Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ETE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Κλασσική μετα gap-brexit συσσώρευση του τίτλου με ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ την C που οριοθετεί τον τοπικό πυθμένα των τελευταίων 4 μηνών.

Απο τις αρχές Σεπτεμβρίου, η μετοχή κινείται σε πλαγιοκαθοδικό καναλι  Α101-Β101 και επιχειρεί την ανοδική διαφυγή απ αυτό,εχοντας διασπάσει ταυτόχρονα και τον εκμο των 50 ημ.

Ενδεχόμενη ανοδική διάσπαση της C κατα συνέπεια ,θα προσδώσει ιδιαίτερη ορμή στην κίνησή της που παρα το εμπόδιο της τοπικής κορυφής στα 0,22 ευρώ
θα κινηθεί προς τη ζών Ζ-Ζ1 [0,2420-0,2480] - σχηματισμός island * - αλλα και προς το κλείσμο του gap-grexit (επισημαίνεται με κόκκινο παραλληλόγραμμο) στα 0,2670€.

Αδυναμία διάσπασης της C θα επιφέρει περαιτέρω ταλαιπωρία στους κατόχους με κίνηση εκ νέου προς την C1 στα 0,1760€ αρκετά ισχυρή στήριξη για τα τρέχοντα δεδομένα.

* O σχηματισμός απέτυχε στην κίνησή του λογω του brexit.

Αποτέλεσμα εικόνας για island pattern technical analysis

37 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Το συμπουρμπουλο γίνεται στην χωρα πάντως. Οτι να ναι γράφει ο δημοσιογράφος του απε, απολύεται, αλλά ο ερντογαν έδωσε το μηνύματα.
Το ΣτΕ δεν συνεδριάζει ακόμα. Μία το κλίμα, μία το τηλεφώνημα για βομβα, μία το ροζ σκάνδαλο, μία το έμφραγμα του δυστυχή δικαστικού. (Ας μην αναφέρω αλλά πρωί πρωί).

Δεν βαριέσαι όμως...σημασία έχει και λύση όλων ότι ο Τσίπρας πήρε 93,5% και ο κόσμος του Σύριζα στηρίζει Φιλη και πολακη πολύ δυναμικά.

Πλήρης μαδουροποιηση. Ευγε!

hippy είπε...


Φίλε Γιώργο άσε τη γκρίνια. Σήμερα μοιάζει να μυρίζει εκτόξευση (ιδανικά στο 600 που είναι και στρογγυλό νούμερο). Άγνωστο το γιατί. Μάλλον οι επενδυτές εντυπωσιάστηκαν από το συνέδριο μπου χα χα χα. Δεν βαριέσαι, πάνω νά΄ναι κι ότι νά΄ναι. Γερά βρε παγουράκι.

Καλημέρα

ArTaXiA είπε...

Hippy!

Λες να πάμε ταμείο τελικώς;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω πηγα φίλε...κόντρα στα προγνοστικα.

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα παίκτη μου, καλημέρα Austin.

Το χρηματιστήριο πλέον εδώ στην Αθήνα είναι για μένα τύπου: Άντε να βρεθεί και κάποιος για κείνο το χωράφι να φύγει, να πάρουμε το κεφάλαιο να το τοποθετήσουμε κάπου σοβαρά.

michele είπε...

Καλημερα,καλο μεσημερι σε ολους !
Δικιο εχει ο Austin ,δικιο και ο Hippy

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θυμάμαι Ενα φίλος εδω μου ελεγε Πούλα στο 0.040 δεν τον ακουσα και πηρα τα δίπλα σχεδόν.. .ακολουθηστε τους γνωστες και όχι οτι νανε.πουλησα μερος της θέσης και παμε παρακάτω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οχι ο Μιχάλης.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μεγαλο το ρίσκο.. .αλλα αξίζει.. .καλημερα σε όλους

austin είπε...

Ανοίγω τώρα και τι να δω άνοδος. Αν ξεδιπλώσω την παλιά "δημοσιογραφική" μου πλευρά θα έγραφα την κάτωθι είδηση:

"Άνοδος σήμερα στο ΧΑΑ λόγω μη αναβάθμισης από την Moody's. Το έλλειμα εμπιστοσύνης από την διεθνή επενδύτική κοινότητα δίνει σημαντική ώθηση στον δείκτη υψηλής κεφαλοποίησης ενώ τραπεζικός δείκτης καθώς και επιμέρους μετοχές διασπάνε την συσσώρευση τους λόγω των ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ απειλών του Ερντογάν."

Άντε να μας πει ότι έχει μερίδιο και στην Ακρόπολη για να πάει το ΧΑΑ στις 700 μονάδες.
Ζήτω ο παραλογισμός στις αγορές. Ζήτω!

χαχα. Την καλημέρα μου και πάλι σε όλους.

(hippy δεν γκρινιάζω. Από αυτή την μικρή γωνία, όπως και άλλες δικές μου γωνίες αλλά και συζητήσεις που κάνω με διάφορους φίλους, προσπαθώ να αφυπνίσω λίγο τις νεότερες ειδικά γενιές. Έχουμε θέμα. Η αδράνεια που έφερε η απογοήτευση που τους προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει μοιραία...Και κανείς δεν λέει τίποτα για τα αίσχη που κάνει η κυβέρνηση αυτή αλλά και πως την εκμεταλλεύονται οι ξένοι και τι κακό γίνεται εν τέλει στον Έλληνα εξαιτίας της ιδεοληψίας της. Δεν γκρινιάζω πλέον...Έχω αποδεχτεί την κατάσταση και απλά επισημαίνω το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που ελάχιστοι πλέον παρατηρούν και κρίνουν).

michele είπε...

Εγω προσπαθω να μαθαινω ψαρεμα στους φιλους μου και οχι προτροπη απευθειας πουλαη αγορασε ΟΠΛΑ.

Μια κινηση μπορει να βγει ,ακομα και αν η επιλογη της μετοχης ειναι λαθος. Αυτο διοτι οπως εχουμε πει 2/10 σαπακια που θα παρουμε θα την γλυτωσουν και μπορει να κανουν μεγαλη κινηση.

Αλλα μιλωντας γενικα αλλα και εξειδικευμενα αν βαλω εδω μια ΛΙΣΤΑ με ποσες και ποιες μετοχες εχουν χαθει απιστευτα χρηματα ,θα πρεπει να γραψω πολλες σελιδες.Εσυ σαν παλιος θα θυμασαι πολλες περιπτωσεις!

Unknown είπε...

καλημερα σας.πειτε καμια ιδεα τι να κανω με τα σωλκ που μου μεινανε αμανατι....thnks

austin είπε...

Αρταξία άδικο δεν έχεις για την ώρα όμως...Κάποια στιγμή θα παίξει (κατά την γνώμη μου) πολύ πολύ δυνατά. ΓΙατί? ΓΙατί πρέπει να γίνει ο κύκλος. ΓΙατί πρέπει να βρει το χρήμα τρόπο να διογκωθεί. Δεν μπορεί να διογκώνεται μόνο στην wall street ούτε μόνο στην Κίνα.

Θα το βρούν το τρόπο αυτοί...Το ερώτημα είναι το πότε θα γίνει.

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη είσαι τεράστιος, το ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα. Υπάρχει το δέντρο και το δάσος. Το πρώτο θέλει έμπνευση, εμπειρία (και λίγο τύχη για να το πετυχαίνεις συχνά), με το δάσος όμως τα πράγματα είναι αρκετά πιο εύκολα. Προσωπικά, φύσει αισιόδοξος, έγραψα κάτι προχθές στου Τάκη (σε σπαστικά αναλυτική γραφή ως συνήθως αλλά τι να κάνω...σαράντα χρόνια στην έδρα το "δασκαλίκι" μου έγινε δέρμα)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχω ξαναπει οτι ο Μιχαλης είναι Πολύ γνωστης του θέματος.. .εχει πολυ καλη αναλυση...και την δινει δωρεάν.. .σε αλλες Χώρες οι πληροφορίες πληρωνονται...χαχα

Aikidoka είπε...

Καλησπέρα στους κυρίους , απρόσμενο δωράκι το σημερινό , μην το αφήσουμε να πάει χαμένο, χαιρετώ και καλή συνεδρίαση

michele είπε...

Γιωργο( Δημητριαδη) πανω απο 0,70 θα παιξει ξανα το ΣΩΛΚ .Αλλιως θα περιμενεις την καινουργια εταιρεια ,μακροπροθεσμα πιστευω δεν θα βγεις χαμενος.Αντε, μεσοπροθεσμα.

Unknown είπε...

....μακροπροθεσμα....δεν τα παιρνουν και σε collateral για τα παραγωγα...

Unknown είπε...

ευχαριστω πολυ μιχαλη....

michele είπε...

Ηταν μια απο τις λιγες και αποτομες κινησεις λογω συγκεκριμενης ειδησης Γιωργο.Σε τετοιες περιπτωσεις η πουλας αμεσως η περιμενεις καλυτερες μερες.Αν υπαρχει ουσιαστικη ελπιδα.Αλλιως καταγραφεις ζημιες
και πας σε αλλη πορτοκαλιά :)

michele είπε...

Προσοχη για τους κατοχους συνιστω στον Βαγγελη.Πλησιαζει τη ζωνη S

εδω, 5.05-5.15


http://freeforumstocks.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9B

JimMarkus είπε...

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.
Michele προσοχή στον Βαγγέλα σίγουρα, αλλά το υποκατάστημα την Μετκα πως την βλέπεις;

austin είπε...

Επ ευκαιρία Μιχάλη, το πώς έπαιξε ο βαγγελας που είναι πιεσμένος στο ταμπλό, αλλά στα αλλά τα πάει πολύ καλά για τα δεδομένα της χώρας...φαίνεται και η δυναμική που μπορεί να αποκτήσουν κάποιες μετοχές στο μέλλον και όταν καθορίσουμε από διάφορα.

Με μία είδηση που εκκρεμούσε εδώ 1+ ευρώ πάνω. Ενώ από τα χαμηλά έχει κάνει ένα 80%.

michele είπε...

Aκριβως Austin, συνεβη και με τις κατασκευες ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΑΒΑΞ κυριως και λιγο ΕΛΛΑΚΤΩΡ

JIM την ΜΕΤΚΑ την παρουσιασαμε στις 12 του μηνος την προηγουμενη Τεταρτη. Σπαει συμμετρικο τριγωνο και κατευθυνεται στο 7.93 που ειναι ο πρωτος στοχος.Απο κει και πανω ,παει πριμα ..

https://2.bp.blogspot.com/-okmR80lSEFg/V_1vj5C3rJI/AAAAAAAAWuw/xdN4GH584O4Wbnxc4uhDKLhdNz5dya7mwCLcB/s1600/ScreenShot078%2B%25282%2529.png

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ερχεται ο Ομπαμα?.....15/11?...για αυτο η ανδος?

UPαισιοδοξος είπε...

Καλησπερα σε ολους μας.
Ξεχωριστη καλησπερα, σε ΟΠΛΑ, Αχιλλεα Μουτουσιδη
και στον ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ αν και εφ'οσον μας διαβαζει.!!!!

ΟΠΛΑ
Λες να διαβασε το χθεσινο μου ποστ ο Μαριο???

michele είπε...

Κωστα 1) Ο Οbama δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι να ερθει 2 μερες πριν την επετειο του Πολυτεχνειου στην Ελλαδα

2) Ερχεται στην Ευρωπη να χαιρετισει γιατι ποια θα ειναι απερχομενος προεδρος-πλανηταρχης και να μας πει να κανουμε μεταρρυθμισεις και οι Ευρωπαιοι θα μας βοηθησουν

michele είπε...

Και σημερα τιμά η ΜΙΓ την χτεσινη αναρτηση μας,με αυξημενο ογκο κατα πολυ :))

michele είπε...

Να υπενθυμισω για την σημερινη ημερα: Σημερα κλείνει τα 98 ο Κωστας Μητσοτακης και σαν σημερα πριν 35 χρονια ηρθε στην εξουσια το ΠΑΣΟΚ.

Και ο,τι πιο φαυλο απ αυτον τον γιγαντιαιο πολιτικο φορέα,μετακινηθηκε στο Συριζα στην σημερινη εποχη.Καπως ετσι θα κλεισει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ο κυκλος της μεταπολιτευσης.

μπαρμπαλιας είπε...

εσυ πρεπει να θυμασαι ,οπου εγραφα απο το παλιο του Λεό,
για τριαντα χρονια πατσοκ...
τωρα το ανεβαζω σε πενηντα δαγκωτό

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας. Διαβάζω λίγο μπερδεμένος τις δηλώσεις του βαγγελίνιου παικταρίνιου. Οπότε τον βάζω λίγο στην κατηγορία - σκέτο βαγγέλης - χαχαχα μέχρι να σκεφτεί το μυαλουδάκι μου τί υπονοεί ο ποιητής.

Χτές κάπου πήρε το μάτι μου για ετε ότι και καλά φέτος θα εγγράψει στα αποτελέσματα της το γεγονός της φινας. Ίσχύει έτσι ή το είχε κάνει πέρσιι?? Εντάξει είμαι τεμπέλης και βαριέμαι να ψάχνω τώρα!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

αλλεργια του Γδ με το ΕΜΑ(200)...!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

"η αλλεως ,εξετεθησαν οι πρωινοι αγοραστες...

michele είπε...

Απολυτα τεχνικος ο δεικτης,ακομα και σε αυτη τη φαση

Ηταν να τα εγγραψει Lorac στο α εξαμηνο,αλλα δεν νομιζω οτι το εκανε η ΕΤΕ

Οσο για το Βαγγελη,ειναι ο μεγαλομετοχος που ΠΑΝΤΑ παρακολουθω τι λεει στις συνελευσεις του η τις συνεντευξεις.Απο τους πιο μορφωμενους,μελετημενους και γνωστες της αγορας,αλλα και της πολιτικης. Οχι τυχαια.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπέρα απαισιοδοξε ....Ο Μαριο ειναι μεγαλος παίχτης και θα κανει αυτο που πρεπει...Μάλλον διαβάζει ελ.γνώμη χαχα.

michele είπε...

Πραγματι ,επειδη ξερει οτι μιλαμε την ιδια γλωσσα,τα ιταλικα χαχχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εσυ εισαι Ιταλός.. .Μιχάλη χαχα...