Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

24 σχόλια:

michele είπε...

Σωστη η ερωτηση σου Hippy στην προηγουμενη αναρτηση 6,04 προς τον Νικο.
Πραγματι πολλες φορες που δεν ξερουμε τι να ..συμβαινει η μας φαινεται κατι ανεξηγητο
"προτεινω" να παρακολουθουμε τις ..ροες στο ταμπλο

austin είπε...

Και το τρομπαρισμα συνεχίζεται! Ούτε ντοχες ούτε τίποτα, δεν μασαει ο αμερικανός. Αφού δεν θα παγώσουν την παραγωγή πετρελαίου ακόμα, και πάρα ότι έβγαιναν αναλυτές και γραφανε ποσό πολύ θα βοηθήσει το πετρέλαιο τους αμερικανικούς δείκτες της οικονομίας, σήμερα απλά το αγνοεί. Το πράγμα βρωμαει χοντρά νομίζω και μην ξεχνάμε ότι από 20 του μήνα έχει αναδρομο ερμη.
Χαχαχαχα

michele είπε...

Χαχα και δεν ξερω ποτε εχει Νεα Σεληνη.Ξερω ομως οτι ο dax παλευει να πεταξει τους short εξω
και παει προς τον ακμο 200 στις 10290 χμμμ

hippy είπε...

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας Μιχαλη

Το καλοκαίρι-φθινόπωρο του 1994 που έμπαιναν σωρηδόν οι κατασκευαστικές στο ΧΑΑ έγινε η απελευθέρωση στην κίνηση κεφαλαίων οποτε με το φόβο εξαγωγής συναλλάγματος οι τράπεζες στις προθεσμιακές για πολύ μικρά διαστήματα έδιναν μεγάλα επιτόκια (25%-30% μέχρι και 40% στη βδομάδα). Οι περισσότεροι έτρεξαν εκεί (ανάξιο καθώς σε ετήσια βάση το όφελος ήταν μικρό) τα πιο πολλά χαρτιά γονάτισαν (ΕΛΤΕΧ, ΑΤΕΜΚΕ, ΕΡΓΑΣ κλπ), ο Κάμπας όμως (ΓΕΚ) το στήριξε το χαρτί του.

Θεωρώ πως η συμπεριφορά του βασικού μετόχου προς τον μαριδαίο (εμένα) είναι σημαντικός λόγος για συνεταιριλίκι (ή όχι) μαζί του.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ατεμκε...ετανε...θεμελιοδομη...σιγαλας...αττικατ...προοδευτικη...ειχαν ενα κοινο...τωρα το προσωπο κανει χρυσες δουλειες στο Ντουμπαι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οχι προοδευτικη..λαθος νομιζω..ηταν και κανα 2 ακομα νομιζω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχω κατι κομματια μεσωχ... και αττικατ ακομα..τα θελει καποιος.χαχα

michele είπε...

Δεν ξερω αν μας παρακολουθουσες παλιοτερα Hippy ( πολυ ενδιαφερουσα και για τους νεοτερους η ιστορια σου) αλλα πριν 3-4 χρονια εδω συζητουσαμε για την συμπεριφορα των κατασκευαστικων που εξαρταται συχνα και απο την συμπεριφορα των μεγαλομετοχων

Τους ειχα πει: Μεταξυ ΓΕΚ και ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ προτιμω την πρωτη,οσον αφορα δε τον ΑΒΑΚΑ γελουσα .Υπηρξαν εδω φιλοι αλλα και σε διαφορα sites λατρεις του τελευταιου.Εις ματην τους θυμιζα την συμπεριφορα του ( και σε σχεση με τις αλλες δυο) ,ειχε φανατικους.Και εκει στον Τακαρο

michele είπε...

Α ρε ΟΠΛΑ ,ξεμεινες και συ με αυτα τα σαπακια;

Lorac είπε...

Καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω γιατι να μην προτιμησω ελλακτωρα παρολο το σουσουρο που εχει τωρα με την θυγατρικη στην Κυπρο απο τη στιγμη που παιζει στο 0,45 του ταμειου του και εχει να λαμβανει καπου 250 απο τα εργα που απο οτι φαινεται θα τρεξουν με χρηματοδοτηση ευρωπαικη ( αρα εξασφαλισμενη αποπληρωμη) για να ειναι παροδομενα ανοιξη του 2017?.
Ηδη η διαδρομη 1-1,50 προσφερει συγκινησεις στο trade ,αλλα και χαμηλοτερα να κινηθει ακολουθωντας τον Γδ δεν αλλαζει οτι φετος περιμενει χρημα ζεστο.

michele είπε...

Στα νουμερα δεν εχω αντιρρηση Lorac ,λεω ομως οτι πληρωσε αρκετα στο ταμπλο το θεμα με την Κυπρο και εχει και θεμα με καποιους εργαζομενους
Μιλουσαμε και με τα παιδια και για την συγκριση τιμης ( και συμπεριφορας με ΓΕΚ)

Οτι δινει καλο trading ειναι αληθες,αλλωστε την παρουσιασαμε εδω:

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2016/04/blog-post_5.html#more

.." Αντίθετα απώλεια της F θα τροφοδοτήτει καθοδική ορμή με ελάχιστο στόχο την Μ στα 1,10 € πριν τα τοπικά χαμηλά κατω απο το 1 ευρω..."

Οντως εγραψε 1,06 χαμηλα και προσπαθει να αντιδρασει

Lorac είπε...

Ναι το θυμαμαι το διαγραμμα σας - πολυ καλο- μιας και εμενα μου αρεσουν αυτα τα "τσαχπινικα" αναποδα ωκω :-) Νομιζω εδω αξια περα απο το τρειντ ειναι και το γεγονος οτι βρισκεται πολυ κοντα σε εβδομαδιαια εμα -απο αυτα που εχω δει οτι σας αρεσουν να βαζετε στα διαγραμματα σας- οποτε μικρη κινηση προς τα πανω και με κλεισιμο εβδομαδας θα την κανει πολυ πικαντικη!

michele είπε...

Lorac πρωτα απ ολα ,αν εχεις την καλοσυνη θα ηθελα να μου απευθυνεσαι στον ενικο.Ειμαι που ειμαι καπως μεγαλος ( οχι παρα πολυ) μην με κανεις να αισθανομαι μεγαλυτερος :-)Η αληθεια ειναι οτι χρησιμοποιω τους κινητους και φυσικα καποιους βασικους σχηματισμους.

Αποφευγω επι τουτου τεχνικες λεπτομερειες που πιστευω θα μπερδευαν παρα θα βοηθουσαν τον μεσο αναγνωστη

Παντως πανω απο την F του γραφηματος που αυτη τη στιγμη ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με τον εκθετικο 30 αρη στα 1,21, θα εχουμε ενδυναμωση της κινησης!



austin είπε...

Take a look at @YDragasakis's Tweet: https://twitter.com/YDragasakis/status/722112203583827968?s=09

Εδώ τι εννοεί ο ποιητής Δραγασάκης

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη στο σχολιο του αρκα μπορουμε το 60 να το κανουμε 40; η οχι;....Ξεμεινα με τα σαπακια που γραφω πιο πανω για να καταλαβετε τι εχω παθει και τωρα δεν κουναω ρουπι.

austin είπε...

http://m.enikos.gr/el/media/384166,O-Nikos-Xatzhnikolaoy-gia-th-diapragmateysh-BINTEO.html

Όσο και αν είναι καιροσκόπος και πηγαίνει πέρα δώθε, ο χατζηηνικος κομπιαζει...ούτε να τα σκέφτομαι δεν θέλω...

michele είπε...

ΑUSTIN θα σου πω σε λιγο ( μετα την arrabiata ).Tι καταλαβαινω εγω δηλ

Lorac είπε...

Οκ για τον ενικο και συμφωνω για 1,21 ως σημειο κλειδι τωρα και σε εβδομαδιαιο κλεισιμο.

Παρομοια εικονα και τεχνικη εχει και η βιο Η οποια μαλιστα με το σημερινο κλεισιμο σου γαργαλα το χερακι. Αλλα εδω θελει τσιγγινο σωβρακακι μην στο "συγχωνεψουνε". Το τεχνικο διαγραμμα εννοω!

michele είπε...

Καλησπερα Γιανναρε. Αustin,θεωρω οτι απευθυνεται στον πολο των 53 ( μεσα στους οποιους υπαρχουν 11 βουλευτες ) ,επομενως ΟΝΤΩΣ υπαρχει θεμα.

michele είπε...

Πανω απο το 1,14 η ΒΙΟ Lorac ακυρωνει τον σχηματισμο και παει για 1,24-1,25 πολυ σημαντική αντίσταση

Λευτερης είπε...

Για το σημερινό μου σχόλιο 3,38μμ (Τα ατάκτως γραμμένα του Μιχάλη……..), θέλω να του ζητήσω συγνώμη, διότι ποτέ δεν έχει γράψει άτακτα.
Άλλο νόημα ήθελα να περάσω. Ταπεινά συγνώμη.

michele είπε...

χαχα Λευτερη οχι ,τι συγνωμη εχεις απολυτο δικιο.Καθως εν μεσω της συνεδριασης συχνα ..ατακτως τα πεταω .Καθολου δεν το καταλαβα λαθος,το πηρα ως κομπλιμεντο και ευχαριστω!

michele είπε...

Πηγα να το ξαναδω γιατι λεω ποιος ο λογος να ζητησεις συγνωμη? χα ουτε να το σκεφτεσαι

SCALPER είπε...

Παρακολουθούμε με προσοχή ΜΙΓ μετά τη χθεσινή εξέλιξη...