Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΠΕΡΙ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑΦΩΝ..
του 
Τάκη Θεοδωρόπουλου.
Ο συμβολικός βίος της γενιάς των 700 ευρώ ήταν βραχύς. Εφεύρεση του προοδευτικού λυρισμού κράτησε όσο άντεξε η μυρουδιά του καμένου που άπλωσε στην Αθήνα. Δύο χρόνια μετά, τα 700 ευρώ που της είχαν εξασφαλίσει έμοιαζαν με όνειρο. Τριακόσια στην καλύτερη περίπτωση, μηδέν στη χειρότερη και διόλου σπάνια. Πολύ πιο ανθεκτικό από την ίδια ήταν το κληροδότημα της καταστροφής που άφησε πίσω της. Εκτοτε το έργο το έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές και υποθέτω θα το δούμε κι άλλες τόσες.

Ο προοδευτικός λυρισμός ο οποίος, σε πείσμα της πραγματικότητας, εξακολουθεί να διεκδικεί το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας, γνωρίζοντας ότι χωρίς ενσάρκωση κανείς θεός δεν ευδοκίμησε στην καθ’ ημάς Ανατολή πρόλαβε να φτιάξει κι έναν ήρωα για λογαριασμό της. Ηταν το ύστατο επιχείρημα. Πώς μπορείς να μένεις αδρανής όταν στο κέντρο της Αθήνας ένας αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει έναν έφηβο; Και τι πιο λογικό απ’ το να βγεις στους δρόμους, να κάψεις ό,τι καίγεται, και να φωνάζεις «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» σε ό,τι κινείται και φοράει στολή; Η λογική της παράνοιας ήταν, είναι και θα είναι άτεγκτη.

Ποιου ιερού σκοπού υπήρξε ήρωας ο Αλέξης Γρηγορόπουλος; Αν δεχθούμε ότι ο αφηρωισμός, όπως και η αποθέωση, έχει παραδειγματικό χαρακτήρα ποιο ήταν το παράδειγμά του; Δόξα τω Θεώ η Ιστορία, και η δική μας και του πολιτισμού στον οποίον ανήκουμε, είναι πλούσια σε ηρωικές μορφές. Ο Αλέκος Παναγούλης υπήρξε ήρωας επειδή ήταν ένας νέος κάτω από τριάντα που προσπάθησε να σκοτώσει τον δικτάτορα Παπαδόπουλο. Απέτυχε, συνελήφθη, βασανίστηκε. Σκοτώθηκε χρόνια αργότερα σε τροχαίο. Πολλοί τότε προσπάθησαν να δώσουν ηρωικό στίγμα στον θάνατό του, λες και οι ήρωες δεν μπορούν να πεθάνουν είτε από ατύχημα, είτε από αρρώστια, είτε από γηρατειά. Η μοίρα χλευάζει τους κοινούς θνητούς, όπως και τους ήρωες. Και ο Γκαγκάριν σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα. Ο Παναγούλης όμως δεν χρειαζόταν ηρωικό θάνατο για να παραμείνει ήρωας της αντίστασης κατά της χούντας.

Ο θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν έχει τίποτε το ηρωικό. Ηταν ένα παιδί που τα είχε όλα, καλό σχολειό, οικονομική άνεση, και βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους του στα Εξάρχεια το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τη μοίρα του άθελά του, μάλλον κατά τύχη. Ηταν ένας αστυνομικός ο οποίος συμπεριφέρθηκε σαν κοινός αλήτης που βρέθηκε με όπλο στα χέρια του. Δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Τον Γρηγορόπουλο δεν τον σκότωσε η Αστυνομία, όπως σκότωσε τον Πέτρουλα, ή όπως το παρακράτος σκότωσε τον Λαμπράκη. Τον σκότωσε ένας αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Οσο για το άτυχο παιδί, αυτό έπεσε θύμα της κατεστημένης ανομίας. Ανομία που διαβρώνει την κοινωνική συμπεριφορά, ανομία που διαβρώνει και τους λειτουργούς του Δημοσίου. Θέλουμε να βγάλουμε ηρωισμό μέσα από την ανομία; Μα η ανομία μόνον ανομία μπορεί να γεννήσει. Εκ χάεος δε έρεβός τε μέλαινα νυξ εγένετο.

Τις προάλλες ένα 19χρονο παιδί, ο Θανάσης Καναούτης, βρέθηκε χωρίς εισιτήριο σε ένα τρόλεϊ. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι, και σιγά τα ωά. Οταν για να πάρεις εισιτήριο πρέπει να ψάξεις το κατάλληλο περίπτερο και δεν μπορείς να το αγοράσεις άμα επιβιβαστείς μπορεί και να συμβεί στον καθένα. Ο ελεγκτής μάλλον έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, ενδεχομένως να τον ταπείνωσε κιόλας, το παιδί ντράπηκε, πήδηξε όσο το όχημα ήταν εν κινήσει και σκοτώθηκε. Ο θάνατός του δεν είχε τίποτε το ηρωικό. Είναι μάλλον προφανές πως αν ανήκε στο κίνημα του «Δεν πληρώνω» δεν θα είχε φερθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Θα είχε βγάλει λόγο, θα είχε πάει στα δικαστήρια και τα λοιπά. Και σιγά μην όλ’ αυτά τα παλικάρια που άνοιγαν τα διόδια είχαν το θάρρος να διακινδυνεύσουν να γρατζουνιστούν. Αν κάτι πρέπει να σκεφτούμε είναι οι συνθήκες που μετατρέπουν ένα μάλλον ασήμαντο καθημερινό επεισόδιο σε δυστύχημα και τραγωδία για μια ολόκληρη οικογένεια. Κι αυτές τις συνθήκες δεν μας τις έδωσαν οι θεοί. Μόνοι μας τις φτιάξαμε.

Η σύληση του νεκρού περιελάμβανε συνθήματα εναντίον των Δημόσιων Συγκοινωνιών -που ανήκουν στα «αφεντικά»- κατάργηση του σώματος των ελεγκτών και λοιπά. Ακουσα και μια θλιβερή κυρία που υπέγραφε ως Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να λέει διάφορα μελοδραματικά για το αντίτιμο του εισιτηρίου και τους ανάλγητους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Απ’ την παράνοια του 2008 στη βλακεία του 2013. Διότι περί καθαρής βλακείας πρόκειται. Κι αυτού του τύπου η βλακεία αδικεί πρώτα απ’ όλα το άτυχο παιδί και την οικογένειά του.

Στο έργο «Η ζωή του Γαλιλαίου» ο Μπρεχτ είχε πει: «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες». Λάθος. Ο παμπόνηρος απλώς το είπε αυτό γιατί ήθελε να κατασκευάσει τον ήρωα του «νέου ανθρώπου της νέας εποχής». Απόδειξη ο Γαλιλαίος του. Χωρίς την ελληνική παράδοση του ηρωισμού ο πολιτισμός μας δεν θα ήταν αυτός που ήταν. Τα μουσεία μας και οι βιβλιοθήκες μας είναι γεμάτα από προσωπογραφίες ηρώων. Εχει όμως και η ηρωική παράδοση τους κανόνες της. Κι όταν φτιάχνεις ήρωες χωρίς να σέβεσαι τους κανόνες της ηρωικής παράδοσης τότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να περιφέρεις στην αγορά την γύμνια σου. Στην αγορά μιας κοινωνίας η οποία, αποψιλωμένη από αξίες, ανίκανη να σκεφτεί τους όρους της κατάρρευσής της, ψάχνει να επιπλεύσει παράγοντας συναισθηματικά αντανακλαστικά. Μ’ αυτόν τον τρόπο ευτέλισε τη ζωή της και τώρα ευτελίζει και τον θάνατο.

135 σχόλια:

profit είπε...

Καλημερα Π.Θ

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

profit είπε...

Καλημερα Γιαννη

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ καλό φθινόπωρο

profit είπε...

Περασε ο καιρος

giannhs kon είπε...

http://www.kerdos.gr/διεθνή/23530-μεγάλη-άνοδο-253-μια-ώρα-μετά-το-άνοιγμα-της-τρίτης

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1130723/deh-ano-ton-ektimhseon-ta-kerdh-leei-h-jp-morgan.html

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1130763/opap-apohorhse-o-st-heiladakhs.html

giannhs kon είπε...

Εκείνο που λεν ΔΗΜΗΤΡΗ το είδε κανείς ??

Δεν μπορεί να καταπιεί ότι μπήκε Σεπτέμβρης με τίποτα χαχα

ThitaDelta είπε...

... χεχε

τι Σεπτέμβρης, πότε μπήκε ο Σεπτέμβρης;

Καλημέρα Γιάνναρε!

Κρίμα, για τα σχόλια της χθεσινοβραδυνής ανάρτησης!

Λέγεται ότι αν φιλονικείς δημόσια μ' έναν "ηλίθιο", ο κόσμος θα δυσκολευτεί να καταλάβει τη διαφορά

... και πάλι κρίμα για τους συμμετέχοντες, γιατί είχαν την εκτίμησή μου

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ 3/9/2013 αμε χαχα

Θα σου εξηγήσουν όταν βρεθούμε από κοντά και θα καταλάβεις

ThitaDelta είπε...

... Γιάνναρε συντόνισε το ημερολόγιό σου με το δικό μου, το οποίο γράφει 34 Αυγούστου, χεχε

giannhs kon είπε...

ΟΚ 34/8 /2013


για πες για πες τι βλέπεις για σημερα αυγά η πουλιά ??

γιατί νομίζω οι τιμές έχουν βρεθεί σε κομβικό σημείο και πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ χαχα

ThitaDelta είπε...

... ο δείκτης ταλαντώνεται πολύμηνα πέριξ του 911, με πρόσφατη αποσβενώμενη ταλάντωση

... η συσσώρευση (ισορροπία) αυτή, αναμένω να σπάσει με δύναμη είτε πάνω είτε κάτω

πιστεύω να έχω στηθεί στη σωστή πλευρά, αφού έχω βάλει το αρκουδοτόμαρο στη ντουλάπα

giannhs kon είπε...

χαχα εγώ το έχω παραμάσχαλα λόγο απειρίας

ευχαριστώ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εμένα πάντως γράφει 3/9 κ ετοιμαζομαι για το απογευματινό γκαλά του κόμματος.

Ιστορική ημέρα (κ) σημερα. Θα τον μεθυσουμε τον ήλιο, Αντρέα ζεις, κλπ κλπ... Αμαρτίες γονέων....ανόητες πολιτικές ή αμυαλοι άνθρωποι? θα φάμε μια γενιά αγγούρι κ θα ίσιώσουμε...

Πάμε στα δικά μας, θέλω ενα 918-926 γ σημερα... Η έστω την ΑΛΦΑ στο 54....

Καλημέρα σε όλους!

ThitaDelta είπε...

... τα δικά μου σημεία είναι

911 --> 925 (ΑΚΜΟ 200) --> 936 (διαφυγή από την κατερχόμενη από 20 Μαΐου)

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ
Ααα ψιλοπράγματα ζητάς χαχα
εντάξει
Θέλεις να μείνει εκεί και στο κλείσιμο η δεν σε πειράζει ??

giannhs kon είπε...

εντάξει λοιπόν αφού επειμενετ και οι δυο χαχα

εγω θα σας παω την ΔΕΗ 743 τον ΟΠΑΠ 770 και τον ΜΥΤΙΛ στο 417 και τα υπόλοιπα μόνοι σας χαχα

ThitaDelta είπε...

Αντίστροφη μέτρηση για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡAIΝΟΣΕ

... ή αλλιώς ΓΕΚΤΡΕΝΑ που λέει και ο Αντρέας

Bαγγελης gelato είπε...

Καλημέρα σε όλους

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΒΑΓΓΕΛΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα

Τα παιδία ενίοτε παίζει.
Δεν είναι ηλίθιος, χαίρεται να καταστρέφει άλλους, έχει κακία όση δεν έχω δει σε άλλον, έχει κάψει πολύ κόσμο και του αξίζει μια έκτακτη "εκπομπή" κάθε τόσο για να τον μάθουν και οι νεώτεροι.
Αυτά τα "χαρίσματα" μεταξύ άλλων πολλών.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΚΟΝ θα προτιμούσα κλείσιμο για να κερδίζει περισσότερος κόσμος end of day.

Πολυ μου αρεσε το ΓΕΚΤΡΕΝΑ. Μακάρι να γίνει.

Σας αφήνω προς το παρόν.
Καλημέρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

3 του Σεπτέμβρη να περνάς...
170 χρόνια πριν κάποιοι κέρδισαν κάτι που σήμερα κατάντησε κουρελόχαρτο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και πριν 39 χρόνια μια διακήρυξη από την οποία απέμειναν μόνο στάχτες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ενώ ΟΛΟ το πολιτικό σκηνικό της εποχής εκείνης με δεκανίκια, γάζες, επιδέσμους, μεταμοσχεύσεις μελών, ένας φρανκεστάιν σκέτος, προσπαθεί να επιβιώσει γαντζωμένο στην εξουσία, φτάνοντας μέχρι τα όρια της εθνικής προδοσίας.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλημερα σας Σημερα που διαβασα τα χθεσινα σας σχολια με απογοητευσαν αν και σας ανακαλυψα πριν λιγο καιρο.Πρεπει να υπαρχει και καποιος ελεγχος απο τον δημιουργο του blog.

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ σημερα...
τα κατωρθωματα του ιδρυτη και των σφουγκοκωλαριων πρασσινων φρουρων ...
σιμαδεψαν την ιστορια της πατριδας και θα συνεχισουν ...για πολυ ακομη.
εξαλλου μην ξεχναμε,
τωρα ολοι γιναμε συντροφοι..

Unknown είπε...

Μπαρμπαλιά καλημέρα. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.

τώρα σχετικά με τα χθεσινοβραδινά πριν 2-3 μέρες ο ΑΘΛΙΟΣ έλεγε για το πως ήταν και πως έγινε το Blog.

Χθες επιβεβαιώθηκε.

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Χρηστο
δεν θα σχολιασω τα χθεσινα...
απλα τους λεω οτι ο ηλιθιος τους εμπασε στο τρυπακι και παιξανε το παιχνιδι του...
ασ κανουν τον κοπο να ξαναδιαβασουν..
λυπαμαι

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα...
ΣυμπΛήρωμα για την ΓΕΚΤΕΡΝΑ

http://www.dealnews.gr/epixeiriseis/item/84317-%C2%AB%CE%86%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%82%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7
Γεία σου Πάνο..!

δημοσθενης είπε...

καλημερα σε ολους
κυριε Ιωαννου αμα δεν ξερεις την προιστορια του σαιτ με τον μαγο, θα σε παρακαλουσα να μην μιλας
Τωρα, οσο αφορα την ειρωνια σου, αυτη αλλου, εκει που σε παιρνει

Θανασης Κ είπε...

Καλημερα στην παρεα......παιδες φαγουρα βλεπω συην παρεα και δεν ου αρεσει....χαλαραααα λεμε

Unknown είπε...

Γνωρίζω πολύ καλά την προϊστορία καθως παρακαλουθούσα το blog στην προηγούμενη του μορφή.

Εσεις κάνατε την εμφάνηση σας ξαφνικά μετά από πολυυυυυυυυ καιρό εξαφανισμένος κάνοντας μπάχαλο το Blog με περιττές αναφορές στον συγκεκριμένο.

Τώρα για το "εκεί που σε παίρνει" το αφήνω ασχολίαστο καθώς ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για κάποιον που ομιλεί με αυτόν τον τρόπο.

δημοσθενης είπε...

οντως ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του για την ειρωνια σας και συγγνωμη που δεν ζητησα την αδεια σας για την επανεμφανιση μου...οσο για την προιστορια μας, δεν σας θυμαμαι πουθενα εγω προσωπικα...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα και ηρεμα.Εχουμε αλλες δουλειες,απλα χτες γιορτασαμε το 1 εκ σελιδες κανοντας λιγο χαβαλε
Σοβαροι να ειμαστε,σοβαροφανεις δεν χρειαζεται

Unknown είπε...

Αν διαβάσετε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι έγραψα θα διαπιστώσετε την έκφραση που χρησιμοποίησα "παρακολουθούσα".

Δεν έγραψε πουθενά "και σχολίαζα".

Τέλος συζήτησης απο πλευράς μου.

michele είπε...

860 -908 πλαγια κινηση ,χαμηλοι τζιροι δεν λεει τιποτα

Andreas D. είπε...

Ατυχία στο ΕΥΑΠΣ... ήμουν στημένος στο 5,89...

michele είπε...

Εχει ογκο Ανδρεα,θα ξαναπαει πιστευω

δημοσθενης είπε...

επρεπε να παρακολουθεις το ΒΝ τα πρωτα χρονια πχ αφου "παρακολουθουσες" γνωριζες οτι ο ηλιθιος αυτος ειχε πιασει στο στομα του την οικογενεια μου ?

Andreas D. είπε...

έτσι νομίζω κι εγώ Μιχάλη...ειδικά εαν συνεχίσει η ΕΥΔΑΠ...

Andreas D. είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ, υπάρχει αγοραστής στην ΤΕΝΕΡΓ...

Andreas D. είπε...

Πακέτα ο ΟΠΑΠ καθημερινά...

michele είπε...

Τσιπης ειναι προς το παρον ΑΝΔΡΕΑ χαχα

ThitaDelta είπε...

... πόθεν;

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, αγοράζει σύμφωνα με τον όγκο που κάνει... νομίζω με το 1/3

Unknown είπε...

Δεν παρακολουθούσα και δεν παρακολουθώ ΒΝ.

Τώρα σχετικά με αυτό που λέτε περί οικογένειας φυσικά και είναι απόλυτα καταδικαστέο αν έχει συμβεί, αλλά δεν αφορά τους υπόλοιπους του Blog μια τέτοιου είδους κόντρα του παρελθόντος.

Στην θέση σας απλά δεν θα έδινα σημασία και τελείωσε το θέμα.

Η αδιαφορία πονάει πολύ περισσότερο από τα λόγια.

Andreas D. είπε...

Δημήτρη,έχει 2-3 ημέρες που αγοράζει... θα μάθω ποιος είναι...

ο dwk είπε...

…καλημερούδια
…μήπως τελικά πέτυχε τον σκοπό του; …φοβάμαι ότι χαίρεται διαβάζοντας σήμερα
…δεν μπορώ να μιλήσω για τα παλαιά, δεν τα πρόλαβα.
…αν μου επιτρέπεται, θα παρακαλούσα να φύγουν τα χθεσινοβραδινά, που ως απαντήσεις στα απαληφθέντα εμετικά σχόλιά του, φαίνονται παράταιρα…

δημοσθενης είπε...

κυριε μου, αμα δεν παρακολουθουσατε το ΒΝ, τοτε η αναφορα σας οτι γνωριζετε την προιστορια του σαιτ επειδη δηθεν "παρακολουθουσατε", ειναι εκτος τοπου και χρονου..στη θεση σας θα παρεμενα σε σχολια του τυπου τι αγορασα και τι πουλησα σημερα , θαυμαστε με...
οι ειρωνιες σας για αλλους(αθλιο) δεν δικαιολογουνται με τιποτε

δημοσθενης είπε...

αποδειξη του λαθους σας ειναι ο "απροσμενος" συμμαχος σας γερμανοτσολιας που σπευδει να σας στηριξει...

Unknown είπε...

Δεν θα μου υποδείξετε εσείς τι σχόλια θα κάνω αυτό είναι ξεκάθαρο.

Μίλησα για την προηγούμενη μορφή της Ελευθερης Γνώμης.

Αν έχετε νευράκια για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζουμε μπορείτε να πιείτε ξυδάκι κύριε Δημοσθένη.

Unknown είπε...

Σας αφήνω λοιπόν να μονολογείτε από τούδε και στο εξής.

michele είπε...

Και κοντα στις 311,5 και κοντα στις 908 για να δουμε

δημοσθενης είπε...

καλο δρομο ναχετε κυριε μου

Andreas D. είπε...

ΜΙΚΡΕ το είδες το ΑΡΑΙΓ? χαχαχα

Unknown είπε...

Αντρέ τι έκανες τελικά με τον ΠΑΡΝ?

michele είπε...

Εγινε η διασπασουλα,αυξηθηκε και ο τζιρος 313,3 ο απλος 200 αρης

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ, 1000 τμχ έχω... σιγά τα ωά...
μπορούσα να βγω πρώτος και να πουλήσω στα 0,09 αλλά δεν το έκανα...
μάλλον θα πάρω άλλα 1000 στο 0,04... χαχαχα

ThitaDelta είπε...

I summon you artaxia

Unknown είπε...

Αντρέ Οκ.

Νομίζω ότι θα τα σπρώξεις λίγο πιο πάνω αν παίξουν το σενάριο της έφεσης.

michele είπε...

Οι επιτηρουμενες παντα κανουν ενα ραλλακι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κ. Ιωάννου έγραψα ότι είσαι κύριος και εξακολουθώ να το πιστεύω.
1. Όποιος διαβάσει μόνο τα 57 χτεσινά σχόλια και βγάλει συμπέρασμα κάνει λάθος. Βλέπει μόνο τη ΜΙΣΗ εικόνα. Έπρεπε να έχει διαβάσει και τα 150 περίπου συνολικά (γιατί πολλά σβήστηκαν) και να έχει παράλληλα ανοιχτά και τα σχόλια στο ΒΝ, όπου ο μάγος ξεπέρασε κάθε όριο ανακατεύοντας, ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ με ονομ/μα και προσβάλλοντας πάρα πολύ κόσμο από εδώ μέσα. Και λίγα του είπαμε. Φυσικά την άλλη μέρα που τα διαβάζεις μισά και "κρύα" φαίνονται αλλιώς.
2. Ας πούμε ότι έγινε μπάχαλο...δηλ. θα κριθεί κάποιος από μια μέρα επανεμφάνισης, που είχαμε και μια "γιορτή", ήταν και βράδυ και όχι από την συνολική του προσφορά, αφού το έχει "γλύψει" το μέρος εδώ μέσα (και αλλού προηγουμένως) και έμαθε σε πολύ κόσμο "γράμματα" ως Δάσκαλος; (Και άλλοι φίλοι βέβαια για να μην αδικήσω κανένα).
Εξάλλου ο καθένας δικαιούται να έχει μια "αδυναμία" και να του τα χώνει κάπου κάπου. Έχω κι εγώ την δικιά μου.
3. Ο Μιχάλης στο 10.59 το έθεσε στην σωστή του βάση.
4. Προτιμώ να είναι κάποιος ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ αλλά στα δύσκολα να είναι τόσο σοβαρός όσο δεν πάει άλλο, παρά ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΡΟΣ.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη αυτή δεν είναι επιτηρούμενη...είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TURN AROUND STORY ....

το παραπάνω είναι αστείο, έτσι ? μην το πιστέψει κανείς...

michele είπε...

Eγινε και η διασπαση του απλου 200αρη του FTSE-25.Η αναλογη του ΓΔ ειναι στις 925,4

Unknown είπε...

Πάντως το deal της χρονίας είναι της Microsoft με την Nokia...

michele είπε...

Οντως Ιoannou,πολυ ενδιαφερον ..

TheHawk είπε...

Καλημέρα σας...

οχι Verizon-Vodafone..?

τα πραγματα εξελισσονται ομαλα προς το παρον..εκτος κ εαν πεσουν τπτ ρουκετες...κ ξεκινησουμε το πλεξιμο..

michele είπε...

Και το verizon-vodafone ..Eχουμε μπει στη ζωνη 313-318

Unknown είπε...

Λένε οι Ρώσοι ότι εντόπισαν εκτόξευση δύο πυραύλων στην Αν. Μεσόγειο.

Unknown είπε...

Russia’s early warning radars have detected the launch of two ballistic rockets in the eastern Mediterranean, Russia’s Defense Ministry stated. The launch reportedly took place at 06:16 GMT Tuesday.

The trajectory of the missiles is reported to have been from the central part of the Mediterranean Sea towards the eastern landmass.

The Syrian embassy in Moscow currently has no information on the incident.

μπαρμπαλιας είπε...

Χρηστο που διαβαζεις;;;

Unknown είπε...

Russia Today Μπαρμπαλιά.

δημοσθενης είπε...



Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως εντόπισε την εκτόξευση δύο βαλλιστικών πυραύλων προς την ανατολική Μεσόγειο από κεντρικό σημείο της θάλασσας.

Η είδηση μεταδίδεται από το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ρωσίας, Russia Today και μέχρις στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr






michele είπε...

ΟΔΔΗΧ: Άντλησε 1,138 δισ. ευρώ από 6μηνα έντοκα με αμετάβλητο επιτόκιο στο 4,2%

michele είπε...

Δυνατος ο Βαγγελης σημερα ,στοχευει προς τα 4,27 του εκθ.200 αρη

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, πολύ εύκολα έκλεινε χθες στο 4,08 αλλά τους επέτρεψε να το κλείσουν στο 4...

michele είπε...

Tα κανουν ολοι αυτα Ανδρεα,οπως ξερεις ,καμμια εντυπωση δεν μου κανει
Επιστρεψαμε για επιβεβαιωση στη ζωνη του 908

michele είπε...

Eγινε και η επιβεβαιωση ,να δουμε τωρα τις διαθεσεις .Οι περιφερειακες του FTSE-25 ΒΙΟΧΚ-ΜΥΤΙΛ-ΤΕΝΕΡΓ οδηγουν την συνεχεια

Ctsam είπε...

Michele O OPAP tha dwsei opws ta alla 25aria? giati mexri twra to paizei oudeteros...lol

michele είπε...

Πολυ δυσκολα,χωρις καποιο εξαιρετικο γεγονος,μπορει να δωσει κινηση πανω απο την τοπικη του κορυφη στα 8,30 Και για να γινει αυτο θελουμε ως προυποθεση και την διασπαση του 7,60

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα! Αντε πιο κακη η μοναξια!

michele είπε...

Ο απο πανω στοχος για σημερα,μπορει να ειναι το 923

δημοσθενης είπε...

922-926 Μικελε
922 ο μεσος 22ημ
924,47 το κλεισιμο 23/8
925,91 το ανοιγμα 26/8

michele είπε...

Και 925,47 ο απλος 200 αρης.Το τριγωνο των Βερμουδων εκει μεσα !

δημοσθενης είπε...

ετοιμαζεται η προσκρουση..χαχαχα

michele είπε...

Απο κει για να περασει πρεπει να ανεβει σε κανα πυραυλακι Κρουζ χαχα

michele είπε...

Και τον Αύγουστο τα έσοδα ήταν ψηλότερα των προβλέψεων.Εναντι στόχου 3,9 δισ. εισπράχθηκαν 4,1δισ

Πληρωνουμε τελικα..να μας μεινει κανα σωβρακο τουλαχιστον

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και αν περασει????????????????
εεεεεεεεεεε????????????

michele είπε...

Παει και για το 7.60 η ΔΕΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γύρισα...αυτό ξαναπέστο Μικέλε, αλλά δεν το εμπιστεύομαι και πάλι σ' αυτόν που είπα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

7,70

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ!!!
Το 929 θέλω χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα βλάκα φύγε με το καλό...

michele είπε...

Στο 7.68 κλεινει και το gap Αλεξ

δημοσθενης είπε...

βρε Αθλιε γιατι λες βλακα τον γυφτο
..αδιαφορησε

michele είπε...

Εαν τωρα περασει απο κει,εχουμε διαφορες καταστασεις να αναλυσουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

τι να κάνω Δήμο, έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου!

δημοσθενης είπε...

γυφτο ..να κανετε παρεα...αφου ταιριαζετε τοσο

δημοσθενης είπε...

θετικο το οτι παει να προσεγγισει τα τεχνικα σημεια προς το τελος της συνεδριασης και οχι νωριτερα

δημοσθενης είπε...

922,18 ο μεσος κινητος 22 ημερων
..μολις τον ακουμπησαμε (922,48 ψηλο)

profit είπε...

Καλησπέρα κυριοι

δημοσθενης είπε...

καλωστον..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε...
προσωπικά με τις φτωχές μου ως ανύπαρκτες γνώσεις (και πριν διαβάσω τα σημερινά 2.40 2.43 και 2.52) είχα για όριο το 921,25 της 19/8 πρώτα... και στρογγυλοποιημένο το 922, πριν από το 929...
Γένια έχω και δεν τα ευλογάω, αλλά χτες το βράδυ κάτι με έτρωγε (8.25μμ) και το έγραψα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

γεια σου profit

δημοσθενης είπε...

κανα bet εβαλες Αθλιε ?

profit είπε...

Άθλιε όλα καλά????
Η ομάδα μεγαλώνει???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι Δήμο...δεν είμαι καλός στα ημερήσια και δεν το πολυπίστευα για να πω την αλήθεια, άσε που έλειπα για ώρα.

Όλα καλά profit και η ομάδα μεγαλώνει όντως μαζί και οι υποχρεώσεις βέβαια

profit είπε...

Δεν είχαμε Δημοσθεμη καμία κόμπλα ???

δημοσθενης είπε...

εννοεις με τον αποφοιτο νηπιαγωγειου ?

profit είπε...

Τώρα σε τρώει ο κώλος σου.

profit είπε...

Σου είπα να κάνουμε μια συμφωνία αλλά....

michele είπε...

1,5 ποντο για να ακουμπησουμε το 200 αρη

michele είπε...

Χαρακτηριστικο της ημερας η συβολικη κινηση και τραπεζικων και δεικτοβαρων του 25 αρη και αλλων του 40 αρη ..
υψιστης σημασιας το θεωρω

michele είπε...

Τurbo ανοιξε η Wall μετα το deal Μicrosoft-NOKIA ΣΤΟ +0,79%

δημοσθενης είπε...

προσεγγιση step by step

profit είπε...

Μιχάλη τσιμπίσα λίγα δεη

michele είπε...

Το εχει το 7.60-7.70 Profit
Σωστη παρατηρηση Δημο και η εβδομαδα ειναι ακομα στην Τριτη..

profit είπε...

Η άλφα δεν τραβαει

michele είπε...

Θα ερθει η σειρα της profit

δημοσθενης είπε...

στη δεη θελει προσοχη το 7,56 που αν σπασει-κατοχυρώσει πειστικα, βλεπει αρκετα εως πολυ ψηλοτερα

δημοσθενης είπε...

Blogger Ο/Η δημοσθενης είπε...
άσχημο το κλεισιματακι, οπως θαλεγε ο φιλος μου ο Μικελε
χαχαχ
2 Σεπτεμβρίου 2013 - 5:10 μ.μ

Blogger Ο/Η δημοσθενης είπε...
με βασικο τεχνικο σημειο το 924-926
η υπερβαση του οποιου θα πρεπει να γινει με ορμη και ογκο
2 Σεπτεμβρίου 2013 - 5:18 μ.μ

ΤΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ" ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΓΥΦΤΟ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

VassilisS είπε...

καλησπέρα σε όλους,
να χαιρετήσω και τον Δήμο μετά από καιρό.
μετα από το σημερινό επόμενο στεπ στον 25 αρη 323-4 και νομίζω πως θα τον φτασει με παιξιμο της Alpha

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΑΝΤΑ έτσι ήταν αυτός...
Και για όσους δεν το ξέρουν αλλά κρίνουν εκ των υστέρων...έβγαινε πιο παλιά με το ίδιο ακριβώς όνομα με μένα και την ίδια ακριβώς ΙΡ και έγραφε ότι ήθελε για να με εκθέσει και να παραπλανήσει τους υπόλοιπους.
Και δεν το έκανε μόνο για μένα βέβαια.
Αυτά για να μην βγαίνουν πρόχειρα συμπεράσματα.

michele είπε...

Βασικη προυποθεση Vassili η ανοδικη διαφυγη απο το 318..
αναμενομενο το κλεισιμο στις δημοπρασιες
αλλα θελουμε ΚΑΝΟΝΙΚΗ διασπαση του ακμο 200 ημ ,οχι αγγιγμα ,οσον αφορα τον Γενικο

δημοσθενης είπε...

δες Αθλιε πως μετετρεψε το σχολιο μου 5:10 απο
"άσχημο το κλεισιματακι, οπως θαλεγε ο φιλος μου ο Μικελε
χαχαχ"
σε αυτο παρακατω ΅
"άσχημο το κλεισιματακι
μεγαλη προσοχη"

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΒΛΑΚΑΣ

δημοσθενης είπε...

γεια σου ΒΑΣΙΛΗ

michele είπε...

Καλα εκλεισαν και τα 2 warrants ETEΤΠ και ΠΕΙΡΤΠ της ΑΛΦΑ πιο στρωτο ειναι,δεν επαιξε και η κοινη παρεμεινε αμεταβλητο

giorgos είπε...

Καλο απογευμα σε ολους .

VassilisS είπε...

Μικε ο ΑΚΜΟ στον 25αρη στο 313,5 δεν ήταν?

michele είπε...

Ναι Βασιλη ,αυτη τη στιγμη ειναι στιο 313,31 τον διεσπασε ο FTSE-25 γιατι χτες λογω ΕΕΕ πηγε πιο γρηγορα απο τον Γενικο δεικτη ,εκλεισε + 0,40% ενω ο ΓΔ -0,08%

michele είπε...

Παμε επανω ,απογευματινη αναρτηση,αφιερωμενη στο ΠΑΤΣΟΚ ( που λεει κι ο Μπαρμπας ) που γιορταζει σημερα