Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΧΑΕ

ΕΧΑΕ :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε πολυ οριακο και σημαντικο σημειο,βρισκεται ο τιτλος.Η ανοδικη του πορεια ειναι πολυ καλα ορισμενη απο την πλαγιοανοδικη γραμμη τασης D,την Παρασκευη εκλεισε και πανω απο την πορτοκαλι Ε αγγιζοντας την και πανω απο τον κινητο μ.ο 30 ημ τον οποιο συνηθως "σεβεται" σε φασεις διορθωσης.
Στο γραφημα διακρινεται και ενας σχημαστισμος κεφαλη-ωμοι με γραμμη λαιμου τα 3.46 που ειναι ταυτοχρονα και τα υψηλα του Φεβρουαριου.
Επομενως τα 3.46 ειναι το τελευταιο προπυργιο σ αυτη τη φαση σε περιπτωση διορθωσης του τιτλου ,διασπαση των οποιων θα ενεργοποιουσε και την καθοδικη λυση του ΩΚΩ.
Διαφορετικα κινηση πανω απο τα 3.98 ακυρωνει τον σχηματισμο,επιβεβαιωνει τη διασπαση του κμο 20 ημ στα 3.76 και ξεκιναει μια καινουργια ανοδικη κινηση για τη μετοχη.

18 σχόλια:

PS είπε...

Καλά τα λες,την έχω σημειώσει για αγορά στα 3,50,αν δω ότι τα κρατάει,άλλο τώρα αν θα τα δει ή όχι.
Από ειδήσεις πάντως δεν πάμε καλά,η τρόικα δεν κάμπτεται στα εργασιακά,και η αγορά θα δείξει πάλι ότι αμφιβάλλει,η αβεβαιότητα επανέρχεται.

michele είπε...

Πιστευω οτι το ξεκινημα της εβδομαδας θα ειναι αρνητικο οσο "σερνεται" η αβεβαιοτητα.Την Τεταρτη εχει eurogroup και δεν ξερουμε τι μπορει να σκασει.Η τροικα ειπε οτι η επεκτασιμοτητα των συμβασεων δεν υπαρχει πουθενα στον δυτικο κοσμο.Μας φωτισανε.Γιατι παιρνανε πουθενα στο δυτικο κοσμο μεσοι υπαλληλοι των ΔΕΚΟ τους 3000 ευρω???

michele είπε...

Τα ΕΧΑΕ παντως ζωγραφια εδω.Καθαη εικονα το γραφημα.Τωρα Φ εκεινο το ΕΛΒΕ που ελεγες πριν αφησε το γιατι αμα αργει και κανει τα δικα του θα τα ακουσω παλι χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μετα τα 3,47 υπαρχουν τα 3,20 απο το εβδομαδιαιο,εκει θα παιχτει η ταση της αγορας και η αναμενομενη απο εκεινα τα επιπεδα αντιδραση θα δωσει τον τονο στην κινηση του ΓΔ.
Η μετοχη,κατα την αποψη μου ΔΕΝ αγοραζεται πριν απο τα 39χ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

mickele αφου αποφασισες να βαλεις τον 2οαρη στα γραφηματα σου βαλε αλλο χρωμα απο αυτο του 30αρη για να δουμε τις διαφορες τους

michele είπε...

Σωστο,αλλα εχει ανεβει τωρα δεν αλλαζει χρωμα.Παντως: κμο 30ημ 3.68
κμο 20 ημ 3.76.

michele είπε...

Χαμηλα εμπορευσιμοτητα στα puts.Θα σου στειλω ενημερωση.

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στην παρεα!!. Παντως εγω συμφωνω με αυτα που εγραψε ο φιλος Καρα. Το ευρω την βγαζει και δεν την βγαζει. Μικελε το πρωι θα μιλησουμε στο τηλεφωνο.....αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια...χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

που ειναι το γουρουνι βρε φασο?

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Αλεξανδρε!!. Εσας περιμενω. Εγω λεω για την αλλη Πεμπτη. Τριτη βραδυ ξανα φευγω. Αν προλαβω τις δουλειες μου μπορει και αυριο βραδυ. Ο καιρος μου τα χαλαει λιγο.

michele είπε...

Υπηρξε αψογη συνεργασια με Βασιλη ,εμαθα Φασο..Το κακο ειναι οτι δεν προλαβες να ερθεις και ξαναφευγεις

fasokinigos είπε...

Τωρα τελευταια εχω μπλεξει με τους βασιληδες...χαχαχα....Βασιλης ο ξενοδοχος στο νευροκοπι....Βασιλης και ο τεχνικος του Β/Ν. Αρχιζω να το συμπαθω πολυ αυτο το ονομα. Ασε να φυγω Μικελε για να εχουμε καβατσα τον χειμωνα. Αμα δεν βρω φασσες στο Μετσοβο - γρεβενα.....θα φερω φασολια χαχαχαχα

fasokinigos είπε...

Παιδια καλη συνεχεια. Ο Γιος φωναζει. Ακομα δεν ηρθες....παλι στο Ιντερνετ χαχαχα.....μας βαζει και χερι ο πιτσιρικας....Αντε καλο βραδυ. Εχει και δικηο.

michele είπε...

Σωστος ο πιτσιρικας.Εβγαλε γλωσσα χαχα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Το παρατράβηξα σήμερα αλλά άξιζε η μέρα.
Σχεδόν καλοκαιρινή και η θάλασσα μούρλια. Λίγο ψυχρότερη πάντως από την περασμένη Κυριακή.
Τα είπατε όλα στα προηγούμενα σχόλια οπότε δεν έχω να προσθέσω τίποτα.
Πάντως κι εγώ δεν έχω ταμπού με τα νομίσματα, με τους πολιτικούς μας και τους "απ' έξω" έχω. Είμαι βαθειά προκατειλημμένος και δεν το κρύβω καθόλου πλέον. Για μένα πρέπει να ξεκουμπιστούν όλοι. Σιχάθηκα την ξύλινη γλώσσα, την υποκρισία την ψευτιά και το ότι δεν σου μένει τίποτα μετά το τέλος μιας ομιλίας τους. Δεν μπορούν πλέον να εμπνεύσουν τον λαό και να του δώσουν όραμα και αυτό το κάτι που θα τον κάνει να σκιρτήσει. Εκτός κι αν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να αισθανθούμε πλέον τίποτα, ούτε σε μια εθνική επέτειο όπως σήμερα, οπότε καλύτερα να σταυρώσουμε τα χέρια και να περιμένουμε το τέλος.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται κάποιος άξιος στον ορίζοντα για να πάρει την σκυτάλη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω αρκετές φωνές να μιλάνε για διόρθωση, όλοι αρχίζουν να κουμπώνονται και το θέμα για μένα είναι μήπως για πολλοστή φορά δεν γίνει αυτό που περιμένει ο πολύς κόσμος.
Οι άνθρωποι που έχουν φορτώσει χαρτιά δεν θέλουν να αρχίσει να πουλάει τώρα το πόπολο, μόνο αυτοί γιατί τότε αν δεν κάνω λάθος χαλάει η συνταγή. Αυτοί περιμένουν να βγουν αγοραστές τώρα και πως θα βγουν αν δεν υπάρχει "κλίμα"?

michele είπε...

Ωραια να το παρατραβας ετσι.Γευομενος τη φυση. Η εβδομαδα ξεκιναει με τους καλυτερους οιωνους για χωσιμο,αλλα θελει προσοχη γιατι προσωπικα δεν πιστευω οτι ηρθε η ωρα του μεγαλου ξεφορτωματος.
Εκεινο θα ερθει,οταν ο φοβος στους πολλους θα αρχισει να ειναι λιγοτερος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για καληνύχτα...
Uriah Heep - Tales (with lyrics)
Πέρασαν κιόλας 40 χρόνια...

Ακούστε το πρωί πριν ξεκινήσετε την μέρα σας.

http://www.youtube.com/watch?v=4Q39Om8sC4k

We told our tales as we sat under
Morning's sleepy sky
With all the colours of the sunrise
Shining in our eyes.

One, then another, with a story of yesterday's lives
Or of a lover who had gone in a
Moment of strife.

No thought of sleep ever dwells upon
The wise man's mind
Some task or audience stealing every
Moment of his time.

Thus we have learned to live
While mortal men stand waiting to die.
How can we do what must be done in
Just one short life.

And if you ask, then you must know.
If you still doubt, you should be told.
It was not we that made it so.
It was by those who went before.

And there you sit, tomorrow's child
So full of love, so full of life
But you must rise to meet the day
Lest you become another tale

And there you sit, tomorrow's child
So full of love, so full of life
But you must rise to meet the day
Lest you become another tale

Another tale, another tale
Another tale

------------------------------------------------------
Kρατάω τους παρακάτω στίχους...

How can we do what must be done in
Just one short life?