Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
  
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
 Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 969,43 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με κερδη 0,54% και τζιρο 54 εκ ευρω.Παρα την αδυναμια των τραπεζων και την "κοπωση" ορισμενων δεικτοβαρων μετοχων,ο δεικτης συνεχιζει "βορεια" παρα τις ενδοσυνεδριακες διακυμανσεις ,κατι που ισως προς το παρον δεν φοβιζει ιδιαιτερα.
Ο ΔΤΡ με κλεισιμο κοντα στα χαμηλα ημερας και απωλειες -2,33% στις 246,54 μον,δεν εδωσε εκεινη την απαραιτητη ωθηση που αναμενουν οι επενδυτες,θετικο το γεγονος του χαμηλοτερου τζιρου στις τραπεζες που επηρεασε και τον συνολικο ολου του ΧΑΑ.
Ο FTSE -25 εκλεισε ελαφρα θετικος στις 333 μον ακριβως,ωθουμενος απο τις μη τραπεζικες οπως ο ΜΥΤΙΛ +3,74% στα 4,99 ευρω,η ΜΠΕΛΑ +3,28% στα 6,92, το ΦΦΓΡΚΠ +2,93% στα 13,69,καλες οι ΤΕΝΕΡΓ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ με κερδη πανω απο 2% ενω και ο ΟΤΕ εφτασε τα 5,56 ευρω με ανοδο 2,02 ,αντιδρωντας θετικα στην ειδηση οτι και η τελευταια του εθελουσια κριθηκε επιτυχημενη και θα του εξοικονομησει 80 εκ ευρω κατ ετος.
Απο τις τραπεζες μονο η ΕΛΛ συνεχιζει την πορεια της καταγραφοντας υψηλο 10 μηνου και σε τιμη και σε τζιρο σκαρφαλωνοντας στα 15,97 ευρω με ανοδο 7,69%.Εντυπωσιακος παλι ο ΦΡΛΚ που επισημανθηκε απο τους φιλους της "ελευθερης γνωμης" σε χαμηλοτερα επιπεδα και εφτασε τα 2,65 ευρω με ενα κομα μεγαλοπρεπεες 10,42%.Η ΕΥΠΙΚ που σιγουρα διαβασατε και εδω,συνεχιζει να αποκαθιστα το καλο της εννιαμηνο και κατεγραψε και σημερα ενα +19,3% στα 1,36 ευρω,δειχνοντας οτι μπορει να κοιταξει παραπανω ,εχοντας και αυξημενο τζιρο. Να σημειωθει εδω το υψηλο του ΚΡΙ 5 ετων και 4 μηνων ,σημερα στο =5,29% στα 1,79 ευρω.
17 μετοχες ανω του 10% ημερησιων κερδων και 102 ανοδικες εναντι 70 πτωτικων συνθετουν την καλη εικονα της σημερινης συνεδριασης.
Στις διεθνεις αγορες πριν λιγο σε αρνητικο εδαφος εκλεισε ο DAX στις 7727,8 μον,ενω και ο DOW κινειται αρνητικα στις 13360 μον,με απωλειες 0,56%

9 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

αυτος ο ΟΠΑΠ τι να πω.Εκνευριστικος τα μαλα.

ευαγγελος είπε...

μονο ο ΟΠΑΠ?

michele είπε...

http://www.naftemporiki.gr/finance/story?id=2269950

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους τους συνονόματους

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ,να έχουμε όλοι μια ευτυχισμένη χρονιά

profit είπε...

Σπίτι δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει.
Χρόνια πολλά σε όλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προφανώς απόψε που είναι η βραδιά της γιορτής των Γιάννηδων δεν θα έχουμε πολλά πολλά εδώ μέσα.
Εύχομαι να περάσετε όλοι οι Γιάννηδες καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα ή έξω από το σπίτι και προσοχή στο φαγητό, ειδικά αν είναι ...κόκορας χαχα

Οι ...ρουφιάνες δεν τράβηξαν ακόμα μια φορά, δουλεύοντας όλο τον κόσμο που έτρεφε ελπίδες σε μια ανοδική τους κίνηση μέχρι την τελευταία στιγμή.
Για να μάθουμε για μια ακόμα φορά ότι οι μάγκες της παράγκας δεν κάνουν αυτό που όλοι περιμένουν αλλά το αντίθετο.
Μήπως αν δεν το κάνουν και αύριο η κακή ψυχολογία σπρώξει όλο το σύστημα κάτω?

profit είπε...

Ασε Πάνο κοντεύω να σκάσω με τις ...τάνες

michele είπε...

Τεχνικες απαντησεις ?? στα ερωτηματα του Πανου στο γραφημα που μολις ανεβηκε του ΔΤΡ..Καλησπερα Πανο και χαρες σημερα βραδυ για ολους τους Γιαννηδες μας με τα αγαπημενα τους προσωπα!! παμε επανω