Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΤΡ

ΔΤΡ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ..

Οπως ειχαμε επισημανει  στις 21 Αυγουστου εδω: http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/08/x_21.html#more

η ζωνη FC μεταξυ 129,65 και 127,37 περιμεναμε επιθετικη κινηση των αγοραστων. Πραγματι ο δεικτης σταματησε στις 127,84 μον και εκει εκδηλωδηκε εντονο αγοραστικο ενδιαφερον ,ανοδικη διασπαση των 4 βραχυπροθεσμων κινητων  5 weighted ,εκθ 12 ημ,εκθ 20 ημ, εκθ 50 ημ.
Σημερα  ο δεικτης σταματησε στην γραμμη G .Το συστημα των κινητων αποτελει καλη στηριξη ,σε περιπτωση δε ,ανοδικης διασπασης της G ,ευκολα θα φθασει  στην Β στις  149,8 μον.
Η πιθανη ανοδικη διασπαση και αυτου του επιπεδου θα δωσει την απαραιτητη ορμη στο δεικτη προς την μεγαλη αντισταση της πορτοκαλι G  στις 165 μον,με ενδιαμεσο εμποδιο, τον ακμο 100 ημ στις 158,4 .
Η μεγαλη λευκη γραμμη V1 ,αποτελει σημαντικη στηριξη και οδηγο της ανοδικης προσπαθειας του δεικτη ,επικυρωμενη απωλεια της οποιας θα επιφερει ιδιαιτερη ταλαιπωρια στους κατοχους των τραπεζων.