Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


#ANCIENT MEMES                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας καλή εβδομάδα να έχουμε! Σήμερα μαζεύω 1 ευρώ για καθένα που διαβάζω ότι είχε στηθεί στο 1,06-1,10 του ΕΛΛακτωρα. Άντε σε λίγο φτάνω σε ποσό αρκετό για ένα Chateau La Fleur!! Απο την δεξιά πλευρά έτσι!!! Παιχνιδιάρηδες λοιπόν οι ελλάκτωρες μέχρι το τέλος του μήνα και το άνοιγμα στις 26-9 αν θυμάμαι καλά το φακέλου "κατασκευαστικές & Ελλαντα"

michele είπε...

Καλησπερίζω τον αγαπητό Lorac.Οσον αφορα τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ οσο δεν περναει επικυρωμένα πανω απο 1,19-1,22 τοτε το 1,06-1,10 δεν αναιρειται.

Επισης οσον αφορα τις χρεοκοπημενες χώρες,απο πολυ παλιαααα,ισχυει ( το εχω αναφερει πολλακις εδω) το τρίπτυχο
ΜΕΤΑΛΛΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Τωρα βεβαια καθως βρισκομαστε σε μια περιοδο πολυ ιδιαίτερη,εχουμε το νου μας και τις τραπεζες κατω ομως απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθήκες

austin είπε...

Και το καζίνο από την Ελλάδα του 2015, που έκανε την μία -2% και την επόμενη +2% και άκρη δεν έβγαινε... Το ίδιο σήμερα και το Αμέρικα. Από το -2,5% την παρασκευή ο s&p στο +1,5% σήμερα. Επειδή ο τυπας τοποθετήθηκε ρητορικά για τα επιτόκια, ή αντί να βάλει 2 "και" έβαλε 3 οποτε αυτό το λαμβάνει θετικά ή αγορά.

Και με την Χίλαρι άρρωστη..χαχα