Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΜΥΤΙΛ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΜΥΤΙΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μια αρκετά μεγάλη συσσώρευση πανω στην L και πλέον πανω απο το σύστημα των δυο κινητών ,του εκμο 30 ημ και του ακμο 200 ημ η μετοχή ,προετοιμάζεται για την ανοδική διάσπαση του δημιουργηθέντος συμμετρικού τριγώνου Ζ-Ζ1.

Επόμενοι στόχοι η Ν στα 4,15€ και η F στα 4,40 που αφορούν το θετικό σενάριο.

Αντίθετα , με ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση της Ζ1 θα εχει τμήσει καθοδικά και τους 2 κινητούς και  θα κατευθυνθεί προς την ισχυρή στήριξη της Β ,πλαγιοανοδική γραμμή τάσης που ορίζει απο τις 9 /2 την κίνηση του τίτλου απο τα χαμηλά των 2,70 ευρώ.

7 σχόλια:

austin είπε...

http://m.lifo.gr/team/bitsandpieces/55201

Καλημέρα! Θα γελασετε πολύ με το τι ζηταγαν στον ελευθερουδακη πελάτες.

austin είπε...

Επιτέλους έκανε και λίγο τζίρο το μαγαζί! χαχα

Panos είπε...

Καλημέρα , καλημέρα...

michele είπε...

Aς ειναι καλα ο ΟΛΠ ! Κατά τα αλλα 10 εκ καθαρος τζιρος

Καλο μεσημερι σε ολους

Ευχαριστουμε και την Αννα με τα μεταλλιά της

Lorac είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους λουόμενους χαχα είτε σε παραλίες με δροσιά είτε στην πόλη απο ιδρώτα!

Κοίταγα λίγο την Λαμδα σήμερα (όχι με αγορο-πωλήσεις) Στα 4,26-4,28 θα μπορούσε κάποιος να ρισκάρει και στα 4,41-4,43 να ξερισκάρει απλά παίζοντας τον ωκω. Ο οποίος αμα σκάσει κάτω θα δώσει και τιμές που θέλει ο κ.Hippy κοντά στα 4 , που ταυτόχρονα θα είναι και στην γραμμή που ενώνει τα χαμηλά τα φετινά. Δεμένο και στιβαρό σενάριο σκεφτόμουν ,αλλά ταυτόχρονα στριφογύριζε και η ιδέα του ανάποδου σεναρίου.

Δηλαδή σε μια ψόφια εβδομάδα που όλοι είναι afk απο τις οθόνες πώς θα ήταν ένα γύρισμα "πανικού του σορτη" ?? Δεν ξέρω τί θα γίνει μέχρι να ξεκινήσει τέλος του μήνα η ελεγεία νο1333747 με τα eurogroup και τις αξιολογήσεις. Πάντως με τα σημερινά κλεισίματα ημερήσιο-εβδομαδιαίο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Εκατσα λοιπόν στην βάρκα απο την πλευρά των λονγκηδων να βοηθήσω στο κουπί. Αλλά όχι άκρη άκρη μην πέσω πρώτος στην θάλασσα αμα μπατάρει η βάρκα.

hippy είπε...

Χθες ψώνισα λίγα κι εγώ κ. Lorac. Τα Ε4 ήταν-είναι επιθυμητός στόχος αλλά μέχρι και η κ. Θεανώ μας κοντράρησε.

Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι η μόνη ελπίδα του Τσίπρα για να γλυτώσει την κατάρευση (η μεγάλη ήττα είναι δεδομένη). Καιροσκόπος είναι...θαρρώ θα την κυνηγήσει.

michele είπε...

Σας απολαμβανω και τους δυο με τις παρατηρησεις σας και τα σχολια σας.Εγω παρ οτι εκτος κλιματος,παρακολουθω πολυ λιγο τη συνεδριαση εντος της ημερας
τον Βαγγελα τον τσιμπησα σημερα .Ιt's the pattern stupid χεχχε

Να περνατε καλα ολοι σας!