Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη...


EΛΛΑΔΑ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ  STOP LOSS...

Ο λογαριασμός της ΑΤΕ (για το ΤΤ δεν έχει βγει ο λογαριασμός ακόμα) είναι περίπου 6-7 δισ. ευρώ μέχρι σήμερα. Ξέρει κανείς γιατί έχει κοστίσει τόσο πολύ αυτή η υπόθεση στον μέσο Έλληνα φορολογούμενο; Ξέρετε γιατί μας έχει κοστίσει η ΑΤΕ το 2% του ΑΕΠ (τουλάχιστον); Διότι το ελληνικό κράτος είναι άσχετο με τις διαδικασίες των αγορών.

Εξηγούμεθα αγαπητέ αναγνώστη...

Όταν έχεις έναν λογαριασμό margin και χρησιμοποιείς την πίστωση που σου δίνει η χρηματιστηριακή για αγορά χρεογράφων, τότε θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ τι κάνεις.

Όταν έχεις ένα λογαριασμό margin και δανειστείς επιπλέον το αρχικό σου κεφάλαιο, τότε αν η συνολική αξία του χαρτοφυλακίου σου πέσει κατά το ήμισυ, τα έχεις χάσει όλα. Νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο να κατανοηθεί αυτό.

Όταν όμως η χρηματιστηριακή που έχεις το λογαριασμό δεν σε πουλήσει και δεν κλείσει τον λογαριασμό λίγο πριν γίνεις κόκκινος, τότε περνάς στο κόκκινο που σημαίνει όχι μόνο τα έχεις χάσει όλα, αλλά χρωστάς και από πάνω.

Η ΑΤΕ λοιπόν έπρεπε να είχε κλείσει, με τον τρόπο που την έκλεισαν πρόσφατα, πριν μια δεκαετία. Δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει οι απανωτές αυξήσεις κεφαλαίου για να διατηρηθεί υπό κρατικό έλεγχο. Άλλα ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έπρεπε να παραμείνει κρατική, δεν θα έπρεπε να παραμείνει κρατική υπό μια διοίκηση που, την διόριζαν οι κολλητοί του πολιτικού συστήματος.

Αποτέλεσμα του ότι το κράτος δεν έκλεισε τον margin λογαριασμό ΑΤΕ την ώρα που έπρεπε, η... κοκκινίλα συνέχισε και ο λογαριασμός τελικά μας βγήκε 6 δισ. ευρώ.

Χτες λοιπόν μάθαμε ότι συνελήφθησαν ο κ. Ανδρέας Κουρής και όλη η οικογένεια του ομίλου ΞΥΝΗ για χρέη προς το δημόσιο... μερικών εκατομμυρίων ευρώ ο κάθε ένας.

Για ποιο λόγο αφέθηκαν τα χρέη των προσώπων αυτών να μεγαλώσουν τόσο πολύ; Για τους ίδιους λόγους που μας δημιούργησε μια τρύπα 6 δισ. ευρώ η ΑΤΕ.

Το ελληνικό κράτος δεν έκανε stop loss, δεν έκλεισε τις επιχειρήσεις αυτές όταν έπρεπε, δεν επιδίωξε να εισπράξει αυτά που της χρωστούσαν όταν έπρεπε (τότε δηλαδή που ακόμα είχαν ίδια κεφάλαια οι επιχειρήσεις αυτές ή τα φυσικά πρόσωπα αυτά) και πάνω από όλα, ουδέποτε έδωσε την δέουσα προσοχή σε βασικούς κανόνες της αγοράς.

Σαν αποτελέσματα φτάσαμε σήμερα να συλλαμβάνουμε φυσικά πρόσωπα για χρέη που δεν έπρεπε ποτέ να γιγαντωθούν τόσο πολύ και που σήμερα είναι αδύνατον να εισπραχτούν.

Και ο λόγος για αυτό είναι διότι, τόσο το ελληνικό κράτος όσο και η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου, δεν κατανοεί τους κανόνες της αγοράς. Δεν έκαναν δηλαδή stop loss όταν έπρεπε.

Και οι κανόνες της αγοράς αγαπητέ αναγνώστη έχουν απηχήσει στα πάντα και όχι μόνο στις χρηματιστηριακές αγορές, όπως πολλοί νομίζουν.

Προτείνω να γίνει υποχρεωτική η πιστοποίηση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, πριν έχει το δικαίωμα ο οιοσδήποτε να βάλει υποψηφιότητα για οποιονδήποτε δημόσιο αξίωμα.

Γ.Καισάριος www.capital.gr

125 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημερα,,Τωρα γυρισα,απο τα σχετικα,αλλα και τωρα γυρισα στο 70 στην πρωτη μου νιωτη,λιωσαμε τα βινιλια και τα παπουτσια μας με αυτο το κοματι,ακαταλληλο για ανηλικους εγραφε ο τιτλος..Figaro σπετσες με νιαρχοπουλα ,καρολινα μονακο ,νουρεγιεφ, ολες της ευρωπαικες φυλες και αλλα πολλα,και δεν συμαζευετε..GREEK ISLAND STORY

ευαγγελος είπε...

καλημερα σε ολους τους καλους φιλους. Ναχουμε μια καλη Κυριακη και χρονια ΠΟλλα σε οσους γιορταζουν!

TheHawk είπε...

Καλημέρα σε όλους!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες κ εορτάζουσες....

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους και ο θεός να μας φωτίζει...

τι ψωφόκρυο είναι αυτό σήμερα;

fasokinigos είπε...

Kαλημερα στη παρεα!!. Χρονια πολλα σε οσες και οσους εορταζουν. Φιλε θ.δ μια χαρα ειναι ο καιρος.....Οτι πρεπει για τσακι, καφεδακο και φουλ προπονηση

profit είπε...

Καλημέρα και χρονια πολλά σε όλους
ωχ η μέση μου

TheHawk είπε...

το αρθρο που ανεβασε ο Μιχαλης τα λεει ολα...τα λεει ολα...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Χρόνια πολλά στους εορταζοντες

Καλημέρα ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΙΔΕΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα.
Ημέρα των Φώτων και του αγιασμού των υδάτων. Μακάρι να φωτιστούμε όλοι και κυρίως οι ηγέτες μας.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό επιστροφή στο σπίτι, ευχές και ευκαιρία για μια ματιά στα πέριξ και ...προπόνηση που λέει ο ΦΑΣΟ μια και ο καιρός μας τα χάλασε για τα καλά!
Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα και στον φίλο μας ΦΣ που χάθηκε τελευταία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη και χαιρετισμούς!

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα σε ολους .....και να τρωτε και κανενα παγωτακι ...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ επίσης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αντώνη, τον είχα διαβάσει ήδη από την παρασκευή τον φίλο μου τον Καισάριο αλλά από σχόλια δεν ...βγαίνει τίποτα πλέον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βαγγέλη με τα gelato σου. Προφανώς και θα τρώμε και κανένα παγωτό!
Ο τρίτος Βαγγέλης της παρέας, ευτυχώς εμείς είμαστε ακόμη μόνο δύο με τον ΦΑΣΟ.
Για του Γιάννηδες δεν το συζητάμε, έχει χαθεί η μπάλα!

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ από τους 45 και μετά είμαστε εμείς έτσι ?? χαχα 46 47 κλπ χοχο

ΒΑΓΓΕΛΗ το άνοιξες το μαγαζί ? Να ευχηθούμε καλές δουλειές ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έσκασε μύτη ο ήλιος για να μας διαψεύσει...

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
…χρόνια πολλά στον Φώτη, στην Φωτεινή, στον Ιορδάνη, στον Φάνη…
…δεν θέλω να σας την «σπάσω», αλλά…
«…Αντί να υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια για έγκαιρη είσπραξη των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς το ελληνικό δημόσιο, επιβάλλονται νέοι φόροι στους συνεπείς φορολογούμενους θέτοντας νέα εμπόδια στην ανάκαμψη της οικονομίας…»
…ποιος τα λέει αυτά; …ο συριζα; …οι αν.ελ.; …το κκε;
«…Είναι προφανές ότι η φορολόγηση της περιουσίας με όρους οιονεί κατάσχεσης δεν πρόκειται να αντισταθμίσει την αδικία που υφίστανται οι συνεπείς φορολογούμενοι και την κοινωνικά απαράδεκτη επιβάρυνση των χαμηλών εισοδημάτων μέσω της περικοπής μισθών και συντάξεων και της έκρηξης της ανεργίας…»
…ποιος τα λέει αυτά ο …Μάνος;
…-η …Alpha Bank !
… http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2268797

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΔΟΡΩ μας

Καλό μεσημέρι σε όλους

ο dwk είπε...

…καλό σου απόγευμα, φίλε Γιάννη long !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι Γιάννη.
Δώρο κι αυτό φρέσκο είναι αλλά πέρασε στο "ντούκου" διότι ουδείς δίνει σημασία πλέον σε οτιδήποτε βγαίνει. Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι.
Δεν είναι λόγω της ανόδου του ΧΑΑ αλλά γιατί άρχισα να καταλαβαίνω σιγά σιγά μερικά πράγματα.
Εγώ, εσύ, ο δίπλα, ο αδερφός, ο γείτονας, ο πατέρας, ο ξάδερφος, ο συνάδελφος, ένα μικρό παιδί βλέπουμε ότι όλα αυτά (περικοπές, μειώσεις, αυξήσεις φόρων και επιβολή νέων, πετρέλαιο, τέλη κυκλοφορίας κλπ κλπ) οδηγούν σε χειρότερη ύφεση, μείωση εσόδων, αποτυχία των στόχων και επιβολή νέων μέτρων.
Επειδή λοιπόν εμείς δεν είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς όλους ΜΕΣΑ & ΕΞΩ που λένε ότι αυτά ακριβώς τα πράγματα θα οδηγήσουν σε ανάκαμψη και αργότερα σε ανάπτυξη, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένα ΣΧΕΔΙΟ, το οποίο εμείς οι μικροί δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, άρα ματαιοπονούμε ασχολούμενοι.
Φυσικά δεν λέω ότι δεν έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα σ' αυτήν την χώρα, τα οποία οι δικοί μας ρεμπεσκέδες δεν έκαναν επί 10ετίες γιατί έτσι τους βόλευε πρόσκαιρα, φροντίζοντας μάλιστα να δώσουν ασυλία στον εαυτό τους, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που δεν έχει σχέση με όσα βλέπουμε.
Ο καλός Θεός να μας φωτίσει όλους, αλλά τι να προλάβει να κάνει κι αυτός?
Καλό μεσημέρι σε όλους.

ο dwk είπε...

…φίλε Πάνο
…τελικά δεν είμαστε μόνο …«Εγώ, εσύ, ο δίπλα, ο αδερφός, ο γείτονας, ο πατέρας, ο ξάδερφος, ο συνάδελφος, ένα μικρό παιδί»…
«…Την αναποτελεσματικότητα των αυστηρών μέτρων λιτότητας που επιβλήθηκαν στις χώρες της Ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, επισημαίνει εκ νέου ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρντ.
Στην τελευταία έκθεσή τους, ο Μπλανσάρντ και ο συνεργάτης του, Ντανιέλ Λέι, υποστηρίζουν ότι η επιβολή υπερβολικά φιλόδοξων στόχων για τη μείωση των ελλειμμάτων στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα…»
…μόνο οι εν Ελλάδι αναλώσιμοι (γαπ, παπ, μπεν, σαμ και στουρν) ακολουθούν πειθήνια τις εντολές της Α.Μ. φράου Μ…
…δυστυχώς, για μας, χωρίς κάποια σοβαρή αντιπολίτευση…
…όταν οι …«κοινωνικοί λόγοι (!!!)» του Βρούτση ΔΕΝ είναι το -5, -10, -15 και -20% στις συντάξεις, αλλά το …άπλωμα αυτών που δεν κρατήθηκαν τον Ιανουάριο !
(ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης, «για κοινωνικούς λόγους, αναζητείται τρόπος ώστε το ποσό της μείωσης να "απλωθεί" από τρεις ως τέσσερις μήνες προκειμένου να είναι περισσότερο ανώδυνο».)
…όταν το πέναλτι για μη συγκέντρωση αποδείξεων (τι θα περισσεύει για κατανάλωση, αναρωτήθηκαν;) είναι 22% !
«…Ακόμα και οι άστεγοι θα κληθούν να πληρώσουν για πρώτη φορά φόρο εισοδήματος, καθώς όποιος δεν μπορεί να υποβάλει αποδείξεις καταναλωτικών δαπανών θα πρέπει να πληρώσει…»
…όταν το 1,40 στο πετρέλαιο μας αναγκάζει να κυκλοφορούμε με παλτά στα σπίτια και να καίμε καδρόνια στις ξυλόσομπες…
…όταν, …όταν…
…εντάξει! …υπάρχει το χαα! …προσφέρει μια πρόσκαιρη ευφορία…
…σε πόσους ;;; …και όταν τελειώσει κι αυτό ;;;

ο dwk είπε...

…και επειδή το …βάρυνα…
«…χάθηκε ο σταυρός στον καθαγιασμό των υδάτων στην Κόρινθο!»
…Πάνοοοοοοο ! …-στην Αθήνα είσαι ;;;;;;;;;

michele είπε...

Καλο μεσημερι,καλο μεσημερι! Χρονια πολλα στον Φωτη ,αλλα και σε ολους οσους γιορταζουν ..

profit είπε...

καλο μεσημέρι πάλι έξω είσαι Μιχάλη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα στη παρέα χρόνια πολλά σε Φώτη Φωτεινή και όποιον άλλο γιορτάζει σήμερα.

michele είπε...

Oχι profit μεσα σημερα,τζακι και..χαλαρωση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέλε, Γιώργο και Γιάννη γείτονα.
Θοδωρή Αθήνα είμαι αλλά το είδα το βίντεο. Ο σταυρός δεν ήθελε να πέσει στο λιμάνι με τα αλιευτικά και τα κότερα και πήγε στο διπλανό με της βαρκούλες, όπου είναι και η δικιά μου!
Να συμπληρώσω στα δικά σου όταν...
Όταν έχεις υπογράψει για αγγλικό δίκαιο και αποποίηση κάθε δικαιώματος επί της περιουσίας της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ελληνικής Δημοκρατίας καταλαβαίνουμε που θα οδηγηθούμε. Ότι υπάρχει πάνω στην χώρα, ότι πετάει και κολυμπάει δεν θα μας ανήκει σε λίγο. Και στο μεταξύ όλοι γράφουν για νέες εξελίξεις που ρίχνουν κι άλλο λάδι στην φωτιά. Μυστική συνάντηση task force και τρόικας όπου αποφασίστηκε να κλείσουν υπουργεία και να καταργηθεί η μονιμότητα των ΔΥ. Το τελευταίο δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά αυτή την ώρα που διάλεξαν να το κάνουν είναι. Κι άλλοι άνεργοι στο δρόμο, κι άλλη ύφεση κι άλλες ταραχές.
Χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις χωρίς καν να σε ρωτήσουν, όταν χρωστάς μόλις 500 €.
Αυτούς που χρωστάνε τα εκατομμύρια δεν μπορούν να τους βρουν βλέπεις. Θα μου πεις υπάρχουν καταθέσεις? Και να μην υπάρχουν, μισθοί και συντάξεις κατατίθενται πλέον σε τράπεζα, ακόμη και για μισθωτούς μικρών επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Και αυτό να μην συμβαίνει, κάποιο ακίνητο θα έχει ο άλλος να του το βγάλουν στο σφυρί για ψίχουλα. Όλα είναι under control τώρα. Το σκηνικό έχει ολοκληρωθεί πλέον και σε λίγο αρχίζει η παράσταση.
Οπότε μπορεί να μην ξέρω το σχέδιο αλλά ξέρω που θα καταλήξει με μαθηματική ακρίβεια... στην πλήρη εξαθλίωση και στον εμφύλιο.
Των Φώτων σήμερα και όπως βλέπω τους φώτισε το Άγιο Πνεύμα να βρουν επί τέλους τις λύσεις!
Μπα σε καλό μου, τι με έπιασε πάλι και είχα πει ότι σταματάω...

Chris είπε...

καλησπερα στην παρεα

Χρονια πολλα στα φιλαρακια αλλά και στους εορταζοντες (ουσες).

Αντε να φυγουν οι καλικαντζαροι.. ;-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρόνια πολλά Χρήστο.
Από ότι βλέπω ήρθαν για να μείνουν μόνιμα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Χρόνια Πολλά Πανό Χρήστο και Μιχάλη με φώτιση και θετική σκέψη.

Chris είπε...

Χρονια πολλα και σε σενα Γιαννακη και καλος πολιτης...

====

Βλέπω τον ήλιο και βλέπω εσένα!

Βλέπω τη θάλλασα και βλέπω εσένα!

Βλέπω τα αστέρια και βλέπω εσένα.....


Βρε αγόρι μου κάνε και λίγο στην άκρη!!!;-))))
====
Γεια σου Πανουλη με τους καλικαντζαρους παναθεμα τους!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ χρήστο να 'σαι καλά.
Είμαι πολίτης πλέων χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα μπορούσε να τα είχε πει ο Διογένης αυτά Χρήστο χαχα

profit είπε...

Καλησπερα σας κυριοι
Μικελε τι ποδαρες εχει η κυρια εκει πανω

michele είπε...

Kαλησπερα και παλι..οπως ειπε και ο πολεμιστης-καλλιτεχνης το πρωι,λοιωσαμε τα βινυλια και τα παπουτσια μας μ αυτο το κομματι τοτε..και ειχαμε παρεα και ..τετοια ποδια..χαχα

Chris είπε...

Βλεπω ολα τα καλα παιδια ειναι εδω.

Γεια σου Προφιτ..
καλα τα πόδια????
ΚΑι που να εβλεπε και τα πόδια του "καρφί στο φιλέ" Πανο ε???? :-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλήθεια τι έκανε αυτή η κυρία και έγινε τραγούδι?
Αν και από την στάση φαντάζεσαι χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ωραίο τραγούδι..Ότι κι αν έκανε.. χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά βρήκα τι έκανε
Μπήκε και τρίτος στην παρέα!

I've been thinking about what you have done to me
The damage is much deeper than you'll ever see
Hit me like a hammer to my head
I wonder were you pushed or were you led?

Why did you do it? Why did you do that thing to me?
Why did you do it? Why did you do that thing to me?
The only one who knows the truth,
Man it's him me and you.

My friends they listen to the things i say
They listen and they hear more everyday
But i know they never understand it
Because it was no accident you planned it.

Why did you do it? Why did you do that thing to me?
Why did you do it? Why did you do that thing to me?
The only one who knows the truth,
Man it's him me and you.

Chris είπε...

λες να την ξεμ@@νιασαν???;-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένας ήταν, αυτός απλά ήθελε να ξέρει το γιατί...

George είπε...

Χρονα πολλα και καλη Φωτιση σε ολους/ες........

profit είπε...

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Σας προβλημάτισα??
λοιπόν είναι η ετε εξαντλημένη που την ξε ξε ξε

profit είπε...

που την ξεπούλησα καλέ

ΠΑΝΟΣ είπε...



Χρόνια πολλά Γιώργη

Κι εγώ νόμισα ότι την ξε ξε ξεμάτιασες profit για να πάρει μπροστά!

George είπε...

Χρονια πολλα Πανο 2 MSN

Chris είπε...

ρε σεις τι παθατε????

Κικιμπες γινατε????

Ξε ξε ξε ξερετε κατι και και καιδεν το το λετεεεεεε???

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Γιώργη

profit είπε...

Που σαι Χρηστάρα
πόδια βλέπω φάτσα δεν βλέπω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα για την ώρα, το βράδυ η συνέχεια και ιδέες για αύριο, όποιος έχει

Chris είπε...

Στη φατσα βαλαμε μαξιλαρι Γιωργο ;-)

Ριξε και κανενα ξεματιασμα ..
Ξερεις που!!!!!
Αντε μπας και ανασανουν και οι υπολοιπες....

Chris είπε...

καλο σας απογευμα

karaefthimiou23 είπε...

Να μας φωτίσει όλους το Φως της σημερινής ημέρας και να μας δώσει την ψυχική γαλήνη που αναζητούμε.

Πολύ καλησπέρα σας.

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Καρα! και Chris!........Kαλησπερα στη παρεα!!. Πανο οποιος γυριζει....μυριζει χαχαχα......3 νεες ιδεες...φρεσκιες φρεσκιες....2 καλα αλογα και ενα κουτσο στραβο και αναποδο...το οποιο θα το τρεξουν καλα πριν το σκοτωσουν και το κανουν κονσερβα...για να κονομησουν και απο κει χαχαχα

profit είπε...

Σπέρα Φάσο ρίχτα

fasokinigos είπε...

Καλησπερα profit....Tι? ...ριχτα και οποιον παρει ο χαρος χαχα....θα περιμενεις λιγο να παρω την εγκριση απο το γενικο χημειο του κρατους (Μικελε - Καρα- Αλεξ.. οποιον πετυχω στη βαρδια)...και μετα το ΟΚ.....θα τις ριξω.....Μην παρω και κανενα στο λαιμο μου....αμαρτια ειναι

karaefthimiou23 είπε...

Για να δούμε τι έπιασε πάλι η μυτόγκα σου χαχαχα

profit είπε...

Αν έτσι είναι οι νόμοι σεβαστό

fasokinigos είπε...

Καρα να σου τις στειλω??...Αν Ναι.... τοτε σε ενα τεταρτακι θα εχεις γραμμα ...διοτι θα πρεπει να αιτιολογησω και το γιατι

fasokinigos είπε...

Αυτος ειναι Νομος του ΦΣΚ profit .....Σκοπος ειναι να μπορεσω να βοηθησω και να βοηθηθω....και οχι να παιρνω ατομα στο λαιμο μου ....Μακαρι να τα παω καλα φιλε μου .....και απο ορεξη για δουλεια αλλο τιποτα....

karaefthimiou23 είπε...

Στείλε να τις ευλογήσω χαχαχα

fasokinigos είπε...

ΟΚ...

fasokinigos είπε...

ΟΚ...στο εστειλα με μια φασσα!!!...ειδες ποσο γρηγορες ειναι οι ρουφιανες χαχαχα....γιαυτο μου αρεσουν οι γρηγορη και δυσκολη στοχοι χαχαχαχα

michele είπε...

Για να δουμε τις ευλογιες του Καρα..δεν πιστευω την φασα -ταχυδρομο να την βρει στο δρομο κανας φιλος σου Φασο και να την μπουμπουνισει??

karaefthimiou23 είπε...

Τις ευλόγησα χεχε

Το ντέρμπυ της Καταλωνίας ούτε για ξεμούδιασμα μετά τις εορτές δεν φαντάζει.4-0 απ'το 28'...

4-3 η ρεάλ σήμερα,τουλάχιστον χορταίνεις γκολ στη Πριμέρα.

fasokinigos είπε...

Καρα ΟΚ??.....Τα λεω καλα η ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ χαχαχα....Μικελε οποιος φασσοκυνηγος σημερα κυνηγουσε φασσες...τετοια ωρα ροχαλιζει απο την κουραση χαχαχα....εκτος και αν κυνηγαει τιποτε αλλο....ΤΟΤΕ ειναι νωρις ακομα χοχοχο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για ριχτα ρε φασο να δουμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γενικα παντως αυτη η βδομαδα θελει προσοχη ενω οι τραπεζες αξιζουν ενα bet

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ευλογών τους ευλογούντας Σε Κύριε...
Ευλογείστε και τα δικά μου γένια βρε Χριστιανοί!
ΦΑΣΟ στείλε και σε μένα μέιλ με το το πουλάκι τσίου αυτή τη φορά χαχα
Καλησπέρα σε όλους...

Unknown είπε...

Καλησπερα ,αιθαλομιχληοτες,τι πραγμα ειναι αυτο..Απορω πως βλεπεται,της μετοχες που θα τρεξουν..Εκτος αν κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια

michele είπε...

Kαλησπερα Φασο και Αλεξανδρε.Η ανοδικη δυναμικη που εχει η αγορα μου "λεει" οτι πιθανον η πολυ σκληρη ζωνη 350-360 του FTSE -25 ξεπεραστει, σαν μια υπερβολη της κινησης προς τις 390 ...ιδιως αν γινουν καλες οι τραπεζες οπως διαφαινεται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα πολεμιστή μου.
Άλλα τα μάτια του κυνηγού κι άλλα της κουκουβάγιας!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μακαρι michele ισως το γεγονος οτι ολοι περιμενουν διορθωση να παιξει ρολο

TheHawk είπε...

πολυ καλησπέρα σας!!!!
συμφωνω με Μιχαλη..αλλωστε τα ιδια ειπα κ γω...(νομιζω)

Unknown είπε...

kαλησπερα στην ομορφη παρεα σας.ελπιζω μολις μελετηθουν οι επιλογες να ανακοινωθουν εστω και με τη μορφη γριφου.ευχαριστω

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Αντωνη,Αλεξ,Μικελε,Βαγγελη, Πανο. Εγω παντως απο αυριο θα αρχισω το ξελασκαρισμα. Ειναι νομιζω υπερβολη να κρατας 16 μετοχες και να εισαι μεσα τωρα 90+%......σε ενα πισωγυρισμα θα χασω τη μπαλα. Αυριο εχει ντουφεκιδι και μερικη σκατζα χαρτιων ...και αρκετη ρευστοτητα..για ΟΤΑΝ με το καλλο ερθει η διορθωση....γιατι πρεπει να ερθει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

thano οι μετοχες μελετηθηκαν αλλα δεν νομιζω οτι ειναι η ωρα τους ,το να γραφτουν ειναι θεμα του φασο

TheHawk είπε...

Θα συμφωνησω κ με τον Παναγιωτη..the market will tell....

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Thanos + Γιαννη. Παιδια καλη συνεχεια σε ολους. Παω για ξαπλα γιατι αυριο παλι απο της 4 πρεπει να σηκωθω......Τα λεμε αυριο στην συνεδριαση

fasokinigos είπε...

Θανος (fasokinigos@hotmail.gr)...Aλλα η ευθυνη ειναι δικια σου....(ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...μια εκτιμηση εκανα)...Αυριο το πρωι θα τις εχεις...Καλο ξημερωμα σε ολους!!!!!!!

karaefthimiou23 είπε...

Για τον 25άρη πιστεύω ότι θα δει σαφώς υψηλότερα νούμερα,που θα ξεκινάνε από 4 μπροστά,αλλά όχι άμεσα και όχι προτού δούμε μια διόρθωση.Στο 340-350 θα δυσκολευθεί λιγάκι.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Γεια σου Φάσο Καληνύχτα.

Unknown είπε...

καληνυχτα παιδια,γυρισα κουρασμενος..αλλα θυμηθηκα μια πασιγνωστη απαντιση...πωληση οχι αγορες...

TheHawk είπε...

πωπω τι εχει να γινει την Παρασκευη...καλα να ειμαστε...
Καλο βράδυ Βαγγέλη κ Πάνο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ακόμα δεν την έκανα εγώ Αντώνη
Καλησπέρα ξανά σε όλους που βλέπω τώρα (Αντώνη Θάνο, Γιάννη) μετά από ένα τηλεφώνημα μακράς διαρκείας και καληνύχτα σε όσους αποχωρούν

TheHawk είπε...

sorry εννοούσα τον Παναγιωτη..

ευαγγελος είπε...

απο μενα καληνυχτα παιδια και αυριο ραντεβου στα μονιτορ. προβλεπονται πολλες συγκινησεις αυτη την εβδομαδα!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Χρόνια πολλά στο ΦΣ και σε όλους τους εορτάζοντες-σες.
Καλή φώτηση σε όλους μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Αντώνη
Καληνύχτα Ευάγγελε
Αλέξανδρε αν μπορείς μια επεξήγηση για το "δεν είναι η ώρα τους"... πως ερμηνεύεται αυτό, όχι βέβαια με την έννοια που το λένε οι Κύπριοι!
(τις πήρα κι εγώ από τον ΦΑΣΟ).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βάλια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ευγενικα θα πει δεν αχολουμαι

michele είπε...

Δεν μιλαω πολυ,γιατι σκεφτομαι το κειμενο που θα μας αφιερωσω την Τριτη ,ημερα γενεθλιων μας..
αλλωστε αυτο που ηταν να πω για τον μεγαλο δεικτη ,το ειπα.Για τους ογκους εχω πει,για τα μικρα εχω πει..ε τωρα που θα παιξουν και οι αεροσφουσκες μια χαρα θα παμε..

TheHawk είπε...

καλησπέρα miss V...

michele είπε...

Αλλο δεν ειναι η ωρα τους,αλλο δεν ασχολουμαι.Ειδικα για μια απ αυτες, με τις αποδοσεις που εχει γραψει..τι ν ασχοληθει κανεις πια,η ωρα της ηταν πολυυυυυ νωριτεραααα

TheHawk είπε...

παπα...οταν μιλατε με συνθηματικα..παπαπα...

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.Όσο θέλουν ας παίξουν οι αερόφουσκες,τώρα που το σύμπαν όλο φλέγεται χεχε

TheHawk είπε...

μαικ ιμειλ...οχι κατι επειγον...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποια συνθηματικά τώρα Αντώνη
Ήρθεν η ώραν σας βρεεεεεε χαχα

michele είπε...

Καλα ,ας αφησουμε τα συνθηματικα.Ελλαδος εχετε??? χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τώρα τέλειωσα με το διάβασμα και το βιντεάκι του Αντώνη (εξαιρετικό όπως πάντα, ευχαριστούμε).

Καρά εγώ λίγο τζόγο με 2 τραπεζούλες μάλλον θα κάνω.

TheHawk είπε...

για την Ελλαδος ειχα μιλησει προ ημερων...χαρη σε μια φιλη που ηθελε την γνωμη μου....κ ουσιαστικα ευθυγραμμιστήκαμε εκ των υστερων...

TheHawk είπε...

δεν κανει τπτ Miss V...δυστυχως τα περιθωρια για επιλογες εχουν μικρυνει...καλο για οσους ειναι ηδη μεσα...

Θανασης Κ είπε...

καλησπερα παιδες...michele καποτε ειχες γραψει οτι ηταν μεγαλυτερο το ριστο να ειμαστε εξω απο την αγορα παρα εαν ειμαστε μεσα...θα το ιδιο και για τραπεζες τωρα?????

profit είπε...

Hawk καλησπερα με βλεπεις να τρεχω αυτες τις μερες.

karaefthimiou23 είπε...

Να παίξεις Βασιλική,εγώ δεν ασχολούμαι,προτιμώ τους αυθεντικούς bookmakers.

Αντώνη η ΕΛΛ τι κωδικό έχει στο metastock?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη έχεις δει κανένα άλλο χαρτάκι ενδιαφέρον;

michele είπε...

Θαναση,πρεπει να δω ακομα μια συνεδριαση τουλαχιστον για να το πω,αλλα τοτε μιλουσα για τα 200% και βαλε που τα "εβλεπα" να ερχονται..

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική είναι η εποχή με τα βελάκια που είχα γράψει προ μηνός.Ότι και αν πάρεις ανεβαίνει,δεν ξέρω βέβαια για πόσο θα συνεχίζεται αυτό χωρίς διόρθωση.

Αν πρόκειται να έρθει φυσιλογική,καλώς να έρθει και είναι ευπρόσδεκτη για να πάρουμε και δυνάμεις.

Θανασης Κ είπε...

ωραιες εποχες michele..εβρεχε λεφτα...μουσκεμα γιναμε...γαμω το φαινομενο του θερμοκηπιου
χαχαχαα

TheHawk είπε...

tell

αν κ μπορεις να την ψαξεις κ με το ονομα της..

By name
by symbol

TheHawk είπε...

12...

καλο βράδυ να χετε αγαπητοι φίλοι κ φίλες μου...

Θανασης Κ είπε...

γερακι σε ευχαριστουμε και για τις βοηθειες
καλο βραδυ

karaefthimiou23 είπε...

Ευχαριστώ Αντώνη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη εγώ δεν ξέρω να παίζω βελάκια, αγοράζω και πουλάω με πρόγραμμα συνήθως.

Καλό ξημέρωμα σε όλους σας.

TheHawk είπε...

Χρονια πολλααααα
σε όλους τους Γιαννηδεεεεςς μας!!!!!

Καλα να είστε..!!!Με υγεια!!!

Παντα τα καλυτερα!!!

karaefthimiou23 είπε...

Καλό ξημέρωμα στη παρέα και να μας χαίρονται για αύριο χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό ξημέρωμα σε όλους κι από μένα.
Ήδη μπορούμε να πούμε τα πρώτα χρόνια πολλά στους Γιάννηδες
Κάρα και Γιάννη ΑΜΠ που νομίζω ότι είναι ακόμα μέσα.
Η συνέχεια αύριο!

Θανασης Κ είπε...

καλο ξημερωμα

ο dwk είπε...

…ένα πρώτο χρόνια πολλά και ευτυχισμένα για όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες…
…ιδιαίτερα στην βαφτιστήρα μου την διάνοια!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Χρόνια μας πολλά (μ εφαγε η μελέτη)

να μας χαίρεστε και ότι επιθυμείτε

ThitaDelta είπε...

Χρόνια πολλά ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΠ ...

στους άλλους οι ευχές αύριο!

ThitaDelta είπε...

...επίσης χρόνια πολλά στον Γιάννη (Καρά)!

ThitaDelta είπε...

...dwk να χαίρεσαι τη βαφτιστήρα σου!

ThitaDelta είπε...

... είστε ρε σεις κανας μέσα ή να κλειδώσω;

Καλά κλειδώνω!