Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΑΚΤΩΡ



ΕΛΛΑΚΤΩΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η κινηση της μετοχης εξελισσεται στο μεγαλο ανοδικο καναλι Α-Α1 .Πολυ σημαντικο το επιπεδο των 3,40 ευρω της S οπου εγινε επιβεβαιωση της μεγαλης αυτης στηριξης κατα την προσφατη διορθωση.Η ανοδικη διασπαση του συστηματος των 2 απλων κμο 30 και 50 ημ ,επιταχυνε την αντιδραση εντος του σφηνοειδους ανοδικου σχηματισμου B-B1.
Η S1  των 4,20 ευρω,ειναι ιδιαιτερα σημαντικη για την βραχυπροθεσμη αλλα και μεσοπροθεσμη πορεια του τιτλου καθως ,καθοδικη διασπαση της θα συνταυτισθει με την καθοδικη διασπαση και του σφηνοειδους σχηματισμου με αποτελεσμα την υποχωρηση του τιτλου αρχικα προς τους 2 κινητους και μετεπειτα προς την ισχυρη στηριξη της πρασινης στα 3,70.
Αντιθετα ,συνεχεια της κινησης πανω απο τα 4,20 θα επιφερει και ανοδικη διασπαση του σχηματισμου και συνεχεια της κινησης εντος του μεγαλου καναλιου προς τα 5 ευρω .

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σας
Ευάγγελε πολύ εύλογο το ερώτημά σου στην προηγούμενη ανάρτηση και δυστυχώς δεν είναι μόνο δικό σου... η απάντηση θα δοθεί σύντομα στις οθόνες μας.

Κάτι άσχετο και σχετικό μαζί

Εκδίωξη του τέως ΓΓ Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, λόγω των αξιώσεων που άσκησε σε 300 άτομα «μεγάλου πλουτισμού» υπαινίσσεται το Bloomberg σε σημερινό άρθρο του, αναφερόμενο στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η «διάδοχός» του, Κατερίνα Σαββαΐδου.