Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΡΙΑΚΗ 
με ελεύθερη γνώμη


MΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ  ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ;
του 
ΣΑΚΗ ΜΟΥΜΤΖΗ..


«Η Αριστερά προέρχεται από το λαό και όχι από τα χρηματιστήρια, τις τράπεζες και τα funds. Γι΄αυτό αντέχει.» Α. Τσίπρας σε «Εφημερίδα των Συντακτών» 11/11/2016.

Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές αλλά και όλο το άρθρο του πρωθυπουργού, διερωτάται ο αναγνώστης, αρχικά, αν διάβασε σωστά. Μήπως έκανε κάποιο λάθος στην ανάγνωση. Εν συνεχεία και αφού διαπιστώσει πως όλα πάνε καλά με τον εαυτό του, μοιραία θα διερωτηθεί αν όλα πάνε καλά και με τον πρωθυπουργό. Αν έχει επαφή με το περιβάλλον και την πραγματικότητα.

Και επειδή μέσα από το χαρτί μιας εφημερίδας δεν μπορεί να γίνει διάγνωση επ΄αυτού, αφήνει ο αναγνώστης και ένα ενδεχόμενο, ο Α. Τσίπρας να τα «έχει τετρακόσια» και να θεωρεί εμάς καθυστερημένους. Η μια εκδοχή χειρότερη από την άλλη.

Όμως αναμφίβολα αν προσπαθεί να μας «περάσει ψιλό γαζί», είναι προτιμότερο από το να πιστεύει αυτά που λέει. Γιατί, αν μη τι άλλο, φανερώνει άνθρωπο με πλήρεις τις πνευματικές λειτουργίες, με πλήρη συναίσθηση της καταστάσεως στην οποία βρίσκεται αυτός και το κόμμα του και με εξιδανικευμένο  λόγο προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Προφανώς και ο ίδιος, όχι μόνο δεν θα πιστεύει αυτά που λέει, αλλά θα αυτοσαρκάζεται και κυρίως θα θαυμάζει την ικανότητα του να αντιστρέφει με επιθετικότητα την κατάσταση.

AdTech Ad
Με δεδομένο πως είναι και πρωθυπουργός, αυτή η εκδοχή είναι η λιγότερο ανησυχητική. Γιατί μπορεί να είναι ραδιούργος, λαοπλάνος, τυχοδιώκτης, έχει όμως σώας τας φρένας. Μπορεί να διαβάσει σωστά την πραγματικότητα, να διαπιστώσει πόσο τραγική είναι και να προσπαθήσει να αντιδράσει με τον τρόπο του.
Ας αναλογιστούμε τώρα την άλλη περίπτωση. Ο Α. Τσίπρας να πιστεύει αυτά που λέει. Δηλαδή να μην έχει αντιληφθεί πως δεν έχει αφήσει αίτημα των μεγάλων εγχώριων οικονομικών παραγόντων ανικανοποίητο, πως  έχει προσημειώσει όλη την περιουσία της χώρας, πως τα ξένα funds ετοιμάζονται για το πάρτυ με τα «κόκκινα δάνεια», πως έχει παραχωρήσει τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος στους δανειστές –«σύστημα» τρόπος του λέγειν—πως οι λαθρέμποροι του πετρελαίου πίνουν νερό στο όνομα του. Να πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντέχει, ενώ γνωρίζει πρωτοφανή κατάρρευση και η δική του δημοτικότητα να υστερεί σημαντικά, έναν μόλις χρόνο μετά τις εκλογές, από αυτήν του αντιπάλου του. Αυτό το ενδεχόμενο της καθόλου επαφής με την πραγματικότητα,  είναι τραγικό πλέον για την χώρα.

Γιατί, πολύ απλά σημαίνει, πως ο πρωθυπουργός αδυνατεί να προσεγγίσει και να αναλύσει τα δεδομένα, με συνέπεια οι σχετικές αποφάσεις του να είναι «τυφλές.» Να μην γνωρίζει προς τα πού βαδίζει. Και επειδή τρίτη εκδοχή δεν νομίζω πως υπάρχει εύχομαι να ισχύει η πρώτη. Δηλαδή να μας «δουλεύει» κανονικά.


Και σε ποιούς απευθύνεται ο Α. Τσίπρας με αυτόν τον λόγο; Δεν απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. Ούτε καν σε αυτούς που τον ψήφισαν το 2015. Καταβάλλει μιαν απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατήσει αυτούς που του έχουν απομείνει, απευθυνόμενος στο συναίσθημα τους. Βέβαια μεταξύ συναισθήματος και τσέπης, ο ψηφοφόρος επιλέγει την τσέπη του ως κριτήριο της ψήφου του. Και γι΄αυτό η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερη.

www.liberal.gr

Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα : http://www.efsyn.gr/arthro/me-stathera-vimata-gia-tin-anakampsi-kai-ti-dimokratia

20 σχόλια:

hippy είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια φαντασίωση. Τουλάχιστον για την γενιά μου. Αν δεν την ζούσαμε θα την αναζητούσαμε μέχρι τέλους (μας). Τώρα ξέρουμε.

Η χώρα έζησε τρεις εξαφανίσεις. Την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων, των Πασόκων, των Συριζαίων. Αναφέρομαι στους τελευταίους, του Σεπτεμβρίου 2015. Ωστόσο κι η τελευταία κυβέρνηση Σαμαρά ήταν μια κακή κυβέρνηση. Ίσως τόσο χάλια όσο και η σημερινή, η ανασχηματισμένη. Εύχομαι-ελπίζω-πιστεύω πως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει λάβει το μήνυμα και ν΄αποβάλλει τους λαϊκιστές τραμπάκουλες απ΄το κόμμα και την επόμενη κυβέρνηση

(δεν αναφέρομαι σε πολιτικούς σαν τον κ. Γεωργιάδη που εκτιμώ για τις γνώσεις, την συνέπεια, την ακεραιότητα κι εργατικότητα του)

Lorac είπε...

Αγαπητέ κ. Ηλία είναι σημαντικό που το γράφεις εσύ ,δεδομένου και της εγγύτητας της κοσμοθεωρίας σου με τον αριστερό σύριζα. Το δεδομένο αυτό πολλαπλασιάζεται μιας και το μορφωτικό και πολιτισμικό σας επίπεδο είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι η διάλυση αυτή των φαντασιώσεων μιας ολόκληρης γενιάς είναι το απαραίτητο συστατικό για το πέρασμα στο επόμενο επίπεδο.

Δεν έχω καν γεννηθεί στα χρόνια της προηγούμενης χούντας , άλλα η αίσθηση μου είναι ότι έζησα όλο το κύκλο αυτής του "παραλόγου και της μετριότητας". Τόσα -πολλά- χρόνια ήμασταν αλλεργικοί σε οτιδήποτε μπορούσε να μας βελτιώσει από τη στιγμή που ήταν αντίθετο στα μικρο-συμφέροντα μας. Θεωρούσαμε λογικό οτιδήποτε μόλις βγαίναμε από τα μικρά μας σύνορα φάνταζε παράλογο. Παραδείγματα μπορώ να φέρω άπειρα μέσα σε ένα πεπερασμένο όριο. Από το τρόπο που οδηγούμε στο εξωτερικό , από το επίπεδο εργασίας μας , από την ικανότητα να διαπρέπουμε και άλλα πολλά.

Δεν ξέρω και δεν μπορώ ακόμα να στοιχηματίσω ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αυτή που όντως θα μας περάσει στην επόμενη φάση. Αλλά με σιγουριά μπορώ να πω ότι σαν γενιά συνολικά πληρώσατε πολύ μικρό τίμημα για την αποτυχία σας σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Απλά η τύχη ήταν με το μέρος σας και επωφεληθήκατε πλήρως από αυτή. Από αυτή την έννοια ήταν αναγκαίο και το φαινόμενο σύριζα για να δημιουργήσει την απαραίτητη χρονική συνέχεια στο μοντέλο που εξετάζουμε. Δυστυχώς με τον μαθηματικό τρόπο που εγώ μετράω το χρόνο πρέπει τώρα να τρέξουμε αρκετά για να καλύψουμε τα κενά. Ίσως είναι λιγότερα και από 30 χρόνια η απόσταση έως ότου η ανθρώπινη «εντροπία» αυξηθεί παραπάνω από την ικανότητα αύξησης της πληροφορίας στο σύστημα. Ένα λοιπόν φαινόμενο της εποχής που έρχεται , είναι οι "απρόβλεπτες" μεταβλητές τύπου brexit, Τραμπ κ.α. που θα αυξάνουν γεωμετρικά το κόστος ρίσκου. Χρειάζεται λοιπόν ΝΕΑ υπολογιστική ισχύ από αυτούς που είναι ηγέτες στον τομέα τους για να ανταπεξέλθουν στην μεταβλητότητα. Ισχύ που τα παλιά συστήματα τύπου πασοκ - νδ - κκε (επιπέδου πεντιουμ/αμστραντ το πολύ) ούτε καν πλησιάζουν.

Έχετε λίγο εγρήγορση για αυτό που έγραψα δίπλα γιατί αφορά άμεσα και εμάς ,αλλά απέφυγα να το αναφέρω.

SCALPER είπε...

Ετσι ακριβως....

SCALPER είπε...

Εξαιρετικος τροπος σκεψης....

austin είπε...

Οντως φοβερες και οι δύο τοποθετήσεις. Lorac πολύ ωραία ή ανάλυση σου. Προσωπικά ίσως διαφωνησω λίγο στο τελευταίο για "απρόβλεπτες μεταβλητές". Δεν νομίζω ότι είναι "τυχαια" συμβάντα βούλησης του λαού. Αλλά περισσότερο εκμετάλλευση της ροπής του λαού, που θεωρεί ότι ή βούληση του θα πάει κόντρα σε αυτό... Και κάπου εκεί ξεκινάνε τα νταβαντουρια.

Και κάπου εκεί το σύστημα και οι συστημικοι, όταν "μένεις παγωτό από τις εξελίξεις", σου λένε και θα σου πουν: τσιπρα δεν ήθελες; Εμείς σε προειδοποίησαμε. brexit δεν ήθελες; Σου χτυπαγαμε το καμπανάκι. Τραμπ δεν θελατε; Ούρλιαζαμε για να σου πούμε να βγαλετε την κλιντον.

Λυπάμαι, τώρα έγινε ή ζημία. Με τόση τεχνολογία και τέτοια βαθιά ανάλυση της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης στην εκάστοτε χώρα, δύσκολα γίνονται αλλεπάλληλα τυχαία πράγματα...μεθοδευμένη να φαίνονται τυχαία, μπορεί...

austin είπε...

"λυπάμαι τώρα έγινε ή ζημία" θα είναι αυτό που θα πουν...

hippy είπε...

Μεταφέρω μια άποψη για τον Τραμπ που έγραψα δίπλα Γιώργο. Θεωρώ αρκετά πιθανό ότι αυτό που παρουσίασε προεκλογικά αυτός ο τύπος ήταν μια τεχνητή "περσόνα" που πίστευε ότι θα του έδινε περισσότερους πόντους. Και το πέτυχε. Διάψευση ή επαλήθευση θα φανεί προσεχώς. Και δεν θα χρειαστεί νομίζω να περιμένουμε τους πρώτους μήνες του 2017. Η κίνηση των yields των ομολόγων θα δώσει σήμα (πιθανολογώ επαναφορά της ραστώνης...σιγά μην δημιουργηθεί πληθωρισμός επειδή το επιθυμεί ο βαψομαλιάς...όλοι το ίδιο ήθελαν, γιατί δεν το πέτυχαν?)

hippy είπε...

Άντε να το ομολογήσω. Σε ότι με αφορά έχω ακόμα μια φαντασίωση. Ο Πανιώνιος να πάρει το πρωτάθλημα.

Έχει γούστο....

Unknown είπε...


Χρειάζεστε 2% δάνειο σήμερα επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

Unknown είπε...

λάβετε 2% αξιόπιστο δάνειο
να κάνετε επιχειρήσεις, να ανακαινίσετε το σπίτι, να αγοράσετε αυτοκίνητο και να πληρώσετε τους ιατρικούς λογαριασμούς σας επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

Unknown είπε...

Προσφέρουμε 1% αξιόπιστο δάνειο για
  επιχειρηματικές επενδύσεις, για να αγοράσουν αυτοκίνητα και αυτοκίνητα
 να πληρώσουν ιατρικούς λογαριασμούς επαφή
 selsumat@gmail.com

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460



Απάντηση

MATTOGI είπε...

πάρτε 2% επείγουσα δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε σπίτι, αυτοκίνητο
  και να πληρώνετε ιατρικούς λογαριασμούς κλπ. επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com

Barbara Hodge είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σύστημα κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460



Απάντηση

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σχέδιο κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό δανείου χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια για διακοπές και διακοπές, Χριστούσα και νέο δάνειο.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε τον αριθμό που σας ενδιαφέρει +17022133132


Εάν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου ανάλογα.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός του δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένοι Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή whatsapp αριθμό +17022133132

ARNOLD είπε...

Αποκτήστε ένα γρήγορο και αξιόπιστο δάνειο σε 45 λεπτά σήμερα Ειδικά αυτή η χριστουγεννιάτικη σεζόν για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με Οικογένειες και φίλους ... Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας μέσω του email: diesel.arnold12@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια

Ένα δάνειο για την πληρωμή του χρέους σας εύκολα;
Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Ένα δάνειο για την αγορά ενός διαμερίσματος;
Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο ονείρου;

Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ΕΥΡΩ / USD / POUNDS
Σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής 3%
Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
της οικονομικής βοήθειας προς τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Δίνουμε δάνειο σε εκείνους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια από την άποψη του 1 έως
20 χρόνια

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

. πραγματική χρηματοδότηση
. επενδυτής ακινήτων,
. δάνεια κατασκευής,
. δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
. στεγαστικά δάνεια
. καταναλωτικα δανεια,
. Δάνεια FHA,
. προσωπικά δάνεια,
. δάνεια αυτοκινήτων και
κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

email: lendingtreegroupinc@gmail.com

email: lending-tree@outlook.com

whatsapp: +1 213 419 2419

Με θερμό σκεπτικό

Loan Offer. είπε...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ, Πιστοποιηθήκαμε για να προσφέρουμε τα ακόλουθα είδη δανείων; Προσωπικό δάνειο? Επιχειρηματικό Δάνειο; Δάνειο ενοποίησης χρέους; Βελτιώστε το σπίτι σας; Επενδυτικό Δάνειο; Διαθέσιμα Δάνεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά Δάνεια; Συνδυαστικό Δάνειο; Δάνειο ενοποίησης; Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε ένα γρήγορο μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο έως και 2%; Προσφέρουμε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας: (dakany.endre@gmail.com)

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε κάποια οικονομική βοήθεια; Προσωπικά δάνεια? Επιχειρηματικά δάνεια; Στεγαστικά δάνεια? Εταιρικά δάνεια; Γεωργία και χρηματοδότηση έργων; Σας δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 2%! Επικοινωνία: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.