Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

 

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΛΙΓΟ STRETCHING ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

11 σχόλια:

michele είπε...

Πολλα ανεβασμενα μερισματα ΠΑΙΡΝΕΙ το κρατος

ΟΛΘ-ΕΥΔΑΠ

ThitaDelta είπε...

αν αυτό είναι το στρέτσινγκ

άσε καλύτερα να αγχώνομαι με το χαα

michele είπε...

Xαχα ε μια δοση υπερβολης την εχει η εικονα

Τρ. Πειραιώς: Με ποσοστό 81,01% το ΤΧΣ Για την λιστα μας

michele είπε...

Προβληματίζουν τα στοιχεία για τις βιομηχανικές παραγγελίες. Μειώθηκαν κατά 1,3% ενώ οι αναλυτές έβλεπαν αύξηση κατά 1,2%.

Οριστε και ο λογος πτωσης του DAX .Εμ βεβαια,σταματησαν οι Ελληνες να παιρνουν Cayenne ,αφου τους τσακισατε

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους τους φιλους κ φιλες.Michele χαχαχα προσπαθω να γελασω με την φωτο αλλα βλεπω μια γενικοτερη κατηφια κ με χαλαει.Κ δεν αναφερομαι στο ΧΑΑ που κ αυτο μας τα εχει κανει να μην πω τι.Βεβαια συμεριζομαι οταν καποιος χανει λεφτα-κ εγω χαμενος ειμαι ετσι κ αλλιως-κ ευχομαι καποια στιγμη οι ανθρωποι να τα παρουν πισω.Αλλα εξω κ διπλα μας τα πραγματα ειναι λιγο τραγικα ρε γαμωτο κ γενικα βλεπω μια απογοητευση απο νεα παιδια που με στεναχωρει.Αποχαιρετησα κ ενα φιλο προσφατα για εξωτερικο κ με εχει συνεπαρει λιγο το ολο εργο.Τελος παντων δεν θελω να βαραινω αλλο τους φιλους.Να ξερεις η γωνια σου μας φτιαχνει την διαθεση μας κ επιδρα στην ηδη πεσμενη ψυχολογια μας προς το θετικοτερο.Να σε καλα ρε michele αλλα κ στα υπολοιπα παιδια.Ειστε ολοι αστερια.Καλο 3ημερο σε ολους του φιλους κ καλα να περασετε.Πρεπει να φυγω κ εγω
Υ.Γ Ισως τελικα δεν πρεπει να σκεφτεσαι μερικα πραγματα πολυ αλλα τι αλλο μαε εχει μεινει περα απο αυτο?

michele είπε...

ΟΠΑΠ-Intralot:"Έπεσαν" οι υπογραφές για τον τεχνολογικό πάροχο


Πηγή:www.capital.gr

Του "εφαγαν" 2 εκατομμυριακια του θειου

michele είπε...

Γιαννη μου, η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις.Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει χτυπηθει απο αυτην την κριση.Ξερεις καλα,οτι ημουνα απο τους πρωτους που υπεστησαν την κριση αυτη..
Ομως σκεφτομαι,οι γονεις μας,οι παππουδες μας,περασαν απο ενα πολεμο.Λιγο να διαβασει κανεις την πολιτικη και οικονομικη ιστορια της δεκαετιας του 50 καταλαβαινει.
Εκεινοι-οι δικοι μας ανθρωποι- και δουλεψαν και μεταναστευσαν και τα καταφεραν.
Ετσι -πιστευω- θα γινει και τωρα.Να παλεψουν οι πιο νεοι με ολες τους τις δυναμεις κι ας αισθανονταοι αδικημενοι.Οπως και οι πιο μεγαλοι που ειδαν τις συνταξεις τους μισες και δεν εχουν περιθωρια για ..αντιδραση.Αυτα απο μενα που ειμαι 20 χρονια στην ελευθερη αγορα..

Λευτερης είπε...

Γιάννη τα λες πολύ σωστά δυστυχώς. Η νέοι μας ειναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Τους χαλάσαμε το μέλλον. Τέλος πάντων Παρασκευή σήμερα, ας χαλαρώσουμε λίγο. Να περάστε ολοι καλά το Σ/Κ σας. Σας χαιρετώ από την αρχαία Επίδαυρο.

Unknown είπε...

συμφωνω οτι η ψυχολογια ειναι πεσμενη, αλλα ας προσπαθησουμε να θημηθουμε οτι καλο μπορουμε. συνηλθα φαινεται,μιχαλη ειναι απ την οπερα της πενταρας.
o Mack the knife ...[ για το στιχο οπου βγαινουν καρχαριες, λογοπαιγνιο με το δντ, τροικα κι αλλους καρχαριες]
δεν καταφερνω παντα να βρισκω τις καλυτερες κι εκτελεσεις. το θεμα ειναι οτι ακομα ζητανε mplack μανευ για να κλεινουν δουλειες..
τι να πεις..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Leftos ωραία παράσταση έχετε αυτό το Π/Σ στο θέατρο,... ελπίζω αύριο να έχει κανένα ψιλό αεράκι αύριο μην μας φάει η ζέστη...