Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετά το μεγάλο brexit-gap η μετοχή δημιούργησε ένα τοπικό πυθμένα Ζα-Ζ2 ,μια οριζόντια ζώνη συναλλαγών [0,1280-0,1680], στην οποία κινήθηκε επι διάστημα 4,5 μηνών.

Η ανοδική διαφυγή, πραγματοποιήθηκε προσλαμβάνοντας όλα τα χαρακτηριστικά μιας τέτοιας κίνησης ( αύξηση όγκου συναλλαγών- έλλειψη ακόμα και ενδοσυνεδριακών διορθώσεων) με αποτέλεσμα το κλείσιμο μέρος του μεγάλου gap που επισημαίνεται με κόκκινο τετράγωνο [ 0,1910-0,2140],χάσμα που κλείνει στα 0,2290 ,εάν και εφ όσον διασπαστεί ανοδικά η R στα 0,2140.

Μια τέτοια εξέλιξη θα επιτάχυνε την κίνηση προς την S των 0,24 και των τοπικών υψηλών στα 0,2520€.
Αντίθετα και  λόγω ενδεχόμενης αποκόμισης βραχυπρόθεσμων κερδών ,είναι πολύ πιθανή μια αδυναμία υπέρβασης της  R και επομένως της ταυτόχρονης υποχώρησης προς την Ζ  των 0,1910€  και φυσικά  την πολύ ισχυρή Ζα των 0,1680 προκειμένου να επανενεργοποιηθούν ισχυροί αγοραστές.

RSI 14    80.6 

24 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε όλους.. Η διαφαινομενη νικη του Συριζα τρομαξε το Χρηματιστήριο απο το 2014 και απο τοτε πηρε την κάτω βόλτα.. .Η χθεσινη αναφορά του Τσιπρα οτι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση θα παει σε Εκλογές λέτε να το ξανατρομαξει;Αν κλείσει πολυ Καλό αν δεν κλείσει διπλο το Καλό.

μπαρμπαλιας είπε...

σε χθεσινο μου σχολιο μιλησα για πληροφοριες στο χαα...

πριν ο αλεκτωρ κλπ κλπ
ο ΑΚΤΩΡας με το ΜΟΧΛΟ την ειχαν κανει και ασκηθηκε διωξη...
μερες τωρα παρατηρουμε στο ταβλε χιλιαδες κομματια ,με την τιμη κολημενη...

Μικ κατι μου ελεγες χθες για γραμμες ...
απο την αλλη,τοσα χαρτια που απορροφηθηκαν,αποκλειεται να ηταν της μαριδας...η οποια
αυτες τις μερες επαιξε τραπεζες στα σιγουρα.
θα δειξει σημερα η συνεχεια του εργου.

Vasilisg είπε...

Μερικές σκέχεις περί ΝΟΜΕ (37,5 euro/mwh) και Pool ΟΤΣ (39-43 euro/mwh) για σύγκριση. Προσθέστε τα λειτουργικά έξοδα, προσθέστε επίσης τι θα πληρώσουν για την τακτοποίηση του ελλείματος του ΛΑΓΗΕ για το 2017-2018, και επίσης πως η ΦΩΤΟπουλοΔΕΗ πιθανόν να δικαιωθεί στο ΣΤΕ (διότι η τιμή της δημοπρασίας δεν περιλαμβάνει όλα τα ορθά κόστη), και τέλος η ΦΩΤΟπουλοΔΕΗ δεν θα φτάσει στο 50% της αγοράς πουλώντας όλα τα υπόλοιπα μέσω ΝΟΜΕ θαρρώ. Καλημέρα και υπενθυμίζω πως η ΦΩΤΟπουλοΔΕΗ έχει να πληρώσει 316 εκ και 297 εκ (2016-2017) για το έλλειμα, τι θα κάνει θα τα φορτώσει στον καταναλωτή (αυτοί που έμειναν άλλωστε εκεί είναι όλοι οι μπαταχτσήδες - δίκαια ή αυτοί που εκμεταλλεύονται το μη shutdown διακοπτών)

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους ! Ολη την εβδομαδα επεφτε το χαρτι της αρκουδας στις κεφαλες των αγοραστων ,ηθελες και την πληροφορια; εγω οχι

hippy είπε...

Καλημέρα παιδιά

επίτηδες κ. Βασίλη χρησιμοποίησα ακραίο παράδειγμα (όλος ο τζίρος από ΝΟΜΕ) για να δείξω της δυνατότητες απ΄την νέα αγορά που ανοίγεται...το έγραψα άλλωστε και χθες πως είναι ακραία περίπτωση καθώς ο ΜΥΤΙΛ διαθέτει ήδη 3 μονάδες (που προς το παρόν καλύπτουν μέρος της κατανάλωσης καθώς τον συμφέρει η ΚΟνομε) από κοντά ελπεντισον και κανα δυο άλλοι, υπήρξαν και οι αλεξιπτωτιστές της αρπαχτής στην δημοπρασία.

Πολύ χρήσιμες (όπως πάντα) οι επισημάνσεις σας. Μακάρι να δικαιωθεί η ΔΕΗ καθώς τα χρέη της δεν μας αφορούν μεν σαν μετόχους (αφού δεν τζογάρουμε σε προβληματικές) ωστόσο δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ποιός θα τα χρεωθεί τελικά.

michele είπε...

620 η πρωτη στηριξη ,δεν αντεξε βεβαια το 631 και η υπερβολη του

hippy είπε...

Οι κατασκευαστικές γενικά νομίζω πληρώνουν στο ταμπλό ότι τα έργα στη χώρα ολοκληρώνονται και δεν έχουν αντικατασταθεί επαρκώς από νέες συμβάσεις στο χαρτοφυλάκιο τους (ούτε φαίνεται καπνός προσεχώς-τουλάχιστον πυκνός).

Προσωπικά θα απέφευγα τον κλάδο κι ας φαίνεται φτηνός.

michele είπε...

Ε ναι δεν υπαρχουν νεες συμβασεις ,αληθες ειναι.Μαντηλι να κλαψουμε δεν εχουμε .Οι εταιρειεες αναμενουν απο το ενεργειακο τους κομματι

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους.

michele είπε...

Ο πιο λακωνικος Austin που εχω δει ! καλημέρα παίκτη

michele είπε...

Αντε να παμε μια μεχρι 626,4 να δουμε εκει τι θα γινει,η μερα ειναι διορθωτικη

giaxy είπε...

Καλησπερα. Αυτο ηταν το Ραλι των τραπεζών; πως τα βλεπετε τις επομενες μερες;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Gi Xi αυτο δεν ηταν ραλι...ηταν αγώνας για ακτίκες...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ρεπορτάζ παλι για την Αμφίπολη.. .χαχαχαχα..Μεγαλη η Αυρα του Μ.Αλέξανδρου.. .Σας θυμίζει τιποτα;

michele είπε...

GiXi εγω παντως γραφω στα γραφηματα ( ελπιζω κατανοητα,πως τα βλεπω) επικεντρωνομαι στο ΔΤΡ τωρα για να δουμε πως θα κινηθει)

Πρεπει να υπολογισουμε,οτι ειμαστε τελος του μηνα, οι διαχειριστες κεφαλαιων τον Νοεμβριο ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ τους, η διαπραγματευση εχει τα προβληματά της και αναμενουμε και την άλλη εβδομάδα το αποτελεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία

michele είπε...

Κατω απο εδω 626,2 θα εχουμε χωσιμο

michele είπε...

Το παλεύει παντως χεχεχ

michele είπε...

Κλεινει μιση ωρα που περιστρεφεται στο 626,2

michele είπε...

Το οποιο και δεησε να εγκαταλειψει

μπαρμπαλιας είπε...

φυσιολογικη πτωση της μλάρας
μετα την υπεραποδοση εναντι των αλλων συστημικων...στο προσφατο ραλί

michele είπε...

Ε, δεν μπορουσε να παει κοντρα ,στην ΑΛΦΑ και ΠΕΙΡ τα ειπαμε αναλυτικα σημερα και χτες

michele είπε...

Στο χαμηλο ημέρας ο ΔΤΡ ,παμε για 766 μαλλον και βλεπουμε

Δεδομενης της αργιας των Αμερικανων ειναι καλος και ο τζιρος

Κρατησαν ΟΤΕ-ΟΠΑΠ-ΕΕΕ-ΤΙΤΚ-ΦΟΛΙ-ΜΠΕΛΑ

Γίγαντας ο Φουρλακος μου

Και τα νερα καλα

giaxy είπε...

Ευχαριστω για τις ενημερωσεις και κυρίως των τραπεζων που με ενδιαφέρει

michele είπε...

Gixi αυριο θα ξαναδουμε τον Τραπεζικο που ενδιαφερει και οδηγει συνηθως και τον ΓΔ