Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στην προηγούμενη παρουσίασή μας στις 9/5 γράφαμε εδώ:

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/05/ftse.html#more

"Ανοδική διάσπαση του τοπικού υψηλού των 171,85 μον ,θα προσδώσει την απαραίτητη ορμή,-με αυξημένο όγκο -στον δείκτη να αντιμετωπίσει την W, πάνω απο την οποία έρχεται και ο ακμο 200ημ .
Ελάχιστος στόχος της ενδεχόμενης επιτυχούς υπέρβασης της W και του 200 αρη 
οι 185,4 μον της D.."

Πράγματι την εβδομάδα που πέρασε ο δείκτης έκλεισε στις 182,18 μον ,εχοντας πραγματοποιήσει αυτό ακριβώς το σενάριο και ειναι σε απόσταση αναπνοής απο τον ελάχιστο στόχο που είχαμε θέσει.
Κατά συνέπεια ,ενδεχόμενη υπέρβαση του στόχου αυτού ,θα μας δώσει τον επόμενο στις 193  της πορτοκαλί διακεκομμένης C ,με απώτερο, αλλα αρκετά μακριά  ακόμα,την Z1 στις 205 μον.
Ειναι πολύ πιθανό ενα retest στον διασπασθέντα ακμο 200 ημ σε περίπτωση υποχώρησης του δείκτη αλλα παραμένει ισχυρή στήριξη η πλαγιοανοδική γραμμή τάσης D1.


161 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους Καλή εβδομάδα

austin είπε...

Γεια σου γιανναρε! Ψήφισαν οι καμικάζι την φορολαιλαπα, εγραψες και εσύ άρα πάμε για πάνω και σήμερα.

Την καλημέρα μου σε όλους.

giannhs kon είπε...

σιγά μη δε το ψήφιζαν .χαχα

Καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ

μπαρμπαλιας είπε...

εφυγε η επιστημων των μκο...
και ερχεται ο σκουλαρικιας.
δυστυχια σου πατρις αγραμματων

austin είπε...

Χαχα. Μπαρμπα μοναδικός.

Unknown είπε...

Λοιπόν έχει κλειδώσει για σήμερα????

Ευγενική καλημέρα.....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε ολους!

Nemoz είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

μπαρμπαλιας είπε...

καλα απο βιογραφικα σκιζουμε...
μαστερ επιστημων ολα τα παιδια

ArTaXiA είπε...

Έχω ένα πολύ κακό προαίσθημα για το μέλλον της χώρας με ολα αυτά. Μακάρι να διαψευστώ.... Bonjour


https://youtu.be/EWa7qpfdiic

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα. Καλή εβδομάδα σε όλους.

austin είπε...

Αρταξια δεν θα πέσει έξω το προαίσθημα σου.
Το πρόγραμμα δεν βγαίνει και είναι σίγουρο. Ο κόφτης θα ενεργοποιηθεί με απόλυτη βεβαιότητα. Οκ άνθρωποι που έχουν πρώτη κατοικία ως κόκκινο δάνειο (αλλά και οι υπόλοιποι) θα δεχτούν έτσι απλά να έρθει κάποιος να τους το πάρει;

Τόσο συσσωρευμένο ψέμα και τόση αναισχυντη απάτη, θα περασει έτσι απλά;
Ακόμα και αίμα να δω να χυνεται, δεν θα εκπλαγω...είτε ως αντίδραση είτε ως προβοκάτσια. Περίεργοι καιροί.

Πόσο μάλλον αν το μαγαζί εδώ ανεβαίνει και ο κόσμος έξω πειναει. Θα γίνουν ακόμα και οι επενδυτές εντός Ελλάδας καταπτυστοι. Θα ντρεπομαστε να λέμε τι δουλειά κάνουμε...

Όλα αυτά αφορούν την κοινωνία. Έτσι όπως το σκεφτόμουν χθες, ο Τσίπρας δεν πρόκειται να πέσει μέχρι την επόμενη ΑΜΚ. Όταν γίνει,τοτε θα φύγει, να ολοκληρώσει το ξεπούλημα. Μέχρι τότε επίσης θα παίζει το μαγαζί. Μην παρεξηγηθψ, δεν λέω ούτε ότι θα γίνει σύντομα ούτε με ποιους όρους θα γίνει.

Αν το ηξερα...δεν θα έγραφα εδώ και θα ήμουν σε κανα παρθενο νηαι.

ArTaXiA είπε...

Greg Aigaleara; Με διαβάζεις αγόρι μου τόσον καιρό και τώρα καταφέραμε να μιλήσουμε; Μήπως ήσουν με τίποτα άλλα nick και δεν άντεξες μακριά μας;

Ναι, έχω γενικά κακό προαίσθημα. Οι 500 μονάδες που ανέφερες, συνέπεσαν με την ταραχή στις ΗΠΑ και την κινέζικη αγορά. Αυτό το προαίσθημα που λες, το περιγράφει ακριβώς ο φίλος Austin, άνθρωπος με αντίληψη, σε αντίθεση με μερικούς μερικούς οι οποίοι πιστεύουν πως οι πελάτες των εισηγμένων επιχειρήσεων, οι οποίοι και σε τελική ανάλυση τροφοδοτούν τα κέρδη τους, θα είναι κάποιοι εξωγήινη με χρήμα από το ελικόπτερο κι όχι πολίτες της χώρας με συρρικνωμένο διαθέσιμο εισόδημα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπορει η ψηφιση των μέτρων να ειναι καύσιμο για το Χρηματιστήριο .. .αλλα για τον κοσμο τον φτωχό και την οικονομια θα ειναι ταφοπλακα.ας τους τα παρουμε απο εδω να εχουμε να.πληρωνουμε...αν μπορεσουμε.Καλημερα σε ολους.Αχιλλεα θελω κλειδωματα σημερα και αυριο να βγει ο ΕΝΦΙΑ.

austin είπε...

Σε ευχαριστώ Αρταξία για τα καλά σου λόγια.

Greg βαριέμαι και δεν έχω χρόνο να κάνω δικό μου μπλογκ και να βγάζω το άχτι μου...Οπότε είναι η εύκολη λύση να γιομίζω με "σεντόνια αμπελοφιλοσοφίας" το μπλογκ του Μιχάλη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φιλε Greg...αν γινει μια στραβη παλι στην κινα που νομίζεις οτι θα πάει; το χρηματιστηριο μετα την προεξοφληση των θετικών που θα ακουσουμε ισως προεξοφλησει και το τι θα γινει στην πραγματικη Οικονομία.. .ας περιμένουμε εχουμε δει πολλα.τοσα χρονια.

Λευτερης είπε...

Μέχρι τον Οκτώβρη θα έχουμε πολλές και ποικίλες συγκινήσεις.
Ο Τσίπρας μπορεί να μην ακούσει τα κάλαντα στο Μαξίμου

Nemoz είπε...

Συμφωνώ και εγώ ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει σε καμία περίπτωση, γιατί απλούστατα τα χρήματα αυτά δεν μπορούν να πληρωθούν από τους πολίτες αυτής της χώρας.

Επίσης έκαναν πίσω τελευταία στιγμή με τα μισθολόγια των ενστόλων, γιατί απλούστατα θα τους χρειαστούν σύντομα... Ταπεινής άποψης!

Λευτερης είπε...

Δεκέμβριο

Panos είπε...

Καλημερα σας σε ολους, καλη εβδομαδα ...

makis είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και να έχουμε μια ωραία συνεδρίαση!

Λευτερης είπε...

Θέλει προσοχή σήμερα. Η μεγάλη αισιοδοξία βλάπτει.

Unknown είπε...

Έχουμε πολύ πλάκα τελικά.....

Όλοι οικονομολογοι....

Τέλος πάντων αλλά λάθος σκέψεις κάνετε!!!!

Unknown είπε...

Είσαι έτοιμος για σορτ!!!!

Άνοιξε τα κ δε θα χάσεις

ArTaXiA είπε...

Για πες μας Αχιλλέα εσύ, που τα γνωρίζεις καλύτερα, πώς έχουν τα πράγματα;

Unknown είπε...

Αρτ ασε με εμένα.... Είμαι από άλλο...... Παραμύθι!!!

ArTaXiA είπε...

Οκ. Χαίρομαι που παραδέχεσαι πως αυτά που υποστηρίζεις συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κυριε Αχιλλεα μπορουμε κατα την αποψη σας,να αγορασουμε και σημερα?

Unknown είπε...

Ναι άνετα Δημήτρη... Αν κ καλά θα είναι μετά τις 11,20 να δεις προθέσεις πωλητων

Unknown είπε...

λεα τα τιπια σκουπιζεις

Unknown είπε...

Αχιλλέας σκέτο!!!

Unknown είπε...

Παραμύθι ξεπαραμυθι μεροκάματο βγήκε!!! Βέβαια κ το μπανιστηρι καλό είναι!!!!

ArTaXiA είπε...

Αχιλλέα το θέμα δεν είναι το μεροκάματαο. Αγορασμένοι είμαστε όλοι εδώ πλην ελαχίστων. Το θέμα είναι αν γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίαον είμαστε αγορασμένοι.

giannhs kon είπε...

Ορειβάτες εγκαινίασαν νέο τμήμα μονοπατιού στο Μαίναλο


. Περισσότεροι από χίλια άτομα συμμετείχαν στην 4η ορειβατική συνάντηση του Μαινάλου και τα εγκαίνια ενός νέου σηματοδοτημένου και πιστοποιημένου τμήματος μονοπατιού που ξεκινά από την Πιάνα του Δήμου Τρίπολης, περνά από τα Κολοκοτρωνέικα λημέρια και καταλήγει στην Βυτίνα.

Unknown είπε...

Εγω αρτ τον ήξερα από τις 420 μέχρι τις 720 θα είμαι μέσα!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

αχιλλεα-σκετο- ευχαριστω.Εισαστε μια απο τις σωστες φωνες εδω μεσα και γι αυτο σας κουραζω με τις ερωτησεις μου.

Unknown είπε...

Για μοη είπα????

ΝαιιιιΝαιιιι είπα!!!! Την Τετάρτη αν δεν κάνω λάθος.... Ας δούμε όμως

ArTaXiA είπε...

Ok, το 720 δείχνει ένα αξιοπρεπές νούμερο.

Unknown είπε...

Μεροκάματο είπα να βγάλω.... Όχι φερραρι!!

austin είπε...

Μέχρι στιγμής έχει αφήσει ένα μικρό γκαπάκι ο ΓΔ...

Unknown είπε...

Έχω κάτι οπαπ.... Ποιο αλανι τα θέλει??

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους :)

hippy είπε...

Καλημέρα

όπως έγραψα παραπροχθες έχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω εξοστρακισμού του Grexit. Συγκρατημένη αισιοδοξία για τα παιδιά μου και όχι για μένα (ΧΑΑ) καθώς εκτιμώ ότι σταθεροποιήθηκε το έδαφος για να κτίσουν. Όσον αφορά τον "κόφτη" δεν πολυανησυχώ. Θεωρώ ότι τη πιθανή ζημιά θα την απορροφήσουν οι "προσωπικές διαφορές" των συνταξιούχων του νόμου Κατρούγκαλου (σχεδόν 1% του ΑΕΠ η εκτίμηση μου).




Unknown είπε...

καλημερα παιδια!!εγω παλι γιατι τρωγωμαι να βγω σορτ!!μηπως βιαζομαι??

hippy είπε...

Ως προς το ΧΑΑ τώρα χθες με αφορμή την εκτίμηση του ΔΝΤ ότι οι τράπεζες θα χρειαστούν προσεχώς έως και 20 δις και οι πάντες όλοι (άχαρτοι άγγελοι της κολάσεως) έχουν εξισώσει το ποσό με αντίστοιχη ΑΜΚ έκανα δίπλα στου Τάκη το εξής σχόλιο:

1) Το ΔΝΤ ήξερε πως έπρεπε να είχε γίνει σωστά η δουλειά το 2010. Δεν το έκανε για τους δικούς του λόγους. Τώρα προσπαθεί να διασώσει την εικόνα του-υστεροφημία. Τι στην ευχή επιχείρηση είναι, υπαλλήλους πληρώνει, η ζωή συνεχίζεται, κι άλλες χώρες θα χρεοκοπήσουν και θα χρειαστούν "διάσωση". Μην χαλάσει τη φήμη του παντογνώστη και πάει αλλού η πελατεία. Επιπλέον-κατ΄αυτούς-τη δουλειά τους την έκαναν (όπως όπως), μπορεί να αναλάβει ο ESM. Γι αυτό δεν φτιάχτηκε άλλωστε? Μην το ξεχνάμε, ο ESM πρέπει να γίνει το ΔΝΤ της ΕΕ.

Άρα, όλα καλά, αγγελικά πλασμένα. Μάλλον βολεύει το ΔΝΤ να απεμπλακεί (κατά το δυνατόν) με ελαφρά πηδηματακια απ΄το πρόγραμμα, πετώντας κι ένα σωσιβιάκι-δώρο στην χώρα μας έτσι για να γλυκάνει την ανάμνηση.

2) Η δουλειά των τραπεζών είναι να δίνουν δάνεια. Κεφάλαια προς τούτο δεν έχουν καθώς τα προηγούμενα σκόπευαν στην κάλυψη των κόκκινων δανείων. Σωστά λοιπόν αρκετοί φίλοι του μπλογκ (κι εγώ μαζί τους) έχουμε πιθανολογήσει ΑΜΚ ίσως στο 1ο εξάμηνο του 2017. Όμως κατά την προηγούμενη ΑΜΚ οι συστημικές μηδένισαν σχεδόν τα ομόλογα τους. Δεν είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η οριστική αποτροπή του Grexit θα μειώσει τα yields των κρατικών ΟΕΔ? Ότι παράλληλα θα μειώνονται και τα αντίστοιχα εταιρικά yields σε λογικότερα-αρκετά χαμηλότερα επίπεδα? Και ότι τελικά αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην έκδοση νέων ομολογιακών δανείων απ΄τις τράπεζες μειώνοντας κατά σημαντικό τμήμα τα απαιτούμενα κεφάλαια των 20 δις? Νομίζω ναι.

3) Άσχετα από την ημερομηνία των τραπεζικών ΑΜΚ, από που προκύπτει ότι θα γίνουν στις ονομαστικές τιμές όπως οι προηγούμενες (και όπως οι περισσότεροι υπονοούν) και όχι ψηλότερα? Που ξέρουμε δηλαδή ότι η ναυαρχίδα όταν θ΄αποφασίζει την αύξηση της δεν θα κάνει 60 λεπτά στο ταμπλό (κεφαλαιοποίηση 5,4 δις-P/BV 0,60-not bad) και θα ορίσει τιμή 0,40?

Δεν έγινα ξαφνικά τρεπεζολάτρης αλλά ούτε και μου αρέσει το "όλα ίσωμα".


Έτσι δεν είναι?

michele είπε...

Συμφωνω απολυτα με τις αιτιασεις σου Hippy,νομιζω οτι προηγειται μια κινηση ,το 2016 οι ελληνικες ( και οι πορτογαλικες τραπεζες) δεν εχουν stress tests και ενδεχομενως η επομενη Αμκ δεν παιζει τοσο το ρολο "διασωσης" οσο τον ρολο ας πουμε "επεκτασης"

Unknown είπε...

Ολοιιιι σορτ!!! Πότε δεν είναι αργά...

austin είπε...

Πωλητής γερός στην πειραιώς καιρό τώρα. Άντε φύγε να πας στα τσακίδια!

Armado είπε...

Καλημέρα,

η ΑΛΦΑ μετά το 2,66 που έχει αντίσταση επάνω;

michele είπε...

2,80-2,85-3,10 Armado.Aλλα μπορει να μην αντεξε, θα το δουμε σημερα ανοιξε με gap που ειναι πιθανον να ειναι γκαπ εξαντλησης της κινησης

austin είπε...

Βλέπω καλά? Από τα 51 εκ τζίρο, τα 46 στις τράπεζες?? χαχαχα

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Και την Παρασκευη περιπου ετσι ηταν Austin πανω απο 80% του τζιρου ηταν στις τραπεζες .Οσο περναει η ωρα θα μειωνεται ο τζιρος στις τραπεζες και θα αυξανεται στις αλλες

Unknown είπε...

χωσανε πειρ αλλα γυρισε

Lazaros είπε...

Προσωπικά είμαι πολύ καχύποπτος και φοβάμαι ιδιαίτερα τον Ιούνιο για πόλους και διάφορους λόγους για παράδειγμα εάν πάρει την ελάφρυνση ή την υποσχετική για την ελάφρυνση του χρέους πολύ πιθανό πάντα κατα την γνώμη μου να πάμε σε εκλογές ..

hippy είπε...

Ως προς το rebalancing της ΔΕΗ και λοιπών εταιριών

Η πληροφόρηση που πήρα απ΄την ΑΧΕ σε σχετική ερώτηση μου είναι η εξής

α) οι καθαρες εκροες στην περιπτωση της ΔΕΗ εκτιμωνται σε EUR15-20εκ. (δλδ σημαντικά λιγότερα απ΄όσα περιμέναμε)

β) οι μετοχες που μπαινουν στο Greek small cap δεικτη δεν αναμενεται να δουν ιδιαιτερες εισροες, λογω του πολυ μικρου αριθμου και μεγεθους των passive funds που κανουν track τον εν λογω δεικτη.

makis είπε...

Άντε και το φάγαμε το τούβλο στην Πειρ. Από την Παρασκευή το παλεύει.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δόση 11 δισ. ευρώ ετοιμάζει το Eurogroup

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1422478/dosh-11-dis-evro-etoimazei-to-eurogroup.html

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

But.....
Παράλληλα, όμως, καλείται να διατηρήσει το πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ για μια δεκαετία, προτού οι στόχοι περιοριστούν σταδιακά στο 1,5% του ΑΕΠ με ορίζοντα το 2040.

hippy είπε...

Τραπεζίτη δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς. Μπορείς να γίνεις σαφέστερος?

michele είπε...

Λαζαρε ,εχει μια βαση αυτο που λες,κυριως διοτι τελειωνει το 18 μηνο που οι εκλογες θα γινονται με λιστα. Αλα δυσκολο να παρει -σοβαρη-υποσχεση ελαφρυνσης χρεους

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

MIG: Καλύφθηκε το νέο ομολογιακό δάνειο 150 εκατ. ευρώ - Ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση των δανείων

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποιος πουλαει ωρε;

austin είπε...

Για να μας φεύγει λίγο και η μαγκιά με 1% και διόρθωση...!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αχιλλεα,οταν εγραψες για σορτ το μαγαζι γυρισε.
Μπραβο σου,απο καπου πρεπει να εχεις καλη πληροφορηση και απο την στιγμη που την μοιραζεσαι μαζι μου εγω σε ευχαριστω πολυ.Εισαι και ο πρωτος εδω μεσα τουλαχιστον

michele είπε...

Το ποιος πουλαει δεν ενδιαφερει ΟΠΛΑ, το αν ανηκει στα ισχυρα χερια η στα αδυναμα χερια εχει ενδιαφερον .Επισης η ερωτηση παει μαζι με το ποιος αγοραζει :-)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωστός χαχχα...ξερεις τώρα ερώτημα μαλακια...εκανα...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κυριε Μιχαλη
ζηταω ταπεινα συγνωμη που δεν συμπεριελαβα και σας στα ατομα που μας βοθανε αρκετα εδω μεσα.Σε ευχαριστω παρα πολυ και εσενα.Και ηταν λαθος μου που εβαλα ταμπελα -πρωτο- τον κυριο Αχιλλεα.Δεν επρεπε να βαλω ταμπελες αφου ορισμενοι εισαστε αρκετα καλοι,αριστοι θα ελεγα για τα δικα μου στανταρς

michele είπε...

Δεν υπαρχει κανενα θεμα αγαπητε χαχα ,δεν παρεξηγηθηκα, ο ΛΕΑ ειναι φιλος ,εχει καλη πληροφορηση ,ειναι αυθορμητο παιδι και τον παω.

Αυτο που πρεπει να γνωριζουμε ειναι οτι μια σκετη πληροφορηση η σκετη τεχνικη αναλυση συχνα δεν αρκει.Οι παραγοντες που επηρεαζουν την κινηση ειναι παρα πολλοι. Δεν ξερω την ηλικια σου,αλλα προσπαθησε εφ οσον παιζεις χρηματα να ασχολεισαι σοβαρα οπως κανεις στη δουλεια σου

δεν αρκουν τα ετοιμα,που θα πω εγω η ο ΛΕΑ ,η οποιοσσδηποτε :)

austin είπε...

Τι σκατά τόσο κομμάτι σε αυτή την εθνικάρα που το βρίσκουν κάθε μέρα.

Πακέτο και δώστου πακέτο. Μαρκετιές πάνω, μαρκιετές κάτω. Τι ανταλλαγές είναι αυτές κάθε μα κάθε μέρα.

hippy είπε...

@ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ

το μπλογκ το έχει αριστερά με τα άλλα ο φίλος Μιχάλης και οι περισσότεροι το ξέρουν.

https://mitarola.blogspot.gr/

Οι Lorac, ΝικοςΤ, hippy είμαστε τακτικοί θαμώνες εκεί, περιστασιακά γράφουν κι άλλοι απ΄τους φίλους εδώ. ΔΕΝ έχει την αμεσότητα της αγοράς (ΧΑΑ) που έχει η "γνωμη". Έχει άλλη, γενικότερη δομή (κάτι σαν έκθεση ιδεών), χωράει 200 σχόλια σε κάθε θέμα που ανεβάζει ο κ. Τάκης, ο οποίος δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας τελευταία καθυστερεί να το ανανεώσει, οπότε εάν θελήσεις να γράψεις κάτι ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ κάν΄το με φειδώ, καθώς όποτε γεμίζει χάνεται για κάποιο διάστημα η δυνατότητα επικοινωνίας.

hippy είπε...

Επίσης πιστεύω ότι στο μπλογκ soltrade που επίσης έχει αριστερά με τα άλλα ο φίλος Μιχάλης γράφουν πολύ καλοί χρήστες. Προσωπικά έχω βοηθηθεί (ιδίως απ΄τον ARK)

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα που η ιδιωτικοποιηση
των αστικων συγκοινωνιων ,ειναι και με βουλα βουλομενη...
οι "νεοκολαδες" τι θα καμνουν;
θα δικαιωθει παλι ο γερων ξεμωραμενος ...οπως και με το ονομα των γειτονων;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

30.000 φράγκα σε κάθε Ελβετό .....ΠΡΟΣΟΧΗ:OXI ΣΕ ΦΟΡΟΥς

http://www.ependisinews.gr/blog/kosmos/30-000-fragka-se-kathe-elveto#.V0Lfs3ihQmM.twitter

Λευτερης είπε...

Την πρόθεση της ΒΙΟ για εταιρία ακινήτων την πάγωσε το φορονομοσχέδιο.

hippy είπε...

Παράλληλα με την ΔΕΗ έκανα ερώτηση στο τμήμα ανάλυσης της χρημ/κης για την ΓΡΙΒ και ΑΣΤΑΚ. Η απάντηση που πήρα ήταν

"Για τα Real Estate Investment Trusts, ο ετησιος φορος αυξανεται σε 0.75% του ενεργητικου απο 0.10% πριν.

Δηλ για την Grivalia που εχει ενεργητικο 950 εκ αυρω, ο φορος θα ειναι 7 εκ απο 1 εκ πριν. Αντιστοιχα και για το ΑΣΤΑΚ"

Μάλλον έχει δίκιο αν και δεν με ικανοποίησε πλήρως για δυό λόγους.

1)Σε κάποιο άρθρο είδα τους εκπρόσωπους των ΑΕΕΑΠ να λένε ότι τα επιπλέον έσοδα για το Κράτος από την αύξηση αυτή θα είναι 20εκ από όλες τις ΑΕΕΑΠ. Αν βάλεις ότι οι μεγάλες ΑΕΕΑΠ είναι 3-4 βγαίνει κανένα 4εκ για την καθεμία και τα υπόλοιπα από τις μικρότερες.

2) Πάλεψα να βρω άκρη μόνος μου (δεν πολυκατέχω όμως τα θεμελιώδη)

Ψάχνω τα περσινά αποτελέσματα της ΓΡΙΒ

Κέρδη/ (ζηµιές) προ φόρων 67.501

Κέρδη/ (ζηµιές) μετα φόρων 61.973

Αρα οι φόροι είναι 5,528 εκ.


ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ 951.461

με το νέο τρόπο φορολόγησης έχουμε 951.461 χ 0,75% = 7,136 εκ.

η επιπλέον φορολογία δλδ είναι 1,608 εκ (2,38% στα κέρδη π.φ. σχετικά λίγα θα έλεγα)

http://www.helex.gr/el/web/guest/financial-statements-in-pdf-format/-/asset_publisher/rszQq5Xl8b45/document/id/4302655?controlPanelCategory=portlet_101_INSTANCE_rszQq5Xl8b45&redirect=http%3A%2F%2Fwww.helex.gr%2Fel%2Fweb%2Fguest%2Ffinancial-statements-in-pdf-format%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_rszQq5Xl8b45%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26controlPanelCategory%3Dportlet_101_INSTANCE_rszQq5Xl8b45%26_101_INSTANCE_rszQq5Xl8b45_


Μάλλον κάπου κάνω λάθος, το θέμα πάντως είναι ότι οι εταιρείες τραυματίζονται αλλά όχι πολύ βαθειά. Βέβαια δεν έχω ψάξει και αγνοώ μέχρι στιγμής την πιθανή επιβάρυνση λόγω αύξησης φορολογίας στο μέρισμα (μια και υπάρχει η δυνατότητα "επιστροφής κεφαλαίου")

Unknown είπε...

Το αλανιαλανι και το καλύτερο παιδί είναι ο Μιχάλης!!!!

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και μπορώ να πω ότι εδώ μέσα γνώρισα άτομα που πραγματικά τα αγαπώ πολύ!!!

Το καλύτερο μπλογκ στην Ελλάδα με διαφορά

Unknown είπε...

Είσαι εγκέφαλος σου βγάζω το καπέλο!!!!!

Μηχανάκι είσαι....

ΝίκοςΤ είπε...

Ερώτηση,με την παράκληση να τύχει απάντησης μόνο αν υπάρχει πληροφόρηση(δύσκολο) ή εκτίμηση(πιθανό)
Είναι αυτή η Τετάρτη κρίσιμη για τον κ. Λεωνίδα και αν ναι για αγορές ή για πωλήσεις;
Σήμερα φρόντισα να χαρακτηριστώ άχαρτος σε τίτλους του.
Καλησπέρα σας.

Unknown είπε...

Και όσο γίνεται θα βοηθάω.... Όσο γίνεται!!

Unknown είπε...

Και όσο γίνεται θα βοηθάω.... Όσο γίνεται!!

austin είπε...

Δεν βοηθάς και λίγο αγοράζοντας τίποτα σε πειραιώς? Γιατί βάζουν μόνιμα τούβλα!! χαχα.

Unknown είπε...

0,245 τα έχω και δεν αγχωνομαι....

Unknown είπε...

ευχαριστω πολλυ hippy.

michele είπε...

banker αμα δεν σ αρεσουν οι γραμμουλες γιατι μπαινεις και μας σπας τα παπαρια,δεν πιστευω να θελεις να σουταριστεις ,σου εχω δωσει περιοδο χαριτος γιατι εχω δουλειες

και επειδη λες καθαρα εδω τους συνδαιτημονες τους περισσοτερους σαβουρα και επειδη το εχεις ξανακανει ,φαε ενα σβου και βλεπουμε

austin είπε...

ε ρε γελοία τρολ!

paolostar είπε...

Mic η ΕΧΑΕ έχει αντίσταση στα 5 με 5,5;
Καλησπέρα σε όλους.

michele είπε...

5,55-5,63 και η σοβαρότερη 5,85 Paolo

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κυριε Μιχαλη και οποιος αλλος θελει δευετρευοντως να βοηθησει.
Εχετε κατι για μυτιλ.συγκεκριμενα?

michele είπε...

Tι εννοεις συγκεκριμενα Δημητρη;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Κυριε Αχιλλεα εσεις?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...


Κυριε Μιχαλη.
Αγορασα λιγα σημερα και θελω να αυξησω την θεση μου.Να το κανω και μεχρι που να περιμενω τεχνικα?

michele είπε...

Ο Μυτιλ επανερχεται πανω απο τον 200 αρη ( καλό αυτο) ,για αυξηση θεσης θα ελεγα πανω απο 4,25 με στοχο τα 4,75 περιπου

Αυτη τη στιγμη ο 200 αρης ειναι στο 4,03 αν παει ΚΑΤΩ απ αυτον ειναι αρνητικο

Unknown είπε...

Ο Μιχάλης ξέρει.....

Unknown είπε...

Δημήτρη από Λάρισα είσαι?

michele είπε...

Δεν ξεχασα την ερωτηση του Νικου Τ. Ο ελλακτωρας μου δινει μια καλυτερη εικονα,με κλεισιμο και αυξηση ογκου πανω απο 1,41-1,42

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Η καταγωγη μου κυριε Αχιλλεα ναι αλλα μενω ΑΘηνα

Unknown είπε...

Τραπεζιτη χωστα στον λεωτσακο εκ μέρους μου!!! Με όνομα και επώνυμο!!!

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ!! Αν με ξαναπεις κύριο θα βάζω τον αλεξανδρατο να σε σβήνει!!! Κατάλαβες???

Unknown είπε...

Παρε ελπε!! Δημήτρη ακούς??

Άρχοντα τραπεζιτη....

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

σε ποια τιμη ΕΛΠΕ?

Unknown είπε...

Θέλω το τηλέφωνο του απαισιοδοξου.... Το έχει κάνεις παιδία???

Unknown είπε...

Σποτ βρε μη ρωτάς παρε αιντε μην καθεσε

Unknown είπε...

Δημήτρη aximoutou@gmail.com στείλε μαιλ

Unknown είπε...

Τι είπα τόσο καιρό για το χρέος???????

Οποίος απάντηση θα του πάρω κουλούρια Θεσσαλονίκης!!!

Unknown είπε...

παιδια μολις σορταρα την αγαπημενη μου μιγ...

Unknown είπε...

Γιώργο καλησπέρα... Χαρτί για κλάματα πήρες???

Unknown είπε...

νομιζω οτι απο εδω εχει λιγο πισωγυρισμα....

Unknown είπε...

Μην σορταρεις!!!!! Άποψη μου.....

hippy είπε...

Κύριε Τραπεζίτη ήμαρτον...λυπήσου με

michele είπε...

Ειμαι και διακριτικος,δεν σας εχω βγαλει τα μηνυματα του banker στα μεσα Απριλιου που δεν περναγαν στον αερα

Unknown είπε...

Θέλουμε ντοκουμέντο τραπεζιτη...

Αγάπη μόνο ρε!!!!

michele είπε...

Aμα συνεχισεις να υποδαυλιζεις ΛΕΑ θα τα χωσω και σε σενα

michele είπε...

θα σε παρω και τηλεφωνο και θα φας τα μπινελικια του αιωνα χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Λαμβάνω ανώνυμα ΣΜΣ κ email οτι πρέπει να γίνει δεύτερο δημοψήφισμα για τον τραπεζίτη.

michele είπε...

Δεν υπαρχει περιπτωση Kαμπουλακο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τραπεζίτη το τελευταίο το έσβησα εγώ, άσε να σε υπερασπιστεί το κοινό μ κόσμιο τροπο.

Andreas D. είπε...

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΒΕ !!!

michele είπε...

Η ελευθερη Ελευθερη Γνωμη ,θα συνεχισει να υπαρχει ομως Ανδρεα ,πρωτον
και δευτερον προηγουνται αλλες δουλειες, Πλησιαζει η ωρα παντως

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, δεν διαφωνώ...

Unknown είπε...

Αγαπη μόνο ρεεεεεεε

Unknown είπε...

Εγω τραπεζιτη λέω και κλαιωωωωωω

Unknown είπε...

γεια σας κι απο μενα.πρωτο μυνημα στη σελ

michele είπε...

Καλως τον Αχιλλεα εχει ρεντα το ονομα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ωχ παλι τα ίδια.. .βαλε κοφτη Μιχάλη χαχα

Unknown είπε...

εγω ειμαι της πρωτης δημοτικου σε σχεση με τον αρχοντα

Unknown είπε...

Γειά σου λεα 2.....!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ενταξη εβαλες.χεχε

Unknown είπε...

Χαχαααα αλανι είσαι!!!!

Unknown είπε...

Γκουμας??? Κοζάνη και εσύ??

μπαρμπαλιας είπε...

Κομο,παιχταρα μου,ακομη αχαρτος;

makis είπε...

Έχω την εντύπωση ότι το τελευταίο μισάωρο θα έχει ενδιαφέρον. Για να δούμε. Καλό απόγευμα να έχουμε.

Unknown είπε...

Πειραιώς μοργκαν αλλάζει χέρι χαρτιά.....

michele είπε...

Καλα ας παει 0,3240 και ας αλλαζει ο,τι θελει ΛΕΑ μου

Unknown είπε...

Τι να πει κανείς βρε ποντιε για εσένα διαβόλου κάλτσα είσαι!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ξεκολησε και η Πειραιώς..

mixalis mixalios είπε...

Mic να αφήνεις τα links του τραπεζίτη για το fimotro γιατί έχω στα favourites όλα τα καλά sites ( κουνέλι, olympia, κουτί Πανδώρας) και δεν τα προλαβαίνω..

Unknown είπε...

Να ξέρετε ότι τώρα η Πειραιώς έδωσε σήμα αγοράς..... Αν θέλετε τώρα άνετα αγορά

Unknown είπε...

γρεβενα

Unknown είπε...

Τιμή στοχου 0,42€ Πειραιώς

Unknown είπε...

Η μάνα μου είναι από το καλοχι

Unknown είπε...

Πατρίδα

Unknown είπε...

μσος γρεβενιωτς χαχαχχα

Unknown είπε...

Χαχαχααα χωριατ!!!!

Unknown είπε...

γεια σου αχι και σταματαω εδω μη φαω κανα κραξιμο πρωτη μερα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν παει 0,42 βάζω κρυσταλ Αχιλλέα

Unknown είπε...

Εδώ είμαι εγώ ρε πατρίδα μη μασάς!!!! Χαχαχααα

Καλά κέρδη να έχεις βρε!!!

Unknown είπε...

Αλανι όπλα φατα με καλούς φίλους και με την οικογένεια σου και εγώ θα είμαι ο ποιο ευτυχισμένο άνθρωπος στον κόσμο!!!

Όλοι καλά και αγαπημένοι...

Unknown είπε...

ευχαριστω.επισης.
ετε απο 0.26

Unknown είπε...

Εξάλλου και εγώ νομίζω πρέπει να είμαι λίγο πιο κερδισμένος από όλους.... Άρα εγώ πρέπει να κεράσω!!!!!!!!

Unknown είπε...

Το έχει το όνομα!!!
0,196.....

Unknown είπε...

0,20€ το παραγωγό του μιγα.... Πληροφορίες λέω έτσι????

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι να φαω ....ειπα να παει 0,42 τωρα κερνας εσυ..η αστο..θα παρω μια γουρνοπουλα και θα ερθω με τον Μιχάλη και οποιον αλλον θελει να γευθει εκλεκτο μεζε..που να ξερεις εσυ απο γουρνοπουλες..εσεις μονο γαλια εχεται χαχα

michele είπε...

Αντε ο ΠΕΙΡαυλος να ξεκουνηθει ,αλλα παντα με προσοχη γιατι υπαρχουν και οι κακοτοπιες,η ευφορια στις αγορες ,ευκολα γινεται απογοητευση

Unknown είπε...

Χαχαχααα

Unknown είπε...

Για μοη είπαμε!!!! Εγώ πήρα!!

michele είπε...

Oυτε που κουνηθηκε σε σχεση με τις 17.00 προ των δημοπρασιων

Στα υψηλα της διπλης κορυφης ο ΔΤΡ ,αν σπασει επανω αυριο θα εχουμε κινηση καλή επίσης

Unknown είπε...

Αύριο θα πάθουμε πλάκα Μιχάλη μου!!!!

Πάω για καφεδάκι καλή ξεκούραση σε όλους....

Υγεία και ευτυχία για όλους... Φίλους κ εχθρούς!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

γεια σας κυριοι
και ευχαριστουμε

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση