Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η πτωτική κίνηση από τα υψηλά της 21/2 και των 837,74 μον ,εξελίχθηκε με την καθοδική διάσπαση του εκμο 50 ημ και κυρίως της ζώνης G1 ( 705-721 μον).

Αποτέλεσμα: η προσέγγιση της Χ200  στις 672 μον ,ένας διπλός πυθμένας και άμεση αντίδραση με island και κλείσιμο -επαναφορά εντός της ζώνης G1.

Πιθανότερο σενάριο ,η συνέχεια της κίνησης προς την D των 766 μον, που ισχυροποιείται ως αντίσταση καθώς απ το ίδιο σημείο διέρχεται και εκμο 50 ημ.

ΜΟΝΟ η ανοδική διαφυγή από το κανάλι, θα αλλάξει δραματικά και επί το θετικότερο την διαγραμματική εξέλιξη του δείκτη  που θα προεξοφλήσει και κάποιες θετικές εξελίξεις στο μέτωπο της αξιολόγησης.
Διαφορετικά, άρνηση είτε υπέρβασης της αντίστασης της D ,είτε διαφυγής από το κανάλι, θα επαναφέρει τον δείκτη , προς την Χ200 εντός του καναλιού ,που αποτελεί ισχυρή στήριξη.

13 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα.. Ελα Αλέξη δωσε πονοοοο....χαχα...

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους. Σημαντική διάσπαση του 650 ,σημαντικη έξοδος απο το τρίγωνο του χθεσινού γραφήματος

https://2.bp.blogspot.com/-YaJGi5UNAsE/WNhoG93i7SI/AAAAAAAAZwU/AxjlW9AYcbkqXrzs6hamOLW-zcLJd03vQCLcB/s1600/%25CE%2593%25CE%2594%2B27-3-2017.png

paolostar είπε...

Ο τζιρος ειναι λιγο πονηρος.Δυνατος στην αρχη και τωρα εκατσε....
Καλημερα σας.

michele είπε...

Οπως το λες ειναι Paolo, αλλα είναι φυσιολογικό,γιατί πλησιάζει την αντίσταση στο 660 και εκει χωσανε οι χτεσινοί αγοραστές .
Άλλωστε η σημερινή διακύμανση είναι περίπου 3+ μονάδες

kerk είπε...

Mιχαλη καλημερα.
κε hippy κσλημερσ.Για την ΓΕΒΚΑ εχω και εγω αριστη αποψη(αλλωστε ισως να ειμαι και απο τους μεγαλομετοχους ρεταιλατζηδες edv kai 3 xronia)και ευχαριστιεμαι που εχεις και εσυ θετικη γνωμη.
Για την ΙΝΤΡΑΚΟΜ που επισης εχω θετικοτατη αποψη και κατεχω μεγαλη θεση ευχαριστω πολυ για την ευθυτητα της απαντησης σου και για το οτι δεν εκανες τον παντογνωστη λεγοντασς μου να απευθυνθω στον Μιχαλη.
Μιχαλη ρωταω λοιπον Η αποψη σου για την Ιντρακομ ειναι καλη μετρια πολυ καλη κακη???
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερω

michele είπε...

Aγαπητε kerk θα σου απαντησω σε λιγο ειμαι σε μετακίνηση τωρα :)

michele είπε...

Για την ΙΝΤΚΑ ( αναμένουμε τα αποτελεσματα του 2016) στις 31 Μαρτιου που κινειται σε μια κεφαλαιοποιηση γυρω στα 50 εκ ,εχουμε το α εξαμηνο του 2016 ενα τζιρο στα 185 εκ
και ΕΒΙΤDA στα 12,1 εκ μεγαλο μερος των οποίων οφείλεται στην Ιντρακατ. Εκλεισε με ζημιες προ φορων οριακες

Δεδομενης της ειδησης περι Ιντρακατ και αεροδρομίων οι προοτπικες ειναι θετικες και μπορει να στηριξει και μεγαλυτερη κεφαλαιοποιηση στο εγγυς μελλον.

Τεχνικα η ζωνη εδω στα 0,38-0,39 ειναι σημαντικη γιατι προκειται για γραμμή λαιμου πυθμένα και η ανοδικη του λυση θα ειναι θριαμβευτικη με στοχο τα 0,47-0,50.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη βλεπεις ποιοτικά Χαρακτηριστικά στην ανοδο χθες και σήμερα; αν σπασει το 660 παμε 700+;...εκτος απο περίπτωση δημοψηφίσματος τι αλλο μπορουμε να φοβωμαστε ακόμα και αν δεν κλείσει η αξιολόγηση;

michele είπε...

Βλεπω υπο προυποθεσεις καποιες καλες ενδείξεις.Αλλα ο ΔΤΡ πρεπει να κινηθει πανω απο 780 για σοβαροτερα πραγματα
και εχει αφησει και γκαπακια πισω του.

Ο διπλος πυθμενας εχει δώσει δυναμική στην κίνηση παντως ειναι εμφανες.Και ο τζιρος ειναι καλυτερος και ανεβασμενος χωρις να ειναι φοβιστικός

JimMarkus είπε...

Ο Ελλακτωρας 680.000 τμχ ως τώρα....

michele είπε...

Εφυγε ο Mitica γι αυτο ,αναπνεει το χαρτί

michele είπε...

Καλό κλεισιμο ,σουπερ θα ελεγα, πανω απο 660 ( μετα την καταφανη διασπαση του τριγωνου)

758 ο ΔΤΡ, προσέχουμε τος 780 και τα gaps απο κατω

ArTaXiA είπε...

Λέγαμε για το τρίγωνο χθες....

Και πριν αλλέκτωρ λαλήσει.