Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE 
                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΥΔΑΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η ανοδική διάσπαση του σημείου σύγκλισης  των F και S2 ( 5.01) ,αλλαξε την εικόνα της μετοχής ,με εντονη κίνηση και αυξημένους όγκους συναλλαγών μεχρι την S  των 5,96 €,με τοπικο υψηλό στα 6,04.

Ενας τοπικός πυθμένας ολοκληρώνεται σ αυτο το επίπεδο και αναμένεται η κίνηση προς την S των 6,30 για την ολοκλήρωση του επόμενου απο τις 2/6/2015.
Η πλαγιοανοδική γραμμή τασης F1 " οδηγεί" την μετοχή .

Ενδεχόμενη επικυρωμένη καθοδική διάσπασή της ,θα ειναι το πρωτο σήμα για υποχώρηση προς χαμηλότερα επίπεδα ,με στήριξη στον εκμο 50 ημ . Μέχρι τα 5,40 της D δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τους κατέχοντες και μονο με την απώλεια της θα δουμε ακομα χαμηλότερα επίπεδα προς την S2 των 5,01€.

6 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα βρε παιδιά!

Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Προφανώς οι περισσότεροι βρίσκονται σε Διακοπές ακόμα...
Αν όχι οι περισσότεροι, σίγουρα οι αγοραστές στο ΧΑΑ.

Καλημέρα σε όλους

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους! Τι καλυτερο απο το να κανει -οσο μπορει- διακοπες κανείς ,καθως δεν υπαρχει κανενα επενδυτικο ενδιαφέρον και οι αγοραστες και οι πωλητες ειναι σε ραστωνη..

Andreas D. είπε...

ΔΕΗ = 9.251 τμχ
ΕΛΠΕ = 9.133 τμχ

μεγάλη μάχη...

michele είπε...

Η ΔΕΗ προηγειται πια στην μαχη τιτάνων ( 14259 -9733 ) χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

-Ναι καλησπέρα,την Σωτηρία παρακαλώ
-Δεν υπάρχει καμία Σωτηρία φίλε
-Πολύ απαισιόδοξο σας βρίσκω κύριε