Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

29 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Στην πρώτη δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης (δεν διενεργήθηκαν exit polls), το βρετανικό ινστιτούτο δημοσκοπήσεων YouGov έδινε ποσοστό 52% υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και 48% υπέρ της αποχώρησης.

Ηλικιακά, στη δημοσκόπηση αυτή οι Βρετανοί ψήφισαν ως εξής:

– 18-24: 75% Remain
– 25-49: 56% Remain
– 50-64: 44% Remain
– 65+: 39% Remain

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας έχει καταγραφεί και το μορφωτικό επίπεδο των υποστηρικτών του «Leave». Έτσι, σύμφωνα με τους αναλυτές, οι πολίτες που εγκατέλειψαν το σχολείο σε ηλικία 16 ετών ψήφισαν σε ποσοστό 66% υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την ΕΕ, ενώ μόλις το 29% των πτυχιούχων ψήφισε υπέρ του Leave.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εταιρεία, από το 52% των υποστηρικτών της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ, το 8% αποφάσισε την ημέρα του δημοψηφίσματος τι θα ψηφίσει, το 19% περίμενε ότι θα επικρατούσε το Leave, το 75% των ψηφοφόρων ηλικίας 18-24 ετών ψήφισαν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, ενώ το 7% των ψηφοφόρων του ευρωσκεπτικιστικού UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ, τελικά υποστήριξαν το Remain.

Την ίδια ώρα και αντίθετα με τις δύο προαναφερθείσες δημοσκοπήσεις, το δίκτυο Sky News ανέφερε πως, σύμφωνα με ιδιωτικό γκάλοπ για λογαριασμό του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP του Νάιτζελ Φάρατζ, το ποσοστό υπέρ του Brexit άγγιζε το 52%, ενώ εκείνο του Remain το 48%.

mixalis mixalios είπε...

Βαραίνει το κλίμα και στην Αμερική....

mixalis mixalios είπε...

http://www.euro2day.gr/specials/opinions/article/1431054/pos-h-vretania-espase-se-kommatia.html

michele είπε...

via Lefteris Papageorgiou

Η Κορνουάλη είναι κομητεία της Αγγλίας στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει πληθυσμό περίπου 532.000 κατοίκων.
Τα τελευταία 15 χρόνια έχει πάρει περίπου 1 δις ευρώ σε επιδοτήσεις από την Ε.Ε , 56 % ψήφισαν leave, σήμερα ζητάνε να μην χαθούν αυτά τα χρήματα ....

michele είπε...

-Γιούνκερ: Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται πλέον τρίτη χώρα. Εφαρμόστε την εντολή του λαού όσο το δυνατόν συντομότερα.
-Μπόρις Τζόνσον : Δεν υπάρχει ανάγκη για βιασύνη.

michele είπε...

Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι υπέγραψαν αυτό το αίτημα στον ιστότοπο change.org με το οποίο ζητούν από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν να «κηρύξει το Λονδίνο ανεξάρτητο από το Ηνωμένο Βασίλειο και να θέσει υποψηφιότητα προκειμένου να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Το Λονδίνο είναι μια διεθνής πόλη και εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην καρδιά της Ευρώπης» επισημαίνεται στο κείμενο.

ΧΑΧΑΧ

michele είπε...

via Stefanos Kyriakos

Σημερα, βγήκε ο πρόεδρος της τράπεζας της Αγγλίας και είπε ότι θα ρίξουν άμεσα 250 δις λίρες, για να σταθεροποιήσουν το νόμισμα.
Τα 10 δις το χρόνο συνεισφορά στον κοινοτικό προϋπολογισμό (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τα οφέλη) όμως τα γλύτωσαν

mixalis mixalios είπε...

Ναι αλλά δεν αισθάνονται υπερήφανοι όπως κι εμείς πέρυσι?

mixalis mixalios είπε...

Δεν θυμάμαι αν είπα ότι βαραίνει το κλίμα στην Αμερική....

michele είπε...

Το ειπες,χωθηκε πολυ -3.31 ο Dow

Unknown είπε...

Ο artaxias στην σπηλιά σήμερα

Μουουσιδι Αχιλλέα. Κρύφτηκε ς



mixalis mixalios είπε...

Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακός να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι...

austin είπε...

Περίεργες στιγμές πάντως στην όλη φάση... πολλές αναταράξεις ρην Ευρώπη. Το παρακανα και λίγο οι γερμανοί. Ας ελπισουμε σε αφύπνιση και όχι σε πείσμα της ΕΕ και διορθώσει λίγο τον "γερμανοκεντρικο-τραμπουκικο" τρόπο...

Γιατί όπως και να έχει λάθη και από την εε και τους γερμανούς υπαρχουν

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας και εγένετο μπρεεεξιτ!! Τελικά πότε φεύγουν αυτοί?? Θυμάμαι ο Τουσκ έλεγε ότι μπορεί να κάνει και 7 χρόνια η διαδικασία Σήμερα στις γερμανικές εφημερίδες διαβάζω για έως και 2 χρόνια μέχρι να γίνει η ψήφος πραγματικότητα.

Βέβαια στα χρηματιστήρια σε μια δύο συνεδριάσεις το προεξόφλησαν χαχαχα. Καλά στο δικό μας λένε συνέπειες πχ 300εκ και σήμερα έχασε 6 δις κεφ/ση.

Α ρε Καμερον τους χαντάκωσες τους μπριτάνους. Λέγε τώρα πόσα δίνεις να σου στείλουμε έμπειρη ομάδα μετατροπής ΟΧΙ σε Ναι!!

michele είπε...

Καλησπεριζω Lorac και Αustin

θα εχει πολλα επεισοδια αυτο το σηραλ ,υπαρχουν οι σχετικες διαδικασιες του αρθρου 50 .Οι Βρετανοι θα το καθυστερησουν ,καποιοι-πολλοι-θα καταλαβουν οτι ψηφισαν χωρις επιγνωση

οι λαοι πρεπει δυστυχως να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το τιμημα του οικονομικου και πολιτικου τους αναλφαβητισμου.

austin είπε...

Μιχαλιο δες το σύμβολαιο του s&p μετά τι κλείσιμο. -4,08 τώρα...

michele είπε...

Βεβαια να πουμε κι αυτο,οι Βρετανοι μονο για την πιεστικη αποψη των Γερμανων περι τιθασευσης ελλειμματων δεν ψηφισαν ,καθως η οικονομια τους εχει το δικο της νομισμα,ειναι φιλελευθερη και εχει βγει απο την κρίση του 2008 πολυ νωριτερα απο τους αλλους.

Περισσοτερο ξενοφοβικη και αναμνηση της μεγαλης παλαι ποτε αυτοκρατοριας ειναι η ψηφος τους

michele είπε...

Ειναι η "ουρα" Αustin,νομιζω -3.6% εκλεισε το σποτ του S&P

mixalis mixalios είπε...

Austin όπως ξέρεις το ΣΚ θα είναι γεμάτο με ειδήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα από Δευτέρα αλλά τέτοιες πτώσεις σαν τη σημερινή δεν νομίζω ότι δημιουργούν πυθμένες αλλά έχουμε ακόμη πτωτικό δρόμο...και δυστυχώς μας βρίσκει ανέτοιμους και με τυχάρπαστους στην εξουσία...πάντως δεν μπορώ να ξεχάσω και τον Καραμανλή που έλεγε ότι το 2008 ότι η οικονομία μας είναι θωρακισμένη...

mixalis mixalios είπε...

Τρεχάτε...το Καρφί του Σαββατοκύριακου έχει προσφορά βιβλίο για τον πολιτικό βίο του Ανδρέα για την επέτειο του Θανάτου του και το περιοδικό Hello Kitty...

mixalis mixalios είπε...

Προσέξτε... μη δώσετε στην κόρη σας το βιβλίο για τον Ανδρέα

mixalis mixalios είπε...

Ανεκδιήγητος Γελαντάλις στην ΕΡΤ...Η Ε.Ε. είναι ένας θεσμός διάσωσης των τραπεζών και είναι απωθητική για τους λαούς....

michele είπε...

Ελεος τωρα ,ελεος. Ανικανοι να διαβαζουν τις εξελιξεις,τα προβληματα, τους διεθνεις συσχετισμους
Ανικανοι.

mixalis mixalios είπε...

O Πατριάρχης της χρηματιστηριακής δημοσιογραφίας...
Ακόμα και ο Λαπαβίτσας αναφέρει ότι οι Βρετανοί αποφάσισαν Βrexit για εσωτερικούς λόγους και όχι σαν αντίδραση προς την Ε.Ε....

Τες πα....Καληνύχτα φίλοι...

michele είπε...

Kαληνυχτα συνονόματε

Lorac είπε...

Οι άγγλοι στο -3,15% Μήπως πουλάνε μτχ για είσπραξη σε ευρώ κ άλλα νομίσματα και αγοράζουν βρετανικές μτχ σε υποτιμημένη στερλίνα???

michele είπε...

Moody's postpones credit rating review on #Greece. #economy #markets

Καλα κρασιά ..Πουθενα δεν παμε

michele είπε...

Οι ξενοι μπορει να βοηθησαν Lorac οι μετοχες λογω λιρας ( που βοηθηθηκε απο BoE) εγιναν πιο φτηνες

Lorac είπε...

Μας έκανε postpone τελικα?? ίσως και καλύτερα έτσι αμα ήταν να έδινε δωράκι μην πήγαινε άκλαυτο.

Πάντως βρετανικές εξαγωγικές (λόγω και BoE =>> φθηνό δανεισμό) λογικά θα τις προτιμήσουν μόλις κατακαθίσει η σκόνη. Να δούμε και εμείς εδώ να παίρνουμε ιδέες αν γίνει πραγματικότητα η προφητεία του παπούλη γκρισπαν.