Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΕ

ΟΤΕ  ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ 

ΟΤΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟ  
ΟΤΕ : ΕΔΒΟΜΑΔΙΑΙΟ και ΗΜΕΡΗΣΙΟ...

Στο εβδομαδιαιο γραφημα διακρινεται ο μεγαλος πυθμενας ,ανοδικη λυση του οποιου θα οδηγησει το τιτλο στη ζωνη των 15.50 -16 ευρω. Διακρινεται καθαρα η μεγαλη γραμμη στηριξης  S στα 5,20 ευρω ,καθως και η ανοδικη πορεια του τιτλου απο τα τελη Μαρτιου του τρεχοντος ετους πανωστην γραμμη τασης Ν. Η μετοχη βρισκεται μια ανασα ( οπως φαινεται και στο ημερησιο γραφημα) απο την ανοδικη διασπαση της γραμμης περιορισμου Β,επικυρωμενη διασπαση της οποιας θα οδηγησει στην V στα 8,58 ευρω.
Παραλληλα η μετοχη κινειται εντος του ανοδικου καναλιου CN,ενω ο ακμο 50 εβδ ειναι και αυτος ante portas για την ανοδικη διασπαση του αντιστοιχου των 200 εβδ.

Στο ημερησιο γραφημα ,ειχαμε επισημανει  ΕΔΩ :http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/08/x_22.html#more

τα σημαντικα επιπεδα των 6,84 και 6,95 προκειμενου να προσεγγιστει η Β .Αυτο επετευχθη και μενει να δουμε την συμπεριφορα της μετοχης σ αυτο το σημειο.Σε περιπτωση αδυναμιας του τιτλου να υπερβει την Β , θα ξεκινησει διορθωτικη πορεια προς την κατω γραμμη του τριγωνου που ομως στα 6,84 θα συναντησει και παλι ,προθυμους αγοραστες.

5 σχόλια:

michele είπε...

Ο ΟΤΕ μαζι με ΟΠΑΠ και ΔΕΗ θα ειναι απο τις μετοχες που θα ελκυσουν τα περισσοτερα κεφαλαια των επενδυτων που δραστηριοποιουνται στις αναδυομενες αγορες,στις οποιες και επισημα θα βρισκομαστε εως τα τελη Νοεμβριου

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σωστό σπάσιμο του 930 χωρίς ΟΤΕ και ΔΕΗ γίνεται?

michele είπε...

Γινεται με τις τραπεζες...ανετα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να σου πω την αλήθεια το προτιμάω με τράπεζες για να παίξει λίγο και η βελτίωση των τιμών τους όσο πλησιάζουμε στην πρώτη περίοδο άσκησης δικαιωμάτων.

Να μου αφήσουν τη ΔΕΗ και ΟΤΕ ΄για αργότερα, μπορώ να περιμένω άνετα.

Σα να μείναμε μόνοι μας. Πάω για καμια ταινιούλα.

Καλό βράδυ Michele.

michele είπε...

Καλο βραδυ Γιαννη,καπως ετσι ειναι ..εκ περιτροπης