Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

X.A.A. LIVE 

FACEBOOK: 5ΜΗΝΟ
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ 
The Return of the Native (6/8/1974)

©New York Times


Είχα γράψει και στο παρελθόν πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός της Ελλάδας από την εποχή του Περικλή, αλλά κι ο χειρότερος πολιτικάντης της από την εποχή του Αλκιβιάδη. Εννοούσα πως ενώ είχε κυβερνήσει υποδειγματικά από το 1955 ως το 1963, μόλις έχασε την εξουσία, αντί να παραμείνει στη χώρα ως ηγέτης της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης, έφυγε χολωμένος στο εξωτερικό. Ευτυχώς, ως προς το δεύτερο σκέλος η ανάλυσή μου απεδείχθη λανθασμένη: ο Καραμανλής κατόρθωσε να επιστρέψει στην ηγεσία.

Κατά τη διάρκεια της μακράς και πικρής περιόδου της αυτοεξορίας του, ο Καραμανλής συχνά έλεγε: «αρκεί να κάνεις ένα λάθος στη ζωή σου κι έχεις ξοφλήσει, αν δεν είσαι τυχερός». Αλλά τελικά, ήταν τυχερός· ήταν και πανούργος. Γνώριζε βλέπετε πως «είναι πολύ δύσκολο να ξεφορτωθείς μια χούντα. Μετά το Β' παγκόσμιο πόλεμο, αυτές έγιναν της μόδας σε πολλά μέρη του κόσμου. Μετά το 1945, τα μιλιταριστικά και χουντικά καθεστώτα εκπροσωπούν την υποχώρηση της ιδεολογίας εμπρός στην ωμή εξουσία»

Διατηρούσε -έστω χαλαρές- σχέσεις με τις διάφορες αντιδικτατορικές ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδος, από τους αριστερούς ως τον βασιλιά, που ήταν επίσης αυτοεξόριστος, μετά από τον Δεκέμβριο του 1967. Η ανάλυσή του είχε ως εξής: «η χούντα των συνταγματαρχών δεν είναι ούτε δικτατορία, ούτε δημοκρατία. Είναι μόνο γελοία και αναποτελεσματική. Η αποτυχία της μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή». Από την ελληνική οπτική, αυτή η «καταστροφή» δεν μπορούσε παρά να αφορά τη σύγκρουση στην Κύπρο.

Ο Καραμανλής συμπέρανε πως στην Ελλάδα της χούντας υπήρχαν τρεις πραγματικοί πόλοι εξουσίας. Αν ένας εξ αυτών δεν αποφάσιζε να υποστηρίξει την επιστροφή του στην εξουσία, η κατάσταση θα εκφυλιζόταν σε αναρχία και αιματοχυσία. Ουδέποτε σκέφτηκε να επιστρέψει χωρίς να έχει εξασφαλίσει ισχυρή υποστήριξη. Θεωρούσε πως σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα είχε καμία πιθανότητα επιτυχίας: εντός ολίγων μηνών θα είχε απολέσει κάθε πολιτική επιρροή.

Οι «πόλοι της πραγματικής εξουσίας» που διέβλεπε ήταν:

— η κυβέρνηση της χούντας, που κρατούσε τα ηνία της χώρας·
— οι ένοπλες δυνάμεις, το μυϊκό σύστημα του καθεστώτος·
— οι Ηνωμένες Πολιτείες, που αν το επιθυμούσαν μπορούσαν να ασκήσουν αφόρητες πιέσεις σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση.

Εκτιμούσε πως προκειμένου να σταθεροποιηθεί η διαρκώς επιδεινούμενη κατάσταση, τελικά ένας από τους τρεις πόλους θα εγκατέλειπε τη χούντα.

Αλλά δεν υπολόγιζε και τόσο στους Αμερικανούς. Όλα αυτά τα χρόνια, εκείνοι διατηρούσαν περιορισμένες επαφές μαζί του, και κρατούσαν τα υψηλότερα στελέχη τους, όπως π.χ. τους πρεσβευτές τους, σε απόσταση ασφαλείας. Κάποτε συναντήθηκε με τον Κίσινγκερ (Kissinger) στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου. Εκείνος τον ρώτησε τι θα ήθελε «να κάνουν» οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν έδειξε κανένα σημείο πως συμφωνεί μαζί του, όταν ο Έλληνας πολιτικός του εξήγησε τις απόψεις του.

Όταν ο πρωθυπουργός και σήμερα πια «ισχυρός ανήρ» της Ελλάδας ήταν ένα φτωχόπαιδο από τη Μακεδονία, ο δάσκαλος πατέρας του ήταν ευτυχής που ο Κωνσταντίνος του είχε γίνει δικηγόρος, αλλά τον προειδοποίησε να μην αναμειχθεί με την πολιτική: «είναι ένα βρώμικο παιχνίδι», του είπε. «δεν είσαι φτιαγμένος γι' αυτό. Παραείσαι ευθύς, άμεσος και ειλικρινής».

Τελικά όμως, αυτή η αμεσότητα απεδείχθη μάλλον χρήσιμη στην σταδιοδρομία του, σε μια χώρα συνηθισμένη σε πολιτικούς πλουμιστούς, ύπουλους και φλύαρους. Απέκτησε γρήγορα τη φήμη του ανθρώπου των πράξεων. Υπογράμμιζε τις αρετές του αυτοελέγχου και μελέτησε εις βάθος τις δυνατότητες που θα έδινε στη χώρα μια «πειθαρχημένη» συνταγματική δημοκρατία.

Πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, υπολόγισε προσεκτικά τις πιθανότητές του, θεωρώντας πως η στιγμή της παλινόρθωσής του είχε φτάσει κάπως πρόωρα. Παρέμεινε σε επαφή με τον βασιλιά, αλλά αρνήθηκε να τον συναντήσει προσωπικά, μη θέλοντας να αναμειχθεί στο πολιτειακό ζήτημα. Η σύγχρονη Ελλάδα έζησε για πολύ καιρό διχασμένη ανάμεσα στους υποστηρικτές και τους αντιπάλους της μοναρχίας.

Ταυτόχρονα πικραμένος και απογοητευμένος από αυτό που ο ίδιος θεωρούσε αμερικανική στήριξη προς τη χούντα, δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς ήταν δυνατό να μη βλέπει η Ουάσινγκτον πως τα συμφέροντά της θα εξυπηρετούνταν καλύτερα με μια κυβέρνηση φιλική προς τις ΗΠΑ και με πλατειά λαϊκή υποστήριξη. Εκνευριζόταν με την εμμονή των ΗΠΑ να βλέπουν την ανατολική Μεσόγειο αποκλειστικά σχεδόν ως στρατηγικό σημείο, λόγω της εμπλοκής τους στη Μέση Ανατολή. Περίμενε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να πιέσουν πολύ περισσότερο τη δικτατορική Ελλάδα.

Τελικά τον Καραμανλή τον επανέφερε στην εξουσία ο δεύτερος από τους «πόλους της πραγματικής εξουσίας» της ανάλυσής του. Όταν η τελευταία χούντα αποσυντέθηκε μέσα σε κλίμα σύγχυσης, το ανδρείκελό της που ασκούσε χρέη προέδρου της δημοκρατίας, ο στρατηγός Γκιζίκης, ένας αξιωματικός καριέρας που σχετιζόταν με τους συναδέρφους του στρατιωτικούς, παρέκαμψε τους πολιτικούς και προώθησε ένα ξεχωριστό σχέδιο παράδοσης της εξουσίας.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εκτιμήσει κανείς προς τα πού θα κινηθεί ο Καραμανλής. Αρχικά καλείται να διαχειριστεί το χάος στην Κύπρο, την οικονομική κρίση και τον πληθωρισμό. Συμπεριέλαβε στο υπουργικό του συμβούλιο διακεκριμένους ηγέτες της αντίστασης και συναντήθηκε με προσωπικότητες της αριστεράς, επιχειρώντας να διευρύνει την πολιτική του βάση. Και φαίνεται να αρχίζει να τιθασεύει την πελώρια επιρροή της χούντας στους πολιτικοποιημένους αξιωματικούς.

'Αφησε για αργότερα το ζήτημα της μοναρχίας ή της σύνταξης του νέου συντάγματος. Αλλά φαίνεται πως σύντομα θα ασχοληθεί και με αυτά τα θεμελιώδη θέματα. Είναι αποφασισμένος να επιβάλει μια συνταγματική δημοκρατία, που όμως εφεξής δεν θα πάσχει από τις ανούσιες λογομαχίες και τη διαφθορά, ώστε η Ελλάδα να γίνει, όπως λέει ο ίδιος, «σύγχρονο κράτος».

Ο Cyrus Leo Sulzberger ΙΙ (1912-1992) ήταν Αμερικανός χρονικογράφος, επιφυλλιδογράφος και συγγραφέας, που συνεργάστηκε με τους "Νιου Γιορκ τάιμς" ως μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών της εφημερίδας

www.ppol.gr

55 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη,καλημερα σε ολους τους φιλους

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ρε ΤΗΕΟ μην λες το μέρος της συνάντησης πριν γίνει γιατι θα μαζευτούν οι σορτάκηδες και θα κλείσουν μέσω booking ολα τα δωμάτια.....

Καλημέρα σε όλους.

THE JUNIOR είπε...

Καλα ρε μυαλο δεν εχετε

τους βαλατε στις τραπεζες
και τωρα τους πατε στα ξενα χαχαχα

καντε διακοπες να καθαριζουν τα κυτταρα απο τις τραπεζοτοξινες

εχετε χασει την μπαλα ,οσοι εχουν λεφτα δεν εχουν τραπεζες οποτε αν θελεις τζιρους βγαλε κοσμο απο τις τραπεζες

ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

το εχει ξανακανει η αγορα κατω οι τραπεζες και ο δεικτης πανω το μαγαζι και ο τζιρος

THE JUNIOR είπε...

στον οαεδ

ο μισος 25αρης δεν εχει κανει πραξη


αρα ελβε και χαιδ πλεον μπορουν να ανεβουν κατηγορια

THE JUNIOR είπε...

στεγνωσε η αγορα

με λιγο χρημα απο τις τραπεζες
θα κλειδωσουν ολα

THE JUNIOR είπε...

αλλα και εκει βλεπω 10 χιλ η ΕΤΕ

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΙΚΡΕ
ο Ανεζουλακις -8.5% σημερα

michele είπε...

Μια ακομα παρομοια συνεδριαση-ξεκινησε τουλαχιστον- ευκαιρια να κανουμε τιποτα δουλειες

Οπως το ειπες ΜΙΚΡΕ ,με λιγο χρημα απο τις τραπεζες ...

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/6qS_r4Hn2tc

THE JUNIOR είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ

ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

+4,7 -7,10

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

ΘΑ ΔΙΝΩ 10 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ 10

THE JUNIOR είπε...

εχω πινακιδιο δεν κανω με τραπεζες

θα παιζω εδω τις κουμπαρες

εκτος αν πανε την αλφα κατω απο 0,38
χαχαχαχαχα

michele είπε...

Υπο καποιες προυποθεσεις βλεπω ..κοιτας και τραπεζουλα..
αλλα τις προυποθεσεις τις βαζουν αλλοι ΜΙΚΡΕ

Μπαρμπα φθηνυνε κι ο Ανεζουλακης χαχα

THE JUNIOR είπε...

βρε αστα αυτα

και δες τα πλαστικα

giorgos είπε...

Καλημερα σε ολους απο Χανια

Money είπε...

Καλημέρα σας. Μεταξύ 2 υποχρεώσεων, θεώρησα καλό να υποδηλώσω την παρουσία μου. Να είστε καλά.

THE JUNIOR είπε...

τα κορακια αγοραζουν στο 25%

οι τραπεζες εκαναν προβλεψη για το
50%

ερωτηση
το υπολοιπο 25% ειναι ζημια η κερδος

THE JUNIOR είπε...

∆άνειο σε default
• Το εστιατόριο «Μάσα» δεν έχει πληρώσειτις τρεις τελευταίες δόσεις του δανείου του.
Το αρχικό δάνειο ήταν για $100,000, καιτο τρέχον υπόλοιπο είναι $90,000. Παρόλο
ότιτο δάνειο είναι καλυµµένο µε το ακίνητο όπου στεγάζεταιτο εστιατόριο, το οποίο
έχει µια εκτιµώµενη αξία $107,000, η διοίκηση της τΡάπεζας πιστεύει ότι θα είµαστε
τυχεροί αν βρούµε καποιον να το αγοράσει για $100,000. Η διοίκηση πιστεύει
επιπλέον ότιτο ακίνητο µπορεί να χρειασθεί και ένα χρόνο µέχρι να πουληθεί.Τα
έξοδα του ακινήτου εκτιµώνται σε περίπου $200 το µήνα. Για να βελτιώσειτις
πιθανότητες πώλησης του ακινήτου ηΤράπεζα εκτιµά ότι θα χρεισθούν $6,000 για
βαψίµατα. Επίσης η Τράπεζα πρέπει να πληρώσει 10% προµήθεια σε ένα µεσίτη για
την πώληση του ακινήτου.
• Είναιτο δάνειο του εστιατορίου «Μάσα» σε default?
• Ναι, αφού δεν εξυπηρετείται σύµφωνα µε τους συµβατικούς όρους.
• Πόσο πρέπει να αυξήσει η Τράπεζα τις προβλέψεις της ώστε να καλύψειτην
αναµενόµενη ζηµιά του δανείου?
• Η ορθή απάντηση είναι $8,400. ∆ηλαδή, εκτιµώµενη αξία $107,000 µείον $7,000 (η
Τράπεζα πιστεύει ότι θα εισπράξει µόνο $100,000 από το ακίνητο αφού είναι ο
πωλητής) µείον $2,400 για πάγια έξοδα του ακινήτου για ένα έτος µείον $6,000 για
βαψίµατα µείον $10,000 προµήθει µεσίτη = $81,600. Με δανειακό υπόλοιπο $90,000,
το ποσό της αναµενόµενης ζηµιάς είναι $8,400 ($90,000-81,600).

THE JUNIOR είπε...

∆ανειακό χαρτοφυλάκιο
• Ας υποθέσουµε ότι η Χ-Bank έχει ένα δανειακό χαρτοφυλάκιο ύψους $100
εκ στο τέλος του τριµήνου και προβλέψεις δανειακών ζηµιών $1.25 εκ;
εποµένως τα δάνεια της µείον τις προβλέψεις καταγράφονται στη λογιστική
της κατάσταση να σε ανέρχονται σε $98.75 εκ. Βασιζόµενη στην πρόσφατη
εµπειρία της η X-Bank έχει προσδιορίσει ότι προβλέψεις ύψους $1.5 εκ
είναι απαραίτητες για να καλύψουν τις αναµενόµενες ζηµιές στο τέλος του
επόµενου τριµήνου
• Με τι ποσό πρέπει να επιβαρύνει η X-Bank τα αποτελέσµατα της ώστε οι
προβλέψεις της λογιστικής της κατάστασης να είναι επαρκείς?
• $250,000. To εκτιµώµενο ύψος προβλέψεων για µια επαρκή λογιστική
κατάσταση είναι $1,500,000. Το τρέχον υψος των προβλέψεων είναι
$1,250,000. Χρειάζονται άλλες $250,000. Αυτό το ποσό είναιτο ελάχιστο
ποσό µε το οποίο πρέπει να επιβαρύνειτα αποτελέσµατα της ώστε να έχει
µια επαρκή λογιστική κατάσταση από πλευράς προβλέψεων

THE JUNIOR είπε...

• Έστω ότι η X-Bank έφερε τις προβλέψεις της στο
απαιτούµενο ύψος του $1.5 εκ. Κατά τη διάρκεια όµως
του επόµενου τριµήνου διαπιστώνουν $750,000 µη
εισπράξιµα δάνεια. Έστω επίσης ότι σε αυτό το ίδιο
τρίµηνο η Τράπεζα καταφέρνει να εισπράξει $100,000
από παλαιότερα δάνεια που είχαν διαγραφεί. Ποιο θα
είναιτο ύψος των προβλέψεων της Τράπεζας στο τέλος
του τριµήνου, υποθέτοντας ότι δεν θα υπάρξουν
επιπρόσθετες προβλέψεις δανειακών ζηµιών?
• $850,000. Τα µη εισπράξιµα δάνεια µειώνουν το $1.5
εκ κατά $750,000, που συνεπάγεται υψος προβλέψεων
$750,000. Η ανάκτηση των $100,000 προστίθεται στο
ύψος των προβλέψεω και έτσι στο τέλος του τριµήνου οι
προβλέψεις της Τράπεζας θα έχουν µειωθεί σε $850,000
($1,500,000 -$750,000 + $100,000 = $850,000)

THE JUNIOR είπε...

μιλαμε για γελιο

ο δημ διπλα στον καλογερο παλευει
σχολια κανεις κατι εγω κατι ο καρα
ο εμαιλ

σημερα σε ενα θεμα εχει 8 σχολια

και φυσικα δεν ειναι για μετοχες

μπαρμπαλιας είπε...

Οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου επαναλαμβάνουν πως στην παρούσα φάση είναι πολύ καλύτερη μια ανεξέλεγκτη πτώση, που θα ενεργοποιήσει αντανακλαστικά αγορών, παρά το μαρτύριο της σταγόνας, το οποίο δημιουργεί παρατεταμένη συναλλακτική απαξίωση.

απο το σημερινο σχολιο του προτροπεα κονδυλοφορου...
Δημοσιεύθηκε: 11:16 - 25/07/13
και ω του θαυματος...
η αγορα του κανει το "χατιρ"...
αει σιχτιρ ...κουμπλοτε

THE JUNIOR είπε...

αν ειναι ολες ΜΟΥΛΑΡΙΑ
διαλεξε τα καλυτερα χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

α ...ξεχασες τα ραστωνη και σιεστα...
κολησε τα ...
και μαγειρεψε

THE JUNIOR είπε...

ενεργοποιήσει αντανακλαστικά αγορών
λενε οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου σε ανεξέλεγκτη πτώση


χαχαχαχαχαχααχαχα
ειναι τρελοι, ανεξέλεγκτη πτώση
θελουν μπας και κανουν προμηθεια

βρε κουτα με την blackrock στην γυρα μια ανεξελεγκτη πτωση θα παρει και τις καταθεσεις απο τις τραπεζες


καρφι στον ΟΑΕΔ

THE JUNIOR είπε...

1 στις 25 δινει η τερνα

μπαρμπαλιας είπε...

αιμοδοτης της οικονομιας,της αγορας,της πιατσας...
δεν το αφηνουν να "παιξει"...
ολοι θα ειναι κερδισμενοι...
αλλα ΓΙΑΤΙ;;;;

THE JUNIOR είπε...

θα τους φυγουν τα προβατα

τουλαχιστων τωρα ειναι στις τραπεζες



απο την αλλη ο ακριβος οτε που θα εκλεινε γιατι δεν του εδιναν δανειο
ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ απο θαυμα -30% τα δανεια σε 1 χρονο

THE JUNIOR είπε...

απο ποια τραπεζα πηρε δανειο η ιμακο

και ποιος ηταν ο μεγαλος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ

Θανασης Κ είπε...

ειναι σιγουρο οτι και οι τραπεζες ειχαν αμαρτωλο παρελθον...το θεμα ειναι οτι αυτα εχουν ενσωματωθει στις τιμες στο ταμπλο..το θεμα βρισκεται στο πως θα πραξουν απο εδω και περα...καλησπερα στην παρεα

THE JUNIOR είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

ΠΟΙΟ ΤΑΜΠΛΟ ,ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Είπες κορυδαλλο και μαζεύτηκαν ολοι....

Εκτός αν ακόμα παλεύουν εκείνο το σταυρόλεξο που ξεκίνησαν πριν καμία ώρα....

μπαρμπαλιας είπε...

ΧΑ: Πιέσεις σε ΕΤΕ, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ
του Θανάση Σταυρόπουλου
"Νότια" κίνηση για τον Γενικό Δείκτη, εν μέσω απωλειών για Εθνική, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ. Από τον FTSE Large Cap με θετικό πρόσημο διασώζονται Πειραιώς, ΕΥΔΑΠ και ΟΛΠ, οι δύο τελευταίοι με ελάχιστες συναλλαγές. Διακριτική κινητικότητα στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, ράλι 20% για Forthnet..........

οταν θελεις τα γραφεις καλα...
και δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα...
εχουμε το μαυρο χαλι μας...
να μην εχουμε και ελογου σου

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα Νικόλα και Μπάρμπα...

νικος φαληρο είπε...

Απο ΒΝ.

νικος φαληρο είπε...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου, άμεση συνέργεια σε απιστία και ηθική αυτουργία σε αυτή, άσκησε η εισαγγελέας διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου κατά 19 ατόμων για τη μη υλοποίηση του εξοπλιστικού προγράμματος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2001 που αφορούσε την προμήθεια 18 παρεμβολέων και 11 κέντρων ακρόασης. Η ζημιά του δημοσίου ξεπερνά τα 40 εκ. ευρώ.
Ανάμεσα στα ονόματα των εμπλεκομένων στο θέμα που είχε αποκαλύψει η Realnews, είναι εκείνα των Θωμά Λιακουνάκου, Γ. Αντωνακόπουλου (ΑΓΕΣ το 2001) και των τότε γενικών γραμματέων στο ΥΠΕΘΑ, Ευ. Βασιλάκου και Γ. Κολύρη.

μπαρμπαλιας είπε...

Με το περιβόητο πάρτι στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου και τα τουλάχιστον ατυχή σχόλια του τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου τα οποία έδωσαν τροφή στους Γερμανούς για αρνητικές αναφορές, ασχολείται σήμερα και η γερμανική εφημερίδα, Süddeutsche Zeitung μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο της Bild.
«Σαμπάνια όσο ένα μηνιάτικο», οι πλούσιοι της Ελλάδας συνεχίζουν να διασκεδάζουν αδιάντροπα, είναι ο τίτλος toy πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος στην Süddeutsche Zeitung.
Το άρθρο αναφέρεται στις περιβόητες δηλώσεις του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου και σημειώνει: «Πανηγύριζε ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν και από τη σκηνή προσέβαλε και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Wolfang Schaeuble. Ο Ρέμος προσπάθησε την Τετάρτη να μετριάσει τα πράγματα και είπε ότι έκανε αστεία. Αυτό δεν βοήθησε και πολύ. Οι σχολιαστές σημείωναν ότι τέτοιου είδους αστεία για τον είναι ανεπίτρεπτα. Στο κάτω-κάτω η Ελλάδα περιμένει πολύ περισσότερα χρήματα από το Βερολίνο από ό,τι άφησαν οι θαμώνες στο πάρτι της Μυκόνου».

www.bankingnews.gr

ο Ρεμος εχει ονομα και επωνυμο..
οι κλακαδοροι του παρτι δεν εχουν;;;
ποιοι εχουν και σκορπανε;;;
καντετο οπως στο αμερκή...επιτελους

michele είπε...

Εγω βουτια κανω τωρα αλλα την απαντηση την ξερω Η ιμακο απ την eurobank

νικος φαληρο είπε...

αντε Θωμα καλα ξεμπερδεματα.
http://www.mykonosticker.com/2012/10/blog-post_950.html

νικος φαληρο είπε...

χαχα καντε μια και για μενα.Και να κρατατε ομπερλα μη σας καψει ο ηλιος απο τη γκολντμαν και τους φιλους

μπαρμπαλιας είπε...

νικο...
μαγκας ο Θωμας και δεν κανω πλακα...
και ολο το σκυλολοι που τακιμιαζει...
αφου αυτοι κυβερνανε ..μεσω των φιλων

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΗΧΚ 0.085 τιμη και αποτιμηση 5,69 εκ.
η πτωση των αετων ...

μπαρμπαλιας είπε...

περιεργα πραματα στην ΑΤΤ.
αμκ πληρωμενη στα 0.30 χωρις αλλες ιστοριες...και ιστοριες που κανανε οι μπαγαποντηδες...
σημερα μετα βιας κραταει το 0.24 και πουλουσιν ατελειωτα,
πασα εξηγηση δεκτη

νικος φαληρο είπε...

μαγκας και ο τσοχατζοπουλος τοτε και τ αλλα τα ρεμαλια που τ αρπαξαν απο εμας που πληρωναμε σαν τα κοροιδα καθε τριμηνο και καθε χρονο.Ειπαμε να εισαι μαγκας αλλα απο παρτη σου, δεν ξερω πως, χωρις ομως να με κλεβεις γιατι τοτε...

ThitaDelta είπε...

... μπάρμπα εδώ που έφτασε είναι υποτιμιτική κερδοσκοπία, διάβασε και τον μορφονιό:

Η Αττικής όταν ολοκληρώσει την ΑΜΚ θα έχει 700 εκατ. χαρτιά και ίδια 282 εκατ. αν επιστρέψει τα 100 που οφείλει στο Ελληνικό δημόσιο θα έχει ίδια 182. Αξία 0,26 ευρώ ανά μετοχή. (προ εξαμήνου όταν ο Τάκαρος έκανε τους ίδιους υπολογισμούς, στο marketzone που έκλεισε, ήταν 0,34 ευρώ ανά μετοχή).
Αν προχωρήσει και στα ΜΟΔ θα εκδώσει άλλα 666 μιλιούνια χαρτιά για να αυξήσει τα ίδια κατά 200. Με 1 δις 366 μιλιούνια χαρτιά, τα ίδια θα βγαίνουν 382 μιλιούνια. 0,28 ανά μετοχή η αξία της μετοχής (προ εξαμήνου όταν ο Τάκαρος έκανε τους ίδιους υπολογισμούς, στο marketzone που έκλεισε, ήταν 0,32 ευρώ ανά μετοχή).
Μιλάμε πάντα για μετά την ΑΜΚ, εφόσον υλοποιηθεί επιτυχώς και αφού γίνει το reverse - δεν μιλάμε για τα σημερινά νούμερα του ταμπλό, αλλά για τα αυριανά.

Όμως οι παίκτες και οι πομπαδόροι της Αττικής θα υπολογίζουν στα ίδια και τα 100 μιλιούνια που χρωστάει στο Ελληνικό δημόσιο και θα τη βγάζουν την αξία της τράπεζας εσφαλμένα, περίπου, στα 0,40

το thread

http://mitarola.blogspot.gr/2013/06/100.html

νικος φαληρο είπε...

ΑΤΤ ειχε παει απ οτι βλεπω και 0,17 - 0,18 αναπροσαρμοσμενη τιμη και ειχε γινει εκεινες τις μερες γυρω στα 3 εκ ογκος.Αρα τους περνει να μαζευουν ριχνοντας τη μετοχη.Δοιορθωστε αν εχω καπου λαθος.Δεν την παρακολουθουσα παλαιοτερα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδία.

μπαρμπαλιας είπε...

Δημητρη τα διαβασα...μπρρρρρ

michele είπε...

Σας παρακολουθω ,ευχαριστω για την ενημερωση αφου ειμαι παραλια...το μαζεψανε καπως μου φαινεται. Δεν θα εχω φυσικα απογευματινη αναρτηση, συνεχιζει οποιος θελει εδω να ενημερωνομαι κιολας χαχα

michele είπε...

Αντε και καλο κλεισιμο ειχατε δεν πιστευω να εχετε παραπονο

μπαρμπαλιας είπε...

κανε το μπανακι σου...
και πιες την καφεδια σου...
οταν...οταν ...δωσει σημα ,θα σε είπωμεν

THE JUNIOR είπε...

Ποινική δίωξη για Θ. Λιακουνάκο

ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

μπαρμπαλιας είπε...

τελικα ο Σταυρόπλος δεν εχει το θεο του...
ειχε δεν ειχε...ψαρεψε μια δηλωση ...
και...
Συμπερασματικά και σύμφωνα με την άποψη του διευθύνοντος συμβούλου της AtticaWealthManagement, αν το τέλος του Καλοκαιριού βρει τον Γενικό Δείκτη στα τρέχοντα ή ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα, δεν αποκλείεται τον Σεπτέμβριο να αναλάβουν ενεργότερο ρόλο οι πωλητές.

δεν μας λες ποια θεση κατεχει η χρημ/κη στην πιατσα...για να μετρησουμε αναλογως και τη βαρυτητα της δηλωσης...
ελα μνί στον τοπο σου..που λενε στο χωριο μου...

Ctsam είπε...

H Alfa giati duskoleuetai toso ? San na exei kollisei se auta ta noumera