Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ...




Θυμάμαι με περίσσια νοσταλγία τους καιρούς όπου σε αυτήν τη χώρα η ενασχόληση όλων με τα χρηματιστηριακά πράγματα συνιστούσε έναν πρωτοφανή συρμό και μια τάση με επίμονα χαρακτηριστικά. 


Οι πορτοκαλιές σελίδες των εφημερίδων ήταν διαρκώς στο κέντρο της προσοχής είτε από ανθρώπους που αντιλαμβάνονταν το περιεχόμενό τους είτε από ανθρώπους που παρίσταναν ότι το αντιλαμβάνονται. Ξενικά ακρωνύμια όπως το P/E, το P/BV ή το PEG αποτέλεσαν για καιρό μέρος ενός κώδικα επικοινωνίας μεταξύ φίλων, συγγενών ή συναδέλφων, οι οποίοι όταν αποφάσισαν να τοποθετηθούν στο ελληνικό χρηματιστήριο το έκαναν χωρίς πρώτα να έχουν ξεκάθαρη εικόνα της διαφοράς μεταξύ επένδυσης και ζαριάς. 

Απώτερος στόχος μου στο άρθρο αυτό είναι να συνδέσω την εμπειρική γνώση μερικών εκ των πιο δημοφιλών κανόνων ανάλυσης των μετοχικών αγορών με την ερευνητική τεκμηρίωσή τους, όπως αυτή αναπτύχθηκε σε κλασικές επιστημονικές εργασίες διακεκριμένων ερευνητών της σύγχρονης χρηματοοικονομικής. 

Ειδικότερα, στις επόμενες γραμμές περιγράφεται κατά τρόπο συνοπτικό, αλλά και εμπεριστατωμένο η ερευνητική θεμελίωση μιας από τις πιο σημαντικές υποκατηγορίες ενεργητικών στρατηγικών διαχείρισης: αυτής των στρατηγικών θεμελιωδών χαρακτηριστικών (fundamental strategies). Κατά μείζονα λόγο, οι στρατηγικές θεμελιωδών χαρακτηριστικών βασίζονται στη χρήση μεγεθών όπως:
Λογιστική αξία της εταιρείας προς τη χρηματιστηριακή αξία της 

Πρώτοι οι Rosenberg et al. (1985) έδειξαν ότι υπάρχει ισχυρή θετική συσχέτιση μεταξύ του δείκτη BV/MV και της απόδοσης μιας μετοχής. Τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαίωσαν στη συνέχεια οι Fama and French (1992). Στην εργασία τους κατατάσσουν το σύνολο των μετοχών των χρηματιστηρίων NYSE, AMEX και Nasdaq σε σειρά αύξουσας τιμής του δείκτη BV/MV και σχηματίζουν στη συνέχεια δώδεκα χαρτοφυλάκια. 

Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση για μια ιδιαίτερα μεγάλη χρονική ακολουθία (1963-1990), ενώ παράλληλα καταγράφονται οι μηνιαίες αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που σχηματίζονται.



























Με βάση τα δεδομένα του πίνακα, είναι εμφανές ότι οι μέσες αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που αποτελούνται από μετοχές με υψηλές τιμές δείκτη BV/MV είναι μεγαλύτερες από τις αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που αποτελούνται από μετοχές με χαμηλές τιμές δείκτη BV/MV. Δηλαδή, σε επίπεδο απόδοσης, οι μετοχές αξίας υπερτερούν των μετοχών ανάπτυξης. 


Χρηματιστηριακή τιμή μετοχής προς λογιστική τιμή μετοχής 

Τα παραπάνω αποτελέσματα αναφορικά με τον δείκτη BV/MV επιβεβαιώνονται έμμεσα και από νεότερη εργασία των Fama and French (1998), στην οποία εναλλακτικά εξετάστηκαν οι δείκτες P/BV εταιρειών από δεκατρείς διαφορετικές χώρες. 

Ο δείκτης P/BV αποτελεί στην ουσία τον αντίστροφο λόγο του δείκτη BV/MV και ορίζεται ως το πηλίκο της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής προς τη λογιστική τιμή της (ίδια κεφάλαια διά τον συνολικό αριθμό των μετοχών της εταιρείας που βρίσκονται σε κυκλοφορία). Με βάση τα αποτελέσματα της εργασίας αυτής, μετοχές με χαμηλές τιμές δείκτη P/BV είχαν μεγαλύτερες αποδόσεις από τίτλους με υψηλές τιμές δείκτη P/BV. 


Κέρδη ανά μετοχή προς χρηματιστηριακή τιμή μετοχής 

Ο δείκτης E/P είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό μέγεθος των μετοχών. Μετοχές με χαμηλές τιμές δείκτη E/P χαρακτηρίζονται ως μετοχές ανάπτυξης, ενώ μετοχές με υψηλές τιμές δείκτη E/P χαρακτηρίζονται ως μετοχές αξίας. Και στην περίπτωση αυτή, οι Fama and French (1992) έδειξαν ότι υπάρχει ισχυρή θετική συσχέτιση μεταξύ του E/P και της απόδοσης ενός τίτλου. 

Με βάση τα δεδομένα του πίνακα, προκύπτει ότι οι μέσες αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που αποτελούνται από μετοχές με υψηλές τιμές δείκτη E/P είναι μεγαλύτερες από τις αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που αποτελούνται από μετοχές με χαμηλές τιμές δείκτη E/P. Δηλαδή, σε επίπεδο απόδοσης, οι μετοχές αξίας υπερτερούν και πάλι των μετοχών ανάπτυξης. 


Χρηματιστηριακή τιμή μετοχής προς κέρδη ανά μετοχή 

Παρόμοια αποτελέσματα αναφορικά με τον δείκτη E/P είχαν ήδη επιβεβαιωθεί έμμεσα στην εργασία του Basu (1977), ο οποίος εναλλακτικά χρησιμοποίησε τον δείκτη P/E. Με βάση τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης εργασίας, μετοχές με χαμηλές τιμές δείκτη P/E είχαν μεγαλύτερες αποδόσεις από μετοχές με υψηλές τιμές δείκτη P/E. 

Περαιτέρω ισχυροποίηση των παραπάνω συμπερασμάτων, αναφορικά δηλαδή με τον τρόπο συσχέτισης του δείκτη P/E και της απόδοσης μιας μετοχής, παρέχει η εργασία των Peavy and Goodman (1983), αλλά και η προαναφερθείσα νεότερη εργασία των Fama and French (1998). 


Δείκτης P/E προς ρυθμό αύξησης κερδών 

Ο δείκτης PEG, ο οποίος υπολογίζεται ως ο λόγος του P/E προς τον αναμενόμενο ρυθμό αύξησης των κερδών της εταιρείας, είναι ένα ευρύτατα διαδεδομένο μέγεθος αξιολόγησης μετοχών τα τελευταία χρόνια. Η συσχέτιση του συγκεκριμένου δείκτη με την απόδοση μιας μετοχής είναι ισχυρά αρνητική. Εμπειρικοί έλεγχοι (Peters, 1991) έχουν δείξει ότι οι αποδόσεις τίτλων με χαμηλές τιμές δείκτη PEG είναι μεγαλύτερες από τις αποδόσεις μετοχών με υψηλές τιμές δείκτη PEG. 


Κεφαλαιοποίηση 

Η κεφαλαιοποίηση μιας μετοχής (ή χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας) υπολογίζεται ως το γινόμενο του συνολικού αριθμού των μετοχών της που βρίσκονται σε κυκλοφορία επί την τιμή της μετοχής. Οι Banz (1981) και Reinganum (1981, 1983) έδειξαν ότι η συσχέτιση μεταξύ της κεφαλαιοποίησης μιας μετοχής και της απόδοσής της είναι ισχυρά αρνητική. Τα συμπεράσματα των εργασιών αυτών εδραίωσαν και πάλι οι Fama and French (1992). 

Με βάση τα δεδομένα του πίνακα, προκύπτει ότι οι μέσες αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που αποτελούνται από μετοχές χαμηλής κεφαλαιοποίησης είναι μεγαλύτερες από τις αποδόσεις των χαρτοφυλακίων που αποτελούνται από μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης. Συχνά, το φαινόμενο αυτό αναφέρεται και ως σύνδρομο μεγέθους (size effect). 

Είναι, θα έλεγα, προφανές ότι πίσω από το περιεχόμενο των πορτοκαλιών σελίδων υπάρχει μια πολύχρονη ακαδημαϊκή προσπάθεια τεκμηρίωσης και επαλήθευσης, από ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή και την καριέρα τους στην έρευνα και όχι στη βραχείας προθεσμίας κερδοσκοπία. Κι αν σε περιόδους άνθησης αυτές οι σελίδες τείνουν να μετατρέπονται ακόμα και σε life style εκφάνσεις, είναι καλό μαζί με τα λεφτά μας (όλοι εμείς οι μέσοι επενδυτές) να θυσιάζουμε και λίγο χρόνο στο να αντιλαμβανόμαστε τι περίπου διαβάζουμε όταν ενημερωνόμαστε. 


* O Δρ Παναγιώτης Ι. Ξυδώνας (http://xidonas.blogspot.com) είναι Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης στην εταιρεία Cinsight Advisory, Επιστημονικός Συνεργάτης στο Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης του ΕΜΠ και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Attica Wealth Management ΑΕΔΑΚ.

www.euro2day.gr

237 σχόλια:

1 – 200 από 237   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Bonjour mes amis (και λίγη ποιότητα μετά τις μπουζουκοκαταστάσεις)...

καλημέρα Γιάννη.

ThitaDelta είπε...

... και συνδυασμένες δυνάμεις Βαγγέλα - Αντώνη

... χαμός έχει να γίνει!

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Bonjour DIMITRI

ThitaDelta είπε...

... και το ανεκδοτάκι της ημέρας

Δήλωση για το θέμα της χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας έκανε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην οποία αναφέρει: «Ο νόμος 3838, περί απόδοσης ιθαγένειας, έκανε πράξη μία σαφή προεκλογική μας δέσμευση και αποτέλεσε θεμελιώδη προοδευτική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, παρά την λυσσαλέα αντίδραση των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης». Σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σημειώνει ότι αυτή « δεν ακυρώνει τα δομικά στοιχεία του νόμου, με βάση τα οποία, μεταξύ άλλων, προστατεύονται και ενισχύονται θεμελιώδη δικαιώματα χιλιάδων παιδιών νομίμων μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα ή φοιτούν στα σχολεία μας, τα διδάσκουν οι δάσκαλοί μας, παίζουν στις αυλές των σχολείων μας όπως όλα τα παιδιά». Τονίζει πως η ουσία είναι, ότι η απόφαση για το αν θα πάμε μπροστά ή πίσω στο κρίσιμο αυτό θέμα είναι έτσι κι αλλιώς βαθύτατα πολιτική. Είναι απόφαση της κυβέρνησης και υπογραμμίζει: «Αυτή οφείλει -και μπορεί- να μην επιτρέψει κανένα πισωγύρισμα και να διασφαλίσει αυτήν την προοδευτική μεταρρύθμιση. Ταλαντεύσεις, οπισθοδρομήσεις, μικροκομματικοί υπολογισμοί, δεν επιτρέπονται».

... βρε αποτέτοιε μου, σάλτα και γαμή...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πληρωμένο καθίκι της παγκοσμιοποίησης και της καταστροφής της χώρας, μπορεί να μας αφήσει χρόνους ΣΗΜΕΡΑ για να πάψει τουλάχιστον να μιλάει? Αφού δεν είναι στην φυλακή, ως όφειλε...
Καλημέρα παιδιά, δεν ξεκινήσαμε καλά μου φαίνεται...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρούμενη παρέα χτες και ειλικρινά χαίρομαι όταν οι φίλοι μου είναι χαρούμενοι.
Αλλά θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο σκεπτικιστής.

Διάβασα λοιπόν στα χτεσινά σχόλια ότι περίπου είναι καλό που είχαμε 300 εκ. μείον στα έσοδα τον Ιανουάριο!
Ο ΦΠΑ στα τάρταρα (κάτι πολύ σημαντικό δείχνει αυτό, έτσι?) αλλά οι "αρμόδιοι" αισιοδοξούν και προσδοκούν ότι τα έσοδα θα βελτιωθούν τους επόμενους μήνες και δεν θα υπάρχει τρύπα λόγω:
1. Του φόρου εισοδήματος (το οποίο μειώνεται συνέχεια, χώρια η ανεργία, χώρια που μας μιλούσαν για μειώσεις στην παρακράτηση στα χαμηλά εισοδήματα και μας βγήκαν αυξήσεις) και
2. Των φόρων στα ακίνητα, δηλαδή από την ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ των ακινήτων (για όνομα του Θεού) χωρίς να καταλαβαίνουν (έτσι δείχνουν τουλάχιστον) ότι πολύ γρήγορα θα πάρουν τον πούλο ΚΑΙ από εκεί με τόσα χαράτσια μαζεμένα να πέφτουν στα κεφάλια μας τους αμέσως επόμενους μήνες. Έχουμε καταλάβει τι μας περιμένει αύριο με τόσα χαράτσια να ταχυδρομούνται από στιγμή σε στιγμή και να τρέχουν παράλληλα και τα υφιστάμενα?
Και μετά;
Και μετά…αυτόματες περικοπές (είναι όλα ρυθμισμένα παιδιά) από τον Απρίλιο…και ξέρουμε όλοι πολύ καλά από ποιους θα γίνουν.
Η χώρα δεν πάει καλά παιδιά κι εμείς μαζί της.
Όχι, εγώ δεν είμαι τόσο χαρούμενος, για να μην πω καθόλου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η καταληκτική παράγραφος από το χτεσινό άρθρο του Θ.Μ. στον κάπιταλ με θέμα « Το επόμενο κραχ είναι τόσο κοντά...»
«Η ανθρωπότητα δεν πρόκειται να χαθεί. Όπως συνέβη και στο παρελθόν οι κανόνες θα γραφτούν από την αρχή και θα τους ορίσει αυτός που έχει την ισχύ και την δύναμη στα χέρια του. Στο μεταξύ, είναι βέβαιο ότι θα βιώσουμε καταστάσεις που δεν τις είχαμε φανταστεί ούτε καν στους χειρότερους εφιάλτες μας. Όχι κατ΄ ανάγκη σε δύο ή πέντε χρόνια. Και σίγουρα όχι με έναν γραμμικό τρόπο. Θα έχει προηγηθεί η ανάκαμψη και ο εφησυχασμός.»
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1725306

Όχι, εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.

Bondexj είπε...

καλημερα... μαλλον θα αλλαξω nick.... καλη αρχη με ενα τραγουδακι... και οι bondades αγαπουν τη μουσικη.. http://www.youtube.com/watch?v=J0LfizgysKc

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και εσύ χαμογελαστό παιδί που από το 4 πήγες στο 27% δεν φτάνει μια αποπομπή από μια επιτροπή της Βουλής. Διαγραφή και στιγματισμός το λιγότερο και σκληρή γλώσσα για να μην τολμήσει κανένας άλλος.
Αν δεν βγεις αύριο κιόλας να τα πεις καθαρά και ξάστερα, να κάνεις ένα πρόγραμμα της προκοπής, να πετάξεις έξω τους διάφορους «δήθεν» που αλωνίζουν μέσα στο κόμμα σου και να χαράξεις μια ξεκάθαρη πορεία, τότε δυστυχώς είσαι «στημένος» και σου φτάνει να χαρακτηρίζεσαι απλά 2ο κόμμα και …αυτό είναι. Έχουμε τους 71 βουλευτές μας, τις θεσούλες μας, την προβολή μας, τις αποζημιώσεις μας (αφορολόγητες κατά 70%) …μια χαρά.
Εκτός κι αν πήρες «γραμμή» και εντολές από Αμερική και Γερμανία, όπως λένε οι κακές γλώσσες, να μην πέσει προς Θεού η Κυβέρνηση μέχρι τις γερμανικές εκλογές και ρίχνεις νερό στον μύλο της.
Αλλά easy come easy go…να το θυμάσαι αυτό.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Jοhn, ωραίος ο Ορφέας!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη ωραία αλλά περίεργη η κατσίκα σου, προσπαθούσα για ώρα να καταλάβω τι όργανα έπαιζαν, για κιθάρες δεν είμαι τόσο σίγουρος αν είχαν πάντως!

Bondexj είπε...

Σας διαβαζα πολυ φορτωμενο Κε Πανο, και ειπα να χαλαρωσω λιγο το κλιμα...οπως μου λενε και τα παιδια μου, οταν εκνευριζομαι και φωναζω σπίτι ,''βαλε μπαμπα λίγο μουσικη να χαλαρώσεις''..χχαχα

Bondexj είπε...

o

Money είπε...

Ωραίο άρθρο. Ευχαριστούμε Μιχάλη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χωρίς το κύριε παρακαλώ John.
Πως να μην είσαι φορτωμένος όταν βλέπεις τόσα να συμβαίνουν γύρω σου και οι άλλοι οι χορτάτοι και πουλημένοι ενδιαφέρονται περισσότερα για τα "θεμελιώδη" δικαιώματα των νομίμων μεταναστών κάνοντας την πάπια για τα αντίστοιχα των νομίμων κατοίκων της χώρας που έχουν γίνει σκόνη εδώ και καιρό.
Μάλλον όμως είμαι η παραφωνία εδώ μέσα...

ThitaDelta είπε...

... χώστα βρε Πάνο, καλά τα λες

γι αυτό έβαλα το θέμα για να το αναπτύξεις ... όπως εσύ ξέρεις!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι άλλο να χώσω πια βρε Δημήτρη όταν στηρίζεις τις ελπίδες σου για επίτευξη των στόχων στα έσοδα στην υπερφορολόγηση και μόνο που κάποια στιγμή πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει με πάταγο?

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερρα
με ενα αρθρο για την πορεια του χαα

Γ. Πολίτης: "Το rebase τιμών θυμίζει «μίνι» 1999"
http://www.euro2day.gr/specials/interviews/133/articles/756563/Article.aspx

...και κυριε (σκετο)Πανο ...
νατα λες πιο ωμα

Bondexj είπε...

Το Κε αναφερεται απλα στην διαφορα ηλικιας που εχω κατα΄λαβει πως εχουμε.. δύσκολα μεν αλλα θα το διορθώσω..Οσον αφορά το θέμα της παραφωνιας που θείξατε, δεν νομιζω πως υφίσταται τέτοιο πρόβλημα ....είναι θεμιτό (για μένα) να εκφράζει ο καθένας μας τις απόψεις του και τους προβληματισμούς που ενδεχομέμως έχει. Άλλωστε και ο τίτλος του Blog έχει μέσα τη λέξη free. ΄Και με την ευκαιρία , παρακολουθώντας κάποιες , ανευ ουσίας, διενέξεις τις προηγούμενες ημέρες, καλό είναι να χαμηλώσουμε ΟΛΟΙ το <> μας, και να λαμβάνουμε υπόψη πως γραφουμε σε ενα blog με τίτλο.ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. Ευχαριστώ , και συγνώμη αν σας κούρασα.

Bondexj είπε...

χαθηκε το μας

Bondexj είπε...

ΕΓΩ

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΑΚΗ είναι που είναι φορτωμένος πρωί πρωί πες του και για την ηλικία του τώρα να έχουμε αλλά χαχα

Καλημέρα σε όλους

THE JUNIOR είπε...

ΜΕΡΑ!!!

ΠΑΝΟ μια χαρα ειναι το -300 για αρχη εχουμε το +300 απο το 12


αλλα πως αλλιως θα καταλαβουν οτι μαλακιες δεν εχει

η μπροστα η χαμενα πηγαν ολα.

και καλυτερα που ηρθε τον 1 μηνα για να κοψουν τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μαλακιες νωρις

ναι το ξερω ειμαι κωλοπαιδο.

Bondexj είπε...

Πολυ καλό...εκανα μλκια...καλη συνέχεια...

THE JUNIOR είπε...

καλα καστανα

εδω θελουν 3 χρονια για να φιαξουν αυτα τα πρωτα σχηματα

μπαρμπαλιας είπε...

...τσαμπουκαλεμενος ο μικρος μας σημερα....

ThitaDelta είπε...

Ωχχχχχχχ

τι ήταν αυτό Γιάννη που πέταξες για την διαφορα ηλικιας...

ανασκεύασε αμεσα ...

σε βοηθάω ... εννοούσες για την ωριμότητα του χαρτοφυλακίου, χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παπαγάλε πρόσεχε μην κουτσουλήσεις το χαλί του αφεντικού σου...

0,40 η ΠΕΙΡ σήμερα παιδιά...θα κλειδώσει, έχετε το νου σας.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Στα νουμερα μην βιαζεστε..δεν εχουν στειλει οι τραπεζες τα ποσα.
Παρ ολα αυτα σφιξιμο χρειαζεται..αλλοιως δεν βγαινει το μαγαζι.
Το ποταμι ομως δεν γυριζει πισω

giannhs kon είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ οτα τα έχει παρμένα ο ΜΙΚΡΟΣ πάμε σφαίρα τον χέζονται χαχα

καλημερα και στον ΜΙΧΑΛΗ

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΤΕ σιγουρο μπετέ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παιδιά εγώ στα 60 πλέον και κάντε τις αφαιρέσεις για να βρείτε τις διαφορές μας!

THE JUNIOR είπε...

επιτελους

το πρωτο ιδιωτικο μεσω σδιτ

ανωτατο ιδρυμα

διεθνες παν/μιο

Bondexj είπε...

38

THE JUNIOR είπε...

ο οτε ειχε καφαλαιοποιηση οσο ο

δορυφορος που πουλησε



giannhs kon είπε...

ΟΙ συνδυασμένες δυνάμεις τι γίνανε ?? να δείτε που αντί για χρηματιστήριο σήμερα θα το ρίξουνε στα τσιπούρα χαχα

THE JUNIOR είπε...

ιντρακατ πιστεουν οτι θα παρουν χαρτια σε αυτες τις τιμες

Bαγγελης gelato είπε...

πολυ πολυ καλημερα σας ....μετα τα μερακλωματα τα χθεσινα ας στρωθουμε στην δουλεια ...παρασκευη σημερα εχει πληρωμες

profit είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Το ΕΚΤΕΡάκι δεν πρέπει να ξεκουνήσει?

michele είπε...

Θα διπλωσει Ανδρεα..να ειχα τα νειατα σου Bondex χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...εν αναμονη
του μπαμ...
"η του μπουμ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

38 ή διαφορά μας? δεν το πιστεύω, μάλλον η ηλικία του είναι χαχα
Εντάξει μια μικροδιαφορά έχουμε δεν θα τα χαλάσουμε εκεί!

giannhs kon είπε...

ΑΝΤΩΝΗΣ και ΒΑΓΓΕΛΗΣ σορταρουν την αγορά

karaefthimiou23 είπε...

Καλημερούδια σε νιούς,νιές και μεσήλικες χαχαχα

THE JUNIOR είπε...

γυμνα απο κατω

αλλα αν πας να αφησεις χαρτια

αντε γεια!!!

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ

Bondexj είπε...

oxi...38 ηλικια..στα 22 με τις συνθηκες που επικρατουν δεν θα ηθελα να ειμαι...

giannhs kon είπε...

Α καλα χαχαχα

Καλημερα ΓΙΑΝΝΗ

giannhs kon είπε...

το Α καλα Πήγαινε στους πειρατές μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στους υπόλοιπους φίλους
Εντάξει ακόμα αισθάνομαι συνομήλικός σας και μακάρι να μην το έχω χάσει χαχα

Unknown είπε...



Members
2403 μηνύματα
LocationΤρελά Νερά!


Δημοσίευση 07 February 2006 - 09:25 PM

Μέλπω: Εδώ Μέλπω καλεί Ιβανόη ...over! Πες μου πως ακούγομαι τώρα!

Ιβανόης: Πιάνεις κομματάκι βραχνή over!

Μέλπω: Γκχα-γκχα! (βύξιμο και καθάρισμα λαιμού), Πες μου πως ακούγομαι τώρα!

Ιβανόης: Συντόνισε μικρόφωνο σου, συντόνισε μικρόφωνο σου over! Tώρα over!

Μέλπω: Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι εβγήκε εις την εξοχή και στο χλωρό χορτάρι! Πες μου πως ακούγομαι τώρα!

Ιβανόης: Πιάνεις καλά, πιάνεις σταθερά over!

Mέλπω: Και συνεχίζουμε αγαπητοί μας ακροατές το τζιναμωτό μας πρόγραμμα με ένα πολύ σπέσιαλ τραγούδι. Το χαρίζει η Ζωζώ η κουμπότρυπα στην Μέλπω την σφουγγάρω....

michele είπε...

Eδω που τα λεμε ουτε εγω,αλλα 38 μια χαρα θα ηταν.Απο οικονομικης πλευρας στα 38 ημουν το 1999.ΜΙΑ ΧΑΡΑ..
Υγεια να εχουμε ψυχικη και σωματικη,ολες οι ηλικιες εχουν την ομορφια τους.Μεχρι και του Μπαρμπα χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ ύποπτη η συμπεριφορά της 3Ε
Όλοι οι άλλοι κοιμούνται ή κάνουν

Unknown είπε...

Καλημερα καλημερα συντονιζουμε μικροφωνο ακομα ειναι νωρις.....Επανω παμε,

Bondexj είπε...

by the way....ποτε θα γινει το next meeting mic??? ευχομαι αυτη τη φορά να μπορέσω να έρθω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Βαγγέλη, είναι η ώρα και για το Γεράκι τώρα!

μπαρμπαλιας είπε...

η δικια μου ειναι οσο η δικια σου....
αφου ειμαστε Ναπολι μαζι...
μην κοιτας που το ξεπερασες χθες...
πιατσα δημαρχειου...
κατω απο το καστρο...
μονος σου ειπας

Bondexj είπε...

gm nick

Unknown είπε...

Αυτην την αντιδραση πολοι λιγοι την πιστεψαν,γιαυτο και δεν εχει πολλυ αερα μεσα

ThitaDelta είπε...

βρε Μιχάλη πολύ Πορτοσάλτε ακούς ...

michele είπε...

Θα σε..ειδοποιησουμε Bondex ..και θα τα καταφερεις.. Καλημερα Νικολα..
Χαχα Μπαρμπα ,μαζι ημασταν στη Ναπολι?? μια φορα περασα απο κει να δω μια μελαχροινη..ΧΑΟΣ

THE JUNIOR είπε...

διορθωνει η βιοχαλκο χαχαχα
23 στην 3ε απο jp



ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο

Άνοιξε και ο μάλαξ ο Κάλπικος.
Κανόνισε σήμερα γιατί θα σου κάνω επίσκεψη καμιά μέρα να τα πούμε από κοντά! Και όποιος άλλος θέλει...

THE JUNIOR είπε...

δεν ειναι αντιδραση


ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Bondexj είπε...

ok mic tx

michele είπε...

θΔ γιατι το λες?? ασε που εγω κοιμαμαι ο Πορτοσαλτε ειναι πρωινος

THE JUNIOR είπε...

μαλλον στο πρωινο deal

η σχεση θα ειναι υπερ τις ετε και οχι υπερ τις πειραιως.

ThitaDelta είπε...

... το "Υγεια να εχουμε ψυχικη και σωματικη"

είναι το μότο του

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα η ΠΕΙΡ κόλωσε στον 200άρη της αλλά το 0,40 το έχει σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το αυτό επιθυμούμεν και δι' υμάς ΘΔ χαχα

Andreas D. είπε...

Το τούβλο στην ΕΥΠΙΚ δεν θα το δούμε σήμερα?

michele είπε...

Πανο χαχα,Δημητρη,αυθορμητως το ειπα.Ταιριαξε.Αντε να ανεβει και η ΝΑΥΠ στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ της νουμερα.

Money είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Bondexj είπε...

ikea sto gap..lets see

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα στη παρέα.

Και νεα υψηλά σημέρα βλέπω κι ας γυρίσαμε λίγο

karaefthimiou23 είπε...

Επανατιμολόγηση της αγοράς άνευ κόλας.

THE JUNIOR είπε...

υπαρχει λογικος επενδυτης που θα παρει τωρα τραπεζα

θα παρει 1000 θα γινουν 100 και μετα τα βαλει λεφτα να γινουν 2000

δεν σας βολευει η καθυστερηση το σχεδιο δεν βγαινει.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το νέο εξάλεπτο βίντεο της Disney με τίτλο "Paperman":

http://www.youtube.com/watch?v=aTLySbGoMX0&feature=player_embedded

michele είπε...

Ανεβηκε ενα online γραφημα του Θαναση ΤΚ του τραπεζικου δεικτη ΔΤΡ

Επειδή είμαστε σε μεγάλες αντιστάσεις, πιθανόν να έδιναν δύναμη για υψηλότερα οι τράπεζες που έχουν δώσει σε καλό βαθμό θετικά μηνύματα.
Πάνω από τις κόκκινες γραμμές νομίζω πως είναι οκ.

michele είπε...

Καντε refresh

fasokinigos είπε...

Kαλημερα στη παρεα.....


Πολλα υποπτα συμβαινουν .....στις τελευταιες συνεδριασεις.....Και πρωτα απο ολα ο ογκος.....συνεχεια νεα υψηλα με @@@@@ρια ογκο....ουτε οι μετοχες πλησιαζουν τα προηγουμενα υψηλα τους.....παρολο που ο ΓΔ κανει νεο υψηλο...Σε καθε νεα κορυφη και μικροτερος ογκος......γγκκκκκρρρρρ..Γνωμη κανενας??

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΦΑΣΟ.
Ξαναβλέπουμε λοιπόν το τούβλο στην ΕΥΠΙΚ !
21,887 Χ 1,35...

νικος φαληρο είπε...

υπομονη αναμονη εως 14:00 που κλεινουν οι τραπεζες.Οι μαρτζινατοι ή πουλουν τωρα ή πληρωνουν θεσεις για να παραμεινουν.

fasokinigos είπε...

Καλημερα Αντρεα...

profit είπε...

Εκτός από φριγολετο έχω και επιλκ

THE JUNIOR είπε...

οταν πηγε στις 500 μοναδες ξερεις με τι ογκους πηγε.

ειδικα οταν εκανε νεο χαμηλο

THE JUNIOR είπε...

20.000 δεν ειναι τουβλο


ειναι να το παρει καποιος για να μην τρωει την ωρα

Andreas D. είπε...

Για τον ΕΠΙΛΚ:

στις 11:51:44 που λέτε, κάποιος αγόρασε μάρκετ 450,000 τμχ μέχρι το 0,50...!

profit είπε...

Αντρε μου είπαν αγοράζει ο ίδιος με κάθε επιφύλαξη..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Φάσοοοοο.Η αγορά ανέβηκε τις τελευταίες 50-60 μονάδες με κόλα και αερόφουσκες,δηλαδή fake άνοδο γι'αυτό και δεν ακολούθησαν οι μετοχές.

Όταν θα ξαναπάρει μπρος η ΔΕΗ τότε το ματσάκι θα ξαναγίνει real.Αν περιμέναμε απ'τις χρεοκωπημένες...

michele είπε...

Μπραβο profit ! Χαμος απο χαρτουρα σημερα οι Δονταδες ( οικογ.ΔΟΝΤΑ)

Φασο,σωστη παρατηρηση, ειμαστε στην 5η ανοδικη( προς το παρον) συνεδριαση.Ο καλος ογκος εγινε προχτες με 80,6 εκ. Πρεπει να εξαεριστει λιγο το συστημα.Επιμελως εξαερωνεται απο τους πωλητες με την ΕΕΕΚ να κραταει την ψυχολογια.Απαιτειται ογκος ΚΑΙ απο τις τραπεζες που δεν υπαρχει.Πιθανος καταλυτης η ( οντως πιθανη εντος του ΣΚ) τεχνικη αναβαθμιση της Fitch.Aλλοιως με τετοιο ογκο πανω δεν παει.

karaefthimiou23 είπε...

1026 και το χάσμα στο 1016 τα σημεία.

Unknown είπε...

προφιτ ,τελικα οποια πετρα και να σικωσουμε απο κατω εισαι Πληροφοριες δημοσιογραφικες ανεφεραν οτι ειδαν την κυρια σου να ψωνιζει πιατα γιατι εχτες στο τσακιρ κεφι τα εσπασες ολλα ,χα χα

THE JUNIOR είπε...

ξεχνατε εναν βασικο παραγοντα

λεγεται χρονος

11/2 ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

περναει ο καιρος και ερχονται

οι ανακοινωσεις.

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ σε ποιον τα λες συνέχεια?Μόνος σου μιλάς χεχε

Unknown είπε...

Για ποιον χρονο αναφερεσαι μικρε και ανακοινωσεις ???

fasokinigos είπε...

Καλημερα Καρα!+ Μικελε!......Δηλαδη να πιασω και να μαζευω λαου - λαου και ΔΕΗ που ΔΕΝ εχω??....χεχεχε.....Δηλαδη ΑΝ σπασει το 7.26....που την περιμενω??....6.80 και 6.30??

Andreas D. είπε...

Profit,
ποιος πούλησε σου είπαν? Μακάρι να σου βγεί... Έχω έναν φίλο με πολλά κομμάτια... αληθεύει οτι δεν έκανε καν πρόταση για την ΕΒΖ?

Μικρέ,
τα 21,887 έχουν μείνει απο χθές, ήταν περισσότερα...

michele είπε...

Να δουμε και ποιοι εχουν τι στη χρονια που περασε..μια χαρα τα λεει ο ΜΙΚΡΟΣ χεχε.Γεια σου Καρα χαλαρα σημερα .
Με τα λεφτα των αλλων οι καλοτοποθετημενοι πανω θα πανε..

michele είπε...

Εκει ειναι τα νουμερα Φασο ,αν την αφησουν.Αν γυρισει πανω απο 7.60 δεν παει σ αυτα τα νουμερα.

Ανδρεα ειναι εκτος απο την ΕΒΖ ο ΕΠΙΛΚ

George είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
profit είπε...

Βαγγέλη κι όμως αγορασε πιάτα απο το Mall απίστευτο!!!!

THE JUNIOR είπε...

μονος μου μιλαω καρα
μπας και ακουσει ο σαμαρας οτι περασε το 1/2 τριμηνο.
και ερχεται η τροικα και ουτε την εβζ δωσαμε.


THE JUNIOR είπε...

ο τσιπρας για να βρει
πρεπει να μιλησει ο σοφος λαος
στις καλπες για να βγει ο τσιπρας


μετα την μαλακια που εκανε αν κανει παλι την ιδια


ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.


karaefthimiou23 είπε...

Έτσι είναι Μικρέ,θέλει το καύσιμο τώρα.Παίζεται ωραία το ματσάκι...

THE JUNIOR είπε...

Δημοσιεύθηκε: 12:17 - 08/02/13
Με την ανεργία να διαμορφώνεται σε υψηλό 16 ετών και με έναν στους πέντε βρετανούς να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ο αριθμός εκείνων που καταφεύγουν στις τράπεζες τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει εκτιναχθεί. Όμως, δεν είναι μόνο οι φτωχοί που χρειάζονται πλέον βοήθεια


ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

20% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟ Η.Β

Andreas D. είπε...

40,000 τμχ ΠΡΟΦ στο 0,90 ??

νικος φαληρο είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/30195/ton-kleidwsan-gia-na-mhn-ton-lintsaroyn/
παλιοκαθαρμα προδοτη αχυρανθρωπε κυνηγημενος να εισαι για παντα.

michele είπε...

Ξεχασα Ανδρεα,τι γραφημα εβαλα χτες βραδυ??

μπαρμπαλιας είπε...

Μικρε μας
στην Βρεττανια υπηρχε φτωχεια ανεκαθεν...
δεν ειναι τωρινο
απο τον καιρο που οι αποικιες δεν...γιοκ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
αν δεν κάνω λάθος, έβαλες την ΚΛΕΜ...! χαχαχα
άσχετο: δεν άντεξα και βούτηξα ΕΠΙΛΚ στο 0,5220...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα Νίκο πέστα...
Εξύμνησε τον γελοίο τον Μπουτάρη και τον Ραγκούση για τον νόμο του
Αμετανόητος και προκλητικός αλλά κάποια στιγμή που δεν θα τον φυλάξουν τόσο καλά...

giannhs kon είπε...

Εκείνη η αντίστροφη μέτρηση του ΑΛΕΧ σε ποιο νούμερο να είναι ??

michele είπε...

Ναι Ανδρεα,εβαλα την ΚΛΕΜ.
Παρεα με μια αλλη χεχε

profit είπε...

ωχ Αντρέα τα δικά μου πήρες??

Andreas D. είπε...

Profit,
το έκανα για να σε βοηθήσω... που να φανταστώ οτι θα τα δώσω στο 0,57!!
χαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
μια χάρη... αν μπορείς να δεις τεχνικά την ΑΡΑΙΓ και την ΕΛΤΟΝ...
Ευχαριστώ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Σταματησε λογω κακοκαιριας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για την alpha το 1,46 σε κλεισιμο εγινε 1,50

giannhs kon είπε...

χαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Κάντε υπομονή
κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός
Κάντε υπομονή
μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Αλέξανδρε.

michele είπε...

Καλημερα ΑΛΕΞ,θα ριξω μια ματια,αργοτερα θα πω Ανδρεα..

Andreas D. είπε...

Εντάξει Μιχάλη.

THE JUNIOR είπε...

Κι μονο που δεν βλεπω αναφορες

οτι πιασαμε νεο υψηλο σημερα

μαλλον σαν θετικο το λαμβανω

TheHawk είπε...

Καλησπέρα σε όλους...

ThitaDelta είπε...

Τσάμπα τα πατατάκια και τις μπύρες που πήραμε Αντώνη ...

για να παρακολουθήσουμε την αναμετάδοση...

michele είπε...

Kαλησπερα Αντωνη..δεν ηταν καλη μερα για αναμεταδοση φαινεται Δημητρη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα κι από μένα στους προηγούμενους φίλους.
Στην πρώτη ώρα είχαμε 9 εκ
Σε άλλες δύο ώρες άλλα 9
και τώρα σε μια ακόμα ώρα πάμε για τα 22 ( άρα +4 )
Συμπέρασμα;

Κάτι πρέπει να γίνει προς το τέλος

TheHawk είπε...

Καθηστε ρε παιδια να συντονιστουμε...οι πληροφοριες που δινει ειναι σαν matrix!!!!

Unknown είπε...

Συμπλεω μαζι σου πανο,εχει αφιση κατι για το τελος,αλλα μπορη και να εμφανιστη,αυτη η αποκλιση την δευτερα με ανοδο στο 1050

karaefthimiou23 είπε...

Συμπέρασμα:μαξιλαράκι και χρρρρρρρρ

Και από Δευτέρα,πάρτε γαβάθες ποπ κορν για το υπερθέαμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε, για να δούμε
Τους έχω ικανούς για κάτι χοντρό προς τα πάνω ή προς τα κάτω!

Andreas D. είπε...

Στον επόμενο τόνο θα είμαστε συν...
στον επόμενο τόνο θα είμαστε πλην...
στον επόμενο τόνο θα είμαστε...

Unknown είπε...

Πινουμε και κανα 2 μπυρες για να ευθυμισουμε,καρα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

στον επόμενο τόνο θα είμαστε σπλην (+-)

Andreas D. είπε...

ΠΑΝΟ,
άρα θα κλείσουμε μία η άλλη...
Τρελός ύπνος...
τουλάχιστον στην ΕΥΠΙΚ δεν κοιμούνται... στο 1,35 πουλάνε 33,333 τμχ

Unknown είπε...

Σκουπιζουνε στα χαμιλα,τον οτε,προβλεπουμε,για αντιδραση,πανο

Unknown είπε...

και ο φουρλακος καραδωκει,για το2.65,ισως σημερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι σε αναμονή λοιπόν
Τσίμπησα λίγα ευπίκια και σεντρίκια πριν και βλέπουμε

Money είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Αντε ,χαμηλο ημερας,μπας και ξυπνησουμε..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Χαλαρά πράγματα στο ΧΑΑ, βαρετή συνεδρίαση, δεν με χαλάει να κλείσουμε στο μείον, καμία όρεξη για πράξεις εκτός αν δουμε τίποτα ενδιαφέρον στο βαθύ κόκκινο....

Μπράβο και στο Michele που και οι 2 χθεσινές ειναι στους θετικούς της ημέρας.

michele είπε...

Καντε ανανεωση...γραφημα του ΤΚ για ΕΕΕΚ...Προβληματιζει?

ArTaXiA είπε...

Χαιρετώ την παρέα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια προχθές.

michele είπε...

ARTAXIA ,oποιος τα ειπε τα πιστευει να εισαι σιγουρος.Καλησπερα.

TheHawk είπε...

Καλησπερα στον Artaxia...εξαιρετικο blog....

ΓΔ ..Πολλαπλες εξηγησεις οπως παντα για την σημερινη ημερα..εαν..εαν..
εδω ειμαστε κ παρακολουθουμε..

ArTaXiA είπε...

Ευχαριστώ και πάλι.

ThitaDelta είπε...

Καλησπέρα Artaxia

... εξαιρετικός αλλά πολύ σπάνιος βρε παιδί

michele είπε...

Κανντε και μια ανανεωση ακομα ,ενα ενδιαφερον στατιστικο απο τον ΤΚ

ΕΕΕΚ:Περίοδος Υπερβολών. Ποτέ στο προηγούμενο έτος δεν είχε τόσες ανοδικές συνεδριάσεις.

Money είπε...

To ΑρΤαΧιΑ είναι από το Τέχνη της Αξίας;

karaefthimiou23 είπε...

Πάμε πρίμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια ερώτηση
Μετά από 7 ανοδικές δεν επιτρέπεται μια καθοδική για την κόκα?
Γιατί εδώ κοιτάμε το κερί το ωριαίο αν δεν κάνω λάθος και δεν περιμένουμε το ημερήσιο?

ThitaDelta είπε...

... έτσι γίνεται με την κοκα-κολα,

πάει με όλα και κυρίως για τη

χώνεψη.

George είπε...

Μια ερωτηση εχω κοιταμε το κερι το ημερησιο στις 1600???????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάποιος αρχαίος Πέρσης είναι μου φαίνεται

karaefthimiou23 είπε...

Η κόκα να κάνει στη μπάντα,να περάσουν τα κομμάντα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολλά μαζί έπεσαν στις 4.04 !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λάθος διατύπωση δεν είναι ωριαίο αλλά ημερήσιο όπως διαμορφωνόταν μέχρι την ώρα εκείνη

George είπε...

Πανο ασε στο 60λ εχει 5 κερια red....αυτο ειναι το ημερησιο...και μερικα ασπρα....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ακιινητα ολα εκτος απο τα δικα μου που πανε...... κατω

GIANNHS006 είπε...

Coca-Cola 3E: Αυξάνει τιμή-στόχο στα 23 ευρώ η JPMorgan

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ταυτόχρονη η απορία, αλλά το διόρθωσα μετά

George είπε...

Βρε Πανο γραφουμε την ιδια ωρα....χα χα

michele είπε...

Αλεξ στο τελος ..ξυριζουν το γαμπρο.Παντως η ΕΕΕΚ ξυρισμενη θα ειναι παντως χεχε

giannhs kon είπε...

Αγορά λίγες ΕΤΕ ακόμα μήπως και ξυπνήσει το ταμπλό
Καλό απόγευμα σε όλους

νικος φαληρο είπε...

να παραθεσω μουσικο ψυχαγωγικο ιντερμεδιο με μια γλυκεια σκοτσεζικη φωνη με την ευχη να επιτευχθει ο τιτλος του τραγουδιου και να μειωθει η πτωση στο μηδεν.
http://www.youtube.com/watch?v=F3CYgQcw_Zc

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αγριευουν τα πραγματα ,αντε μηπως γυρισουν τα αναποδα τα δικα μου.
Michele ποτε επιστρεφει ο Στρατηγος?

michele είπε...

Για τον Ανδρεα: Η ΕΛΤΟΝ κατα τη γνωμη μου ειναι σε ξεκινημα διανομης σ αυτα τα επιπεδα .Εφτασε την περιοδο 8-9-10/2007!! οπου επισης εγινε διανομη.
Ισως εχει λιγα περιθωρια προς τα πανω αλλα... εγω την ακουμπαγα οταν ηταν στα 0,50

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Γιάνναρε και χαιρετισμούς

ThitaDelta είπε...

... έχω ακονίσει το μαχαίρι μου

... τις έχω ακουμπήσει μαλακά - μαλακά στο γόνατό μου

... και αν δεν έρθει αυτό το 0 σύντομα

θα τις σφάξω σα τραγιά

(μπρρρρρρ ανταριάστηκα ...)

michele είπε...

Ο στρατηγος Σαλλας εννοεις Αλεξ? Αν εννοεις για τον δικο μου εχει επιστρεψει ηδη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

χαχαχαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πως πηγε η επιθεωρηση?

νικος φαληρο είπε...

τα στοπς τα βραχυπροθεσμα δεν εχουν διασπαστει.Αναμονη για κλεισιμο

michele είπε...

Ολα τελεια ,λαμπουν ολα!
Το 1029 το ηθελα για να πω την αληθεια σημερα

Unknown είπε...

προς το παρον δεν ανησιχουμε....Η 3ε εχει και νεο πισω της

TheHawk είπε...

παντως στο εβδομαδιαιο..δεν κλεινουμε ασχημα....μαλλον το αντιθετο θα ελεγα...κ οταν ανυσυχεις στο τρεχον frame..πηγαινεις στο μεγαλυτερο..ή κάνω λάθος..?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Σωστα Νικολα ,τι βαρεμαρα σημερα
να ναι καλα ο Τιτανας που με κραταει σε αξιοπρεπες επιπεδο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Στο μικροτερο εννοεις,οπου τα σημαδια ειναι πιο γρηγορα,και μπορεις να κινηθεις με πιο μεγαλη ακριβεια

George είπε...

Εκανα ενα σχολιο πριν δυο μερες για το αναπ. καρφι τις ΕΠΙΚ Ο/Η Georgeείπε...
κατι δεν μου αρεσει ευπικ στο 60λ.....

6 Φεβρουαρίου 2013 - 4:15 μ.μ.
απαντηση σε αυτο πηρα απο Μικελε και ειπε δεν τα βλεπουμε τα κερια μεσα στην συν/ση και κοιταμε το ημερισιο οτα τελος της συνεδριαση για να βγαλουμε συμπερασματα για την επομενη μερα.... ισχυει

νικος φαληρο είπε...

κε αντωνη οπως λενε, με οτι ταχυτητα ανεβαινεις την ανηφορα με την ιδια την κατεβαινεις.Με το frame που μπαινει καποιος νομιζω με το ιδιο πρεπει να βγαινει.Τη γνωμη σας θα ηθελα φιλοι

Andreas D. είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη...
θα κάνω το κουμάντο μου...

Unknown είπε...

Η μετκα σας αρεση ???

George είπε...

there’s none so deaf as those who don’t want to hear

TheHawk είπε...

Νικο..συμφωνω κ διαφωνω...

Αλέξανδρε, κοιταξα να δω εαν εχει επηρεαστει απο το σημερινο κερι...

Εγω βλεπω συσσωρευση τα ψηλα του ΓΔ..παιρνω σημα αγορας απο PrO (30,10,10) (ολα στο weekly)...

Προσπαθω να αξιολογω ολα τα στοιχεια...για να βγαλω καποια συμπερασματα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Βαγγελη νομιζω οτι θθα χρειαστει μια ανασα καπου εδω,εχειδιασπασει δυο διαδοχικες γραμμες λαιμου και αυτο εοναι σπανιο.

TheHawk είπε...

το σημερινο κερι μπορει να ειναι βεβαια ενας προπομπος..οπως στις 24.1...δεν ξερω...
θα κινηθω αναλογως..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Hawk ειναι θεμα ..οπτικης γωνιας.
Ωπος γνωριζεις καλα, παντοτε ελεγχουμε την boss trend,δηλαδη εαν εισαι ημερησιος παικτης ξεκινας στην αρχη της εβδομαδας με το εβδομαδιαιο διαγραμμα τα συμπερασματα του οποιου ισχυουν για το επομενο πενθημερο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε παιδιά καμιά απάντηση στο δικό μου 4.04 όπως το επαναδιατύπωσα στις 4.08?
Το ξέρω βέβαια ότι είναι η μετοχή με το κύριο βάρος στον δείκτη.

TheHawk είπε...

εγω περιμενω αλλη μια ανασα στην μετκα...χεχεχε...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ιδέα για το Σαββατοκύριακο...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/atomika-pastitsakia.html

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ενα λεπτακι Πανο.
Οποτε καθε μερα ελεγχεις το βασικο σου time frame εφοσον εισαι ημερησιος.Τωρα εαν δεις στο ημερησιο κατι που σε φοβιζει δεν πας παλι στο εβδομαδιαιο .αυτο το εχεις ηδη μελετησει και δεν προλαβαινει να αλλαξει οσο γρηγορα αλλαζει το ημερησιο,αυτο εννοω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε Αλεξανδράτε το μυαλό σου στο φαγητό συνέχεια? χαχαχα

TheHawk είπε...

Σωστα Αλέξανδρε..απλα επειδη εμειναν μονο 30λ για το κλεισιμο της εβδομάδας..
λεω ας παω να δω τι γινεται κ εκει...

Unknown είπε...

Ευχαριστω Αλεξανδρε,ναι θα κοντασταθη,αρα μας μενη μονο η Μα κε μπελα ????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι είχα πει ότι μας το φυλάνε για το τέλος το χοντρό

Χάσαμε το 1026 και μένει το γκαπ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Πανο ο Θανασης που εγραψε για την coca cola ειναι της λεγομενης σχολης της επιστημονικης τεχνικης αναλυσης που βασιζεται στην στατιστικη και στα επαναλαμβανομενα τεχνικα φαινομενα,υποπτευομαι οτι δεν μιλαει για το κερι καθεαυτο αλλα για την εναρξη καποιου σχηματισμου που εχει στο μυαλο του ,αλλα θα μας το πει καποια στιγμη ο ιδιος

TheHawk είπε...

εχουμε 1022 κ 1011...για τους γρηγορους..

μπαρμπαλιας είπε...

οι ξενοι εχουν μπαλ-μασκε...
και ο μουτζουρης με την γκαντεμια του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οκ hawk και αυτο ειναι μια σωστη προσεγγιση δεδομενου του χρονου

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 237   Νεότερο› Νεότερο»