Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΧΑΕ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΧΑΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετά την αντίδραση απο το gap down-brexit ,η μετοχή ισορρόπησε δημιουργώντας μια συσσώρευση σε μια ζώνη τιμών S-S1 [ 4.02-4.26] και προσπαθεί να διασπάσει ανοδικά τον εκμο 20 ημ.

Η ενδεχόμενη επιτυχία διάσπασης θα δώσει κίνηση και προς την ανοδική διαφυγή απο την S-S1 με άμεσο πρώτο στόχο τα 4,50 της Β και βέβαια τα 4,62 της G και το κλείσιμο του gap στα 4,71, περιοχή οπου κινούνται η λευκή  κατερχόμενη και οι δυο κινητοί απλός και εκθετικός των 200 ημ.

Στο αρνητικό σενάριο ,καθοδικη διαφυγή απο την S-S1 θα έχει άμεσο στόχο το κλείσιμο του gap2 στα 3,90€ και σοβαρότερο ,οπου αναμένεται επανεμφάνιση ισχυρών αγοραστών τα 3,65€ της Ζ .

6 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Λοιπόν σήμερα λέω να αφήσω το πρώτο, τελευταίο και μοναδικό σχόλιο.

Κάτι σαν χρησμό: Μην ασχολείστε!

Bonjour.

austin είπε...

καλημέρα σε όλους!

Εγώ λόγω συννεφιάς και αέρα, και μέχρι να συντονιστεί η παρέα τι θα κάνουμε...είπα να δω άνοιγμα. Πραγματικά για γέλια η κατάσταση. Αν δεν είχε την ΓεκΤερνα σήμερα με το δυνατό άνοιγμα-ξεφόρτωμα (??) τότε θα είχα πραγματικά άνοιγμα περιπτέρου.

Το ερώτημα αρταξία είναι να μην ασχολούμαστε λόγω απουσίας ενδιαφέροντος ή πάμε προς τα χαμηλά των 420 μονάδων και...βγάλε?

michele είπε...

Πραγματικες διακοπες και το ΧΑΑ ,ανυπαρκτος τζιρος, μεγιστη διακυμανση 2,43 μοναδων

Panos είπε...

Τελικα "μυθος" πως το ΧΑΑ κινειται απο ξενα χερια....που ειναι οι ξενοι τωρα Αυγουστο μηνα να πανε το μαγαζι πανω η' κατω? ελληνες ειναι μου φαινεται που κρυβονται στα ξενα και τωρα κανουν και αυτοι διακοπες...χαχαχαχα

austin είπε...

Πανο καλησπέρα. Και στην Αμερική ο τζίρος έχει πέσει σημαντικά...οπότε όλοι είναι διακοπές! Όχι μόνο οι έλληνες. Βέβαια τέτοια απαξίωση...μόνο στο ελλαντα

mixalis mixalios είπε...

Αυτό που έκανε banker η Κορακάκη δεν το έκανε η Ελλάδα...η εξαιρετική αυτή κοπέλα το έκανε...