Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη..


YΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ  Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ...


Αν έβαζα έναν τίτλο για την συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή (ψηφίστηκε με 153 «ναι», 142 «όχι» και 1 «παρών») αυτός θα ήταν: «Ο προϋπολογισμός των κενών εδράνων και των απρόθυμων ομιλητών». Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πάνω από είκοσι συζητήσεις προϋπολογισμών στην Βουλή και ουδέποτε διαπίστωσα να υπάρχει μεγαλύτερη απροθυμία από τους βουλευτές να λάβουν ενεργό μέρος σε τούτη την πενθήμερη διαδικασία που, στην πραγματικότητα, αφορά στο κορυφαίο νομοθέτημα του κράτους. Άλλοτε οι βουλευτές διαγκωνίζονταν να μιλήσουν, ένας σεμνός βουλευτής Επαρχίας, λύγισε κάποτε από το άγχος πάνω στο βήμα, τώρα διαγκωνίζονταν να απαλλαγούν από αυτό το...βάρος.

Πλησίαζε εννιά το βράδυ, είχαν μιλήσει ήδη η κα Παπαρήγα, ο Φώτης Κουβέλης, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Βενιζέλος και (παρότι δεν είχα και ιδιαίτερο λόγο) άρχισα να αγχώνομαι ότι θα ξεμείνουμε από ομιλητές. Είχε απομείνει από τους υπουργούς μόνο ο Νίκος Δένδιας και ο Γιάννης Στουρνάρας να μιλήσουν, από αρχηγούς μόνο ο Πάνος Καμένος, δυο βουλευτές και ο πρωθυπουργός που έπρεπε κατά τα ειωθότα, να ανέβει στο βήμα λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα που θα άρχιζε η ψηφοφορία.

Ήδη το μεσημέρι κάποια στιγμή έγινε αυτό που ουδέποτε έχει ξαναγίνει στην Βουλή σε προϋπολογισμό, δεν υπήρχε κανείς στην αίθουσα για να ανέβει στο βήμα. Ούτε βουλευτής, ούτε καν υπουργός διαθέσιμος. Ο προεδρεύων τότε μη έχοντας κάποια άλλη πρόχειρη λύση, έδωσε εντολή να γίνει μια ολιγόλεπτη διακοπή που κράτησε τελικά περί τα τρία τέταρτα. Η συζήτηση άρχισε ξανά αφού επιστρατεύτηκαν δυο-τρεις υπουργοί που δεν είχαν πάρει τον λόγο. Κουδούνι προειδοποιητικό για επίσπευση του χρόνου ομιλίας ούτε που ακούστηκε και οι δυο-τρεις εγγεγραμμένοι βουλευτές που πήραν τον λόγο, είχαν απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή τους να αναπτύξουν τις απόψεις τους χωρίς να τους διακόψει κανείς.

Υπήρχε μια ευχάριστη προσμονή, άλλοτε αυτές τις μέρες στους φωτεινούς και πολύβουους διαδρόμους του Κοινοβουλίου που έσφιζαν από ζυμώσεις και συζητήσεις, γιατί με το τέλος της ψηφοφορίας σήμαινε για τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους βουλευτές η αρχή της ολιγοήμερης εορταστικής σχόλης. Υπήρχαν βέβαια κατά γενική ομολογία και διαφορετικά πολιτικά μεγέθη. Προσωπικότητες που ανέβαιναν στο βήμα και περνούσαν μέσα απ' το θέμα τους συναρπάζοντας τους ακροατές. Και οι συγκρούσεις ακόμα, είχαν μια παλιομοδίτικη ποιότητα, την ώρα που στο βήμα, βρίσκονταν κορυφαίοι πνευματικοί άνθρωποι, όπως ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος και πολιτικοί υψηλού βεληνεκούς, όπως ο Λεωνίδας Κύρκος.

Ύστερα ήρθαν οι εποχές του ακραίου δικομματικού φανατισμού, όπου το κράτος έγινε έπαθλο και πέρασε τους πολίτες από το ταμείο, βυθίζοντας την κοινωνία στην πλαδαρή ακινησία και τις ψευδαισθήσεις, ότι θα ζούμε διαρκώς Αλκυονίδες ημέρες. Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες, σύμφωνα με το έθιμο κατηφορίζαμε αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού στην αγορά για πατσά με το Οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και πληρώναμε ρεφενέ, ακόμα και όταν έτρεχε άφθονο το χρήμα στην χώρα και στα υπουργεία της.  Και οι βουλευτές, δεν… φοβούνταν να περάσουν για την καθιερωμένη βόλτα από τα πυρετώδη δημοσιογραφικά γραφεία για να αλλάξουν μαζί τους τις τυπικές ευχές για τη νέα χρονιά.

Η στενότητα των καιρών δεν επιτρέπει πια τέτοιου είδους πολυτέλειες...

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, φαίνεται πως είπε αυτό που κυρίως ήθελαν να ακούσουν στις πτέρυγες της συγκυβέρνησης, ότι δηλαδή, η επιβάρυνση στα ακίνητα θα είναι στα περσινά επίπεδα, ότι οι αδύναμοι, οι άνεργοι και οι μεσαίοι δε θα χάσουν τα σπίτια τους, ότι εκεί γύρω στον Απρίλιο, κάτι θα γίνει με το χρέος και ότι χαμηλοσυνταξιούχοι και ένστολοι, θα πάρουν 300 εκ. από το πλεόνασμα, η κυβέρνηση πέρασε χωρίς καν να βραχεί τον χθεσινό κάβο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν οι πονοκέφαλοι του υπουργού Οικονομικών. Την ώρα που ξεκινούσε η ψηφοφορία, ο Γιάννης Στουρνάρας, έπαιρνε στα χέρια του ενημέρωση από τις Βρυξέλλες το οποίο τον πληροφορούσε για την μετάθεση της έλευσης της Τρόικας, στον Ιανουάριο του νέου έτους.

Νευρικός ο υπουργός πηγαινοερχόταν στο περιστύλιο αναζητώντας μια ήσυχη γωνιά προκειμένου να συνεννοηθεί, με τους υψηλόβαθμους εκπρόσωπους των δανειστών οι οποίοι έχουν δυσαρεστηθεί, όπως φαίνεται με το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός κατατέθηκε χωρίς την έγκριση τους.


Η μόνη έκπληξη της βραδιάς ήταν η απουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου από την ψηφοφορία. Ο πρώην υπουργός ήταν σε αποστολή του ΝΑΤΟ στις ΗΠΑ, μόνο που η αποστολή του είχε λήξει μια μέρα νωρίτερα και ο ίδιος παρέτεινε την παραμονή του κατά μία ημέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για τον λόγο αυτό, το Προεδρείο δεν δέχτηκε την επιστολική του ψήφο παρά μόνο ως πρόθεση ψήφου και δεν καταγράφηκε στο αποτέλεσμα.

www.protagon   Κατερίνα Γκίκα 

55 σχόλια:

Ilias D είπε...

Καλημερα

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ παικτε μου
εκτος απο προυπολογισμους,
τσακωμους με κροκοδειλια δακρυα των
βολευτων μας υπερ πτωχων(;)και αδυνατων,
κλπ κλπ,
βρισκομαι στη εξαιρετικα δυσαρεστη θεση να επιβεβαιωθω στο προσφατο σχολιο μου
στον υπουργο της αστυνομιας προ δεκα ημερων...
Ντεντια επιτελους...πανε σαν το σκυλι σταμπελι και ακλαφτοι...
τζαμπα και βερεσε ...
μιλαω για την δολοφονια του 43χρονου αχριφυλακα στα συνορα τα ξημερωματα...απο αλβανους λαθρεμπορους,
δωστους το ΔΙΚΑΙΩΜΑ πρωτα να πυροβολουν και μετα να κανουν ελεγχο,
ΚΑΙ ΑΝ δεν το δωσεις εσυ ,να το κανουν μονοι τους οι αστυνομικοι...
Πριν να αρχισουν μερικοι "φιλοι"να μου την πεσουν για ανθρωπινα δικαιωματα και λοιπες παπαρες...
να πανε να κανουν μια δυο βαρδιες στα συνορα ...και τα λεμε
και εχω ξαναγραψει ...
οποιος δεν καταλαβαινει τι γραφω
να επικοινωνει ελευθερα μαζι μου ΕΔΩ
και αν δεν τον ικανοποιησω δημοσια...
τοτε να γραψει διπλα τα περι"νοσταλγων"...
καμια φορα αξιζει να γινομαι σκληρος,
γιατι κουβαλαω μια ζωη "γιοματη"..

αυτα και παλι κλμ σε ολους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Μπάρμπα μου σωστό σε βρίσκω και λίγα λες
Shoot first, ask later
Αν είχαμε κράτος θα είχε σηκώσει αμέσως 2 Απάτσι, από κάπου εκεί κοντά, με τα κέρατα του Ιούδα επάνω τους (τεχνολογία υπάρχει) και θα τους είχαν καθαρίσει πριν ξαναπεράσουν τα σύνορα, για να "μαθαίνουν" οι επόμενοι.
Τα λεφτά όμως πάνε αλλού (μέσα και έξω) και δεν περισσεύουν για να αντιμετωπίσει τέτοια "ασήμαντα" περιστατικά.
Μπάτε σκύλοι κι αλέστε λοιπόν και αλεστικά μη δώσετε, πρώτη φορά είναι;
Ούτε υπέρ της βίας είμαι ούτε τίποτα, αλλά υπέρ της κοινής λογικής και του δικαίου.

ThitaDelta είπε...

κλμ, κλμ

Δόγμα αποτροπής (οποιασδήποτε) απειλής

• Να έχεις τα μέσα να ανταποδώσεις πολλαπλάσια το πλήγμα που δέχτηκες σε τόπο και χρόνο δικής σου επιλογής.

• Να γνωστοποιήσεις σε όλους την απόφασή σου να το κάνεις.

• Να το κάνεις αταλάντευτα και με συνέπεια, με όποιο κόστος.

Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει δοθεί στο κράτος το δικαίωμα στη βία, για την ασφάλεια των πολιτών του. Μόνο στο δικό μας μπουρδέλο έχουν όλοι την άνεση να βιαιοπραγούν, εκτός από το κράτος.

Άντε τώρα να βρεις τον δρόμο για την Ιθάκη σου με τόσα χρόνια Μύκονο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ας συμφωνήσω και μια φορά μαζί σου Δημήτρη...

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους.
Τωρα τελευταια,το κυνηγι διαφορων δεν παει κι ασχημα,αλλα διαχρονικα,αν αστυνομικος τραυματιζε ληστη επι παραδειγματι,πηγαινε για απολογια περι υπερβασης καθηκοντος.
Υπαρχουν αυτα τα φαινομενα,αλλα οντως η κρατικη βια ειναι η μονη νομιμη βια που υπηρετει τηνασφαλεια των πολιτων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και με σένα Μικέ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.frontpages.gr/d/20131208/4/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B1
Σε όλη την Δύση υπάρχουν άστεγοι. Εσείς που κολλάτε;

Σωστά ρε δικοί μου.

Και στην Αφρική υπάρχουν πεινασμένα και σκελετωμένα παιδάκια.
Εσείς που κολλάτε;
(Είπαμε ξεκινάμε πρώτα από την Β. Αφρική και κατηφορίζουμε).

Και στην Β. Αμερική οι συνταξιούχοι ερυθρόδερμοι κάποιας ηλικίας (ακούς μπάρμπα;), όταν έβλεπαν μια τέτοια μέρα σαν την σημερινή, ξάπλωναν, σταύρωναν τα χέρια και έλεγαν:
"Ωραία μέρα για να πεθάνει κανείς".
Εσείς που κολλάτε;

(Μάλλον είχαν τον δικό τους Λοβέρδο, της εποχής εκείνης και το χειρότερο, τον πίστευαν οι βλάκες.
Να είστε στωικοί ρε, που δεν πεθαίνετε εύκολα κιόλας...)

Τελικά...μια χαρά, μια κάστα, σε μεγάλο ποσοστό ανίκανων και διεφθαρμένων πολιτικών, μαζί με μία μικρή ελίτ διαπλεκομένων, διέλυσαν την χώρα για να περνάνε αυτοί καλά όσο ζήσουν (δεν ζούμε αιώνια ως γνωστόν) και οι υπόλοιποι...εντάξει, τους πετάμε λίγα ή περισσότερα, κατά περίπτωση, ψίχουλα (τις καλές εποχές) και τις κακές τους αφήνουμε να ψοφήσουν στον δρόμο.

Εσείς που κολλάτε;

michele είπε...

Της πλακας πρωτοσελιδα δυστυχως..οπως εκεινα που εβγαιναν ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ απο ολες τις εφημεριδες

ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ επίσης αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Ε, είπαμε, ΜΙΑ φορά θα συμφωνήσω μαζί σου, μην παίρνουμε και ...θάρρος χαχαχα

Κάτι μισόλογα για ΣΕΡ βλέπω επίσης...

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, μήπως και...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επί της ουσίας, επί της ουσίας νεαρέ δεν είδα τίποτα...άσε τι λέει το πρωτοσέλιδο και ποια φυλλάδα το γράφει...

μπαρμπαλιας είπε...

...στο τελος οχι μονο θα συμφωνησουτε
αλλα και θα αλληλοφιληθουτε.ολέ.

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ παικτε μου

michele είπε...

Εγω ξερω οτι τωρα ,μισθωτοι και συνταξιουχοι που δεν εχουν αλλους πορους εισοδηματος δεν θα κανουν δηλωση.
Θα ειναι ετοιμη. Σουηδια γιναμε χαχα

michele είπε...

Καλησπερα μπαρμπα μου..
Πανο ο ΣΕΡ χαχαχα τι μπανανια ειναι αυτη η χωρα

μπαρμπαλιας είπε...

αληθεια ωρε τετρακις...
εκεινο τον θειο Μπερτοδουλο...που τον θυμηθηκες;;περιπτωση .
θεωρεις οτι αυτος ο ανθρωπος χαθηκε ετσι απλα;;
γουοντέρ

μπαρμπαλιας είπε...

αυτο θα ισχυει για τους ξερους κρατικοδιαιτους...
αν σου κατσει και εχεις κινητο "η ακινητο ...την εβαψες-

με τις μετοχες τι κανανε;;;
δεν ειδα τιποτε σχετικο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μπάρμπα μου...τον θυμάμαι κάπου κάπου τον ΜΠΕΡΤ γιατί είχε ένα ιδιαίτερο στιλ όπως και να το κάνουμε
Τωρα δεν ξέρω που είναι, ας είναι καλά πάντως

Γιατί Μικέ όχι ο ΣΕΡ...λόγω ονόματος ή επειδή ΕΞΩ από δω πήρε τίτλους;
Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα πλέον

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με τις μετοχές μπάρμπα μου είμαι στο όριο
Αυτή την βδομάδα αν δεν...τότε θα πάρω μεγάλες αποφάσεις


Άλλους πόρους να μην έχει είπαμε...γιατί αν έχεις και ένα ακίνητο δεν είσαι φακελωμένος ΚΑΙ γι' αυτό;;;
Ας μπαίνει κι αυτό αυτόματα μέσα και αν υπάρχει αλλάγή τότε να επεμβαίνεις.
Σιγά να μην το κάνουν...εδώ θα είμαστε


Να και κάτι άλλο ωραίο...
http://www.frontpages.gr/d/20131208/17/%CE%A4%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD

Για να δούμε, για να δούμε θα τους βγει;;;
Ο αγαπημένος μου υπουργός.

michele είπε...

Ελα ρε συ Πανο,υπολειπτομαι και τους τιτλους και ολα
αλλα με σερ και Μανωλη Γλεζο στα 91 θα παμε μπροστα;
Οντως φαιδρη αυτη η χωρα
Μην ξεχασουμε να φερουμε και Μπαρουφακη
και να μην ξεχασουμε,οτι ο προυπολογισμος κατετεθη
χωρις την εγκριση της τροικας.Αλλα ο λαος τις λεπτομερεις σπανια τις αναγιγνωσκει,οπως εχουμε πει.
Περιοριζεται να βριζει το .."μνημονιο" και να εκμεταλλευεται το λαθος της τραγικης μανας που αφησε την κορη της στο ελεος του θεου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά, τώρα πρέπει να επιστρέψω...έχω φύλαξη το βραδάκι για να πάνε κάπου οι γονείς...security έχω γίνει χαχα

Αλλά θα επανέλθω Δημήτριος...

michele είπε...

Ολοι οι παλαιοκομματικοι δεξιοι ,μεσαιοι,αριστεροι τα εχουν βαλει με τον Στουρναρα ,επειδη κανει αυτο που πρεπει να κανει.
Και επειδη δεν ειναι πολιτικος,πεταει και καμμια χαζομαρα.
Και επισης καλω εδω οποιονδηποτε,να μου πει ποιος ΥΠΟΙΚ τα τελευταια 30 χρονια ειχε την υποστηριξη του λαου.Ολοι κακοι ησαν,κατα το μεσο Ελληνα.

μπαρμπαλιας είπε...

ο καλυτερος ΥΠΟΙΚ ηταν ο Δημητρος...
ταδωσε ΟΛΑ κατ εντολην του χορευταρα...

michele είπε...

Ετσι πες.Καιξεκινησε το βουλιαγμα της Ελλαδας
Αλλα η λυση στο να σωθουμε ειναι εδω:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=256207&catid=9

μπαρμπαλιας είπε...

απο τις σπανιες φορες που ο πρωην
προεδρος της Βουλης...χθες,
ηταν απολαυστικος και καυστικος.
απαντησεις δεν πηρε απο καμια πλευρα

michele είπε...

Οντως,γιατι εχει..φυρανει λιγο .Βλεπω παρακολουθησες το θεμα χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...τωρα ακους και τρελα .
ακουγα στο Γιωργη μια που ελεγε οτι χρωσταει 9000 ρευμα και τις το κοψανε..
και ειναι και 35 οικογενειες στο ιδιο χωριο...που τυγχανουν του ιδιου ευεργετηματος...
Τωρα λεω .για να χρωστας 9000 ευρω ρευμα
"Η εχεις να πληρωσεις 10 χρονια ΔΕΗ
'Η εχεις μικρη βιοτεχνια και δεν πληρωνεις..
'Η μαζευτικαν και 35 ...και μεταξυ τσιπουρου και δηλωτης ...
ειπανε δεν πληρωνουμε ...
θα μας παρει η τηλεοραση ...
θα γινει ντορος..
θα πουνε το μακρυ τους και το κοντο τους για αναλγητο κρατος..
θα εχουν και μια πορσέ αραχτη
και θα ζητησουν και αγροτικο πετρελαιο για το παχερο τους ...
δεν ξερω λεπτομερειες
αλλα τωρα τελευταια με τους αγροτες
το θεμα βρωμαει πολυ

μπαρμπαλιας είπε...

και οπως εχει παει το θεμα της κομματικης (απο αμφοτερους)παραπληροφορησης...
δεν ξερεις ποιος εχει το δικιο του και ποιος τωχασε...
παντως
οι αγροτες στο χωριο μου περνανε καλυτερα απο ελογου μου...
βεβαια δουλευουνε "η δουλευουνε

michele είπε...

Mπαρμπα ,το παλαιοκομματικο συστημα,οπως ξερεις
δυσκολα πεθαινει
τωρα το Ποντικι,μας λεει συναντηθηκε ο Τσιπρας με το Μαρκεζινη
ο Λαφαζανης λεει ,να συνεργαστουμε με ΚΚΕ και Ανταρσυα
και ο λαος περιμενει την ..σωτηρια
κι εγω περιμενω
να βγει ο Αλεξης
να γινει μπουρδελο
να καταρρευσει μια και καλη το παραμυθι της αριστερης διακυβερνησης
τα ιδια εκανε ο σοφος λαος και το 2009
και το 43% του Γιωργη ,εχει γινει τωρα αντιμνημονιακο
ρε ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ

Unknown είπε...

Ο χαρυ κλυν εκτακτως,και μονο για μια εμφανιση μεσω φωτογραφιας ,ερωτα??? Δηλαδη με το συμπαθιο αμα βγη ο συριζα,θα πιαση τ0πο το νευμα του ???

Unknown είπε...

Μιχάλη είναι ωρες ωρες που και εγω το ιδιο σκέφτομαι το κακό είναι οτι ζούμε εδω και δε το παρακολουθουμε απο την τηλεόραση μόνο έτσι ισως άλλαζαμε τρόπο σκέψης

michele είπε...

Θανο,θα δειξει.Ειναι σαφες πως 30 χρονια ριζωμενα "δικαιωματα",ριζωμενες λαμογιες και απο πολιτικους και απο πολιτες δεν αλλαζουν ευκολα.
Καποιοι θελουν να μεινουμε πισω.Αμ δε..

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια

ο dwk είπε...

…βολικό!
…ΘΑ μακεζίνης, ΘΑ ανταρσύας, ΘΑ καταρρεύσει, ΘΑ παλαιοκομματικό (…άκουσον-άκουσον! …εδώ η μέρα γίνεται νύχτα! …όπου ο γάιδαρος χαρακτηρίζει τον πετεινό κεφάλα!!!)
…λίγο μαϊντανογιωργάκης, λιγότερο μπένυ, πιο λίγο πασόκ (συγκυβέρνηση γαρ…) για ξεκάρφωμα …μπας και το καραμπου___λο του πρώην αντιμνημονιακού – πλην ανανήψαντος - που ζούμε, ξεχαστεί!
…αμ δε!
…χειρότερο από το σήμερα ΔΕΝ υπάρχει! ...για τους πολλούς, βέβαια!
…όχι για τα μεγαλολαμόγια της διαπλοκής, τους λαθρέμπορους φίλους, τους νταβατζήδες της ενημέρωσης…

michele είπε...

Υπαρχει και χειροτερο Δωρε αγαπημενε..και συ απο τους ..αντιμνημονιακους; χαχαχα

ο dwk είπε...

…δικό μας, Ελληνικό σχέδιο, ίσως;
…πολιτικοί και όχι μαριονέτες, ίσως;;
(…στο …αμ δε, συμπέσαμε! …χα χα)

michele είπε...

Ελληνικο σχεδιο,με ξενα λεφτα..Συμφωνω,ασε τους κουτοφραγκους να λενε..

ο dwk είπε...

…τώρα, άμα και συ, αμφισβητείς το …πρωτογενές
…τι να πω…

michele είπε...

Αυτοι που πρεπει δεν θα το αμφισβητησουν.Αυτο ειναι το οχημα.Και μετα η βιωσιμοτητα.
Με οποιονδηποτε τροπο.
Αυτα τα εχω προβλεψει you Know χαχα

michele είπε...

Θα ανεβασω FTSEM σε λιγο ,σε εβδομαδιαιο

ΠΑΝΟΣ είπε...

No, I don't know xexexe

(Όχι θα γλύτωνες από μένα...)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αρκεί αυτοί που πρέπει να μην κάνουν τους Κινέζους όταν πρέπει (γιατί έτσι θα τους βολεύει τότε, ή απλά θα τους βάλει η θεία Αγκέλα)
Στην αρχή είπαν για τον Γενάρη και τώρα λένε από βδομάδα θα μας έρθουν τα πουλάκια μου...για να δούμε τι μεσολάβησε και άλλαξαν στάση;
(Λες να τρόμαξαν από την αποφασιστικότητά μας; Μεγαλεία...)

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Καλησπέρα ΠΑΝΟ κάποιοι ξεκίνησαν και επενδύουν στη χώρα ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΕΦΤΑ και δεν θα επιτρέπονται εντος ολίγου οι πολιτικές μαλακιες χαχα

michele είπε...

Γιανναρε ,εχει πολυ βρωμικο παρασκηνιο η ιστορια..
και αυτο
γιατι καποια πραγματα αλλαζουν και καποια αλλα ..βρισκονται προς το τελος τους
Πολυ σωστο κι αυτο που εγραψες

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αμήν Γιάννη μου μήπως δούμε άσπρη μέρα χαχα
Καλησπέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως θα είναι πολύ δύσκολο να δεχτούν μείωση του χρέους αλλά το είπαν και το έταξαν, βέβαια όχι έτσι ακριβώς αλλά δεν υπάρχει και άλλος τρόπος
Θετικό ότι η φράου είναι στην αρχή της θητείας της, πάντα η πολιτική έχει τα δικά της κριτήρια

ο dwk είπε...

…άσπρη μέρα, Πάνο ;
…έρχονται χιόνια;

ο dwk είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΠΑΝΟΣ είπε...

Οσονούπω...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για το 3.22 του Μικέ

Δεν πετάει χαζομάρες και δεν θέλω να γράφω τα ίδια και τα ίδια για όλους τους ΥΠΟΙΚ
Απλά ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα...μόνο χαζός δεν είναι

Άσε που αυτό είναι καθαρά πολιτικό "κόλπο"

ο dwk είπε...

…καλησπέρα Γιάνναρε!
…να ξέρεις τα περισσότερα τα γράφω
…για να τσεκάρω τα αντανακλαστικά του michele !!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπα, μην κάνεις τον κόπο...τον έχω τσεκάρει πολλές φορές κι εγώ
Ελατήριο λέμε χαχαχα
Αλλά θα περιμένω να γεράσει κι άλλο και τότε να δούμε!

giannhs kon είπε...

χαχα
Καλησπέρα ΘΟΔΩΡΗ

michele είπε...

Aνεβηκε και ο εβδομαδιαιος FTSEM
της
πραγματικης οικονομιας.

Δωρε και μονο που σκεφτομαι το ..σαρδονιο χαμογελο σου ,αφοπλιζομαι!!