Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

X.A.A. LIVE 

FACEBOOK  13 MHNΩΝ 
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΜΑ...ΠΑΛΙ FACEBOOK ??
και 
ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΟΙ...

Παλι facebook ( FB) .Χθες  ανεβηκε το...μισο διαγραμμα ,για να καταδειξει την ..επερχομενη ανοδικη διασπαση της πλαγιοκαθοδικης trendline  απο τα υψηλα του τελους Ιανουαριου..Χρησιμοποιηθηκαν μονο  pivots points και fibo
Kαι σημερα ,απλα ανεβαζουμε την εκπληκτικη ανοδικη διασπαση με gap 6,5 $ !!και αποδοση 29,61%!
Οφειλεται βεβαια στα καλυτερα των αναμενομενων εταιρικα αποτελεσματα που ανακοινωθηκαν απο την εταιρεια...
........................................................................................................................

Ο αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα ήταν ένα κοινωνικό και ιδεολογικό φαινόμενο, που είχε τις ιστορικές του ρίζες αλλά και μεγάλες αντιφάσεις.
 Ήταν πάντως ένα χαρακτηριστικό που προσδιόριζε ιδεολογικά επί δεκαετίες, πραγματικά ή στα λόγια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης.




Και λέω στα λόγια, γιατί ενώ μεγάλο μέρος των Ελλήνων ήταν αντιαμερικανοί... κατανάλωναν μετά μανίας αμερικάνικα προϊόντα, καλλιτεχνικές δημιουργίες και life style. Πολιτικά απεχθάνονταν τους αμερικανούς, πολιτιστικά ήθελαν να τους μοιάσουν. Τώρα, αυτό το φαινόμενο σταδιακά βρίσκεται σε ύφεση (σαν την ελληνική οικονομία) και ένα νέο αντί κυριεύει τους Έλληνες. Ο αντιγερμανισμός. 

Οι ρίζες του αντιαμερικανισμού είναι πολυσύνθετες. Η αριστερά τους αντιπάθησε λόγω της στάσης που τήρησαν στον εμφύλιο, με την οποία η Ελλάδα έμεινε στο δυτικό μπλοκ. Ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού υιοθέτησαν τον αντιαμερικανισμό ως στάση, λόγω Κυπριακού, αλλά και γενικότερα της πεποίθησης ότι οι Αμερικανοί στήριζαν τους Τούρκους στα ελληνοτουρκικά ζητήματα. 

Τώρα πια, τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής είναι σε δεύτερη μοίρα και οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία δεν παράγουν ιδιαίτερα επικίνδυνες κρίσεις. Ο εμφύλιος έχει περάσει προ πολλού. Και κυρίως είναι η οικονομία το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας και τα μέτρα λιτότητας. Και επειδή η κύρια οικονομική δύναμη στην Ευρωζώνη και αυτή που επιβάλλει την γραμμή της ως προς τις πολιτικές εξόδου από την κρίση είναι η Γερμανία, ο αντιγερμανισμός είναι το ιδεολόγημα που κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια. 

Έτσι, έχουμε το παράξενο φαινόμενο να έρχεται ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας και να υπάρχει φόβος για μεγάλα επεισόδια. Και αντίθετα να έρχεται ο αμερικανός υπουργός οικονομικών και αυτό να δημιουργεί ελπίδες. Πριν μερικά χρόνια θα συνέβαινε το αντίστροφο. Αλλά αυτή η μεταστροφή δεν είναι παράλογη. 

Η Αμερική του Ομπάμα είναι γνωστό ότι έχει υιοθετήσει τελείως διαφορετική προσέγγιση για την έξοδο από την κρίση, σε σχέση με την Ευρωζώνη. Κόβοντας χρήμα κι αδιαφορώντας για τον πληθωρισμό, προσπάθησαν να τονώσουν την ανάπτυξη και να σταματήσουν την ανεργία. Και το ίδιο ζητούν να πράξει και η Ευρωζώνη, πιέζοντας την Γερμανία να κάνει ενέργειες, για την τόνωση των οικονομιών του Νότου. 

Οι Αμερικανοί, βέβαια, δεν λένε «όχι» στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στον Νότο. Αντιθέτως. Έτσι κι αλλιώς, όταν 

οι ίδιοι διέσωσαν τις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ, για να σωθούν οι θέσεις εργασίας εκεί, προχώρησαν σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που λειτουργούσαν οι επιχειρήσεις, ώστε να τις κάνουν βιώσιμες. 

Αυτό που λένε στους Γερμανούς είναι ότι μαζί με τις μεταρρυθμίσεις, πρέπει να γίνουν βήματα τόνωσης των αδύναμων οικονομιών, καθώς θεωρούν πως η μονόπλευρη δημοσιονομική προσαρμογή- λιτότητα είναι καταστροφική και δημιουργεί παγκόσμια αστάθεια στην οικονομία. Μάλιστα, έχουν διαφωνήσει δημόσια ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου με τον Σόιμπλε γι’ αυτό το θέμα. Και θεωρείται βέβαιο πως θα είναι βασικό θέμα, η στήριξη της ανάπτυξης στην Ευρωζώνη, στις συζητήσεις που θα γίνουν για την ελεύθερη εμπορική ζώνη μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ. Άλλωστε, οι Αμερικανοί θεωρούν ότι αυτή η ζώνη ευνοεί περισσότερο τους Γερμανούς, που θα μπορούν ευκολότερα να εξάγουν τα προϊόντα τους στις ΗΠΑ, οπότε πιστεύουν ότι είναι διαπραγματευτικό τους ατού, για να τους πιέσουν να κάνουν κινήσεις προς όφελος της ανάπτυξης. 
Έτσι, τα συμφέροντα της Ελλάδας βρίσκονται πιο κοντά στην προσέγγιση που υιοθετούν οι ΗΠΑ σε σχέση με αυτό που είναι αναγκασμένη να υιοθετήσει από τις γερμανικές πιέσεις. Και η συνάντηση Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα ίσως αποτελέσει μια θετική διπλωματική κίνηση, ειδικά στην παρούσα στιγμή...

Του κ.Γ.Σμυρνή


Πηγή:greece-salonika.blogspot.com

115 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

μπαρμπαλιας είπε...



ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 - 00:07
Τρίβουν τα χέρια τους οι εχθροί μας
...........
ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 - 00:05
Η δημοκρατία των μεταπρατών είναι ακόμη πανίσχυρη

καλημερα ,
με δυο αρθρα του Θ.Μαυριδη που πρεπει να διαβαστουν

μπαρμπαλιας είπε...

Αυτή η προκλητική ελληνική «ελίτ»
cavo-tagoo-hotel-town-mykonos-01
Η χώρα βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας της. Κάποιοι, όμως, ζουν στον δικό τους κόσμο. Δεν είναι μόνον ο αμφίβολης προέλευσης πλούτος που απολαμβάνουν. Είναι η προκλητική συμπεριφορά τους που πηγάζει από την ελαφρότητα που τους διακρίνει και άγνοια για το τι συμβαίνει γύρω τους. Αλλωστε, πολλούς από αυτούς χαρακτηρίζει πλήρης απουσία ενδιαφέροντος για την ουσία, και αντλούν την ικανοποίησή τους από τον άκρατο καταναλωτισμό στον οποίο επιδίδονται, συχνά μετά μανίας. Οι αστακοί και οι σαμπάνιες, καταφέρνουν, κατά έναν περίεργο τρόπο, να γεμίζουν τα άδεια μυαλά και τις ψυχές τους.
Η σημερινή στήλη γράφεται με αφορμή τα τραγελαφικά που συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες στη Μύκονο, σε συναυλία γνωστού αοιδού, όπου η αναπηρία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών έγινε αντικείμενο χλευασμού, εν μέσω της συνήθους σε αυτού του είδους τις συναθροίσεις, προκλητικής επίδειξης πλουτισμού.
...

μπαρμπαλιας είπε...

και...

Το συγκεκριμένο ατυχέστατο περιστατικό, είναι ενδεικτικό μιας πραγματικότητας που δεν περιορίζεται φυσικά στην Ελλάδα, όπου, όμως, τις τελευταίες δεκαετίες έχει διογκωθεί και έχει λάβει ιδιαίτερα ενοχλητικές διαστάσεις.
Μιλάς με απλούς ανθρώπους, που υπομένουν τις απολύσεις, τις περικοπές μισθών, τις αυξήσεις φόρων, και το σημαντικότερο, την ψυχική οδύνη της αβεβαιότητας για το αύριο, όχι μόνο των ιδίων, αλλά και κυρίως, των παιδιών τους, και την ίδια στιγμή παρακολουθώντας εκδηλώσεις όπως αυτή της Μυκόνου, αντιλαμβάνεσαι πόσο εκτός τόπου και χρόνου βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι.
Δεν είναι απλώς ενοχλητικό, είναι εξοργιστικό να παρακολουθείς τις συζητήσεις αυτών των, κενού περιεχομένου, ανθρώπων και να διαπιστώνεις ότι τα ενδιαφέροντά τους εξαντλούνται στις μάρκες των ρούχων και των καλλυντικών, στα σκάφη και τα αυτοκίνητα. Δεν τους απασχολεί η κοινωνική διάσταση της κρίσης και δεν επιδεικνύουν την οποιαδήποτε ευαισθησία για τα τεκταινόμενα γύρω τους, καθώς έχουν συνηθίσει να ζουν στη γυάλα μιας ιδιότυπης ασφάλειας που οικοδομήθηκε στα χρόνια της πλασματικής ευημερίας.
Και αν μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάντια της χώρας έχουν οι πολιτικοί που έπαιρναν μίζες, σπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα σαν να ήταν δικό τους, και διόριζαν κόσμο στο Δημόσιο για ψηφοθηρικούς λόγους, με αποτέλεσμα να τινάξουν τα δημόσια οικονομικά στον αέρα, και να καταχρεώσουν τη χώρα, τον δικό της αρνητικό ρόλο έχει διαδραματίσει η περίεργη οικονομική «ελίτ» κάποιων εγχώριων μεγαλοεπιχειρηματιών οι οποίοι είναι κρατικοδίαιτοι και δεν συνέβαλαν στην αύξηση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος μέσα από το όραμα και την καινοτομία τους, όπως είθισται να συμβαίνει με τον επιχειρηματικό κόσμο στις υγιείς οικονομίες, αλλά πρωταγωνίστησαν στον διαστρεβλωτικό διαμοιρασμό και την αλόγιστη κατανάλωσή του, σε αρμονική συμπόρευση με προβεβλημένους πρωταγωνιστές στον χώρο του θεάματος.
Τις δικές της ευθύνες έχει και η λεγόμενη πνευματική «ελίτ», η οποία αντί μέσα από τη συνεχή αναζήτηση να βρίσκεται μπροστά από την υπόλοιπη κοινωνία, και να προτείνει τολμηρές αλλά εφικτές διεξόδους, παραμένει εγκλωβισμένη σε άλλες δεκαετίες, επιλέγει κάποιες εύκολες κραυγές διαμαρτυρίας, και υιοθετεί αναμασημένες και, σε κάθε περίπτωση, ξεπερασμένες και αποτυχημένες συνταγές.
Ελπίζει κανείς ότι η νέα Ελλάδα που θα προκύψει από αυτή τη βάναυση προσαρμογή, θα αποτελέσει μια πιο υγιή πραγματικότητα, παρότι η αιμορραγία της μετανάστευσης νέων ανθρώπων που, σε αντίθεση με το παρελθόν, είναι μορφωμένοι και αξιόλογοι επιστήμονες που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά, αλλά δεν βρίσκουν δουλειά στο εσωτερικό, δυσχεραίνει το εγχείρημα.
Κλείνοντας, μια επισήμανση προς τους Γερμανούς και τους πολίτες των άλλων χωρών που δανείζουν την Ελλάδα και οι οποίοι συχνά επηρεάζονται από την υπερβολική και ενίοτε παραπλανητική προβολή από τα δικά τους μέσα ενημέρωσης ατυχών γεγονότων στη χώρα μας: η ηθική παρακμή, ο προκλητικός πλουτισμός και η ανάρμοστη συμπεριφορά ελαχίστων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να επισκιάζουν το μείζον που είναι η σκληρή πραγματικότητα των κακουχιών που βιώνει, με βάναυσο και συχνά άδικο τρόπο, η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Του Αθανασιου Έλλις [kathimerini.gr]

ArTaXiA είπε...

Οπότε Μπαρμπαλιά; ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ;

Ή, βάλαμε τον μεσιέ Έλλις να γράψει κάτι, μήπως και κλείσουμε τα στόματα της SD Zeitung;

Nωπό, έχω το σλόγκαν του 2009:

"Δεν θα μας πάρεις τις Cayenne, Oli Rehn, Oli Rehn."

Απ' ότι φάνηκε ωστόσο ο Oli μας πήρε και τις Cayenne, και οσονούπω και τα σπίτια...

Καλημέρα στους φίλους.

Μην ξεχνάτε να τσιμπάτε κι από λίγο κάθε μέρα που περνάει.

Μη σας πιάσουν στις αμμουδιές πάλι...

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ φιλε μου
αμα ηθελε ο Ολι να πιασει τη φοροκλοπη ...το εκανε με μια παραγραφο στα πολλα διατασσομεν...που στελνει
χθες σταματησε τη δοση για 80 δασκαλους
επομενως ,σαν παλιος μπαλαδορος,ξαιρει απο σωβρακα ...
μονο που προτιμαει τα χεσμενα λαικα και οχι τα μυρωδατα της Μυκονου
δ ι α σ τ ρ ο φ ε ς φιλε μου

giorgos είπε...

Καλημερα στους φιλους απο Χανια.

ThitaDelta είπε...

... μέρααααα

στις αμμουδιές είμαστε αλλά εξοπλισμένοι, στο ένα χέρι το τσαπαρί και στ΄ άλλο το 3g

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΙΚΡΕεεεεεεεε
Ανεζουλιαρης ...+9,5% τεμ αστο

ThitaDelta είπε...

art και μπάρμπας, φορτώστεεε

χάσαμε και το μικρό με την τσαντίλα του,

ο άλλος μικρός κοιμάται ακόμη ...

Θανασης Κ είπε...

Καλημερα στην παρεα.....ελπιζω να εχει εστω και λιγο αδρεναλινη.......

michele είπε...

Kαλημερα ,καλημερα σε ολους!
ολα
αλλαζουν
σιγα-σιγα ..γι αυτο εγω πηγα για μπανιο χτες
γεματη η παραλια 1χλμ απο νεολαια

Θανασης Κ είπε...

Μικελε σε ποια παραλια ησουν?? επρεπε να ημουν και γω εκει.....με τουλαχιστον 500 μετρα απο γυναικες.....ουυυυυυυ τελεια..χαμος θα γινοταν..ελπιζω να μην πηγες μετα συνοδειας....χεχε

michele είπε...

Ακου ..κοιμαμαι λεει
Καλημερα στα ομορφα Χανια

Χαιρετω και τον Θαναση ΤΚ που ειδα χτες οτι μας επισκεφτηκε
εν μεσω διακοπων και υποχρεωσεων

michele είπε...

Αλυκες Χαλκιδας Θαναση..εμενα μου αρεσουν και οι ..ερημικες ,αλλα προσαρμοζομαι και στις πιο..γεματες

Καλη μουσικη,καλη παρεα ..καλο σερβις αρκετος κοσμος χωρις να παταει ο ενας τον αλλον και πολλες νεες γυναικες

michele είπε...

Τεχνικη επιστροφη της ΙΝΤΚΑ πανω απο εκθ 20 αρη...καλως μπηκαμε στα χαμηλα

michele είπε...

Αναζωπυρωθηκαν και οι ..κουβεντες για hol ,μετα την "προσεγγιση" της φορθ απο wind

michele είπε...

Kαι βλεπω και IΝΛΟΤ τελειωσαν με τα λαχεια φαινεται..

THE JUNIOR είπε...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΡΕΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

πρεπει λενε να αυξηθουν γιατι βλεπουν να χανουν τουριστες


πλεον αλλαζει το συνθημα μετα τα ποδια τις χαλκιδικης
σαν την χαλκιδικη δεν εχει


ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΜΩΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ



THE JUNIOR είπε...

Ξεκινώντας από το κέντρο της Χαλκίδας περνάτε την παλιά γέφυρα και συνεχίζετε ευθεία μέχρι να βρείτε πινακίδα προς Δροσιά. Περνώντας μέσα από την Δροσιά ακολουθείτε τις πινακίδες προς Ιππόκαμπο – Sabbia - Μπούκα.
Η διαδρομή είναι περίπου 5χλμ από την Χαλκίδα και υπολογίστε περίπου 10 λεπτά για να φτάσετε.
Ερχόμενοι από εθνική Αθηνών- Λαμίας προσέχετε να μην περάσετε την υψηλή γέφυρα αλλά να ακολουθήσετε τον δρόμο για παλιά γέφυρα. Πάνω σε αυτό τον δρόμο θα βρείτε πινακίδα προς Δροσιά στην οποία πρέπει να στρίψετε.

Θανασης Κ είπε...

..ο ΦΡΛΚ σε ποια τιμη προς τα πανω ειτε προς τα κατω θα ξερουμε οτι θα τελειωσει η συσσωρευση?

michele είπε...

Ακριβως ετσι ειναι..χαχα πολλη νεολαια ΜΙΚΡΕ με brazilian μαγιο κλπ

michele είπε...

Ηδη εχει ξεκινησει..χωρις ογκους Θαναση..εχει διασπασει και 20 αρη και 50αρη εκθετικους ,απαιτειται αυξηση ογκου πανω απο 2,5

μπαρμπαλιας είπε...

ευτυχως που υπαρχει ακομη η "πισινη" του γεροΕλληνα ...
και μπορει η νεολαια να δειχνει τους καλιγραμμους μπισινους της στας ακτας
προς τερψην του κκ Μικε μας και αλλων αφανων μπανιστιρτζηδων

μπαρμπαλιας είπε...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι μετρήθηκαν
Real.gr
(ΠΙΝΑΚΑΣ) Το ελληνικό κράτος μπορεί επιτέλους να... περηφανευτεί ότι γνωρίζει με ακρίβεια το προσωπικό που το υπηρετεί.
http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1120471/oi-dhmosioi-ypallhloi-metrhthhkan.html

Harry είπε...

Καλημέρα σε όλους...

@ Μικρός...

Κάνε κάτι με το χρώμα της γραμματοσειράς...Δεν διαβάζεται με τπτ!!!

michele είπε...

Εχει δικιο ο Harry -γεια σου Ηarry- MIKΡΕ ..

Φτασαμε ηδη στην ζωνη 858-860 η ΔΕΗ ξεκινησε το ..παρτυ

Harry είπε...

Τώρα ποοοοοοολύ καλύτερα!!!

χαχαχαχα

THE JUNIOR είπε...

ΑΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ Η ΔΕΗ

ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

ThitaDelta είπε...

858 ante portas

michele είπε...

Τωρα θα σπασει η ΤΕΝΕΡΓ τον 200αρη,τη Δευτερα θα τον σπασει ειναι και η επιστροφη κεφαλαιου...

Ξεπουλημα λενε οι πολιτικες δυναμεις ΜΙΚΡΕ το σπασιμο στα 3 της ΔΕΗ..

THE JUNIOR είπε...

αν περιμενουν απο τραπεζες

στον ΟΑΕΔ ολοι

ειδες τι ωραια ξυπναει το μαγαζι

ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ,ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

ρε καραμητρο ,αν λεω εγω που ειμαι μεσα οταν αυτοι πανε σπιτι οτι θα μεινουν ανεργοι

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΧΑΡΙΤΕΣ
ΜΕ ΤΟ 30% ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΕΡΙΝΟ


THE JUNIOR είπε...

ΜΙΧΑΛΗ

το δικτυο το ηθελα κρατικο

αλλα για να το δωσει η δεη στο κρατος θελει λεφτα βλεπεις ειναι και το υπολοιπο 49%

μπορουσε να δωσει μερος του 49% στην δεη αε με ανταλλαγμα το 100% του δικτυου

αλλα τωρα ,ειναι αργα

THE JUNIOR είπε...

μερος του 51%

ThitaDelta είπε...

... για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, θέλω τζίρο και γρήγορη διαφυγή από το 858

ThitaDelta είπε...

... βέβαια αφού κάνει retest τον "εικονικό" τοίχο του 850

THE JUNIOR είπε...

σκανδαλο ειναι πως α.ε

παιρνουν τους λιγνητες ,τα νερα,και τα εδαφος

χωρις να δινουν ευρω

οσο ηταν 100% κρατικες οκ
αλλα οταν δινεις και 1 μετοχη
πληρωνεις τα παντα

THE JUNIOR είπε...

δυσκολα ,δεν ακολουθουν οι τανες

εκτος αν βαλουν την 3ε στο κολπο

giannhs kon είπε...

Βιαστικέ !!!!! χαχα
Μόλις ο ΟΠΑΠ σπάσει το 650 θα το έχεις χαχα

Καλημέρα σε όλους

Και το παρτι το άρχισε η ΙΝΛΟΤ όχι η ΔΕΗ χαχα

THE JUNIOR είπε...

γιατι η ιντραλοτ ηταν καρφωμενη
απο το πρωι αλλα κινηση δεν ειχαμε

η κινηση εγινε απο δεη

αλλα ας παει πανω και ας κανει την κινηση και η ετε χαχαχαχα

ThitaDelta είπε...

... το μεγαλείο του οπαπ θα φανεί μετά το 6.73

ThitaDelta είπε...

... εσύ ρε μικρέ μη γελάς

ΝΕΥΡΙΑΖΕ

όλοι σπρώχνουμε λέμε (Μιχάλη όταν λέω σπρώξιμο εννοώ στις μετοχές, όχι από τ΄άλλο)

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΡΕ σωστό
τον ΜΙΧΑΛΗ πειράζω και τον ΔΗΜΗΤΡΗ χαχα

ThitaDelta είπε...

... πάμε να δούμε το 850

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ σωστες οι αιτιασεις σου,αλλα περιμενω να δω τις ..διαθεσεις και προυποθεσεις

Ποια ΙΝΛΟΤ ρε Γιαννη,επενδυτικη ταλαιπωρια χαχα

giannhs kon είπε...

το σημειώνω χαχα

ThitaDelta είπε...

... καλά μ' αυτά που λέει Γιάνναρε τον βλέπω σε λίγο να αλλάζει μπλογκ

michele είπε...

ο Δημητρός ακομα ασχολειται με ΟΠΑΠ ..χεχε καλα δεν λεω καλο χαρτι ειναι

ThitaDelta είπε...

... ειδοποιήστε και τον Αλεξανδράτο, στις διακοπές του άμα θέλει, μπορεί να παραγγείλει και προφιτερόλ

ThitaDelta είπε...

... χεχε μην τα γυρνάς τώρα

έχεις φακελλωθεί

giannhs kon είπε...

από χθες ΔΗΜΗΤΡΗ που πήγε παραλία ΔΕΝ βλέπει καθαρά χαχα

michele είπε...

Χαχα ,με ..τυφλωσε ο.. ηλιος Γιαννη

michele είπε...

Τι κομματι και τι πακετα στο warrant Πειρ ..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ρε άμα βγάλουμε έτσι την μέρα, θα παραγγειλω καφέ κ τοστ στο πλοίο !!!!

THE JUNIOR είπε...

ασε τα εξοδα

η καφε η τοστ

michele είπε...

Σε βλεπω να πηγαινεις και ..Goody's Αλεξανδρατε ,χλιδη

Θανασης Κ είπε...

....δηλαδη εαν ανεβει το ΣΕΝΤΡ θα ανοιξεις και σαμπανιες?? χεχε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σσσσσς!!!! Σκόρδο δίπλα στο πληκτρολόγιο και βασιλικό βουτηγμένο σε νερό για να ξορκίσουμε το κακό.

´Οποίος ξέρει να ξεματιάζει, ας περάσει και το ΦΡΛΚ ενα χεράκι...,

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αν ανεβει και το ΣΕΝΤΡ θα ανοίξω και air condition !!!!

Τι ΝΑΜΜΟΣ και σαμπάνιες, εδω γίνονται τρελά έξοδα!!!!

michele είπε...

Ανεβαινει κι η ΔΕΗ ,αν εχεις λοιπον ,παιρνεις καμπινα δικλινη εξωτερικη διπλα στον καπετανιο με ..αποκλειστικο σερβις

ThitaDelta είπε...

“Φτου-φτου-φτου... στα όρη στα άγρια βουνά..."
"φτου-φτου-φτου... στα καταβάθια της θάλασσας που δεν λαλάει πετεινός...”
ο ΦΡΛΚ ν'ανέβει

giannhs kon είπε...

ΓΙΑΝΝΗ καλές διακοπές

http://www.pnai.gov.gr/kormos/imagegalery/bigest/%CE%9D%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%82-%CE%9D%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%82%20-%20%CE%A8%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%B6%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82.jpg

michele είπε...

Κατι τετοια..χτυπησα χτες..

Θανασης Κ είπε...

Το 858 θα χρειαστει βουντου γιανα προσπερασει??

ThitaDelta είπε...

... και γω

αλλά μάλλον δίνουμε διαφορετική σημασία στο ρήμα "κτυπώ"

THE JUNIOR είπε...

γενικη ερωτηση

με ονομαστικη στο 1 ευρω οταν με το καλο

τι τιμη θα κρατησει στο μαγαζι η τραπεζα κυπρου

εχεις ιδεα κενεις επι του θεματος η αποψη

THE JUNIOR είπε...

απλα

γιατι αν η τιμη που πηραν την μετοχη για το κουρεμα πεσει λιγοτερο απο 90%
περιπου αναλογα το υπολοιπο κουρεμα
θα γραψουν κερδος οι κουρεμενοι

αλλα ειμαι ασχετος τι ακριβως θα γινει

THE JUNIOR είπε...

στα 100 εκ καταθεση τα παρουν τα 50

για τα 37 εκανες προβλεψη

για τα 13 εκ οχι

αν τα υπολοιπα 13 οχι

αν τα 50 εκ μετοχες καλυπτουν τα 13 εκ
θα γραψεις κερδος για τα παραπανω αν οχι την διαφορα ζημια

THE JUNIOR είπε...

ουτε εγω με καταλαβα χαχαχαχα

michele είπε...

Ετσι πως τα γραφεις χαχαχα ,τo ψιλοπιασα το σκεπτικο σου ,αλλα εχουμε -προς το παρον-σοβαροτερες ασχολιες you Know

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα,η ΔΕΗ 7,10 χμμμ

νικος φαληρο είπε...

πακετα ΠΕΙΡΤΠ

νικος φαληρο είπε...

ο θειος προσπαθει να δειξει οτι ολα πανε καλα...

νικος φαληρο είπε...

ΠΕΙΡ ξανα αντισταση 0,95

νικος φαληρο είπε...

το μουγγο θα μιλησει;

michele είπε...

Προς το παρον πηδαει πανω στο 860 με γκαπακι στο μονολεπτο

michele είπε...

..το οποιον και εκλεισε αμεσα

τσαμπουκαλευτηκε ( που λεει κι ο Μπαρμπας) και το ΣΕΝΤΡ ικακι

νικος φαληρο είπε...

το ΣΕΝΤΡικακι εχω βαφτισει μουγγο κε μικελε.Θα το αφησουν να κελαηδησει;χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άντε ρε ΑΒΑΞ, εκείνο το 1,64 πόσο καιρο θα σε στοιχειώνει? Πού ειναι οι πρόεδροι ?

michele είπε...

Στις καλες αντιδρασεις Αλεξανδρατε κοιταμε τον δεικτη beta των εταιρειων ,τα μουλαρια ξεκινανε κατοπιν

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άρα μου αποδεικνυεις οτι ορθώς περιμένω ακόμα εκείνη τη λίστα που σου είχα ζητήσει...

Αντίο ΧΑΑ, πάω να φτιάξω τη βαλίτσα....

Καλο απόγευμα σε όλους.

Over 290 please!

THE JUNIOR είπε...

καλα να περασεις


οσο για τον αβαξ
οσοι τον ελεγαν μουλαρι
αλλαζουν γνωμη


ο μιχαλης ειναι μεσα στο 10% που εμεινε για να αλλαξει γνωμη

αλλα ολα αλλαζουν

THE JUNIOR είπε...

ασε που αν δεις διαγραμμα ετους

θα πεις οτι ειναι αραβικο

THE JUNIOR είπε...

ρε μιχαλη βαλε εναν αβαξ για βραδυ

να δει ο κοσμος διαγραμμα

THE JUNIOR είπε...

ελα να τελειωνουμε εχουμε και δουλειες


Αυτοκινητόδρομος Μορέας: Μέχρι τέλος του 2013 στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Λεύκτρο – Σπάρτη
Θετική εξέλιξη

μπαρμπαλιας είπε...

αυτα τα εκατ κομματια ...
καθε μερα στην ΑΛΦΑ...
σε τοσο στενο ευρος...
τι τα κανουν;;;
εν αναμονη του σπασιματος;;;
για τον ΑΒΑΚιον συμφωνω...
σταθερος στο μλάρωμα...
αλλα δεν χανεις...και δεν ειναι λιγο αυτο...

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη

θα ανεβασεις εναν αβακα στο κλεισιμο
και θα τον αφησεις μεχρι δευτερα πρωι


καλοκαιρι ειναι
παρε παιδι μου και εσυ αδεια να πας για μπανιο

THE JUNIOR είπε...

μπαρμπα

και δεν χανεις και θα κερδισεις
και εδω θα ειμαστε


αν δεν φιαξουν οι ισολογισμοι των
υποδομων αναπτυξη δεν θα δεις

THE JUNIOR είπε...

ωχ ωχ

2,17/2.19

michele είπε...

Χεχε μολις περασαμε απο πανω ΜΙΚΡΕ..
ΑΒΑΚΑ να βαλω η ΤΕΝΕΡΓ..

michele είπε...

Κατοχυρωνουμε 860??

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βάλε και τα 2 να έχω υλικό να διαβάζω το Σ/Κ... έτσι κι αλλιώς μας χρωστάς το χθεσινοβραδυνό....

Άσε που και κάθε Σ/Κ μας βάζεις μόνο τραγουδάκια.

Double λοιπό, με έναν πάγο παρακαλώ..

(χαχα καλοέμαθε η γριά στα σύκα)

michele είπε...

Καλα ,κατι θα κανω ...

THE JUNIOR είπε...

ελα θα ειναι το σ/κ,
του πανω απα το 80%

αυτα ξερεις που τα θελουν μονο οι βασικοι μετοχοι

τερνα Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. συνήλθε σήμερα 25/7/2013 ενώ παρέστησαν 53 μέτοχοι κομιστές 85.835.503 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, δηλ. ποσοστό 78,52% επί του Μετοχικού Κεφαλαίου.
Πηγή:www.capital.gr

ThitaDelta είπε...

... ναι ρε συ, τι είναι αυτό το πράγμα με τα τραγουδάκια το Σ/Κ;

michele είπε...

Να μην βαζω ,δεν χρειαζομαστε λιγη χαλαρωση τα ΣΚ ??

ThitaDelta είπε...

... στα ψηλά μέρας με καλούτσικο τζίρο

και καλά διακοπές θα κάνεις Γιάννη, με το ένα μάτι στο χαα θα 'σαι

νικος φαληρο είπε...

εμενα μου αρεσουν παντως.Αν θελετε γνωμες.

michele είπε...

Καλο το κλεισιμο...33-34 τα καθαρα

ThitaDelta είπε...

... αν θες βάζε τραγουδάκια τις καθημερινές, το σ/κ μελετάμε

κάποιοι τουλάχιστον

ThitaDelta είπε...

... κύριε Νίκο εσένα η γνώμη σου δεν μετράει (λόγω Στάη, άκου ρε φίλε μου, την Στάη), χεχε

ThitaDelta είπε...

... δυο βδομάδες τώρα ταπώνουν στο τέλος οι φούστηδες τον ΟΠΑΠ

νικος φαληρο είπε...

χαχαχα.εφαγα πορτα.
http://www.axiaplus.gr/article/42471/bghke-h-ellh-me-apokalyptiko-mpoysto/

michele είπε...

Ασε ρε το παιδι χαχα

THE JUNIOR είπε...

κύριε πρέσβη μας

Μας κακομαθαίνετε

και τραγουδακια και διαγραμματα
και ψαρι στα καρβουνα

michele είπε...

Ειδικα το τελευταιο χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Νικολακι με την πουρό;;;
ειναι 64, για την ταξιν..

νικος φαληρο είπε...

οσο και να τα φτιαξει η βαρυτης ειναι αξιωμα. Εκτος κι αν μιλησει η Γενικη θεωρια της σχετικοτητας.

THE JUNIOR είπε...

και αν ξανακλειδωσουν

τα μικρα μου χαρτια

πχ αθηνα

θα τους σπασω τα μουτρα χαχαχα

δεν τα περιμενω μηνες εγω το κοροιδο
για να ερθει ο καθε τυχαιος χαχαχα

νικος φαληρο είπε...

Ρε σεις αμαν.Αλλιως το ειπα.Λογω μυαλου ειπα(;) θα εκανα παρεα μαζι της.χαχαχααα. το γυρισα

μπαρμπαλιας είπε...

λυσσσσσα να σε πιασει ΜΙΚΡΕεεεεε
αχαχαχαχααα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τα τραγούδια σου στον Πάνο και το Γεράκι άρεσαν και χάθηκαν κ οι δύο...

Εμείς θέλουμε διαγράμματα, φροντιστήριο, συμβουλές, τεχνικές, μάχιμες καταστάσεις σαν του Μικρού, σύνθετα διαγράμματα σαν του ThitaDelta, Θέλουμε Guest διαγράμματα απο φίλους. Όχι μόνο λάουντς καταστάσεις...

ThitaDelta νομίζω ότι ο Νίκος Φάληρο πρέπει να αλλάξει Nickname σε Nikos Stay Faliro !!!! (Νικόλα αγαπητέ μην μας παρεξηγείς)

Όσο για το παραλία με ΧΑΑ, φέτος δεν πήρα 3G, μόνο το ipad θα έχω. Κ εννοείται ότι τέτοια παρέα είναι δύσκολο να την αποχωριστώ 2 εβδομάδες.

Να είσαστε όλοι καλά. Καλό απόγευμα

μπαρμπαλιας είπε...

Νικολακι 64 ,
απο παιδικο γειτονα πληροφορια...

michele είπε...

Ανεβηκε απογευματινη αναρτηση..
Καλο ταξιδακι ( με i-pad) Aλεξανδρατε !

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ακολουθεί προσωπικό μήνυμα

Έλλη πάρε τηλ του Φουστάνο για ανακεφαλαιοποίηση μπούστου.

Εδώ θα βρείς κινητά, σταθερά και τα email του.

http://www.hespras.gr/el/meli-plastikoi-xeirourgoi/article/plastikoi-xeirourgoi/27-plastikoi-xeirourgoi-f/273-foystanos-andreas.html