Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΙΝΤΚΑ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΙΝΤΚΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε διαδικασία επιστροφής  στην γραμμή λαιμού  S1 του μεγάλου πυθμένα από τον Σεπτέμβριο του 2014, επιχειρεί ο τίτλος.
Η ανοδική διάσπαση της Κ  στα 0,3940€ έδωσε την απαραίτητη ορμή στη μετοχή ,που ήδη έκανε ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από τον πολύ σημαντικό κινητό μ.ο 200 εβδ.
Με την προσέγγιση της S1 στα 0,4780 ευρώ, ισως υπάρξει μια υποχώρηση, αν η μετοχή δείξει αδυναμία υπέρβασης  της, με στήριξη τον ακμο 200 εβδ και αναλόγως του γενικότερου κλίματος στην Κ .
Στο θετικό σενάριο της επικυρωμένης ανοδικής διάσπασης της S1 και επομένως λύση του μεγάλου πυθμένα, η διαγραμματική εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα θετική μεταβάλλοντας και την μεσοπρόθεσμη τάση σε ανοδική.
Ο πρώτος -ενδιάμεσος -στόχος είναι τα ψηλά της 22/2/2015 (ημερομηνία υπογραφής συνέχισης του μνημονίου Σαμαρά)  στα 0,5110 , ο δε επόμενος αρκετα ψηλότερα στα 0,5750, πρίν την S των 0,65 ευρώ.

63 σχόλια:

ΝίκοςΤ είπε...

Για να δούμε σήμερα.Δεν επαληθεύτηκαν οι προσδοκίες για την ΜΟΗ,έξω από τον Βελγικό MSCΙ το νέο "θωρηκτό" ΒΙΟ. Καλημέρα σας.

ArTaXiA είπε...

Bonjour

Για τους φίλους τραβογραμμιάδες. (Για να μη λέτε δηλαδή)


https://plus.google.com/u/0/photos/photo/115000932836422396759/6420629071479990834?icm=false&authkey=CNC_kcXb1r2Y4gE

hippy είπε...

Καλημέρα

η Μοργκάνα όντως δεν επιφύλαξε εκπλήξεις για τη χώρα μας οπότε η ΜΟΗ διορθώνει "λογικά" την "παράλογη" άνοδο και το παραλίγο θύμα ΦΟΛΙ την "παράλογη" πτώση. Μια και το επόμενο 5μηνο θα είναι ήσυχο για τους δείκτες προσωπικά ενίσχυσα λίγο τη θέση στη ΦΟΛΙ κι αν η αγορά με δικαιώσει θα συνεχίσω.

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Hippy.

Να γελάσω τώρα με το ΜΟΗ;
Να γελάσω με το ΦΦΓΚΡΠ;

Θα γελάσω πνιχτά!

michele είπε...

Καλημερα , καλημερα σε όλους :)

john deer είπε...

καλη σας μερα!

michele είπε...

Μια τεχνικη παρατηρηση: Ο,τιδηποτε κατω απο 797+, μας βολευει να ..δώσουμε .Πανω απο κει,αλλαζουν τα δεδομένα :)

εκτος εξαιρεσεων φυσικα .Η ΜΟΗ εφτασε το στόχο και το Φολι θα κλεισει και το gap που αφησε μετα το placement

ArTaXiA είπε...

Σχόλιο για το γράφημα μου, δεν διάβασα όμως.... Ε; Ε;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εσυ έπρεπε να μας δυο πράγματα
Οχι απλα μια κατερχόμενη κ ένας κινητός

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σας

ArTaXiA είπε...

Τι να σας πω....

Ευχαριστώ τον πατέρα μου, τη μητέρα μου. Την ακαδημία. Τον οικοδεσπότη εδώ, που με ανέχεται.

Τώρα όσον αφορά το γράφημα, δεν είναι οιδήποτε κατερχόμενη. Είναι μια regression της τάσης που ξεκίνησε από το 2007. Με τα Fibo retracement points. Τα οποία με λίγη φαντασία, λίγη όμως, πέφτουν μέσα.

Κι είναι κι ένας κινητός 140 εβδομάδων. Που κουμπώνει πολύ ωραία. Και που αν σπάσει -πάλι με λίγη φαντασία, τι τραβογραμμιάδες είμαστε-, μας πάει στο επόμενο level.

Aπλά πράγματα για λαϊκή κατανάλωση. Αλλά η ομορφιά, στα απλά είναι. Καλημέρα Alex.

michele είπε...

Αφου μπορεις ,καντο λιγο πιο ομορφο ,μας εβαλες ενα πραμα εκει στο περιπου ,χωρις λογια ,ναι σπασαμε την κατερχομενη

ετσι βγαινει το ψωμι,με τεμπελικα πραγματα; πες τα ρε Αλεξ

michele είπε...

Οριστε,τσάμπα σε κατηγορήσαμε ,είπες πανω από δυο πράγματα. Κι εγω σ ευχαριστώ γιατί συχνά μου δίνεις ευκαιρία να κράζω !
αν το εκανα ετσι απρόκλητα μόνος μου ,θα λέγανε τι έπαθε,μύγα τον τσίμπησε; ενω έρχεσαι εσύ μου λες για κανα αντίμετρο τσουπ ,σεληνιάζομαι ,γίνεται κουβέντα.

michele είπε...

Πες μου τωρα, βγαίνουμε με προστατευμενη εκδοσούλα το καλοκαίρι στις αγορες ; προστατευμενη απο καμμια Goldman Sachs εννοώ γιατί από ΕΚΤ δεν πολυ περιμένω.

ArTaXiA είπε...

Τύπου Σαμαρά; Μουσαντένια; Πολύ πιθανόν.

michele είπε...

Ναι εκεινη που την ειπα στο Βαρουφακη στο τουιτερ χαχαχα .Εκεινη ομως ειχε ΕΚΤ απο πισω
τεσπα, αν γινει κατι θα δώσει.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Είδες τι ωραία τα είπες!!!
Και μας προσέφερες και κάτι :)

Κε ΗΙΡΡΥ, μια ερώτηση για το ομολογιακό τη ΦΦ, μήπως ξέρουμε τους όρους μετατροπής ? Έψαχνα στο web για το pricing supplement αλλα τίποτα....

Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους.

hippy είπε...

"Ο michele είπε...
Πες μου τωρα, βγαίνουμε με προστατευμενη εκδοσούλα το καλοκαίρι στις αγορες ; προστατευμενη απο καμμια Goldman Sachs εννοώ γιατί από ΕΚΤ δεν πολυ περιμένω."


Τους σύριζας (κατα το σαντινίστας) τους ξέρουμε. Ξερόλες, καβαλημένοι, ψεύτες, θρασείς και συχνά ανεπάγγελτοι. Ο φόβος αυτών των τύπων είναι μη βρεθεί ο πιτσιρικάς με την καθαρή ματιά και σκέψη και πει "ο βασιλιάς είναι γυμνός".

Με αυτό το σκεπτικό πιθανολογώ πως για ν΄ αποφασίσουν έξοδο στις αγορές θα πρέπει να "πάρουν" κουπόνι μικρότερο από 3,25% καθώς οι άλλοι (δικαίως) θα τους τρίβουν στη μούρη το 3,375% του 3ετούς του 2014 (και μάλιστα με την συγκυβέρνηση σε πίεση). Προσωπικά το θεωρώ ανέφικτο. Θεωρώ λοιπόν πιθανότερο να κάνουν κάποια πουστιά όπως πχ έκδοση ετήσιου ΕΓΔ με κουπόνι <3% όπως έβγαιναν τις καλές προ κρίσης εποχές που θα το φορτώσουν εύκολα στις συστημικές.

Εννοείται πως θα το βαφτίσουν ομόλογο. Οι βαφτίσεις είναι η μόνη δουλειά που ξέρουν.

(δεδομένου ότι τα ΟΕΔ είναι η βασικότερη θέση μου παρακαλάω να κάνω λάθος και να έχεις δίκιο Μιχάλη...αλλά το θεωρώ δύσκολο)

ArTaXiA είπε...

Θέλω να διευκρινήσω κάτι.

Δεν είμαι εχθρός της τεχνικής ανάλυσης. Είμαι εχθρός των πολύ μικρών time frame. Όσο μικρότερο το frame σου, τόσο πιο σκιτζής είσαι.

michele είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η αξιοπιστία μεγαλώνει ευθέως ανάλογα με το time frame.
Ομως το μικρο με εχει βοηθήσει πολλες φορες σε γρηγορες κινήσεις,γιατι ΚΑΙ αυτό "ακούει" .Οταν λεω μικρο ,εννοω μισάωρο και ώρα.
Αλλα είναι όταν έχουμε κέφια και η αγορά είναι νορμάλ

michele είπε...

Ναι σε αυτό ακριβώς πιστεύω ότι στοχεύουν Ηλία στο 3 ετες του Σαμαρα

hippy είπε...

"Ο Alexandratos-Kaboul Aristera Market είπε...

Κε ΗΙΡΡΥ, μια ερώτηση για το ομολογιακό τη ΦΦ, μήπως ξέρουμε τους όρους μετατροπής ? Έψαχνα στο web για το pricing supplement αλλα τίποτα...."


Χαιρετίζω το φίλο Γιάννη. Η τιμή μετατροπής του ομολογιακού δανείου της Folli Follie σε μετοχές είναι 40,76 ευρώ (οκ γελάμε...αλλά όχι πολύ και μας πιάσει βήχας).

http://www.kathimerini.gr/773309/article/oikonomia/epixeirhseis/me-timh-metoxhs-4076--eyrw-to-omologiako-daneio-ths-folli-follie

ο dwk είπε...

...η άριστη εκδοχή
...SLA, έγκριση εκταμίευσης, σαφής περιγραφή μεσοπρόθεσμων για το χρέος, QE, δοκιμαστική έκδοση το φθινόπωρο, υπερκάλυψη στόχου πλεονάσματος (1,75) για το 2017, δεύτερη έκδοση αρχές 2018 – όταν η ανάπτυξη θα γράφει το 2 μπροστά – έξοδος από το μνημόνιο καλοκαιράκι του ‘18
...κάποιοι θα το πουν ...«σκίσιμο» και επιστροφή – επιτέλους – στην κανονικότητα
...άλλοι, θα μιλούν για πέμπτο ή έκτο (ίσως και έβδομο – τσάμπα είναι...) μνημόνιο και θα ζητούν για τετρακοσιοστή εικοστή έβδομη (427η) φορά - αν δεν έχουμε χάσει το μέτρημα - εκλογές ...και ΤΟΤΕ ναι, θα έχουν κάποια πιθανότητα...
...είπαμε: ...η άριστη εκδοχή (ουδεμία προτροπή – εννοείται - για αγορά, πώληση κλπ κλπ)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δηλαδη συν δυο μνημονια για να παμε εκει που είμαστε.. .αν αρθουν και τα καπιταλ κοντρολ θα ειναι μεγαλη επιτυχία τπυ Τσιπρα..που τετοιες επιδόσεις ο Σαμαράς.. .ουτε στα καπιταλ κοντρολ δεν μπορεσε να μας βαλει ο Ηερμανοτσολιας Σαμαράς.. .Τι πινεις ρε φιλε DWK.

hippy είπε...

Προβοκατόρικη ερώτηση προς τον κ. dwk μια και παρπάνω αναφέρθηκα στα βαφτισια

Συχνά οι σύριζας χρησιμοποιούν την έκφραση "Τρόικα Εσωτερικού" αναφερόμενοι στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Αυτή η φράση λογικά υποννοεί ότι υπάρχει και η αντίστοιχη "Τρόικα Εξωτερικού" έτσι δεν είναι? Ποιά είναι?

ο dwk είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ο dwk είπε...

...αγαπητέ Hippy με βρίσκεις ανέτοιμο να σου δώσω την διεύθυνση εκεί στην Κουμουνδούρου ...γκουγκλάρισε και θα την βρεις ...ίσως σου λύσουν την απορία
...κατά τα άλλα, προς το παρόν απολαμβάνω τον ...διπλό ελληνικό μου...

hippy είπε...


Ασχετο...αν και σε γενικές γραμμές δεν είχαμε εκπλήξεις απ΄τον MSCI υπήρξαν μερικές μικροαλλαγές. Σχετικό το σχολιο της Παντελακης ΑΧΕ για μικρές εκροές (ειδικα ΠΕΙΡ).

Apparently, besides keeping the MSCI-Greece components unchanged in number, MSCI decreased the free-float inclusion factor (FIF) of Piraeus Bank, which implies outflows to the tune of USD12m.

What's more, Greece's weight in EM and EMEA will fall to 0.38% from 0.39% and to 2.50% from 2.55%, respectively, because UAE increases weight and Pakistan graduates to Emerging from Frontier.

These changes imply USD19m in total (incl the Piraeus change) outflows for the close of 31/5.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

DWK είσαι απαιχτος..με καφε και να λες τέτοιες ιστορίες Μπράβο φίλε.. Εγω για να πω τετοιες ιστοριες που μας τσαμπουνας κάθε φορά που παει πανω το μαγαζί ( γιατι στο κατω εξαφανιζεσαι) θελω μισο μπουκαλι νοθευμενο μαζουτ Εξαρχείων.

DINOSAUR είπε...

Τι πίνει ο dwk; Τσιπροπινακολάδα! Το αίμα μας πίνει, φίλτατοι.

ο dwk είπε...

...αν ΔΕΝ κάνω λάθος (ίσως να φταίει ο ...διπλός, ίσως και οι ...αναθυμιάσεις του μαζούτ) ερχόμαστε από δυο (2) πτωτικές και (τώρα) γράφει -0,18...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ευχαριστω κε ΗΙΡΡΥ

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ ο Πανταλακις τι λεει εδω;

DWK εγω στη θεση σου θα εστελνα τους απιστους θωμαδες στο συνταγμα να διαμαρτυρηθουν...
αληθεια που ειναι εκεινες οι ιστορικες ημερες;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ετσι μουρχεται να παρω καμία Πειραιώς για κανα 3αρι μέρες.

michele είπε...

Πρώτος στόχος ΜΙΓ επετεύχθη ( 0.1950€)

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/05/mi.html#more

εδω: 10/5

Unknown είπε...

Παντα μιγ απο 0.15 μεσα με χιλιαδες χιλιαδες κομματια.Σιγα σιγα ξεφορτωνουμε.Ας παρουν και αλλοι χεχε

Unknown είπε...

φιλε Lorac ναι ειμαι πολυ σιγουρος για εκλογες το 2018.

Unknown είπε...

Φιλε hippy λες για 5 μηνο ηρεμο.Εγω συμφωνα με καποια που γνωριζω και δεν θελω βεβαια να τα γραψω εδω φοβαμαι πολυ πολυ πολυ τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.Πολυ εκρηκτικο το κλιμα .

michele είπε...

Ενα μπράβο και στην Κύπρο για το ΑΕΠ του α τριμήνου +3,3% .

Οταν υπάρχουν κυβερνήσεις και όχι κατσαπλιάδες.

Nek είπε...

Αλλη κουλτούρα εκεί. Μακάρι να την είχαμε. Το δεν βαριέσαι και η ρεμούλα εκεί δεν έχουν θέση. Μιχάλη δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης αλλά και θέμα νοοτροπίας πρωτίστως. Θέμα λαού δηλαδή. Καλησπέρα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Κύπρος ειναι Αγγλική αποικία.. .εμείς θα γινουμε κρατος οταν γινουμε Γερμανικη αποικία.. ακομα είμαστε Ελλαδισταν.

typicalmih είπε...

Η τιμή μετατροπής του ομολόγου της FF έχει αναπροσαρμοστεί λόγω κάποιας παλαιότερης επιστροφής κεφαλαίου.Ο κάτοχος έχει δικαίωμα μετατροπής όταν η τιμή περάσει το 39,14 και η εταιρία έχει δικαίωμα ανάκλησης και απόδοσης του 100% της ονομαστικής μεταξύ 24/7/17 και 3/9/17 αν η τιμή της μετοχής περάσει τα 50,88 (130% της τιμής μετατροπής)

michele είπε...

Και η Πορτογαλια χτες παιδιά είχε πολύ καλά νούμερα. Που εχει σοσιαλδημοκρατικη κυβέρνηση που ..συνεχίζει το πρόγραμμα της προηγούμενης.

Ναι σαφως και ειναι και θέμα λαού.Και οπως εχω αρθογραφήσει και γενικοτερης χρηματοοικονομικής άγνοιας και ελπίδα οτι ΠΑΝΤΑ καποιος αλλος ειτε συνωμοτει εναντίον σου, ειτε πρεπει να πληρώσει αυτος για τις δικές σου αμαρτίες.

michele είπε...

Τypical καιρο ειχα να σε δω ,την καλησπέρα μου

Nek είπε...

Ε τώρα δεν νομίζω να κάναμε ως λαός αμαρτίες και μάλιστα τόσες που να αξίζουμε αυτά που περνάμε. Αλλοι τα φάγανε. Και κυρίως οι εκάστοτε υπουργοί και τα κομματόσκυλα από κάτω τους. Και επιπλέον δεν νομίζω ό,τι θα πρέπει κάθε ένας από μας να πρέπει να εχει πτυχίο οικονομικών του Harvard έτσι ώστε να πάει η οικονομία καλύτερα!!!

typicalmih είπε...

Καλησπέρα mic
Σας παρακολουθώ πάντως,απλά ο διαθέσιμος χρόνος έχει λιγοστέψει.
*διόρθωση 24/7/17 και 3/7/19

hippy είπε...

"Ο typicalmih είπε...
Η τιμή μετατροπής του ομολόγου της FF έχει αναπροσαρμοστεί λόγω κάποιας παλαιότερης επιστροφής κεφαλαίου.Ο κάτοχος έχει δικαίωμα μετατροπής όταν η τιμή περάσει το 39,14 και η εταιρία έχει δικαίωμα ανάκλησης και απόδοσης του 100% της ονομαστικής μεταξύ 24/7/17 και 3/9/17 αν η τιμή της μετοχής περάσει τα 50,88 (130% της τιμής μετατροπής)"


ΑΑΑ!!!!!!!!!! (ωραίος)

michele είπε...

Nek δεν χρειαζεται βεβαια να εχει πτυχιο Harvard ,αναφερω τι εννοω ,στο αρθρο μου εδω:

http://lastpoint.gr/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82/

Στην αρχη τρολλαρω, αλλα μετα εξηγω :)

michele είπε...

Αν εχει λιγοστεψει για καλό typical χαίρομαι ιδιαίτερα !

Nek είπε...

οκ Μιχάλη μου θα το δω και θα γράψω feedback :)

Nek είπε...

Μάλιστα. Οικονομική παιδεία Μιχάλη συμφωνώ. Αλλά τώρα πια για ποιούς? Για τους 1.5εκ που έιναι κάτω από το όριο της φτώχειας και δεν έχουν να φάνε? Να μου πεις για τους απαίδευτους-αγράμματους Υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης? Ναι με 1000. Οσο για τους επαγγελματίες του τόπου που σκέφτονται και πράττουν πούστικα χρόνια τώρα αποφεύγοντας να κόψουν απόδειξη, είναι αργά τώρα. Είναι αργά διότι δεν δύνανται να επιβιώσουν κι αυτοί πλεόν. Κι όταν δεν έχεις να δώσεις γάλα στα παιδιά σου η οικονομική παιδεία είναι το τελευταίο που σου λείπει...και απλά μια θεωρητική προσέγγιση χωρίς τη δυνατότητα εφαρμογής στη παρούσα φάση.

michele είπε...

Το λαθος που κανουμε Νek ειναι θεωρουμε την φαση της κρίσης ΜΙΑ περίοδο. Απο το 2009 μεχρι σημερα. Δεν ειναι αληθες.
Παρα τα προβλήματα της ελληνικης κοινωνιας-και τα διαχονικα που επισημαίνεις- η χώρα ηρθε απο μια βαθια υφεση του 2012 ( -6,6%) σε οριακη ανάπτυξη το 2014. Και στην δημιουργία διδυμων πλεονασματων.

Το μειγμα της πολιτικής αυτής σε σχέση φόρων/δαπανών με απλό τρόπο απεικονιζεται στο χθεσινό απογευματινό πινακα.

Ομως ο άλλος σου λεει: Θα μου δώσει ο ελπιδοφόρος 13η σύνταξη, θα γλιτώσω τον ΕΝΦΙΑ ,θα πάει και ο κατώτατος μισθός 751 με τη μια.Ολα καλα.
Απο ΠΟΥ θα βρεθούν αυτά,δεν ενδιαφέρθηκε. Απο τα λεφτοδενδρα.

ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ πίσω. Σε όλα. Ακομα και σε επίπεδο παιδείας-αισθητικής.

Και έρχεται χτες ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ του 4ου μνημονίου και λέει εγω δεν ξέρω απο οικονομικά.
Καποιος τον έβαλε λοιπόν να εισηγηθεί. Και αυτός ο κάποιος είναι ο απατεώνας Τσίπρας.

Nek είπε...

συμφωνώ απόλυτα. Απλά είναι αργά για οικονομική παιδεία στον πολύ κόσμο υπό τις παρούσες συνθήκες. Ασε πρώτα να μάθουν αυτοί που πρέπει... που δεν πρόκειται αλλά λέμε τώρα!

ΝίκοςΤ είπε...

Δόθηκε το 25% της θέσης μου στην ΤΕΝΕΡΓ με καλό κέρδος. Δεν είναι καιροί για πλεονεξίες.

michele είπε...

Ανεξαρτητα απο τεχνικη αποψη ,σαν σκεψη και περιγυρο συμφωνω μαζι σου δασκαλε

hippy είπε...

Εμείς βλέπουμε αυτό που βλέπουμε και λέμε " Δεν είναι καιροί για πλεονεξίες" Νίκο μου. Αναρωτιέμαι οι ξένοι έχουν την ίδια εικόνα ή βλέπουν ένα turn around story και σπεύδουν? Δεν έχω απάντηση αλλά έχω σίγουρα αμφιβολία.

Διαβάζω το πρωί "Προσφορές 30 δισ. ευρώ για το κρατικό ομόλογο 31 ετών της Γαλλίας - Στο 0,12% η απόδοση" και σκέφτομαι "εάν υπάρχει λογική εδώ γιατί να είναι παράλογη η άνοδος του ΧΑΑ?"

Χρήμα (προφανώς) υπάρχει...εννοείται έξω, ξαναλέω πως ΔΕΝ έχω απάντηση αλλά και δεν βιάζομαι.

michele είπε...

Αν ειχε βγει η Λεπεν Ηλια, θα σου ελεγα εγω ποσες θα ηταν οι προσφορες :)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Ρε σεις!

Το ΜΟΗ, τι κλαρίνο έφαγε σήμερα; Πού είναι ο Σώτος που έχει τα ετήσια δελτία τύπου σε φυσική μορφή να μας εξηγήσει τι συνέβη.

Nek είπε...

κάτι περίμεναν για τον MSCI και δεν το πήραν νομίζω στη ΜΟΗ

ArTaXiA είπε...

Α... έτσι. Ώστε έχουν κι αυτά σημασία. Σαν τους τελικούς του X Factor ένα πράγμα. Δεν πέρασε στην τετράδα....

Δεν το ήξερα ρε παιδιά. Θέλω να πω δεν φαντάστηκα πως η άνοδος της προηγούμενης εβδομάδας ήταν επειδή κάποιοι νόμισαν πως θα συμπεριληφθεί στον δείκτη. Είχα την εντύπωση πως ήσαν εγκάθετοι που διάβασαν το πόνημά μου και ήθελαν να μου πάνε κόντρα.

Κοίτα να δεις....

Nek είπε...

χαχα ΑΡΤ

michele είπε...

Κλεισιμο καλό κοντά στα υψηλά ημέρας με ΔΤΡ > 1034 μον στις 1040,91

Καλη κίνηση από ορισμένες μετοχές δεικτοβαρείς,αλλα και άλλες μικρότερες που ενδιαφέρουν

Καλη η αναλογια θετικων/αρνητικων στον FTSE

22 θετικες ( ΕΛΠΕ-ΦΦΓΚΡΠ-ΕΥΡΩΒ η τριάδα)
2 αμετάβλητες ΕΤΕ-ΕΕΕ
4 Αρνητικές ΜΟΗ ( -3,35%)ΒΙΟ -ΑΡΑΙΓ