεστημένο έχει παίξει αυτό το παιχνίδι έξυπνα και αποφασιστικά, απογαλακτιζόμενο από τις ιδεοληψίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Το εθνικό συμφέρον απαιτεί, άλλωστε, ρεαλισμό.

Στήριγμά μας είναι και οι ΗΠΑ, που δεν θέλουν την Ελλάδα αποτυχημένο κράτος (failed state) και προσπαθούν απελπισμένα να πείσουν τους Γερμανούς πως πέρα από τα νούμερα υπάρχει και το γεωπολιτικό παιχνίδι. Οι Αμερικανοί δεν έχουν, όμως, χρήματα να βάλουν στη χώρα. Πιέζουν το Βερολίνο, συγκρατούν κάπως τις αγορές, αλλά τα περιθώρια χειρισμών είναι στενά. Μπορούν, βεβαίως, να βοηθήσουν στη συντήρηση και αντικατάσταση του πολεμικού υλικού, που πέφτει θύμα κανιβαλισμού λόγω της έλλειψης κονδυλίων για τα στοιχειώδη. Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις ζουν οριακές καταστάσεις και οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να «βάλουν πλάτη», με την πολιτική στήριξη των αρμοδίων λόμπι στην Ουάσιγκτον.

Οι Γερμανοί πάλι έχουν, για πρώτη φορά, αρχίσει να συνειδητοποιούν πόσο επικίνδυνη θα ήταν μια διαλυμένη Ελλάδα, που θα έπεφτε στα χέρια Ρώσων ολιγαρχών και θα έφευγε από την παραδοσιακή ευρωπαϊκή τροχιά. Το επιχείρημα κυκλοφορεί στο γερμανικό κατεστημένο και το κόμμα της κ. Μέρκελ και ίσως να επηρεάσει τις τελικές αποφάσεις, αν βεβαίως η Ελλάδα δεν εμπλακεί σε ανεξέλεγκτη πολιτική περιπέτεια το φθινόπωρο.

Ενα κρίσιμο ερώτημα είναι, και πρέπει να είναι, τι κάνουμε ως χώρα αν όλα πάνε στραβά και βρεθούμε εκτός Ευρωζώνης και ουσιαστικά εκτός ευρωπαϊκής ομπρέλας. Η αμερικανική «αγκαλιά» είναι πολύ μακρινή και απομακρύνεται συνεχώς. Η ρωσική δεν ξέρει κανείς τι σημαίνει, αν είναι πραγματική ή ένα καλοκατασκευασμένο παραμύθι και, εν πάση περιπτώσει, η προσφυγή σε αυτήν αλλάζει το ελληνικό στρατήγημα πολλών δεκαετιών. Η Κίνα είναι η μεγάλη ανερχόμενη δύναμη, αλλά έχει πολλάκις απογοητευθεί από την ανικανότητα της Ελλάδας να βάλει τάξη στα του οίκου της και να διαχειρισθεί τις διεθνείς υποχρεώσεις της.

Πιο ρεαλιστικό, προς το παρόν, μοιάζει το δοκιμασμένο επί δεκαετίες δόγμα που λέει πως «η Ελλάδα ανήκει στη Δύση», αλλά παίζει με όλους τους διεθνείς παίκτες.

Το παρήγορο, πάντως, είναι πως η Τουρκία έχει σήμερα πολλούς και μεγάλους πονοκεφάλους και προτεραιότητες, που δεν αφήνουν χώρο για ελληνοτουρκικές περιπέτειες. Την ίδια, όμως, στιγμή θα πρέπει να δούμε με ψυχραιμία, αλλά και διορατικότητα, αν και πόσο θα ανοίξει η μεταξύ μας στρατηγική ασυμμετρία τα επόμενα 20-30 χρόνια και τι θα σημαίνει αυτό. Εχουμε, με άλλα λόγια, πολλά να σκεφθούμε και να αποφασίσουμε ως έθνος. Αλλά πρώτα απ’ όλα προέχει να σταθούμε στα πόδια μας και να κερδίσουμε την κυριαρχία και την αξιοπιστία μας. Χωρίς αυτήν δεν πάμε πουθενά...
www.kathimerini.gr

159 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

Οι 4+3 ακτίνες στο τούνελ της οικονομίας
H μάχη όχι μόνο δεν κερδήθηκε, αλλά αντίθετα μόλις αρχίζει! Οι Ευρωπαίοι δανειστές και οι αγορές περιμένουν απτά δείγματα γραφής όχι μόνο για το αν η κυβέρνηση θα περάσει το νέο πακέτο σκληρών μέτρων, αλλά και για το πόσο αποτελεσματική θα είναι σε μια σειρά σημαντικά πράγματα, όπως η σύλληψη της φοροδιαφυγής, η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων, ο περιορισμός της σπατάλης και της διαφθοράς στο δημόσιο κι η ανάπτυξη στην οικονομία. ...........

κλπ κλπ κλπ
του Σ.Κοτζαμανη...

ρε παιδια μετα απο τρια χρονια σκληρης και στεγνης λιτοτητας...
που μας εχουνε παρε και την ανασα....
μας γραφει οτι ...τωρα αρχιζει η μαχη...
Αληθεια ποσες φορες το εχουν πει και το εχουν γραψει;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία κι από εδώ...
10.15 το τελευταίο δικό μου στην προηγούμενη ανάρτηση και 10.15 το πρώτο δικό σου σ' αυτήν.

Είπαμε είναι τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέτρα... τι μάχες και τέτοια μας λέει τώρα αυτός ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα τα ψηφίσουν... αλλά άλλο αυτό και άλλο η εφαρμογή τους.

Μετά όμως θα πρέπει να πάρουν πάλι διορθωτικά μέτρα.

Αλλά αφού αυτά θα είναι τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?

Δεν ξέρω, αφήστε με ήσυχο, ζαλίστηκα με τόσο βαριές σκέψεις...

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε όλα τα παιδια...καλο άνοιγμα κ καλη εβδομάδα να έχουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τέλεια η γελοιογραφία στο εξώφυλλο και πάει γάντι.
ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ.
Πάρτε τα επιτέλους και από τους άλλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αντώνη και καλή εβδομάδα.

Γεράκι είπε...

o Σεπτέμβριος μπήκε πολυ δυναμίκα στο σπιτικό μας..ελπιζω να ίσχυει το ίδιο κ για πολλα άλλα..

Γεράκι είπε...

κ η μάχη ξεκίνησε....ας νικήσει ο καλύτερός ή ο τυχερότερος..

μπαρμπαλιας είπε...

Ιερακα κλμ
ειδα χθες στην ΑΛΦΑ εκανες εφορμηση ...
ειδε τιποτε το ματι σου;;;

μπαρμπαλιας είπε...

το λιμανι με 5 χαρτια στα υψη...
καλως "η κακως διαμορφωνει τιμη...

Γεράκι είπε...

Μαλλον καποιοι πονηροι Πειραιωτες κ Φωτοπουλαιοι κανουν σαμποταζ στους υπερπιστεωςΑλφα....εχουμε διακοπη ρευματος κ εχω δεμενα τα χερια μου αλλα κ τα κεφαλαια μου...παλι καλα που εχουμε vodafome wifi...ρε ουστ!!!!

Γεράκι είπε...

Κατ'εμε σεταρεται...εχει κατσει πανω στον 200αρι κ ο στοχαστικος θα παρει φορα απο χαμηλα...οτι καλυτερο...απλα τωρα δεν μπορω να δω τπτ...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα..ρεκορ σχολιων και σελιδων η χτεσινη Κυριακη..διαγωνισμοι και τετοια.Καλα να ειμαστε παντα.Φλερταρουμε με το 650 με το αναψυκτικο στο 1,35 κατω ομως

Γεράκι είπε...

Μολις εμαθα οτι πηρε φωτια μια κολωνα της Δεη 5-6 στενα παρακατω κ μια εκρηξουλα κ φυσικα μπαι μπαι ρευμα...μαλλον εβαλα το χερακι τους οι τσιπραιοι κ οι πειραιωτες..
Παω να την κανώ..εωσοτου φτιαχτει θα εχουμε κλεισει.
Μπραβο μας...εις ανωτερα...παμε για 700

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δυναμικό ξεκίνημα για τον ΟΠΑΠ... (συγκριτικά με τις άλλες διαγωνιζόμενες...)

Καλημέρα σε ολους

michele είπε...

Η γεκτερνα ( προτιμηση του στρατηγου) ειναι πολυ καλη.

μπαρμπαλιας είπε...

Δευτέρα 03 Σεπ 2012 - 02:01 DN IP: XXX.65.234.91
Ξεκινάει τη Δευτέρα στις 9 ο Σουλεϊμάν στον Αντ1 .Δείτε ποιος ήταν , οργιστείτε και αντιδράστε ! ================

Σε άπταιστα τούρκικα θα απολαμβάνουμε από αύριο στην primetime (όπως τη λένε η “ειδικοί”) ζώνη του ΑNT1 (δηλαδή στις 9 το βράδυ) τη νέα σειρά: “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”.
-------------
Φανταστείτε σε τούρκικο κανάλι να παίζεται η ταινία: “Ο Παπαφλέσσας”!! Ξέρετε τα παιδιά παλιά μεγάλωναν με πρότυπο τον Κολοκοτρώνη και τον Παπαφλέσσα και άκουγαν να ομιλείται στην τηλεόραση η ελληνική γλώσσα.

Τώρα θα ακούμε στα τούρκικα και όχι μεταγλωτισμένα ένα ιστορικό σίριαλ της Τουρκίας και, αν τα παιδιά, σας γράψουν σε κανένα διαγώνισμα, πως στην Επανάσταση του ’21 ήρωας ήταν ο Σουλεϊμάν τότε θα φταίνε οι δάσκαλοι που δεν μαθαίνουμε σωστά ιστορία και γραμματική στα παιδιά.

Πώς να αντιμετωπίσουν άραγε οι δάσκαλοι τη δύναμη της τηλεόρασης; Να σημειώσουμε εδώ πως στην Τουρκία όλα τα σίριαλ μεταγλωτίζονται.
Το ζήτημα δεν είναι μόνο η προβολή της Οθωμανικής ιστορίας ώστε να αισθανθούμε οικειότητα με τον Πολιτισμό τους τον οποίο άλλωστε τον γνωρίζουμε καλά αφού ζήσαμε μαζί τόσα χρόνια.

Το ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει τους πνευματικούς μας ηγέτες είναι πως τα παιδιά μας στην ελληνική τηλεόραση δεν ακούν σχεδόν ποτέ σωστά ελληνικά.Ακούνε μόνο ξένες γλώσσες και τώρα τελευταία τούρκικα. Eglimatikotita.......

θελουμε σχολια;;;
ειμεθα εθνος αναδελφον!!!!!

michele είπε...

Σαφης προσπαθεια να μην "φυγει" αμεσα ο δεικτης πανω απο 650-651..με την ΕΕΕΚ-ΕΛΠΕ-ΤΙΤΚ αρνητικα..γινεται κινηση επαναπροσεγγισης τωρα των 650

michele είπε...

Μπηκε μεσα στο μεγαλο gap το ΦΦΓΚΡΠ

Γεράκι είπε...

εξαιρετικος τεχνικα στο παιξιμο ο ΜΥΤΙΛ..καθως κ η ΠΕΙΡ..μπραβο σε οποιον εχει πιάσει το τεμπο..

Γεράκι είπε...

σε μένα μπραβο μου λογω ΟΤΕ..περιμενω το δευτερο σήμα να προσθεσω κ αλλα τεμαχια

μπαρμπαλιας είπε...

μπραβο Ιερακα...
σε παρακολουθω ...

Γεράκι είπε...

ΓΔ..λίγο προσοχη στο ωριαιο (μην ξεφουσκώσουμε - εχουμε ομως μαξιλαρακια)..πολυ καλο το ημερήσιο...

Γεράκι είπε...

ισως εάν έκλεινε πανω απο 2,72 ή 2,75 ωριαιο με ογκο τοτε να ανεβαζα την θέση μου...πολλοι χρησιμοποιουν αυτην την τεχνικη..εγω οχι τοσο πολυ..να το παραδεχτω..

Γεράκι είπε...

ΑΛΦΑ...καλο σημάδι κλεισιμο πανω απο 1,38...ωριαιο

Γεράκι είπε...

τι εγινε σημερα...ολοι βοηθατε τις επιλογες να κερδίσουν?..ρε ειπαμε να βγάλουμε κέρδος..οχι να μπουμε εμεις με τα μπουνια μέσα...

ο dwk είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ πάντως δεν έπαιξα την επιλογή μου...έπαιξα σε επιλογή άλλων χαχα

George είπε...

Tρελες αγορες βλεπω στην ΛΑΙΚΗ ξερουνε τιποτα?

μπαρμπαλιας είπε...

Δωρο μην ανυσηχεις...
οι εσχατοι εσοντε πρωτοι...ειναι νωρις ακομη μεχρι την Παρασκευη

ο dwk είπε...

…καλημερούδια
Το excelάκι δούλεψε…

ο dwk είπε...

Γειά σου Ηλία !
…dum sriro spero…

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η Εύα Καϊλή στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με μαγιό???

Γεράκι είπε...

με ή χωρίς ρουχα (αντε bikini)...? (συτο ειναι ειδηση)
γλουπ!!!!

ο dwk είπε...

…προβλέπω οσονούπω ο ΓΑΠ στο …Κόντρα !!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν με βλέπω χαλαρά να βγαίνω πρώτος, ακριβώς επειδή ΔΕΝ έπαιξα την επιλογή μου...

Γεράκι είπε...

χαχα..πως φαινονται οι ροκάδες...!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Θοδωρή τι τον ήθελες τώρα αυτόν τον........???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδες Γεράκι??? χαχαχα

Chris είπε...

καλημερα και καλη βδομαδα..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Φαγκρί.... Κάπου στο επάνω μέρος του gap περνάει και ο διακοσάρης, θα βρούμε ταβάνι ή αυτη θα ήταν η μετοχή που θα κέρναγε τις μπύρες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Χρηστάρα...

Πριν πεις κάτι...θα μας βγάλουν την ψυχή πριν γίνει κάτι που ελπίζω να γίνει δηλαδή και να μην μείνουμε με την γλύκα...

Chris είπε...

ΑΡΤ είπε...

Ο/Η ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ είπε...

Έκπληξη για μένα ο ΑΡΤ που είχε πάθος με την ΕΤΕ και τώρα ψήφισε ΓΕΚ

3 Σεπτεμβρίου 2012 12:14 π.μ.

--------------------------------------------------------------------------

1) Στο χαρτοφυλακιο μου εχω μονο ΕΤΕ
----------

Μαζι σου Στρατηγε!!!!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πάνο τελικά τι πήρες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ομοιοπαθείς μου εσείς χαχαχα

Chris είπε...

οπως ειπε ΕυρωΤραπεζα κερδιζει μεχρι στιγμης!!!!!

====
Δωρο τη γλωτωνεις προς το παρον!!!
ΑΛΦΑιοι ετοιμαστειτε:=)))

======
Κοιταχτε ομως γιατι εμεις τα κανουμε μια ΧΑΨΙΑ:=)))!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΥΠΡ Κώστα αλλά... για να δούμε

giannhs kon είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ γεια σας και αντίο


Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η αγορά της Wall Street λόγω του εορτασμού της Labor Day, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου.

Chris είπε...

για να μην ξεχνιομαστε...

ΜΠΥΡΟστοιχημα
Chris ETE
Captain ΚΥΠΡΟΥ
Μικελε ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αλεξανδρος ΑΛΦΑ
Δημοσθενης ΚΥΠΡΟΥ
George A ΑΛΦΑ
Γιαννης ΚΟΝ ΟΤΕ
Βασιλικη ΚΥΠΡΟΥ
Vs (Βασιλης) ΕΧΑΕ
Μπαρμπαλιας ΜΥΤΙΛ
Hawk ΑΛΦΑ
Dwk ΟΠΑΠ
Αλεξανδρα ΜΥΤΙΛ
Κωστας G ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Γιαννης Γιαννης ΙΝΛΟΤ
Πανος ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Φασοκυνηγος ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Νικος γλ ΕΤΕ
AΡΤ ΓΕΚΤΕΡΝΑ
Καραευθυμιου 23 ΑΛΦΑ
Γαυρος με κομμενο κεφαλι ΕΛΒΑΛ

====
Τελικα Πανο και θα κερασεις λογω ΠΕΙΡ και ΠΕΙΡ δεν εχεις:=)))!!!!

Γεράκι είπε...

πολυ καλο πλεον σετάρισμα κ η ΕΥΡΩΒ..ελαφρα καλύτερο απο ΑΛΦΑ...(κριμα επρεπε να το ειχα δει..χαχα) ίσως με σπάσιμο πάνω απο 0,706 να φύγει..
Παρατηρήση ομως..φαίνεται οτι έχουν υπο έλεγχο τις τράπεζες...δεν κινουνται γρηγορα..κ παιζονται πολυ..μα πολυ προσεκτικα...
Η αλφα δεν σπάει το 1,38..η ΕΤΕ το 1,42 κ πάει λέγοντας...να δουμε ποτε θα το παρουν αποφαση..

Chris είπε...

κατεβασες τουλαχιστον αρκετα το Μ.Ο. κτησης????
===
κοιτα μην ψαχνουμε και για αλλον τιτλο στη νουβελα..:=)))

Chris είπε...

Η Ετε αρχισε τα μουλαρισια παλι:=))

πες τιποτα ΑΡΤ μπας και σπασει το 1,44-1,45...
Στο λαιμο μου εχει καθησει:=)))!!!

michele είπε...

Για την ΠΕΙΡ δεν λες τιποτα Ιεραξ..χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο δεν το κοίταξα ακόμη, είμαι εκτός (στην δουλειά μου για τα τελευταία τυπικά) αλλά σίγουρα όχι σπουδαία πράγματα.
Τώρα για την νουβέλλα... χαιρετίσματα εφόσον έκαναν την πουστιά με το ΤΤ...

Γεράκι είπε...

σε λίγο θα διπλοκορυφώσει κ θα πισωγυρίσει..θα φατε καλα κ σεις..πλησιαζει η ωρα..απλα ελπιζω να μην προλάβει να παρει φορα μέσα στην εβδομάδα..χαχαχαχα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1603140

Ναι καλά, μη φάτε έχουμε γλάρο...
Πόσες φορές το ακούσαμε αυτό???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπράβο ρε Γεράκι και νόμιζα ότι είσαι φίλος μου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι ότι με κόβει κιόλας ...
Από πίτα που δεν τρως...

Γεράκι είπε...

η αληθεια ειναι προτιμω να κεράσετε εσεις..απο την στιγμη που εγω δεν ειμαι μέσα στην ΠΕΙΡ....χεχεχε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ούτε κι εγώ χαχαχα αλλά έτσι για το γαμώτο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως δεν έχει τζίρο μέχρι στιγμής...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

JUMBO JET

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάμε για κόκκινο???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι πάμε που πήγαμε ήδη...

δημοσθενης είπε...

καλησπερα....με αποχαιρετησε η οθονη μου...4 ετων και 3 μηνων μονο....δεν μπορω να δω χαα..μονο το λαπτοπ μου εμεινε..με εχει καταραστει ο ΜΑΓΩΣ φαινεται...χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν βλέπω μπινελίκια... ή έχετε νεύρα από ατσάλι ή είστε ... άντε να μην πω τώρα...
Βρίστε ρεεεε φωνάξτεεεεε

δημοσθενης είπε...

ξερει κανεις αν δεν δουλευουν τα κουμπια επαφης, τι στοιχιζει περιπου η επισκευη ; Σαμσουνγκ μονιτορ 24
η να παω να παρω καινουργια ;

ο dwk είπε...

14:10 …περίπου
ΜΕΤ. 31-Αυγ 03-Σεπ ΔΙΑΦ ΔΙΑΦ%
ΙΝΤΑΛΟΤ 0,925 0,955 0,030 3,24
ΟΤΕ 2,580 2,640 0,060 2,33
ΓΕΚΤΕΡΝΑ 0,948 0,970 0,022 2,32
ΕΧΑΕ 3,020 3,090 0,070 2,32
ΜΥΤΙΛ (2) 2,270 2,310 0,040 1,76
ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4) 0,253 0,255 0,002 0,79
ΑΛΦΑ (4) 1,350 1,360 0,010 0,74
ΕΛΒΑΛ 0,846 0,841 -0,005 -0,59
ΕΤΕ (2) 1,410 1,400 -0,010 -0,71
ΟΠΑΠ 5,540 5,500 -0,040 -0,72
ΚΥΠΡΟΥ (4) 0,170 0,165 -0,005 -2,94

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Δήμο, πας για νέα τώρα να κινηθεί και η αγορά χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι καλή επιλογή έκανα Δώρο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ έστειλαν τον κόσμο καλοκαιριάτικα να παίρνει τηλεοράσεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

για να κινηθεί λίγο η αγορά...

michele είπε...

Oλο κατι σου παθαινουν Δημο,σε καταραστηκε π ΜΑΓΟΣ.
Το excel-ακι του Θοδωρου πηγαινει τελεια..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τέτοια μαλ.....η μετοχή δεν έχω ξαναδεί.
Στην πτώση ακολουθεί κατά πόδας και τρέχει και περισσότερο και στην άνοδο ...ξεχνιέται

βρε ΟΥΣΤ αλλά τι να κάνω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Της γιαγιάς σου το στρινγκ κι εσένα τώρα...

Δώσε μου το τηλέφωνό σου να σε πάρω....ΒΟΔΙΑΦΟΝ δεν έχεις???

ΠΑΝΟΣ είπε...

μάλλον ΠΑΠΑΓΑΛΟΦΟΝ

Chris είπε...

gia ποια μετοχη μιλας Πανο???

Κυπρ???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για ποια άλλη???????????

Γεράκι είπε...

έχεις ιδιαιτερη αγαπή με χαρτια με 0 μπροστα...τι να σε κάνω..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πάνο οι γερμανοί αγοράζουν ΤΤ!!
SBC TV...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι ναι μ' αρέσουν οι μικρούλες χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΛΠές 13180 τεμ στο 10.30...
μαζευουσιν στα μουλωχτα...

Γεράκι είπε...

ειναι ομως τσαχπινες..κ ΖΗΤΑΝΕ πολλα...σου ρουφάνε το μεδουλι Πανοοοοοοοοο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πως το αγοράζουν Κώστα?
ΚΛΕΙΣΤΟ?????
ΤΣΙ ΠΟΎΣΤΙΔΙ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω άλλο στέρεψααααα

Γεράκι είπε...

θέλουν βαθιά τσέπη οι μικρες Πάνοοοοοοοοο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα τι είπαν? γιατί εδώ που είμαι...άστα, που να μπω τώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τρύπια κάνει Αντώνη? είναι βαθειά κι αυτή...

Chris είπε...

http://www.madata.gr/epikairotita/economy/220538.html

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω υπολογιστή της προκοπής, πάλι καλά που μπαίνει κι εδώ

Γεράκι είπε...

καποια στιγμη ειπα για ενα ξεφουσκωμα..

Chris είπε...

γ@μω το κερατο μου μεσα.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρήστο το φρούτο της εποχής...
Τώρα είναι εποχή μόνο για ΣΥΚΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΞΟΥ ρεεεεε

Chris είπε...

δεν φτάνει να γ@μήσουμε το κέρατό μας, πρέπει να το γαμήσουμε και μέσα....:=)))!!!!!

Chris είπε...

ταμα το έχει ο πούστης?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μην ανησυχείτε όμως θα είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
Αν δεν το καταλάβουν τώρα θα το καταλάβουν αργότερα στην πράξη...
Δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν τον χέζεις...
Ούτε τηλ. δεν δίνει...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

H DEUTSBANK θα βάλει χρήματα στην ένωση ΕΤΕ-ΕUROBANK-TT !!!
O Α.Τάντουλος τα έλεγε...

Chris είπε...

Ρε συ εισαι τελείως αγκαούγκας?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γκαπ θα σου έρθει αλλά στο κεφάλι...

Ευχαριστώ Κώστα...θα έχουμε και τρίο τώρα (ανωμαλίες???)

michele είπε...

Kωστα τον ξερεις τον Ταντουλο?

Chris είπε...

Αύριο λοιπον παιδες οπως καταλάβατε είναι του Αγιου ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ...:=)))!!!!

Chris είπε...

Αύριο λοιπον παιδες οπως καταλάβατε είναι του Αγιου ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ...με γκάπα γκούπαααα:=)))))!!!!

ο dwk είπε...

ΤΕΣΤ 15,00 περίπου… Γ.Δ. +0,04
ΤΟ…ΣΤΟΙΧΗΜΑ … 31/08 … 03/09 … ΔΙΑΦ. … Δ. %
ΙΝΤΑΛΟΤ (1)…. … 0,925 … 0,955 … 0,030 … 3,24
ΟΤΕ (1)………….. … 2,580 … 2,640 … 0,060 … 2,33
ΓΕΚΤΕΡΝΑ (1)… … 0,948 … 0,970 … 0,022 … 2,32
ΕΧΑΕ (1)………… … 3,020 … 3,080 … 0,060 … 1,99
ΜΥΤΙΛ (2)……… … 2,270 … 2,310 … 0,040 … 1,76
ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4)… … 0,253 … 0,257 … 0,004 … 1,58
ΑΛΦΑ (4)……… … 1,350 … 1,370 … 0,020 … 1,48
ΕΛΒΑΛ (1)…….. … 0,846 … 0,857 … 0,011 … 1,30
ΕΤΕ (2)………….. … 1,410 … 1,400 … -0,010 … -0,71
ΟΠΑΠ (1!)…….. … 5,540 … 5,490 … -0,050 … -0,90
ΚΥΠΡΟΥ (4)…… … 0,170 … 0,164 … -0,006 … -3,53

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ ξέρω μόνο τον Τάνταλοκαι το μαρτύριό του...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δώρο δεν είναι ανάγκη να μου το θυμίζεις συνέχεια...αλλά θα κάνω ρελάνς αύριο χαχα

Chris είπε...

Δωρο στον ΚΟΥΒΑ πηγαμε ολοι:=))!!!!

Chris είπε...

Τριτος απ το τελος ειμαι....
ΙΠΠΟΜΟΝΙ:=))!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κουνήσου ψοφίμιιιιι !!!
Με έσκασε, πάω να πιω μια μπύρα και τα λέμε αργότερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιστεύω να δω πράσινο στο τέλος...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

οχι Mic. Αισώπου μύθοι?

michele είπε...

Οχι Κωστα,δεν θα το ελεγα ,εχει καλες πληροφοριες..απλα του ελεγα καποτε πριν πολλα χρονια κατι κολπακια του ταμπλο χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

MIC μήπως πρέπει να κάνεις ΙΕΚ? Σεμινάρια? Χρωστάς για παράγωγα και τα φημισμένα GAP!!

michele είπε...

Για παραγωγα οντως χρωσταω,αλλα πρεπει να ξεμπλεξουμε απο εδω πρωτα..θα εχουμε τον χρονο.Τα gaps ειναι απλο πραγμα ,συχνα τα σημειωνουμε και στα γραφηματα..

Chris είπε...

εγω βλεπω οτι καταναλωνει πολλες δυναμεις στην περιοχη του 1,40-1,42 η Ετε και εχει αρχισει και βρωμαει...
Θελουμε κατι ανοδικο με μεγαλυτερη ορμη...
Τοιδιο και στον20αρη...θελουμε κατι καλυτερο απο το 235,27 το σημερινο....

ο dwk είπε...

…ΕΛΚΑ …888!
…είδαν και το 8 μπροστά Michele…
-τώρα ;;;;;;;;;;;

ο dwk είπε...

…και στη …μέση και στο …τέλος !!!!!

michele είπε...

Απο καπου εδω θα ξεκινησει dwk η δουλεια.Υπομονη θελει

Chris είπε...

ti ειπε το 0 στο 8 μολις το είδε Δωρο?????

Chris είπε...

μπα, μπα, φορεσαμε και ζωνουλα????:=)))!!!!!

ο dwk είπε...

…πάχυνα ! διπλός έχω γίνει !!

Chris είπε...

ρε συ παιχτη βλεπω βελτιωθηκες στην ορθογραφια αλλά στη συμπεριφορα παραμενεις σπασαρχιδης!!!!!

Αντε βαρα καμια μαλακια μπας και ξεκαβλωσεις και μας αφησεις ησυχους....

ο dwk είπε...

…+ 2,94 …ΤΟ χαρτί μου –που μπαμπέσικα μου αποκλείσατε !!! …με ΠΑΝΩ από 10.000 τεμάχια !!!!!

michele είπε...

DWK για 30000 ευρω τζιρο μιλησαμε ,που να κανει το χαρτι σου σε ΛΕΦΤΑ τοσο ογκο

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Για ΜΑΙΛΛΗ μιλάμε!!!!????

ο dwk είπε...

Ααααααα ! …δεν μετράνε τα κομμάτια ε ; …κρίμα !
…εντάξει …ξεκινήσαμε με …715 ευρώ !
…ούτε τις μπύρες (ΤΗΝ μπύρα) δεν θα έβγαζα…
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ Κώστα !!! –είσαι μαζί μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΑΠΑΠΑΠΑ....!!!

ο dwk είπε...

…γιατί Κώστα ;;;;; χαχαχα!!!
…βρε Chris …έχεις μείνει τώρα, ανάμεσα σε dwk και dwk …. (3:45)

Chris είπε...

poy πας και τις ανακαλυπτεις Δωρο...
παλια απομειναρια ή νεα αγορα ειναι ο μαιλλης????

ο dwk είπε...

…διαλέγεις:
1. Το ΜΕΓΑΛΟ bet.
2. Αυτοσαρκασμός.
3. …κουβέντα να γίνεται !

Chris είπε...

Δεν ξερω...

καποια εποχη επαιζα και μικρες...
Ασε να μην τις αναφερω ...
Και φυσικα για τιμες ουτε κουβεντα να γινεται!!!!!
θα μου πεις η ΕΤΕ χανει λιγοτερο???
ΟΧΙ!!!!
Αλλά στο φιναλε θα υπαρχει και αυριο εστω και με αλλη ονομασια....
Προσωπικη αποψη εκφραζω...
Υπαρχουν ομως και εταιρειες διαμαντια..!!!!
Αρκει να τις βρεις...

michele είπε...

Προσπαθουμε να μιλαμε για διαμαντια...και οταν ερθει η ωρα τους θα μιλησουμε και περισσοτερα

Chris είπε...

Μακαρι να ειναι ετσι Μαικλ...
ΚΑτι παραπανω θα ξερεις κι εσυ και οι υπολοιποι που ασχολειστε και με αυτες....

Εγω παντως απο αυτες πηρα το τριτο!!!!

Chris είπε...

Μπορει αλλη μια φορα να ψωνισα απο σβερκο:=)))
Συνηθιζω βλεπεις να κανω λαθος επιλογες...

Γεράκι είπε...

προγραμμα θα εννοεις..με λαικα ασματα..

Chris είπε...

ακριβως Αντωνη...

και εχει και κατι ασματα....δωματιου...κλαις και οδυρεσαι....

ο dwk είπε...

…και μια αναγκαστική προσγείωση…
…ξέρει κανείς πόσα θα πάρουν από ΟΛΟΥΣ τους πολύτεκνους με τις νέες περικοπές ;;;
«…39χρονος ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης εμπορίας συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αυτοκινήτων συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, για χρέη 32,9 εκ. προς το Δημόσιο.
Το εξαιρετικά υψηλό ποσό δημιουργεί απορίες πώς κατόρθωνε επί χρόνια να αποφεύγει τη δίωξη, τα αναγκαστικά μέτρα κλπ και παράλληλα να συνεχίζει την επιχειρηματική του δραστηριότητα…» (sofokleousin.gr)

Chris είπε...

τελικα Γιαννης θα κερασει μου φαινεται...
ΙΝΛΟΤ - ΟΤΕ!!!!
====
Αντε μωρε τραπεζες...
Κουνηθειτε λιγο...:=)))

Chris είπε...

ΠΑΝΟ στο πηγαδι κατουρησαμε???:=)))
Τι πετυχεσιες κανουμε!!!!
Για χεσιμο!!!!
:=))))

michele είπε...

Και ο στρατηγος παει καλα με τη ΓΕΚΤΕΡΝΑ του χεχε.Εμεις εχουμε και δεν την φηφιζουμε,αυτος δεν εχει και την ψηφιζει..

Chris είπε...

βρε το γαμιδι, αλά πουστιδι, το 1,43!!!!!

Αντε ρε σεις...
Ξεχασατε τις χαψιες?????
ρε γ@μω την περιεργεια του Κολομβου!!!!!!@#$%^&#%@$

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα από την βάση μου.
Πανιώνιοι κότες Νεοσμυρνιώτες...ωχ ξέχασα νόμισα ότι μπήκα σε άλλο ΣΑΗΤ...

Τέλος πάντων πως τον άφηναν Δώρο ρωτάς?????
Την άλλη την εταιρία με τα φωτογραφικό που την "θυμήθηκαν" όταν έφτασε να χρωστάει 500+ εκ. την ξεχάσαμε?????
Και ήταν δεύτερη στην λίστα μετά τον ΟΣΕ??????
Και μετά μου λέτε να μην φωνάζω...βρε θα ουρλιάζω από εδώ και πέρα.
ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ

Chris είπε...

ΜΑικλ και το κακο ειναι οτι την ψηφισε για να μην κερδισει:=))))!!!!

Που σαι ΑΡΤ???????

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΆ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ πάντως δεν θα τα ξεχάσω εύκολα αυτά...

michele είπε...

Μπα ο στρατηγος ειναι τεχνικος,ειδε αυτα που επρεπε να δει χαχα

Chris είπε...

Γεια σου ΠΑΝΟ...

Ελλειψες μια ωρα και πηραμε τηην κατω βολτα....
ΓΑΖΩΝΕΙ η ΚΥΠΡ λεμεεε....
Αμ κι ο αλλος ο κουβας , η ΕΤΕ ,γαιδουρομουλαρωσε η ατιμη!!!!!!:=)))

μπαρμπαλιας είπε...

ETE...τον πουλο η κυρια...
περασμενα μεγαλεια...

Chris είπε...

δεν θα σπασει το ατιμο για 1,43-1,45 Ηλια>?????

ΦΤΕΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ!!!!!:=))

ο dwk είπε...

Χαμ. 644,21 Υψ. 651,81 ο ΓΔ ….χρρρρρρρρρρρρρρρρ !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και για τον Σουλεϊμάν κουβέντα ρε γαμώτο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://24gr.blogspot.com/2012/09/t-1.html

Chris είπε...

για ολα τα στραβα η Ετε φταιει...
Βαρατε την....

michele είπε...

Οι μεγαλοκατασκευουλες ( εκτος του ΑΒΑΚΑ φυσικα) δειχνουν δρομο..

michele είπε...

Σε 2 λεπτα αλλαζουμε αναρτηση

μπαρμπαλιας είπε...

ΦΡΑΓΚΟΠαναγιωτης ...γαζωνει,,,
ερχεται σφαιρατος απο το 3.16

michele είπε...

Αλλαξαμε αναρτηση, με χιουμορ .Παμε επανω