Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΑΛΦΑ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
AΛΦΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η τραπεζική μετοχή που "οδηγει" τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο.

Το επίπεδο της D1 ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον τίτλο,με αποτέλεσμα το ξεκίνημα της διόρθωσης του, που ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΗΚΕ με την καθοδική διάσπαση της γραμμής τάσης S.

Η μετοχή κοντοστάθηκε στην στήριξη Ζ των 1,90 ευρώ,αλλα η πτωτική πορεία προς την ισχυρή ζωνη D [1,65-1,68] δεν ηταν δυνατόν να αποτραπεί ,δεδομένου και του κλίματος στα ευρωπαικά χρηματιστήρια λογω του φόβου του brexit.

 Στην κάτω πλευρά της D ερχεται και το 61,8% της fibo διόρθωσης απο τα χαμηλά των 0,9490 εως τα υψηλά των 2,75 πορεία που επαληθεύει την μεγαλη μεταβλητότητα της μετοχής ,ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία.

Ειναι πολύ πιθανή επομένως μια αντίδραση απο την D με πρώτο στόχο την Ζ στα 1,90 € και επόμενο το gap της 13/6 [ 2,08-2,16].
Στα επίπεδα αυτά,να συνυπολογίσουμε το πέρασμα του εκμο 30
ημ ( αυτη τη στιγμή στα 2,19),που γενικά "σεβεται" ο τίτλος.

Αδυναμία της αντίδρασης να υπερβεί τα προαναφερθέντα επίπεδα κατα την φάση της υλοποίησης της, θα επιτρέψει την επάνοδο των πωλητικών διαθέσεων με αυξημένες πιθανότητες αυτή τη φορά πτωτικής διάσπασης της ζώνης D ,μια πολύ ασχημη διαγραμματική εξέλιξη για την μετοχή αλλα και για τον κλάδο γενικότερα.

90 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. .CHAOS THEORY...διαβαζω στο σαιτ του κυριου Λεωτσακου...με μπρεξιτ 350...Χωρίς 700..ναι αλλα ο τίτλος εστιάζει στο κακο σενάριο. Οι Βρετανοί εχουν κανει αισθητή την παρουσια τούς σε όλους και κατα κύριο λογο στους Γερμανούς. Θα παρουν αυτο που θελουν..καλύτερους όρους παραμονής και ο Κάμερον θα εχει κανει μεγαλη νίκη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ανεξαρτητου αποτελέσματος.. Σε στρατηγικής σημασίας αποφάσεις οπως είναι αυτή της παραμονής η οχι της χωρας στην ένωση δεν ριχνουν ζαριες...το ισχυρό μασονικο λομπι της Βρετανίας.. .το πιο ισχυρό παγκοσμίως δεν θα επιτρεψει σε κανεναν να ανατρέψει αποφάσεις τους προγενέστερες για την Πορεία της Ευρώπης. Σε ενα μεγαλο κλαμπ δεν αλλαζεις αφεντικα ..σερβιτορους και γυναίκες αλλαζεις...η τους βαζεις να δουλευουν υπερωριες για να σου φερουν χρήμα.

giannhs kon είπε...

καλημέρα σε όλους
καλημερα ΟΠΛΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απο την αλλη και βλέποντας χθες την δολοφονία της βουλευτου των Εργατικών και διαβαζωντας σημερα διαφορες αναρτησεις στο ποσο θα συσπειρωσει τους οπαδους της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ μου ηρθαν αμέσως στο μυαλό οι δυο τύποι στην ταινία που πανυγηριζαν για το Big Short που ειχαν καταφερει...και τον αλλον που τους ελεγε οτι με αυτο που πανυγηριζουν ειναι η δυστυχια των αλλων...αυτα και Καλημερα σας.

Θανασης Κ είπε...

Καλημερα στην παρεα...

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Από το κινητο σήμερα η όποια παρακολούθηση...Αλλά αρκουσε να δω κάτι!

Abandon baby, μετά από hammer, σε σχεδόν υπερπουλημένα επίπεδα, με false breakout ισχυροτατης στήριξης χθες στην Deutsche bank. Πουλήστε σπίτια και μπουκαρετε!! όλα διορθώθηκαν δήθεν επειδή ένας εθνικιστής σκότωσε την δυσμοιρη γυναίκα.

Προφανώς αστειεύομαι για το μπουκάρετε στην μετοχή..Αλλά αυτή η διαγραμματική εξέλιξη αν την κρατήσει μέσα στην μέρα, είναι σημαντικότατη ένδειξη αντιστροφής..

μπαρμπαλιας είπε...

αμπαντόν μπαμπί...
ασε Γιωργη εδω ειναι αναδελφο
και ειναι τοσο νωρις

michele είπε...

Καλημερα,καλημέρα σε όλους

michele είπε...

Εννοειται πως ο θάνατος της άτυχης γυναίκας,συνδέεται με την πιστη των επενδυτων περι συσπείρωσης αυτων που υποστηρίζουν remain

αλλα εδω στο Ελλαντα, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ο στόχος ( εις εξ αυτων, ο σημαντικότερος) ειχε πιαστεί

το 558 δηλ

michele είπε...

To χθεσινό πτωτικό gap δεν εχει κλείσει ( 575,4) και πιστεύω οτι εντος της ημερας θα κλεισει καποια στιγμη

austin είπε...

Η μεγαλη πλειοψηφια των αναποφάστιστων, είναι γυανικες και παιδιά...Οπότε μπορεί να επηρεασει για να ψηφίσουν παραμονή, λεει στο ραδιο

michele είπε...

Eκλεισε το χτεσινο gap οπως ελεγα πριν ( νωρις-νωρις)

Ο λόγος που χτες "κορόιδεψα" την εξαιρετικη ΑΡΑΙΓ μιλωντας με τον artaxia ειναι ακριβως αυτο που βλέπουμε στο ταμπλο

michele είπε...

Το πιο ωραιο για το show με την λεκτικη ακροβασια "Δικαιη ανάπτυξη" που εστησε ο Tσιπρας στο μουσειο της Ακροπολης
το ειπε η Φωφη:

Ευτυχως τα αγάλματα δεν έχουν φωνή..

michele είπε...

Το μαγαζι προσεγγισε το κατω μερος της ζωνης της πρωτης αντιστασης

οι βραχυπροθεσμοι χαιρετουν

Deltas είπε...

Στις αεροπορικες εταιριες υπαρχει παντα ο κινδυνος ατυχηματος που σε καταστροφη αφους σχεδον αυτοματα σημαινει χρεοκοπια ,αυτο ειναι κατι που παντα πρεπει να εχουν υποψη τους οι επενδητες σε αυτες περα απο τηνοποια τεχνικη αναλυση

Ctsam είπε...

Καλημέρα σε όλους
Μιχάλη τι στόχους έχουμε απο εδω και πέρα μεχρι που μπορεί να πάει αυτη η αντιδρασουλα ?

michele είπε...

Deltas αυτο ειναι αληθες,αλλα δεν μπορει να παιζεις με αυτο το σκεπτικο ,τα αεροπορικα ατυχηματα γινονται αλλα ειναι σπανια στατιστικα. Και βεβαια δεν επενδυεις σε περιεργες εταιρειες..

ArTaXiA είπε...

Σε αυτό το σημείο, και ως εκ των πρωινών που "βγήκαν" με το χαρτζιλικάκι τους, θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον Hippy, διότι εκπροσωπεί αυτό που στην οικονομική επιστήμη ονομάζουμε "ορθολογικο επενδυτή". Είναι μεθοδικός, ψύχραιμος, γνώστης, μελετάει, έχει απαλλαγεί από κάθε είδους ψυχολογικά βαρίδια, προσφέρει γνώση όταν του ζητηθεί και δεν διστάζει να παραδέχεται τις επιτυχίες, όπως και τα λάθη του.

Σπανίως θα με διαβάσετε να λιβανίζω, αλλά υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις.
Hippy εύγε!

michele είπε...

Ctsam, σε επίπεδο ΓΔ η πρωτη ζωνη ειναι 580-585 που ειμαστε τωρα,ενα ενδιαφερον στο 595
και μετα η σοβαρη ζωνη 605-610

σε επιπεδο FTSE φαινεται καθαρα εδω η ζωνη S1
162-165

http://freeforumstocks.blogspot.gr/search/label/FTSE

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Για μένα δεν θα πεις τίποτα?
Έλα δεν θέλω τσιγγουνιές...

(πες κάτι καλό και μετά σβήνω την παρότρυνσή μου....)

Panos είπε...

Καλησπερα σε ολους, καλησπερα Μιχαλη με τις "γουρλιδικες" αναρτησεις...
ας ελπισουμε σημερα να ειναι η αρχη της πολυποθητης αντιδρασης, αυτη ειναι αλλωστε και η πεποιθηση μου δηλ. πως χτες ηταν το τελευταιο μεγαλο πτωτικο μιας και δεν θα εχουμε brexit...βιαιη ανοδο, 2-3 γρηγορα +15 στις τραπεζες θελουμε και ολα καλα , ολοι γυρω απο τις τιμες των ΑΜΚ..

καλη συνεχεια

Ctsam είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη και συγχαρητήρια και για τις γραμμούλες σου όπως λες βοηθάνε πάρα πολύ

Deltas είπε...

Κ. Michele απλα κατεγραψα μια αρχη που ισως καποιοι δεν την ειχαν κατα νού .Το ρισκο δεν ειναι μονο το οποιο χρηματηστηριακο αλλα και ενα τυχαιο καταστροφικο γεγονος θα φερει ολικη καταστροφη που δεν ειναι προβλεψημη.Σας παραθετω το παραδειγμα της swis air που μετα το ατυχημα στον Καναδα χρεοκοπησε.Ακομα και εταιρειες οπος η air malaisian μετα τηνπτωση 2 αεροσκαφων σχεδον χρεοκοπησε αν και ειναι κρατικη.

ArTaXiA είπε...

Deltas Kilo, αυτό που παραθέτεις είναι ενσωματωμένο από την αγορά στον κλάδο, με τον ίδιο τρόπο που ο αγοράζων διυλιστήριο, συνυπολογίζει κάποια ενδεχόμενη πυρκαγιά.

michele είπε...

Nα σαι καλα Ctsam.

Deltas η παρατηρηση σου ειναι σωστη,απλα εγω ειπα οτι στατιστικα ειναι λιγο σπανιο.Ενδομυχα παντα με "φοβιζε" και μενα ενα τετοιο ενδεχομενο

michele είπε...

Artaxia, ουτε κομμα δεν αλλαζω απ αυτα που ειπες για τον Ηippy,ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι.

Το προβλημα ειναι οι περισσοτεροι επενδυτες και το ξερουμε εκ πειρας πλεον αυτο,απεχουν παρασσαγας στον να "πλησιαζουν" ενα τετοιο μοντελο επενδυτη.
Δεν ειναι ευκολο βεβαια να διαθετουν πολλοι αυτα τα προσοντα.Ομως δυσκολευονται και να πλησιασουν και ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ η λογικη του γρηγορου και του ευκολο.

Αντιθετως πιστευω καλως,εδω περα απο το συριζοκραξιμο και τις γραμμες,προσπαθουμε να μαθουμε τον κοσμο να ψαρευει,παρα να ετοιμαζουμε ετοιμα ψαρακια προς καταναλωση.

Προς αυτη την κατευθυνση βοηθανε αρκετοι φιλοι ευτυχως και τους ευχαριστω ιδιαιτερα.
Ενας απ αυτους ειναι και ο Αλεξανδρατος ( χεχε)

ArTaXiA είπε...

ΖΗΤΩ και για τον Αλεξανδράτο λοιπόν! :)

michele είπε...

Αν ειχε ολοκληρωσει και μια δουλεια που εχει αφησει στην μεση θα ηταν καλυτερα βεβαια,θα τον εκθειαζα με πιο λαμπερο τροπο :))

austin είπε...

Συμφωνώ και εγώ με τον Αρταξια για τον hippy. Ειδικά όταν μετά την καταστροφή, λέει ότι τσιμπαει τράπεζες και κάνουν 15% αυτές...Ε τίποτα δεν είναι τυχαιο.

hippy, μήπως θες να σου δώσω και εγώ το δικό μου χαρτοφυλάκιο προς διαχείριση...καλύτερα θα τα κάνεις! και εγώ θα κάνω αυτό που πραγματικά θέλω, και είχα βάλει πλάνο για πιο λόγω ξεκινάω ενασχόληση με αγορές. χαχα.

Είναι κρίμα που δεν έχω εικόνα απο pc...γιατί βλέπω υπερολες και θα θελα πραγματικά να δω τις διαπραγματεύσεις λόγω λήξης. πλήρης καζινοποίηση..όποιος έπιασε την ακραία κίνηη των τραπέζών, μπράβο του!!!

michele είπε...

Παμε triple witch

michele είπε...

Παμε να δουμε λοιπον :

ΔΤΡ Χτες το πρωι.Σεναριο 2ο:" 2) Η συνέχεια της πτωτικής κίνησης που θα κλείσει το μικρο-gap της 15/4 [ 38,52-38,90] και θα προσεγγίσει την Ζ στις 36,60 μον."

ΠΗΓΕ χαμηλό 37,33 μον.

FTSE: Γραφημα Δευτερας 13/6 ανεβασμενο Κυριακη βράδυ:

Γραφω μπλα μπλα μπλα .. στο τελος: "Σε τέτοια περίπτωση σημαντική στήριξη θα προσφέρει η Τ στις 147 μον"..

Πηγε 147,1 !!

Διαβαζουμε,σημειωνουμε,πειθαρχουμε.Ετσι πιανονται οι κινησεις αυτες.ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,αλλα συχνα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Artaxia πες κατι και για απογευματινο μου σχόλιο χθες στις 9:56...χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ευχαριστώ αγαπητέ ΑΡΤΑΧΙΑ για τα αυθόρμητα καλά σας λόγια.
Σε καλή μεριά τα κέρδη.

ArTaXiA είπε...

Είμαι ένας ακομμάτιστος πολίτης που αυθορμήτως επίσης προσέρχομαι σε συγκεντρώσεις. #ΠοιοςμαςΠιάνει.

Μπερδεγουέη, ο κύριος με το σορτ που θα κλείσει στο 480 να περάσει από το ταμείο διότι χτύπησε το margin του.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

xaxaxa
αφου το διαβασατε
το σβηνω μονος μου να σας απαλλαξω και απο τον κοπο

michele είπε...

Τσαμπη δεν το σβηνω ,απλα επειδη ξερω και τα 3 προσωπα που ανεφερες,εχω να σε πληροφορησω οτι
δεν "επιασες" ουτε λιγο ρε παιδι μου

ArTaXiA είπε...

Τσαμπής. (Λέγε με και Βαρώνο. Μυγχάουζεν ντε!)

Αχαχαχαχαχαχαχαχα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπη πες μου αλληθεια..το πιστευεις οτι δεν κοιμαμαι;χεχεμπορει και να εχεις δίκιο.. για μενα παντα ο ύπνος ηταν χασιμο χρόνου.. κοιτα τωρα να ξυπνησεις και εσυ και να δεις οτι δεν γραφει 480...καλό υπνο.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Aρταξιδια
δεν βρισκεσαι σε φορολογικο παραδεισο σημερα οπως εγραψες χτες στον κ.hippy.
παραμυθα,
Λες ψεματα και στον καθρεφτη σου στον πιο σοβαρο ανθρωπο εδω μεσα δεν θαλεγες???
χαχαχα

ArTaXiA είπε...

Μιλούσαμε για τις 20 και για την ΓΣ της ΑΣΤΑΚ. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα είναι 17 και κομβική ημέρα. Από την άλλη, στους φορολογικούς παραδείσουν δεν έχουν trading rooms; Τράπεζες; Δίκτυο; Πώς φαντάζεσαι ας πούμε το Jersey, το Grand Cayman, το Montecarlo; Σαν την Ψέριμο;

Τράντζικ!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπη σας αφησανε νωρίς σημερα;ο.αλλος δεν πηρε άδεια; του εκανες χωσε για να βγεις εσυ ετσι;το φαγητο καλο ρε;καλο τριήμερο.. να πας και εκδρομη για κανα μπανακι ρε φιλε..προσοχή στις μπανανες ...αντε γεια τώρα καλο βολι.

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, του απαντάμε και έτσι αισθάνεται σπουδαίος. Ο απόλυτος τίποτας. Ο Πινόκιο. Που αν τον ρωτήσεις που έκανε settlement το συμβόλαιο που θεωρητικά είχε δεν ξέρει να σου πει. Ο Μηδενιάς! Που θα έπρεπε να ντρέπεται που υπάρχει ως διαδικτυακή φιγούρα. Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.

Και τώρα ας επιστρέψουμε στην κανονική ροή του προγράμματος μας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ας τον αφήσουμε στην μοναξιά του...εχεις δίκιο. Απο την αλλη τον συμπονω..θελει να μιλήσει .. να πει δυο λόγια με κανονικους ανθρώπους.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Aρταξιδια
μας γινανε τα τρια (Αρταξιδιας ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ και Αυστιν)δυο σημερα Αρταξιδιας και Αυστιν
Ενημερωσε λοιπον τους φιλους σου
Γιατι σε διωξανε απο το καπιταλ?
Γιατι σε διωξαμε απο το Φ/Β¨?
Γιατι δεν γραφει κανεις στο δικο σου μπλογκ και στο μονο που περιφερεις το σαρκιο σου ειναι αυτο που εχεις τακιμι τον Καμπουλα?

Υγ.Αν μας φερεις εισιτηριο που εχει εκδοθει με προγενεστερη της σημερινης ημερομηνιας για ενα απο τους φορολογικους παραδεισους που τους παραμυθιαζεις οτι θα πας, εγω θα σου δωσω 1000 ευρω.

χαχαχα
Σε καλο σου
μ'εκανες και γελασα παλι σημερα

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι.... Όταν εμαφνίσεις πινακίδιο εκτελεσμένο στο 650, που αμφιβάλλω αν γνωρίζεις σε ποιο επίπεδο 25αρη αντιστοιχεί, κσι σημερινό χειροκίνητο ρολάρισμα της θέσης, εγώ θα οργανώσω ομαδική βιντεοκλήση για όλο το forum μέσω Skype από εκεί που θα βρίσκομαι. Που, δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς πως είναι τόσο σπουδαίο, ώστε να χρειαστεί να πω ψέμματα. Και για ποιον λόγο; Να εντυπωσιάσω; Δεν είναι ταξίδι αναψυχής.

Για φέρε πινακίδια να γυρίζει, πριν κλείσω οθόνη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω δεν θελω να ενημερωθω.που είμαστε στο 5ο ανακριτικο;τσαμπη σοβαρεψου..βαλε καπελο σήμερα. Ακου γελασε διδικτιακα..

michele είπε...

Παντως αν ειναι να εχουμε ζωντανη συνδεση με κανα Delaware να ετοιμασω το blog και να κανω την απαραιτητη διαφημιση πριν για να φερουμε καινουργιους χρηστες ;)

Εγω φυσικα βλεπω απο που μπαινουν οι χρηστες απ ολο τον κοσμο ;)

michele είπε...

Ρε ποιος ειναι στην ΚΕΝΥΑ ,εμφανισου ρε φιλε να μας πεις τι γινεται εκει κατω !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην Κένυα θα ειναι ο άλλος που εχει πάντα πληροφοριες απο υπουργούς.. θα εμαθε οτι πιασανε τον οτσαλαν και πήγε μετα απο 10 χρονια να δει.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, εγώ είμαι στην ΚΕΝΥΑ... ψάχνω παίκτη για την Πανάθα...

χαχαχα

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχαχαχα Andreas!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αντρέα φερε μελαμψο...θα κανουμε παταγο στο αεροδρόμιο χαχα..

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Aυτο ΟΠΛΑΡΧΗΓΕ να το ψαξεις
Μπορει να λεγετε και διχασμενη προσωπικοτητα.Ισως χρειαστει να το ψαξεις λιγο παραπανω για το καλο το δικο σου πρωτιστα και ολων των υπολοιπων στην συνεχεια.
Να ρωταω τον Αρταξιδια και μα απαντας εσυ??
χαχαχα

Αρταξιδια
για την ταμπακιερα,απαντηση τιποτε
Τωρα αν θελεις να τους παραμυθιαζεις οτι σε πληρωνουν για να κανεις ταξιδια στην αλλοδαπη,εναν ανθρωπο που ολη μερα ειναι στο pcκαι γραφει υπερφιαλες κουβεντες τοτε καλα κανεις
ΑΦΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ
Και το χειροτερο ειναι οτι αυτοι υποστηριζουν οτι ξερουν να ξεχωριζουν τον σανο που τους ταιζουν
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ
χαχαχαχα
σε καλο σας
Απιθανοι εισαστε
Στο φ/β γιαιτ σε διωξαμε?οεο?

michele είπε...

Χαχα Ανδρεα καλο!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ενταξει Τσαμπη θα το ψαξω..αρκετά για σήμερα γεια σου.

ArTaXiA είπε...

Ποιοι με διώξατε ακριβώς; Και από πού;

Andreas D. είπε...

Τον βρήκα... δεν θα περνάει κανείς αντίπαλος!!!

https://www.youtube.com/watch?v=R8wu8OletiE

paolostar είπε...

Ρε τσαμπη έλεος πια..πάμε να διαβάσουμε κάτι σοβαρό και πέφτουμε στις δικές σου ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις κολλήσει με αυτό το μπλογκ ενώ υπάρχουν τόσα αλλα που είναι πιο κοντά στο στυλ σου.

Lorac είπε...

Τζόζεφ Ενακαρίρε Αντρέα!!! Πόσα μαύρα διαμάντια είδαμε σ'αυτήν την όμαδα!! Κολλιέ έχω κάνει χαχαχα

Σήμερα πάμε στοίχημα στο κλείσιμο και δεν εννοώ πόσο θα κλείσει χαχα. Δεν κάνει και λίγο κάτω να φανούν πόσοι είναι στημένοι εκεί!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαλα περνάει παίχτης δεν περνάει ετσι;...Δεν τον δινεις στον γαυρο;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

paolostar
εχεις δικιο συγνωμη
ΑΡΤΑΞΙΑ
συγνωμη εχεις δικιο συγνωμη.Δεν ησουν εσυ!
Συνεχισε να μας ενημερωνεις.

Andreas D. είπε...

Lorac, ο αγαπημένος μου ήταν λευκός... ο Τζέισον Πόλακ!!

χαχαχα

michele είπε...

Και ο Lorac βαζελος; ανεβηκε στην εκτίμηση μου.Κι αλλο.

Στο 0,25-0,252 ενας νουνεχης "τεχνικος" που αγορασε χαμηλότερα πουλαει να τα παρει φθηνότερα.

Προσοχη δεν προκειται για προτροπη αγορας η πωλησης κινητων αξιων :)

Lorac είπε...

χαχαχα ευχαριστώ Μιχάλη και για τα δύο*

*αν και σχολής Χίππυ χεχε οπότε λίγο λιγότερο άπληστος.

hippy είπε...

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι βγάζουμε προς τα έξω καλύτερη εικόνα από την πραγματική (η περίπτωση μου). Πιστέψτε με.

"Οι ειδήσεις φτιάχνουν τις τιμές ή οι τιμές τις ειδήσεις?" ρώτησε ρητορικά ο Κοστολάνι σε μια ομιλία του κι έσπευσε ν΄απαντήσει: "Οι τιμές φτιάχνουν τις ειδήσεις"

Πιστεύω λοιπόν ότι η σημερινή άνοδος όλων των μαγαζιών πανευρωπαϊκά και η τεράστια δική μας δεν οφείλεται στη δολοφονία της άτυχης Αγγλίδας από τον μαλάκα ιδεοληπτικό που αποδυναμώνει το brexit. Οφείλεται στον μη κατανοητό στον ερασιτέχνη εμένα 6ημερο καταποντισμό που είχε παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 8ημερο του Φλεβάρη την κερδοσκοπία του οποίου είχε καταδείξει ο πλήρης καλλιτέχνης στο μπλογκ του (Bollinger και RSI είχαν τρυπήσει πάτωμα). Σε ότι με αφορά έκλεισα τις θέσεις όπως είχα κατά νου και φυσικά μετράω διαφυγόντα αλλά...μια χαρά.

Ποιος ενδιαφέρεται όμως για το παρελθόν? Όλοι τα μελλούμενα ψάχνουμε. Η χθεσινή απάντηση της Λαγκαρντ για το Ελληνικό Χρέος προσθέτει νομίζω μια ψηφίδα στις πιθανότητες στις μακρεεεεες διαπραγματεύσεις τις 2ης αξιολόγησης το Φθινόπωρο να αναλάβει ο ESM σημαντικότερο ρόλο. Κάτι που διευκολύνεται κι απ΄τα αρνητικά 10ετή επιτόκια της Γερμανίας. Δεν θα μπορούσε λέω εγώ τώρα ο (ΑΑΑ) ESM να βγάλει ένα 30ετές ομόλογο με κουπόνι μικρότερο του 2% ώστε να χρηματοδοτήσει μέρος του ελληνικού χρέους που διακρατεί το ΔΝΤ (και όχι μόνο)? Εύκολο μου φαίνεται υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι ο Τσίπρας θα είναι συνεργάσιμος. Όμως δεν έχει άλλη δυνατότητα (το ελικόπτερο απορρίπτεται). Σταυρώνω τα δάκτυλα και κάνω την ευχή. Μακάρι να βγει.

Ευχαριστώ πολύ φίλε καλλιτέχνη κι εσάς παιδιά. Η συμμετοχή δείχνει την εκτίμηση έτσι δεν είναι? Άρα δεν χρειάζεται να επανέλθουμε.

michele είπε...

Αυστραλακι ο Tζεισον Ανδρεα,μας βγηκε ομως ο Κρις Καλαντζης και ο Λουης Χριστοδουλου

Lorac είπε...

Σας ακολουθώ στην σκέψη περί δράσης esm. Το υποστηρίζει και η χαλαρή ειδησιογραφία και τα λεγόμενα των εμπλεκόμενων μερών.

Οι άλλες λύσεις κοστίζουν κυρίως πολιτικά ,αλλά και χρηματικά και ο Ντραγκι με το φουλ στις κοψομηχανές μας δείχνει ότι δεν υπάρχει σάλιο.

michele είπε...

Hippy ( δικιο ειχε ο Κοστολανι) αυτο αλλωστε ειναι το πλεονεκτημα της-κλασσικης-τεχνικης αναλυσης.
Αυτο που εγραψες για τον ΕSM εχει μεγαλη βαση και θα τραβηξει τις συνομιλιες μεταξυ ΕΕ-ΔΝΤ για το δικο μας προβλημα.

Το θεμα εχει γυρισει σε πολιτικο επιπεδο,καθως οι ξενοι ηδη εχουν αντιληφθει 2 πραγματα που στην ουσια ειναι 1 ( ΕΝΑ) πραγμα.

Οτι αυτοι εδω υπογραφουν,χωρις αντιρρησεις ευκολα και τα παντα.
Και οι ιδιοι ΔΕΝ ειναι σε θεση να τα εφαρμοσουν.
Οταν ερθει το πληρωμα του χρονου θα τους πιεσουν μεχρι θανατου.

Και μονον τοτε η Ελλαδα θα αρχισει να εχει ελπιδες.

Δεν κανω περαιτερω αναλυση περι της ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ των λεξεων επικοινωνιας τυπου ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ κλπ.
Ειναι βαρια και κουραστικη για τους πολλους αυτη η -πολιτικη-αναλυση

michele είπε...

Η πιθανη με καποιο τροπο λοιπον,αποχωρηση του ΔΝΤ απο το προγραμμα με χρηματοδοτηση και οχι ως τεχνικος συμβουλος ισως βρισκεται σε εξελιξη.

Lorac είπε...

Μάλλον! Θα μείνει να κάνει το "τεχνικό" μπαμπούλα και το χρήμα θα το βάλει ο ESM. Υπάρχει και απόθεμα απο αυτά που δεν χρειάστηκαν οι τράπεζες.

michele είπε...

Υπαρχει οντως και φετος δεν θα τα χρειαστουν ,αλλωστε δεν υπαρχουν και stress tests για μας.

Αλλα στο πρωτο εξαμηνο του 2017? θα μου πεις εχουμε δρομο ακομα..

ArTaXiA είπε...

Η αλήθεια είναι πως το ΑΡΑΙΓ, θα το ήθελα δυνατότερο....

Άχθος είπε...

@ michele...

Και η παράμετρος bundestag - Γερμανικές εκλογές???

Καλησπέρα σας!!!

firecode είπε...

Καλησπέρα Μιχάλη και σε όλη την παρέα.Ο ΟΠΑΠ θα δεχτεί πίεση στο κλείσιμο σήμερα;

Lorac είπε...

Μάλλον αυτό περιμένουν πολλοί για οπαπ (μαζί και εγώ)

Artaxia πάντως έδειξε νωρίς το δρόμο στο νερομπλουμ. Καλά στάθηκε ,άμα ήταν μπανκια θα είχε γράψει και 4,99

michele είπε...

Ηarry καλησπερα ,η Bundestag παραμενει μια παραμετρος σημαντικη ( πρσπαθει καπως να παρακαμψει ο Σοιμπλε) οι δε Γερμανικες εκλογες ειναι το Σεπτεμβριο του 2017. Καπως αργουν ,θα εχουμε και αλλα επεισοδια στο σηριαλ

michele είπε...

Το ΑΡΑΙΓ ( τα ειπαμε χτες) ειναι χρησιμο μετα τα υπερογκα ( λογω βραχυπροθέσμου) κερδη για παρκαρισμα

Να δουμε κλεισιμο και τα λέμε

Armado είπε...

Βλέπω καλά; Στην eurobank 1.080.000 στο Limit down!

michele είπε...

0,8040 κλεινει

Andreas D. είπε...

22,472 τμχ στο Limit Up στον ΜΥΤΙΛ ?

michele είπε...

Μεχρι και καλυτερα θα κλεισει οΓΔ ,εμειναν ΕΛΠΕ-ΠΕΙΡ-ΕΥΡΩΒ-ΜΟΗ-ΕΥΔΑΠ

Andreas D. είπε...

ΕΛΠΕ 3,85?

Lorac είπε...

Κρίμα και όλη μέρα μεφαγε ο ήλιος καραούλι στα 6 και 46.... κουβάς τελικά Επόμενη βδομάδα πλέον με καθαρό μυαλό ,ελπίζω να περάσετε καλά το τριήμερο και λονκ και σορτ να πήγατε καλά και να φάτε απ'τα κέρδη σας!!

hippy είπε...

ArTaXiA είπε...

Η αλήθεια είναι πως το ΑΡΑΙΓ, θα το ήθελα δυνατότερο....



και ΜΠΕΛΑ και ΜΟΗ...αν δεν υπάρξει κακή είδηση απ΄έξω (brexit) δεν θα μπορούσαν να είναι στους νικητές της επόμενης βδομάδας? Λέω εγώ τώρα για να φτιάχνω διάθεση

michele είπε...

Οντως εκλεισε λιγο καλυτερα! 586,55 +5,40%

Ολα κατ ευχην,μεχρι και η ΑΡΑΙΓ εκλεισε θετικη χεχε :)

Θα τα ψιλοπουμε και το τριημερο ,σε λιγο ανεβαζω απογευματινη αναρτηση

Armado είπε...

Και η ΔΕΗ υψηλό κλείσιμο στο +6%

Ctsam είπε...

καλο κλεισιμο και της ΔΕΗ πανω απο 2.95

hippy είπε...


"Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν. "

ΟΠΑΠιος εκτός στόχου, ψώνισα λίγα ίσα για την αδρεναλίνη της επόμενης εβδομάδας.

Το συσωρευμένο μέρισμα δεν μου λέει τίποτα καθώς αδειάζει το συρτάρι και μειώνει την καθαρή θέση. Άσε που το φορολογεί τρις ο Αλεξιάδης (10% στην πηγή + εισόδημα + εισφορά αλληλεγγύης).

Μας γλύτωσε όμως από τους τραπεζικούς Λαιστρυγόνας, Κύκλωπας και τον θυμωμένο Ποσειδώνα. Μια χαρά!!

michele είπε...

Μονο επιστροφη ( δεν υπονοω τιποτα για τον γιγαντα Κιτσικοπουλο) 15% ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση !