Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΖΩΓΡΑΦΙΑ...


,

 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Μάλιστα...εδώ τώρα πρέπει να αντιδρά ο δείκτης?

austin είπε...

Ζωγραφιά είναι να δείξουμε που βάλαμε και τις μετοχές της ΑΛΦΑ. Που δήθεν στέκεται και για να μην φαίνεται και η ακρότητα των άλλων, είπε να ακολουθήσει.

για να δούμε. Μπορεί να είναι μία σχετικά ήρεμη εβδομάδα η επόμενη, αλλά έχουμε ζόρια ακόμα.

Unknown είπε...

Στην άλφα πλακωσαν όλοι οι καρχαρίες... Την βλέπω στο ένα ευρώ....

Για τέλος Φεβρουαρίου πάμε το ασφαλιστικό!

michele είπε...

Το κουαρτέτο κατέστησε ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό ποσοστό εισφοράς επί του εισοδήματος άνω του 12%
Δέκτης ιδιαίτερα επιθετικής συμπεριφοράς από το κουαρτέτο για την πρόταση της κυβέρνησης να καθοριστούν οι εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών στο 20% για την κύρια σύνταξη έγινε ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κουαρτέτο κατέστησε ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό ποσοστό εισφοράς επί του εισοδήματος άνω του 12% και κατέκρινε τον Κατρούγκαλο ότι με την πρότασή του καταστρέφει την επιχειρηματικότητα.
Παράλληλα με το πλαφόν του 12% οι δανειστές ζήτησαν από τον Υπουργό Εργασίας να προχωρήσει σε κοστολόγηση και να προσαρμοστούν οι κύριες συντάξεις σε επίπεδα που θα καθιστούν το σύστημα βιώσιμο.
Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει μείωση των συντάξεων άμεσα.

Απο banking news