Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

FTSE : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Όλη η ανοδική αντίδραση του μεγάλου δείκτη ,στηρίζεται πανω στην γραμμή τάσης D1. H υπέρβαση της πολύ σημαντικής  ζώνης Ζ ( 161,8-164,8 μον) ,το retest στον εκμο 100 ημ και η αντίδραση εκ νέου, δημιουργεί τις προυποθέσεις  τεσταρίσματος της 
μεγάλης αντίστασης της κατερχόμενης W  απο τα υψηλά των 244,21 της 26/6 /2015.
Επομένως: Ανοδική διάσπαση του τοπικού υψηλού των 171,85 μον ,θα προσδώσει την απαραίτητη ορμή,-με αυξημένο όγκο -στον δείκτη να αντιμετωπίσει την W, πάνω απο την οποία έρχεται και ο ακμο 200ημ .
Ελάχιστος στόχος της ενδεχόμενης επιτυχούς υπέρβασης της W και του 200 αρη 
οι 185,4 μον της D.
Αδυναμία διαφυγής απο την κατερχόμενη W ,θα φερει υποχώρηση προς την γραμμή τάσης D1 η οποία αν και εφ όσν διασπαστεί καθοδικά ,θα ενεργοποιήσει ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ πωλήσεις με κύριο στόχο τις 150 μον της Z3.

92 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους Καλή εβδομάδα

Panos είπε...

Καλημέρα σε ολους τους φίλους του blog, καλη εβδομάδα και καλη συνεδρίαση !

ArTaXiA είπε...

"Από ότι μαθαίνω, ο Μητσοτάκης κατηγόρησε χθες αλύπητα, ευθέως και χωρίς περιστροφές τον Τσίπρα, για το γεγονός ότι δεν είναι αριστερός. Ότι είναι μόνο ένας οπορτουνιστής κολλημένος στην εξουσία.

Ο Μητσοτάκης, με άλλα λόγια, είπε στον λαό ότι αν ο Τσίπρας ήταν πραγματικός αριστερός τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Του είπε ότι εξαπατήθηκε και αντί να φέρει στην εξουσία έναν γνήσιο αριστερό, όπως προφανώς έπρεπε, δεν θα συνέβαιναν όσα συμβαίνουν.

Του είπε ακόμη, εμμέσως, ότι δεν πρέπει να απελπίζεται και πρέπει να συνεχίσει την αναζήτηση της πραγματικής αριστεράς. Που όταν την βρει, ο άλλος, ο ιδανικός κόσμος που είναι εφικτός θα έρθει να μας συναντήσει.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, το πρόβλημα κατά τον Μητσοτάκη είναι ότι ο Τσίπρας είναι μόνο ένας μεταμφιεσμένος αριστερός ενώ η χώρα θέλει και χρειάζεται έναν πραγματικό. Διότι η αριστερά είναι η λύση, (η πραγματική όμως, όχι αυτή η ψεύτικη του Τσίπρα) και πρέπει να συνεχίσουμε να την αναζητούμε. Αλλιώς δεν θα αποτελούσε μομφή η ελλιπής αριστεροσύνη."

Θα ήθελα να το έχω συντάξει εγώ, με πρόλαβε ο Ερμιππος. ΚαΛημέρα παίκτε.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Σήμερα ξεκινάει μία καινούργια μέρα. Όχι ότι δεν το ξέραμε...Αλλά πλέον και επίσημα, ξεκινάει η "τελική σφαλιάρα" στα οικονομικά ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
Αυτό που έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια ως φορολαίλαπα και καταστροφή της μεσαίας τάξης, δεν θα είναι τίποτα σε αυτό που θα ζήσουμε.
Ξεκινάει το ξεφτίλισμα του ανθρώπου από την υποτιθέμενα ουμανιστική αριστερά. Με λίγα λόγια έρχεται ένα αριστερό γαμήσι στον έλληνα πολίτη, με πρότυπο χώρες αριστερής διακυβέρνησης. Άλλωστε ποια χώρα ευημέρησε με την αριστερά και τον κομμουνισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους έλληνες που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ήταν το κερασάκι (με βάρος αμονιού όμως) στην τούρτα της καταστροφής των 40 και χρόνων. Θέλει ταλέντο κάθε δεκαετία, κάθε τετραετία, κάθε χρόνο, να κάνεις ότι είναι δυνατό για να οδεύεις στην απόλυτη καταστροφή.
Αυτό είναι η απόδειξη ότι ο λαός είναι χωρίς κουλτούρα. Χωρίς ταυτότητα. Χωρίς παιδεία. Χωρίς μόρφωση. Χωρίς μυαλό!

Παλιά τις μαλακίες του ΠΑΣΟΚ με τα ψέματα σε λόγια και σε παροχές, μπορούσαν να τις καλύψουν η γενικότερη οικονομο-πολιτική κατάσταση του κόσμου.

Σήμερα οι μαλακίες αυτές τύπου (νεο)ΠΑΣΟΚ θα πληρώνονται πολύ άσχημα από τον ελληνικό λαό.
Μόνο στις καπότες δεν είδα να βάζουν φόρο. Μάλλον για να μας γαμάνε με ασφάλεια, να μην πάθουμε κάτι, και να μπορούν να μας ρουφήξουν ακόμα και το μεδούλι.

Καλημέρα και πάλι. Και συγχαρητήρια στον λαό του...ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ. Μόνη ελπίδα για την χώρα: Η νέο τύπου κερδοσκοπίας που γίνεται σε διάφορες χώρες, που ο κόσμος και οι επιχειρήσεις καρκινοβατούν ακι τα χρηματιστήρια ανεβαίνουν στον θεό επειδή τα διαχειρίζονται άλλοι. Και αυτό για να έχουμε κάποια αξιοπρεπή ζωή, όχι για να πλουτίσουμε. Δύσκολα μπορείς να πλουσίσεις στην χώρα αυτή πλέον...Θα σε βρουν!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Παιδάκια δίπλα παίζουν με χρήματα από μονόπολυ, τους εξηγώ πως έχουν το μέλλον στα χέρια τους

Unknown είπε...

http://www.newsit.gr/politikh/I-Voyltepsi-ekane-ton-Tsipra-na-skasei-sta-gelia/606707

Unknown είπε...

Περι νταβουτογλου.Διαφωνιες με ερντογαν για κουρδικο, Ε.Ε και φυλακισεις πανεπιστημιακων φερνουν το τελος.Και η τουρκια παραμονευει...

Unknown είπε...

http://epomeniellada.gr/articles/%CE%94%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%91-%CE%97-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%95%CE%99-%CE%97-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%91-%CE%9F%CE%99-%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%9F%CE%99./

ArTaXiA είπε...

Τραπεζίτη αγόρι μου, τι παριστάνεις ακριβώς; Το ειδησεογραφικό portal; Δεν πας να κάνεις καμιά παραγωγική δουλειά, αντί να χαβαλεδιάζεις εδώ πέρα;

Unknown είπε...

Ωραιο ανοιγματακι οι τραπεζες...

Unknown είπε...

http://www.google.gr/search?site=&source=hp&ei=ITkwV9zNOMKV6ATbtYbIBw&q=%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B1&oq=%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B1&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0l5.1215028.1219262.0.1220210.13.8.1.4.4.0.321.1364.0j7j0j1.8.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.13.1438.3..41j0i131j0i3j0i13.d0iHM6dwm-o#imgrc=jntqtJoV3-egPM%3A

Unknown είπε...

Ο τραπεζιτης και αχαρτος βγάζει χρήμα!

Έλα να αγοράζουν τώρα τα παλικάρια!

UPαισιοδοξος είπε...

Καλη μερα και καλη βδομαδα σε ολους μας

Unknown είπε...

Αχιλλεα παραμενω αχαρτος ας παρουν κ αλλοι χαχαχαχαχαχα χαχαχαχα

ArTaXiA είπε...

Ο Τραπεζίτης είναι ο κλασσικός τύπος που βλέπεις σε μια φωτογραφία διασήμων, στο φόντο να παριστάνει τον καλεσμένο. Ακάλεστος παντού, επιβάλλει την παρουσία του, ένα κοινωνικό σίχαμα!

DINOSAUR είπε...

Πες, Αλεξη, στους ξενους οτι, αν δεν μειωσoυv το επαχθές και παρανομο χρεος, για να ξεκινησει η αναπτυξη και να αρχισει να μειωνειται η ανεργια, οχι φραγκο δεν θα εισπραξουν απο την αγρια φoρoλογια που μας επεβαλαν, αλλα ο λαος ειναι αποφασισμενος να τα τιναξει ολα στον αερα και να φυγουμε απο την Ευρωπαϊκη Ενωση, που μας κατεστρεψε
Πρωτοσέλιδο "Αυριανής"

Βρε πάνε βάσει οργανωμένου σχεδίου....

Υ.Γ.: Με λυπεί ολίγον και η απουσία αυτού
του μονοτόνου που απέμεινε στη γλώσσα μας.

firecode είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα.Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ήρθε... η δικιά μας πότε θα έρθει;

ArTaXiA είπε...

Tα "αντρίκια πράγματα" Τραπεζίτη αρμόζουν σε "αντρίκιες συμπεριφορές". Κι άντρας είναι εκείνος που όταν κάπου δεν είναι ευπρόσδεκτος, σηκώνεται και φεύγει, λέει κι ένα "άντε γα.....τε" και ξεμπερδεύει.

Αυτό που κάνεις εσύ είναι Κατιναριό, κι έχει σχέση με αντρίκια συμπεριφορά όσο ο Αλέξης με την Αριστερά. Οπότε, ξεφορτώσου μας!

ArTaXiA είπε...

Είδες που είσαι φελλός; Προκαλείς κάποιον που ούτε καν γνωρίζεις ποιος είναι, από που έρχεται, και ποιους συναναστρέφεται. Δηλαδή αν δώσουμε ραντεβού κάπου και α) έρθω με ένα παλληκάρι και σε κάνει μπαούλο τι θα κάνεις; β) Αν σε κάνω μπαούλο εγώ ο ίδιος τι θα κάνεις; γ) Αν με κάνεις εσύ μπαούλο και φας μια μήνυση για σωματικές βλάβες και αγωγή για αποζημίωση τι θα κάνεις; δ) Αν είμαι κανένας διαταραγμένος και κρατώ κανένα εργαλείο τι θα κάνεις;

Όταν λέω πως είσαι φελλός....

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
UPαισιοδοξος είπε...

Το οτι πολλοι απο μας εδω μεσα ΑΡΤΑΞΙΑ δεν σου απανταμε στο υφος σου δεν σημαινει οτι δεν αγανακτουμε με την συμπεριφορα σου.
Τα ιδια ακριβως - copy paste-εχεις γραψει και για μενα,αλλα και για πολλους αλλους στην διαρκεια του ...ΒΙΟΥ ΣΟΥ

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

χαχαχα! έχω κλάσει στο γέλιο! Αδυναμία βλέπω στο μαγαζί παρά το καλό άνοιγμα!

UPαισιοδοξος είπε...

Για αυτο θα παρακαλουσα λιγο σεβασμο αν δειχνουμε ,ολοι οι Ε Π Ι Σ Κ Ε Π Τ Ε Σ αυτου του blog προς ολους μας θα πετυχουμε καλυτερο αποτελεσμα.
Αλλωστε νομιζω οτι εχεις δικο σου blog οπου γραφουν 5-6 φιλοι σου νομιζω. Απο εκει ναι,εχεις δικαιωμα να δειωχνεις οποιον θελεις

ArTaXiA είπε...

Απαισιόδοξε τι έγινε; Είδες φως και μπήκες; Θέλεις να παρέμβεις; Είσαι υπέρ του Τραπεζίτη; Θέλεις να διαβάζεις ειδησεογραφικά link εδώ μέσα; Θέλεις μήπως να διαβάζεις αναλύσεις εσχάτης ποιότητος επιπέδου διαλλείματος για μπύρα οδοκαθαριστών του δήμου;

Ή απλά βρήκες ευκαιρία επειδή δεν με χωνεύεις να χωθείς; Κι εγώ δεν σε χωνεύω, αλλά τώρα είναι άλλο το θέμα μας. Να μην υποβαθμίζεται περισσότερο η ποιότητα εδώ μέσα. Θα έρθει κι η σειρά σου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Μητσαρας και ο Κουγιας...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.Ωραια πραγματα

ArTaXiA είπε...

Γεια σου Οπλαρχηγέ με τα ωραία σου. Καλημέρα Michele, καλημέρα Austin.

austin είπε...

Guten morgen!

UPαισιοδοξος είπε...


Τα λινκ που εβαζες καθε μερα εσυ νομιζοντας οτι με θιγεις ηταν αναβαθμιση???
Η εχεις επιλεκτικη μνημη.Αυτο εννοω.Δεν μου αρεσει να κρινουμε σκαιοτατα εμεις οι Ε Π Ι Σ Κ Ε Π Τ Ε Σ αλλους

Αρταξια,επισης δεν καταλαβα.Τι εννοεις με το απειλητικο...θα ερθει και η σειρα σου????
Το επισημαινω παντως.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια καλημερα..και εγω που περιμενα τις αρκούδες.. .Μηπως περασαν απο εκει;χαχα

michele είπε...

O Ερμιππος ,παρ οτι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα,χανει και αυτος συχνα τα πολιτικα πραγματα
η το κανει και επιτηδες οταν γουσταρει.Οπως και να εχει λιγοι οι σοβαροι πολιτικοι αναλυτες.

Η δεν χαμπαριαζουν η κανουν αυθαιρετες ερμηνειες.Αλλα σε ποσους θα καθομαι να τους τη λεω και να τους αντικρουω; ειναι και μεγαλο το καφενειο

PETE είπε...

Καλημερα σε ολους , μετα απο πολυ καιρο αλλα σας διαβαζω παντα.Περα του ΧΑΑ τα πραγματα στην λιανικη αγορα (Κινητη τηλ) στην οποια ειμαι πλεον ειναι δραματικα , οι αυξησεις τιμων σκανε σαν
βομβες και τα αποτελεσματα τα ξερετε ολοι..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πάντως η νεκρα στην αγορά μου θυμίζει το 2012-2013...το 2014-2015 κατι πήγε να αλλάξει αλλα τωρα απο Γεναρη παλι τα ιδια τα παλια..Εγω αυτο βλεπω.

austin είπε...

Ο μίγας σα να πάει να δημιουργήσει ένα κεφάλι ώμους...

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ καλημερα και με συγχωρεις.
Οι εκφρασεις ομως του τυπου ...κοινωνικο σιχαμα,φελος, φυγε απο το σαιτ η πολυ παλιοτερα το μικροτσουτσουνος που ειχε απευθυνει σε μενα, εκτος των αλλων,νομιζω οτι δεν ταιριαζουν σε ενα σαιτ οπου το αφεντικο του(εσυ δηλ}εχει χαρακτηριστικη ευγενεια και θα επρεπε να επικρινονται αμεσα σε οποιονδηποτε κι αν απευθυνονται.
Νομιζω???
Οσο για την απειλη του φιλου προς εμενα,επειδη φοβηθηκα πολυ, θα δω πως θα το αντιμετωπισω

UPαισιοδοξος είπε...

Αυτα και σας αποχαιρετω προς το παρον για να αποφορτισω ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ArTaXiA είπε...

Michele, ο Βαξεβάνης είναι εγκάθετος, ο Πιτσιρίκος οπορτουνιστής, ο Έρμιππος χάνει το νόημα, δηλαδή τι να πιστέψω τώρα; Πως ο Κούλης είναι η ελπίδα της χώρας κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε. Εντάξει, μας δούλεψε ο Αλέξης την πρώτη φορά, θα πάμε τώρα να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στον Κούλη; Δεν πάμε να αυτοπυρποληθούμε καλύτερα, μήπως και ξεκινήσει καμιά Βαλκανική άνοιξη ξέρω-γω;

michele είπε...

Artaxia,παλληκαρι μου ,εσυ προσωπικα και με πονο το λεω επειδη εισαι φιλος μου,εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα του πως ενας μορφωμενος και εξυπνος ανθρωπος ,πιανεται κοροιδο οταν αγνοει (ειτε με την ερμηνεια της αγνοιας αυτης καθαυτης ειτε με τη ερμηνεια του γνωριζω αλλα δεν δινω σημασια)

απο εναν πολιτικο απατεωνα.Εγω ομως που δεν αγνοω και γνωριζω την πολιτικη ιστορια και τα προσωπα,ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.

Τωρα εγω δεν θα κατσω να κανω συγκρισεις με τα γουστα του καθενος αν του αρεσει ο Μητσοτακης η οχι,η ποιος ειναι ο Τσιπρας αυτα ειναι αυταποδεικτα πραγματα.

Ουτε θα ασχοληθω με κανοντες και καλα κριτικη στο φεις αλλοιωνοντας τα λεγομενα του ενος η του αλλου κατα το δοκουν.

Η χωρα χρειαζεται,μορφωμενους,οργανωμενους,φιλελευθερους γιατι ειδε και αποειδε. Τα υπολοιπα θα τα γραψω σε αρθρο γιατι ειμαι και σε φαση υψηλου φορτου εργασιας

michele είπε...

Απαισιοδοξε ειχα δουλεια και ο banker εσβησε τα δικα του μηνυματα,επομενως δεν εχω πληρη εικονα του τι διεμειφθη.Παντως υπαρχουν και "αντιπαλοι" μας ,η ανθρωποι που δεν συμπαθουμε που μπορουν να εχουν και δικιο ε;

ο banker θελει να τρολλαρει συχνα.Θα μπορουσε να πει και κατι καλυτερο.Οταν τρολλαρει και αναλογως τα κεφια μου θα τον σβηνω.

austin είπε...

Σήμερα βαράει ο καθένας στο δικό του τροπάριο.

Αυτό συμβαίνει όταν θολώνεις από αυτό που έρχεται!

(άσχετο) κάποια στιγμή κάποιος φίλος ρώτησε για το 5 λεπτο και ότι είναι πολύ μικρός επενδυτικός ορίζοντας και αν έχει σημασία να δίνουμε βάση σε τόσο μικρό. Προφανώς και δεν πρέπει να παίρνει κάποιος τις επενδυτικές του ειλογές με αυτόν τον ορίζοντα (εκτός αν παίζει τίποτα μύρια και θέλει να πιάνει την μικρή κίνηση), αλλά σήμερα τι έγινε στο 5λεπτο διάγραμμα του δείκτη:

6/5 ώρα 11:35 και 6/5 ώρα 14:10 έκανε ο ΓΔ διπλό ενδοσυνεδριακό πάτο. Σήμερα έσπασε την ενδοσυνεδριακή γραμμή λαιμού και έφτασε στις 613,08. Περίπου τιμή στόχος από την λύση του διπλού πάτου.

Καταλήγοντας, επειδή είναι ακραία χειραγωγούμενη η αγορά είναι και αυτός ο μικρός επενδυτικός ορίζοντας ένας μπούσουλς γιατί πολλές φορές το τηρούν οι "μεγάλοι"

michele είπε...

YΓ. Ξεχασα και τη Φιλοθέη και τον φιλο Παζόπουλο.Γιατι για καθε εναν μπορω να σου λεω για ωρες.Ξεχωριστα.Προς το παρον τους αφηνω να στραβοκαταπινουν.

michele είπε...

Και ομως Austin στις μη χειραγωγουμενες αγορες τα patterns επιβεβαιωνονται επισης πολυ καλα

austin είπε...

Ναι οκ...Απλά το 5λεπτο εκεί δεν είναι και τόσο με διαβήτη! χαχα.

hippy είπε...

Καλημέρα

δεν θέλω ν΄ανοίξω πολιτική κουβέντα απ΄εδώ-αντίθετα θα την χαρώ σε καφέ σε πεζόδρομο με καφεδάκι. Ωστόσο τον συριζα ΔΕΝ τον έφεραν μόνο οι αριστεροί αλλά κυρίως οι επιλογές του Σαμαρα (Ντινόπουλος, Βούλτεψη-η 2η χειρότερη κυβερνητική εκπρόσωπος μετά την Ολγα-Μπραττάκος κλπ).

Η αγορά δείχνει ωριμότητα, μου αρέσει.

michele είπε...

Hippy πολυ θα με ευχαριστουσε η πολιτικη κουβεντα σε πεζοδρομο ( με προτιμηση τη στοα Σπυρομηλιου) με καφεδακι.

Αλλα παντως ο σοφος λαος μεχρι που οι Σαμαροβενιζελοι μεχρι το Μαιο του 2014 τα πηγαιναν σχετικα καλά ,τι του ειπε?
1) 4 ποντους μπροστα ο Συριζα για να μαθεις
2) Ιστορικο υψηλο ποσοστου η Χρ.Αυγη.

Ετσι ηρθαν οι επιλογες που λες, ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ παντως.

ArTaXiA είπε...

Hippy, η αγορά αναμένει απλώς το Eurogroup στις 5...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλύτερη εικόνα με 3λεπτο στο RSI για τους τζογαδόρους....

Καλημέρα σε όλους, ειρήνη ΥΜΙΝ, ΗΜΙΝ, κ ΑΜΗΝ

Ας αφήσουμε τις σάλτσες και ας παραμείνουμε στο ψητό.
Έχουν τόσα και τόσα να προσφέρουν κάποιοι φίλοι εδω πέρα...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Στα 75 δευτερόλεπτα είχαμε τριπλό πάτο και ανάποδο σαμπουάν.
Για προσέχτε το....

ArTaXiA είπε...

Kaboul πού έχεις εξαφανιστεί;

Ερώτησις: Άνθρωπος με νου σύνεση και χρόνο που θέλει να τον σπαταλήσει στα πεντάλεπτα και στα μονόλεπτα. Γιατί να ασχοληθεί με ελληνική αγορά και να μην παίξει τον S&P, να φχαριστηθεί η κοιλίτσα του ψωμάκι;

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη έχω κατά νου ότι τα καλά νέα θα έρθουν στο επόμενο Eurogroup στο τέλος του μήνα. Γι αυτό μου αρέσει που δεν γίνονται εξαλλοσύνες απ΄τους συναδέλφους μαριδαιους. Επιθυμώ "consolidation" της αγοράς κοντά στα τρέχοντα επίπεδα.


(χα χα χα ο όρος μπήκε επίτηδες για να κάνω τον κοσμοπολίτη)

Panos είπε...

Παντως τα ομολογα και ιδιαιτερα τα ..2ετες και 10ετες κοκκινιζουν πραγμα καλο θα ελεγα για την συνεχεια!!

Ελλάδας 2 Ετών 9,335 -5,06% 12:07:52
Ελλάδας 10 Ετών 8,424 -1,03% 12:28:38

michele είπε...

Το καλύτερο γίνεται.Οι"χρήσιμοι ηλίθιοι" ψηφιζουν να παρουμε κανα γουεηβερ και κανα κομματι πακετακι Γιουνκερ και Ντραγκι

και μετα απο δω παν κι αλλοι.Ουτως η αλλως το προγραμμα δεν βγαινει,θα εχουμε να παιζουμε και κατω και πανω.
Αναγκαστικα βρισκομαστε μεσα σε ενα πυθμενα ΚΑΤΩ απο τις 640-650 μον

ΟΤΑΝ περασουμε πανω απ αυτη τη neck line θα εχουμε ενδιαφεροντα πραγματα

michele είπε...

Μαας τα εχωσε ο Regling

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιατι τωρα Μιχαλη;το χωσιμο;....η ειδηση ειναι πρωινη.

austin είπε...

Αρταξια... Γιατί ακόμα μαθαίνει είναι μία απάντηση. Σε προϊόντα περίεργα πρώτα μαθαίνεις και με παρατήρηση και με simulated trades παρά με το πραγματικό trade

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Οποίος παίζει όταν μαθαίνει, Πληρώνει δίδακτρα.

Panos είπε...

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/13064529_675282612609891_1769086188466116170_o.jpg


χαχαχα

Unknown είπε...

γυρισε το γερμανοχαρτο...

ArTaXiA είπε...

Αustin η ερώτηση δεν ήταν γιατί κάποιος να παρακολουθεί πεντάλεπτα. Η ερώτηση ήταν γιατί κάποιος τόσο αφοσιωμένος, ώστε να παρακολουθεί πεντάλεπτα, δεν παρακολουθεί μια σοβαρή αγορά, αντί για το ανέκδοτο.

michele είπε...

ΟΠΛΑ οι ειδησεις τιμολογουνται οταν περασουν στα μεγαλυτερα μεσα μαζικης ενημέρωσης. Ας σου πει ο Αrtaxia μια μερα τι ωραια περασαμε λογω Bloomberg που ανέβασε στην ουσία μια " μη ειδηση". Οσον αφορα για τα δίδακτρα καλύτερα τωρα που ειναι και χαμηλα οι τιμες και δυσκολη περιοδος. Στα ψηλα χανονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολλά χρήματα.

UPαισιοδοξος είπε...

Μου ειπανε.

Μην σας κανει εντυπωση, η συμπεριφορα της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αριστεροι, εκπαιδευονται-''μορφωνονται'',σε ολη τους την ζωη, πως να κανουν... διαχειριση της φτωχειας... των ΑΛΛΩΝ.
Γι αυτο και στα πλουσια ανεπτυγμενα κρατη ,οι λαοι δεν
ψηφιζουν, αριστερες κυβερνησεις.
Πως τα καταφεραν ετσι οι Ελληνες ειναι...αλλη ιστορια.

UPαισιοδοξος είπε...

Δειτε την Βενεζουελα,εκει οπου εκπαιδευτηκαν...οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.
Η Βενεζουελα,μια απο τις μεγαλυτερες πετρελαιοπαραγωγικες χωρες στον πλανητη,λαμβανει μετρα εξοικονομησης ενεργειας(εκτος των αλλων)
Σαν να λεμε δηλ.οτι οι Ελληνες σε εξι χρονια με αριστερη κυβερνηση ,για να κανουν θαλασσινα μπανια,θα πρεπει να κανουμε εισαγωγη θαλασσας .
Και δεν ειναι καθολου αστειο ...με την ανοχη που επιδεικνυουμε

Unknown είπε...

περι αεροδρομιων δεν μου αρεσει το deal .τα ψιλα γραμματα δεν ειναι αμελητεα διαβαζοντας την συμβαση.

Unknown είπε...

Απαισιοδοξε χρονια πολλα κ να χαιρεσε την οικογενεια σου.Πως βλεπεις την δηλωση regling?

UPαισιοδοξος είπε...

Τραπεζιτη
ευχαριστω για τις ευχες σου και αντευχομαι.
Δεν δινω και μεγαλη σημασια ,στις καθημερινες δηλωσεις των αξιωματουχων, γιατι προσωπικα ,εχω μια διαφορετικη θεωρηση του ...πολιτικου γιγνεσθαι και κατα ποσο επηρεαζουν, αυτες οι δηλωσεις ...την ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ

UPαισιοδοξος είπε...

Πιστευω ομως οτι ...οι αγορες παντοτε προηγουνται των δηλωσεων.
Ως εκ τουτου κοιταζω παντοτε τις αγορες.

michele είπε...

Kαι με τα δυο σχολια 2,32-2,37 συμφωνω Απαισιοδοξε ,αλλωστε ειμαι "αριστερολόγος" ουτως ειπείν

Unknown είπε...

Εγω την χαρακτηριζω προσχηματικη.

michele είπε...

Τωρα παντως εδω,η ασόβαρη αγορα ,τουλαχιστον σε ημερήσιο που εχουμε σημερα τον FTSE

Απόλυτα τεχνική , δημιούργησε γραμμη τάσης,αναποδο ωκω ,κουπα με χερούλι ,συμμετρικο τριγωνο,σημαιες ,τα πάντα.

austin είπε...

Πήγε να φύγει πάλι από την σφήνα...Δεν τα κατάφερε. Αν δεν έχουμε κάτι θετικό, νομίζω ότι θα την κάνει την μικροδιόρθωση. Άλλωστε όλα δεν εξαρτώνται από το τι θα πουν για το χρέος (και καλά, αυτό που θα ψάχνει η αγορά για τον επόμενο καταλύτη)? Άρα πάλι εξαρτώμαστε από μία δήλωση και τι θα ψηφίσουν οι δικοί μας...Κάνω λάθος?

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ
Νομιζω οτι η αγορα μας, ''βλεπει''οτι,αυτοι εδω ,δεν ειναι ικανοι να πανε το καραβι παραπερα.Μεχρι εδω ητανε ικανοι.Χωρις να καταλαβουν ψηφισαν ολα τα μετρα στα οποια ιδεολογικα τουλαχιστον ηταν ...αλλεργικοι.
Οι ξενοι απο την στιγμη που τους βλεπουν οτι αυτοι υπογραφουν ολα τα χαρτια πριν προλαβουν να τους τα δωσουν,τους κρατανε λιγακι παραπανω στην εξουσια.Οταν ομως τουτοι εδω το καταλαβουν ποσο παγιδευμενοι ειναι θα προσπαθησουν ...να δραπετευσουν
Το πως ομως θα το κανουν, με προβληματιζει αρκετα

michele είπε...

Καπως ετσι ειναι ,ομως εμπεδωνεται η παραμονη της χωρας στην ευρωζωνη ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ υψηλων προδιαγραφων.

Οι αυταπατες του απατεωνα μας κοστισαν ενα ΑΚΟΜΗ μνημονιο 60 δισ( δεν βαζω τραπεζουλες) και δεν υπαρχει επιστροφη.

Η μονη λυση ειναι τα μνημονια που ειχε πει ο Στουρναρας γινεται πραξη.Τελος εποχης για μυθους.
Παμε.

firecode είπε...

Μιχάλη είδες η ΕΛΒΕ...Τι άλλο ετοιμάζει;

michele είπε...

Ειδα firecode ,να δουμε και τα αποτελεσματα και μηπως οντως ετοιμαζει κατι

ΝίκοςΤ είπε...

Ο Ευάγγελος επιτυχώς παίζει το τσούκου τσούκου παίγνιον,να ένα 33% το τελευταίο τρίμηνο,με το συμπάθειο και τιμή στο πρόσωπο σας!
Καλησπέρα σας.

michele είπε...

Χαμηλο ημερας ,γεια σου Νικόλα ,βλεπεις ο κοσμος κυνηγαει το 33% που λες σε 5 μερες και λιγοτερο.

Προσπαθωντας να ξεχασει οτι καποιες μετοχες μηδενισαν κιολας

michele είπε...

firecode εχεις ακομα τα ΕΛΒΕ ; μεσα στο χαμο,βρηκαμε και γιατι παιζει

reverse split και επιστροφη κεφαλαιου ( παλι μοιραζει χρημα ο Μαχος)

- Αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής από 0,30 ευρώ σε 1,20 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών λόγω συνένωσης από 13.230.000 κοινές ονομαστικές μετοχές σε 3.307.500 κοινές ονομαστικές μετοχές (reverse split: 1 νέα για κάθε 4 παλαιές) με τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρείας.

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους της εταιρείας κατά ποσό 793.800 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 1,20 ευρώ σε 0,96 ευρώ και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού.

michele είπε...

Μας επιασε στον υπνο και τα εχουμε δωβσει τα περισσοτερα ,αρκετα ψηλοτερα βεβαια

michele είπε...

15% αποδοση ο καβουρας

firecode είπε...

Μιχάλη έχω αρκετά κομμάτια,καμιά 10χιλ. που ειναι της υπομονής....Την είδηση την ήξερα αλλά δεν ξέρω τι ετοιμάζει μετά...

michele είπε...

Που εισαι ρε ΜΙΚΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

austin είπε...

Τα σημερινά κεριά στις περισσότερες μετοχές έχουν άσχημο σχηματισμό...

UPαισιοδοξος είπε...

καλο απογευμα σε ολους μας ,φιλαετοι.

michele είπε...

Φιλτατοι αετοι εννοεις ε;

austin είπε...

Η εθνική τρελό πάνω κάτω!

UPαισιοδοξος είπε...

σωστο!!!!

austin είπε...

Η γεκάρα ταξιδεύει, ο ελλάκτωρας πολύ πίσω.

austin είπε...

Το φολίου τι έκανε!! όλη μέρα εμαλακιζόσαντο! και στο τέλος σάρωσε...

Το όμοιο και η ΔΕΗ

michele είπε...

Καλο κλείσιμο τελικά στις 610,24 ,η ενδοσυνεδριακή διόρθωση δεν ήταν κακή ,βοηθησε στο τέλος

Τιποτα ιδιαιτερο απο το Eurogroup

austin είπε...

Ακριβώς πάνω στην γραμμούλα το κλείσιμο του ΓΔ..

michele είπε...

Εχουμε ηδη παει στην απογευματινή ανάρτηση