Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΓΑΛΕ...

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 1022,57 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με πτωση 1,88% και τζιρο αρκετα χαμηλο ( χαμηλοτερος των τελευταιων 16 συνεδριασεων) στα 47,2 εκ ευρω. Η συνεδριαση ηταν υποτονικη στην μεγαλυτερη διαρκεια της ,αλλα μετα τις 15.15 αρχισαν πιο επιθετικες ρευστοποιησεις κυριως στην πρωταγωνιστρια των τελευταιων 15 συνεδριασεων ΕΕΕΚ ,η οποια εκλεισε τελικα με απωλειες -3,46% στα 19.55 ευρω.
Ο ΔΤΡ εκλεισε λιγο κατω απο τις 205 μον,στις 204,63  με απωλειες 1,82% ,αφου μονο η ΕΤΕ παρεμεινε αμεταβλητη,ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ  εκλεισαν με μεγαλες ποσοστιαιες πτωσεις πανω απο 4%.
Ο FTSE-25 απωλεσε 1,89% πεφτοντας οριακα απο τις 345 μον εφ οσον ολες οι δεικτοβαρεις μετοχες που συνετελεσαν στην ανοδο αυτης της εβδομαδας υπεστησαν απωλειες απο την αποκομιση κερδων των επενδυτων.Μονο 4 μετοχες του μεγαλου δεικτη εκλεισαν με θετικο προσημο ΤΙΤΚ-ΕΥΠΡΟ( ανακοινωνει αποτελεσματα την Τριτη 12/2) ΜΠΕΛΑ και ΜΕΤΚ.
Ετσι η εβδομαδα ολοκληρωθηκε με κερδη 4,64% για τον ΓΔ ,η δε σημερινη τελικη εικονα ηταν σαφως υπερ των καθοδικων με 110 εναντι 51 ανοδικων.
Η ειδηση της ημερας ειναι οτι ολοκληρωθηκε η συζητηση για τον Ευρωπαικο προυπολογισμο για τα επομενα χρονια 2014-2020 στην Συνοδο κορυφης με οροφη τα 959 δισ ευρω ,συμφωνια που πρεπει να εγκριθει απο το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο.
Για την Ελλαδα αποφασιστηκαν κεφάλαια ύψους 16,3 δισ. ευρώ συν περίπου 2 δισ. που αναμένεται να αποδοθούν  στα τέλη του 2016 .

Όπως εξήγησε ο κ. Σαμαράς, η Ελλάδα έχει λαμβάνειν πάνω από 14,5 δισ. μόνο από το νέο ΕΣΠΑ, συν 1,8 δισ. ευρώ για την αγροτική ανάπτυξη, που μένουν αλώβητα, όπως σημείωσε. 

Παράλληλα, αναμένεται να δοθούν στη χώρα περίπου 2 δισ. ευρώ από την αναθεώρηση της συμμετοχής της Ελλάδας στα κοινοτικά κονδύλια, λόγω της μεγάλης μείωσης του ΑΕΠ της χώρας.
Στις διεθνεις αγορες ο DAX εκλεισε σε θετικο εδαφος στις 7561,6 μον με κερδη +0,80% ενω και στην Αμερικη ο βιομηχανικος δεικτης DOW κινειται σε θετικο εδαφος στις 13986 μον στο+0,30%.

113 σχόλια:

michele είπε...

Deal done...Εκλεισε η συμφωνία για τον προυπολογισμό μετά από μια μαραθώνια σύνοδο κορυφής...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάνο δίνω 100 ΕΤΕ (που δεν έχω) αμοιβή σε όποιον δεχτεί να κανει το αποψινό δρομολόγιο....


Φεύγω, άρχισαν και οι αναπάντητες οτι ειναι απο κάτω... :(

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Herman Van Rompuy

Deal done! #euco has agreed on #MFF for the rest of the decade. Worth waiting for.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

με προλαβες!
Αντε να δομε το ανοιγμα της Δευτερας.κριμα που ερχεται Σ.Κ χεχε

michele είπε...

Κανε αποτοξινωση Αλεξ και κοιτα μην σκασει καμμια αναβαθμισουλα απο Fitch μεσα στο ΣΚ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αισιοδοξία λοιπόν, θα μου πεις έχουμε να χάσουμε τίποτα?

Για μας περίμεναν να κλείσει η συνεδρίαση πριν το πούνε και την φάγαμε.
Να δούμε για τους άλλους τώρα

ευαγγελος είπε...

Αλεξανδρε εγραψα την συνεδριαση. σε βιντεο, για το Σαβ/κο.Ενδιαφερεσε?

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

michele είπε...

Καλο βραδυ Νικολα...να δουμε ποσα θα παρει κι η Ελλαδα τωρα με τις περικοπες του προυπολ. Καμμια 14 αρια μια χαρα θα ειναι.

Ερχονται και τα containers.
http://www.capital.gr/News.asp?id=1726567

Money είπε...

Αγαπητέ Πάνο, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έίχα φύγει εκτός εργασίας.
η απλή σκέψη που έκανα ήταν. Αφού οι έτερες δυνάμεις (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κτλ) ήταν κουρασμένες και απλά ακουλουθούσαν, οι τράπεζες αγρόν υγόραζαν, τότς θα έπρεπε να δώσω μεγάλη σημασία στην μόνη μετοχή που κινούσε τόσες μέρες τον δείτκη. Βλέποντας λοιπόν την μετοχή αυτή (ΕΕΕΚ) παρατήρησα πως έχει κάνει 11 ανοδικές συνεχής συνεδριάσεις που ποτέ άλλοτε εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον δεν είχε κάνει. Άρα είναι μια υπςρβολή του συστήματος. βλέποντας και το διάγραμμα είδα πως ήταν επάνω σε αντιστάσεις και ότι εκείνη την χρονική στιγμή (μέσα στη συνεδρίαση) είχε κάνει candlestic Hammer που προσωπικά του δίνω σημασία. Είπα λοιπόν με ερωτιματικό προβλιματίζεσθε; Επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το τέλος. Αν ήμουν δεν θα είχα ερωτηματικό. Τελικά το κλείσιμο ήταν χειρότερο από hammer. Ελπίζω να εξήγησα την απλή σκέψη που έκανα και να ήμουν κατατοπιστικός.

michele είπε...

14,5 +1,8 (αγροτικα)=16,3 δισ.
Την προηγουμενη φορα τα αγροτικα ειχαν ενσωματωθει στο πακετο.Good.

michele είπε...

αρθρο 54:Νεοι ποροι για την Ελλαδα το 2016 περιπου 2 δισ λογω της κρισης

michele είπε...

Πολυ κατατοπιστικος ΤΚ..και ευλογη και η σημασια στην ΕΕΕΚ..δεδομενης της κινησης της η συνεδριαση ηταν καλη θα ελεγα.. ενδιαφερουσα κυριως για οσους παιζουν FTSE στα options

THE JUNIOR είπε...

καλα
ουτε για ψαρακι δεν μπορουμε να παμε

οτι αφησα στημενο γιατι δεν πιστευα να το παρω το πηρα

ειναι αυτο που λενε καλη ψαρια

THE JUNIOR είπε...

η εβδομαδα καλα εκλεισε κοντα στο 5% ,κορυφη καναμε

αντε σκαστε και ενα καλο νεο μεσα στο Σ/Κ γιατι την δεη την βλεπω για αγορα.

michele είπε...

Εσυ πας για ψαρια,ο αλλος εφερε 16,3 δισ ..Ετσι ειναι ...χαχα

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη η 3ε εχασε ολα τα κερδη τις εβδομαδας


ο γενικος απο που πηρε την ανοδο?

michele είπε...

ΕΧΑΕ-ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΜΠΕΛΑ -ΤΙΤΚ (κυριως)ΜΕΤΚΑ

THE JUNIOR είπε...

αυτα που πουλαει η πειραιως και η eurobank

michele είπε...

Οι τραπεζες τα πουλανε αυτα τα assets τωρα..

michele είπε...

Fitch: Επιβεβαιώνει το "BBB" για Ισπανία

Εμας παιδια?? χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Για Ιρλανδία μίλησαν,για Ισπανία μίλησαν,άντε...

Unknown είπε...

Εχω την αισθηση οτι περιμενουμε καπιο καλλο νεο,για να μας βγαλη απο την δυσκολη,που τεχνικα βλεπω σε πολλες μετοχες...Δεν επαναπροσεγκισαν τα υψιλα τους αρκετες μετοχες,οπως δεη..Καλυτερα στεκεται ο οτε...Στα παλαια μεσαια,μετκα,εχαε ,φριγο,μπελα,ξαναγιναν,νεα υψιλα....πολλα αλλα χαρτια εχουν μπη σε καθοδικη,ταλαντευση ...Περιμενοντας τωρα τους φιτσουλες,και συναμα,την θετικη αντιδραση των ξενων χρηματιστηριων ευελπιστουμε για καλλο ανοιγμα την δευτερα...Ο λογος θετικων με αρνητικων μετοχων,εχει γυρει προς της αρνητικες...καπως ετσι τα αισθανομαι προς το παρων,γιαυτο ημουν πολειτικος την πεμπτη,και την δευτερα,ισως γινω και επιθετικοτερος,σε θετικο ανοιγμα

michele είπε...

Υπαρχουν μετοχες Βαγγελη που μαλλον βρισκονται σε διανεμητικη φαση ,εχοντας ολοκληρωσει την ανοδικη τους κινηση.Αντε να πανε λιγο πιο πανω.Υπαρχουν αλλες που και να διπλωσουν θα ειναι ακομα φτηνες,υπαρχουν ακριβες που γινονται ακομα ακριβοτερες ( ΜΠΕΛΑ-ΦΦΚΡΠ) και υπαρχουν και οι..τραπεζες..

karaefthimiou23 είπε...

Δεν είναι όλες στο ίδιο μήκος κύματος,εξ ου και η σκυταλοδρομία που λέμε συνήθως.Η ΔΕΗ είναι ο σηματωρός του πραγματικού ΧΑΑ και μετά ο ΟΤΕ.Αυτοί οι 2 δίνουν το ανοδικό και στις υπόλοιπες.

Unknown είπε...

Αυτος ακριβως λεμε,και εντοπιζουμε οτι δεν ειναι ολλες στο ιδιο μηκος κυματος κατε εμε ο οτε ειναι ο αρχηγος,αλλα που,εντοπιζεις αυτη την στιγμη την σκυταλοδρομια,Ιωαννη ??

karaefthimiou23 είπε...

Έκανε η ΔΕΗ το πρώτο ανοδικό τίναγμα μετά τη διόρθωσή της,στο 6.24-7.54 και τώρα κάνει το 2αρι αυτού του τινάγματος.Αν κρατήσει το 7-7.20,τότε θα'χουμε άμεση συνέχιση της ανόδου.

Πάλι από ΔΕΗ-ΟΤΕ θα έρθει το πάνω.

Unknown είπε...

Ωραι δεη,λοιπον...Μεγαλος ογκος στο 6.24,,Μικρος ογκος στο 7.40,και δεν τα καταφεραι βεβαια να ξαναφταση στο7.90,που ηταν το υψιλο της..Ελπιζεις δε να ξαναβρεθη,στο 7,90....Αν οχι ανοιγη ο δρομος για το 6 ???

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα στη Παρεα!!. Φιλε μου Βαγγελη μια ειναι η μετοχαρα!!!....που θα ξελασπωσει κοσμο και κοσμακη......ΕΥΠΙΚ το ονομα της χεχεχε....ολες οι αλλες ειναι απλες οδοντοβουρτσες μπροστα της....Συμφωνεις φιλε Καρα!!.

karaefthimiou23 είπε...

Η ΔΕΗ όταν θα ξαναφύγει Βαγγέλη θα'χει στόχο το διψήφιο.

Καλώς τον Φάσο.Τα'χουμε πει για την ΕΥΠΙΚ από την ημέρα που έβγαλε το 9μηνο χεχε

Unknown είπε...

Παναγιωτη εχουμε βαλη πλεον και την παραμετρο χρονο στης επιλογες μας...Εγω απο εκει προς το παρον εφυγα

fasokinigos είπε...

Γιαννη πως και πως την περιμενω....δευτερη μερα σημερα που την φρεναρουν....αλλα την δευτερα με λιγο καλο κλιμα το 1.41 το εχει στο τσεπακι!!.....

Unknown είπε...

Βρε παιδια αυτο ψαχνω και εγω το θα που δειλωνει χρονο στο μελλον..Δεν αντιλεγω στην δεη η στην ευπικ,αλλα στο ταιμινκ που λεναι και τα αμερικανακια

karaefthimiou23 είπε...

Θέλει υπομονή το παίγνιο,δεν έρχονται διαφορετικά οι μεγάλες αποδόσεις.

fasokinigos είπε...

Εφυγες Βαγγελη μου??.....Ευτυχως που εισαι νεος ακομα και την βαστας την τρεχαλα...χαχαχαχα.....(ελα πλακα σου κανω)....γιατι εφυγες βρε??....φοβηθηκες πισωγυρισμα στο 1.19 - 1.21

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Η ΔΕΗ θέλει μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να θελήσει να επισπευτεί το 6,10.
Για μένα πολύ πιθανό εάν κάνει και άλλο κλείσιμο κάτω από το 7,23

Unknown είπε...

Αν φερεις της γραμουλες που λεμε,θα δης οτι 2 κορυφη στο 1,40 η μετεπιτα χαμηλοτερα,,,,και καθε φωρα και πιο χαμηλα....Τωρα μπορη να μου δωση και ευκερια στο 1.10,,,,,Και με το δεδωμενο αυτο γιατι καθε φωρα να μην παιρνω την κορυφη και να ξαναγεμιζω στα χαμιλα.....Με λιγα λογια φασο να πεφτουναι ντουφεκιες μην ξεχνιωμαστε κιολας..

Unknown είπε...

Και που θα πανε τα λεφτα ΙΩΑΝΝΗ ???,,,καλησπερα

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Γιαννη....και καλη συνεχεια σε ολους. Παμε για κανα τσιπουρομεζεδακι γιατι λιωσαμε στο ιντερνετ χαχαχα.....Καλο βραδυ σε ολους!!!!!!

giannhs kon είπε...

Χαχα καλησπερα ΒΑΓΓΕΛΗ

Καλησπέρα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ καλή ξεκούραση

fasokinigos είπε...

Αγαπητε μου φιλε Βαγγελη αυτη ειναι η αποψη μου για την Ευπικ!!.....και αυτη τη φορα την σκεψη μου θα την κανω πραξη....Φτανει να μου κανει το κεφι...........Παρασκευή 08 Φεβ 2013 - 07:22 Φασοκυνηγος IP: XXX.73.151.116
Παντως η μηχανη της ΕΥΠΙΚ μαρσαρει ασχημα....Ετοιμη να φυγει σφαιρα για νεα υψηλα.....Για σημερα απαγορευεται να χασει το 1.32.....Διοτι απλα θα ξαναγυρισει στο 1.21 - 1.19.....Οχι οτι με χαλαει απο βδομαδα να δω ξανα το 1.12 - 1 ευρω ....ακομα καλυτερα .......(και ας γραψω προσωρινα τεραστια χασουρα).........Εκει τουμπα ολο το χαρτοφυλακιο και ας τα χασω ολα )...........Ηδη την εχω πατησει 2 φορες......διοτι την σκεψη μου ΔΕΝ την εκανα πραξη.......Μια με τα Σωλκ .....και μια με την ΔΕΗ.....Οχι μονο θα ειχα ρεφαρει......αλλα τωρα θα ημουν καβαλα στο αλογο.......Καλο ξημερωμα!!.

fasokinigos είπε...

Καλως τον Μπ@στ@ρδο.....παμε τραγουδακι.......http://www.youtube.com/watch?v=grdqNRAghU8

karaefthimiou23 είπε...

Kαλησπέρα Γιάνναρε.Τέτοιες τιμές για ΔΕΗ ξέχασέ τες,όπως και συ Βαγγέλη για την ΕΥΠΙΚ χεχε

Unknown είπε...

Γιατι καρα που ειναι το σπουδαιο ???Ηδη με το ζορι βαστιεται η ευπικ πανω απο το 1.30 trent line

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑ
δεν τις εύχομαι αλλά τις έχω στο μυαλό μου

karaefthimiou23 είπε...

Ε όχι και με το ζόρι,δεν είδα σοβαρές ρευστοποιήσεις τις τελευταίες 2 συνεδριάσεις και ειδικά σήμερα που την περίμεναν με στημένες αγορές των 3.333 τεμαχίων...

Το 1.13 ήταν ΤΟ σημείο,άπαξ και άντεξε 3 φορές χαιρέτησε.

karaefthimiou23 είπε...

Γιάνναρε τις άλλες να βγάλεις απ'το μυαλό σου χαχαχα

Βρε το μαγαζί είναι για πολύ πολύ ψηλά...

fasokinigos είπε...

Παιδες sorry.....καλη συνεχεια!!

Unknown είπε...

βρε παιδι, THEO PIETRIS,δεν θατανε ωραιο να μας μιλαγες να σου μιλαγαμε,με ωραιο τροπο ,να καναμε κια ωραια συζητηση ???Δηλαδη τωρα που βριζεις τι καταλαβες ωραιο μεσα σου

karaefthimiou23 είπε...

Ρε Φάσο τι του δίνεις σημασία ήθελα να ξέρω...

giannhs kon είπε...

Ποιος είπε ότι δεν είναι για πολύ ψηλά χαχα
Σ αυτό πάντα συμφωνούμε χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Αφού συμφωνούμε γιατί ψωνίζετε συνέχεια αυτές που δεν τις παίζουν ούτε οι φυλακισμένοι στο Γκουαντάναμο...?

giannhs kon είπε...

Δεν χαλανε βρε ΓΙΑΝΝΗ είναι σε αεροστεγή συσκευασία με ημερομηνία λήξεις λίγο πριν τις ΑΜΚ

ThitaDelta είπε...

...καλησπέρα Γιάννηδες

από δω στις "καταραμένες" τι ποσοστά δίνετε για πάνω και τι για κάτω, για πρόβλεψη ενός μηνός;

Unknown είπε...

Μου αρεσε πολλυ μια κουβεντα που ειχε πει ο Μιχαλης....>>>(περιπου) Το θεμα ειναι να δουμε και πως θα γινει αυτο......αρα και εγω μαζι του δηλωνω ερευνητης,τασης αυτην την στιγμη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αρκετά τράβηξε το αστείο με τον μπάσταρδο που δεν έχει άλλη δουλειά να περιδιαβαίνει το ίντερνετ και να παρασύρει τον κόσμο.
Βαγγέλη φίλος δεν πιάνεται αυτός γιατί είναι αδερφή ξεφωνημένη.
Ναι καλά διαβάσατε ΑΔΕΡΦΗ.
Μόνο μια αδερφή θα τα έκανε αυτά.
Ακούς η ΠΕΙΡ σήμερα στο 0,40!!!
Εσύ δυστυχώς δεν τον ξέρεις από τα παλιά όπως εμείς.
ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ!

giannhs kon είπε...

Χαχα καλησπερα ΒΑΓΓΕΛΗ
Καλησπέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

για το κάτω της ΕΤΕ εγώ εδώ και καιρό έχω πει ότι φοβάμαι μόνο τον μυστήριο Μ Μ που έχει μανία να γυρίζει να κλείνει ότι έχει αφήσει χαχα

Για επάνω μέχρι την ανακοίνωση της ΑΜΚ περιμένω νούμερα που αν τα πω με βλέπω να με διαγράφουν χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους τώρα.
Πρόλαβα να τα διαβάσω αλλά με πρόλαβε άλλος στο σβήσιμο!

giannhs kon είπε...

Καλησπερα στον ΠΑΝΟ ηθελα να πω
Στον ΒΑΓΓΕΛΗ την εχω πει χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ πολύ τον Θανάση για την απάντηση που μου έδωσε στις 6.20 Πριν λίγο την διάβασα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε δεν πειράζει όλοι το παθαίνουμε χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλώς τον Πάνο.Γιάνναρε το μέχρι την ανακοίνωση μπορεί να πάει ως τον Ιούλιο,είναι πολλά τσιγάρο δρόμος για να περιμένεις κάτι που μοιάζει ως ουτοπία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη πέστα τα νούμερα της ΕΤΕ δεν πειράζει χαχα

Unknown είπε...

Δεν νομιζω οτι θα πανε κατω θδ..Εντωμεταξυ εχουνε σχεδον δημιουργισει,προς το παρον κατι σαν βαση , σχεδον ,..Πανο δεν σε αναγνωριζω χα χα

michele είπε...

Μηπως απλως να σβηνει οποιος μπορει ,αντι να...απανταει??

michele είπε...

Απο ..κινητο ειμαι γι αυτο το λεω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σας Βαγγέλη, Γιάννη Κάρα και Δημήτρη.
Βαγγέλη δεν καταλαβαίνει με το καλό αυτός.
Και όχι μόνο παρασύρει κόσμο (προσπαθεί τουλάχιστον) αλλά φτύνει και εκεί που έφαγε ψωμί.
Εγώ ποτέ δεν θα το έκανα για έναν χώρο όπου έγραφα για 2 περίπου χρόνια. Και ο Κάρα το ίδιο.

giannhs kon είπε...

ΠΑΝΟ επeiδή οι απεργίες είναι της μόδας θα περιμένω λίγες μέρες μην τυχών πέσουμε σε καμία έκτακτη τωn γιατρών χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ε, πως θα μάθουν και οι νεώτεροι για τον μάγο αν δεν δώσουμε εμείς μια απάντηση?

michele είπε...

Χαχα,εχει μια βαση η σκεψη σου Πανο..

ThitaDelta είπε...

... χαχα, ο Πάνος κέρβερος, μύγα δεν περνάει,

...με έχετε καταμπερδέψει,

θεμελιωδώς όλοι οι έχοντες σώας τα φρένα συμφωνούμε,

το θέμα είναι η βέλτιστη τιμή απεμπλοκής υπολογιζόμενου και του παράγοντα χρόνου που πολύ σωστά, θέτει πάντα ο Βαγγέλης ...

karaefthimiou23 είπε...

Σε ανοδική αγορά καβαλάς την τάση και δεν σε νοιάζει ο χρόνος.Δεν χρειάζετε να μπλέκετε με πολύπλοκες καταστάσεις,γραμμούλες,κινητούς και ακούνητους συνέχεια.Αν θες να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο ανεβαίνεις στο τρένο και κατεβαίνεις στον προορισμό που έχεις εσύ επιλέξει.

ThitaDelta είπε...

... φτάνει να είσαι στη σωστή αμαξοστοιχία ,χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Βάζεις και τα στοπ σου για να μην πάθεις κανένα χουνέρι.

giannhs kon είπε...

ΚΑΡΑ με τα δυο τελευταία σου μήνυμα μπέρδεψες κ έμενα χαχαχα η κάτι δεν κατάλαβα με την απάντηση που έδωσες σε μένα στις 9:45 μ.μ.

ThitaDelta είπε...

... ωχ,

τι είναι αυτό;

μόνο τα ΣΟΣ έχω διαβάσει, χεχε

Unknown είπε...

Και πως καταλαβενης οτι εφτασες,στον προορισμο σου...Και αποβιβαζεσαι ??Αλλιος ,,,κολιατσου παγκρατη,,,,,συνεχεια

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη αφού εσύ τον βάζεις τον προορισμό,δεν θα τον ξέρεις...?

Γιάνναρε πες μου πού μπερδέυτηκες.

ThitaDelta είπε...

... ΚΑΡΑ

να στο θέσω αλλιώς

βλέπεις συσσώρευση σε αυτά τα επίπεδα, ή και διανομή σε κάποιες που λέει και ο Μιχάλης

και αν βλέπεις να διαφοροποιούνται (αλλαγή σκυτάλης) κάποιες που έχουν μείνει πίσω (όπως τράπεζες, μίγες κλπ)

Unknown είπε...

Διπλωματικες απαντισεις και οχι χρηματιστηριακες,νομιζω

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΗ το μηνημα - 10:21 μ.μ αναιρεί την απαντηση 9,45

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη επειδή θες ν'ακούσεις αυτά που θες εσύ,δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.Δεν μπορώ να σε πάρω απ'το χέρι και να σου λέω κάνε αυτό ή κάνε το άλλο.

ΘΔ το ξαναείπα,δεν είναι όλες στο ίδιο μήκος κύματος με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις αερόφουσκες.Το τι θα κάνει βραχυπρόθεσμα,τις επόμενες 1-2 ημέρες δεν το γνωρίζω αλλά σαφώς το μαγαζί είναι ανοδικό,κοιτάμε κάθε μετοχή ξεχωριστά.Αν δούμε κάτι άλλο θα το γράψουμε αμέσως.

karaefthimiou23 είπε...

Γιάνναρε σε τι το αναιρεί?Οι αερόφουσκες παίζουν σε άλλο γήπεδο,προφανώς δεν ισχύουν γι'αυτές ότι και στις υπόλοιπες.Οι τράπεζες βρίσκονται σε μακροπρόθεσμη ΠΤΩΤΙΚΗ αγορά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ειναι λογικο να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις για το σημειο εξοδου,ειναι το πιο δυσκολο ,μεμονομενο τεχνικα τμημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σε εντονα τασικες αγορες τα πραγματα γινονται χειροτερα καθως τις περισσοτερεςφορες αναγκαζεσαι να ξαναγοραζεις ακριβοτερα οτι πουλησες χθες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η λυση ειναι τοσο απλη σαν σκεψη, οσο δυσκολο να εφαρμοστει.

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΗ το γήπεδο είναι ένα ΚΑΙ μόνο. ΧΑΑ

Καλησπερα ΑΛΕΧ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αποφασιζεις ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ποια τεχνικα γεγονοτα θα σε πεισουν οτι πεθανε η ταση,πρεπει, να ειναι τοσο χαλαρη η προσεγγιση ωστε να μην σε πεταξει εξω ενα απλο πισογυρισμα και τοσο σφιχτη ωστε να μην αφησεις σημαντικα κερδη να εξατμιστουν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

υπαρχουν πολλα εργαλεια για αυτη την ντελικατη δουλεια ,το θεμα ειναι να επιλεξεις καποιο που ταιριαζει στο χαρακτηρα σου


Καλησπερα

karaefthimiou23 είπε...

Γιάνναρε το γήπεδο είναι όντως ένα αλλά οι ομάδες πολλές,δεν παίζουν όλες στην ίδια κατηγορία.Θα σου δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:δες την περίοδο 2003-2007,μια καθαρά τασική και ανοδική περίοδο.Έκαναν όλες οι μετοχές ανοδική κίνηση?

Unknown είπε...

καλησπερα Αλεξ,εμ, αν ητανε ευκολα τα πραγματα στην κορυφη δεν θα το πολυσυζηταγαμε...Τα τεχνικα γεγονοτα ψαχνουμε.....καρα με αποφευγης δια της πλαγιας νομιζω,δεν ζητησα νουθεσια ,αποψη ζητησα

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη δεν σε αποφεύγω,απαντώ στις ερωτήσεις σου αλλά δεν ξέρω τι θες εσύ ν'ακούσεις.

Unknown είπε...

Την αποψη σου πως κανεις διαγνωση για κλεισιμο θεσης,εφοσον αποριπτης (((γραμμούλες,κινητούς και ακούνητους ))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα κι από μένα ξανά μετά από κάποιο τηλεφώνημα
Ωραία κουβέντα απόψε για το που πεθαίνει η τάση και τι θέλει να ακούσει ο καθένας χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε ωραία τα 11.00 και 11.01 αλλά πρέπει να μάθουμε και τι χαρακτήρες είμαστε πρώτα, ωχ ωχ

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη δεν τις απορρίπτω,έγραψα ότι όταν υπάρχει ξεκάθαρη τάση μπλέκουμε λιγότερο συχνά με γραμμές.

Εσύ ακολούθα το πρόγραμμα που σου ταιράζει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε να σβήνουμε χωρίς να απαντάμε αλλά κοίτα ποιος μιλάει...ο Σάλλας με την Μιλένιουμ χαχα
Ω Αισχύνη ουκ αισχύνει?

Unknown είπε...

Αλεξ,ιδου λοιπον και αλλο ερωτημα??υπαρχει ξεκαθαρη ταση αυτην την στιγμη???Για μενα οχι

karaefthimiou23 είπε...

Βαγγέλη από το 471 ξεκάθαρη είναι η τάση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

me old man?
Γιατί με έχεις δει? χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ναι βρε Βαγγελη ειναι ξεκαθαρη αρκει να εχεις αποφασισει σε τι χρονο ασχολεισαι,ετσι αν ψαχνεις τις 10 τελευταιες μερες νομιζεις οτι δεν υπαρχει ταση,αλλα για δες τρεις μηνες πισω,αυτο βλεπει ο ημερησιος 70 κερια πισω

Unknown είπε...

Ωραια με τι εργαλεια το συμπεραινεις ?/το μελον βεβαια οχι το παρελθον

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πολυ απλα βαλε τον 55 κμο και δες εαν οι τιμες στα τελευταια 70 κερια ειναι συνεχως πανω του και εχεις ευκολα τη απαντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Το μελλον ειναι ΑΓΝΩΣΤΟ δυστηχως

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ποτε δεν προσπαθουμε να προβλεψουμε το αυριο απλα προσπαθουμε να προεκτεινουμε το χθες στο μελλον

Unknown είπε...

αλεξ ναι ο χρονος,παντα μιλαω για αυτον...και απο οτι ξερεις δεν εχω υπομονη,εχω και εγω τα χουγια μου,χα χα....αλλα οταν γυρισει εστω για 100 μοναδες που αυτο περιμενω,φοβαμαι,δεν θα πουλεισω,επειδη η μακροχρονια ειναι ανοδικη ??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

δες ξανα τα σχολια στις 11.οο και 11.01

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως χωρις υπομονη και με τρειντεριες λεφτα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Θα βαλω ενα γραφημα της alpha να δειτε γιατι ελεγα οχι κατω απο 1,46

Unknown είπε...

Χωρις υπομονη ναι συμφωνος,στο δευτερο τωρα γιατι μου πατας τον καλο ,αφου γιαυτο ζουμε γιαυτο παλευουμε,με αυτο αναπνεουμε,ασπλαχνε χα χα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και όμως Βαγγέλη έχουμε όλοι φύγει νωρίς από αρκετά χαρτιά και εκεί πονάει πιο πολύ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παμε Πανο παιδες
Νεα αναρτηση ,να δειτε γιατι ελεγα οχι θεσεις πριν το 1,46

Unknown είπε...

Οχι πανο ,διαφωνω,οταν φυγεις νωρις,χανεις κερδη,διαφυγοντα...Οταν φυγεις αργα χανεις κεφαλαιο