Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΕΥΔΑΠ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΕΥΔΑΠ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η ανοδική διάσπαση του σημείου σύγκλισης  των F και S2 ( 5.01) ,αλλαξε την εικόνα της μετοχής ,με εντονη κίνηση και αυξημένους όγκους συναλλαγών μεχρι την S  των 5,96 €,με τοπικο υψηλό στα 6,04.

Ενας τοπικός πυθμένας ολοκληρώνεται σ αυτο το επίπεδο και αναμένεται η κίνηση προς την S των 6,30 για την ολοκλήρωση του επόμενου απο τις 2/6/2015.
Η πλαγιοανοδική γραμμή τασης F1 " οδηγεί" την μετοχή .

Ενδεχόμενη επικυρωμένη καθοδική διάσπασή της ,θα ειναι το πρωτο σήμα για υποχώρηση προς χαμηλότερα επίπεδα ,με στήριξη στον εκμο 50 ημ . Μέχρι τα 5,40 της D δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τους κατέχοντες και μονο με την απώλεια της θα δουμε ακομα χαμηλότερα επίπεδα προς την S2 των 5,01€.

6 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα βρε παιδιά!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Προφανώς οι περισσότεροι βρίσκονται σε Διακοπές ακόμα...
Αν όχι οι περισσότεροι, σίγουρα οι αγοραστές στο ΧΑΑ.

Καλημέρα σε όλους

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους! Τι καλυτερο απο το να κανει -οσο μπορει- διακοπες κανείς ,καθως δεν υπαρχει κανενα επενδυτικο ενδιαφέρον και οι αγοραστες και οι πωλητες ειναι σε ραστωνη..

Andreas D. είπε...

ΔΕΗ = 9.251 τμχ
ΕΛΠΕ = 9.133 τμχ

μεγάλη μάχη...

michele είπε...

Η ΔΕΗ προηγειται πια στην μαχη τιτάνων ( 14259 -9733 ) χαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

-Ναι καλησπέρα,την Σωτηρία παρακαλώ
-Δεν υπάρχει καμία Σωτηρία φίλε
-Πολύ απαισιόδοξο σας βρίσκω κύριε