Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΥΓΕΙΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΥΓΕΙΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχή στο διάστημα των δύο τελευταίων ετών δημιούργησε ενα σύνθετο πυθμένα και τις τελευταίες εβδομάδες κινείται εντός του πλαγιοανοδικού καναλιού G1-G2 το οποίο φαίνεται να διασπά ανοδικά.

Η ζώνη S1 [ 0,1450-0,1630]  που οριοθετεί τον τελικό πυθμένα ειναι πολύ σημαντική ,καθως σε ενδεχόμενη ανοδική διάσπασή της θα δώσει ιδιαίτερη ορμή και κίνηση στον τίτλο με επόμενο στόχο την Β στα 0,2360 ευρώ.
Ενδιάμεσα επισημαίνεται η κίνηση του ακμο 100 εβδ ( 0,173) το εμπόδιο του οποίου πρέπει να υπερβεί η μετοχή προκειμένου να προσεγγίσει τον πρώτο φιλόδοξο στόχο της.

Σε πρίπτωση υποχώρησης η κάτω γραμμή της ζώνης S1 στα 0,1450 € παραμένει ισχυρή στήριξη,αν και στο ημερήσιο γράφημα σημειώνουμε το gap 0,13-0,1350 ευρώ.
Μικρο-gap στο ημερήσιο και στα 0,185-0.187ο €

141 σχόλια:

giannhs kon είπε...

καλημερα σε ολους

Lazaros είπε...

Πολύ καλη σας μερα κυριοι

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Παρακολουθώντας χθες τον ενικό, αναρωτιόμουν ποιος ψηφίζει αυτόν τον Σπίρτζη. Μόνο ότι ήταν πασόκος (που τόσο κατάπτυστο κόμμα έγινε, ενώ η μισή Ελλάδα το υποστήριζε παλιά) και μόνο με αυτό το ύφος και τα λεγόμενα του, σε κάνει να αναγουλιάζεις, όχι να του δώσεις την ψήφο σου.

Δυστυχώς για την χώρα και για όλους μας, αυτοί οι γελοιοδέστατοι τύποι θα μείνουν και άλλο στην εξουσία. Έπεσα εντελώς έξω που έλεγα ότι θα φύγουν. Περίμενα να φύγουν κάπου στις αρχές χειμώνα, αλλά λόγω προσφυγικού τους κράτησαν στην εξουσία.
Περίμενα να φύγουν κάπου εδώ, αλλά βλέπουν οι ξένοι ότι περνάνε πράγματα και δεν ανοίγει ρουθούνι, οπότε γιατί να διώξουν τους καλύτερους "εκτελεστές".

Λαός σε καταστολή και λόγω σοκ, αλλά και λόγω βλακείας.

Αν δεν γίνει κάποιο "ατύχημα" θα βγάλει και το καλοκαίρι κατ ελάχιστο αυτή η κυβέρνηση.

Το πρόβλημα είναι ότι όσο μένει, οποιοδήποτε ακραίο σενάριο μπορεί να πάρει σάρκα και οστά και να μην το πιστεύουμε. Άλλωστε ποιος πίστευε για δημοψήφισμα 3 μέρες πριν τελειώσει το πρόγραμμα όπου δηλωνόταν επίσημη χρεοκοπία του κράτους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους.Αρχισαν τα νταουλια.Καλημερα κυριε αντιπροεδρε..καημερα κυριε Τσακαλωτε.Το μονο σιγουρο.ειναι η Ανασταση του Κυριου.

austin είπε...

Hippy (επειδή πάντα παρακολουθώ με ενδιαφέρον και διάθεση να μάθω αυτά που λες) τις προάλλες έλεγες κάτι για την ΔΕΗ. Αν και συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες σου (πόσο μάλλον σε περίπτωση ατυχήματος, που θα ρουφάνε το όποιο ταμείο της οι κυβερνώντες) διαγραμματικά η ΔΕΗ έχει ένα τρελό ενδιαφέρον.

Αν σπάσει κάπου εδώ και εν συνεχεία το 3,09-3,12, νομίζω ότι θα κάνει ένα μικρό πάρτυ. Αν βέβαια πάμε καλά με τις διαπραγματεύσεις. Που τι καλά...Ακόμα και να συμφωνήσουν, χαλκά μας περνάνε.

austin είπε...

Και κλείνοντας τα πρωινά σχόλια... Υπάρχει μία προσπάθεια ευφορίας σε όλο τον κόσμο. Δεν θέλουν τις αξίες με τίποτα να πέσουν ότι και αν συμβαίνει.

Ακόμα και το πετρέλαιο, προεξοφλούσε την πιθανή συμφωνία στην Ντόχα, με την μέρα που το ανακοίνωσαν ότι θα συμφωνήσουν για το πάγωμα οι Ρώσοι και οι Σαουδάραβες, να κάνει πάρτυ το πετρέλαιο, ενώ την ημέρα που βγήκε το νέο ότι δεν συμφώνησαν, παρά τις αρχικές απώλειες να μαζέψει και σήμερα να επιστρέφει στα ίδια επίπεδα.

Αυτό το τρομπάρισμα, ότι και αν γίνει μου κάνει κάτι σαν... να περιμένουμε κάτι...Ίσως τον ανάδρομο. χαχα.

Πέρα από την πλάκα...Υγιές δεν μου κάνει καθόλου αυτό το πράγμα. Ειδικά ο Αμερικάνος χρειαζόταν μία διόρθωση για να πάει προς τα νέα υψηλά του. Έστω μέχρι τον 30άρι...

austin είπε...

Ένα ακόμα χάσμα στον Γερμανό...Με σπάσιμο σημαντικής ζώνης. Για να δούμε.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους :)

michele είπε...

Με το καλημερα 167 χιλ κομματια στην ΙΝΛΟΤ

michele είπε...

Πιεση παλι στις τραπεζικες, θα επιχειρηθει retest στις 43 μον του ΔΤΡ;

UPαισιοδοξος είπε...

Καλημερα σε ολους μας

UPαισιοδοξος είπε...

Αρχιζει να μας ...καλοανταμοιβει ο ΟΠΑΠ.
Ευτυχως...

Μισελ
Η χρονοκαθυστερηση στα σχολια φτανει στα ορια της ...αρνησης

χαχαχα

michele είπε...

Θα προσεγγισει ενδεχομενως τον απλο 200 αρη πανω απο τα 7 ευρω ο ΟΠΑΠ ,αυτο δειχνει η κινηση του

ΑΠ, εχω πει να βαλουμε ενα χερακι να μου προσλαβετε μια ομορφη γραμματεα

Unknown είπε...

Όπλα άστο αγόρι μου όταν θα πουλάει ο τραπεζιτης εσύ θα αγοράζεις!

michele είπε...

Κινητικότητα και στην ΕΛΛ σημερα ,θα κλεισει το gap στα 9,5 ευρω

makis είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, το έκλεισε...

michele είπε...

Καλημερα Μακη,μικρος ο ογκος σημερα, δεν εχει ξεχωρισει καποια μετοχη να ασχοληθουμε

austin είπε...

Ε όχι και δεν έχει ξεχωρίσει.

Βιο έχει κάνει ένα σκασμό τεμάχια σε λιγότερο από 1:30 ώρα. Χεχε. Αλλά πάλι πισωγυρίζει. Κάθε φορά έχουμε και ένα άλλο σημείο να λέμε ότι αν σπάσει θα παίξει. στο τέλος θα φτάσουμε να λέμε, αν σπάσει το 0,65 θα παίξει! χαχα

michele είπε...

Ε ναι Ανδρεα και με κλεισιμο πανω απο 9,5 βαζει και πλωρη για τα 10

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα Αχιλλεα..σου ευχομαι τα καλυτερα σε εσενα και τον τραπεζιτη.εγω περιμενω σαν την πηνελοπη...

austin είπε...

Και πάλι αυτά τα 2000 τμχ στην ΒΙΟ...Συνήθως μετά από αυτά χώνεται. Αλλά ελπίζω για μία ακόμα φορά ότι είναι ανταλαγή για πάνω! Για να δούμε.

michele είπε...

θα την ελεγα Αustin αν ειχει σπασει σοβαρα το 1,14

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Κυρίες, Κύριοι.

ArTaXiA είπε...

Και για κάνα short κοιτάμε, έτσι για το Yolo!

Καλημέρα.

michele είπε...

Καλημερα Λευτερη και ART .Ελπιζω οχι στον DAX χαχα .Εδω νομιζω θελει αναμονη λιγακι

Ο dax σπαει ; και τον 200 αρη και κανει μεγαλα πραγματα σημερα

austin είπε...

Σορτ που αρταξία? Εντός ή εκτός, γιατί τελικά αναγκάστηκα να κλείσω με ζημιές...Περίμενα μία πιο φυσιολογική διόρθωση, αλλά πολύ πάνω ρε παιδί μου! χαχα

ArTaXiA είπε...

Ποιος τον γ...ει τον Dax; Στοιχηματίζουμε εκεί που έχουμε εικόνα.

michele είπε...

Παντου εχουμε εικονα ,απο λιγο ως πολυ. Εδω παλι οσο ειμαστε πανω απο 569 του ΓΔ και μιλαω γι αυτον γιατι δινει ΕΥΡΥΤΕΡΗ αισθηση της αγορας
δεν θα συμφωνουσα σε short τοποθετησεις

Εχεις καμμια καλη ιδεα;

ArTaXiA είπε...

Austin, δεύτερο τρίμηνο πτώσης κερδοφορίας στις ΗΠΑ με νέο υψηλό, δεν μου φαίνεται και πολύ διατηρήσιμο. Ή το ένα θα ανέβει, ή το άλλο θα πέσει. Εσύ τώρα βρες ποιο απ' τα δύο θα συμβεί!

ArTaXiA είπε...

Κοίτα, πολλές μετοχές που έχω στο χαρτοφυλάκιο είναι ακόμη χαμηλότερα από εκεί που τις έδωσα το Μάρτιο. Η ΕΧΑΕ ας πούμε, ο ΦΡΛΚ.. Από την άλλη, ΑΡΑΙΓ πληρώνει η ΕΛΛ πάει να ξυπνήσει, κάτι ΥΓΕΙΑ, όπως ανέφερες παίζονται. Ένα περιθώριο μέχρι και -2% θα μπορούσε να συμβεί στο φτερό. Υπάρχει ένα χθεσινό ψηλό που κοιτώ και περιμένω.

Unknown είπε...

Όπλα εσύ εχθές έλεγες για χάλια ΑΕΠ σήμερα η eurostat λέει.. Θα εκπλαγείτε με τα νούμερα!
Και η ελστατ τα ίδια λέει!

Τι γίνεται?

austin είπε...

Είμαι βέβαιος ότι θα πέσει ο s&p. Το θέμα είναι πότε.

Από καθαρή παρατήρηση σε πετρέλαιο και ειδικά σε Αμέρικα, βλέπω ένα απίστευτο τρομπάρισμα. Ψεύτικο! Έχει νικήσει τα πάντα. Εκτιμήσεις, τεχνική ανάλυση, λογική...Άρα για μένα είναι διανομή και φόρτωμα στους μαριδαίους.

Από την άλλη κάπου πήρε το μάτι μου ότι funds γράφουν ζημιές χοντρές από τα σορτ.

Οι ελπίδες μου για χώσιμο πλέον είναι μόνο στον ανάδρομο ερμή και την συναστρία. Διαφορετικά, ζούμε φούσκα που δεν ξέρουμε πότε θα σκάσει γιατί έχουν άγριες διαθέσεις για πάνω.

ArTaXiA είπε...

Στην ΕΛΛ ας πούμε εκεί που ήταν στο 9,28, εμφανίζεται ένας τύπος από το πουθενά και λέει: "Δεν πάω να τα ψωνίσω από τον πωλητή; Τι να λέει που είναι τρία τοις εκατό πάνω. Αυτό δεν είναι συμπεριφορά παίκτη ΕΛΛ. Και αυτό ακριβώς δικαιολογεί την παρουσία μου εδώ. Θέλω να διαπιστώσω αν είναι κανένας σοβαρός, ή πουθενάς. Διότι στην μεν πρώτη θα κρατηθώ, στη δε δεύτερη περίπτωση, να πάρει και τα δικά μου τα κομμάτια και με την ευχή μου.

Unknown είπε...

Oil prices rose on Tuesday as a strike by oil workers in Kuwait cut the country’s output levels, as markets continued to reel from a failure by major oil producers to reach an agreement on a production freeze aimed at propping up prices.

Crude oil for June delivery on the New York Mercantile Exchange rose 22 cents, or 0.53%, to trade at $41.42 a barrel by 0817 GMT.

Global benchmark Brent was up 32 cents or 0.75% to $43.23 on the ICE Futures Europe exchange.

The nationwide strike in Kuwait saw the country’s production fall by more than 50% on Sunday.

But Kuwaiti officials said they would be able return production to normal levels, despite the work stoppage, as the state oil company brought more production facilities back on line.

Market watchers expect the disruption to be brief and for concerns about the global supply overhang to come back to the forefront in the wake of a failure by major producers to agree on an output freeze in talks in Doha on Sunday.

The talks between members and nonmembers of the Organization of the Petroleum Exporting Countries ended without an agreement on a production freeze intended to rein in ballooning overproduction and bolster prices.

The talks collapsed after Saudi Arabia demanded that OPEC member Iran also join the agreement to cap its output.

michele είπε...

Ναι,στριμοκωλα και επικινδυνα εδω παντως να σορταρει κανεις,υπαρχουν αυτες οντως και αλλες που εχουν ..στρωσει διαγραμμα

Βλεπεις ειναι και αρρηκτα συνδεδεμενο με αξιολογηση, που παντως φερνει μια καβατζα 3,5 μετρων.
Ηταν βεβαια υπογεγραμμενη απο το μνημονιο Τσιπρα του Ιουλιου,η ενδεχομενη "καβαντζα" αλλα λιγοι τα παρατηρουν και τα θυμουνται αυτα

michele είπε...

Αrt δυσκολο να ειναι πουθενας σ αυτο το χαρτι,σπανιο τουλαχιστον

ArTaXiA είπε...

Μην το λες. Πριν δυο χρόνια στον Καρέλια -μεγάλη αγάπη-, ένας λεφτάς αποφάσισε να φτιάξει θέση. Καρέλιας τώρα, καταλαβαίνεις πόσον καιρό θες να μαζέψεις κομμάτια. Ε! Ήταν και βιαστικός! Πού πουλάνε; Στο +10%; Πόσα; 150; Πάρτα! Τώρα; Άλλα 50; Πάρτα! Και στήσε και 200. Τρεις μέρες κράτησε το πάρτυ, μετά περιμέναμε τον Καρέλια 80 εβδομάδες. (True Story)

austin είπε...

Έχω μία πραγματική απορία...

Ποιος μπαίνει στην διαδικασία να αγοράσει ΠΕΙΡτπ, και ποιος πραγματικά, πουλάει τα ΠΕΙΡτπ του στους αγοραστές.. Μόνο περίεργα πράγματα βλέπουμε γενικά στις αγορές.

michele είπε...

Χα σε πιστευω ,αυτα τα χαρτια ετσι ειναι,ειδικα ο Καρελιας που αποτελει πραγματικα ξεχωριστη περιπτωση.Ειπαμε,καποιοι πρεπει να αναθεωρησουν τον τροπο που ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ στο χρηματιστηριο,δεν αρκει να εχεις μια καλη εταιρεια

giannhs kon είπε...

Αγορα μιας ΕΤΕ για να έχει ενδιαφέρον η παρακολούθηση της κορδέλας

michele είπε...

Γιαννη για να εχει ενδιαφερον η παρακολουθηση της κορδελας, παρατηρεις ποια μετοχη παιζει σχετικα καλυτερα απο αλλες στην διαρκεια μιας βαρετης συνεδριασης
πας και παιρνεις και βαζεις ενα βραχυπροθεσμο στοχο ..μεροκαματου :)

giannhs kon είπε...

Σωστά !!!!!!!


αλλα εγώ την πήρα γιατί βαρέθηκα ………

τώρα μια θα την βρίζω μια θα την χειροκροτώ θα περάσει ευχάριστα η μέρα ……χαχα

michele είπε...

χαχα εσυ και μια μετοχη της μουλαρας! Οταν πηγαινεις για κατουρημα ,βαζε τη γυναικα να τη βριζει η να την χειροκροτει.Χρειαζεται συνεχης επαφη lol

Andreas D. είπε...

Γιάννη, στο 0,26 την αγόρασες?

giannhs kon είπε...

οχι ΑΝΤΡΕΑ

michele είπε...

Σημαντική πτώση εμφάνισε τον Φεβρουάριο του 2016 η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών στον κλάδο της βιομηχανίας παρουσίασε πτώση κατά 15,1% έναντι πτώσης 10% τον Φεβρουάριο του 2015.
Κατά το διάστημα Μαρτίου 2015 - Φεβρουαρίου 2016, ο κύκλος εργασιών υποχώρησε κατά 10,7% έναντι μείωσης 2,6% την αντίστοιχη περίοδο 2014 - 2015.
Η μεγαλύτερη συρρίκνωση εντοπίζεται στον κλάδο των ορυχείων - λατομείων (3,2%) και των μεταποιητικών βιομηχανιών (15,4%).

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1095859/boutia-151-sti-biomixaniki-paragogi

Συνηθισαμε οντως τα capital controls που λεει κι ο φιλος ο threepointer

michele είπε...

BIO παει για 1,21 ;

Unknown είπε...

καλημερα παιδια!!!ακουσα τον βαρεμενο να λεει στο σκαι πριν λιγο για δημοψηφισμα!!ακουσε κανεισ??????δεν μπορει...

michele είπε...

Παντως το ανεφερε το πρωι και ο βουλευτης Παπαδοπουλος στην Τσαπανιδου ως ενα ενδεχομενο. Αλλα περισσοτερο μου κανει επικοινωνιακο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο βδομαδα θα το ακουσουμε και επισημα...

michele είπε...

Δυναμωσαμε λαου-λαου

Λευτερης είπε...

Να κάνει δημοψήφισμα, με ποιο ερώτημα??? Αν θέλουμε τα μέτρα??? Την απάντηση την ξέρει.
Ο σοφός Λαός θα του απάντηση ΟΧΙ. Τι θα κάνει??? Θα πάει στην δραχμή??? Αυτοί που σήμερα του λένε ΟΧΙ στα μέτρα, οι ίδιοι του λένε ΟΧΙ στην δραχμή.
Άλλωστε αυτά τα μέτρα που ψηφίζει τώρα τα έχει προσκυνήσει από τον Αύγουστο. Θα τα βάλει σε δημοψήφισμα???

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

2010: Ο «πολυμετοχικός» Παναθηναϊκός επικρατεί 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, ύστερα από έξι χρόνια.......
και μετα απο 6 χρονια...τι????

michele είπε...

Παιζεις με το πονο μας ρε Κωστα. Και ειναι και σε εξελιξη η δίκη του Noor οπου πεθαινουν οι κατηγορουμενοι σαν τα κοτοπουλα

michele είπε...

Ορθολογικα ερωτηματα Λευτερη σε ανερματιστους και πολιτικους απατεωνες δεν χωρανε. Δεν υπαρχουν απαντήσεις

Andreas D. είπε...

Μιχάλη δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα...

http://www.tokoulouri.com/society/noor1_of_the_caribbean/

μπαρμπαλιας είπε...

μωρη φαρμακογλωσσα υπονοεις τιποτα για τον προεδρο μας;
μα δεν ειναι καν κατηγορουμενος
και πουσαι...
του χρονου το κουαραντα κουατρο
ολέ

Unknown είπε...

Ναιιιι θα γίνει δημοψήφισμα...τρία πουλάκια κάθονταν!

Χαχαααα έλεος.

Unknown είπε...

Με μηχανάκι κρατάνε τον δείκτη κ ο άλλος λέει δημοψήφισμα!

Τι να πω!

Πάω τον σκύλο μου βόλτα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

44 γεματα περηφάνια υποθέτω.... Να τα εκατοστήσετε μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Καλησπέρα Ηλία απο Κοζάνη....

μπαρμπαλιας είπε...

Ατο
εγω οχι κλσ;
σε στεναχωρησα μωρο μου για το ερχομενο πρωταθλημα;
ναι θα το παρει ο αλλος με το Λετο/τσινκουελελετο

UPαισιοδοξος είπε...

Καλο απομεσημερο να εχουμε ολοι μας

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καθόλου μπάρμπα. Απλα χαμογελάω με την περηφάνεια των δαφνωστεφανωμενων.
Πάντα τέτοια, να φτάσετε και τις 43 συνεχόμενες κατακτήσεις champions league.
Δόξα κ τιμή σε Σωκράτη κ μουσουλμάνο ντουλάπα.

UPαισιοδοξος είπε...

Συγνωμη για τον χρονο σας.
Την διαβασατε προσεκτικα αυτην την ειδηση???
Προκειται για την ειδηση που αφορα τα ΕΛΚΑ

...του γιγαντιαίου φιλόδοξου πρότζεκτ που ξεκίνησε η Γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ με στόχο να γεμίσει η Β. Θάλασσα και η Βαλτική με 20 υπεράκτια αιολικά πάρκα, δημιουργώντας μια γιγαντιαία δεξαμενή παραγωγής "πράσινης” αιολικής ενέργειας με ισχύ 7.000MW. Για το σκοπό αυτό, προβλέπεται να επενδυθούν συνολικά 29,3 δις ευρώ, ενώ όλα τα πάρκα αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν μέχρι το τέλος του 2019. Τα project αυτά έχουν κινήσει το ενδιαφέρον σημαντικών επενδυτικών κεφαλαίων όπως η Berkshire Hathaway του Warren Buffet, ενώ προ προ ημερών η Κομισιόν έδωσε το πράσινο φως ώστε να μη θεωρηθεί κρατική ενίσχυση η επιδότηση της τιμής της ενέργειας που θα πωλούν τα εν λόγω αιολικά πάρκα.

UPαισιοδοξος είπε...

Και αναρωτιεμαι.
Εαν το 7000 ΜW εχουνε κοστος τοσα δις ευρω.
Τα 1000 MW της ΤΕΝΕΡΓ ποσα πρεπει να εχουνε σαν κεφαλοποιηση???
Ετσι για το φανταμενταλιαρισμα και μονον.
Γιατι τελικα ,πολλες Ελληνικε εταιρειες ειναι...παμφτηνες

μπαρμπαλιας είπε...

ναι αλλα στη β.θαλασσα δεν εχουν βαρεσει φαλιμενδο.
εδω ολα ειναι στο πιρπαρα.
και ειμαστε και καπριτσιοζοι
στις επιλογες μας

michele είπε...

Ειναι και τι χρωσταει βεβαια καθε εταιρεια Απ.. αλλα οπως και να εχει η ΤΕΝΕΡΓ εχει μελλον μπροστα της ,περιβαλλον θελει να αναπτυχθει

Οσο για την αλλη ειδηση ,δεν ξερω αν μπορουν να χωθουν τα ΕΛΚΑ και δεν ξερω βεβαια και τις διαθεσεις Στασινοπουλου σχετικα με τη μετοχη

UPαισιοδοξος είπε...

Μπαρμπα,δεν εχεις αδικο
αλλα,θυμαμαι τον... επαγγελματικο μου δασκαλο,που επεμεινε να θυμαμαι.
Να θυμασαι παλληκαρι μου.
Η αγορα τα διορθωνει ΟΛΑ.

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ
το ανεφερα μονο για την ΤΕΝΕΡΓΑ
Για τα ΕΛΚΑ δεν εχω ...ιδιαιτερη αποψη

Ilias D είπε...

Kalhspera Καμπουλ μερια.
Καλησπερα παιδες.
Επιλλαρχε ευχαριστω.
Μιχαλακι τι επαθες αγορι μου;(χεχεχεχε)...τι δουλεια εχεις αληθεια με το NOORONE; ....χεχεχε
ΟΠΛΑ μην πολυαντιγραφεις την Πηνελοπη γιατι το mni της επιασε αραχνες ....κ οταν γυρισε ο αγαπημενος της ειχε εμμηνοπαυση ....
χαχαχαχαχαχαχα

Ωρα για φραπε(χωρις καλαμακι) ...ακου ενα καλαμακι με απ ολα ...

UPαισιοδοξος είπε...

by the way
MA50=2,525 MA200=2,529
τεσσερις....τριχες

ΔΕΝ αφηνονται ευκολα τετοιες ευκαιριες
Νομιζω!!!

Ilias D είπε...

Αισιο συνεχιζεις να με εκπλησεις ευχαριστα ...
κ για την επιλογη σου στον ΟΠΑΠι απλως συγχαρητηρια.

Ilias D είπε...

Καμποθλ μερια ...
Ο Ηλιας για μερικες μερες θα ειναι Σαλονικιος.

michele είπε...

Λιακο ασε να ξερουμε καλα και την πολιτικη και την αθλητικη αλλα και την ποινικη ιστορια. Γι αυτο εκτιθεμαι και κραζω για να μαζευω "αντιφρονουντες" στα λεγομενα μου να τα χώνω, οταν εχω όρεξη .

Γιατι αλλες φορες τους γραφω-τους αντιφρονουντες ντε - και πινω τον freddo μου

michele είπε...

Και τα ΕΛΠΕ και Βαγγελης ,καλη η αγορα

Unknown είπε...

Και όπως σας είπα στα αγγλικά το πρωί ή απεργία στο κουβειτ απογειωσε το πετρέλαιο.

Ilias D είπε...

ακομα κ στον καφε Ιταλος εισαι ....αλλα απο μπαλα ...ασε καλυτερα ...

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ

Αν γεμισεις το ΟΑΚΑ,με 70.000 θεατες
και τοποθετησεις ,10 μονο συριζαιους και, αλλους τοσους γαβρους, ειναι θεμα μιας ωρας το πολυ να τους...εντοπισεις!!!

χαχαχα
Δεν θελω να παρεξηγηθει, κανεις γαβρος,για τους συριζαιους δεν με νοιαζει

UPαισιοδοξος είπε...

Ilias D
Ευχαριστω πολυ.

michele είπε...

χα καλα εχεις δικιο ΑΠ .Οσο γι αυτο που ειπες Λιακο ,ναι τι σκαμπαζω εγω που ζουσα στη χωρα ( και εβλεπα) εκει που επαιζαν ο Πλατινι,ο Μαραντονα ,ο Φαλκαο,ο Σερεζο,ο Ζικο

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι η αγορά τα διορθώνει ΟΛΑ! Από το 1992 περίμεναν κάποιοι να διορθώσει την ξεφτίλα τιμή του ΠΕΤΖΚ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ. Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που περίμεναν να διοθρώσει η αγορά την τιμή της ΙΝΤΕΡΣΑΤ, που με τον δορυφόρο της, θα έστελνε πρόγραμμα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Μόνον ο χάρος διορθώνει τα πράγματα, όχι η αγορά.

michele είπε...

Διορθωνει αυτους που ζουνε art ,οχι αυτους που πεθαινουν.Μου θυμισες την Gabriella τωρα χαχα

ArTaXiA είπε...

Χαχα όντως Mic, ωστόσο όλοι πριν πεθάνουν ζωντανοί ήσαν. Και οι άρρωστοι επίσης, ήσαν υγιείς.

Ilias D είπε...

Ναι ζουσες στη χωρα ......
αλλα πριν πας να ζησεις στη χωρα ειδαμε τις επιλογες σου ...εγινες βαζελος,κ μονο αυτο δειχνει ..... (τωρα η απο μπαλα δεν ειξερες τοτε η κριση δεν ειχες ...διαλεξε εσυ) χιχιχι
χασαμε κ τον profit,μπορει ναμεινε αμανατι στην Λειβαδια.

UPαισιοδοξος είπε...

Αρτ
Δεν μου ελεγε οτι, προσπαθει να φτιαξει τιμες ...ψηλες η αγορα.
Εννοουσε οτι διορθωνει τις ...ανορθογραφιες της.
Και πραγματι, η τιμη ΙΝΤΕΡΣΑΤ, ΚΛΩΝΚ.... ολου του 1999 κλπ. ηταν ανορθογραφια και διορθωθηκε.
Ετσι πυκνα συχνα εχουμε και την προς τα κατω ...ανορθογραφια

michele είπε...

Ε τι να γινω ρε συ Λιακο την δεκαετια του 70 ; Μια ομαδα πηγε στο τελικο του Πρωταθλητριων 1 στα ημιτελικα αργοτερα
και μια θα παραμεινει

michele είπε...

Καμμια 10 στη γραφουμε που ..μηδενισαν ,ωραια φουσκα ρε παιδες χαχα

michele είπε...

Καμμια 100στη ηθελα να πω

Unknown είπε...

για πειτε καμια καλη ιδεα για κανενα χαρτι????μηπωσ να την πεσω στην ευρομπανκ????

michele είπε...

Εκει υπαρχει πωλητης σημερα ειναι σαφες Tζωρτζ..

Ilias D είπε...

κ χθες χοντρος πωλητης στην ΑΛΦΑ.
(αν τελειωσε).

michele είπε...

Μιλώντας και σχολιάζοντας Τζωρτζ βαζοντας και γραφηματα ,δεν λεω μονο για το σημερινο ,μια οπτικη την δινουμε

michele είπε...

Ναι Λιακο και αυτη δεν εχει απελευθερωθει

Unknown είπε...

πεθανε ο μεγαλος πολιτικος αρσενης.τεραστιος.

Unknown είπε...

ναι michele μου φαινεται εδω και μερες οτι εχει πωλητες,αλλα δεν παυει να ειναι και 26% κατω απο την αυξηση ακομα και η πειραιως την περασε!!ενω η μουλαρα πηγε στο -10% απο την αυξηση!!γιαυτο μου ξυνεται το χερι να πληκτρολογησω....

michele είπε...

http://www.naftemporiki.gr/story/1095997/pethane-o-gerasimos-arsenis

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Ειναι μια καλη επιλογή Tζωρτζ δεδομενων παντα των συνθηκων ,απο 0,7619 και πανω θα ειναι ακομα καλυτερη

Unknown είπε...

υ.γ.Ως υπεθα ορκισε πολλες σειρες αξκων κ παρεδιδε ξιφη κ ως υπ.εξωτ στις κρισεις ελαμβανε εθνικες θεσεις.Οχι σαν τον αχρηστο κοτζια.

johnflas είπε...

καλησπέρα στην όμορφη παρέα !
η ΜΟΗ δείχνει να ξεκουνάει λίγο...άλλαξαν χέρια κ πολλά χαρτιά στο 9,20-9,40....ελπίζω για ψηλότερα
το ΕΧΑΕ βράχος ακόμα
και για τους αγαπητούς πρασινω τω χρωματι της ομάδας τους....
αν δε βάλει φταλέ ο πειναλέων στην ομάδα σας, το σεντόνι θα αργήσετε πολύ να το κουνήσετε κ θα θυμάστε τα τότε με τον Κρόιφ στο Webley..

Ilias D είπε...

Eipew oti DEN janagrafeiw smr ....
alla

UPαισιοδοξος είπε...

Καλο απογευμα σε ολους μας.

Θελω λιγο... καθαρο μυαλο για τις τελευταιες σημερινες μου...ταρζανιες

Ilias D είπε...

Σωστος ο Τζονυς.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σπούδασε στο ΜΙΤ με υποτροφία, δούλεψε σε ΟΗΕ κ Ο.Ο.Σ.Α και μετά πήγε στο ΠΑΣΟΚ.
Μόνο Κεφαλλονίτης θα μπορούσε να το κάνει.
Καλό απόγευμα σε όλους

michele είπε...

Ηταν της μοδας το ΠΑΣΟΚ Αλεξ ,παρα λιγο να γινει και αρχηγος που λεει ο λογος

michele είπε...

John Flas, η αληθεια ειναι οτι χωρις λεφτα παραπανω δεν πας .Αλλα να αλλαξουν και οι κανονες ,να μη σε σφυρανε οφσαιντ με τρεις μπροστα σου

Ilias D είπε...

Tiπου λεει ο λογος;
Αν εκανε καλυτερη διαχειριση θα εβγαινε Μιχαλη.

michele είπε...

Ε, επαιξε το συστημα Λαλιωτη τοτε Λιακο :)

johnflas είπε...

Συμφωνώ κ επαυξάνω
ούτε σε μένα αρέσουν τα πέτσινα κ τα δερμάτινα πέναλτυ κ κύπελλα πρωταθλήματα
ακόμα όμως κ στην αγγλία οι ρεφ το στρώνουν το στραγάλι κ αυτά που σφυράνε ούτε ο ΤΕΝ-ΤΕΝ
anyway....

Ilias D είπε...

Τζονυ,μεγαλυτερη τρομοκρατια απο αυτην του Αλαφ στα στραγαλια υπαρχει;

johnflas είπε...

έτσι του είπανε να κάνει, έτσι κάνει...
αν νομίζει ότι έτσι θα φτιάξει τη μεγάλη ομάδα...

johnflas είπε...

εμένα θα μου άρεσε πολύ να υπάρχει ανταγωνισμός στην Ελλάδα...
κ καλύτερες ομάδες θα είχαμε κ δε θα χάναμε από τους ψαράδες των ν.φερόες αλλά....ας όψονται τα μνημόνια....

michele είπε...

Αμα εχεις λεφτα και εισαι μαγκας,μπαινεις σαν τον Πατερα και παιρνεις νταμπλ με το καλημέρα.Αν δεν εχεις και εισαι του σαλονιου ,γκρινιαζεις σαν τον Αλαφ

Andreas D. είπε...

Προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του συστήματος

austin είπε...

Ετοιμαστείτε...

Ανδρέα ενημέρωσε πότε μπορούμε να βάλουμε, όσο πιο γρήγορα μπορείς.

michele είπε...

Δουλευει και τιποτα σωστα ; χαχαα

Andreas D. είπε...

άσχετο:

Blogger Ο/Η ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Dd είπε...
καλο σκ σε ολους παιδια.παντελονιασαμε πολλα σημερα.καλα εκει στο freeforum τι βρισιδια πεφτουν χαμος γινεται...εδω ολα καλα μοραβο σας.

15 Απριλίου 2016 - 6:25 μ.μ.

austin είπε...

Αντικριστής: Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο!

Ωραία...Καλά πάμε.

Ilias D είπε...

Τυχαια τον σκυλοβρισα Αντρεα;

Andreas D. είπε...

Ηλία δεν φταις εσύ... ο Μιχάλης φταίει...!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ανδρέα που το πέτυχες αυτό?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

...και μας εμεινε η χρονοκαθυστερηση

michele είπε...

Ηξερα κι εγω να τα βαλω αυτα Ανδρεα ..

Andreas D. είπε...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1525523870401296157&postID=8513431375114471845&isPopup=true

Ilias D είπε...

ο λογος;
μηπως εχουμε ογκο εντολων;

austin είπε...

Ε ρε και να μην μας αφήσει να κάνουμε διαπραγματεύσεις...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άμα φάει πόρτα εδώ
Θα φορτωθεί στον αγαπητό Παντελή
Ελπίζω να μας συγχωρέσει.

Να πάτε αλλού αγαπητέ,
Έχει κι αλλού πορτοκαλιές
Από μένα θα έχει σβου

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

..το μαγαζι εκλεισε...??!!! ..ή ακομα?

austin είπε...

Εγώ πάντως ενημέρωσα έγκαιρα...Ξεκινάει ανάδρομος από σήμερα το βράδυ! χαχα

Ilias D είπε...

Μα ειναι πραγματα αυτα;
Θελαμε κ Ευρωπη ....

Andreas D. είπε...

μέχρι τις 17:39 οι εντολές...

Panos είπε...

Χαχαχα παιδια και διπλα στου Παντελη, δεν του δινουμε ιδαιτερη σημασια....
δεν εχει καταλαβει πως οι ιδιοι γραφουμε και εδω και εκει?
τι να πω ...Αντρεα

Ilias D είπε...

Δεν το λες κ ασχημο το κλεισιμο.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...



-Για να σας βγάλουμε το καρφί από το κρανίο θα πληρώσετε 2000€
-Μα έχω ΙΚΑ
-Με το ΙΚΑ μπορούμε λυγίσουμε την άκρη να μην σας ενοχλεί..

austin είπε...

Δεν το λες και καλό... Έφτασε μέχρι 584 σχεδόν...

Ilias D είπε...

κ τι ηθελες Γιωργη;
Να τις περασει πριν τις ζορισει;

Ilias D είπε...

το κερι να κοιτας ...μετα το χτεσινο κ της Παρασκευης.

Andreas D. είπε...

Panosman6, του βρήκα δουλειά ν΄ασχολείται:

http://www.euro2day.gr/news/world/article/1415509/h-saoydikh-aravia-psahnei-trapezites-gia-th-diaheir.html

michele είπε...

Εδω ειμαστε στα ορια της τριπλης κορυφης. Οποτε ειτε την περναμε με γλεντια

η γυριζουμε πισω με ..γλεντια παλι :)

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση