Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


#ANCIENT MEMES



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας καλή εβδομάδα να έχουμε! Σήμερα μαζεύω 1 ευρώ για καθένα που διαβάζω ότι είχε στηθεί στο 1,06-1,10 του ΕΛΛακτωρα. Άντε σε λίγο φτάνω σε ποσό αρκετό για ένα Chateau La Fleur!! Απο την δεξιά πλευρά έτσι!!! Παιχνιδιάρηδες λοιπόν οι ελλάκτωρες μέχρι το τέλος του μήνα και το άνοιγμα στις 26-9 αν θυμάμαι καλά το φακέλου "κατασκευαστικές & Ελλαντα"

michele είπε...

Καλησπερίζω τον αγαπητό Lorac.Οσον αφορα τον ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ οσο δεν περναει επικυρωμένα πανω απο 1,19-1,22 τοτε το 1,06-1,10 δεν αναιρειται.

Επισης οσον αφορα τις χρεοκοπημενες χώρες,απο πολυ παλιαααα,ισχυει ( το εχω αναφερει πολλακις εδω) το τρίπτυχο
ΜΕΤΑΛΛΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Τωρα βεβαια καθως βρισκομαστε σε μια περιοδο πολυ ιδιαίτερη,εχουμε το νου μας και τις τραπεζες κατω ομως απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθήκες

austin είπε...

Και το καζίνο από την Ελλάδα του 2015, που έκανε την μία -2% και την επόμενη +2% και άκρη δεν έβγαινε... Το ίδιο σήμερα και το Αμέρικα. Από το -2,5% την παρασκευή ο s&p στο +1,5% σήμερα. Επειδή ο τυπας τοποθετήθηκε ρητορικά για τα επιτόκια, ή αντί να βάλει 2 "και" έβαλε 3 οποτε αυτό το λαμβάνει θετικά ή αγορά.

Και με την Χίλαρι άρρωστη..χαχα