Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 
EUROGROUP ..ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ  ΣΤΙΣ 
  ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ....

Τα τέσσερα κράτη που βάζουν τα περισσότερα χρήματα στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό είναι: Γερμανία (9 δισ. ευρώ), Γαλλία (6,5), Ιταλία (6) και Βρετανία (5,5). Τα οποία «σηκώνουν»: Πολωνία (11 δισ.), Ελλάδα (4,6), Ουγγαρία (4,4) και Ισπανία (3). Σκεφτείτε για λίγο πόσο εύκολα μπορεί να διαλυθεί η Ενωση αν κυριαρχήσει ο εθνικός εγωισμός. Ιδιαίτερα όταν όλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη λιτότητα. Η μεγάλη κρίση είναι ένας ακόμη κρίκος στην κατασκευή της Ενωσης. Εχουν προηγηθεί ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο σοβιετικός και ψυχρός διαμελισμός, η αμερικανική εποπτεία και, τελικά, η κοινή αγορά και το ευρώ.

Η ενιαία αγορά, όπως σχεδιάστηκε το δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’80 και εφαρμόστηκε το ’90, δεν προχώρησε σε όσα είχαν σχεδιαστεί γι’ αυτήν. Στην πράξη έγιναν δύο σημαντικά πράγματα. Καταργήθηκαν τα εμπόδια στη διακίνηση προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ δημιουργήθηκε και το κοινό νόμισμα. Το σχέδιο είχε προκύψει ως απάντηση στη μιζέρια που προκάλεσε η υπερδεκαετής κρίση μετά την απώλεια της μετατρεψιμότητας του δολαρίου σε χρυσό. Οι προσπάθειες των μεγάλων κρατών να συγκρατούν τις ακραίες συνέπειες των διαδοχικών νομισματικών κρίσεων και τα αδιέξοδα που είχε δημιουργήσει το κρατικο-νεοκεϋνσιανικό μοντέλο οδήγησαν σε μια νέα ισορροπία μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού. Το δολάριο κράτησε το «υπερβολικό προνόμιο» να γίνεται αποδεκτό ως νόμισμα ανταλλαγής και αποθησαυρισμού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Παραχώρησε όμως στο ευρώ ένα σημαντικό μερίδιο. Οταν ξεκίνησε το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, το 1999, τα αποθεματικά των κεντρικών τραπεζών όλων των κρατών ήσαν κατά το 71% σε δολάρια και κατά 18% σε ευρώ. Το 2009, τα αντίστοιχα μερίδια ήσαν 62% και 28%. Η διαφορά δεν είναι ανάλογη όσων έκαναν σπουδαία όνειρα για την Ευρώπη, είναι όμως σημαντική. Η μεγάλη κρίση έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα για την ικανότητα της Ευρωζώνης να κρατήσει και να διευρύνει τον παγκόσμιο ρόλο της.

Κράτη με νέο βάρος στην παγκόσμια οικονομία έχουν πλέον ρόλο στην πολιτική σκηνή και απαιτούν την εξεύρεση λύσεων αμοιβαίας κατανόησης. Η διευρυμένη «Ομάδα των 20» αποτελεί ένα καλό κέντρο συζητήσεων, ειδικά όταν οι συνεδριάσεις τους περιλαμβάνουν κράτη όπως η Αιθιοπία, η Ισπανία και η Σιγκαπούρη, που καλούνται, σχεδόν συστηματικά, στις συναντήσεις των «μεγάλων».

Στην ευρωπαϊκή συνάντηση κορυφής που έχει προγραμματιστεί για τις 13 - 14 Δεκεμβρίου η Ευρώπη πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις. Μας αφορά για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί η Ελλάδα θα κάθεται άνετα, ύστερα από πάρα πολύ καιρό, στην καρέκλα του παλαιού μέλους. Μπορεί να μην έχουμε ακόμη «δέσει» την έξοδό μας από την «τραγική κρίση με το ελληνικό χρέος», αλλά όπως παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες υπάρχει πλήρης αναγνώριση ότι πήραμε, επιτέλους, τα μέτρα μας ώστε να πάμε παρακάτω.

Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί το μέλλον της χώρας μας συναρτάται πλέον από την τιθάσευση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους. Σκεφτείτε το εξής: Ολοι πιστεύουν -και πολύ ορθώς- ότι η πίεση της Κίνας προς τη Γερμανία, ώστε να φροντίσει η τελευταία να γίνουν όσα απαιτεί η δρομολόγηση οριστικών λύσεων για την Ελλάδα, υπήρξε καθοριστικής βαρύτητας. Σκεφτείτε κι αυτό: Ολοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία απαιτούν τη δρομολόγηση οριστικής υποστήριξης των επόμενων βημάτων μας. Προσθέστε και το ακόλουθο: Ολοι διαπίστωσαν ότι η Ρωσία του Πούτιν ενσωματώνει πλέον τις προσδοκίες της από τον γεωπολιτικό μας χώρο στην καλλιέργεια βαθύτερων σχέσεων με μια Ευρώπη που θα πατήσει καλύτερα στα πόδια της.

Μένουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Εχουν, οπωσδήποτε, τον δικό τους «δημοσιονομικό γκρεμό» να αντιμετωπίσουν. Μπορεί, αρχικώς τουλάχιστον, να τις δούμε να φτάνουν πολύ κοντά στο χείλος της αβύσσου. Ιδεολογικές και μικροπολιτικές συγκρούσεις θα εντείνουν τη δυστοκία αποφάσεων του ομοσπονδιακού συστήματος. Είναι όμως φανερό ότι τελικά θα βρουν τη λύση. Στη λύση αυτή, η Ευρώπη έχει το δικό της μερίδιο συμβολής. Γι’ αυτό και ο συντονισμός στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα είναι καθοριστικής σημασίας. Και γι’ αυτόν τον λόγο, ο «ελληνικός πονοκέφαλος» πρέπει να έχει αντιμετωπιστεί δραστικά και, κυρίως, οριστικά.

Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, μια πολύ σημαντική μερίδα των πολιτών αυτής της χώρας αντιλαμβάνεται πόσο δεμένες είναι οι τύχες μας με όσα κάνουν τα κράτη με τα οποία έχουμε συμπορευθεί, κάποτε με συγκρούσεις, τον περισσότερο χρόνο όμως ειρηνικά. Θα υπάρχουν πάντοτε ανόητοι που θελουν να μας βουλιάξουν στα βαλτωμένα νερά μιας νεορομαντικής «εθνικής μοναξιάς». Καλύτερα να μείνουμε στο σχετικό τραγούδι!

www.kathimerini.gr  Mπάμπης Παπαδημητρίου

147 σχόλια:

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους Στέλιους (if any)!

Θα δούμε καμιά θετική έκπληξη από τους φραγκολεβαντίνους ή ...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Καλή εβδομάδα
Καλημέρα ΘΔ

Για να δούμε σήμερα, τα έχουν βρει η σκύλα και η Χάρυβδη ?? χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Διάταξη – δώρο για τους μετόχους – Μειώνεται στο 10% ο συντελεστής φορολόγησης για τα μερίσματα, αυξάνεται στο 26% για τα αδιανέμητα κέρδη – Αντικίνητρο για τις επενδύσεις
26/11/12 - 07:24
Εκτύπωση
E-mail
Διάταξη –δώρο για όλους τους επενδυτές αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει θεαματικά τη φορολογία στα μερίσματα και να αυξήσει ταυτόχρονα σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης για τη χώρα μας τον συντελεστή φορολόγησης για επενδύσεις.

............
καλημερα
το θεμα ειναι -πλην ελαχιστων-ποιες εταιρειες θα παροσιασουν κερδη ...
μετα απο 5 χρονια συνεχους υφεσης...
τις τραπεζες ξεχαστε τες...
επομενως ΜΟΗ,ΕΛΠΕ,ΕΧΑΕ κυριως και
μερικες αλλες που τις ψαχνεις με κυαλι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους πρωινούς φίλους, καλημέρα σε όλους, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στον Στέλιο και την Στέλλα (χωρίς να κρατάω μαχαίρι).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πέρα από αυτά που έγραψε ο μπάρμπας, για το πόσες εταιρίες θα παρουσιάσουν από εδώ και στο εξής κέρδη για να δώσουν μέρισμα, είναι και το άλλο, πόσοι επενδυτές με αυτό το κλίμα κρατάνε τα χαρτιά μέχρι την καταβολή του μερίσματος?

nomad είπε...

Καλή εβδομάδα, καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν

Για κανενα δίμηνο από δω και πέρα το Χρόνια Πολλά θα παίζει καθημερινά, να βγάλουμε και κανένα δώρο απ'το ΧΑ γιατί από αλλού μας το κόψανε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχουμε "Eyrogroyp" σήμερα.
Νωρίς σχετικά στις 13.30

Χάθηκε και ο "συνεργάτης" μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Ηρακλή, καλημέρα και καλή εβδομάδα.

nomad είπε...

Γεια σου Πάνο, ο συνεργάτης ποιός είναι;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτός που χάθηκε και το γράφει έτσι γιατί δεν ξεχωρίζει το y από το u

ThitaDelta είπε...

Μια πρόβλεψη για το σημερινό Eurogroup ...

Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν.

Για πάμε

nomad είπε...

κατάλαβα τον πuθάρy λες

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!τωρα που μειωνεται ο φορος στα μερισματα θα εμφανιστουν τα κερδη σιγα-σιγα..χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα τολμήσω να το παραφράσω λίγο αυτό του ΘΔ.
Των πισινών ημών εμπυπραμένων ημείς άδομεν!
Καλημέρα Μικέ!

ThitaDelta είπε...

... μήπως ξέρει κανένας κάποιο site με τις τιμές των ελληνικών ομολόγων;

GIANNHS006 είπε...

καλημερα καλη βδομαδα

ThitaDelta είπε...

Ευχαριστώ Γιάννη!

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε όλα τα παιδια...ωραια αντιδραση ο ΟΠΑΠ...Παει για το νεο προσφατο υψηλο?

michele είπε...

Δυνατος ο Οπαπ,καλη και η ΔΕΗ..τσαμπουκαλευεται η ΕΤΕ

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Καλημέρα .... και καλή βδομάδα σε όλα τα λυκόπουλα !!!!!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1674171

michele είπε...

Καλημερα Παυλαρα.Βασει του δημοσιευματος δεν τα βλεπω καλα τα λεφτα των μετοχων..

karaefthimiou23 είπε...

Φόρος υπεραξίας 20% από πωλήσεις ακινήτων και μετοχών χαχαχαχαχα

Παύλος απο Πάτρα είπε...

...το παιχνίδι, ίδιο για τρίτη φορά .... Proton - ETE - και τώρα ΤΤ ....

Παύλος απο Πάτρα είπε...

λάθος ΑΤΕ και όχι ΕΤΕ ...χα..χα ..καλημέρα Michele ....νάχουμε τουλάχιστον υγεία !!!!!!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....για ποιούς μετόχους, Michele .....ήταν φανερό τι θέλανε να κάνουν ....πίστεψε κανένας ότι την αναστολή θα ακολουθούσε .... κάτι άλλο ;;;;
Μη μας τρελάνουν, κιόλας !!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Για τον φόρο υπεραξίας σε μετοχές το ξαναψάχνω γιατί μερικά sites δεν το έχουν και επειδή θα πρόκειται για την πατάτα της δεκαετίας.

ThitaDelta είπε...

Για να δούμε σήμερα θα είναι η μέρα του ΟΠΑΠ;

ThitaDelta είπε...

Για δες εδώ καρά ...

http://www.capital.gr/related_files/forologiko_2013.pdf

Unknown είπε...

Καλημερα στην ορεξατη παρεα...

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Παυλο...

νεα γενια χαμενων ΤΤτζηδων...μαζι με τους ομολογιουχους του χονδροΜπενι...
μετοχους της ΑΤΕ κλπ κλπ

michele είπε...

Στις συναλλαγες υπαρχει φορος 0,20% σε καθε πωληση που κανουμε.Αρα χανεις κερδιζεις πληρωνεις φορο.Σωστο ειναι οπως στα προηγμενα κρατη,στο συνολο των κινησεων σου να πληρωνεις εφ οσον εχεις κερδη ενα φορο.Αν εχεις ζημιες μια χρονια να συμψηφιζεται με την επομενη κλπ.

μπαρμπαλιας είπε...

...στα προηγμενα κρατη...

μπαρμπαλιας είπε...

...η ΕΛΒΕ ψιλοτσαμπουκαλευεται

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....καλημέρα Μπαρμπαλιά ... όπως τά λές .... άει σιχτίρ, πρωί - πρωί με τους κερατάδες !!!!!

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε, με υγεια.Χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες και στους εορταζοντες.

michele είπε...

Ολα τα βλεπεις μπαρμπα χεχε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στα επόμενα παλικάρια μας.
Ώστε τελικά κάτι "ήξερε" ο στούρνος που μας "προετοίμασε" ψυχολογικά για το ΤΤ πριν 2 μήνες.
Τι περιμένουμε σε μια κατεχόμενη χώρα?

μπαρμπαλιας είπε...

σκοπιμες ενεργειες ...για να χανει ο κοσμος τα λεφτα του..
και κατα ποιαν λογικη οι μετοχοι του ΤΤ υπαγοντε στο "βρωμικο κοματι" ;;;

karaefthimiou23 είπε...

Ευχαρστώ ΘΔ.Τελικά όντως θα ισχύσει για μετοχές που αποκτούνται από την 1η Γενάρη του 2014.Καλά κρασιά...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....εμ Πάνο τι νόμιζες ...δεν ήξερε;;;;

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....και κατα ποιαν λογικη οι μετοχοι του ΤΤ υπαγοντε στο "βρωμικο κοματι" ;;; .....φίλε γιατί αναφέρεσαι σε ...λογική ;;;;;

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....μην ανεβάσουμε πίεση .... είναι μόνο 11:30 ακόμα !!!!

Γεράκι είπε...

Χρονια πολλα κ καλα σε όσους γιορτάζουν σήμερα...

michele είπε...

Οπως και να εχει ειδικα στην περιπτωση ΤΤ υπαρχει σοβαρη ευθυνη του δημοσιου και της κυβερνησης για το αν οι μετοχοι εδω χασουν τα λεφτα τους.Στις αλλες περιπτωσεις τραπεζων ΑΣΠΙΣ-ΑΤΕ-ΠΡΟΤΟΝ κλπ,απλα οι μετοχοι δεν γνωριζαν τι αγοραζαν..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως εγώ Παύλο ησύχασα διαβάζοντας τα παρακάτω:
1)Το νομοσχέδιο αναμένεται εντός της εβδομάδας να δοθεί για διαβούλευση σε φορείς και κοινωνικούς εταίρους και στη συνέχεια να κατατεθεί στη βουλή προκειμένου να ψηφιστεί εντός του έτους.
2)Μέσα στο σαββατοκύριακο, παραδόθηκε στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, ένα προσχέδιο του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος
Εννοεί από το ΥΠΟΙΚ αλλά ο αφελής ρωτάω, στο ΥΠΟΙΚ ποιος το έδωσε?

Μου αρέσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες της διαβούλευσης και της έκφρασης γνώμης από τους κυβερνητικούς εταίρους.

Να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας τουλάχιστον για το ποιος κάνει κουμάντο στην χώρα...






ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

έλειπα εκτός Αθηνών για δουλείες και δεν μπόρεσα να τσουγκρίσω ούτε τηλεφωνικώς την παρασκευή λόγω του ότι δεν υπήρχε σήμα τηλεφωνικό ούτε με σταθερή ούτε με κινητή τηλεφωνία.
τσούγκρισα νοητά λοιπών και σας ευχήθηκα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο μεταξύ ο δείκτης βούτηξε για να δροσιστεί από τα "θερμά" νέα...δεν ξέρω αν έχει ανεβάσει και αυτός πίεση!

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....ωχ παναγία μου !!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη, να είσαι καλά.

Γεράκι είπε...

Τωρα που είμαστε πολλοι...Ηθελα να ευχαριστήσω την δημοσια προταση κ αποδοχη απο τα μέλη (πηρα καποιο oscar κ μιλάω έτσι???) για να ανεβάζω κ εγω διαγραμματα αλλα μετα απο μια έντονη "εσωτερικη πάλη", καταληγω πως καλύτερα οχι..Επειδη ειμαι χομπιστας κ αυτοδιδακτος κ επίσης οχι επαγγελματιας δεν θα ήθελα να συνδεσω τυχον κακες εκτιμήσεις με το μπλογκ το οποιο διακρίνεται για την αξιοπιστια κ υψηλη ποιοτητα των πληροφοριών του..
Αρα θα φτιαξω μια μικρη φωλιτσα οπως την αξιολογη του nomad και θα παραμπεμπει το μπλογκ σε αυτην ετσι ωστε να ειναι ολα διακριτα κ ξεκαθαρα...
Συντομα θα σας ενημερώσω μόλις ειμαι έτοιμος..Ευχαριστω τους φίλους μου κ ξερουν ποιοι ειναι..

Γεράκι είπε...

Αρα με λιγα λογια..χασαμε τα χρηματα μας απο το ΤΤ παληκάρια μου?

μπαρμπαλιας είπε...

δεδομενο.......

Παύλος απο Πάτρα είπε...

μόνο δεδομένο ;;;;;

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Οσο αφορά το 20% φόρο σε υπεραξία μετοχών αυτό θα ισχύσει σε όσους κατέχουν μετοχές από 1/1/2014 και μετά....

Μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

Παύλος απο Πάτρα είπε...

....ανασκολόπιση που θέλουν !!!!!

Γεράκι είπε...

Εχουμε συσσωρευση στο 60λ πανω απο 200αρι..γιατι ΑΡΑΓΕΣ?

michele είπε...

Συνεχιζει να εχει ενδιαφερον ο ιατρικος κλαδος..κατα τα αλλα κλασσικη φαση αναμονης
Γερακι οπως αισθανεται κανεις.Σε τετοια περιπτωση ,θα κοσμεις τη στηλη "links τεχνικης αναλυσης" με ( φανταζομαι) τα βραχυπροθεσμα διαγραμματα σου.Οπως ο Ηρακλης αλλωστε

Γεράκι είπε...

Εκτος κ εαν υπάρχει γενικη "κατακραυγή" κ ανέβω κατηγορία αργότερα..χεχε..
αστειο..αστειο..

ThitaDelta είπε...

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν η Τράπεζα Πειραιώς και ο Σύλλογος των Εργαζόμενων... της Εγνατίας Οδού κατά της απόφασης για μεταβίβαση στο ΤΑΙΠΕΔ του συνόλου του δικαιώματος λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού.

michele είπε...

Καθ οτι χρωστανε στην ΠΕΙΡ..χεχε.

Unknown είπε...

Ιεραξ,,γιατι ακομα παραμενουμε στο θετικο σεναριο...Αμα σπαση ο 200αρης θα ψαχτουμε..Ξεκουραζουν την τραπεζικη αντιδραση,με οπαπ ,εεεκ,δεη,,

michele είπε...

"Παρτυ εξοδων στους δημους,κατασπαταληση δημοσιων πορων" λεει το Ελεγκτικο Συνδριο.
Μεγαλος δημος του λεκανοπεδιο απασχολουσε 3500 υπαλληλους για να διατηρει και να ασχολειται με το πρασινο της πολης..ερχονται τσεκουρια δεν πανε να φωναζουν οι Μπαλασοπουλοι

μπαρμπαλιας είπε...

Νέα πυρκαγιά σε βιοτεχνία ενδυμάτων στο Μπαγκλαντές
http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/741188/Article.aspx

λετε γιαυτο να ψιλοπαιζει σημερα το ΕΛΒΕ;;;
ο ανταγωνιστης εγινε καρβουνο...

ThitaDelta είπε...

Τι ώρα αναμένεται το ... Habemus Papam;

GIANNHS006 είπε...

13.30

michele είπε...

Ξεκινανε σε λιγο Παυλο.Αλλα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια με την εννοια οτι ειναι αναγκασμενοι να συμφωνησουν.Ειτε σημερα ,ειτε σε μια βδομαδα..το 850 ετσι κι αλλοιως ειναι το οριο πριν την οποια λυση..η πιθανη καθυστερηση απλα θα δωσει την ευκαιρια για υφαρπαγη χαρτιων

ThitaDelta είπε...

... άντε ρε ΟΠΑΠάρα

Betfair exit Greece over permit row

http://www.standard.co.uk/business/business-news/betfair-exit-greece-over-permit-row-8351794.html

michele είπε...

Δεν ειναι "καθαρο" το θεσμικο πλαισιο λεει..

ο dwk είπε...

…καλημερούδια!
…χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!
… «Κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2012, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, διαμορφώθηκε σε 10.054,7 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 21,6%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011.
Η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς πετρελαιοειδή, διαμορφώθηκε σε 22.501,7 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση, σε ευρώ, 8,7%, ενώ η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών διαμορφώθηκε στο ποσό των 12.447,0 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση, σε ευρώ, 5,3%...»
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2258019
…έχουμε δρόμο ακόμα…

Γεράκι είπε...

Αναμονη...αναμονή....προσωπικα μέχρι το 823 δεν φοβάμαι...παρακάτω...πισσα κ πουπουλα...
Αλλα το κακο ειναι ο 20αρης...ο οποιος παει 1 ή 2 επεισοδια πισω..κάτω απο 300 κ κλεισιμο κατω απο 295..χμμμ...πισσα κ πουπουλα...παλι...

Γεράκι είπε...

απο την αλλην οσο περναει η ωρα..σεταρεται για εκρηξη ο 20αρης..
Εαν δεν ηταν οι αναμενομενες ειδησεις..θα αγοραζα...γνωμη μου..

ο dwk είπε...

…καλημέρα hawk!
…το mail σου είναι hawktr……… ;;;

μπαρμπαλιας είπε...

...παντως η ΕΤΕκαρα στηλοβατης...
η αληθεια να λεγεται...

Γεράκι είπε...

ναι ακριβως dwk..

ThitaDelta είπε...

Εν αναμονή της απόφασης ...

διαβάστε γιατί αυτός ο τόπος δεν θα πεθάνει ποτέ, γιατί έχει τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ να την υπερασπίζονται!

http://www.defence-point.gr/news/?p=63865

karaefthimiou23 είπε...

Το ευρώ είναι μαρτυριάρικο,ενισχύεται πλησιάζοντας το 1.30.

Unknown είπε...

Τα χρηνατιστηρια ειναι προεξοφλιτικοι μηχανισμοι

ThitaDelta είπε...

Γιατί τέτοια κατρακύλα;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Υπάρχει τίποτα αξιόλογο στο βυθό, ή να επιστρέψω στην ξαπλώστρα για αντηλιακό κ εφημερίδα?

Καλησπέρα !!!!

μπαρμπαλιας είπε...

Σε "buy" αναβαθμίζει η Eurobank Equities τη σύσταση για τη μετοχή της Μέτκα, θέτοντας νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο στα 11,8 ευρώ από 8 ευρώ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εισηγμένης.

Παράλληλα, η EFG προσθέτει τη Mέκτα στη λίστα με τις κορυφαίες της επιλογές.http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/741232/Article.aspx

ThitaDelta είπε...

Έμαθε κάτι η αγορά ή θα μας μαζέψουν τα χαρτιά κοψοχρονιά;

Unknown είπε...

Η αγορα θδ ειχε βραχιχρονια κερδη..(πχ 30 της εκατο ευρωβ)..Και τα περνη σιγα σιγα απο την πεμπτη..Ειπαε προεξωφλιτικος

Unknown είπε...

Παρακαλω οσοι δεν εχουν ενιμερωθη παρα του ζΟΡΖ ΠΙΛΑΛΙ το συνιστω . .http://youtu.be/5tYGntYsTOs

michele είπε...

Aπλοι παρατηρητες ειμαστε..εν αναμονη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

wouldn't be surprised if despite possible disagreement tonight, Eurozone releases part of the €31,5bn tranche. €7bn possibly

Γεράκι είπε...

τα κερια στον 20αρη κ ΓΔ σε ημερήσιο..θελουν άμεση αλλαγη..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γυριστε στα ωριαια και παρακολουθειστε τους ογκους
κακησπερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κακησπερα??γλωσσα λανθανουσα ...

michele είπε...

Tης πλακας ειναι ολα αυτα..7 δισ,ε και? τα 23,8 ειναι των τραπεζων ετσι κι αλλοιως

ΠΑΝΟΣ είπε...


Μόλις γύρισα και έπεσα σ' αυτήν την "ευχή"! χαχα
Θα πάμε καλά αδέρφια (το λέω για να το πιστέψω εγώ πρώτα!)
Τζίρος μηδέν οπότε ακίνητοι για την ώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...wouldn't be surprised if our balls become larger than the elephant's at the end!

Γεράκι είπε...

Πάνο ιμειλ...

Γεράκι είπε...

possible...possible...

michele είπε...

ΧΑΚΟΡ ακι καλο σημερα,δεν βλεπω και πολλα πραγματα ετσι κι αλλοιως

ΠΑΝΟΣ είπε...

OK Γεράκι θα το δω

Γεράκι είπε...

Zzzz...Zzzzzz.....

michele είπε...

Τωρα να πουμε για τη βιωσιμοτητα που εριζουν οι μεγαλοι.Κανενας οργανισμος δεν μπορει να προβλεψει που θα ειναι το χρεος το 2020.Η βιωσιμοτητα στο Μααστριχτ ηταν στο 60% του ΑΕΠ τωρα που ΟΛΟΙ εχουν ανεβασει το χρεος το φερνουνε στο 120%.
Το θεμα εδω ειναι η κοντρα Αμερικης-Γερμανιας καθοτι οι Αμερικανοι θελουν ενωμενη την Ευρωπη ,αλλα οχι με ΑΡΧΗΓΟ την Γερμανια και γενικο δερβεναγα.Οι Γερμανοι θελουν το αντιθετο και υπαρχει αυτη η διελκυνστινδα

michele είπε...

Η ΝΑΥΠ συνεχιζει τα limit up με ενα κομματι..εχει φτασει 0,6790.Τι θα κανω τα κομματια μου δεν ξερω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι παπαριά δεν έχουμε διαβάσει τόσο καιρό...
Ποιος είχε γράψει παλαιότερα ότι Γερμανοί δεν θέλουν την αρχηγία στην ΕΕ, παραδίδουν την τεχνογνωσία τους στη Κίνα που δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν και φροντίζουν για τους ...συνταξιούχους τους, γι αυτό τα κάνουν όλα αυτά?

michele είπε...

Οι παπαριες σε περιπτωση "πολεμου" ειναι παρα πολλες!! Γεμισαμε "κορμορανους".
Με πετυχε κι ο ΑLPHA σημερα εξω απο την εφορια ,ελπιζω να μην με βγαλει και γινουμε ρομπα χεχε

michele είπε...

Πανω απο 842-842,3 θα δωσει κινησουλα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιατί ήσουν αχτένιστος?

michele είπε...

http://ysterografa.gr/afieromata/ellada-mnimonio/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-eurogroup-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5

Unknown είπε...

Δεν μπορη ο αμερικανος να κωβη συνεχια χρημα σωζοντας και της γερμανικες τραπεζες..Ενω αντιθετως οι γερμανοι να δανιζονται με αρνητικα επιτοκια .

michele είπε...

Ξεχασα τη χτενα σπιτι ρε συ..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετα απο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην εταιρία μας, ανακοινώνουμε πως ο τυχερός μέτοχος που κληρώθηκε να πουλήσει 1 μετοχή του στο +10% της Παρασκευής ειναι ο κος Michele traderopoulos!

ΚΛΩΣΤΉΡΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Σύντομα και με σελίδα στο Facebook!!!!!

michele είπε...

Αστα John ,το μονο ειναι οτι μου ανεβαζει το margin..δεν μενει παρα να παρω τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΟ να τα δωσω χερι-χερι

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η ΠΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑ είπε...
Γιατί ήσουν αχτένιστος?

26 Νοεμβρίου 2012 3:29 μ.μ.

o Πανος εγραψε...

michele είπε...

Παλιοπαιδα Ηλια μου..χαχα

ο dwk είπε...

…πως τους ανακαλύπτουν!!!
…μόλις σκάσει μύτη καινούργιος αποχαυνωτής…
…προβάλλεται καθημερινά …στα υπονομοκάναλα…
…ο …φρέσκος: Παπαχαυνίδης !!!
…στο μεροκάματο, τώρα, παρέα με τον, παλαιό στο είδος, Τριτοσάλτε…

Γεράκι είπε...

παπα..ωραια κραταει ο 20αρης...χαμηλος ο τσιρος...ο ΟΠΑΠ εκανε ενα κουτο γυρισμα...αναμονη...

michele είπε...

German Deputy Fin Min: Very Good Chance of Agreement at Eurogroup

Μια ο ενας ετσι,μια ο αλλος αλλοιως..

Γεράκι είπε...

αγκαζε ΑΛΦΑ κ 20αρης...

michele είπε...

Το εσπασε το ..προαναφερθεν 3.28 μμ

michele είπε...

Ξερουν?? η απλα πανε παλι βολτα?? οχι οτι με νοιαζει και ιδιαιτερως δηλ

Andreas D. είπε...

για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι , άνοιξε το ΚΛΜ (100 τεμάχια)

Unknown είπε...

Μια μαρκετια στην αλφα,και εγινε ανστατωση μεγαλη,,αγωραστες με το δακτιλο στην σκανταλη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ αισιοδοξία όλοι βρε παιδί μου, έτσι θα πάμε μπροστά?

michele είπε...

Ολα τα βλεπουμε Ανδρεα,να δουμε και τον ισολογισμο του..

karaefthimiou23 είπε...

Αύριο θέλω gap up...

karaefthimiou23 είπε...

Θέλω το 854 να το συντρίψουμε...

Θέλω ένα ταψί εκμέκ καταίφι απ'τα χεράκια του Αλεξανδράτου...

Γεράκι είπε...

μια σχετικα αδιαφορη ημερα..αλλα υποσχομενη αυριανη διακρίνω...δεν βαζω νεες αγορές..παραμενω με το 50%....

Γεράκι είπε...

ο 20αρης σταθηκε στο υψος του...

michele είπε...

Το ΕΤΕΜ ακι εχει αρχισει τις ζωγραφιες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μας ζάλισαν με το +-

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι αλλά αυτό που είναι ακριβώς από πάνω του χωρίς το Μ?

Unknown είπε...

καρα επιτιδες το κανουμε .ολο σε αντιπαλο στρατοπεδο ειμαστε..

michele είπε...

Ειχε καποιο ενδιαφερον η μερα,σε μεμονωμενα μικρα που εχουν..ξυπνησει τιποτα αλλο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μία από τα ίδια σήμερα και αναμονή για αύριο.
Τι ώρα να ολοκληρώνουν άραγε οι λεβέντες?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι και μεγάλοι και όσο να είναι αργούν...

michele είπε...

Τι σημασια εχει,εντος της ημερας.Αλλωστε γι αυτι ξεκινησαν μεσημερι για να μην..ξενυχτησουν.Παιζει βεβαια η nbg στην Αμερικη μεχρι το βραδυ

fasokinigos είπε...

Καλησπερα παιδια!

michele είπε...

Αυτο χωρις το Μ ΠΑΝΟ,εχει πληρη εξαρτηση απο τας αποφασεις.Εμφαση στο "τας" χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

σιγα το...μπροκοκολο που παιζει στην αμερκη

karaefthimiou23 είπε...

Θα τους πιούμε το αίμα των σόρτηδων με το καλαμάκι.Με πήρε στο φων η Γκολντμαν Σαξ για να κλείσουμε σκούπες για αύριο...

Unknown είπε...

καλως τον φασο..ολλα καλλα

michele είπε...

Maria Denaxa ‏@mdenaxa:
Eurogroup pauses for an hour for calculations - EU officials

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς τον Φάσο.Βρε μπάρμπα θα δώσει το στίγμα το μπρόκολο το βράδυ,εάν δεν πάνε για τσαλαφούτι πρώτα και μετά για τήλιον...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Καρα και Βαγγελη. Δοξα το θεο Βαγγελη

fasokinigos είπε...

Καρα μια χαρη φιλε!. Πες μου μια μετοχη στην τυχη...οποια θες εσυ

karaefthimiou23 είπε...

Για πρώτη φορά σήμερα ο DAX με θετικό πρόσημο.

karaefthimiou23 είπε...

ΣΙΔΕ

michele είπε...

Φασο Καρα παμε επανω, απογευματινη αναρτηση με φωτο ..θηραματος!!

fasokinigos είπε...

Οκ φιλε μου!. Εφυγα για προπονηση. Καλη συνεχεια σε ολους. Σε καμια ωριτσα θα σου εχω πληρη αναλυση χαχαχαααα.....Μομο που θα στην στειλω με meil ......