Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΗ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Στις 19/9 εδω: http://freeforumstocks.blogspot.gr/2016/09/blog-
post_19.html#more

"απαιτήσαμε" ..Απαιτείται, σ αυτό το ανοδικό σενάριο,η ανοδική διάσπαση του εκμο 50 ημ και η ανοδική διάσπαση της ανω πλευράς του λευκού καναλιού ,καθως και της γραμμής λαιμού D1  στα 2,78 ευρώ..

Πράγματι ο τίτλος ,διέφυγε του καναλιού και διέσπασε διαδοχικά την D1,την Χ στα 2,90,αλλα και τον πολύ σημαντικό απλό κμο ,200 ημ ,βρισκοντας αντίσταση στο προηγούμενο υψηλό της 21/6 ( επισημαίνεται με κύκλο), 3.09 ευρώ τότε-3,08 στις 24/10.

Ειναι πιθανό ενα retest στην Χ και στον ακμο 200ημ ( 2,90-2,91) πρίν την επαναφορά προς  υψηλότερα επίπεδα και με την διάσπαση της D100 προς  την D των 3,20 ευρω και κατόπιν στην Ζ των 3.37 ευρώ.
Οι D1 και D2 [ 2.78-2.61] αποτελούν τις στηριξεις μας σε περίπτωση αδυναμίας υπέρβασης  των D100( 3.08-9) και D ( 3,20€).

ΥΓ. http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1460853/stoys-kinezoys-me-320-ekat-to-24-toy-admhe.html

34 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους. "Γεροβασιλη και Παπάς.. ..Η αποφαση στου ΣΤΕ αφαιρεί πόρους απο το κράτος και τα μικρα παιδιά και τους επιστρέφει στους Πολυ Πλούσιους"Κάπως ετσι οι Κατσαπλιαδες σκευτωνται για τούς Επιχειρηματίες της Χώρας μας που εργάζονται οσοι ακόμα εχουν δουλειά.. .Κοινωνικός Αυτοματισμος...Λιγα τα ψωμια τους..ας είμαστε έτοιμοι για μεγάλες αποδόσεις σύντομα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και απο εδω να κανω την πρόταση να μην επιστραφουν τα χρήματα στους 4 Πολύ Πλούσιους Επιχειρηματιες...και να δεσμευτουν τα χρήματα και άλλων Παλιοεπιχειρηματιων που κατακλευουν το βιος του λαου που εργάζεται απο ανάγκη σε αυτούς (ενώ ειχαν προτάσεις και απο αλλον πλανήτη)και να μπουν σε ειδικό λογαριασμό υποστήριξης των εργαζομένων της ΕΡΤ και άλλων παραγωγικών μονάδων εξυπηρέτησης κατσαπλιαδικων ενεργειών..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απιστευτος εκνευρισμος στους τεμπεληδες της ΕΡΤ....πρωτη φορά το βλέπω αυτό.. σε λίγο ο Παπας στην ΕΡΤ θα μας αναλυσει την απόφαση.. .

paolostar είπε...

Κύριοι δικαστές του ΣτΕ.Αποφασίσατε ότι το κλείσιμο των καναλιών ήταν αντισυνταγματικο.Καμία αντίρρηση.Δεν βγάλατε όμως καμία απόφαση για τις μειώσεις των συντάξεων (αυτές που έχουν πληρωθεί πραγματικά από τούς συνταξιούχους) για το χαράτσι, για τον κόσμο που πεθαίνει στα νοσοκομεία για τον κατώτατο μισθό που έχουν ψηφισθεί και από τούς τωρινούς....Αυτά είναι συνταγματικά;;
Καλημέρα σε όλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχουν βγαλει πολλές αποφασεις υπερ εργαζομένων.. αλλα δεν ειναι εκει το θέμα.. .το θεμα είναι να παμε σε κοινωνικο αυτοματισμο...αυτο θα ηταν οτι χειρότερο.. .

hippy είπε...

Αν η κυβέρνηση έχει ηθική (που δεν έχει) και αίσθημα δικαίου (που δεν έχει) καταργεί το σύνολο των φοροαπαλλαγών από όλους τους έλληνες φορολογούμενους.

Όλα τα εισοδήματα φορολογούνται (δλδ και των βουλευτάδων). Επομένως και των δικαστικών που στοιχίζονται πίσω τους, καθηγητών 3βάθμιας, κάποια επιδόματα ενστόλων κλπ. Αποτέλεσμα

1) αρκετές "αντισυνταγματικές" αποφάσεις γίνονται σύννομες

2) βρίσκουν τα χρήματα ο τσακαλώτος κι ο αλεξιάδης ώστε να μην χρειαστεί να κατεβάσουν το αφορολόγητο των μισθωτών (ΙΥ και ΔΥ) από τα 8800 ευρώ στο 5χίλιαρο επιβαρύνοντας τους ασθενέστερους.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους. Δυστυχως το ΣΤΕ αναγκαστηκε να δικαζει υποθεσεις οικονομικης πολιτικης.

Αυτο που λες ειναι δουλεια πολιτικης και οχι δικαστηριου αγαπητε Ηippy ,επομενως συμφωνουμε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Τρεις προσθήκες και τρεις διαγραφές μετοχών στο Γ.Δ. του Χ.Α.
http://www.capital.gr/agores/3165242/treis-prosthikes-kai-treis-diagrafes-metoxon-sto-g-d-tou-x-a

michele είπε...

Να πω εδώ στο φίλο Paolostar και σε όλους τους φίλους. Βέβαια είναι λίγο λεπτά-νομικά τα θέματα αυτά.

Κάθε σύγκριση με το PSI ή τα μνημόνια είναι άκυρη και εκτός θέματος. Σε αυτές τις αποφάσεις το ΣτΕ κλήθηκε να σταθμίσει ατομικά δικαιώματα (μισθολογικά, συνταξιοδοτικά) έναντι του δημόσιου συμφέροντος. Δεδομένου ότι τα ατομικά δικαιώματα, σύμφωνα με το Σύνταγμα, μπορούν να περιορίζονται υπό τους όρους του νόμου και με σεβασμό της αρχής της αναλογικότητας, το ΣτΕ έπρεπε να κάνει μια σύγκριση, ένα ζύγισμα (το αν την έκανε σωστά ή λάθος είναι υπό συζήτηση). Εδώ, στην υπόθεση των αδειών, δεν συγκρούονται ατομικά δικαιώματα με το δημόσιο συμφέρον, δεν υπάρχει καμία στάθμιση

hippy είπε...

Ο ΚΩΣΤΑΣ G είπε...
Τρεις προσθήκες και τρεις διαγραφές μετοχών στο Γ.Δ. του Χ.Α.
http://www.capital.gr/agores/3165242/treis-prosthikes-kai-treis-diagrafes-metoxon-sto-g-d-tou-x-a

ΑΣΚΟ και ΠΡΟΦ είναι χαρτάρες αλλά είπαμε...οι εγχώριοι είναι άφραγκοι και οι ξένοι αδιαφορούν για τις μικρές κεφαλαιοποιήσεις. Άρα...τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα

michele είπε...

Πραγματι Ηλία. Αυτα θα ομαλοποιηθουν και θα κινηθουν κανονικα,οταν επελθει κανονικοτητα στη χωρα και κατ επεκταση και στο χρηματιστηριο

michele είπε...

Xαμηλό ημέρας εν τω μεταξύ, εαν κοκκινίσει και ο ΔΤΡ θα μας παρασυρει κατω

Andreas D. είπε...

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3165426/stin-apollo-investments-to-90-tou-astera-enanti-393-15-ekat-euro

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Ή κυβέρνηση αυτή έφερε πολλά δεινά στην χώρα και στον λαό. Βάζω πιο ψηλά τα δεινά του θυμικού από αυτά της οικονομικής καταστροφής και οπισθοδρόμησης.

Έβαλαν βαθιά μέσα στον λαό το δηλητήριο. Αφού τον "χαζέψει" με τις ανοησίες και τα ψέματα, αφού τον κορόιδεψε μέσα στα μούτρα του με το δημοψήφισμα, του στέρησε κάθε ελπίδα και όνειρο και οδήγησε ακόμα περισσότερους στην μαζική κατάθλιψη.

Αφού κανένας δεν αντιδρούσε ακόμα και με το ότι έβαλε cc, ακόμα και που το όχι το εκανε ναι, ακόμα και που δεν προσέφερε τίποτα σε κανέναν πέρα από τον κομματικό στρατό της, νόμιζε ότι είναι τσιφλίκι της αυτή ή χώρα και ξεκίνησαν οι "παρεκτροπές".

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ.

Αφού ο λαός δεν είναι σοφός για να τους "τιμωρήσει" για τα ακραία ψευδη, αποδομηση νοημοσύνης και ψυχολογίας, βρέθηκε ευτυχώς το ΣτΕ να πει ως εδώ ή αισχροτητα σας.

Μπορεί τα κανάλια λόγω των αμαρτιών να μην είναι ο καλύτερος τομέας για να πει STOP κάποιος στα ύπουλα σχέδια αυτού του μορφώματος, αλλά χθες ήταν ή πρώτη φορά που καποιος τους θύμισε ότι είναι και αυτοί αναλώσιμο και δεν μπορούν να κάνουν ότι μα ότι θέλουν.

Ο λαός αποχαυνωθηκε σε μεγάλο βαθμό. Αλλά ευτυχώς κάποια αναχώματα υπαρχουν. Το πλήρωμα του χρόνου εφτασε και ο καταπτυστος παπάς, που όταν προκυρηξαν το δημοψήφισμα βγήκε από το μάξιμου με ένα σαρδονιο χαμόγελο και είπε "τι κάνετε;" , έχει να αντιμετωπίσει την αντισυνταγματικότητα του εκτρωματος του και πλέον ο λαος πρέπει να αναρωτηθεί "τι κάνετε;;;;;;"

ΝίκοςΤ είπε...

Έφυγαν σήμερα οι ΒΙΟ από το χαρτοφυλάκιο μου.Ευχαριστώ τον όμιλο Στασινό,δεν του πέρασε συνολικά η συμπεριφορά προς την ΕΛΒΑ. Θα επανέλθω σε χαμηλότερες μόνο τιμές σε αυτόν.
Η χθεσινοβραδυνή αντίδραση των κυβερνώντων δείχνει έλλειψη στοιχειώδους πολιτικού κριτηρίου,η ενηλικίωση τους είναι αμφίβολη.
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Αυγή γραφει οτι δεν υπαρχει θέμα ανασχηματισμου....Μετα την ολοκληρωση της αξιολόγησης θα γίνει. Εμείς εδω το εχουμε γράψει πριν μια εβδομάδα.. .Καλα εκει στην Αυγή Ελεύθερη Γνωμη διαβάζεται; ...

austin είπε...

Υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυγής και ελεύθερης γνώμης. Η σύγχρονη αυγή του Συριζα το καλύτερο που μπορεί να κάνει στον αναγνώστη, είναι να τον αποχαζέψει. Εδώ πέρα λέμε σοβαρά πράγματα. Και υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν γνώση που δεν την βρίσκεις σε φυλλάδες. Και ειδικά φυλλάδες που υποστηρίζουν το χειρότερο κόμμα που ήρθε στην Ελλάδα να κυβερνήσει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και για του λογου το αλληθες...22 Οκτωβρίου 2016...7:05πμ...(Αυτος ο άνθρωπος ειναι ικανος να μην πάει σε ανασχηματισμο αλλα να πάει απευθείας σε πρόωρες εκλογές)

hippy είπε...


....η ενηλικίωση τους είναι αμφίβολη!!!!!

Εξαιρετική ατάκα Νίκο

Lorac είπε...

Αιώνια έφηβοι? Καλησπέρα σας. Τόσο λίγοι τόσο τραγικοί!! Σε μέρες εθνικής εορτής επιλέγουν και απο τις δύο πλευρές την πόλωση κ το διχασμό. Τώρα ας καθήσουν όλοι μαζί στο εσρ και να βρούν κοινά αποδεκτή λύση.

Για μετά τις εκλογές πάνε νεώτερα για Β αξιολόγηση κ πολιτικές αλλαγές. Θεωρώ δύσκολο αυτό το πσκ να κάτσει να αλλάξει υπουργούς και να προκαλέσει μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Lorac είπε...

Έξοδο Ευδαπ είσοδο σαραντή. Για να το διατυπώσω ορθότερα. Εξοδο του αγαθού για το οποίο θα @#$^&&^** το 40% του πλανήτη μέχρι το 2045 για να βάλω μέσα το Καροτέν #8. Δεν έχω ούτε μια μτχ απο ευδαπ για να μην σας μπαίνουν περίεργες σκέψεις.

Πως το είπε κάποιος.... μας βρίσκουν μπόσικους και τα κάνουν???

μπαρμπαλιας είπε...

στο σημερινο σχολιο για τη ΔΕΗ
ο Μικ εγραψε για ρετεστέ στο
2.91/ηδη εγραψε 2.93...
αλλα μετα...
αλλα μετα 25 ευρω στο νερο...
χαχαχα μακραν το χειροτερο χαρτι των φωτοπλαίων

μπαρμπαλιας είπε...

και απο τη στηλη του Μικρομετοχου 15.15

ΔΕΗ: Στα 3,00 ευρώ η μετοχή και μετά το deal με τους κινέζους!!! Έχει κανείς σκεφτεί – υπολογίσει τι σημαίνει η… μετάφραση αυτή για τους μετόχους της ΔΕΗ;; Πάνω ή κάτω από τα 3 ευρώ ανά μετοχή;;; Εννοούμε…συν 3 ευρώ στην ήδη τιμή…

τι εχουν τα ε'ρμα και ψωφανε;;;

___

paolostar είπε...

Συγνωμη τώρα αλλα όταν ο πολίτης έχει πληρώσει 40 χρόνια εισφορές είναι υπό συζήτηση αν το κράτος θα του δώσει την σύνταξη που ΑΝΑΛΟΓΕΙ στα χρήματα που έχει δώσει;;Και γιατί δεν είναι υπό συζήτηση να κατασχουμε τα κλεμμένα όλων των λαμογιων λέω εγω...μήπως δεν τους ξέρουμε;Δηλαδή κατά τούς δικαστές δικαιολογείται η αρπαγή των χρημάτων των συνταξιούχων(ένα παράδειγμα φέρνω στα δεκάδες ποτ υπάρχουν) αλλά σε καμια περίπτωση το κλείσιμο των καναλιών.Συμφωνώ οτι είναι διαφορετικές περιπτώσεις αλλά είναι απείρως σοβαρότερη η πρώτη.Κατά τα άλλα θέλουμε να λεγόμαστε κράτος και ακόμα χειρότερα δημοκρατικό....

michele είπε...

Παιδες σορρυ για την απουσια ,δεν χω δει πολλα πραγματα ειχα μια επισκεψη που επρεπε να κανω

ΟΠΛΑ ποιο τελος ποιας αξιολογησης..

michele είπε...

Μπαρμπα η ΔΕΗ μπορει να περιμενει τον ΑΔΜΗΕ να εισαχθει στο χρηματιστηριο ,οπως και να εχει εγω εχω πει μια γενικη αποψη

και λεω και την τεχνικη :)

hippy είπε...

"Ο Lorac είπε...
Έξοδο Ευδαπ είσοδο σαραντή. Για να το διατυπώσω ορθότερα. Εξοδο του αγαθού για το οποίο θα @#$^&&^** το 40% του πλανήτη μέχρι το 2045 για να βάλω μέσα το Καροτέν #8. Δεν έχω ούτε μια μτχ απο ευδαπ για να μην σας μπαίνουν περίεργες σκέψεις."

Δεν μου πέφτει λόγος αλλά νομίζω καλά κάνετε και δεν έχετε ΕΥΔΑΠ. Φαίνετε πως οι σανελ προσανατολίζονται να την αρμέξουν αλλιώτικα. Αντί να επιστρέψουν σαν μέρισμα χρήματα από το ταμείο να της επιβάλλουν να πληρώσει τίμημα για το "ακατέργαστο νερό" από 1/7/2013. Στα χνάρια της προηγούμενης συμφωνίας του 2013. Έχουν και τη διοίκηση δικιά τους...

http://www.capital.gr/story/1931431/eudap-i-g-s-enekrine-tin-kua-gia-ofeiles-dimosiou

(το παγουράκι Θεσσαλονίκης ευτυχώς είναι άλλη περίπτωση)

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε
πιο ευκολα γυριζει στο 2.20...
απο του να καβατζαρει το 3.00

φωτοπλαίοι γαρ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Της Δεύτερης Μιχάλη.. αυτης που Ξεκίνησε πρόσφατα.. ..αλλιώς δεν θα ειχε αξια αυτο που γραφω...Καλα δεν διαβάζεις Αυγή; χαχα

michele είπε...

Paolo ( απαντω τωρα ο,τι προλαβαινω) ειναι καθαρα νομικης υφης το θεμα,τι μπορει και δεν μπορει δικασει ενα δικαστηριο

Δεν νοειται συγκριση μεταξυ τοσο διαφορετικων θεματων.Ουτε αν εχουν οι κανλαρχες λεφτα και οι συνταξιουχοι δεν εχουν.Αυτα ειναι ισοπεδωτικα τα οποια ευνοουν μη δημοκρατιες ..σκεψεις.

Βεβαιως και εχει ο πλιτης πληρωσει 40 χρονια εισφορες και εχει δικιο να διαμαρτυρεται,αλλα να σκεφτουμε οτι διναμε 2500 ευρω συνταξεις
που για εβλεπε κανεις αυτα τα λεφτα στον ιδιωτικο τομεα,επρεπε να ειχε 2-3 μεταπτυχιακα και αν

michele είπε...

Παιδες καλη συνεχεια συνεχιστε εδω πρεπει να φυγω,θα τα λεμε να εχετε καλο τριημερακι

και υψηλο φρόνημα

Lorac είπε...

Μιχάλη καλό τριήμερο και σε εσένα και σε όλους τους φίλους εδώ. O καιρός βοηθάει για τζάκι κ παρέα τουλάχιστον μέχρι και αύριο βράδυ.

Σας χαιρετώ και εγώ για την ώρα! (και ημέρες :-) )

paolostar είπε...

Εγώ δεν μίλησα για πλούσιους και φτωχούς μιλάω για αξιοκρατία που επιβάλλεται να έχουν οι δημοκρατιες.ΑΝ ο πολίτης έχει πληρώσει τα ανάλογα χρήματα ΝΑΙ να πάρει 2500 ευρώ.Αν δεν μπορούν να τη δώσουν να του ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΟΚΩΣ.Δεν έχει να κάνει με τα νούμερα γιατί ξέρω πολλούς που παίρνουν 300 ευρώ και όμως δεν έχουν πληρώσει μία...Έτσι δεν μπορεί ένα κράτος να λέγεται ευνομούμενο..

μπαρμπαλιας είπε...

σωστος ο paolo...
εδω παει παλι το"αιμίς τα λαιγαμαι"και χωρις παρεξηγηση.