Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

X.A.A. LIVE 

        



                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΓΕΚΤΕΡΝΑ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ.. 
και
Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΗΣ...

Μετοχη με πολυ τεχνικα χαρακτηριστικα ,οπως παρατηρουμε στο γραφημα. Δυο φορες,στις διορθωσεις Φεβρουαριου -Μαρτιου  και Μαιου,η μετοχη βρηκε στηριξη στον απλο 200 αρη,την τελευταια φορα δε και στην γραμμη λαιμου D στα 1,85 ευρω.
Μετα την αναπηδηση του ,ο τιτλος επεστρεψε εντος του παλιου καναλιου ( με σχετικη πλεον σημασια) DP  και εκλεισε για 2η συνεχομενη συνεδριαση πανω απο τον απλο κμο 100 ημ.
Η μετοχη φαινεται να προετοιμαζεται για την ανοδικη διασπαση της γραμμης F στα 2,25 ευρω που αποτελει και γραμμη λαιμου του σχηματισθεντος ωκω.
Επικυρωμενη ανοδικη διασπαση αυτο του επιπεδου ,θα προδωσει ιδιαιτερη ανοδικη ορμη στην μετοχη,ειδικα αν επισυμβει με αυξημενο ογκο,με ελαχιστο στο τα 2,78 του Ιανουαριου και με αυξημενες πιθανοτητες για καινουργια τοπικα υψηλα.
Αδυναμια διασπασης της F θα φερει οπισθοχωρηση στον τιτλο,με καλη ομως στηριξη στα 2 ευρω,πριν αποκτηθει μεγαλυτερη δυναμικη για χαμηλοτερα επιπεδα.
...........................................................................................................................

Spiegel

«Είναι ο Μπαράκ Ομπάμα φίλος για την Ευρώπη;» διερωτάται ο Γιάκομπ Αουγκστάιν, αρθρογράφος στο γερμανικό περιοδικό Spiegel, με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις της NSA πολιτών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Γερμανών.
«Είναι ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι ο πρώτος αφρο – αμερικανός πρόεδρος. Είναι ένας έξυπνος δικηγόρος. Και έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης. Αλλά είναι φίλος; Οι αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν επιβεβαίωσαν αυτό που θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν εδώ και καιρό: ότι μας παρακολουθούν. Και είναι οι Αμερικανοί που το κάνουν αυτό» γράφει ο Αουγκστάιν.
Η δεύτερη επίσκεψη του Ομπάμα στο Βερολίνο, στιγματίστηκε από τις αποκαλύψεις για τις τεράστιας κλίμακας παρακολουθήσεις πολιτών από την NSA, ωστόσο, η γερμανική κυβέρνηση δεν δείχνει πρόθυμη να φέρει τον αμερικανό πρόεδρο προ των ευθυνών του. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς Πέτερ Φρίντριχ «δεν συμπεριφερόμαστε έτσι σε φίλους»: δεν αναφερόταν στο γεγονός ότι οι Αμερικανοί τους παρακολουθούν όλους, αλλά στις αντιδράσεις για αυτές τις παρακολουθήσεις.
«Η αντίδραση του Φρίντριχ είναι παράδοξη μόνο επιφανειακά και μπορεί να εξηγηθεί εξετάζοντας την γεωπολιτική πραγματικότητα» εξηγεί ο συντάκτης. Και συνεχίζει: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι, προς το παρόν, η μοναδική παγκόσμια δύναμη – και ως τέτοια το μοναδικό πραγματικά κυρίαρχο κράτος που υπάρχει. Όλα τα υπόλοιπα κράτη είναι εξαρτώμενα από τις ΗΠΑ – είτε ως εχθροί είτε ως σύμμαχοι. Και επειδή οι περισσότεροι προτιμούν να είναι σύμμαχοι, οι πολιτικοί – συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας – χαμογελούν και κάνουν υπομονή».
Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον Αουγκστάιν, είναι η NSA δρα κατ” εντολή της αμερικανικής κυβέρνησης και οι ενέργειες είναι καθ” όλα νόμιμες: έχουν επικυρωθεί από την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία, τους Δημοκρατικούς, τους Ρεπουμπλικάνους, τη Βουλή των Αντιπροσώπων, τη Γερουσίας και το Ανώτατο Δικαστήριο. «Ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός της NSA; Η ασφάλεια, όπως λέει το όνομά της; Δεν έχει σημασία το σύστημα ή ο σκοπός: ένας άνθρωπος που παρακολουθείται δεν είναι ελεύθερος. Και κάθε κράτος που συστηματικά αντίκειται στα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμη και στο όνομα της ασφάλειας, δρα εγκληματικά (…) Το καθεστώς που κυβερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα ενεργεί με απολυταρχικό τρόπο, όταν αφορά στον απόλυτο έλεγχο που θέλει να έχει. Ο μαλακός απολυταρχισμός δεν παύει να είναι απολυταρχισμός» επισημαίνει ο Αουγκστάιν.
Ποια θα πρέπει να είναι η αντίδραση της Ευρώπης σε αυτή τη συμπεριφορά; Σύμφωνα με τον γερμανό αρθρογράφο, παρότι η Ευρώπη βρίσκεται εν μέσω κρίσης, είναι η μόνη που μπορεί να διαλύσει την αμερικανική φαντασίωση για παντοδυναμία.
«Μία επιλογή θα ήταν η Ευρώπη να δημιουργήσει το δικό της σύστημα δικτύων για να αποφύγει την αμερικανική παρακολούθηση (…) Μία πιο ρεαλιστική λύση θα ήταν να υποχρεώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να σεβαστούν τους ευρωπαϊκούς νόμους. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει τη δύναμη να το κάνει αυτό. Το προσχέδιο για μία οδηγία για την προστασία των δεδομένων ήδη έχει παρουσιαστεί. Τώρα μένει να εφαρμοστεί. Όταν αυτό συμβεί, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα μπορούν να «ποδοπατήσουν» τον ευρωπαϊκό νόμο, αλλά αν αμερικανικοί κολοσσοί όπως η Google, η Apple, η Microsoft και η Facebook θέλουν να συνεχίσουν να βγάζουν χρήματα από μισό δισεκατομμύριο Ευρωπαίους, θα πρέπει να σεβαστούν τους νόμους μας.

Όσες εταιρείες συλλαμβάνονται να παραδίδουν δεδομένα με αθέμιτο τρόπο θα πληρώνουν πρόστιμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι εταιρείες θα ασκούν πιέσεις στην κυβέρνησή τους. Η πρόταση ευελπιστεί να ορίσει αυτό το πρόστιμο στο 2% των παγκόσμιων εσόδων της επιχείρησης. Αυτά είναι πολλά χρήματα – και επίσης μία γλώσσα που η Αμερική καταλαβαίνει» καταλήγει ο Αουγκστάιν.

 Πηγή :www.politis-gr.com.

80 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

2ΔιεθνέςΦεστιβάλΤσίρκου

στηΤεχνόπολις

Σάββατο 6 - Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Aκροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, παίρνουν μέρος σε μια 2ήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers' market και open stage για νέους καλλιτέχνες.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 17.00, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο και από τις 17:00 και μετά, θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες τις πόλης καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους. Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας στους φούρνους

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Κυρίες και Κύριοι. Πολύ παστέλι το μενού. Καλημέρα πρωινέ.

ThitaDelta είπε...

... καλημέρα, καλημέρα

στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου δεν θα υπάρχουν έλληνες κλόουν

... τους έχουμε στείλει στο κοινοβούλιο

giannhs kon είπε...

Απα πα κακία χαχα για να μην κερδίσουν πάλι κάνετε τα πάντα . ντροπή

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ και LEFTO

ευαγγελος είπε...

καλημερα στη καλη παρεα!

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΚ?? ΕΛΕΟΣ !!!

Εντάξει... είναι η καλύτερη μετοχή του ΧΑΑ... το εμπεδώσαμε... χαχαχα

Γεράκι είπε...

καλημερα σας....

μπαρμπαλιας είπε...

πεφτουν και τα συμμαχικα...
καλημερα ολους

μπαρμπαλιας είπε...

το ταμπλε δειχνει για τις τραπεζες...
'Η η ΑΛΦΑ ειναι φτηνη και πρεπει να τρεξει...
'Η οι αλλες ειναι αερα πατερα και φουσκες..
διαλεγετε

ThitaDelta είπε...

... καλά πάμε από τα πρώτα στησιματάκια

την σεντρ για κάποιο ανεξηχνίαστο λόγο θέλουν να την ανοίξουν στο 0.246 με την ταυτόχρονη εισαγωγή εντολής αγοράς και πώλησης 1500 τεμ

ευτυχώς ο ΟΤΕ θα αντιδράσει δυνατά

ThitaDelta είπε...

τα υπόλοιπα στο ταμπλέ

μπαρμπαλιας είπε...

και η ΕΥΡΩΒ στα ορη και στα βουνα.
ελα μνί στον τοπο σου...

cornelsen είπε...

Καλημέρα. Προσπάθησα να εφαρμόσω τος οδηγίες τού ΘΔ αλλά μετά από μια επιτυχή σύνδεση o Internet Explorer με ξανακρέμασε. Το γύρισα στο Google Chtome και δουλεύει.
Την καλημέρα μου.

μπαρμπαλιας είπε...

καλα τι παραμυθια πουλανε;;;
δεκα -10 -δις η ΕΥΡΩΒ.......

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους.Χαιρομαι Γιαννη Cornelsen αν τα καταφερες, κοπιαρα και γω τις εντολες Δημητρη για παν ενδεχομενο χαχα

Μπαρμπα υπολογισε ποσες μετοχες "παιζουν" αυτη τη στιγμη στην ΕΥΡΩΒ ..

Ανδρεα οπως φαινεται εδω :http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/search/label/%CE%93%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%9D%CE%91

η τελευταια φορα που ειδαμε ΓΕΚ ειναι πριν 2 μηνες χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

επομενως Μικ στη ΕΥΡΩΒ γινετα πουστια.
οι κωδικοι που εχουν απομεινει ειναι μετρημενοι...
και φυσικα τους γνωριζουν...
δατ μιινσ ...κονομι μεταξυ των...

michele είπε...

Ενα σφιχτο χαρτι Λιακο,παντα το πας οπου θες.. αλλα χωνεται κι ευκολα

Andreas D. είπε...

τα έδωσαν τα ΕΥΡΩΒ...

μπαρμπαλιας είπε...

καλα οι ΑΜΚ στις τραπεζες πετυχανε;;
ο Bloomes κατι ψιλοειπε...ισχυει;

ThitaDelta είπε...

@ cornelsen

είναι φανερό ότι κάποιο malware έχει προσβάλλει τον τρόπο ip resolving του pc σου (τοπική cashe ή/και αρχείο hosts) συνεπώς θα ξαναέχεις πρόβλημα και με τον "χρώμα"

Λύση

απενεργοποίησε όπως σου είπα την τοπική cashe

έλεγξε το αρχείο host όπως σου είπα

καθάρισε τον Η/Υ σου με ένα πρόγραμμα γενικευμένης αναζήτησης (πχ. ms windows essential δωρεάν αν έχεις νόμιμη έκδοση)

ενεργοποίησε το firewall σου

ενεργοποίησε τα block στον browser σου (java scripts κλπ.), ή αύξησε το default επίπεδο ασφάλειας σου σε high

κόψε τα μη γνωστά σου add-ons του browser σου (control panel -> internet options -> Programms -> manage add-ons

όταν "καθαρίσεις" ξαναενεργοποίησε την τοπική cashe

michele είπε...

Πες ρε Λιακο τι θες να πεις δεν σ επιασα..η Μουλαρα βγαινει απο τον stoxx 600,εξ ου και οι πιεσεις

Γεράκι είπε...

δημητρη

εαν μεσα στο host υπαρχει το site που με ενδιαφερει...τοτε ολα ειναι μια χαρα...?

τι πρεπει να προσεχω μεσα στο host?

ThitaDelta είπε...

... όχι αυτή είναι μια ανεπιθύμητη εγγραφή (προσβολής) και πρέπει να σβηστεί

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ThitaDelta είπε...

... γενικά μέσα στο hosts δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα (όλα να έχουν δίπλα τους το #)

εκτός ίσως από την λούπα αντρέσα πχ.
127.0.0.1 localhost

και τις διευθύνσεις προγραμμάτων εταιρειών που έχουν κρακαριστεί (για να μην κάνουν επαλήθευση)

μπαρμπαλιας είπε...

Δημητρη
οι διευθυνσεις που ειναι τικαρισμενες δεξια με πρασσινο...
θεωρουντε καθαρες;;;;;

ThitaDelta είπε...

π.χ Αντώνη τρέξε στην command console την εντολή για το site που παρατήρησες πχ. το blogspot

nslookup http://www.blogspot.com

η οποία παρακάμπτει την τοπική επίλυση και θα σου επιστρέψει την σωστή ip την οποία σύγκρινέ την με αυτή του hosts, για να καταλάβεις αν έχει "πειραχθεί"

ThitaDelta είπε...

μπάρμπα αν τις έβαλες εσύ ναι

αν όχι κάποιος άλλος τις έβαλε (πχ. ένα crack πρόγραμμα) και πρέπει να ελεχθεί τι είναι πίσω απ' αυτή την ip

Γεράκι είπε...

ναι χτες ειχα πολλες εγγραφες
αλλα σημερα λογω εκκαθαρισης που εκανα το πρωι...δεν βρισκω τπτ στο host...περα των εγγραφων με #

απο περιεργεια ρωταω για να μαθαινουμε...

μπαρμπαλιας είπε...

tks

ThitaDelta είπε...

χεχε, καλά κάνεις Αντώνη γιατί και τα σώβρακα θα μας πάρουν...

Γεράκι είπε...

Γ. Στουρνάρας: Σε στάδιο σχεδιασμού η δημιουργία Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων

ThitaDelta είπε...

... εντωμεταξύ πολύ φλερτ πέφτει με το 200ρη και δεν μ'αρέσει

Γεράκι είπε...

Ο Πειραιάς αλλάζει τους χάρτες του παγκόσμιου εμπορίου


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Το χρηματιστηριο εμπορευματων μας μαρανε χαχα.Καλοδεχουμενο φυσικα ..

cornelsen είπε...

michele
σε περίπτωση... προσλήψεων Ειδικών Μηχανοργάνωσης ο ΘΔ φυσικά προηγείται :)
Ευχαριστώ για τις βοήθειες ΘΔ

michele είπε...

Γιαννη ο ΘΔ ειναι over-qualified,ποιος ξερει ΠΟΣΑ θα θελει χαχα

michele είπε...

Οι νέες μετοχές από την αμκ της Εθνικής καθώς και η έναρξη διαπραγμάτευσης των warrants θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη 25 Ιουνίου.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, πολύ κομμάτι...

Γεράκι είπε...

δικαιολογιες για κατω... πολλες...

οταν αυτο αλλαξει..

ανεβαίνουμε..

εως τοτε....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Oλα γίνονται για να κλείσει η ΕΧΑΕ το gap της χαχα!

Andreas D. είπε...

Κώστα, που είναι το γκαπ?

ThitaDelta είπε...

5.96 στο 5.97 ψωνίσαμε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

5.96!!

Andreas D. είπε...

ευχαριστώ και τους 2...

michele είπε...

Ετσι ψωνια στα χαμηλα κανουμε,δεν κυνηγαμε..
εδω καποιοι ριξανε στο -7,5% το ΦΟΛΙ ,με αμεμ επεστρεψε ηδη λιγο καλυτερα

ευαγγελος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=K5pdrtt8DEA

michele είπε...

Καποιες μικρες προσφορες για τοποθετησεις υπαρχουν.Κατα τα αλλα εχεις δικιο Ευαγγελε!

michele είπε...

Berenberg: Ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί το 2014 και επιστροφή στην κερδοφορία το 2015 για τις ελληνικές τράπεζες

Andreas D. είπε...

Μπράβο στον ΚΑΝΑΔΟ... δεν μπορούσε να το κάνει χθες που είχα τόσα κομμάτια?

michele είπε...

Με το μπες-βγες συμβαινουν αυτα Ανδρεα..χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

χασαμε τον ΑΓΙΑΝΝΗ ...
και τον ομοσταυλο κυρ Χρηστο...
σιγουρα οι παραλιες ειναι καλυτερες..

michele είπε...

1,21% ειναι πλεον το ποσοστο της ΕΤΕ στην ΕΥΡΩΒ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

850 είχα με 6,42... τα έδωσα στο 6,50...

το πρωϊ τον περίμενα πιο χαμηλά...

michele είπε...

Το καταλαβα, γι αυτο μιλησα για..βιασυνη..συχνα σε γενικοτερα κακο κλιμα η ..ανταποκριση μιας μετοχης βγαινει λιγο καθυστερημενα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

H τώρα ή .... πάμε βόλτα τον σκύλο!

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα. Η συνεδριαση μουδινει την ευκαρια να ασχοληθω και με διαφορα αλλα θεματακια,εχοντας το ενα ματι στην κορδελα μπας και προκυψει τιποτα

michele είπε...

Αναμεσα στα λογια του κεντροαριστερου Ιταλου πρωθυπουργου LETTA
"..Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η συμβολική αξία της Ελλάδας ξεπερνά την οικονομική της διάσταση» πρόσθεσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
«Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δουλεύουμε μαζί σε πολλούς τομείς και σύντομα θα επισκεφθώ την Αθήνα, όπως έχουμε συμφωνήσει, για να ενισχυθεί η συνεργασία μας. Ένας από τους σημαντικότερους τομείς της είναι εκείνος του αγωγού φυσικού αερίου TAP (Trans Adriatic Pipeline), που από το Αζερμπαϊτζάν θα πρέπει να φτάνει μέχρι την Ιταλία»

ThitaDelta είπε...

Μιχάλη σου έστειλα mail...

μπαρμπαλιας είπε...

και η δικαιολογια της πτωσης απο τον Μ.Γελανταλι...

Βουτιά μέτριων συναλλαγών εν όψει της αυριανής λήξης «τριπλής σειράς προϊόντων» στα παράγωγα υπό τη σκιά της εξόδου της Εθνικής από τους διεθνείς δείκτες MSCI και στον απόηχο όσων διαδραματίζονται στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο.

Και βέβαια διορθωτική κίνηση και υπό την πίεση της πτώσης της Wall Street και των ευρωχρηματιστηρίων με αφορμή τις αποφάσεις της Fed και την αναζωπύρωση ανησυχιών για την παγκόσμια οικονομία.

μα ...Μιχαλακι μας οι ξενοι εχουν ξεσκιστει με απανωτα υψηλα...
και η μαϊμού ηταν στη φωλια της...
τωρα ακολουθαει;;;
αιδως μπρε...

michele είπε...

Σου απαντω εντος ολιγου Δημητρη..
Μπαρμπα καλα τα λεει ο Μιχαλακης τα ειπαμε και εδω
απλα σαν δημοσιγραφος αναφερει και τα του Ben the elicotter man χαχα

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

εσύ έκανες το 1 στο 0,7490 ?

χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα
Sell in June... έγινε τώρα μπάρμπα μου
Ότι και να λέει ο καθένας από τους κοντυλοφόρους από το ένα αυτί πρέπει να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν.
Τώρα θυμήθηκαν τα παράγωγα;
Από την Δευτέρα παίζει το έργο.
Τέλος πάντων από αύριο άνοδος για παρηγοριά στον άρρωστο.
Μια ματιά έριξα το μεσημεράκι, μίλησα με έναν φίλο και μετά βόλτα τον ...υποτιθέμενο σκύλο.
Το ίδιο θα κάνω ξανά τώρα.
Από τα χτεσινά που άργησα να διαβάσω λόγω του προβλήματος (σήμερα παίζει κανονικά ο υπολογιστής) το "Από την θεωρία στην πράξη" χτες στις 10.30 του spand που τα λέει τόσο απλά και τόσο αληθινά...
Και οι μαύρες τρύπες από την μη μετακύλιση ομολόγων από τις ΚΤ και από τον ΕΟΠΠΥ και και ...και καλά ξεμπερδέματα με τους τροϊκανούς. Μέσα έχουμε το τρίτο μέρος του θεάτρου σκιών το βράδυ.
Μα αφού πάμε τόσο καλά...γιατί;

Unknown είπε...

Αντρέ παίρνω όλη μέρα ψιλά market καθώς δεν βλέπω ιδιαίτερη διαθεση για κάτω απο 0.70€.

michele είπε...

Καλως τον Πανο, η μη μετακυλιση ομολογων δεν ειναι ειδηση νομιζω.Να την δουμε.
Καλως τον Ioannou ειπαμε 0,66-0,80 πραξε αναλογως χαχα

michele είπε...

Δημητρό απαντησα,εστω και καθυστερημενα

Unknown είπε...

Πάω να σπρώξω τον ΑΒΑΚΑ.

Λάδωσα και την αναπηρική οπότε κάτι θα γίνει.

michele είπε...

Ειδες ο Κουτλας Ιoannou σημερα?? χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

τι ειπε Μικε;;

michele είπε...

20% πανω Λιακο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ελα το 900 για να φαινεται καλύτερα στο ματάκι μας....

Καλησπέρα

Andreas D. είπε...

ήθελα να το γράψω κι εγώ για τον ΚΟΥΤΛΑ...

... ο καταδότης...

michele είπε...

Καλησπερα Αλεξανδρατε .Αndrew και ο Προδρομος φωναζε ( και δικαιως ενιοτε) και τωρα ειναι εξω..

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, δεν αντιλέγω....

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Andreas D. είπε...

Οι μετοχές οκτώ εισηγμένων στο ΧΑ εταιρειών θα περιλαμβάνονται, από τον ερχόμενο Νοέμβριο, στον δείκτη MSCI Emerging Markets, μετά την πρόσφατη υποβάθμιση της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς από τις ανεπτυγμένες στις αναδυόμενες αγορές από τον οίκο MSCI.

Αναλυτικά οι μετοχές που θα περιλαμβάνονται στον δείκτη και η στάθμιση που θα έχουν είναι οι εξής: Εθνική (19%), ΟΤΕ (19%), ΟΠΑΠ (18%), Alpha Bank (11%), ΔΕΗ (11%), Jumbo (9%), ΕΛΠΕ (7%) και Folli Follie (6%).

Σύμφωνα με την HSBC η υποβάθμιση της ελληνικής αγοράς στις αναδυόμενες θα προκαλέσει άμεσα εκροές περί τα 194 εκατ. δολάρια, για να εισρεύσουν όμως πάνω από 1 δισ. δολ, όταν οι αλλαγές στους δείκτες της MSCI τεθούν σε ισχύ τον Νοέμβριο.


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Ναι ναι Ανδρεα το καταλαβαινω,ετσι να λεμε τιποτα.. εκλεισε και το μαγαζι κατω απο τον 200 αρη

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση ..Αυτα ειναι Ανδρεα ,ας παιρνουν θεση μερικοι