Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

18 σχόλια:

michele είπε...

Ο φιλος μου το παλιόπαιδο ο δικηγόρος ο Μίχας χαχα

austin είπε...

χαχαχαχα! ρε τους ξεφτιλισμένους! ρεζίλι μόνο

austin είπε...

Μάζεψε και η DB..κάνοντας ένα ωραιότατο hammer και μαζί τρελό γύρισμα ο dax, μέσα σε 45 λεπτά από το -1,5% στο -0,22%. Έκλεισε στο -0,53%.

Άντε και καλό μας απόγευμα.

hippy είπε...

Διάβασα το ενδιαφέρον του art για τις ΓΣ και τσίμπησα μήπως κι έχω παρέα στα ΑΣΤΑΚουδάκια φίλε Γιώργο.

Ωστόσο όπως είχα γράψει περιμένοντας τη λογική (για μένα) αντίδραση μετά 6 καυτερές συνεδριάσεις ψώνισα ΑΛΦΑ κι ΕΤΕ στο κλείσιμο με 24ωρο πλάνο. Αύριο με το καλημέρα πουλάω τα μισά και ενδοσυνεδριακά τα υπόλοιπα. Είτε χάνω είτε κερδίζω. Αν ο ΟΠΑΠ στο κλείσιμο κάνει πράξεις 6.20-6,30 θα ψωνίσω. Αλλιώς...όσο έχω ρευστό κρατώ την τύχη μου στα χέρια μου.

michele είπε...

Πραγματικα ηταν καλο το γυρισμα του DAX.

Oι τραπεζικοι τίτλοι ειναι οντως σε σοβαρες στηριξεις,εχω ενημερωσει για τα γκαπακια δεικτων-μετοχων

Αυριο οντως θ ανεβασουμε ΑΛΦΑ ειναι η λοκομοτιβα του τραπεζικου κλαδου

austin είπε...

Σε ευχαριστώ hippy ή εμπειρία και η ψυχραιμία σου είναι πολύ χρήσιμη!

Εγώ μαλλον θα συνεχίσω να απεχω, μη διαχείρισιμη η κατάσταση γενικά, ειδικά οι τράπεζες, ή συμπεριφορά τους μου θυμίζει πραγματικά εικόνα από φρουτάκια στο καζίνο.

Πατά ένα κουμπί, και βλέπουμε. Τώρα ή στήριξη που λέει ο Μιχάλης με κάνει να λιμπιζομαι... αλλά με τριήμερο μπροστά μας και όλη την Ευρώπη να είναι alert για brexit, για τρομοκρατικό χτύπημα, για και εγβ δεν ξέρω τι άλλο πλέον μας περιμένει, κάθομαι στο πλάι και ας χάσω την κίνηση, διαχειριζόμενος κάποιες θέσεις που δύσκολα μπορώ να πούλησω με την μια.

Δεν κρύβω ότι με κουρασε λίγο ή φάση στο ελληνικό χρηματιστήριο. Ενοχλητική φάση και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι σα να μου λένε: "είμαστε εδώ για να σου πάρουμε τα χαρτιά ή τα λεφτά".

Ασε που υπάρχουν και κάποιες φωνες-ναλυσεις που λένε για πολύ πιο κατω, ίσως και νεότερα χαμηλά. Δεν χάθηκε ο κόσμος και να περιμένω λίγο.

michele είπε...

Να υπολογισεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ,οτι ο αδοκητος χαμός της βουλευτου των Εργατικων που σκοτωθηκε σημερα στα 42 της,απ οτι λενε οι δημοσιογραφικες πληροφορίες απο ακραιο εθνικιστη, καθως και οι δηλωσεις του συζυγου της οτι " την σκοτωσε η βία που πολεμούσε"
ειναι πιθανον να "βοηθησει" την καμπάνια των Remain.

Δεν δέχομαι σχόλια του τυπου προβοκατσια κλπ ,καθως αρκετα εχουμε υποστει τους ψεκασμενους στην πατρίδα μας.

Unknown είπε...

To πρόβλημα με το brexit δεν είναι οικονομικό κατά την ταπεινή μου άποψη αλλά κυρίως πολιτικό. Το θέμα που νομίζω ότι πρέπει να μας προβληματίσει είναι κατά πόσο η αποχώρηση της Μ.Β. θα σημάνει την διάλυση της Ε.Ε. και κυρίως κατά πόσο οι αγορές το πιστεύουν αυτό

michele είπε...

Σαφως και δεν θα σημανει την διαλυση.Οι πιθανοτητες που δινω ειναι υπερ του remain ,απ την αρχη το πιστευα αυτο.Αλλα τετοιου ειδους δημοψηφισματα δεν ξερω ΠΟΣΟ δεσμευτικα ειναι ,καθως και αρντηικο να ειναι το αποτελεσμα,μπορει να γινει σε δευτερο χρονο.

Γι αυτο το λογο κιολας πιστευω οτι δημοσψηφισματα που αφορουν την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της χωρας ειναι το καταφυγιο των πολιτικων απατεωνων.Οι λογοι ειναι συνταγματικοι-πολιτικοι-οικονομικοι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωστός ο Μιχάλης στίς αναλύσεις του..εγω πιστευω οτι οι αγορές θα γυρίσουν Πάνω πριν τις 23... οι φοβησμενοι θα αγορασουν παλι στο +20%.brexit ουτε με Σφαίρες.. ..

michele είπε...

Για τιποτα δεν υπαρχει ΣΙΓΟΥΡΙΑ Οπλα φίλε μου.Απλα την αισθηση καταγραφω σε συνδυασμο με τις γραμμες,θυμαμαι και συ με μια τοποθετηση σου με ειχες καλυψει,σε σχεση με το brexit.

Tωρα βεβαια οπως εχει αποδειχτει,ολα γινονται στη ζωη

hippy είπε...

Το πρόβλημα με την ΕΕ είναι ότι πρέπει να προχωρήσει σε οικονομική και πολιτική ενοποίηση όπως την οραματίστηκε ο Ρομπέρ Σουμάν κι οι άλλοι. Κάτι που αντιστρατεύονται (στην πράξη) Γερμανοί-Ολλανδοί. Υπάρχει τεράστια διαφορά παραγωγικότητας με τους νότιους που δεν γεφυρώνεται με τίποτα. Απαιτείται μεταφορά πόρων.που δεν θέλουν να το σκέφτονται οι βόρειοι.

Να δώσω παράδειγμα. Μεγάλο επίτευγμα η δημιουργία του Λας Βέγκας στη μέση της ερήμου που ανεβάζει το ΑΕΠ της πολιτείας συνολικά αλλά ΔΕΝ έγινε με λεφτά της Νεβάδας. Έγινε με ομοσπονδιακά, δηλαδή με τους φόρους της Καλιφόρνιας, της Ν. Υόρκης, της Φλώριδας. Πόσο έτοιμοι είναι οι Γερμανοί να συμβάλουν στις ηνωμένες πολιτείες της Ευρώπης? Να επενδύσουν πχ στη Θράκη να κάνουν τις Sunlight τις ευρωπαϊκές μπαταρίες για τα ηλεκτρικά Polo, Golf etc ? ΚΑΘΟΛΟΥ νομίζω. Προσωπικά δίνω λίγες πιθανότητες για την ΕΕ. Αλλά θέλω να κάνω λάθος.

Lorac είπε...

Πάντως κυρ-Χιππυ στο Αμερικα απο τους ντεσπεράντος και τον θλιμμένο μπούφο μέχρι την ομοσπονδία που μοιράζει fed-money πέρασε και η εποχή των Νότιων-Βόρειων.

Σήμερα δε βλέπω σκάγια και γιαταγάνια ,αλλά άλλα μέσα -οικονομικο/γραφειοκρατικά . Προσέξτε τώρα το ενδιαφέρον .... δεν έχουμε δεί την "απάντηση" των νότιων ακόμα.

Lorac είπε...

Αύριο triple witch?? και δευτέρα όλοι παραλία?? Οιιι μαν΄μ ποιός αγοράζει αύριο πουρνό πουρνό???

austin είπε...

Και να προσθέσω στο σχόλιο του Μιχάλη 8:29, ότι δεν πιανεις τις αγορές εύκολα αυτές τις μέρες. Ή μεταβλητότητα είναι τεράστια.

Κρίμα για την γυναίκα... αδικοχαμενη ειδικά όταν προσπαθούσε να καταπολεμήσει την βία. Πολλά τέτοια παραδείγματα τραγικής ειρωνείας.

Όπως και να έχει πάντως, να αντιδρούν οι αγορές επειδή ένας μουρλος σκότωσε μία βουλευτίνα, τι να πω πλέον. Τόσο δεν έχω καταλάβει τις αγορές επιτέλους; Γιατί μου κάνει κάτι να πιαστούμε για να "παιξουμε την αντίθετη κίνηση" από αυτό που όλοι π λεον νομίζουν.

Γιατί πραγματικά, αν κάποιος ήθελε να ψηφίσει έξοδο, δεν νομίζω ότι το πρόβλημα του είναι ο εθνικιστής. Κάποιος αναποφάσιστος μπορεί να αποφασίσει, για remain, αλλά τα προβλήματα τους με την εε δεν αλλάζουν επειδή κάποιος είναι τρελος. Μακάρι να μην φύγουν, απλά όλο αυτό το θέατρο που παίζεται στις αγορες σχολιαζω.

Κάτι σα να είχαμε να λέγαμε και να κερδοσκοπήσουμε.

ΝίκοςΤ είπε...

Ο Ηλίας ο χίπης αναφέρει Γερμανία και Ολλανδία για υπέρμαχους διατήρησης κρατικής οντότητας μέσα στην ΕΕ. Δεν το βλέπω έτσι .Φίλτατοι ήταν οι Γάλλοι που απέρριψαν το Ευρωσύνταγμα με εκείνο το δημοψήφισμα τους και έβαλαν την ταφόπλακα στα όνειρα πολιτικών όπως οι Αντενάουερ και Ντε Γκωλ και μαζί στα δικά μας όνειρα. Απλά οι πορκουάδες ξέρουν να ρίχνουν μελάνι για συσκότιση.

hippy είπε...

Credit Suisse σε χαμηλά 10ετίας. Μεγάλοι χασούρηδεςδες αυτοί οι Καταριανοί. Έτσι για να μην νομίζουμε ότι μόνο εμείς είμαστε μυρωδιάδες.


http://finance.yahoo.com/echarts?s=CS+Interactive#{"range":"10y","allowChartStacking":true}


BN 06/16 15:31 *CS DIDN'T IMMEDIATELY RESPOND TO REQUEST FOR COMMENT
BN 06/16 15:31 *QATAR INCREASED STAKE ON JUNE 7, FILING WITH SEC SHOWS
BN 06/16 15:31 *QATAR RAISES STAKE IN CREDIT SUISSE TO 5.07%: FILING
Qatar Increases Stake in Credit Suisse, SEC Filing Shows
2016-06-16 15:39:24.538 GMT


By Jeffrey Vögeli
(Bloomberg) -- Qatar Investment Authority stake in Credit
Suisse increased to 5.07% on June 7, filing with SEC shows.

* Previous stake was 4.98%, according to Swiss bank’s annual
report.
* A Credit Suisse spokesman didn’t immediately respond to a
request seeking comment
* Qatar is Credit Suisse’s second-biggest shareholder,
according to data compiled by Bloomberg
* NOTE: Earlier, Europe’s Largest Banks Slump to Record on
Brexit Concerns
* NOTE Dec 2: Olayan, Qatar stakes in Credit Suisse shrink
after share sale

Lorac είπε...

29 Μαίου και δημοψήφισμα???? Πουρκουά?? Λογικό που απέτυχε. Αβεκ λε πολονιι ιντραυλικέ ο λαλα