Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΕΙΡ

ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..
Απο το 50% της διορθωσης fibo της τελευταιας ανοδικης κινησης και πριν καν προσεγγισει την Χ2 στα 1,65 ευρω , ο τιτλος αντεδρασε δυναμικα κλεινοντας ακριβως στον βραχυπροθεσμο εκθετικο 12 αρη και στον μακροπροθεσμο 200 αρη που ταυτιζονται στο 1,76.
Ανοδικη συνεχεια και διασπαση των 2 κινητων ,καθως και υπερβαση της Χ στα 1,78 θα δωσει την απαραιτητη δυναμικη ,προς τις δυο επομενες αντιστασεις W στα 1,90 και V στα 2 ευρω.
Εξυπακουεται οτι η ανοδικη υπερβαση της V θα επανατροφοδοτησει τη δυναμικη για καινουργια τοπικα υψηλα.
Κομβικο σημειο παραμενει η W στα 1,90 οπου αδυναμια υπερβασης της θα σημανει καινουργια υποχωρηση της μετοχης προς την Χ2 και ενδεχομενως ακομα πιο κατω στα 1,60 ευρω.

1 σχόλιο:

michele είπε...

Bloomberg: Οι μεγαλύτεροι επενδυτές του κόσμου εμπιστεύονται τα ελληνικά κρατικά ομόλογα - πιέζονται από τις χαμηλές αποδόσεις!


http://eirinika.gr/gr/blog/itsnews1/diethnh/bloomberg2.asp