Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Mic και σε ολους.Γνωριζω πως σε μια συσκεψη που γραφει ο βαρουφακη στην συνεντευξη ,στο περιπου αυτος ,βρεθηκαν 5 προσωπα πολιτικοι 3 τραπεζιτες 1 κυρια και 1 ας πουμε αλλης καστας και με Φανερη ψηφοφορια αποφασισαν το μελλον της χωρας μετα το δημοψηφισμα.Το αποτελεσμα .6-4.

mixalis mixalios είπε...

Οπότε(ς) το QE σιγά σιγά μας χαιρετά! Εμείς θα μπούμε (και αν) για λίγο ίσα ίσα για boost μήπως κάνουμε roll over το ομόλογο του Ιουλίου! Αν υπολογίσουμε και τη μείωση των προβλέψεων του ΑΕΠ από την καθυστέρηση που μάνι μάνι είναι κάνα δις τότε επαληθευομαστε για άλλη μια φορά που λέγαμε ότι βρέχει λεφτά και κρατάμε ομπρέλα! Τώρα βρέχει μειώσεις συντάξεων! Α και αύξηση φόρων!

michele είπε...

Ακριβως ετσι Μιχάλη.Αυτη ειναι η εικόνα. Πραγματικα η χωρα αυτη εχασε πολλα πραγματα τα τελευταια δυο χρονια ,δυομιση.

Αλλα κερδισε κατι πολυ σημαντικο.Διαπιστωσαν πολλοι ( οχι ολοι, αλλα δεν γινεται) τι σημαινει κυβερνωσα αριστερα,τι σημαινει ηθικο my ass πλεονεκτημα ,τι σημαινει λαμογια ροζ ( δεν τους εφταναν τα προηγουμενα),τι σημαινει κατσαπλιαδες πραγματικοι.

Κωνσταντινος είπε...

η αλλιως οι ψευδεσθησεις τελιωσαν σχετικα με την θεωρεια λεφτα υπαρχουν michele

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν ξέρω αν θα γίνει μεγάλη διόρθωση όπως περιμένουν πολλοί και όπως θέλω και εγώ. .Αυτό που είδα εγώ σήμερα ήταν πολύ φυσιολογικό και χωρίς μεγάλο τζίρο. .Να μην ξεχνάμε ότι τις προηγούμενες ημέρες έγιναν πολλές εδοσυνεδριακες ας πούμε διορθώσεις που αποροροφηθηκαν εύκολα. ..Καλό ΣΚ σε όλους με θετικές αποφάσεις από το Μπάρι.

mixalis mixalios είπε...

Μόνο έτσι θα μειωθεί πολύ η φοροδιαφυγή

"Πώς θα μπορούσε να στηριχθεί η μετάβαση στη νέα εποχή
Ο κ. Καραμούζης σημείωσε ότι η επιτάχυνση της χρήσης ψηφιακής τεχνολογίας στις πληρωμές, τις μεταβιβάσεις και τις συναλλαγές, αλλά και στις εγκριτικές διαδικασίες χορηγήσεων, θα μπορούσε να υποβοηθηθεί αν διαμορφωνόταν ένα περιβάλλον περιοριστικό για τη χρήση μετρητών.

Για παράδειγμα, τόνισε ότι αν μετά από μία μεταβατική περίοδο καταργείτο η χρήση μετρητών από τις επιχειρήσεις και γίνονταν υποχρεωτικά όλα ηλεκτρονικά, οι μισθοδοσίες και οι ασφαλιστικές εισφορές να πληρώνονταν μέσω τραπεζών, κάτι που πρόσφατα επέβαλε η κυβέρνηση, θα έδινε επίσης μεγάλη ώθηση στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των τραπεζών και της οικονομίας.

Αν οι τράπεζες, με άδεια των πελατών, είχαν ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση τραπεζικών εργασιών (π.χ. δάνεια, άνοιγμα λογαριασμών), όπως φορολογικές δηλώσεις, κτηματολόγιο, υποθηκοφυλακείο, ΔΕΗ ΔΕΗ -1,68% κ.ά., θα έδινε μεγάλη ώθηση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, επίσης και αν ετίθετο ένα μικρό όριο, π.χ. € 100 για εμπορικές συναλλαγές των ιδιωτών σε μετρητά και όλες οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας δέχονταν μόνο ηλεκτρονική εξόφληση οφειλών".

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1538531/karamoyzhs-oi-trapezes-tha-ependysoyn-1-dis-sta-ne.html

ο dwk είπε...

...«το κλέος ζήλωσε» των άλλων ...«πατριωτών» η Άννα – Μισέλ !
(...των ευρωβουλευτών, ντε, του «ακροδεξιού/νεοφιλελέ μορφώματος», που εχει τον γραφικό λαϊκιστή επικεφαλής, που ακόμα και οι ομογάλακτοι της λαϊκο-τέτοιας πλευράς , τους άκουγαν και έβγαζαν ...Σπυράκια)
...ναι, ναι, η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ Άννα η Μισέλ, με τ’ όνομα!
...έκανε, λοιπόν, παρατήρηση (για να μην πω ...κατακεραύνωσε !) στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, όχι σε κανένα τηλεπαράθυρο του «σκάει» με τον μπογδοσάλτε, αλλά μέσα στην Ελληνική βουλή:
«...μας εξέπληξε (!) το ότι δώσατε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας...» του πέταξε κατάμουτρα και τον άφησε ...παγωτό!
...κλασσική περίπτωση: ...άμα έχεις Άννες – Μισέλες, τι τους θές τους ...σόϊ-μπλέδες !
...κατάντια...