Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με μουσική


ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ..


Η προοπτική 4ου Μνημονίου έχει ήδη αποτυπωθεί στο Eurogroup του Μαΐου 2016. Στο κείμενο που ακολουθεί εξηγείται γιατί οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας μετά το 2018 θα συνεχίσουν να καλύπτονται από ευρωπαϊκά κεφάλαια (4ο Μνημόνιο), γιατί το 4ο Μνημόνιο συνδέεται με την ελάφρυνση του χρέους και γιατί δεν εξαρτάται από την έξοδο στις αγορές.

 Τα κεφάλαια του 4ου Μνημονίου
Στο τέλος του 3ου Μνημονίου, τον Αύγουστο 2018, θα υπάρχουν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης 28 δισ. ευρωπαϊκών κεφαλαίων. Τα 20 δισ. προέρχονται από το 3ο Μνημόνιο -προορίζονταν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν- και τα 8 δισ. ευρώ από τις επιστροφές των κερδών των Κεντρικών Τραπεζών (ANFA & SMP).

28 δισ. είναι αρκετά για να καλύψουν τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας (Διάγραμμα Ι) τουλάχιστον μέχρι το 2021, με την προϋπόθεση ότι επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα 1,5-2% ετησίως την τριετία 2019-2021.

Η αλλαγή χρήσης αυτών των κεφαλαίων απαιτεί μεν έγκριση ευρωπαϊκών οργάνων, όχι όμως κοινοβουλίων. Και θα δοθεί μάλλον εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς πως η απάντηση της Ευρώπης στην «περήφανη διαπραγμάτευση» ήταν έγκριση επιπλέον δανείων ύψους 86 δισ. ευρώ.

Διάγραμμα Ι      


3month_Depth

Διάγραμμα Ι: Λήξεις δανείων ανά τρίμηνο. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για την αποπληρωμή παλαιών δανείων από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και το τέλος του 2021 αθροίζονται σε 21 δισ. €

Η έγκριση του Eurogroup
Στην πραγματικότητα η έγκριση για την αλλαγή χρήσης των κεφαλαίων έχει ήδη προεξοφληθεί! Στο πλαίσιο των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, όπως καταγράφηκαν στην ανακοίνωση του Eurogroup τον περασμένο Μάιο, αναφέρεται ρητά:

Liability management – early partial repayment of existing official loans to Greece by utilizing unused resources within the ESM programme to reduce interest rate costs and to extend maturities.

Τα μη χρησιμοποιηθέντα κεφάλαια του ESM καθώς και τα κεφάλαια από τις επιστροφές των Κεντρικών Τραπεζών θα χρησιμοποιηθούν για την πρόωρη αποπληρωμή υφιστάμενων δανείων του επίσημου τομέα ως μέτρο μείωσης επιτοκίου και επιμήκυνσης των λήξεων των δανείων της Ελλάδας.


Πότε θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με το Eurogroup στο τέλος του προγράμματος, οπότε και θα εξειδικευτούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους. Ποια δάνεια θα προεξοφληθούν; Προφανώς εκείνα που τότε θα χρειάζεται να αναχρηματοδοτηθούν, δηλαδή όσα λήγουν το 2019, το 2020, κ.λπ.

Με δυο λόγια, τα κεφάλαια για το 4ο Μνημόνιο δεν είναι πολλά και είναι ήδη εξασφαλισμένα.

Οι ελληνικές υποχρεώσεις
Η Ελλάδα με το 3ο Μνημόνιο ανέλαβε υποχρεώσεις για α) επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων την τριετία 2019-2021, β) εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις μέσω του Υπερταμείου. Οι υποχρεώσεις αυτές προστίθενται σε εκείνες που απορρέουν από τις ευρωπαϊκές συνθήκες και, ειδικότερα, για τις χώρες με υψηλό χρέος (εδώ).

Aρα και οι υποχρεώσεις του 4ου Μνημονίου είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό οριοθετημένες.

Ανακεφαλαιώνω: υπάρχουν ευρωπαϊκά κεφάλαια ήδη εγκεκριμένα, επαρκή για τις ανάγκες της αναχρηματοδότησης του χρέους ως το 2021 και οι περιοριστικοί όροι που συνοδεύουν τη διάθεσή τους έχουν grosso modo οριστεί και ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της χώρας.

Αν δεν τα καταφέρουμε καλά με το 3ο Μνημόνιο, το 4ο είναι αναγκαστικό. Αλλά ακόμη κι αν τα καταφέρουμε, πάλι το 4ο Μνημόνιο θα «επιλέξουμε» λόγω χρέους. Γιατί τα ευρωπαϊκά δάνεια έχουν καλύτερους όρους. Και καλύτεροι όροι δανείων σημαίνει ελάφρυνση χρέους. Δηλαδή, ακόμα και αν το 2018 έχουμε εξέλθει επιτυχώς στις αγορές, η αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων με τα περισσευούμενα κεφάλαια του ESM είναι η πιο συνετή επιλογή, αντί να καταφύγουμε στις αγορές. Διότι στις αγορές δεν υπάρχει για την Ελλάδα δανεισμός τόσο εξαιρετικά προνομιακός, όσο τα δάνεια του ESM: διάρκεια 30-40 χρόνια με επιτόκιο <1 b="">

 Μειώνοντας το χρέος με Μνημόνια
Τον Δεκέμβριο του 2012 η Ευρώπη  προχώρησε σε αναδιάρθρωση των δανείων της Ελλάδας μειώνοντας σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα επιτόκια δανεισμού, επιμηκύνοντας σημαντικά τις λήξεις και προσφέροντας 10ετή περίοδο χάριτος στην καταβολή τόκων. (Είχε προηγηθεί μικρότερης κλίμακας αναδιάρθρωση των διακρατικών δανείων του 1ου Μνημονίου τον Μάρτιο του 2012).


Πίνακας Ι

Pinakakia_1o2oMnimonio

Πίνακας Ι: Τον Μάρτιο του 2012 έγινε αναδιάρθρωση στα δάνεια του 1ου Μνημονίου. Τον Δεκέμβριο του 2012 αναδιαρθρώθηκαν τα δάνεια του 1ου και του 2ου Μνημονίου.
Το ύψος της ελάφρυνσης του Δεκεμβρίου 2012, την οποία η αντιμνημονιακή/αντιευρωπαϊκή υστερία υποτίμησε σε υπέρτατο βαθμό, αποτέλεσε πολύ σημαντική και ουσιαστική μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας. Στην πραγματικότητα, τότε δόθηκε το βασικό πακέτο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους από την πλευρά του επίσημου τομέα. Ό,τι ακολούθησε ή θ’ ακολουθήσει είναι απλώς παραμετρικές βελτιώσεις, εξαρτώμενες από τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Με την υπογραφή του 3ου Μνημονίου δρομολογήθηκε περαιτέρω ελάφρυνση των δανειακών μας υποχρεώσεων. Μέσω της δανειακής σύμβασης που το συνοδεύει επιτυγχάνεται ελάφρυνση χρέους, όχι μεμιάς, αλλά σταδιακά και έμμεσα: περίπου 40 δισ. από τα υψηλότοκα δάνεια της χώρας με λήξεις εντός της τριετίας 2015-2018 θα αντικατασταθούν από δάνεια του ESM που λήγουν την περίοδο 2034-2059 και φέρουν επιτόκιο περίπου 1%. Κατά μια έννοια, οι ευρωπαίοι εταίροι μέσω της 3ης δανειακής σύμβασης ανέλαβαν μεγάλο μέρος του λογαριασμού της καταστροφής του 2015. Η Ελλάδα μέσω του 3ου Μνημονίου αυξάνει μεν το ονομαστικό της χρέος -δανείζεται περισσότερα κεφάλαια από τα δάνεια που αναχρηματοδοτεί-  αλλά τα νέα δάνεια έχουν πολύ ευνοϊκότερους όρους από τα παλαιά.

Διάγραμμα ΙΙ     
Year_Depth

Διάγραμμα ΙΙ Χρονική κατανομή των δανειακών υποχρεώσεων της Ελλάδας ανά δανειστή (εξαιρούνται τα έντοκα). Τα δάνεια του 3ου Μνημονίου/ESM -κόκκινο χρώμα- κατανέμονται μεταξύ 2034-2059
Αντίστοιχα, ένα 4ο Μνημόνιο με την έννοια που περιγράφεται παραπάνω θα αποτελέσει, επίσης, έμμεση ελάφρυνση του χρέους, αφού με τα 20 δισ. των μακροχρόνιων και χαμηλότοκων δανείων του ESM θα αντικατασταθούν υψηλότοκα δάνεια με κοντινές λήξεις μεταξύ 2019-2021.

Συμπεραίνουμε, δηλαδή, πως το 4ο Μνημόνιο -ίσως σε πιο ήπια μορφή- όχι μόνο είναι σοβαρό ενδεχόμενο αλλά έχει ήδη έμμεσα δρομολογηθεί και αποτυπωθεί στην ανακοίνωση του Eurogroup τον περασμένο Μάιο. Διότι η χρήση «περισσευούμενων» κεφαλαίων του ESM για αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων είναι κάτι διαφορετικό από την επιμήκυνση των υφιστάμενων δανείων που έγινε το 2012. Μοιάζει περισσότερο με ό,τι συμβαίνει σήμερα στο πλαίσιο του 3ου Μνημονίου.


Εφόσον, λοιπόν, μάς χορηγεί κεφάλαια ο ESM για να αναχρηματοδοτούμε υφιστάμενα δάνεια που λήγουν, το πιθανότερο είναι πως η χορήγηση θα συνοδευτεί με έλεγχο και όρους. Ανεξαρτήτως αν εμείς βαφτίσουμε τη διαδικασία «4ο Μνημόνιο», «τροποποίηση» ή «επέκταση της δανειακής σύμβασης που συνοδεύει το 3ο Μνημόνιο», ή «πιστοληπτική γραμμή1 , τα Μνημόνια είναι ακριβώς αυτό, δάνεια με έλεγχο και όρους.

Αυτός είναι ένας επιπλέον τεχνικός λόγος που τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα εξειδικευτούν στη λήξη του 3ου Μνημονίου. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, δύο χρόνια πριν από τη λήξη του προγράμματος, να εξειδικευτούν οι όροι με τους οποίους ο ESM θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την Ελλάδα μετά τη λήξη του 3ου προγράμματος. Διότι τα μέτρα κάθε επόμενου Μνημονίου σε μεγάλο βαθμό συμπεριλαμβάνουν μια μακρά λίστα με μεταρρυθμίσεις  που προβλέπονταν από το προηγούμενο μνημόνιο αλλά δεν υλοποιήθηκαν.

Η Ευρώπη το χρέος, η Ελλάδα τις μεταρρυθμίσεις
Η έξοδος στις αγορές δεν είναι απαραίτητη για την αναχρηματοδότηση των δανείων της Ελλάδας. Όπως προκύπτει και από το διάγραμμα ΙΙ, μετά το 2021 πολύ λίγα δάνεια της χώρας θα βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκών μηχανισμών. Η ταμειακή πίεση για την αναχρηματοδότηση του μη Ευρωπαϊκού χρέους (ιδιωτικό χρέος + ΔΝΤ)  της Ελλάδας είναι αμελητέα, ~1% του ΑΕΠ ετησίως. Ο κ. Σόιμπλε γνωρίζει ότι κανείς δεν θα χρειαστεί να απευθυνθεί σύντομα στο Κοινοβούλιό του ζητώντας επιπλέον κεφάλαια για την Ελλάδα.

Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε η Ευρώπη αν και βρισκόταν στο ίδιο σημείο του εκλογικού κύκλου όπως τώρα, προχώρησε σε ένα πολύ γενναίο πακέτο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Τότε η χρονική πίεση για να βγει η Ελλάδα στις αγορές ήταν πολύ μεγαλύτερη. Αν τα κατάφερνε η Ελλάδα, οι εταίροι θα γλίτωναν τα 86 δισ. του 3ου Μνημονίου. Τώρα πια τα έδωσαν. Ο,τι ήταν να δώσουν σε μετρητά το έχουν ήδη δώσει. Από εδώ και πέρα, όσο η Ελλάδα  καθυστερεί να μεταρρυθμίσει την οικονομία της, όσο η Ελλάδα συνεχίσει να σέρνεται, το ένα μετά το άλλο Eurogroup θα δίνει μόνο επιμηκύνσεις των υφιστάμενων δανείων και τόκων! Η πίεση για έξοδο στις αγορές είναι μόνο στο δικό μας γήπεδο.

Γιατί χρειαζόμαστε την έξοδο στις αγορές
Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει ο στόχος της εξόδου στις αγορές; Γιατί την επιδιώκουμε απεγνωσμένα, εφόσον έχουμε διαθέσιμα ευρωπαϊκά κεφάλαια για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων και μάλιστα με επιτόκιο που δεν θα βρούμε ποτέ στις αγορές. Κι αφού θα κουβαλάμε για πολλά χρόνια το βάρος των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, άρα για πολλά χρόνια δεν θα μπορεί η Ελλάδα να αντλήσει δάνεια για τη χρηματοδότηση πρωτογενών δαπανών.


Η έξοδος στις αγορές είναι ισχυρά συμβολική. Αντιπροσωπεύει τη μετάπτωση της οικονομίας από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης. Σηματοδοτεί την επιστροφή της οικονομίας σε μια στοιχειώδη κανονικότητα, σημαίνει χαμηλά επιτόκια δανεισμού όχι μόνο για το κράτος αλλά, κυρίως, για τον ιδιωτικό τομέα. Και χαμηλό επιτόκιο δανεισμού σημαίνει μικρότερος κίνδυνος, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, περισσότερες επενδύσεις, επιστροφή καταθέσεων, ρευστότητα στις τράπεζες, χρηματοδότηση της οικονομίας από το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Γι’ αυτό η έξοδος στις αγορές παραμένει ο βασικός, κεντρικός και εύλογος στόχος της οικονομίας μας, ανεξάρτητα από τις πηγές αναχρηματοδότησης του κρατικού χρέους.

Ωστόσο, όπως μια ληξιαρχική πράξη γέννησης είναι η γραφειοκρατική αποτύπωση του αποτελέσματος μιας εννιάμηνης κύησης, έτσι και η έξοδος στις αγορές είναι η πράξη που διαπιστώνει ότι η οικονομία μιας πτωχευμένης χώρας μεταρρυθμίστηκε και εισέρχεται στην κανονικότητα. Αυτόν το στόχο υποτίθεται πως κυοφορούν οι προσπάθειες της Ελλάδας τα τελευταία 7 χρόνια, κι όχι τη σύναψη μνημονίων, το ένα πίσω απ΄τ΄ άλλο.

Η κυβέρνηση Τσίπρα ονειρεύεται την έξοδο στις αγορές, αλλά δεν εργάζεται στην κατεύθυνση θεμελίωσης μιας εύρωστης και υγιούς οικονομίας. Αντίθετα, ολοένα και περισσότερο δείχνει να ελπίζει πως η λύτρωση θα ‘ρθει μέσω Ευρώπης, μέσω μιας γενναίας ελάφρυνσης του χρέους ή μιας χαριστικής ένταξης στο QE του κ. Ντράγκι.

Όμως η πείρα 7 χρόνων δείχνει πως η Ευρώπη βοηθά τόσο, ώστε να μην χρεοκοπήσουμε και το δημόσιο χρέος να μην αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην λειτουργία της οικονομίας. Τα υπόλοιπα, η μεταρρύθμιση και ο εξορθολογισμός της οικονομίας, η εμπιστοσύνη των αγορών, η προσέλκυση επενδύσεων, η ανάπτυξη, είναι δική μας δουλειά.

 Σημειώσεις

1Σε παρόμοια κατάσταση είχαμε περιέλθει το 2014. Τότε από την ανάλυση των μελλοντικών χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας προέκυπτε χρηματοδοτικό κενό μεταξύ 10-15 δισ.€ και υπήρχαν σκέψεις να καλυφθεί με την αλλαγή χρήσης των 11 δισ.€ του ΤΧΣ που είχαν περισσέψει από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εν είδει πιστοληπτικής γραμμής. Και, φυσικά, είχαν μπει στο τραπέζι και οι όροι που θα συνόδευαν αυτήν τη δανειακή διευκόλυνση.

www.protagon.gr   Γιώργος Στρατόπουλος.

71 σχόλια:

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Hippy για το σχόλιο σου περί σοβρων εταιρειών και αν πεσουν, πάλι μακροπρόθεσμα δεν θα είναι κάποιος χαμένος.
Έχεις δίκιο, αλλά είναι και θέμα money management ελπίζοντας να μου κατσει. Έχω διοχετεύσει αλλού την διαθεσιμη ρευστότητα, ενώ πιστεύω ότι ή βρωμοδουλεια του τσιπρα δεν έχει τελειωσει.

Αν και πολύ θετικό σημάδι ότι με την εκλογή του τραμπ δεν έφαγε πιέσεις το χαα, που δείχνει σα να βρισκόμαστε στο πυθμένα και μόνο κάτι συνταρακτικό μπορεί να μας πάει πιο χαμηλά, το τελευταίο δεν το αποκλειω. Τυχαία τα νούμερα, αλλά αν ξαναβρω λόγω των πιέσεων τον ΟΤε στα 7 ή και πιο κάτω, θα είναι καλύτερα από το να μπω εδώ γύρω και να ξαναδώ την πτώση στο κεφάλι, περιμένοντας πότε θα γυρίσει. Αν τώρα δεν θέλουν οι μεγάλοι να το πιέσουν άλλο κάτω, και 4 μηνρς τώρα απλά περιμένουν τα καλά νέα (αλήθεια, έχουμε πολύ καλά νέα στον ορίζοντα θεωρητικά όπως έχουν περαστεί πράγματα που τραβούσαν την χώρα πισω για να μην κάνει κανενός είδους προεξοφληση το χαα. Γιατί;) τότε και να μπω σε ένα υψηλότερο επίπεδο δεν χάθηκε ο κόσμος.

Παρόλα αυτά, επειδή είναι πέρα για πέρα χειραγωηουνενο και επειδή μπορεί να μην μου κατσει αυτό που ελπίζω, μπορεί να με αφησει από εξω, και να χάσω το πρώτο ραλλι. Ήδη αυτό το γκαπ απ και καμιά διόρθωση του μυτιληναιου μου θυμίζει λίγο εκεί το γκαπ που είχε στο 1,9 αν θυμάμαι καλά. Και μήπως είναι ένδειξη ότι ο πάτος είναι εδω και τέλος το κάτω...απλά συσσωρεύει συον πατο

Effrosyni Pavlakoudi είπε...

Καλημέρα σε όλες και όλους!
Πολυ ενδιαφέρον κείμενο, αν και η αληθεια ειναι ότι μου εκατσε βαρύ πρωι πρωι όπως και αυτα:
http://mobile.nytimes.com/2016/11/11/opinion/what-i-got-wrong-about-the-election.html?smid=fb-share&_r=0&referer=http%3A%2F%2Fm.facebook.com

http://dailycaller.com/2016/11/11/trumps-top-military-adviser-is-lobbying-for-obscure-company-with-ties-to-turkish-government/

http://www.kathimerini.gr/883258/article/epikairothta/kosmos/kerdise-apo-to-53-twn-leykwn-gynaikwn-o-tramp

http://www.nytimes.com/2016/11/12/us/politics/trump-campaigned-against-lobbyists-now-theyre-on-his-transition-team.html?smid=fb-share

Προς το παρον το καφεδακι και το ωραιο μουσικο κομματι που εβαλες Μιχαλη, καπως με σωζουν απο την μελαγχολια.

hippy είπε...

"Ο austin είπε...
Καλημέρα σε όλους.

Τυχαία τα νούμερα, αλλά αν ξαναβρω λόγω των πιέσεων τον ΟΤε στα 7 ή και πιο κάτω, θα είναι καλύτερα από το να μπω εδώ γύρω και να ξαναδώ την πτώση στο κεφάλι, περιμένοντας πότε θα γυρίσει."


Γιώργο παίρνω αμπάριζα απ΄αυτήν την πρόταση καθώς και την αντίστοιχη χθεσινή του άλλου πολύ καλού νεολαίου Lorac για την ΑΡΑΙΓ για ένα γενικό σχόλιο στατιστικά απολύτως επιβεβαιωμένο.

Πολλοί χρήστες (κι εγώ ανάμεσα τους) ξεχωρίζουν κάποιες εταιρείες που τους αρέσουν και ορίζουν χαμηλότερες (έως πολύ χαμηλότερες) τιμές εισόδου. Πιθανολογώντας μάλιστα (χα χα) πως μετά την αγορά η αμέσως επόμενη κίνηση θα είναι ανοδική. Δεν υποστηρίζω ότι είναι αδύνατον να τις πιάσουν. Κάθε άλλο. Στο μαγαζί όπως και στην ζωή ισχύει το "ποτέ μην λες ποτέ". Όμως για να πάνε οι μετοχές που μας ενδιαφέρουν στις χαμηλές τιμές που θέλουμε πρέπει ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των μετοχών του ΧΑΑ (κι ο ΓΔ) να κάνει παρόμοια κίνηση. Κάτι που θα γίνει μετά από ένα απρόσμενο κακό γεγονός (πχ πολεμική εμπλοκή στην επικείμενη τουρκική ναυτική άσκηση) ή εξαιρετικά δυσάρεστη αλληλουχία γεγονότων (πχ αρνητική εξέλιξη στο ιταλικό δημοψήφισμα του Δεκεμβρίου και ταυτόχρονη εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για το χρέος). Απίθανα πράγματα που εάν όμως συμβούν...ποιος θα έχει τους κοχώνες για να ρισκάρει αγορές?

Τίμια απαντώντας...ΚΑΝΕΙΣ.

Γι αυτό άλλωστε βγήκε και το γνωμικό "όποιος δεν έχει χαρτιά στην πτώση δεν έχει ούτε στην άνοδο".

hippy είπε...

Ο Κουτσολιούτσος έχει ανέβει επίπεδο και μπράβο του...και με ανάδοχο παρακαλώ αγαπημένο του χερ Σοιμπλε...

Folli Follie Raising EU100m Schuldschein Facility
2016-11-11 15:45:48.161 GMT


By Jacqueline Poh
(Bloomberg) -- Co. hired DB to arrange financing.

* 5Y: 2.8% fixed rate
* Settlement in December
* Information from people familiar with the matter, who are
not authorized to speak publicly and asked not to be
identified

michele είπε...

Καλό απόγευμα σε ολους! Οντως ειναι λιγο βαρυ το σημερινο αρθρο,ο κοσμος προτιμαει "ερχεται ο Obama να βοηθησει για την ελάφρυνση χρέους" χαχα

michele είπε...

Επισης θα συνιστουσα το σχόλιο του αγαπητου Hippy 2.51 καποιοι νεοτεροι επενδυτες ειδικα,να το διαβάζετε τουλάχιστον ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ για εμπέδωση.

austin είπε...

Hippy πολύ χρήσιμα αυτά που λες. άφησα όμως όπως είδες και ένα άλλο ενδεχόμενο ανοικτό "αν μπω σε υψηλότερα επίπεδα δεν χάθηκε ο κόσμος".

Και το πιστεύω στον βαθμό της επένδυσης και όχι της λογικής του παρασύρομαι από υα πόσα διαφυγοντα κέρδη έχω (δεν κρύβω ότι με πιάνει πολλές φορές, αλλά προσπαθώ να μετριασω αυτή την (παρα)λογική έναντι της επενδυσης.

Τώρα ο μοναδικός λόγος που περιμένω χαμηλότερες τιμές έγκειται σε ένα και μόνο λογο: τι άλλαξε στην μετά brexit εποχή, που τόσο πολύ επηρρεάζει την ελλαδα και όχι μόνο δεν κάνει τίποτα το χαα, αλλά οι τράπεζες και μία δυο μετοχές ακόμη δεν έχουν κλείσει τα γκαπ του πανικού λόγω brexit? Τι το τόσο σημαντικό προκάλεσε το brexit σε σχέση με τον τραπεζικο κλάδο που δεν μπορούν να κλείσουν. Γιατί αν ήταν μία δικαιολογία απλη, τότε θα τα έκλεινε όπως και στον υπόλοιπο κόσμο των αγορών. Επιπρόσθετα, που είναι ή προεξοφληση όλων αυτών των "καλών" που κάνει ο συριζα για τους επενδυτές;

Τώρα, για την πτώση με χαρτιά κτλ. Η πολύ μικρή μου εμπειρία μου έδειξε κάτι σε προσωπικό επίπεδο, που μπορεί να φταιω εγώ και χωρίς να σημαίνει ότι το ρητό που ειπες δεν ισχύει.

Είχα χαρτιά στην πτώση και από την πίεση και το ασταμάτητο αιμα συνέβησαν δύο πράγματα. Και μου τα πήραν γρήγορα και σε μία δυο μετοχές ήμουν σορτ οπότε καηκα. Αυτο έγινε γιατι είχα μπλέξει στην ψυχολογική φθορά της πτώσης σε συνδυασμο ότι δεν είχα μακροπρόθεσμο ορίζοντα για την επένδυση που είχα.

Έτσι λοιπόν, πλέον προτιμώ το διάγραμμα να μου δείξει ότι όντως τελειωσε ο πάτος, παρά να ξαναπαθω το ίδιο ακριβώς. Δλδ να έχω θέσεις, να ρέει το αίμα και ξαφνικά να μου πάρουν τα χαρτιά επειδή είδα ένα 50% απόδοση επειδή φοβόμουν. Όποιος δεν φοβήθηκε... Και δεν εμπλαιξε στην ψυχολογική λούπα, πήρα πολύ περισσότερο κέρδος και ούτε χρειάστηκε να πουλήσει γρήγορα και τα πιο βαριά χαρτιά.

Κλείνοντας, τα παραπάνω αφορούν εμένα. Με μικρή εμπειρία και που τώρα ξεκιναω να βάζω στο μείγμα μου τον όρο "μακροπρόθεσμου επενδυτής".

Αν είσαι μακροπρόθεσμου, και μπεις σεμια εταιρεία σοβαρή εταιρεία, είτε μπεις στις 500 είτε στις 600 μονάδες του γενικού δείκτη είναι το ίδιο...

Άρα ή ρευστότητα μου για όλα τα παραπάνω έχει διοχετευθεί αλλού. Και για την ελλαδα βλεπουμε, γιατί ή βρωμοδουλεια δεν εχει τελειώσει. Και δεν θέλω να είμαι πάλι ανάμεσα στα βουβάλια...

austin είπε...

Για να το σουμαρω όλο hippy. Έχουμε και λέμε: το margin, ο τυχοδιωκτισμος, ή επικρατούσα λογική του hit and run και λόγω του μαρτζιν αλλά και της πολιτικοοικονομικής κατάστασης της χώρας που μετά τον σαμαρά μόνο έπεφτε, ή με κατανόηση γιατί ήθελαν τον τσιπρα στην εξουσία οι ξένοι, το ψάρεμα πατου, η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πίεση σε μετοχες, που δεν ενεργοποιούν όπως έπρεπε και προστάζει ή θεωρία το stop loss, καθώς και ή μη μακροπρόθεσμη στρατηγική επενδυσης (πως άλλωστε αφού χρησιμοποιούσα μαρτζιν) ήταν ένα καταστροφικό μείγμα για την διαμόρφωση μου ως επένδυτη σε χρηματιστήρια.

Οπότε το πρώτο μάθημα ήταν ή απώλεια και κυριότερα ή ψυχολογική φθορα.
Το δεύτερο είναι, ότι και να πάρω κάτι ακριβότερα δεν χάθηκε ο κόσμος και ειδικά όταν βρωμαει. Όπως βρωμαγρ ή τελευταία αμκ και όλοι σαν χαζοι τρξαμε να βάλουμε λεφτά και σήμερα όποιος περίμενε απλά χάνει το 50% του κεφαλαίου.

Άρα ότι ακόμα βρωμαει...μακριά! Τουλάχιστον για μένα.

austin είπε...

*η μη κατανοηση

Lorac είπε...

Εικόνα εβδομαδιαία αραιγας αναρριχόμενης της κατηγορίας κισσού (από αυτούς που μετά την αναρρίχηση γέρνουν λίγο).http://www.tradingview.com/x/Bk8Wp4Lz/

Στον μπλε κύκλο αριστερά το κέντρο είναι στις 23-10-2013 που ολοκληρώθηκε η πώληση της Ολυμπιακής από την MIGa. Η συμφωνία θυμίζω από τις 22-10-2012.

14/3/2014 απόφαση Γ.Σ. για επιστροφή 1/μτχ (=περίπου 72εκ.)
12/5/15 από Γ.Σ. 0,70/μτχ μέρισμα (= περίπου 50εκατ.)
11/5/16 μέρισμα 0,70/μτχ (περίπου 50εκατ.)

Δηλαδή βλέπω οπτικά ότι στην αρχή του χρόνου boostarei η μτχ και μετά το δωράκι στους μετόχους προς τον Αύγουστο ηρεμεί χαμηλότερα. Φέτος άλλαξε το τροπάρι και σχημάτισε και τον οπτικό ωκώ. Κάπου στα 6,10-15 η γραμμή και στόχος χαμηλότερα (1ος κάπου 4,30-4,50) και από το Πέντε (5) που μέχρι τώρα είναι βράχος.

General Info >>>
Χρονιές 2012-2013-2014-2015- Q2/2016
ΙΔΙΑ (154 -212- 201 – 190 - 132)
Σύν. Υποχ/σεων(242- 348- 378 - 430 - 565)
Κύκλος Εργασιών(563-683 -851 - 921 - 349 ,αλλά στο 9μηνο ανέβηκε 3% σε σχέση με πέρσι στα 820)
Λειτουργικές Ροές (17 - 112 - 97 - 54 - 86)
Έσοδα καθαρά (-16 / 67 / 52 / 38 / 8 αλλά στο 9μηνο ανέβηκε στα 51 με καθαρά έσοδα 3ου τριμήνου 75εκ.)

Η αραίγα είναι λοιπόν αυτό-ποτιζόμενη με χαρακτηριστικό game changer την απόκτηση του πακέτου «ολυμπιακή». Η πίεση από τις ανταγωνίστριες εταιρίες στο χώρο και τα έξοδα ανανέωσης στόλου ίσως μειώσει το ετήσιο γλυκαντικό οπότε να έχουμε επαναξιολόγηση της δίκαιης τιμής στο ταμπλό. Θα ήθελα κάποιον πιο έμπειρο για ένα σχόλιο για το σύνολο υποχρεώσεων και την αυξητική του τάση.

hippy είπε...

Γιώργο το πως θα διαχειριστείς τα χρήματα σου είναι απολύτως δική σου ευθύνη, υποχρέωση, μαγκιά. Το σχόλιο μου αφορούσε τα χαμένα κατά δήλωση σου (ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ). Συγνώμη όμως, δεν μου πέφτει λόγος.

Ωστόσο κακώς εστιάζεις στο brexit. Αυτό επηρέασε (προσωρινά) τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές. Η ζημιά για την αγορά μας (και ιδιαίτερα για τις τράπεζες) ήταν η αναβολή της αναβάθμισης από την Moody΄s αρχικά τον Ιούλιο και η οριστική χυλόπιτα αργότερα και ΚΥΡΙΩΣ η μη αποδοχή από την ΕκΤ των ελληνικών ομολόγων στο QE. Ομόλογα που αποτελούν σημαντικότατο asset των συστημικών από την ΑΜΚ του 2013. Αυτό ακριβώς είναι και το καλό νέο που αλλάζει το κλίμα τελευταία και μακάρι να αποδειχθεί αληθινή και όχι φρούδα η ελπίδα.

Δεν ξέρω εάν οι ξένοι ήθελαν τον τσιπρα στην εξουσία. Σίγουρα όμως έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο Σαμαρά μετά την προσπάθεια Ντινόπουλου να επαναφέρει κοινωνικό πόρο στο ταμείο των αστυνομικών (το 5% των κλήσεων οδικής παράβασης) μόλις 15 μέρες μετά την δίκαια μνημονιακή υποχρέωση κατάργησης του φόρου υπέρ τρίτων. Την έχασαν όταν πρόωρα αποπέμφθηκε ο Χάρης Θεοχάρης σπάζοντας την σύμβαση που είχε παρά την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Και άλλα τέτοια μικρά. Που νομίζω έδρασαν συνδυαστικά.

Τέλος πάντων για να ξανάρθουμε στα ουσιαστικά. Μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ τα ΟΕΔ? Αν ναι όλα κατ΄ευχήν....650 μονάδες για φέτος και τουλάχιστον 850 στο τέλος του 2017. Αν όχι ψάχνουμε ώμο να κλάψουμε.

Ο καθηγητής κ. Πετράκης πάντως τα βλέπει αισιόδοξα

ΟΙ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021

http://indeepanalysis.gr/analyseis/mele ... ri-to-2021

hippy είπε...

Παράλειψη μου

Μιχάλη εξαιρετικό το άρθρο ως προς την μεγάλη εικόνα, το δάσος, που ανακάλυψες και μας ποστάρησες. Ως προς τα επιμέρους δέντρα (μετοχές-ομόλογα) τι στην ευχή μεγάλη ομάδα είμαστε όλο και κάποια θα πετύχουμε.

hippy είπε...

Ως προς το εύπεπτο "ερχεται ο Obama να βοηθησει για την ελάφρυνση χρέους" των ΜΜΕ ο εξαιρετικός κ. Στέφανος Μάνος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

"να ανέβει η εθνική ασφάλεια στο πρώτο σκαλί των θεμάτων προς συζήτηση με τον πρόεδρο Ομπάμα. Να αφήσει ο πρωθυπουργός για τις επόμενες 4 μέρες τις άλλες ασχολίες του, το ποδόσφαιρο, το ΕΣΡ, τα ΜΜΕ, τους υπουργούς του και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα ζητήματα της εθνικής ασφάλειας

Θέλω λοιπόν τις επόμενες 4 μέρες να προετοιμαστεί πυρετωδώς ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας και τους επιτελείς του υπουργείου Άμυνας ώστε να παρουσιάσουν στον κ. Ομπάμα μια πρόταση που να μπορεί να δεχθεί και που θα ανεβάζει δύο κλικ τη δική μας ασφάλεια.

Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να δεχθούμε την εγκατάσταση μιας ομάδας γρήγορης επέμβασης αποτελούμενης από ένα σχετικά μικρό αριθμό αμερικανών πεζοναυτών (300) στην Κρήτη ή αλλού με αντάλλαγμα την επιχειρησιακή αναβάθμιση του πολεμικού μας ναυτικού."

http://www.kathimerini.gr/883354/article/epikairothta/politikh/stefanos-manos-fovoy-toys-danaoys

Dimitris Pamlidis είπε...

Πολυ καλο το αρθρο , συνολικη παρουσιαση του θεματος για καταννοηση σε βαθος κ αληθινη εικονα . Μπραβο για την επιλογη !

greg matto είπε...

λαμβάνει 2% αξιόπιστη και πιστοποιημένη δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, για να αγοράσει το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον εξοπλισμό και να πληρώσει τους λογαριασμούς επικοινωνήσετε selsumat@gmail.com

greg matto είπε...

παίρνουν 2% πιστοποιημένο και νόμιμο δάνειο για να κάνουν επιχειρήσεις, να αγοράσει το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον εξοπλισμό και να πληρώσει τους λογαριασμούς επικοινωνήσετε selsumat@gmail.com

michael john είπε...


Δίνω εξασφαλίσεων και τα δάνεια μη εξασφαλίσεων με ένα ποσό εύρους των 3,000EURO να 10,000,000EURO. Αν θέλετε ένα δάνειο και έχετε μια κακή πίστωση, δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: michaelfinanciallink@yahoo.com

michael john είπε...

Δίνω εξασφαλίσεων και τα δάνεια μη εξασφαλίσεων με ένα ποσό εύρους των 3,000EURO να 10,000,000EURO. Αν θέλετε ένα δάνειο και έχετε μια κακή πίστωση, δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail: michaelfinanciallink@yahoo.com

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Κυρία Έλενα

Elena Nino είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε μια λύση στο πρόβλημα; Είμαστε σε συνεργασία με τράπεζες και άλλους πιστωτές για να σας δώσουμε μια λύση. Μην είσαι δυστυχισμένος. Επικοινωνία: elenanino0007@gmail.com

SUSAN SMITH είπε...

Χαίρετε,
Είμαστε νόμιμοι και αξιόπιστοι
Δανειστή δανείου. Είμαστε δυναμική εταιρεία με οικονομικά
Βοήθεια, δανείζουμε κεφάλαια σε άτομα που έχουν ανάγκη
Οικονομική βοήθεια, που έχουν κακή πίστωση ή έχουν ανάγκη
Χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στην επιχείρηση. Θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε
Μέσο για να σας ενημερώσουμε ότι κάνουμε αξιόπιστα και
Βοήθεια από τον δικαιούχο, καθώς σας ευχαρίστως σας προσφέρω δάνειο.
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
Υπηρεσίες Rendered περιλαμβάνουν?
Αναχρηματοδότηση,
Αρχική βελτίωση,
Επενδυτικό Δάνειο,
Αυτόματη δάνεια, χρέος
Ενοποίηση,
Γραμμή πίστωσης,
Δεύτερη υποθήκη,
Επιχειρηματικά δάνεια,
Προσωπικά δάνεια,
Δάνειο αυτοκινήτου,
Αυτόματο Δάνειο.
Γράψτε πίσω εάν ενδιαφέρεστε.

ΠΛΗΡΕΣ ΟΝΟΜΑ.........
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ......
ΦΥΛΟ..........
ΗΛΙΚΙΑ..........
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ........
ΧΩΡΑ..............
ΚΙΝΗΤΟ
NUMBER ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ..........
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..........................
ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.................
ΚΑΤΟΧΗ:....................
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ..................
ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ .........
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ...............
ΣΚΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ...............

Επιστρέψτε σε εμάς με αυτά
Πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω εντάξει.
Περιμένω να σας ακούσω εντάξει.
Κυρία Susan
Ευχαριστώ
Απάντηση Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
Ή καλέστε τα γραφεία μας στα καταστήματά μας
+1 (409) 205-0481

charles xavi είπε...

Γεια σας, αυτό είναι να σας ενημερώσω ότι η Παγκόσμια Τράπεζα είναι
Συμφώνησε να βοηθήσει κάθε άτομο
Ή κυβερνητική διευκόλυνση, προκειμένου να αποκτήσει ένα αξιόπιστο δάνειο με
Ελάχιστο επιτόκιο 3% από την περιοχή των 3000 έως την περιοχή των 50 εκατομμυρίων
Χρειάζεστε χρήματα επειγόντως;
* Πολύ γρήγορο και εύκολο να μεταβείτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
* Χαμηλό επιτόκιο 3%
* Επιστροφές μακροπρόθεσμης (1-30 ετών) περιόδου.
* Το δάνειο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και είναι ευέλικτο.
* Πόσο χρόνο χρειάζεται για να χρηματοδοτηθούν; Μετά την υποβολή
αίτηση για δάνειο
Μπορείτε να περιμένετε την πρώτη απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.
Χρηματοδότηση για 72 έως 96 ώρες μετά την παραλαβή των πληροφοριών
Χρειαζόμαστε.

Επικοινωνήστε με το παγκόσμιο τραπεζικό δάνειο με την επιβεβαιωμένη εγκεκριμένη άδεια
Οικονομική βοήθεια σε άλλες χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αίτησης επικοινωνήστε μαζί τους
Δανείων.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: worldbankloanservices@gmail.com
Whatsapp: +2348134357220
Τηλέφωνο: +2348134357220
Με εκτίμηση, κύριε Peter Uzoma

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Κυρία Έλενα

Mrs Viviane Martini Destro είπε...

Χαίρετε,

Το όνομά μου είναι η Alina Miu, τα Χανιά είναι από την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Viviane Martini Destro, η οποία μου βοήθησε να πάρω δάνειο. Τους τελευταίους τρεις μήνες, έψαχνα ένα δάνειο για την επίλυση των χρεών μου, ο καθένας που συναντήθηκα scammed και πήρε τα χρήματά μου μέχρι που γνώρισα τη Viviane Martini Destro. Κατάφερε να μου δώσει δάνειο 800.000 ευρώ. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. βοήθησε άλλους συναδέλφους μου. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (viviane.martini100@gmail.com) Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί τους για βοήθεια, επειδή με βοήθησε. δεν ξέρει ότι το κάνω με τη διάδοση της καλοσύνης μου, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να το μοιραστώ με όλους για να απαλλαγούμε από τους απατεώνες, παρακαλώ προσέξτε τους μιμητές και επικοινωνήστε με τη σωστή δανειοδότρια εταιρεία. Παρακάτω είναι τα λόγια του ενθάρρυνση για όσους αναζητούν ένα νόμιμο και τίμιο δάνειο.

brotherhood wealth είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ: (queenethloans@gmail.com) Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτοκίνητο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, επιχείρηση το κεφάλαιο κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από μια τράπεζα ή ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δανεισμού σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% επιτόκιο. εάν Ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα. whatsapp: +2348062209818

innocent obinna είπε...

Γεια σας, αυτό είναι να σας ενημερώσω ότι η Παγκόσμια Τράπεζα είναι
Συμφώνησε να βοηθήσει κάθε άτομο
Ή κυβερνητική διευκόλυνση, προκειμένου να αποκτήσει ένα αξιόπιστο δάνειο με
Ελάχιστο επιτόκιο 3% από την περιοχή των 3000 έως την περιοχή των 50 εκατομμυρίων
Χρειάζεστε χρήματα επειγόντως;
* Πολύ γρήγορο και εύκολο να μεταβείτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
* Χαμηλό επιτόκιο 3%
* Επιστροφές μακροπρόθεσμης (1-30 ετών) περιόδου.
* Το δάνειο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και είναι ευέλικτο.
* Πόσο χρόνο χρειάζεται για να χρηματοδοτηθούν; Μετά την υποβολή
αίτηση για δάνειο
Μπορείτε να περιμένετε την πρώτη απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.
Χρηματοδότηση για 72 έως 96 ώρες μετά την παραλαβή των πληροφοριών
Χρειαζόμαστε.

Επικοινωνήστε με το παγκόσμιο τραπεζικό δάνειο με την επιβεβαιωμένη εγκεκριμένη άδεια
Οικονομική βοήθεια σε άλλες χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αίτησης επικοινωνήστε μαζί τους
Δανείων.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: worldbankloanservices@gmail.com
Whatsapp: +2348134357220
Τηλέφωνο: +2348134357220
Με εκτίμηση, κύριε Peter Uzoma

John Dumelo είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ: (queenethloans@gmail.com) Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτοκίνητο δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, επιχείρηση το κεφάλαιο κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από μια τράπεζα ή ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δανεισμού σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% επιτόκιο. εάν Ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα. whatsapp / Viber: +2348062209818

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα

queeneth loans είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ:
(queenethloans@gmail.com)
Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτοκίνητο
δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, επιχείρηση
το κεφάλαιο κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από μια τράπεζα ή ένα
χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δανεισμού
σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο
2% επιτόκιο. εάν Ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο
(queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα.
whatsapp: +2348062209818

queeneth loans είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ:
(queenethloans@gmail.com)
Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτοκίνητο
δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, επιχείρηση
το κεφάλαιο κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από μια τράπεζα ή ένα
χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δανεισμού
σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο
2% επιτόκιο. εάν Ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο
(queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα.
whatsapp: +2348062209818


greg matto είπε...

πάρτε 2% αξιόπιστο bonanza χριστουγεννιάτικο δάνειο για
  επιχειρηματικούς σκοπούς, να ανακαινίσουν το σπίτι και να πληρώσουν
ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

greg matto είπε...

πάρτε 2% αξιόπιστο bonanza χριστουγεννιάτικο δάνειο για
  επιχειρηματικούς σκοπούς, να ανακαινίσουν το σπίτι και να πληρώσουν
ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

greg matto είπε...

πάρτε 2% αξιόπιστο bonanza χριστουγεννιάτικο δάνειο για
  επιχειρηματικούς σκοπούς, να ανακαινίσουν το σπίτι και να πληρώσουν
ιατρικούς λογαριασμούς επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

Servicio jurídico είπε...

Hi.
You have a project and you run out of money ?.
You have a dream and you can not do that ??
You have money problem and you want to spend ???.
That they do not say that I am rich, but that I have to help my loved ones. I am a special loan myself
I am in partnership with enough banks, I am able to power your cash needs ranging from 3000 USD to 25,000,000 DOLLARS in Contact Me to see how we can meet.
E-mail: servicio.juridico.rapido@gmail.com

MR LUIS CARLOS είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ.

Προσφέρουμε δάνεια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες κάθε είδους. Το δάνειό μας ποικίλλει από επιχειρηματικά έως προσωπικά δάνεια ή μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες συνθήκες με ευνοϊκά επιτόκια (2%). Η δική μας διαδικασία δανεισμού είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη με εγγυήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επισκεφθείτε μας στο e-mail μας ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ποσό του δανείου που χρειάζεστε και θέλετε τη διάρκεια του δανείου. Εμείς Ελπίζω να ακούσω από εσένα. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω. Luiscarlosfinance@outlook.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να προωθούνται στο: Luiscarlosfinance@outlook.com

queeneth loans είπε...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: (queenethloans@gmail.com) Ψάχνετε για ένα εμπορικό δάνειο; προσωπική δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, κεφαλαιουχική εταιρεία κλπ. Ή έχετε μια τράπεζα ή μια τράπεζα σας αρνήθηκε ένα δάνειο; χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιώτες δανειστές, δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2%. Αν σας ενδιαφέρει ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα. WhatsApp: +2348062209818

VICTOR LOAN COMPANY είπε...

Queeneth home Loans
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: (Queenethloans@gmail.com) Ψάχνετε για ένα εμπορικό δάνειο; προσωπική δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο σπουδαστών, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, κεφαλαιουχική εταιρεία κλπ. Ή έχουν απορρίψει δάνειο από τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δάνεια σε επιχειρήσεις και άτομα με χαμηλά και προσιτά επιτόκια. 2% επιτόκιο. Αν σας ενδιαφέρει ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα. WhatsApp: +2348062209818

george william είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

  Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε δάνειο που κυμαίνεται από 2.000,00 ευρώ έως 100.000 ευρώ. Μέγιστο, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. (3%). Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ. (Rotaryloanfirm@gmail.com)
 
Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε;
Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Robert Liam είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460Απάντηση

Dimopoulou Alexandra είπε...

αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com
Ή επικοινωνήστε μαζί μου με το WhatsApp: +306972169483

Dimopoulou Alexandra είπε...

αξιόπιστη και σοβαρή προσφορά δανείου

Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο dimopouloualexandra71@gmail.com
Ή επικοινωνήστε μαζί μου με το WhatsApp: +306972169483

PAULSON LOAN INVESTMENTS είπε...

Η Εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

Robert Liam είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει διαμορφωθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους στις ανάγκες του
βοηθάει, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε οικονομικά
δυσκολία ή είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος, και χρειάζεστε χρήματα για να
ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να πληρώσετε
απενεργοποιήστε τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια ωραία επιχείρηση ή δυσκολεύεστε να το κάνετε
λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Robertliam60@gmail.com. για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που
ζητά λαμβάνει. Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, την πόρτα
θα ανοίξει ".Έτσι μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας περάσει από επειδή
Ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα περισσότερο
για σοβαρές και ο Θεός που φοβούνται τους ανθρώπους.
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Robertliam60@gmail.com.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:
Ενοποίηση χρέους
Δεύτερη υποθήκη
Επιχειρηματικά δάνεια
Προσωπικά δάνεια
Διεθνή Δάνεια
Δάνειο για οποιοδήποτε είδος
Οικογενειακό δάνειο
ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

Catherine Cole είπε...

Καλή μέρα,

   Εάν είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Εάν είστε σε οποιοδήποτε οικονομικό άγχος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για
να εξοφλήσει το χρέος ή να πληρώσει τους λογαριασμούς; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε δάνειο ή χρηματοδότηση όπως:

α) προσωπικό δάνειο
β) εκπαίδευση,
γ) Ενίσχυση του χρέους,
δ) επέκταση,
ε) κλπ


   Προσφέρουμε Δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και συνεργαζόμενους φορείς με επιτόκιο 3% ανά έτος. Το Ελάχιστο ποσό που μπορείτε να δανειστείτε είναι $ 2.000,00 US έως το μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρακαλούμε, εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

επικοινωνήστε μαζί μας τώρα: info.trustfirm2012@gmail.com
όνομα: κα Catherine Cole


Γρήγορο και εύκολο διαθέσιμο δάνειο

Dr Alex είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία, και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460Απάντηση

Elena Nino είπε...

Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

george william είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΟΥ

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε ένα δάνειο που κυμαίνεται από $ 5.000 έως $ 100.000,00 Max, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο επίσης δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. ) Εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε ένα δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και το οικονομικό σας βάρος εξακολουθεί να υφίσταται; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

george william είπε...

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε δάνειο που κυμαίνεται από $ 5,000.00 έως $ 100,000.00 Max, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. (3%). Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

george είπε...

Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας (dakany.endre@gmail.com)

Προσφορά δανείου.

PAULSON LOAN INVESTMENTS είπε...

Το όνομά μου είναι Dada Sakkas από την Ελλάδα λαμβάνω ένα στιγμιαίο δάνειο 30000 Ευρώ από την Rose Anderson είναι πράγματι μια καλή γυναίκα και μια πολύ τίμια γυναίκα. Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος που δεν πίστευα ότι εξακολουθεί να υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείων έως ότου ένας φίλος της δικής μου κ. Agata μου είπε για το πώς πήρε ένα δάνειο από την εταιρεία δανείου Rose Anderson, γι 'αυτό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο και ήμουν πραγματικά εκπλήσσει όταν λαμβάνω ένα μήνυμα από την τράπεζα ότι ο λογαριασμός μου πιστώθηκε με το ποσό των 30000 Ευρώ. οπότε σας συμβουλεύω, αν θέλετε ένα δάνειο, καλέστε την κυρία Rose Anderson Whats App αριθμό +18077007921 ή επικοινωνήστε απευθείας με το ταχυδρομείο της εταιρείας (paulsonloaninvestment@gmail.com) και πάντα έχετε πίστη ότι θα πάρετε επίσης το δάνειό σας.

χαιρετισμούς

Ο Μαρσέλο Σακκάς

george william είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για την επίλυση των οικονομικών σας αναγκών, παρέχουμε δάνειο που κυμαίνεται από $ 5,000.00 έως $ 100,000.00 Max, είμαστε αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί, με 100% εγγυημένο δάνειο, επίσης, δίνει (ευρώ, λίρες και δολάρια. (3%). Εάν ενδιαφέρεστε για τη λήψη δανείου, διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, υποσχόμαστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που έχετε κάνει ποτέ. (Rotaryloanfirm@gmail.com)

Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι;
Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας;

Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν; Επικοινωνήστε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (Rotaryloanfirm@gmail.com)

andy lucas είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ:
(queenethloans@gmail.com)
Ψάχνετε για επιχειρηματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, αυτοκίνητο
δάνειο, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτα δάνεια, επιχείρηση
το κεφάλαιο κλπ. .. Ή έχετε αρνηθεί το δάνειο από μια τράπεζα ή ένα
χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για οποιονδήποτε λόγο. Είμαστε ιδιωτικοί δανειστές, δανεισμού
σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο
2% επιτόκιο. εάν Ενδιαφέρεστε για ένα δάνειο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο
(queenethloans@gmail.com) και λάβετε το δάνειό σας σήμερα.
whatsapp: +2348062209818

Alexander McQueen είπε...

Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Email: immaculate_cashloan@outlook.com
Email: immaculatecashloan@gmail.com

Προσφέρουμε:

1) επιχειρηματικό δάνειο:
2) Προσωπικό δάνειο:
3) Εγχώριο δάνειο:
4) Αυτόματο δάνειο:
5) Φοιτητικό δάνειο:
6) Δάνειο εξυγίανσης χρέους e.t.c.

Δεν έχει σημασία το πιστωτικό αποτέλεσμά σας, είμαστε εγγυημένοι στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πολυάριθμους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.
Με τα ευέλικτα πακέτα δανεισμού μας, τα δάνεια μπορούν να υποστούν επεξεργασία και να μεταφερθούν στον δανειολήπτη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

immaculatecashloan@gmail.com
immaculate_cashloan@gmx.us

Σημείωση: 100% αξιόπιστη προσφορά δανείου και χωρίς προκαταβολή.

PAULSON LOAN INVESTMENTS είπε...

Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com ή Whats App Αριθμός +18077007921

Marcon Sakkas είπε...

Το όνομά μου είναι Marcelo Sakkas από την Ελλάδα λαμβάνω ένα στιγμιαίο δάνειο 30000 ευρώ από την Rose Anderson είναι πράγματι μια καλή γυναίκα και μια πολύ τίμια γυναίκα. Ήμουν πραγματικά απογοητευμένος που δεν πίστευα ότι υπάρχει ακόμα μια πραγματική δανειοδοτική εταιρεία μέχρις ότου ένας φίλος μου ο κ. Ντιέγκο μου είπε για το πώς πήρε ένα δάνειο από την εταιρεία δανείου Rose Anderson, γι 'αυτό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για δάνειο και ήμουν πραγματικά εκπλήσσει όταν λαμβάνω ένα μήνυμα από την τράπεζα ότι ο λογαριασμός μου πιστώθηκε με το ποσό των 30000 ευρώ. οπότε σας συμβουλεύω, αν θέλετε ένα δάνειο, καλέστε την κυρία Rose Anderson Whats App αριθμό +18077007921 ή επικοινωνήστε απευθείας με το ταχυδρομείο της εταιρείας (paulsonloaninvestment@gmail.com) και πάντα έχετε πίστη ότι θα πάρετε επίσης το δάνειό σας.

χαιρετισμούς

Ο Μαρσέλο Σακκάς

IMMACULATE ATM CARD είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ "" ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΡΤΑ ATM ""

Ξέρετε ότι μπορείτε να hack σε οποιαδήποτε αυτόματη ταμειακή μηχανή (ATM) με αυτή την κάρτα ΑΤΜ και να αποσύρει τα χρήματα;

Δείτε πώς λειτουργεί, Είναι μια κορδονωτή κάρτα που ονομάζεται κενή κάρτα ATM, αυτή η κάρτα χρησιμοποιείται για την ανάληψη μετρητών σε οποιαδήποτε μηχανή ATM, η κάρτα έχει προγραμματιστεί με λογισμικό για να εισβάλει σε οποιαδήποτε μηχανή αυτόματης ταμειακής τακτοποίησης (ATM), έτσι με αυτό μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών από 5.500 ευρώ έως 20.000 ευρώ ημερησίως για μια περίοδο δύο ετών, αυτή η κάρτα έρχεται σε Visa / MasterCard. Ως εκ τούτου, λειτουργεί σε οποιαδήποτε μηχανή ATM που δέχεται Visa / MasterCard Worldwide. Παραγγείλετε μια κενή κάρτα ATM τώρα και κερδίστε εκατομμύρια μέσα σε μια εβδομάδα.

επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:

Email: (immaculateblankatmcard@gmail.com)
Email: (immaculateblankatmcard@gmx.us)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQs)
Κατά την πορεία παροχής των υπηρεσιών αυτών, έχουμε συναντήσει πολλούς πελάτες με διαφορετικές ερωτήσεις, έτσι ώστε να αποσκοπούν στην απάντηση σε λίγες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε:
1. Πουλάτε χρήματα;
Όχι, δεν πουλάμε χρήματα. Αν διαβάσετε σωστά την ανάρτησή σας, θα καταλάβετε πώς λειτουργεί αυτό το όλο θέμα.
2. Είναι διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία για τη χώρα μου;
Ναι, οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες παγκοσμίως
3. Πώς μπορώ να πάρω την κάρτα μου;
 Η κάρτα θα σας μεταφέρει μέσω DHL, η κανονική αποστολή συνήθως διαρκεί 3 μέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πλήρες όνομα και η διεύθυνση και ο αριθμός επικοινωνίας σας.

Για περισσότερες ερωτήσεις,
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:
Email: (immaculateblankatmcard@gmail.com)
Email: (immaculateblankatmcard@gmx.us)
WhatsApp: +1 (409) 220-1434

ΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ

Saint millier είπε...

Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μια εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. ( kfcfinancialhome@hotmail.com ) Προσφέρουμε επίσης δάνεια σε ιδιώτες, εταιρίες και εταιρικούς φορείς. Δίνω δάνειο σε σοβαρές ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δάνειο αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με αυτό το email: kfcfinancialhome@hotmail.com

Esteem Loan Company είπε...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ

Πάρτε ένα δάνειο από εμάς εντός 5 ημερών.
Δίνουμε δάνεια εντός του ελάχιστου ποσού των 500 ευρώ και το πολύ
800,000.00EUROS Από τη διάρκεια των 1 έως 15 ετών, στο επιτόκιο 3%.
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες ....

Email: esteemloancompany@gmail.com

Whatsapp; +2348181726727

Χαιρετίσματα,
C.E.O: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ESTEEM

Sr. Walter Oscar είπε...


Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: inforamzanloan@gmail.com

Mr Derek Douglas είπε...

Χαίρετε

     Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για επένδυση, χρειάζεστε μια γρήγορη οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%; να πληρώσετε τους μη εξοφλημένους λογαριασμούς σας; Έχετε απορριφθεί από τόσες τράπεζες;

  Χρειάζεται να χρηματοδοτήσετε για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; προσωπική χρηματοδότηση για προσωπικούς λόγους; είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα.

παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τώρα. Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Περιμένετε το ταχυδρομείο σας.
Δικος σου,
Ντέρεκ Ντάγκλας
easyloanfirm2020@gmail.com


3% διαθέσιμη και γνήσια προσφορά δανείου

Sra Annabel Scott είπε...

Γεια σας Αγαπητοί φίλοι,

Χαιρετισμούς σε σας από τον ταπεινό εαυτό μου, ψάχνετε για αξιόπιστο δάνειο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας ή για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; σκεφτήκατε πώς να δημιουργήσετε ένα αρχικό κεφάλαιο στο έργο σας; αν ναι τότε αυτή η προσφορά είναι για εσάς, το όνομά μου είναι Valverde Rojas Cesar από Asuncion Παραγουάη επειδή έχω επίσης περάσει από δύσκολες στιγμές των αναγκών και είμαι απογοητευμένος τόσες φορές, μέχρι που βρήκα έναν φίλο που με έστειλε σε έναν δανειστή Annabel δανείου εταιρεία plc), όπου πήρα το ποσό δανείου μου $ 61.457,00 δολάρια, προσφέρουν τα δάνειά τους με επιτόκιο 2% σε όλους όσους έχουν ανάγκη από ένα δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα στο: anabelscott190@gmail.com για εύκολο και προσιτό δάνειο.

PAULSON LOAN INVESTMENTS είπε...

Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com ή Whats App αριθμός +18077007921

World Best Loan Offer είπε...

Χαίρετε...

Αγαπητέ Πρόεδρο, είμαι ο κ. Favour Melody World Best Loan Company, Είμαστε μια διεθνής επιχείρηση δανείων. Παρέχουμε Επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια κλπ. Όσο αφορά την οικονομική βοήθεια.

Εφαρμόστε τώρα για πολύ χαμηλό επιτόκιο δανείου 2%!

* Δάνειο μεταξύ 5000USD έως 50.000.000,00USD
* Επιλέξτε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
* Ευέλικτοι όροι δανείου.

Όλα αυτά τα σχέδια και πολλά άλλα, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες .. favourworldbest990@outlook.com Ή SMS US NOW +1562 453 0961

Στείλτε μας email τώρα: favourworldbest990@outlook.com

Χαιρετισμοί.

Παγκόσμια καλύτερη προσφορά δανείου εταιρείας ..

Sergey Yakubova είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Χαίρετε,

Ποιες είναι οι οικονομικές σας ανάγκες;
Δίνουμε δάνεια από τουλάχιστον $ 2.000,00 έως ένα μέγιστο των $ 100.000.000,00 με άνετη διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 χρόνια με πολύ μειωμένο επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: constantloanfirm1@gmail.com


Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο;
Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε;
Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο;

Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή την επέκτασή σας; Έχετε χάσει την ελπίδα και νομίζετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υπάρχουν;
Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: constantloanfirm1@gmail.com
                                    constantloanfirm@yahoo.com

PAULSON LOAN INVESTMENTS είπε...

Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

  Τι είναι ο αριθμός εφαρμογής +18077007921

Viber: +447441393392

Τηλεγράφημα: +447441393392

Adrian Smith Leonard είπε...

Γεια σε όλους

Αυτός είναι ο Adrian Smith Leonardo, είμαι ιδιωτικός δανειστής. Προσφέρω όλους τους τύπους δανείων με πολύ φτηνό επιτόκιο 3%. Δίνω όλους τους τύπους δανείου που χρειάζεστε και είστε πολύ ευπρόσδεκτοι να υποβάλετε αίτηση από εμάς επειδή είμαστε μία από τις καλύτερες και αδειοδοτημένες εταιρείες.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: leonardloans@fastservice.com, Κλήση / Κείμενο: +1 (940) 641-8283 και Webstite: https://asmith9000o1.wixsite.com/adrianfinance

Σας διαβεβαιώνω με 100% εγγύηση ότι εάν φτάσετε σε μας για ένα δάνειο, δεν θα φύγετε ποτέ με άδειο χέρι γιατί θα σας μεταφέρουμε καλά και θα βεβαιωθούμε ότι ποτέ δεν θα μετανιώσετε ποτέ να γνωρίζετε ή να κάνετε αίτηση από εμάς.

Περιμένουμε την αίτησή σας ASAP
Τις καλύτερες ευχές
Ο Αντριάν Σμιθ Λεονάρντο

Greg Owen είπε...

Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των ασφαλειών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Αλλά, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στη βιομηχανία δανεισμού. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα δάνειο από το εύρος των 5.000 ευρώ. έως 500.000.000 Ευρώ με ποσοστό ενδιαφέροντος μικρότερο από 3% Παρακαλούμε απαντήστε άμεσα σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gregowenloanfirm1@gmail.comΟι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:1) Η εξυγίανση του χρέους

2) Δεύτερη υποθήκη

3) επιχειρηματικά δάνεια

4) Προσωπικά δάνεια

5) Διεθνή Δάνεια

6) Δάνειο για οποιοδήποτε είδος

7) Οικογενειακό δάνειο E.T.CΔεν υπάρχει κοινωνική ασφάλιση και δεν υπάρχει πιστωτικός έλεγχος, εγγύηση 100%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. Η GREG OWEN LOAN FIRM1 λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Τέλος, χρηματοδοτούμε μικρομεσαία επιχείρηση δανείων, ενδιάμεσους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς μικρής κλίμακας, επειδή έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια ενός δανείου, επικοινωνήστε μαζί μας.Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gregowenloanfirm1@gmail.com

Kellie Wilson είπε...

Χρειάζεστε βοήθεια χρηματοδότησης για προσωπικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς; Προς το παρόν διαθέτουμε πρότυπα για δάνεια μικρών επιχειρήσεων, εμπορικά δάνεια, κατασκευαστικά δάνεια, χρηματοδότηση ακινήτων, δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια, δάνεια HUD, δάνεια HUD, δάνεια FHA, δάνεια VA, λεπτομερείς πληροφορίες.

Θερμούς χαιρετισμούς...
Kellie wilson
Ωκεανική εταιρεία χρηματοδότησης
Email: Oceanicfinance113@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.Oceanicfinancialhome.wordpress.com
Διαχείριση.
Πνευματικά δικαιώματα (c) 2018 όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Zinnerman W. Benjamin είπε...

Γεια σε όλους,
Η εταιρεία μας χορηγεί δάνειο όλων των τύπων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για την επιχείρησή σας ή για προσωπική σας δουλειά; Μην παραλείψετε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες Email: customercare@kabusinesshome.com

Ευχαριστώ
Ενήλικας.

MR LUIS CARLOS είπε...

Είμαι ο Λουίς Κάρλος, δανειστής ιδιωτικών χρημάτων χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και μια εταιρική χρηματοδότηση για ακίνητα και κάθε είδους χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Προσφέρω επίσης δάνεια σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρικούς φορείς με επιτόκιο 2%. Δίνω δάνειο σε σοβαρές ανθρώπους που ενδιαφέρονται για δάνειο εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: luiscarlosfinance@outlook.com

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα