Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ....

Κουφάλες Ευρωπαίοι....!!!!!!
Αντε ρέ μαλάκες Ευρωπαίοι δώστε μας τό παραδάκι.Εμείς τά ψηφίσαμε όλα τά μέτρα.
Τηρήσαμε τίς υποσχέσεις μας.Σάς είπαμε θά τά ψηφίσουμε και τά ψηφίσαμε.Δέν είπαμε πώς θά τά εφαρμόσουμε κιόλας.Αλλωστε τί κάνουμε τρία χρόνια.Κόβουμε μισθούς καί συντάξεις οριζόντια.Τώρα τά άλλα,τίς διαρθρωτικές αλλαγές,τίς αλλαγές στίς σάπιες δομές του κράτους,τά εθνικά κτηματολόγια-συνταγ
ολόγια-περιουσιολόγια καί λοιπά λόγια,τήν απελευθέρωση τών κλειστών επαγγελμάτων πού τρία χρόνια τώρα ανοιγοκλείνουν,τήν πάταξη τής φοροδιαφυγης-γραφειοκρατίας κ.λ.π,τήν δραστική μείωση τής σπατάλης,(λόγου χάρη τά χιλιάδες κτίρια μου μισθώνει τό κράτος σε νταβατζήδες μέ τήν βοήθεια συμμοριών μέσα στήν Δημόσια Διοίκηση μέ σκανδαλώδη ενοίκια),τίς ΔΕΚΟ,τίς αποκρατικοποιήσεις καί όλα τά άλλα....ΘΑ τά κάνουμε τό 2112 πρώτα ο Θεός και καλά νά είμαστε.
Αντε τώρα ρίχτε τό παραδάκι νά "αποκαταστήσουμε τίς αδικίες"
Οχι νά δώσουμε τά 8,4 δίς πού χρωστάμε σέ ιδιώτες.Αλλά μπάς και δώσουμε κάτι παραπάνω σέ ειδικά μισθολόγια πού εκβιάζουν.Σέ ΔΕΚΟ που έχουν αποκλείσει τήν κοινωνία.Σε μαφίες πού μάς γέμισαν σκουπίδια.Στίς κακομοίρες τίς άγαμες θυγατέρες.
Καί νά κάνουμε καί κανέναν διορισμό.Μάς τά έχετε κόψει καί έχουμε πάθει σύνδρομο στέρησης.Καί νά μάς δώσετε καί τά λεφτά γιά τήν ανάπτυξη,μόλις πιάσουμε τά πρωτα λεφτά στά ταμεία νά ξεκινήσουμε και πάλι τούς διορισμούς από τό παράθυρο.Καί έρχεται καί ο Αλέξης.Τής αριστερής πλευράς.Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Από τό 1831,μετά τήν δολοφονία τού Καποδίστρια αυτό κάναμε.Κάτι πήγαν νά κάνουν Τρικούπης-Βενιζέλος,αλλά μάταια.
Γιαυτό ρίξτε τώρα τό παραδάκι.Δέν ακούτε τόν Πρετεντέρη,τήν Σία Κοσιώνη,τήν Ακριβοπούλου,τόν Ξυδάκη καί τά λοιπά "Καλά παιδιά".
Αυτό είναι "Ευρωπαική αλληλεγγύη" ρε Φραγκολεβαντίνοι;;
Είμαστε απόγονοι ενός αρχαίου Πολιτισμού.Γιαυτό είστε υποχρεωμένοι νά ταίζετε τό Ελληνικό πελατειακό κράτος.Τό είπε και ο Κραουνάκης,η Γαλάνη καί ο άλλος ο θεόμουρλος ο Σφακιανάκης.Εχετε εσείς Κραουνάκη ρε;Σφακιανάκη;Τί Μότσαρτ και Μπετόβεν μάς λέτε.
Λοιπόν ρίχτε τό παραδάκι νά δώσουμε καί κανένα ευρώ στούς υπαλλήλους τής Βουλής,γιατί άν αυτοί κλείσουν τό κοινοβούλιο,ούτε νά ψηφίζουμε δέν θά μπορούμε.
ΥΓ
Καί όχι σέ δεσμευμένους λογαριασμούς και τέτοιες μαλακίες που λέτε.Στά χέρια μας.Εν λευκώ νά τά κάνουμε εμείς ότι θέλουμε σύμφωνα μέ τίς αρχές τής "Εθνικής κυριαρχίας'' καί "Εθνικής αξιοπρέπειας".Σε αυτά τά ιδεολογήματα-μαλακίες είμαστε πρώτοι.Κάνεις δέν μάς βγαίνει.Κουφάλες Ευρωπαίοι!!!

http://filikietaireia.blogspot.gr/

273 σχόλια:

1 – 200 από 273   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα, καλημέρα ...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΘΔ

giannhs kon είπε...

Σήμερα αργά το βράδυ στις 23:00 η Morgan Stanley Capital International θα αναβαθμίσει την Εθνική τράπεζα στον δείκτη MSCI Standard Greece και επίσημα θα ισχύσει αρχές Δεκεμβρίου.
Η θετική είδηση ήταν αναμενόμενη καθώς ήδη η MSCI έχει αναφέρει ότι οποιεσδήποτε διαγραφές προκύψουν από δυνητικές μελλοντικές εταιρικές αλλαγές -φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την Coca Cola-, θα αντικατασταθούν από τις μεγαλύτερες μετοχές του δείκτη MSCI Greece Small Cap δηλαδή την Εθνική τράπεζα.
Σε επίσημη ανακοίνωση της η MSCI αναφέρει ότι θα δημοσιεύσει τον κατάλογο με τις προσθήκες και διαγραφές από τους δείκτες για το Νοέμβριο 2012 στην εξαμηνιαία αξιολόγηση της στο site www.msci.com, λίγο μετά την 23:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης στις 14 του Νοέμβρη του 2012.
αυτή για την Εθνική η οποία έχει ταλαιπωρηθεί σημαντικά εσχάτως;
Ότι υπό φυσιολογικές και θεωρητικές συνθήκες θα πρέπει να υπάρξουν τοποθετήσεις 20-30 εκατ μετοχών από χαρτοφυλάκια που παρακολουθούν τους δείκτες της MSCI.

giannhs kon είπε...

Α το ξέχασα ο ΠΕΤΡΑΚΣ το έγραψε για να μη με κυνηγάτε χαχαχα

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα giannh kon.

Για το δείκτη της MS, υποψήφια η ΕΤΕ ... η επόμενη στην κεφαλαιοποίηση μετά την ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ είναι τα ΕΛΠΕ και ακολουθεί ο ΟΤΕ.

Γιατί λοιπόν να βάλει την ΕΤΕ και όχι τις δύο παραπάνω ... είδομεν!

giannhs kon είπε...

ΘΔ δεν νομίζω να επιλέξουν σύμφωνα με τις προσωρινές για μένα κεφαλαιοποιήσεις θα κοιτάξουν ποιο μακριά

GIANNHS006 είπε...

καλημερα παιδια λιακαδα βλεπω..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ καλώς ήρθες στην παρέα

Γεράκι είπε...

Πολη καλημέρα σας...καλοσωρίζω κ τον Γιάννη...γεια σου πρωινε JOHN LONG..k θδ

Unknown είπε...

Καλημερα,,,σας βλεπω αγοραστικους σημερα για να δουμε

Bondexj είπε...

καλημέα σε όλες τις φίλες και φίλους.

Unknown είπε...

Κυριε πετρη,,κανης δεν ειπε οτι εμεις διαμορφωνουμε την ταση..Ακολουθουμε,,ακομα και προβλεπουμε το κατα δυναμη..Αρα γιατι να πεταξουμε τους χαρακες μας,και τα πυθαγωρια θεωριματα μας.Εξ αλλου αυτοι οι παιχτες ειναι Βραδυκινητοι..Ας βαζουν αυτοι τα λεφτα και εμεις μαζι τους

ΑΡΤ είπε...

17/10/2012 (Στήλη...Στύλου)

radiothessaloniki.gr



Χάθηκα χθες το απόγευμα μέσα σ’ένα βιβλίο πάλι. Κι εκεί που ήμουν χαμένη στον κόσμο μου με τον μικρό μου γιο (μεγάλη ψωνάρα) να φλυαρεί ακατάσχετα δίπλα μου συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι πατούσε κάτι μυρμήγκια.. «Γιατί τα πατάς» τον ρώτησα; Γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα απορίας «Μπορείς να τα ξαναφτιάξεις όπως ήταν πριν;» τον ξαναρώτησα. Το βλέμμα απορίας έγινε βλέμμα ενοχής. «Αν δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι όπως ήταν πριν, μη το καταστρέφεις» Τον άφησα να το επεξεργαστεί στο μυαλό του και χάθηκα ξανά στις σκέψεις μου αλλά ο μικρός σατανάς επέστρεψε. «Μαμά δεν μπορώ να το φτιάξω όπως ήταν πριν. Μόνο ο Θεός μπορεί να το κάνει αυτό» με αποστόμωσε και έφυγε.

.....μόνο ο Θεός ....Τι να πρωτοπρολάβει κι αυτός; Ευτυχώς όμως έχει επιστρατεύσει κάποιους μικρούς Θεούς που έχουν την δύναμη; Την ικανότητα; Το χάρισμα; Δεν ξέρω πως να το προσδιορίσω ..και παίρνουν αυτό που έχει χαλάσει και το κάνουν όπως ήταν πριν. Όπως μια καρδιά.. Γύρω μας υπάρχουν πολλοί μικροί Θεοί που κάθε μέρα κάνουν το θαύμα τους σε πολλούς από μας. Όπως ο Παναγιώτης Σπύρου. Όταν τον γνώρισα πριν από χρόνια τον κοίταξα με δέος. Φαντάστηκα την εικόνα των χεριών του να παίρνουν μία καρδιά που χτυπά και να την τοποθετούν σε έναν άνθρωπο χωρίς ελπίδα. Αναρωτήθηκα πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που θέλησαν να του φιλήσουν αυτά τα χέρια από ευγνωμοσύνη. Δεν με νοιάζει πως έζησε δεν με νοιάζει τι έκανε στην υπόλοιπη ζωή του. Αδιαφορώ για ότι έχει ακουστεί γιατί όπως λέει κι ο λαός «το φορτωμένο δένδρο πετροβολούν» Ξέρω όμως από πρώτο χέρι πως πολλές από τις επεμβάσεις που έκανε τις έκανε χωρίς να πάρει φράγκο.....όπως στην μικρή Αναστασία.. Τότε ήταν 5 χρονών. Σήμερα είναι ολόκληρη κοπέλα. Κάποτε κάποιος πήρε στα χέρια του μια καρδιά που χτυπούσε και την έβαλε στο σώμα της για να μπορεί σήμερα να ανοίγει τα μάτια της να καλημερίζει τον κόσμο να γελά να ερωτεύεται να κάνει όνειρα και να ελπίζει. Να ελπίζει ακόμα και όταν αυτοί οι μικροί Θεοί φεύγουν.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα στους αγουροξυπνημένους χαχα

Στρατηγέ χάθηκες

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Αφήστε τον μάγο να λέει τις μπαρούφες του,με φειδώ οι κινήσεις από δω και στο εξής.Προσοχή στις γραμμές που λέει και ο Βαγγέλης και αυστηρά stop.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΚΑΡΑ

Εγώ παρακολουθώ τα σεμινάρια χαχα

http://www.kalamatamall.gr/index.php/el/home/info/newsaevents/item/204-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83

Γεράκι είπε...

πολυ μπλε βλεπω στο πριμαρκετ..το στοιχημα θα ειναι να το κρατησουμε μεχρι τέλους..κ εαν θα κλεισουμε γρηγορα ή οχι τα γκαπς....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα στον νέο φίλο μας τον Γιάννη006.
Ωραία μέρα και σήμερα και να δούμε αν το καταλάβει η αγορά.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Επενδυση στο ΧΑΑ.. χαχαχα
Υπάρχουν και καλύτερες...
η κυρία Βασιλική από την ευρύτερη περιοχή της Θήβας θα ήταν ίσως η πιο πετυχημένη αγρότισσα της Ελλάδας. Σοδειά αξίας 3.433.948,75 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια, η οποία μάλιστα πουλήθηκε χωρίς προβλήματα και με την κυρία Βασιλική να εισπράττει επιστροφή ΦΠΑ 377 χιλιάρικα αξίζει βραβείο επιχειρηματικότητας...
Καλημέρα..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάνναρε,Αντώνη,Πάνο.Φαντασθείτε να μην τα βρουν την ερχόμενη Τρίτη στην τρόικα για το χρέος,τι έχει να γίνει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο κεντρικό θέμα κουφάλες Ευρωπαίοι συμφωνώ κατά βάση, αν είναι γραμμένο με τα μάτια ενός πολιτικού ή "ηγέτη" μας.
Ο απλός άνθρωπος δεν σκέφτεται έτσι.

GIANNHS006 είπε...

Καλημερα Πανο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστα, μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό από όλους μας.

Κάρα δεν θέλω ούτε να το φαντάζομαι, αλλά προς τα εκεί δεν βαδίζουμε τελικά με την Ελλάδα ανάμεσα να τρώει φάπες? Αυτή θα είναι η τελειωτική.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πάνο καλημέρα..
δεν είναι αυτό που νομίζεις..
"Αγροτική" απάτη με πλαστά τιμολόγια
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/738538/Article.aspx

karaefthimiou23 είπε...

μάγε εσύ δεν έχεις ούτε χαρτοπετσέτα να σκουπισθείς,μην μας μιλάς για μετοχές και ΧΑΑ με ξένα κολυβα...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα !ουτε ανασα δεν πηραμε πρωι-πρωι

Γεράκι είπε...

Μην υπερενθουσιάζεστε..ο Γιαννης (ειναι κ πολλοι) ανέφερε κάτι πριν...

Γεράκι είπε...

Δεν πρεπει να ξαναχάσουμε το 786 κ 282 πλεον...

Γεράκι είπε...

αλλα μετα γκαπς απο κατω...λιγο προσοχη..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα νόμισα κι εγώ ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία θριαμβεύει στην Ελλάδα...

furias rojas σήμερα και να δούμε πόσο θα κρατήσει μια και είναι όλοι κουμπωμένοι

Γεράκι είπε...

οπαπ τριπλοκορύφωσε...

karaefthimiou23 είπε...

Ερώτησις:ποιος έχει μεγαλύτερη στάθμιση σε ΓΔ(ειδικά εκεί)και 20άρη,η ΕΤΕ που φαίνεται ότι μπαίνει στους νέους δείκτες της μοργκάνας ή η ΕΕΕΚ που φαίνεται ότι αποχωρεί...?

Unknown είπε...

Πανο,,για να ειμαι λιγο αισιοδοξος γιορτες ερχονται..Εχτες ηταν η τελευτεα ημερα ΠΤΩΣΕΩ΅Σ...Αυτη η βδομαδα ειναι εβδομαδα τοποθετισεων..Και αμα τελιωσουμε και με το πολυτεχνιο...Θα αρχιση η ανοδος..Αυτη η ανοδος μπορη να ειναι και Ραλυ ως ηθιστε για της γιορτες....(((Φερτε μου το φωσκολο))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχουμε και τον μάγο να μας τα πρήζει.

Βαγγέλη όλοι θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Μόλις έκανε νέο υψηλό.
Μακάρι να τελείωσε η πτώση χτες.

Unknown είπε...

φιλε πετρη μπικατε εχτες η ειστε τοποθετιμενος καιρο τωρα ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χτες έγραψες βέβαια άνοιγμα ψηλά και χώσιμο στην συνέχεια, άλλαξες γνώμη?

Να μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι και εβδομάδα κλεισίματος παραγώγων και είθισται ένα τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στις πρώτες μέρες της εβδομάδας.
Αν ήταν αυτό της Δευτέρας έχει καλώς.

Unknown είπε...

Ναι αλαξα γνωμη γιατι μετα ηρθε το νεο περι εθνικης..Ειχα μηνη με την θεση αγοραζω ευρωβ στο 0.69 και οτι μου βγη για μεροκαματο αυριο

Γεράκι είπε...

Επαιξε τελεια ο ΓΔ κ 20αρης..να ελπιζουμε να συνεχιστει...θελουμε φυσικα νεο υψηλο..

GIANNHS006 είπε...

παμε για το 77% τουγ.δ ?

Γεράκι είπε...

Καλυτερη ΠΕΙΡ..μετα ΕΤΕ..ΑΛΦΑ..ΕΥΡΩΒ (κλαψ)

profit είπε...

Καλημερα σε ολους
ξεκολα μωρη γεκ απο το 1.6

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα παικτε μου

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα profit,καλημέρα Ηλία.Επαναλαμβάνω την ερώτησή μου:ποιος έχει μεγαλύτερη στάθμιση σε ΓΔ(ειδικά εκεί)και 20άρη,η ΕΤΕ που φαίνεται ότι μπαίνει στους νέους δείκτες της μοργκάνας ή η ΕΕΕΚ που φαίνεται ότι αποχωρεί...?

Γεράκι είπε...

εαν παει κατι στραβα ομως..μετα την σημερινη αντιδραση..δηλ που εχουν παλι φορα απο ψηλα..ποια νεα χαμηλα κτλ...θα μας θυμισει την βουτια του Αυστριακου απο την στρατόσφαιρα...

Unknown είπε...

Καλως τον μπαρμπα.Μπαρμπα πιασαμε λιμανι και φωρτονουμε μινεραλια,,και αλλα πολλα καλουδια

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Βαγγελη ...
εγω στα λιμανια δεν φορτωνα...εκανα τσαρκες χαχαχααα μετα παρεας φυσικα

Unknown είπε...

Γερακι παντα κατι μπορη να παη στραβα...Ετσι τον βρισκο τον καιρο ετσι τον αρμενιζω...(νησιωτικο ασμα)Πανο αλλο το ημερησιο εμπα εβγα και αλλο το βλεπω και λιγο πιο μακρια

giannhs kon είπε...

ΚΑΡΑ μιλάς για το σήμερα η για προσεχώς ???

Ουτε ένα τόσο δα ολε σνιφ σνιφ

Γεράκι είπε...

Καρα..εγω δεν εχω ιδεα..γεια σου Ηλια k profitaker,

GIANNHS006 είπε...

μια απορια για βγη απο τον δεικτη η κοκα δεν πρεπει να γινη δημοσια προταση πρωτα?

michele είπε...

Φυσικα και η ΕΕΕΚ εχει μεγαλυτερη σταθμιση.Αλλα το θεμα ειναι ποιος μπορει να επηρεαζει το κλιμα βασει και των εισροων τεμαχιων ,η των εκροων σε αντιθετη περιπτωση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τετραπλο χαμηλο της εχαε στο 3,24 και μια ψευδης διασπαση του.
1ο επιπεδο αγορων η διαπαση του 3,58
2/επιπεδο αγορων η διασπαση του 3,98

karaefthimiou23 είπε...

GIANNHS006 θα βγει από τους δείκτες της μοργκάνας,όχι από το ΧΑΑ,τουλάχιστον όχι τώρα.

Η ΕΕΕΚ επηρεάζει τον ΓΔ κατά 24,98%,ενώ η ΕΤΕ κατά 5,49.Τι θα κάνει δηλαδή ο ΓΔ όταν γίνουν οι ανακοινώσεις,θα πανηγυρίζει το 5,49% που μπαίνει ή το 24,98% που φεύγει?

michele είπε...

Γιαννη 006 η εεεκ απο τον MSCI βγαινει πριν αποχωρησει απο την Ελλαδα,απο τους δικους μας δεικτες ,οταν αποχωρησει

GIANNHS006 είπε...

με καλυψεσ καρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ασφαλως χαμηλοτερο του 20αρη απο την περιοχη του 2,70 δεν θα ειναι κατι καλο.
Αγορες τωρα σε λιγες μετοχες πχ ΔΕΗ εχουν καποιο τεχνικο νοημα αλλα ακομα το ρισκο ειναι μεγαλο.
Προς το κλεισιμο τα πραγματα θα ειναι ΠΟΛΥ πιο καθαρα

μπαρμπαλιας είπε...

Αλεξ κλμ
πηρες ΕΧΑΕ στο 3.12 προχθες;;;

karaefthimiou23 είπε...

Εδώ όταν πέφτει 1% η ΕΕΕΚ σείεται το σύμπαν,ενώ όταν έπεσε η ΕΤΕ 15% έπεσε μετά βίας 3% το μαγαζί.

michele είπε...

Η σκεψη σου Καρα εχει βαση, αλλα το θεμα ειναι το ΚΛΙΜΑ που δημιουργει η ΕΤΕ ...Ασε που εγω υποστηριζω οτι αλλο πραγμα οι δεικτες και αλλο οι μετοχες.Για τον ftse ενδιαφερεται περισσοτερο εκεινος παιζει συμβολαια η options επι του δεικτη

Unknown είπε...

προφιτ οταν σου εκανε κοφτες βεντουζες η πεθερα την παρασκευη και κεγανε,σου ελεγε μην βιαζεσαι αλλα απο τριτη μεσημερι θα εισαι καλυτερα...Ε να λιπον που κελαιδας τωρα περαστικα σου και καλλα κερδη συντομα

karaefthimiou23 είπε...

Τα κομμάτια που θα βγαίνουν για πώληση τις ερχόμενες μέρες Μιχάλη στην ΕΤΕ,πήραμε ένα δείγμα γραφής το τελευταίο τριήμερο,θα είναι πολύ περισσότερα από 30-40 μύρια που θα πρέπει να αγοραστούν ως τις 30 Νοεμβρίου.Μακάρι να δούμε θετικά γεγονότα που θ'αλλάξουν το μοιραίο που έρχεται βάσει διαγραμμάτων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

φυσικα και οχι Ηλια μου τα επιπεδα αναστροφης δεν ειναι σε καμια περιπτωση σημεια αγορας οταν κανεις φολοου τραντε /καπως ετσι δεν το λες?/Ειναι αυτο που λενε δεν με νοιαζει να αγορασω στον πατΟ η να ποΥλησω στην κορυφη.
Τα σημεια που πιστευω οτι αξιζουν για αγορα τα εγραψα και συμπληρωνω οτι το δευτερο επιπεδο θα πρεπει να αγοραστει με το 1/2 της αγορας στο πρωτο επιπεδο.Αν η κινηση κρατησει σημερα και δεν σπασει πολυ την Τεταρτη παμε για νεα υψηλα ΑΝΕΤΑ

michele είπε...

Ναι αλλα ο profit βιαζεται με την ΓΕΚΤΕΡΝΑ του κακοπεφτει χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ δυνατή η ΙΝΛΟΤ,με μεγάλο όγκο.

michele είπε...

Εγω εχω μιλησει διεξοδικα για τις τραπεζες.Αλλα οταν σου δινουν,για καποιο λογο ευκολα κερδη ακολουθεις..απλα θελει γρηγορα αντανακλαστικα .

μπαρμπαλιας είπε...

συμφωνω Αλεξ ...σπευσε βραδεως

nomad είπε...

Καλημέρα στην παρέα!

Το ερώτημα είναι αντίδραση ή άνοδος;
Ακολουθώ το 1 μέχρι η αγορά να δείξει το 2, αν και όταν το δείξει

Unknown είπε...

Τετιο καραμπινατο σχεδιαγραμα και η μονη μετοχη με ΜΑΚΔ σε ενεργια στο ταμπλο (ΓΕΚ ΤΕΡΝ) απο ωσες παρακολουθω τουλαχιστον...Michele

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ηρακλή.801-811-816(289-294-297 τα αντίστοιχα του 20άρη) είναι διαδοχικά τα σημεία,θεωρώ ότι μέχρι να περάσει και το τρίτο απλά παρακολουθούμε.

giannhs kon είπε...

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι ? Τους ενδιαφέρει η στάθμιση του σήμερα πιο πολύ η του αύριο

profit είπε...

Mιχάλη εκεί την έχω πάρει την ρουφιάνα και δν ξεκολάει με τπτ.
Μπετο έχει
Βαγγέλη μην με κολάζεις έχεις την πεθερα μου????

profit είπε...

Βαγγέλη μην με κολάζεις έχεις ΔΕΙ την πεθερα μου????

Unknown είπε...

Nomad τελιο αυτο που ηπες..Προς το παρον ειμαστε στην αντιδραση..

michele είπε...

Το 1,61 της Γεκ ειναι σημαντικο σημειο Βαγγελη .Σωστα τα σημεια Καρα,αλλα αναμεσα απο αυτα και μεχρι αυτα υπαρχουν πολλα κερδη..

michele είπε...

Και το 1,45 της ΙΝΛΟΤ δυσκολο σημειο..
Το θεμα ειναι οτι ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ πολλα στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη εκει νομιζω πρεπει να εχουμε στραμμενη την προσοχη μας

Unknown είπε...

Ειναι αυτο που ελεγε ο χαρυ κλυν...Το τερας αμαν...Μην κανης ετσι και εμεις πεθερα εχουμε..Ασε που αμα της κανη κανα δωρακι απο τα κερδη θα σε βαζη επιτακτικα να πεζης ΧΑΑ

Γεράκι είπε...

κέρδη μπορει να υπάρξουν απο σήμερα (786) έως 816 αλλα μονο στο παρτ κιουτ...Αλλα δεν χρειαζονται βιασύνες....

nomad είπε...

μπαίνουμε στην αντίδραση αλλά με το δάχτυλο στη σκανδάλη όπως λέει κι ο φίλος ΦασοΚυνηγός

ThitaDelta είπε...

Ευτυχώς δεν βγήκε ο Τσίπρας, γιατί θα μας τρώγαν τα λεφτά μας ...

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1665447

Unknown είπε...

Αν σπαση το 1.60 της γεκ και του ελλακτωρα αντε για που λενε

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη διαφωνώ,το upside είναι πολύ μικρό σε σχέση με το downside και επομένως το risk reward είναι μεγαλύτερο εντός αυτή τη στιγμή παρά εντός,γι'αυτό και χρειάζονται απαραίτητα οι υπερβάσεις συγκεκιρμένων ορίων.

karaefthimiou23 είπε...

μικρότερο ήθελα να γράψω

giannhs kon είπε...

Αντε βοηθήστε να περάσει το 795 με όγκο χαχα

michele είπε...

Σωστο,εννοεις "παρα εκτος" φανταζομαι.Και ξαναλεω υπαρχουν χαρτια και χαρτια..και βεβαια η μεγαλη εικονα.Στα τεχνικα σημεια συμφωνουμε.Αλλα επιχειρειται επανεισοδος στο καναλι.Και ΤΙΠΟΤΑ για μενα δεν ειναι πιο σημαντικο απο τις γραμμες τασης και τα καναλια απο τεχνικη αποψη.

fasokinigos είπε...

Καλησπερα στην παρεα. Βοηθα βρε βαγγελη να το σπασει χαχαχαα. Οχι οτι θα με πειραζε ενα πισωγυρισμα μεχρι το 1.55 ευρω

Γεράκι είπε...

καλα εκανες Παναγιωτη κ προσθεσες το "ευρω" στην τιμη..να μην ξεχνιομαστε...χοχο..

Γεράκι είπε...

υπαρχει περιπτωση..εαν εχει δυναμη η αγορα..να συνεχισει εκ νεου για πανω σε λιγο..αλλα οπως εχω δηλωσει..δεν αγοράζω κ ουτε προτεινω αγορες ακομα...

Unknown είπε...

Να και το ιατρικουλι,,,Η εικονα μου θυμιζη τα ιστιοπλοικα που την την εναρξη της κουρσας κανουν κυκλους εως την γραμη εκινησης και πισω για να παρουν θεση πιο θα φιγη πρωτο..(αλλο σεναριο)

profit είπε...

θα το σπάσει το 1,6 η γεκ??
δύναμη ο φουρλης
την intrakat Μιχάλη πως τη βλέπεις??

fasokinigos είπε...

χαχαχαα Ωραιος ο Αντωνης!!!. Καλο μεσημερι φιλε

Unknown είπε...

Φιλε φασο απο οτι βλεπης εκθετω ανιχτα ολες της σκεψης μου ,,με κυνδινο,, να τα ακουσω...Δεν ειναι ετοιμοι νομιζω να το σπαση ακομα ....Θα σου δωση αλλη μονο 1ευκερια...

fasokinigos είπε...

Αμα δειτε εσεις τι χρωμα εχουν οι χαρτοπετσετες απο τα 44 δις, να μου γραψετε και μενα χαχαχαα. Ουτε μια δεν θα πεσει στην πραγματικη οικονομια!!!. Βαγγελη την περιμενω με ανοιχτες αγγαλες!!

michele είπε...

Eυκαιρια τη βλεπω profit ,τα πανω κατω δινουν την ευκαιρια για τοποθετησεις σε θεμελιωδως καλες μετοχες για μεσοπροθεσμο στοχο..Η περιοχη του 0,80 τεχνικα ηταν δυσκολη να ξεπεραστει με αυτα τα δεδομενα

karaefthimiou23 είπε...

Φάσο κάτσε να έρθουν κιόλας,προτρέχεις χεχε

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Καρα!!. ΛΕΣ?? ωχ ωΧ ΩΧΧ παναγια μου!!

giannhs kon είπε...

Βρε τον Dallara μια ωραία τα λέει

michele είπε...

Απο τη μετρια του καλα τα λεει.Μερικα τα λεει γενικως καλα

karaefthimiou23 είπε...

Τα λέει σχεδόν τέλεια Γιάνναρε.Οι Γερμανοί τον ακούνε όμως...?

Unknown είπε...

Ντουφεκιες με προσκοπευση φασο..αυτο ειναι το ολλο μυστικο..Την ωρα της αναμπουμπουλας που περναη το απαισιωδοξο κοπαδι

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλημέρα στα παιδιά .....τις καλημέρες μου ειδικά στον Michele στον Πάνο και στον Μπαρμπαλιά ....

michele είπε...

Καλημερα Παυλαρα! τι κανει η πρωτευουσα της Πελοποννησου χαχα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....έχει μια καταπληκτική μέρα....

fasokinigos είπε...

Βαγγελη αναλογως την ταχυτητα. Ειναι μερικες που στο κουρνιο ερχονται σαν πεταλουδιτσες χαχαα.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...και θάλεγα ζεστή μέρα ....

giannhs kon είπε...

ΚΑΡΑ ελα μου ντε τα γαιδουρομουλαρα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ρίξε καμία ντουφέκια στο αέρα να ξυπνήσουν τα αίματα

fasokinigos είπε...

Γιαννη μια χαρα ειμαστε. Αμα ξυπνησουν ποιος τα καλμαρει μετα???

Unknown είπε...

φασο απο πια περιοχη εισαι

michele είπε...

Γιατι δεν το χωνουνε λιγο να ..ξυπνησουμε ? παλευει εκει στο 789
πακετακι 50χιλ στην ΕΕΕΚ

fasokinigos είπε...

Μικελε θες να ριξω μια ντουφεκια για να ξυπνησουν??.....αλλα εγω θα φυγω να το ξερεις. Βαγγελη Σαλαμινα. Στο μελλον με βλεπω τρικαλα θεσσαλιας χαχαχαα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....στον Πάνο, χρωστάω κάποιες εξηγήσεις γιαυτόν τον βρωμίλο τον παπαγάλο ..... που μέμπλεξαν σε περίεργες ατραπούς !!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Επανέρχεται ο φόρος υπεραξίας στα ακίνητα με συντελεστή 20%, και ό ίδιος φόρος επεκτείνεται και στις υπεραξίες από αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές. ........!

michele είπε...

Κατσε στ αυγα σου χαχα..λαδωσε το ντουφεκι για τα καλουδια που φερνεις που οπως ειπαμε θα..κανονισουμε

michele είπε...

Κατι ειχες πει Παυλο παλια,αλλα δεν το ..συνεχισες

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....και δεν πρόκειται να το ....ξανακάνω !!!!

fasokinigos είπε...

Καθομαι. Τα ντουφεκια ειναι ολα οκ!. Τον μαστορα περιμενουν

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...έμπλεξα με πράγματα ...μάλλον μεγαλύτερα απο μένα.....

michele είπε...

Εσυ ξερεις καλυτερα!

Unknown είπε...

Αστο το παιδι να ριξη μια τριπλετα Μιχαλη ειναι γλετζεδες τα μαναρια..(8 χρωνια Ν.Σ)Φασο

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...δεν είναι εύκολο που το λέω, αλλά υπάρχει πολύ παρασκήνιο με το θέμα του βρωμίλου παπαγάλου ...δεν ανακατεύομαι ξανά !!!!..έτσι απλά...

fasokinigos είπε...

Παυλε!!. Αν εσυ αισθανεσαι ενοχος, τοτε εγω πρεπει να παω να φουνταρω με τον τριμαλακα που μπλεξαμε χαχαχα....Καλη συνεχεια σε ολους!!. Μικελε σε 3 ωριτσες ξεκιναει το απογευματινο!! Αν περασουν νωριτερα βαλε φωνη χαχαχααα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...ή να το πώ διαφορετικά ....δεν είναι αυτό που φαίνεται.

michele είπε...

ok Παυλαρα κανενα προβλημα δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε

michele είπε...

Φασο τα λεμε ,κανε τις δουλειες σου

μπαρμπαλιας είπε...

Παυλακι κλσ τι κανεις

fasokinigos είπε...

Βαγγελη αφου ξερεις το νησι, ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ, Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Λογικα πρεπει να με εχεις δει. Το μεγαλο κτιριο διπλα ακριβως στην πυλη, μεχρι τα μπετα εγω το εφτιαξα. Πριν περιπου 4 χρονια. Τα σφυρια εκει στον βραχο βαραγε 4 μηνες περιπου. 350.000 ευρω η εσκαφη.....χαχαχααα ....Ολο το ναυτικο ειχε χασει την ηρεμια του!!!!

michele είπε...

Γιατι δεν κανουν μια βουτια μεχρι το 785,4 να αναψουν τα αιματα? τουλαχιστον λεω

fasokinigos είπε...

Αντε καλη συνεχεια!!! Τα λεμε το απογευματακι

μπαρμπαλιας είπε...

Σαφές δείγμα γραφής έδωσε το eurogroup με το ανακοινωθέν το οποίο εξέδωσε τη Δευτέρα: «Η Ελλάδα έχει εξελίξει και έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει νέα εργαλεία πριν από την επόμενη εκταμίευση, για την ενίσχυση της διακυβέρνησης του προγράμματος, που θα επιτρέψει την παραμονή του σε τροχιά, ιδίως μέσα από μηχανισμούς διόρθωσης για την περιφρούρηση της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων και της σημαντικής ενίσχυσης του υφιστάμενου λογαριασμού για την εξυπηρέτηση του χρέους».


"Η αλλεως...αν δεν βγαινει το προγραμμμα ...οι περικοπες σε μισθους ,συνταξεις κλπ καλουδια...θα ειναι αουτοματικ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πανώ σήμερα το μαγαζί

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....γειά σου φίλε Μπαρμπαλιά ....έχουμε καιρό να τα πούμε.... αλλά απότι βλέπω, μια χαρά είσαι ...χα...χα ..τα χώνεις κανονικά...στους κερατάδες....

michele είπε...

Πανω Γιαννη αλλα..κοιμηθηκαμε .ζητειται διακυμανση

μπαρμπαλιας είπε...

Παυλο μειλ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Για να ξυπνάμε λοιπων σαλπιγκτηηηη... τη σαλπιγκααααα....

karaefthimiou23 είπε...

Καλό θα ήτο να σταματήσει στο 785 γιατί διαφορετικά απομακρύνατε παιδιά και γυναικείο πληθυσμό από τις οθόνες σας,θ'ακολουθήσει σκληρό πορνό χεχε

Γεράκι είπε...

ηδη φτάσαμε εκει που επρεπε...θελουμε τωρα μια πειστικη συνέχεια....

Γεράκι είπε...

αλλοιως...

Unknown είπε...

Δυσκολα θα εχη διακιμανση πρωτη μερα αντιδρασης ειναι πολυ μπαι δε μπουκ που λενε ..γιαυτο το ριξαμε στο κους κους μια ανοδικη ακομα και αυριο παλλη>>....Δεν εχη μεροκαμτο συμερα με τετια διακιμανση θα γινουμε επενδυτες

karaefthimiou23 είπε...

Ο Νταλάρα τυχαία πρέπει να ήρθε αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και να είπε αυτά που είπε σήμερα.

michele είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ χαχαχα

giannhs kon είπε...

Απα πα πα καχυποψία χαχα
Είναι η εποχή των καλών ψαριών γ αυτό ήρθε και των άγριων μανιταριών

Unknown είπε...

Μπαρμπα να και η νινεμια που λεγαμε και η αλλαγη αερα ..και το κουφο μου...Καινουργιο φεγαρι απο συμερα....

michele είπε...

Aντε αφου δεν πηγε κατω, παει επανω..

Γεράκι είπε...

Θελουμε κ συνέχεια..ετσι μπραβο

michele είπε...

Δεν το σηκωνουν μην δωσουν θαρρος.δεν το ριχνουν μην βαλουν μεσα αυτους που ειναι εξω ,κοιμηθηκαμε εμεις

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Mπαρμπαλιά ...mail ...τώρα....

michele είπε...

- Μπαμπα τι θα μου παρεις τα Χριστουγεννα??
- τα λεφτα απο τα καλαντα αγορι μου
χαχαχα

GIANNHS006 είπε...

καλο χαχαχα

Γεράκι είπε...

Πρωτο κακο σπασιμο 787 κ μετα 784..κ εαν κανει κλεισιματα..μαλλον θα κλεισω την πλατφμορμα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά σε ΟΛΟΥΣ.
Είχα μια επίσκεψη μηχανικού (κυρίας) τόση ώρα για μια βεβαίωση και ως γυναίκα μου έφαγε όλη την ημέρα και μου έκανε το κεφάλι καζάνι!
Τώρα διάβασα τα σχόλια από τις 12 η ώρα.
Παύλο χαιρετώ, από όσα είπες κατάλαβα ότι κάτι σοβαρό παίζει με τον παπαγάλο και δεν αμφιβάλλω καθόλου γι αυτό. Σέβομαι φυσικά τις απόψεις σου. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι παρακολουθεί επί 24 σχεδόν ώρες, καταγράφει και απαντάει στα πάντα.
Παίζονται μεγάλα συμφέροντα σήμερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΝΑΤΟΣ κατά φωνήν που λέγαμε...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Πάνο.Παρακολουθώ τους αγοραστές στην ΕΤΕ και είναι στημένοι ακριβώς όπως και τις προηγούμενες συνεδριάσεις.Πόσα φορτηγά μπορεί να έχει ακόμα για ξεφόρτωμα αυτός ο Μπάμπης...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα θα γράψει και για μένα...

Γεράκι είπε...

Ξεχαστηκα..χρονια πολλα στους Φιλιππους...οσοι εχετε να τους χαιρεστε..κ γω με την σειρα μου..

Γεράκι είπε...

Νατα μας....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Κάρα. Διάβασα όσα είπες προσεκτικά και δεν σε βλέπω καθόλου αισιόδοξο για τις αερόφουσκες!

michele είπε...

Χρονια τους πολλα λοιπον.δεν το θυμομουνα..κατι παει να κανει τωρα αντε να ξυπνησουμε

Γεράκι είπε...

εχουμε κ τα γκαπς..κριμα..ειχαμε/εχουμε καλες προυποθεσεις πλεον για κατι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό με τα κάλαντα Μικέλε αλλά δυστυχώς έχω μεγάλα παιδιά πλέον χαχα.
Χάθηκε άλλη μια ευκαιρία!
Τώρα τι θα τους δώσω εγώ από σύνταξη και δώρο που δεν παίρνω...κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε!

karaefthimiou23 είπε...

Την αγάπη σου Πάνο,το πολυτιμότερο δώρο.

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...Πάνο μίλα με τον Μπαρμπαλιά ....

Γεράκι είπε...

παλι νεα χαμηλοτερα υψηλα..χαμηλοτερα χαμηλα...
ειπαμε για προσοχη...
μακαρι να ειναι σχηματισμος κ να παει για σπασιμο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Παύλο, να είσαι καλά...

Γεράκι είπε...

Παμε για τα χειρότερα?

Γεράκι είπε...

ο 20αρης ηδη κρέμασε...μονο ο γδ εμεινε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη όπως τα λες από τις 11.30 και μετά κατηφορίζουμε.
Μετά το 786 που έχασε μένει το άνοιγμα και το χτεσινό κλείσιμο...

Γεράκι είπε...

κ πεφτουν κ ατσαλα...

Γεράκι είπε...

εδω εχει μια στηριξη ο 20αρης..θα κανει τπτ?

Γεράκι είπε...

μετα 277...275 κ αντε γεια..

michele είπε...

Ηρθε και το 782 ,αφου δεν κρατησε το 785,4 ,ενδιαφερον πια..

Γεράκι είπε...

ερε κατι μουφα καταστάσεις..χεχεχε..

Γεράκι είπε...

εαν συνεχισει ετσι mic..παυει να εχει ενδιαφέρον...

Γεράκι είπε...

αντεδρασε στο 278 οπου εχει κατι...ενα αναχωμα..

Γεράκι είπε...

μπορει να βρηκε καμμια τσιχλα στην κατηφορα κ κολησε...

karaefthimiou23 είπε...

Προς το παρόν έκλεισαν κάποια γκάπια απ'το πρωινό άνοιγμα.Την ΕΕΕΚ δεν βλέπω καλά,προετοιμάζεται για αύριο φαίνεται.

karaefthimiou23 είπε...

Όχι Αντώνη,ήταν ο μάγος που έκανε παράσιτα χεχε

michele είπε...

Δεν βλεπω να υπαρχει πολυ ντορος για την ΕΕΕΚ,δεν πρεπει να υπαρχουν και πολλα κομματια,ειναι και αλλου τυπου χαρτι

Γεράκι είπε...

ενω τα περισσοτερα διαγραμματα αποτυπώνονται με "στυλο"..της εεεκ αποτυπωνεται με μαρκαδόρο χασάπη..αντε να βγάλεις νοημα δηλ..

karaefthimiou23 είπε...

Σήμερα,αντίθετα από άλλες φορές,τη χειρότερη συμπεριφορά από τις 3 αερόφουσκες την έχει η ΑΛΦΑ.Η ΕΤΕ,οκ,αναμένει το report της μοργκάνας και κρατιέται προς το παρόν καλύτερα.

Γεράκι είπε...

εαν κολλησει στο 786 ή 787..θα κλεισω τα ματια μου να μην βλέπω...μιληστε απλα..

Γεράκι είπε...

ηδη τα εχω κλεισει..

karaefthimiou23 είπε...

Εγώ Αντώνη λέω να πάω να την πέσω για μεσημέρι,γιατί είμαι και ανήλικο,δεν κάνει να βλέπω μεσημεριάτικα hard σκηνές...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΚΟΛΛΗΣΕ!

Γεράκι είπε...

τεσπα...με λίγα λογια..παντου μπορει να παει..για να ειμαι μεσα..ισως το γυρισουν σε λίγο..ίσως κ οχι...

Γεράκι είπε...

ας το απολαυσουμε χωρις λογια..μην σας κουραζω κ με το refresh..
Οχι κάτω απο το 783 με κλεισιματα..

michele είπε...

Stay firm Αντωνη εχει ενδιαφερον!

michele είπε...

Ετοιμαζεται για το 787 ..

karaefthimiou23 είπε...

Στο 38,2% το σταμάτημα του βράχου,του 758-796.

Γεράκι είπε...

σπρωξε...

Γεράκι είπε...

αλιμονο μας εαν συμπιεστουν οι τιμες απο τους γρηγορους κ τους αργους μέσους..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορεί να είναι άσχετο αυτή την στιγμή αλλά πολύ σχετικό με όσα λέγαμε χτες βράδυ.

Η Αλβανία θέλει μερίδιο από τους υδρογονάνθρακες του Ιονίου!
Η δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα άνοιξε την όρεξη των αλβανών οι οποίοι αμφισβητούν την ΑΟΖ και ακολουθούν το παράδειγμα της Τουρκίας στις αξιώσεις που έχει για το Αιγαίο!

http://24gr.blogspot.com/2012/11/blog-post_533.html#more

Αυτά ΜΟΛΙΣ ξεκίνησαν οι έρευνες από το Νορβηγικό σκάφος...
Αναμένουμε την επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών (καλά τώρα, θα περιμένουμε πολύ νομίζω).

michele είπε...

Βραχος το σημειο λεμε..

Γεράκι είπε...

χαχα..δυσκολευομαστε εεε?
το καλο ειναι οτι δεν κουραστηκαμε ακομα...

Γεράκι είπε...

δεν ειναι τυχαιο ολο αυτο..το 794,5-5 αποτελει σημειο αλλαγη τάσης της τελευταιας βουτιας που κάναμε...(παντα με κλεισιμο μιλαμε κ οχι ουρες γιατι σημερα εκανε ουρα κ τραβηχτηκε)

Γεράκι είπε...

παμε ξανα...χτυποκαρδια...

Γεράκι είπε...

τα λεμε σε καμμια ωριτσα..να εχουν αποφασισει που θα το πανε...

michele είπε...

Οσο ειναι πανω απο 782 και κυριως με την ΕΕΕΚ στο -1,5% καλα ειναι το συστημα

Πανο ο,τι θελει μπορει να λεει ο καθενας απο γυρω

μπαρμπαλιας είπε...

Mik

michele είπε...

Εν τω μεταξυ να θυμισω τα ΚΛΑΜΑΤΑ οταν ειπε οτι θα φυγει η ΕΕΕΚ οτι Θα μειωθει ο τζιρος και τα ΕΧΑΕ θα εχουν προβλημα και αλλες παπαριες.

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ REPORT ΤΗΣ ΕΥΡΩΒ:
http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/738553/Article.aspx

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επί μία ώρα έχουμε "παγιδευτεί" μεταξύ 782 και 787 με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν μπορεί να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 273   Νεότερο› Νεότερο»