Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με μουσική


ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ..


Η προοπτική 4ου Μνημονίου έχει ήδη αποτυπωθεί στο Eurogroup του Μαΐου 2016. Στο κείμενο που ακολουθεί εξηγείται γιατί οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας μετά το 2018 θα συνεχίσουν να καλύπτονται από ευρωπαϊκά κεφάλαια (4ο Μνημόνιο), γιατί το 4ο Μνημόνιο συνδέεται με την ελάφρυνση του χρέους και γιατί δεν εξαρτάται από την έξοδο στις αγορές.

 Τα κεφάλαια του 4ου Μνημονίου
Στο τέλος του 3ου Μνημονίου, τον Αύγουστο 2018, θα υπάρχουν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης 28 δισ. ευρωπαϊκών κεφαλαίων. Τα 20 δισ. προέρχονται από το 3ο Μνημόνιο -προορίζονταν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν- και τα 8 δισ. ευρώ από τις επιστροφές των κερδών των Κεντρικών Τραπεζών (ANFA & SMP).

28 δισ. είναι αρκετά για να καλύψουν τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας (Διάγραμμα Ι) τουλάχιστον μέχρι το 2021, με την προϋπόθεση ότι επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα 1,5-2% ετησίως την τριετία 2019-2021.

Η αλλαγή χρήσης αυτών των κεφαλαίων απαιτεί μεν έγκριση ευρωπαϊκών οργάνων, όχι όμως κοινοβουλίων. Και θα δοθεί μάλλον εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς πως η απάντηση της Ευρώπης στην «περήφανη διαπραγμάτευση» ήταν έγκριση επιπλέον δανείων ύψους 86 δισ. ευρώ.

Διάγραμμα Ι      


3month_Depth

Διάγραμμα Ι: Λήξεις δανείων ανά τρίμηνο. Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για την αποπληρωμή παλαιών δανείων από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και το τέλος του 2021 αθροίζονται σε 21 δισ. €

Η έγκριση του Eurogroup
Στην πραγματικότητα η έγκριση για την αλλαγή χρήσης των κεφαλαίων έχει ήδη προεξοφληθεί! Στο πλαίσιο των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, όπως καταγράφηκαν στην ανακοίνωση του Eurogroup τον περασμένο Μάιο, αναφέρεται ρητά:

Liability management – early partial repayment of existing official loans to Greece by utilizing unused resources within the ESM programme to reduce interest rate costs and to extend maturities.

Τα μη χρησιμοποιηθέντα κεφάλαια του ESM καθώς και τα κεφάλαια από τις επιστροφές των Κεντρικών Τραπεζών θα χρησιμοποιηθούν για την πρόωρη αποπληρωμή υφιστάμενων δανείων του επίσημου τομέα ως μέτρο μείωσης επιτοκίου και επιμήκυνσης των λήξεων των δανείων της Ελλάδας.


Πότε θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με το Eurogroup στο τέλος του προγράμματος, οπότε και θα εξειδικευτούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους. Ποια δάνεια θα προεξοφληθούν; Προφανώς εκείνα που τότε θα χρειάζεται να αναχρηματοδοτηθούν, δηλαδή όσα λήγουν το 2019, το 2020, κ.λπ.

Με δυο λόγια, τα κεφάλαια για το 4ο Μνημόνιο δεν είναι πολλά και είναι ήδη εξασφαλισμένα.

Οι ελληνικές υποχρεώσεις
Η Ελλάδα με το 3ο Μνημόνιο ανέλαβε υποχρεώσεις για α) επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων την τριετία 2019-2021, β) εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις μέσω του Υπερταμείου. Οι υποχρεώσεις αυτές προστίθενται σε εκείνες που απορρέουν από τις ευρωπαϊκές συνθήκες και, ειδικότερα, για τις χώρες με υψηλό χρέος (εδώ).

Aρα και οι υποχρεώσεις του 4ου Μνημονίου είναι ήδη σε μεγάλο βαθμό οριοθετημένες.

Ανακεφαλαιώνω: υπάρχουν ευρωπαϊκά κεφάλαια ήδη εγκεκριμένα, επαρκή για τις ανάγκες της αναχρηματοδότησης του χρέους ως το 2021 και οι περιοριστικοί όροι που συνοδεύουν τη διάθεσή τους έχουν grosso modo οριστεί και ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της χώρας.

Αν δεν τα καταφέρουμε καλά με το 3ο Μνημόνιο, το 4ο είναι αναγκαστικό. Αλλά ακόμη κι αν τα καταφέρουμε, πάλι το 4ο Μνημόνιο θα «επιλέξουμε» λόγω χρέους. Γιατί τα ευρωπαϊκά δάνεια έχουν καλύτερους όρους. Και καλύτεροι όροι δανείων σημαίνει ελάφρυνση χρέους. Δηλαδή, ακόμα και αν το 2018 έχουμε εξέλθει επιτυχώς στις αγορές, η αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων με τα περισσευούμενα κεφάλαια του ESM είναι η πιο συνετή επιλογή, αντί να καταφύγουμε στις αγορές. Διότι στις αγορές δεν υπάρχει για την Ελλάδα δανεισμός τόσο εξαιρετικά προνομιακός, όσο τα δάνεια του ESM: διάρκεια 30-40 χρόνια με επιτόκιο <1 b="">

 Μειώνοντας το χρέος με Μνημόνια
Τον Δεκέμβριο του 2012 η Ευρώπη  προχώρησε σε αναδιάρθρωση των δανείων της Ελλάδας μειώνοντας σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα επιτόκια δανεισμού, επιμηκύνοντας σημαντικά τις λήξεις και προσφέροντας 10ετή περίοδο χάριτος στην καταβολή τόκων. (Είχε προηγηθεί μικρότερης κλίμακας αναδιάρθρωση των διακρατικών δανείων του 1ου Μνημονίου τον Μάρτιο του 2012).


Πίνακας Ι

Pinakakia_1o2oMnimonio

Πίνακας Ι: Τον Μάρτιο του 2012 έγινε αναδιάρθρωση στα δάνεια του 1ου Μνημονίου. Τον Δεκέμβριο του 2012 αναδιαρθρώθηκαν τα δάνεια του 1ου και του 2ου Μνημονίου.
Το ύψος της ελάφρυνσης του Δεκεμβρίου 2012, την οποία η αντιμνημονιακή/αντιευρωπαϊκή υστερία υποτίμησε σε υπέρτατο βαθμό, αποτέλεσε πολύ σημαντική και ουσιαστική μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας. Στην πραγματικότητα, τότε δόθηκε το βασικό πακέτο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους από την πλευρά του επίσημου τομέα. Ό,τι ακολούθησε ή θ’ ακολουθήσει είναι απλώς παραμετρικές βελτιώσεις, εξαρτώμενες από τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Με την υπογραφή του 3ου Μνημονίου δρομολογήθηκε περαιτέρω ελάφρυνση των δανειακών μας υποχρεώσεων. Μέσω της δανειακής σύμβασης που το συνοδεύει επιτυγχάνεται ελάφρυνση χρέους, όχι μεμιάς, αλλά σταδιακά και έμμεσα: περίπου 40 δισ. από τα υψηλότοκα δάνεια της χώρας με λήξεις εντός της τριετίας 2015-2018 θα αντικατασταθούν από δάνεια του ESM που λήγουν την περίοδο 2034-2059 και φέρουν επιτόκιο περίπου 1%. Κατά μια έννοια, οι ευρωπαίοι εταίροι μέσω της 3ης δανειακής σύμβασης ανέλαβαν μεγάλο μέρος του λογαριασμού της καταστροφής του 2015. Η Ελλάδα μέσω του 3ου Μνημονίου αυξάνει μεν το ονομαστικό της χρέος -δανείζεται περισσότερα κεφάλαια από τα δάνεια που αναχρηματοδοτεί-  αλλά τα νέα δάνεια έχουν πολύ ευνοϊκότερους όρους από τα παλαιά.

Διάγραμμα ΙΙ     
Year_Depth

Διάγραμμα ΙΙ Χρονική κατανομή των δανειακών υποχρεώσεων της Ελλάδας ανά δανειστή (εξαιρούνται τα έντοκα). Τα δάνεια του 3ου Μνημονίου/ESM -κόκκινο χρώμα- κατανέμονται μεταξύ 2034-2059
Αντίστοιχα, ένα 4ο Μνημόνιο με την έννοια που περιγράφεται παραπάνω θα αποτελέσει, επίσης, έμμεση ελάφρυνση του χρέους, αφού με τα 20 δισ. των μακροχρόνιων και χαμηλότοκων δανείων του ESM θα αντικατασταθούν υψηλότοκα δάνεια με κοντινές λήξεις μεταξύ 2019-2021.

Συμπεραίνουμε, δηλαδή, πως το 4ο Μνημόνιο -ίσως σε πιο ήπια μορφή- όχι μόνο είναι σοβαρό ενδεχόμενο αλλά έχει ήδη έμμεσα δρομολογηθεί και αποτυπωθεί στην ανακοίνωση του Eurogroup τον περασμένο Μάιο. Διότι η χρήση «περισσευούμενων» κεφαλαίων του ESM για αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων είναι κάτι διαφορετικό από την επιμήκυνση των υφιστάμενων δανείων που έγινε το 2012. Μοιάζει περισσότερο με ό,τι συμβαίνει σήμερα στο πλαίσιο του 3ου Μνημονίου.


Εφόσον, λοιπόν, μάς χορηγεί κεφάλαια ο ESM για να αναχρηματοδοτούμε υφιστάμενα δάνεια που λήγουν, το πιθανότερο είναι πως η χορήγηση θα συνοδευτεί με έλεγχο και όρους. Ανεξαρτήτως αν εμείς βαφτίσουμε τη διαδικασία «4ο Μνημόνιο», «τροποποίηση» ή «επέκταση της δανειακής σύμβασης που συνοδεύει το 3ο Μνημόνιο», ή «πιστοληπτική γραμμή1 , τα Μνημόνια είναι ακριβώς αυτό, δάνεια με έλεγχο και όρους.

Αυτός είναι ένας επιπλέον τεχνικός λόγος που τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα εξειδικευτούν στη λήξη του 3ου Μνημονίου. Δεν είναι δυνατόν σήμερα, δύο χρόνια πριν από τη λήξη του προγράμματος, να εξειδικευτούν οι όροι με τους οποίους ο ESM θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την Ελλάδα μετά τη λήξη του 3ου προγράμματος. Διότι τα μέτρα κάθε επόμενου Μνημονίου σε μεγάλο βαθμό συμπεριλαμβάνουν μια μακρά λίστα με μεταρρυθμίσεις  που προβλέπονταν από το προηγούμενο μνημόνιο αλλά δεν υλοποιήθηκαν.

Η Ευρώπη το χρέος, η Ελλάδα τις μεταρρυθμίσεις
Η έξοδος στις αγορές δεν είναι απαραίτητη για την αναχρηματοδότηση των δανείων της Ελλάδας. Όπως προκύπτει και από το διάγραμμα ΙΙ, μετά το 2021 πολύ λίγα δάνεια της χώρας θα βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκών μηχανισμών. Η ταμειακή πίεση για την αναχρηματοδότηση του μη Ευρωπαϊκού χρέους (ιδιωτικό χρέος + ΔΝΤ)  της Ελλάδας είναι αμελητέα, ~1% του ΑΕΠ ετησίως. Ο κ. Σόιμπλε γνωρίζει ότι κανείς δεν θα χρειαστεί να απευθυνθεί σύντομα στο Κοινοβούλιό του ζητώντας επιπλέον κεφάλαια για την Ελλάδα.

Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο του 2012. Τότε η Ευρώπη αν και βρισκόταν στο ίδιο σημείο του εκλογικού κύκλου όπως τώρα, προχώρησε σε ένα πολύ γενναίο πακέτο ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Τότε η χρονική πίεση για να βγει η Ελλάδα στις αγορές ήταν πολύ μεγαλύτερη. Αν τα κατάφερνε η Ελλάδα, οι εταίροι θα γλίτωναν τα 86 δισ. του 3ου Μνημονίου. Τώρα πια τα έδωσαν. Ο,τι ήταν να δώσουν σε μετρητά το έχουν ήδη δώσει. Από εδώ και πέρα, όσο η Ελλάδα  καθυστερεί να μεταρρυθμίσει την οικονομία της, όσο η Ελλάδα συνεχίσει να σέρνεται, το ένα μετά το άλλο Eurogroup θα δίνει μόνο επιμηκύνσεις των υφιστάμενων δανείων και τόκων! Η πίεση για έξοδο στις αγορές είναι μόνο στο δικό μας γήπεδο.

Γιατί χρειαζόμαστε την έξοδο στις αγορές
Τι ακριβώς αντιπροσωπεύει ο στόχος της εξόδου στις αγορές; Γιατί την επιδιώκουμε απεγνωσμένα, εφόσον έχουμε διαθέσιμα ευρωπαϊκά κεφάλαια για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων και μάλιστα με επιτόκιο που δεν θα βρούμε ποτέ στις αγορές. Κι αφού θα κουβαλάμε για πολλά χρόνια το βάρος των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων, άρα για πολλά χρόνια δεν θα μπορεί η Ελλάδα να αντλήσει δάνεια για τη χρηματοδότηση πρωτογενών δαπανών.


Η έξοδος στις αγορές είναι ισχυρά συμβολική. Αντιπροσωπεύει τη μετάπτωση της οικονομίας από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης. Σηματοδοτεί την επιστροφή της οικονομίας σε μια στοιχειώδη κανονικότητα, σημαίνει χαμηλά επιτόκια δανεισμού όχι μόνο για το κράτος αλλά, κυρίως, για τον ιδιωτικό τομέα. Και χαμηλό επιτόκιο δανεισμού σημαίνει μικρότερος κίνδυνος, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, περισσότερες επενδύσεις, επιστροφή καταθέσεων, ρευστότητα στις τράπεζες, χρηματοδότηση της οικονομίας από το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Γι’ αυτό η έξοδος στις αγορές παραμένει ο βασικός, κεντρικός και εύλογος στόχος της οικονομίας μας, ανεξάρτητα από τις πηγές αναχρηματοδότησης του κρατικού χρέους.

Ωστόσο, όπως μια ληξιαρχική πράξη γέννησης είναι η γραφειοκρατική αποτύπωση του αποτελέσματος μιας εννιάμηνης κύησης, έτσι και η έξοδος στις αγορές είναι η πράξη που διαπιστώνει ότι η οικονομία μιας πτωχευμένης χώρας μεταρρυθμίστηκε και εισέρχεται στην κανονικότητα. Αυτόν το στόχο υποτίθεται πως κυοφορούν οι προσπάθειες της Ελλάδας τα τελευταία 7 χρόνια, κι όχι τη σύναψη μνημονίων, το ένα πίσω απ΄τ΄ άλλο.

Η κυβέρνηση Τσίπρα ονειρεύεται την έξοδο στις αγορές, αλλά δεν εργάζεται στην κατεύθυνση θεμελίωσης μιας εύρωστης και υγιούς οικονομίας. Αντίθετα, ολοένα και περισσότερο δείχνει να ελπίζει πως η λύτρωση θα ‘ρθει μέσω Ευρώπης, μέσω μιας γενναίας ελάφρυνσης του χρέους ή μιας χαριστικής ένταξης στο QE του κ. Ντράγκι.

Όμως η πείρα 7 χρόνων δείχνει πως η Ευρώπη βοηθά τόσο, ώστε να μην χρεοκοπήσουμε και το δημόσιο χρέος να μην αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο στην λειτουργία της οικονομίας. Τα υπόλοιπα, η μεταρρύθμιση και ο εξορθολογισμός της οικονομίας, η εμπιστοσύνη των αγορών, η προσέλκυση επενδύσεων, η ανάπτυξη, είναι δική μας δουλειά.

 Σημειώσεις

1Σε παρόμοια κατάσταση είχαμε περιέλθει το 2014. Τότε από την ανάλυση των μελλοντικών χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας προέκυπτε χρηματοδοτικό κενό μεταξύ 10-15 δισ.€ και υπήρχαν σκέψεις να καλυφθεί με την αλλαγή χρήσης των 11 δισ.€ του ΤΧΣ που είχαν περισσέψει από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εν είδει πιστοληπτικής γραμμής. Και, φυσικά, είχαν μπει στο τραπέζι και οι όροι που θα συνόδευαν αυτήν τη δανειακή διευκόλυνση.

www.protagon.gr   Γιώργος Στρατόπουλος.

470 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 470 από 470
MARCUS είπε...

Αναζητάτε κεφάλαια για να εξοφλήσετε πιστώσεις και χρέη ή επιχειρηματικά δάνεια;
{jameskelvine28@gmail.com}. Τότε είναι η εταιρεία δανείων James Kelvin
η απάντηση. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείου, δίνουμε δάνειο με αν
ανεξόφλητο επιτόκιο Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω
Email: {jameskelvine28@gmail.com}

LOAN OFFER είπε...

Αναζητάτε κεφάλαια για να εξοφλήσετε πιστώσεις και χρέη ή επιχειρηματικό δάνειο;
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Τότε η απάντηση είναι ο ΤΖΩΡΤΖ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΔΑΝΕΙΟ. Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο, δίνουμε δάνειο με εκκρεμή επιτόκιο Οι ενδιαφερόμενοι αιτούντες θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

Leyla Rodriguez είπε...

Γεια σας, με λένε Τζορτζίνα Φράνκο από τη Λα Παζ Βολιβίας, θέλω να συστήσω τους αιτούντες δανεισμό σε πραγματικούς δανειστές ότι πήρα τα 85000 δάνειο από τη Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc. επικοινωνήστε μαζί τους για αξιόπιστο δάνειο μέσω του email της εταιρείας τους: leylarodriguez9499@gmail.com

MARCUS είπε...

Γεια σας, Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000.00 έως 100.000.000.00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε εγγύηση 100% για δάνεια εξωτερικού κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς. Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε ολόκληρο το νόμισμα με τόκο 2% για όλα τα δάνεια και χωρίς προκαταβολές .... Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε μέσω: {jameskelvine28@gmail.com} και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

LOAN OFFER είπε...

Γεια σας κύριε / κυρία
Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
Γνωρίζετε ότι ο δανεισμός χρημάτων απαγορεύεται.
Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, σημειώστε τους τομείς στους οποίους μπορούμε.
να σε βοηθήσω:
* Οικονομικά
* Υποθήκες
* Επενδυτικά δάνεια
* Δάνεια αυτοκινήτων
* Ενοποίηση χρέους
* Πιστωτική γραμμή
* Δεύτερη υποθήκη
* Επαναγορά πίστωσης
* Προσωπικά δάνεια
Άχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε σε μια επιχείρηση.
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Leyla Rodriguez είπε...

Γεια σας, με λένε Τζορτζίνα Φράνκο από τη Λα Παζ Βολιβίας, θέλω να συστήσω τους αιτούντες δανεισμό σε πραγματικούς δανειστές ότι πήρα τα $85000 δάνειο από τη Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc. επικοινωνήστε μαζί τους για αξιόπιστο δάνειο μέσω του email της εταιρείας τους: leylarodriguez9499@gmail.com

LOAN OFFER είπε...

Γεια σε όλους, με λένε Bensonn, είμαι από τη Γερμανία, τη Στουτγάρδη, είμαι εδώ για να καταθέσω για το πώς πήρα ένα δάνειο από την GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM αφού κατέθεσα δύο φορές σε διάφορους πιστωτές που ισχυρίζονται ότι είναι δανειολήπτης εδώ, αυτό φόρουμ, πίστευα ότι ο δανεισμός τους ήταν πραγματικός και εφαρμόστηκε, αλλά ποτέ δεν μου έδωσαν δάνειο μέχρι που ένας φίλος μου με παρουσίασε στην πιστωτική εταιρεία GEORGE WILLIAMS, ο οποίος υποσχέθηκε να με βοηθήσει με ένα δάνειο της επιθυμίας μου και το έκανε, όπως υποσχέθηκε χωρίς είχα οποιαδήποτε μορφή καθυστέρησης, είχα αμφιβολίες, αλλά ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα την πίστη. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπήρχαν ακόμα αξιόπιστοι δανειολήπτες μέχρι που γνώρισα τον ΤΖΩΡΤΖ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ο οποίος με βοήθησε πραγματικά με την πίστωση και μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί δανειστές εκεί έξω, αλλά θα σας συμβούλευα να δοκιμάσετε την πιστωτική εταιρεία GEORGE WILLIAMS, τη φροντίδα και την κατανόησή της. δεν γνωρίζετε εάν χρειάζεστε δάνειο έκτακτης ανάγκης ή θέλετε χρηματοδότηση για τα έργα σας, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. GEORGE WILLIAMS, Loan Company, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του είναι; (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

Leyla Rodriguez είπε...

Καλή μέρα,

Το όνομά μου είναι Leyla Rodriguez η C.E.O της Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc. εδώ στη Γερμανία. Προσφέρουμε προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια σε ιδιώτες με επιτόκιο 2% ... Από 3000 ευρώ έως 10.500.000,00 ευρώ. Χρειάζεστε ένα επείγον αξιόπιστο δάνειο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email της εταιρείας μας: (leylarodriguez9499@gmail.com)

Ευχαριστώ και ο Θεός να ευλογεί.

Τις καλύτερες ευχές.
Κυρία Leyla Rodriguez.
C.E.O.
Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc.

LOAN OFFER είπε...

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts?
{ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 2%.Interested Applicants Should Contact Us Via Email: { georgewilliamsloanfirm333@gmail.com }

Please Fill the Application Form Below:
- Complete Name:
- Loan Amount Needed:
- Loan Duration:
- Purpose Of Loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

Leyla Rodriguez είπε...

Καλημέρα, με λένε Andrew Pérez Rodríguez και είμαι από τον Ισημερινό. Πήρα το εμπορικό μου δάνειο ύψους 177.000,00 $, με επιτόκιο 2% από τη Leyla Rodríguez Prestamo Lender Plc. Για όλους τους αιτούντες δάνειο, επικοινωνήστε με έναν αξιόπιστο δανειστή. Σας παραπέμπω όλους στη διεύθυνση: leylarodriguez9499@gmail.com

Leyla Rodriguez είπε...

Γειά σου,

Είμαι ιδιωτικός δανειστής, προσφέρω δάνεια στο 2% είναι εταιρεία
νόμιμο με τιμή και διάκριση ότι είμαστε έτοιμοι, στα προβλήματά σας
οικονομικά, προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια δανείου, αν το επιλέξετε
Για αυτήν την προσφορά δανείου, προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 3.000.00 έως $ 10.500.000.00. Επικοινωνήστε μαζί μας στο
το e-mail μας: (leylarodriguez9499@gmail.com)

Παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση, έτσι ώστε
μπορούμε να προχωρήσουμε αμέσως στην πίστωση.

Ονομα:
Απαιτούμενα δάνεια:
διάρκεια:
Χώρα:
Σκοπός του δανείου:
Μηνιαίο εισόδημα:
Τηλέφωνο:

Περιμένουμε τη συμπληρωμένη φόρμα αίτησης δανείου
και επιστρέψτε το συντομότερο δυνατό.

Για να ειμαι ειλικρινης.
Leyla Rodriguez.

Leyla Rodriguez είπε...

Καλή μέρα,

Προσφέρουμε προσωπικά/επιχειρηματικά δάνεια σε ιδιώτες με επιτόκιο 2%. χρειάζεσαι δάνειο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email της εταιρείας μας: (leylarodriguez9499@gmail.com)

Ευχαριστώ και ο Θεός να ευλογεί.

Τις καλύτερες ευχές.
Κυρία Leyla Rodriguez.
Διευθύνων Σύμβουλος | Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista PLC.

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Προσοχή παρακαλώ,

Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο Δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους κ.λπ .. ανεξάρτητα από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.
Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Μη Ασφαλισμένα)
Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλή και Μη Ασφαλισμένα)

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα σας λύσουμε
οικονομικό πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: dinomarcolenders220@gmail.com

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Γεια σας, με λένε Τζορτζίνα Φράνκο από τη Λα Παζ Βολιβίας, θέλω να συστήσω στους αιτούντες δάνειο σε πραγματικούς δανειστές ότι πήρα το δάνειο των 85000 δολαρίων από τη Leyla Rodríguez Prestamo Prestamista Plc. επικοινωνήστε μαζί τους για αξιόπιστο δάνειο μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας σας: {leylarodriguez9499@gmail.com}

LOAN OFFER είπε...

Γεια σας κύριε / κυρία
Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
Πρέπει να πάρετε δάνειο, σημειώστε τους τομείς στους οποίους μπορούμε.
να σε βοηθήσω:
* Οικονομικά
* Στεγαστικά δάνεια
* Επενδυτικά δάνεια
* Δάνεια αυτοκινήτου
* Ενοποίηση χρέους
* Πιστωτικό όριο
* Δεύτερη υποθήκη
* Επαναγορά πίστωσης
* Προσωπικά δάνεια
Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε σε μια επιχείρηση.
επικοινωνήστε με τις ΗΠΑ μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Hola, mi nombre es Georgina Franco de La Paz Bolivia, quiero recomendar solicitantes de préstamos a prestamistas reales que obtuve el préstamo de $85000 de Leyla Rodríguez Prestamo Prestamista Plc. comuníquese con ellos para obtener un préstamo confiable a través de la dirección de correo electrónico de su empresa: {leylarodriguez9499@gmail.com}

MARCUS είπε...

Γεια σας, Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των οικονομικών σας αναγκών; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 100.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση για δάνεια εξωτερικού κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς. Επίσης εκδώσαμε δάνειο σε ολόκληρο το νόμισμα με επιτόκιο 2% για όλα τα δάνεια και χωρίς προκαταβολές .... Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε μέσω: { jameskelvine28@gmail.com } και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι άντρες, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Το όνομά μου είναι Gabriel Ramon Perez από το Πουέρτο Ρίκο, έλαβα το δάνειό μου $97000 από τη Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista PLC τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2021. Σας παραπέμπω όλους που χρειάζεστε ένα δάνειο σε αυτόν τον καλό γνήσιο δανειστή: ( leylarodriguez9499@gmail.com ) και πες τους ότι σε παρέπεμψα, θα είσαι για πάντα ευτυχισμένος.

LOAN OFFER είπε...

Γεια σας κύριε / κυρία
Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
Πρέπει να πάρετε δάνειο, σημειώστε τους τομείς στους οποίους μπορούμε.
να σε βοηθήσω:
* Οικονομικά
*Εταιρικό δάνειο
* Στεγαστικά δάνεια
* Επενδυτικά δάνεια
* Δάνεια αυτοκινήτου
* Εξυγίανση χρέους
* Πιστωτικό όριο
* Δεύτερη υποθήκη
* Επαναγορά πίστωσης
* Προσωπικά δάνεια
*Φοιτητικό δάνειο
Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε σε μια επιχείρηση.
επικοινωνήστε με τις ΗΠΑ μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι άντρες, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Το όνομά μου είναι Gabriel Ramon Perez από το Πουέρτο Ρίκο, πήρα το δάνειό μου των $97000 από τη Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista PLC τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2021. Σας παραπέμπω όλους που χρειάζεστε ένα δάνειο σε αυτόν τον καλό γνήσιο δανειστή: (leylarodriguez9499@gmail.com ) και πες τους ότι σε παρέπεμψα, θα είσαι για πάντα ευτυχισμένος.

MARCUS είπε...

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
Είστε επιχειρηματίας, βιομήχανος, έμπορος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο
με οικονομικά προβλήματα. Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, έχετε χρέη να ξεπληρώσετε, τότε, η JAMES KELVIN LOAN FIRM είναι η απάντηση στις ερωτήσεις σας, Έχετε πλέον το μόνο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει. Είναι αυτός ο άνθρωπος ο κύριος JAMES KELVIN.,Επικοινωνήστε μαζί του μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: jameskelvine28@gmail.com και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι άντρες, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Το όνομά μου είναι Gabriel Ramon Perez από το Πουέρτο Ρίκο, πήρα το δάνειό μου των 97000 από τη Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista PLC τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2021. Σας παραπέμπω όλους που χρειάζεστε ένα δάνειο σε αυτόν τον καλό γνήσιο δανειστή: (leylarodriguez9499@gmail.com ) και πες τους ότι σε παρέπεμψα, θα είσαι για πάντα ευτυχισμένος.

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS είπε...

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Προσοχή, ονομάζομαι Gomez Alex Perez Ortiz από την Παραγουάη, πήρα το δάνειό μου $37000 χθες Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 από την LEYLA RODRIGUEZ PRESTAMO PRESTAMISTA PLC. Ο καλύτερος και αξιόπιστος δανειστής στον κόσμο. σας παραπέμπω σε αυτήν την αξιόπιστη επαφή δανειστή μέσω του email της εταιρείας τους: leylarodriguez9499@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε επείγοντα δάνεια; Προσφέρουμε 2000 ευρώ για 500.000.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Προσφέρουμε δάνεια με 2%, προσφέρουμε Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια Ξενοδοχείου, Φοιτητικά Δάνεια, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας, μάθετε περισσότερα Email: dakany.endre@gmail.com

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Καλή μέρα,

Ονομάζομαι Leyla Rodriguez, η C.E.O της Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc. εδώ στη Γερμανία. Προσφέρουμε προσωπικά και επαγγελματικά δάνεια σε ιδιώτες με επιτόκιο 2%... Από 1000 ευρώ έως 10.500.000,00 ευρώ. Χρειάζεστε επείγοντα αξιόπιστο δάνειο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email της εταιρείας μας: ( leylarodriguez9499@gmail.com )

Ευχαριστώ και ο Θεός να ευλογεί.

Τις καλύτερες ευχές.
Η κυρία Leyla Rodriguez.
C.E.O.
Leyla Rodriguez Prestamo Prestamista Plc.

Loan Offer. είπε...

χρειάζεσαι δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; Χριστουγεννιάτικη πίστωση; στεγαστικά δάνεια; Γεωργική και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε κάθε είδους πιστώσεις με επιτόκιο 2%! E-mail επικοινωνίας: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας;(dakany.endre@gmail.com)

Προσφέρετε επείγοντα δάνεια.

ben είπε...

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια επιλογή που ωφελεί τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. μπορείς
δανειστεί από 5.000 € έως 1 εκατ. €, το επιτόκιο είναι 2% και να το αποπληρώσει σε διάστημα 6 μηνών έως 5 ετών. Δάνεια
θα μπορούσε να είναι απροστάτευτο και προστατευμένο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για: να μεγαλώσει το δικό σας
επιχείρηση, κεφάλαιο κίνησης, κάλυψη μεμονωμένων επιχειρηματικών δαπανών, αγορά περιουσιακού στοιχείου, ανάπτυξη α
ακίνητο ή να αποκτήσετε εμπορική υποθήκη.

email: benleon340@gmail.com

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις, στείλτε μας email στο? benleon340@gmail.com και θα χαρούμε να το κάνουμε
Βοήθεια.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε ένα εξασφαλισμένο και ακάλυπτο δάνειο; Επενδυτικά δάνεια; Δάνεια αυτοκινήτου; Επιχειρηματικό δάνειο; Προσωπικά δάνεια? Διεθνή δάνεια. Παρακαλούμε στείλτε μας email εάν ενδιαφέρεστε. Email: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους κ.λπ.. ανεξάρτητα από το πιστωτικό σας σκορ. Προσωπικά Δάνεια (Ασφαλή και Ακάλυπτα) Επιχειρηματικά Δάνεια (Ασφαλή και Ακάλυπτα) Δάνειο ενοποίησης και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου και θα λύσουμε το οικονομικό σας πρόβλημα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε ένα εξασφαλισμένο και ακάλυπτο δάνειο; Επενδυτικά δάνεια; Δάνεια αυτοκινήτου; Επιχειρηματικά δάνεια; Προσωπικά δάνεια? Διεθνή δάνεια. Παρακαλούμε στείλτε μας email εάν ενδιαφέρεστε. Email: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Abraham είπε...

χρειάζεσαι δάνειο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μέσω email: {Pedrosalvador346@gmail.com}. με
με τις παρακάτω πληροφορίες
Ονομα:
Χώρα:
Κατάσταση:
Απαιτούμενος όγκος:
Χρόνος πεζοπορίας:
Φύλο:
Τηλεφωνικό νούμερο
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: {Pedrosalvador346@gmail.com}

WILLIAMS είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: wanngleetitleloanservice355@gmail.com
ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ
ΧΩΡΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ WHATSAPP
ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ
E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: wanngleetitleloanservice355@gmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

CARLOS είπε...

Γεια σας κύριε/Κυρία
Προσφέρουμε δάνεια από: 10.000 έως 9.500.000 € με επιτόκιο 2%.
Ξέρετε ότι απαγορεύεται ο δανεισμός.
Πρέπει να πάρετε ένα δάνειο, να δώσετε προσοχή στους τομείς στους οποίους μπορούμε.
Για να σε βοηθησω:
* Οικονομικά
* Εταιρικό δάνειο
* Στεγαστικά δάνεια
* Επενδυτικά δάνεια
* Δάνεια αυτοκινήτου
* Ενοποίηση χρέους
* Πιστωτικό όριο
* Δεύτερη υποθήκη
* Επαναγορά πίστωσης
* Προσωπικά δάνεια
*Φοιτητικό δάνειο
Ψάχνετε για ένα έργο και χρειάζεστε χρηματοδότηση, χρειάζεστε χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, χρήματα για να επενδύσετε στην επιχείρηση.
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Στείλτε μας email μέσω: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

Στείλτε μας email μέσω: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

WILLIAMS είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ

Ψάχνετε για ιδιωτικό δάνειο ή επιχειρηματικό δάνειο WANG LEE LOAN FIRM IS THE PLUG επικοινωνήστε μαζί μας για το επείγον δάνειό σας για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να αγοράσετε το σπίτι σας,, αυτοκίνητο,, για το πασχαλινό σας δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας στο {wanngleetitleloanservice355@ gmail.com} προσφέρουμε προσιτό δάνειο σε ιδιώτες και εταιρείες, για άλλη μια φορά, επικοινωνήστε μαζί μας ΜΕΣΩ {wanngleetitleloanservice355@gmail.com}

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Γεια σας,

Χρειάζεστε επείγουσα αξιόπιστη οικονομική υποστήριξη; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα: (helumenu@gmail.com)

Σας ευχαριστώ.
Sir Tony H. Elumelu.

antri είπε...

Γεια σας κύριε και κυρία
Είμαστε μια τράπεζα διεθνών δανειστών και προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια σε κάθε σοβαρό άτομο σε περίπτωση ανάγκης από 2.000 έως 500.000 ευρώ ή δολάρια,
Χρειάζεστε χρήματα δανείου;
Επικοινωνήστε μαζί μου στο: antripapoulou112@gmail.com
WhatsApp: +33752223250

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Είμαι ιδιώτης δανειστής και επενδυτής, με λένε Leyla Rodriguez. Χρειάζεστε ένα νόμιμο, έντιμο, σοβαρό και γρήγορο δάνειο; Μπορώ να σας βοηθήσω με 100% εγγυημένα δάνεια, προσφέρω επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια με 2%, χρηματοδοτούμε επίσης κάθε είδους έργα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: leylarodriguez9499@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά χρήματα; Επιχειρηματικά χρήματα; Χρήματα υποθήκης; Χρήματα εταιρείας; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε χρήματα με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (richardcosmos5@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά χρημάτων.

Elena Nino είπε...

Είμαι η Ingrid, θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα 200.000 Ευρώ, ΔΑΝΕΙΟ μέσω της ELENA NINO πιστωτικής επένδυσης και κάθε είδους. εάν ενδιαφέρεστε για δάνειο επικοινωνήστε μέσω email: Elenanino0007@outlook.com

Rosita Essen είπε...

Θέλω να εκτιμήσω τα δάνεια της Karin Sabine για μένα ένα δάνειο 9000 €. εάν χρειάζεστε επείγοντα δάνειο, αποφύγετε την απάτη από ψεύτικους δανειστές και κάντε αίτηση μέσω της εταιρείας πραγματικών δανείων μέσω email sabinhelps@gmail.com whatsapp +7 901 709-57-43

Loan Offer. είπε...

Ειδικευόμαστε στην παροχή ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών όπως δάνεια, στεγαστικά δάνεια, αμοιβαία κεφάλαια, προσωπικά δάνεια, δάνεια υγείας, δάνεια γάμου, δάνεια ακινήτων, δάνεια για ίδρυση επιχειρήσεων και υπηρεσίες εταιρικού δανείου. μπορούμε να κανονίσουμε οποιοδήποτε δάνειο ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας με πολύ φθηνό επιτόκιο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε κάθε είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (dakany.endre@gmail.com)

Προσφέρετε επείγοντα δάνεια.

Νομικό Δάνειο Εταιρία είπε...

Καλημέρα, με λένε Viera Pabakova από τη Σλοβακία. Θέλω να καταθέσω για έναν αξιόπιστο δανειστή ονόματι Leyla Rodriguez ότι εμπιστεύομαι 100% που μου δάνεισε 25000 ευρώ χθες, 09/07/2022. επικοινωνήστε μαζί τους για αξιόπιστο δάνειο μέσω: leylarodriguez9499@gmail.com

Leyla Rodriguez είπε...

Καλημέρα, με λένε Viera Pabakova από τη Σλοβακία. Θέλω να καταθέσω για έναν αξιόπιστο δανειστή ονόματι Leyla Rodriguez που εμπιστεύομαι 100% ο οποίος μου δάνεισε 25000 ευρώ χθες 07/09/2022 από την εταιρεία δανεισμού. επικοινωνήστε μαζί τους για αξιόπιστο δάνειο μέσω: leylarodriguez9499@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια οποιουδήποτε είδους; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργική χρηματοδότηση και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Είμαι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Richard Cosmos, προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο, εταιρικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, φοιτητικό και επιχειρηματικό δάνειο. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το δάνειο, πρέπει να μας στείλετε email μέσω email: (richardcosmos5@gmail.com)

Loan Offer. είπε...

Γειά σου!

Παρέχουμε διάφορους τύπους δανείων που κυμαίνονται από: Προσωπικά Δάνεια, Επιχειρηματικά Δάνεια, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Χρηματοδότηση Αυτοκινήτων/Γεωργικών και Δάνεια Κατοικίας. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά τα δάνεια με προσιτό επιτόκιο με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 6 μήνες έως 20 χρόνια. Βοηθάμε επίσης εργολάβους και αγρότες να αποκτήσουν τα δικά τους μηχανήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

Leyla Rodriguez είπε...

Χαίρετε,

Είμαι ιδιώτης δανειστής, προσφέρω δάνεια με 2%, είναι νόμιμη εταιρεία με τιμή και διάκριση που είμαστε έτοιμοι, στα προβλήματά σας, προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια με δάνεια, εάν το επιλέξετε
για αυτήν την προσφορά δανείου, επικοινωνήστε μαζί μας στο
το e-mail μας: (leylarodriguez9499@gmail.com)

Παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες παρακολούθησης έτσι ώστε
μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην πίστωση.

Ονομα:
Απαιτούμενα δάνεια:
διάρκεια:
Χώρα:
Σκοπός του δανείου:
Μηνιαίο εισόδημα:
Τηλέφωνο:

Αναμένουμε τη συμπληρωμένη αίτηση δανείου
και να επιστρέψετε το συντομότερο δυνατό.

Για να ειμαι ειλικρινης.
Leyla Rodriguez.

Leyla Rodriguez είπε...

Χαίρετε,

Είμαι ιδιώτης δανειστής, προσφέρω δάνεια με 2%, είναι νόμιμη εταιρεία με τιμή και διάκριση που είμαστε έτοιμοι, στα προβλήματά σας, προσφέρουμε κάθε είδους βοήθεια με δάνεια, εάν το επιλέξετε
για αυτήν την προσφορά δανείου, επικοινωνήστε μαζί μας στο
το e-mail μας: (leylarodriguez9499@gmail.com)

Παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες παρακολούθησης έτσι ώστε
μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην πίστωση.

Ονομα:
Απαιτούμενα δάνεια:
διάρκεια:
Χώρα:
Σκοπός του δανείου:
Μηνιαίο εισόδημα:
Τηλέφωνο:

Αναμένουμε τη συμπληρωμένη αίτηση δανείου
και να επιστρέψετε το συντομότερο δυνατό.

Για να ειμαι ειλικρινης.
Leila Rodriguez.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε δάνειο; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια? χρηματοδότηση γεωργικών έργων και έργων; δίνουμε όλα τα είδη δανείων με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία email; richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

Leyla Rodriguez είπε...

Καλημέρα, με λένε Vladimir Alexandra από τη Ρωσία. Με παρέπεμψε ο Viera σε έναν αξιόπιστο δανειστή ονόματι Leyla Rodriguez, πήρα το δάνειό μου των $150000 από αυτούς σήμερα, 5 Ιανουαρίου 2023. Είμαι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο. εάν χρειάζεστε δάνειο, μην ψάχνετε άλλο για να αποφύγετε την απάτη... επικοινωνήστε με αυτόν τον αξιόπιστο δανειστή: ( leylarodriguez9499@gmail.com ) θα χαρείτε να το κάνετε.

Ingrid είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δάνειο,

Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
Ίngrid

Leyla Rodriguez είπε...

Καλά νέα, με λένε Angela Guevara Ramos από το Πουέρτο Ρίκο. δουλεύοντας εδώ στα Σλοβακικά, με παρέπεμψε από τη μαρτυρία της Lydia Pabak σε αυτόν τον ιστότοπο σε έναν αξιόπιστο δανειστή που ονομάζεται Leyla Rodriguez. Πήρα το δάνειό μου των 20000 $ με επιτυχία εδώ: leylarodriguez9499@gmail.com

Unknown είπε...

Είμαι ο Rezek Ahmad από το Κατάρ. αλλά ζω στην Αθήνα, Πρωτεύουσα της Ελλάδας, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν απατεώνες παντού. Πριν από λίγους μήνες ήμουν οικονομικά πιεσμένος και λόγω της απελπισίας μου με απάτησαν αρκετοί διαδικτυακοί δανειστές. Σχεδόν είχα χάσει την ελπίδα μου μέχρι που ένας φίλος μου με παρέπεμψε σε μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία που φοβάται τον Θεό, που ονομάζεται Loan Credit Institutes, η οποία μου δανείζει ένα ακάλυπτο δάνειο 350.000 ευρώ κάτω από 72 ώρες εργασίας χωρίς άγχος. Εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω email. (loancreditinstitutions00@gmail.com) ή Whatsapp: +393509811524.. Χρησιμοποιώ αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνειο λόγω της κόλασης που πέρασα στα χέρια αυτών των δόλιων δανειστών. Και δεν εύχομαι ούτε ο εχθρός μου να περάσει από τέτοια κόλαση που πέρασα στα χέρια αυτών των απατηλών δανειστών στο διαδίκτυο, θα ήθελα επίσης να με βοηθήσετε να περάσω αυτές τις πληροφορίες σε άλλους που έχουν επίσης ανάγκη από δάνειο μόλις έχω λάβει επίσης το δάνειό σας από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου, προσεύχομαι ο Θεός να τους ευλογεί για πάντα για τα καλά πράγματα που έχουν κάνει στη ζωή μου. μέσω email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή whatsapp +393509811524.

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Το όνομά μου είναι η κυρία Patricia Kingsman, είμαστε ένας νέος νόμιμος δανειστής δανείου του 2023 και μας αρέσει να βοηθάμε κάθε οργανισμό που χρειάζεται οικονομική βοήθεια που προσφέρουμε από 500.000,00 ευρώ και 5.000.000,00 ευρώ και δίνουμε επίσης δάνεια σε ευρώ πάνω από αυτό, οπότε αν χρειάζεστε βοήθεια παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση:patriciakingsman.loans2016@gmail.com ώστε η συναλλαγή δανείου σας να πραγματοποιηθεί τώρα θα είστε μαζί με το δάνειό σας τις επόμενες 8 ώρες είναι μια γρήγορη μεταφορά και είναι ασφαλής χωρίς καμία καθυστέρηση. Οπότε στείλτε email:patriciakingsman.loans2016@gmail.com εάν ενδιαφέρεστε

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Γεια σε όλους,

Καλώς ήρθατε στο μέλλον! Η χρηματοδότηση έγινε εύκολη με την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman.

Ψάχνετε για επιλογές χρηματοδότησης για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, Ψάχνετε για δάνειο για να επεκτείνετε την υπάρχουσα επιχείρησή σας, Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιον δρόμο να πάτε ή πού να στρέφομαι σε? Σας έχουν απορρίψει οι τράπεζές σας; Δανειακή εταιρεία Patricia Kingsman. λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζές σας λένε ΟΧΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας καθώς προσφέρουμε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 2% για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια (Εγγυημένα και Ακάλυπτα). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω διαδικασίες απόκτησης δανείου.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

* Δάνειο αυτοκινήτου
* Στεγαστικό δάνειο
* Δάνειο φορτηγών
* Στεγαστικό δάνειο
* Δάνειο Εξυγίανσης Οφειλών
* Επιχειρηματικό δάνειο
* Προσωπικό δάνειο
* Φοιτητικό Δάνειο.

Με την εταιρεία δανεισμού Patricia Kingsman. μπορείτε να πείτε αντίο σε όλες τις οικονομικές σας κρίσεις και δυσκολίες καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.
Email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Χαιρετισμοί,
Κυρία Patricia Kingsman

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Thodoris Nikolaou, είμαι από την Ελλάδα, μόλις έλαβα το δάνειό μου τώρα από την εταιρεία δανείων της κυρίας Patricia Kingsman, είναι νέα εταιρεία δανείων του 2023 και δεν έχει περάσει πολύς καιρός που έλαβα το δάνειό μου από αυτούς, πήρα το δάνειό μου από αυτούς σήμερα και τώρα καθώς δημοσιεύω αυτό το μήνυμα, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά υπέροχη, οπότε όποιος χρειάζεται δάνειο επικοινωνήσει με αυτήν την εταιρεία και είναι πραγματικά υπέροχος εκεί το mail είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Γεια σε όλους

Ονομάζομαι Olympia Mackendree, είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Αθήνας, έψαχνα για δάνειο στο Διαδίκτυο και το μόνο που παίρνω είναι απατεώνες, αλλά βρήκα αυτήν την εταιρεία δανείων που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company και έχω δει ανθρώπους στο διαδίκτυο να καταθέτουν υπάρχουν καλές πράξεις, γι' αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω αν θα είμαι χαρούμενος για άλλη μια φορά, γι 'αυτό έκανα αίτηση για δάνειο 350.000,00 ευρώ και η δανειοδότης του δανείου κυρία Patricia Kingsman με διαβεβαίωσε ότι σε 8 ώρες το δάνειό μου θα είναι στον τραπεζικό μου λογαριασμό, έτσι σήμερα όπως ήμουν δουλεύοντας είδα την τράπεζά μου μου έγραψε μήνυμα ότι υπάρχουν κάποια χρήματα 350.000,00 ευρώ στον λογαριασμό μου και ευχαριστώ την Patricia Kingsman επειδή είναι αληθινή, οπότε αν χρειάζεστε οποιοδήποτε διαδικτυακό δάνειο, μην σας εξαπατήσουν όπως κάνω αίτηση από αυτήν την εταιρεία επειδή είναι η μόνο πραγματική εταιρεία που δίνει δάνεια online. Η ταχυδρομική τους διεύθυνση είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Ονομάζομαι Σοφία Πούλου Ιωάννα είμαι από την Ελλάδα, μόλις πήρα το δάνειό μου από μια νέα εταιρεία δανεισμού του 2023 και το όνομα της εταιρείας που με βοήθησε με το δάνειό μου σήμερα είναι Patricia Kingsman εταιρεία δανείου, είναι η πιο όμορφη εταιρεία δανείων που έχω ποτέ συνάντησα ότι έκανα αίτηση για δάνειο από αυτούς χθες και το μόνο που έκανα ήταν να πληρώσω το τέλος μεταφοράς που είπαν ότι έπρεπε να πληρώσω και αμέσως κάνω την πληρωμή τις επόμενες 8 ώρες όταν ήμουν με το δάνειό μου συγγνώμη δεν μπορώ να πω με το πόσο με βοήθησαν, αλλά είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, οπότε όλοι αν χρειάζεστε πραγματικό δάνειο, αυτή είναι η σωστή εταιρεία δανείου για να επικοινωνήσετε με τη διεύθυνση αλληλογραφίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Ονομάζομαι Spyros Danalis και είμαι από την Ελλάδα, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να πω σε όλους στο Διαδίκτυο πώς έλαβα το δάνειό μου αφού με απάτησαν 3 φορές, έκανα αίτηση για δάνειο από την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman χθες, είδα ανθρώπους να μαρτυρούν γι 'αυτήν καλές δουλειές και για το πώς βοήθησε τους ανθρώπους, έτσι αποφάσισα να κάνω αίτηση και μου είπε τι έπρεπε να κάνω, φοβήθηκα αλλά το έκανα σήμερα το πρωί τώρα μόλις έλαβα μια ειδοποίηση από την τράπεζά μου, εκεί χρήματα στον λογαριασμό μου και έλεγξα το ποσό και ήταν το δάνειό μου, είμαι τόσο χαρούμενος. Θέλω λοιπόν να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο και να πω σε όλους στο Διαδίκτυο ότι αυτή η εταιρεία είναι πραγματική, εάν χρειάζεστε δάνειο, αυτή η εταιρεία είναι η κατάλληλη εταιρεία για να κάνετε αίτηση, μην εξαπατηθείτε όπως εγώ γιατί υπάρχουν απατεώνες που κάνουν αίτηση από αυτήν την εταιρεία και θα είσαι χαρούμενος. Η διεύθυνση αλληλογραφίας τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Ονομάζομαι Δέσποινα Καρασάβογλου, είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να γράψω στο διαδίκτυο ότι μόλις έλαβα τα κεφάλαια δανείου των 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Patricia Kingsman loan company αρχικά i δεν πίστευα αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο, αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και έκανα αίτηση για το δάνειο πριν από 2 ημέρες και μόλις έλαβα μια κλήση από την τράπεζά μου ότι υπάρχει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ στον λογαριασμό μου και αμέσως έλαβα ένα ειδοποίηση από την τράπεζά μου, η εταιρεία δανείων Patricia Kingsman με τηλεφώνησε και με ρώτησε αν έλαβα το δάνειό μου και τους είπα ναι, έτσι μου είπαν ότι πρέπει να φέρω περισσότερους ανθρώπους στην εταιρεία εκεί, εάν κάποιος χρειάζεται δάνειο, οπότε αν πραγματικά χρειάζεστε ένα δάνειο αυτό είναι η εταιρεία που πρέπει να κάνετε αίτηση από είναι πραγματικά υπέροχοι και πιστεύω τώρα ότι υπάρχει μια πραγματική εταιρεία δανείων που δίνει δάνεια και αυτή η εταιρεία είναι η εταιρεία δανείων Patricia Kingsman, οπότε αν κάποιος από εσάς χρειάζεται επείγοντα δάνειο και είναι σημαντικό αυτή είναι η σωστή εταιρεία για αίτηση από. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Τελικά είμαι πολύ χαρούμενος και μπορώ να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση τώρα. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Πατρίσια είσαι υπέροχη και ο Θεός να έχει καλά εσένα και την παρέα σου.

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Patricia Ο Θεός θα ευλογήσει εσάς και την παρέα σας

Με λένε Βήτα Τενεκετζή. Είμαι από το Περιστέρι, δεν έχω πολλά να πω, όποιος χρειάζεται ένα πραγματικό δάνειο χωρίς να σε εξαπατήσουν, θα πρέπει να κάνει αίτηση από την Patricia Kingsman γιατί έκανα αίτηση για δάνειο από αυτήν την εταιρεία σήμερα αφού διάβασα τόσα πολλά καλά και υπέροχα σχόλια για αυτήν την εταιρεία. Έκανα αίτηση για δάνειο για να πληρώσω τα χρέη μου και το μόνο που χρειαζόμουν ήταν 50.000 ευρώ γιατί θα χρησιμοποιήσω επίσης μέρος αυτών των χρημάτων για να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών μου. Καθώς το γράφω στο Διαδίκτυο τώρα, μόλις έλαβα το δάνειό μου από αυτήν την εταιρεία σήμερα και είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ξανά ευτυχισμένος γιατί έχω περάσει πολλά και ευχαριστώ τον Θεό για την Patricia Kingsman Ο Θεός θα την ευλογήσει και η παρέα του που μου έκανε ένα χαμόγελο. Έτσι, όποιος σε όλο τον κόσμο από την Ισπανία και άλλες χώρες χρειάζεται δάνειο, ο βοηθός σας είναι εδώ και η εταιρεία είναι η Patricia Kingsman, όποιος κάνει αίτηση από την εταιρεία δανείου Patricia Kingsman δεν θα έχει πρόβλημα γιατί θα λάβετε το δάνειό σας ακριβώς την ώρα που θα σας πει. Η διεύθυνση ταχυδρομείου της εταιρείας τους είναι Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Για άλλη μια φορά ο Θεός να σε ευλογεί Patricia Kingsman και να ζήσεις πολύ για να συνεχίσεις να βοηθάς τους ανθρώπους.

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Καλημέρα με λένε Μαριλένα Καραχάλιου είμαι από την Ελλάδα αυτή η εταιρεία για την οποία μιλάνε η Patricia Kingsman είναι πραγματική, δεν ήθελα ποτέ δάνειο, αλλά απλά είπα να δοκιμάσω αυτήν την εταιρεία και να δω αν αυτά που λένε οι άνθρωποι είναι αλήθεια και έκανα αίτηση για δάνειο από αυτούς χθες και μόλις έλαβα το δάνειό μου σήμερα από την εταιρεία δανείων Patricia Kingsman, αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα και χρειάζεστε δάνειο, κάντε αίτηση από αυτήν την εταιρεία γιατί θα σας βοηθήσουν αυτή η εταιρεία είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει πραγματικό δάνειο στο διαδίκτυο. Το δάνειο που έκανα αίτηση από αυτούς ήταν 75.000,00 Ευρώ και σε 8 ώρες πήρα το δάνειό μου για να μην εξαπατηθούν οι φίλοι μου αν χρειάζεστε πραγματικό δάνειο, αυτή είναι η κατάλληλη εταιρεία για να κάνετε αίτηση. Εάν ενδιαφέρεστε για δάνεια, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Ονομάζομαι Άννα Μπούτρος, είμαι από την Καλλιθέα. Θέλω να χρησιμοποιήσω τον λίγο χρόνο μου για να γράψω στο Διαδίκτυο σε άτομα που χρειάζονται ένα πραγματικό δάνειο ότι αν χρειάζεστε δάνειο χωρίς να σας εξαπατήσουν η Patricia Kingsman είναι η κατάλληλη εταιρεία για να κάνετε αίτηση από είμαι καθηγήτρια Μαθηματικών και Αγγλικών και με εξαπάτησαν 2 φορές από μια ψεύτικη εταιρεία που ισχυρίζεται ότι είναι δανειστής, αλλά δεν ανησυχώ πλέον γιατί η Patricia Kingsman με έχει ήδη βοηθήσει, οπότε αν χρειάζεστε επείγοντα δάνειο για να κάνετε οτιδήποτε, αυτή η εταιρεία πρόκειται να χαμογελάσει στα χείλη σας, έχω παρουσιάσει επίσης τα περισσότερα Οι φίλοι μου σε αυτήν την εταιρεία και μόνο 2 από τους φίλους μου μου είπαν ότι έχουν λάβει ήδη δάνεια εκεί ο ένας φίλος μου έλαβε δάνειο 10.000,00 ευρώ και ο άλλος του φίλου μου έλαβε το ποσό των 85.000,00 ευρώ, οπότε όποιος χρειάζεται ένα διαδικτυακό δάνειο κάνει αίτηση από αυτήν την εταιρεία και θα είστε χαρούμενοι χωρίς αμφιβολία για αυτό γιατί αυτή η εταιρεία είναι πραγματικά χρήσιμη και ο Θεός θα συνεχίσει να τις χρησιμοποιεί για να βοηθά ανθρώπους που έχουν ανάγκη από δάνειο. Εάν χρειάζεστε ένα διαδικτυακό δάνειο, κάντε αίτηση από αυτήν την εταιρεία και επικοινωνήστε μαζί της μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Χαιρετισμούς σε όποιον διαβάζει τα μηνύματά μου.

Patricia Kingsman prestamos είπε...

Καλημέρα σε όλους σε αυτόν τον ιστότοπο

Ονομάζομαι Ανδρέας Παπαρδέλας είμαι από την Ελλάδα και ζω στην πόλη της Θεσσαλονίκης θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να γράψω στο Διαδίκτυο για την κυρία Patricia Kingsman πριν από λίγες εβδομάδες χρειαζόμουν ένα δάνειο και με εξαπάτησαν περίπου 22.000,00 ευρώ από ψεύτικους δανειστές. μια μέρα αποφάσισα να ψάξω ξανά για ένα δάνειο γιατί το δάνειο ήταν πολύ σημαντικό για την επιχείρησή μου, τότε βρήκα την κυρία Patricia Kingsman και είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να μαρτυρούν για την εταιρεία της και δεν ήμουν σίγουρος ότι το δάνειό της ήταν νόμιμο, αλλά αποφάσισα να το δώσω μια δοκιμή και έκανα αίτηση για ένα ποσό δανείου 750.000,00 ευρώ, μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω, συμπεριλαμβανομένης μιας προμήθειας που έπρεπε να καταθέσω στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν απάτη, αλλά το δοκίμασα γιατί είδα ανθρώπους να μαρτυρούν επίσης για το καλό της πράξεις ότι είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική, οπότε όταν κατέθεσα τα χρήματα που απαιτούνται για το δάνειό μου με διαβεβαίωσε ότι θα λάβω το δάνειό μου σε λιγότερο από 8 ώρες ή το αργότερο 8 ώρες στον τραπεζικό μου λογαριασμό είπα εντάξει και περίμενα μόλις χθες. έλαβα ένα μήνυμα από την τράπεζά μου ότι μου έχει πιστωθεί ένα ποσό 750.000,00 Ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, οπότε επικοινώνησα μαζί της και της το είπα και ήταν χαρούμενη που έλαβα το δάνειό μου. Και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι όποιος με βοήθησε θα μοιραστώ το όνομά της σε όλο το διαδίκτυο για τη μεγάλη της βοήθεια. Έτσι, οποιοσδήποτε στην Ελλάδα ή σε όλο τον κόσμο, εάν χρειάζεστε ένα νόμιμο δάνειο, επικοινωνήστε με την κ. Patricia Kingsman γιατί είναι νόμιμη και τώρα ξέρω ακόμη και αν υπάρχουν ψεύτικοι άνθρωποι που ζητούν να δανείσουν την κυρία Patricia Kingsman είναι ο Θεός σταλμένος. Όποιος χρειάζεται ένα γρήγορο δάνειο επικοινωνεί μαζί της μέσω email και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας είναι patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Ευχαριστώ και χαιρετισμούς σε όποιον διάβασε το μήνυμά μου.

penelop είπε...

Γεια σας, είμαι ένα πρόσωπο που προσφέρει διεθνή δάνεια. Με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθεί για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα δάνεια μεταξύ ατόμων, το οποίο κυμαίνεται από 4.000 έως 500.000 ευρώ σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και στις πραγματικές ανάγκες, το επιτόκιο είναι 3% ετησίως. "Χρηματοπιστωτικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια επένδυσης, δάνεια αυτοκινήτων, προσωπικά δάνεια Είμαι διαθέσιμος για να ικανοποιήσω τους πελάτες μου εντός 3 ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο :majlisma4@gmail.com
Ή επικοινωνήστε μαζί μου με το WhatsApp: +4368181825847

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 470 από 470   Νεότερο› Νεότερο»