Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΔΕΗ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΔΕΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Εντός μιας μεγάλης "ντουντούκας" ( megaphone-broadening ascending ) κινήθηκε η μετοχή ,από τα χαμηλά  των 2.57€ της 24/3, οταν και ειχαν την τιμητική τους τα δημοσιεύματα περί "χρεοκοπίας" της επιχείρησης.

Παρα το γεγονός οτι λόγω της αποκοπή με την επιστροφή σε είδος ( ΑΔΜΗΕ) που θα γίνει στις 15 /6  η τεχνική ανάλυση του τίτλου θα αλλοιωθεί ,επισημαίνουμε  δυο πολύ σημαντικά σημεία:

1) Την ονομαστική αξία του στα 4,60€ που μετα την αποκοπή και λόγω της 1/1 ΔΕΗ-ΑΔΜΗΕ θα ειναι : ΔΕΗ 2.48  ΑΔΜΗΕ 2.12€
2)  Την ονομαστική αξία στα 2,48 της ΔΕΗ  που θα γίνει με breakout από τον σχηματισμό ,χωρίς ωστόσο να μπορούμε τεχνικά να προσδιορίσουμε την κίνηση εντός αυτού.

Παρ όλα αυτά η γραμμή τάσης F2 και ο εκμο 50 ημ  λειτούργησαν ως στηρίξεις κατά την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση μετά την ανακοίνωση της εταιρείας.
Η ζώνη R-R1  ( 4.27-3.95) ειναι μια σημαντική ζώνη συναλλαγών όπου η μετοχή ενδέχεται να κινηθεί το επόμενο διάστημα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ :  Οι μέτοχοι της ΔΕΗ παίρνουν για κάθε μία μετοχή που διαθέτουν, μια μετοχή του ΑΔΜΗΕ ονομαστικής αξίας 2,12 ευρώ, όταν η αποτίμηση του ΑΔΜΗΕ έχει προσδιοριστεί από την Delloitte μεταξύ 891,9 και 1,036 δισ στο σύνολό του.

Η ΔΕΗ θα βάλει στα ταμεία της :  295,6 εκ ευρώ  για το 25% που εκχωρεί στο ελληνικό δημόσιο και επίσης 320 εκ €,  που προσέφερε η State Grid για την εξαγορά του 24% του ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ. 

Σύνολο 615,6 εκ ευρώ. 

Ο ΑΔΜΗΕ που θα εισαχθεί ταυτόχρονα με την επαναφορά της ΔΕΗ στο ταμπλό 
έχει αποτιμηθεί από τον οίκο Deloitte  μεταξύ 900 εκ- 1 δισ €.

Τα κέρδη του σε επίπεδο ΕΒITDA ανήλθαν σε 152 εκ ευρώ το 2016

Τα κέρδη προ φόρων ήταν  54,108 εκατ ευρώ, ενώ τα καθαρά μετά φόρων αποτελέσματα ,  ήταν ζημιές 2,073 εκ λόγω φορολογικών  υποχρεώσεων.

Οι συναλλαγές προϊόντων δανεισμού της μετοχής παύουν από σήμερα, ενώ από αύριο  μετά το πέρας της συνεδρίασης ,διαγράφονται τα παράγωγα προϊόντα επί της μετοχής. 

Βάσει του χθεσινού κλεισίματος η κεφαλαιοποίηση της ΔΕΗ ανέρχεται σε 907,12 εκ €.



57 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.. .Τομας Βιζερ πριν λίγο.. συμφωνια στις 15/6 με ΔΝΤ...

ΝίκοςΤ είπε...

Για ΔΕΗ,ΑΔΜΗΕ και προοπτική κινήσεων θα ακολουθήσω την οπτική του φίλου Lorac.Μεγάλη απροσδιοριστία , άρα αναμονή μέχρι τις πρώτες ημέρες διαπραγμάτευσης των νέων ουσιαστικά μετοχών και τότε θα αποφασίσω.
Καλημέρα σε όλους σας.

Paolo GG είπε...

Bonjour,
προσοχή
Έτσι η σημερινή ονομαστική αξία της μετοχής της ΔΕΗ θα μειωθεί από τα 4,60 στα 2,48 ευρώ. Οι μέτοχοί της θα πάρουν επιστροφή σε είδος, με αναλογία 1 προς 1, μετοχές της νεοσύστατης ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, η οποία και θα ελέγχει το 51% του ΑΔΜΗΕ.
ΔΕΝ παίρνεις ΑΔΜΗΕ, αλλά 1 μετοχή απο την ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών, δηλαδή ΜΙΣΗ μετ ΑΔΜΗΕ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΊ η νεα μετοχη ΑΔΜΗΕ Συμμ που θα ξεκινήσει διαπραγμ μαζι με τη νέα ΔΕΗ. ( ΚΑΝΤΕ ΤΑ MATHS στις αποτιμήσεις ).

εγω θ αγόραζα ΔΕΗ στην υπερβολή.

kostas είπε...

συμφωνω με τον Παολο. Νομιζω κατω απο 3,5 για δεη

michele είπε...

Καλημερα σε όλους! .Οπως και να εχει αγοραζεις κατι που κανει 4.60€ με 3,9 με 4 ,με 3.80

ΟΠΛΑ δεν μας ειπε κατι καινουργιο ο Βίζερ. Συμμετοχη του ΔΝΤ χωρις λεφτά ειναι κατι που ξεραμε ηδη :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Βιζερ δεν ειπε κατι νεο...αλλα...νομίζω πως δινουν το στιγμα που θα εχει το ερχομενο γιουρογκρουπ...και βαζουν στην άκρη φωνες που ελεγαν ξεψηφιζω και διαφορα τέτοια.. μπορουμε ετσι να παμε μεχρι τις 15/6 σε νεα υψηλά και να ηρεμησουμε καπως..

michele είπε...

Eλα ρε συ ΟΠΛΑ ,ξεψηφιζω, αυτα ειναι σανός χαχαχα

Nek είπε...

Καλημέρα σας. ΝΗΡ: 0.50+ είναι κατά την άποψή μου ο στόχος όπου είναι ελάχιστος στόχος της κούπας-χερούλι και το 161.8 του μεγάλου ανοδικού 1. Σε πρώτη φάση παίζει ακόμα και το κλείδωμα σήμερα στο 0.30 δηλ στην ονομαστική του αξία.
http://www.screencast.com/t/zwAUDdTFrc

michele είπε...

Παιζει nek, μπηκε για πώληση, αντε να φαμε κανα ψαράκι :)

Nek είπε...

Ετσι. Να φάμε και καμιά τσιπούρα, κανα λαυράκι γιατί έπηξα στη σαρδέλα! Το μόνο παρήγορο είναι τα ω3 της :)))

michele είπε...

Ελαχιστο 200 εκ μεχρι 300 εκ ειναι το ομολογιακό που ανακοινώνει ο Βαγγελας

michele είπε...

Νek λαυράκι το αγαπημένο μου.Να δω τωρα που καλοκαιριασε να σου κανω καμμια επισκεψη να με πας ,εκει θα εχετε πραμα :))

Nek είπε...

Εχει... έχει μπόλικο. Σε περιμένω!

michele είπε...

Αυτος ο Μπόμπολας ολο προβλήματα ,θα μου πεις γι αυτο εχει μείνει ...πίσω .

ArTaXiA είπε...

Μποντζούρ στους παίκτε.

Οι τρέχουσες εξελίξεις με υποχρεώνουν να μελετήσω επιχειρήσεις που ούτε ήθελα να γνωρίζω πως είναι εισηγμένες. Διαβάζω λοιπόν:

Νίκος Φωτόπουλος, Εκπρόσωπος Εργαζομένων Ο κύριος Νίκος Φωτόπουλος γεννήθηκε στα Άγνατα Ηλείας το 1962. Είναι απόφοιτος Τεχνικός (Ηλεκτροτεχνίτης) των σχολών της ΔΕΗ. Από την ηλικία των 16 ετών ασχολήθηκε με τα κοινά και την πολιτική. Επί 10 έτη διετέλεσε γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ. Το 1998 εκλέχθηκε στο ΔΣ της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ όπου ανέλαβε Υπεύθυνος Τύπου.
59

Από το 2007 μέχρι και τον Ιούλιο του 2013, ήταν πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής της EMCF. Από το 2010 είναι μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και από τον Απρίλη του 2013 μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.



michele είπε...

Eγω το 2012 ασχοληθηκα επισταμένως με την επιχείρηση στο συνδικαλιστικό οργανο της οποιας προηδρευε ο εν λογω κύριος.

Φαινεται πως ηρθε η ωρα της επαναδραστηριοποίησης

ArTaXiA είπε...

Επίσης στη λογική του Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει, η ΔΕΗ μεταβιβάζει το 24% της ΑΔΜΗΕ βάσει της εκτίμησης του ορκωτού (131 εκατομμύρια), και στη συνέχεια η Chinastate το πλειοδοτεί στα 320 εκατομμύρια.

Ποιος καρπώνεται τη διαφορά;

α) Οι μέτοχοι της ΔΕΗ
β) Το ελληνικό δημόσιο

Απαντήστε σωστά και κερδίστε το περιεχόμενο της κουρτίνας 2.

michele είπε...

Ο ορκωτος εδωσε αποτίμηση ΑΔΜΗΕ κατω ευρος τα 891 εκ .Πως προκυπτει το 131 εκ για το 24%?

ArTaXiA είπε...

Σελ. 3 περίπτωση f του "Σχεδίου Σύμβασης Αγοραπωλησίας Μετοχών αναφορικά με τη μεταβίβαση μεριδίου συμμετοχών τάξεως 25% ΑΔΜΗΕ από τη ΔΕΗ στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ ΑΕ.

https://www.dei.gr/Documents2/Γενικές%20Συνελεύσεις%202017/SPA%202%20Βασικά%20Σημεία%20επί%20του%20%201ου%20θέματος%20.pdf

Διαβάζω κάτι λάθος;

michele είπε...

Oχι δεν διαβαζεις λαθος.Αλλα ειναι ταυτοχρονα και το h opoy αναφερει την εισφορα σε ειδος στη θυγατρικη της και απο κει στους μετοχους της.

Επομενως οντως η αποτιμηση ΑΔΜΗΕ ειναι στα 295,6 για το 25%
Εσυ λες ποιος ριχτηκε

Κατα τι η ΔΕΗ ρίχτηκε

ArTaXiA είπε...

Μισό παίκτη μου να το αντιληφθώ.

Το σχέδιο δεν τιτλοφορείται "Πώληση του 25%";

Αυτό το ίδιο 25% δεν πλειοδότησαν οι Κινέζοι;

Εκτός, κι αν περιγράφει όλη τη διαδικασία μεταβίβασης, που σε αυτήν την περίπτωση ο τίτλος παίζει να ναι λάθος. Εν πάσει περιπτώση την έκθεση της Deloitte δεν τη διάβασα ακόμη.

ArTaXiA είπε...

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι προκειμένου να εισφέρει στην Ενεργειακή Συμμετοχών (ΕΝΣΥΜ) το 51% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ τις οποίες κατέχει, ανέθεσε το έργο της απαιτούμενης από τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 αποτίμησης της αξίας των μετοχών αυτών στην εταιρεία Deloitte Business Solutions.

Η εταιρεία προχώρησε στην αποτίμηση της αξίας των μετοχών αυτών με εκτιμώμενη αξία € 491,8 εκατ.

Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι με την πράξη έγκρισης της τροποποίησης του καταστατικού της ΔΕΗ που καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ, εγκρίθηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ.

Κατ' αναλογική εφαρμογή του άρθρου 9α παρ. 2 του Κ.Ν. 2190/1920 ως ισχύει, για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ και την επιστροφή σε είδος στους μετόχους της των μετοχών της ΕΝΣΥΜ, κρίθηκε ότι δεν απαιτείται η εκπόνηση νέας αποτίμησης.

Τέλος, η ΔΕΗ υπενθυμίζει ότι το καθαρό ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που θα λάβει η ΔΕΗ από τον ΑΔΜΗΕ, σε εκπλήρωση σχετικής επιταγής του Ν.4389/2016, ανέρχεται σε € 92,9 εκατ. και όχι σε € 130 εκατ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το δεκαετες πευτει;πευτει...γιατι;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...


Η ΓΕΝΟΠΕΝΣΥΜ ποιον θα έχει πρόεδρο ?

ArTaXiA είπε...

Πολύ καλή ερώτησις....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καποιον μάνατζερ πιστεύω.

ArTaXiA είπε...

Ρε σεις, τώρα το διάβασα....

Ο Γιάννης ο Ζαρολιάγκης τοποθετήθηκε πρόεδρος των ΕΛΤΑ;

Μετά από επιτυχημένη πορεία ως ΔΣ του Λιμένα Λαυρίου και μέλους ΔΣ της Solidus, τώρα στα ΕΛΤΑ;

Δηλαδή ρε παιδιά, αυτό είναι. Τα άξια τα στελέχη τον βρίσκουν τον δρόμο τους!

ArTaXiA είπε...

Όχι δηλαδή, μπράβο του και να επισημάνω, όχι πρόεδρος, μόνο ΔΣ.

http://mononews.gr/g-zaroliagkis-pios-ine-aftos-pou-theli-na-vali-se-taxi-ta-elta/26785

Lorac είπε...

Δίκαιο και ο ArT και ο Mich. H DEH είχε στα βιβλία της τον αδμηες με τα ποσά που αναφέρει ο Art, γι’ αυτό και του χρόνου θα πληρώσει μπόλικο φόρο (που κανονικά θα πλήρωνε από τώρα ,αλλά...)

Η αποτίμηση για την πώληση έγινε στα 800-1000 περίπου οπότε προκύπτει και η κιμπάρικη τιμή των κινέζων και η όχι κιμπάρικη εικονική τιμή του Έθνους.

Ο μέτοχος δεη σήμερα λαμβάνει 1 μετοχή αδμηε. ΟΧΙ μισοαδμηε ούτε τίποτα άλλο. Σε πιο απλή μορφή έχω 100 μτχ αδμηε δίνω 25 κινέζους 25 κράτος και 50 στους μετόχους.

Οπότε ο νεοαδμηε μπαίνει με ονομαστική τιμή 2,12. Επειδή έχουμε 232 εκατ. Μετόχους δεη τότε 232 επι 2 επι 2,12 μας δίνει πολύ λογική αποτίμηση για αυτές τις μετοχές (περίπου 980εκ.) που θα μπούνε μετά τις 15/6 ( πολύ τυχαία ημερομηνία?)

Αυτό που έχει ενδιαφέρον με τον αδμηε είναι η πρόθεση της ΕΕ για διασυνδέσεις. ΓΙΑΤΙ Κ.ΟΠΛΑ θέλει διασυνδέσεις η ΕΕ και τι σχέση έχει με καταρ αυτό? Θα είναι μια εταιρία με χαμηλό ratio δανεισμού που όμως πρέπει να πάρει για να ολοκληρώσει αυτές τις – ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ – απαραίτητες διασυνδέσεις. Με ρυθμιζόμενα κέρδη και πιθανών σταθερά μερίσματα.

Αλλά αυτά μετά. Στην αρχή που θα μπει θα δούμε που θα ισορροπήσει.

ArTaXiA είπε...

ΑΔΜΗΕ, 36 μύρια πωλήσεις 2016, 62 μύρια αμοιβές προσωπικού.

Δηλαδή, να πάω να ανάψω το καντήλι (που δεν διαθέτει) ο τάφος του Ανδρέα!

michele είπε...

Μόλις επέστρεψα ,τι 36 μύρια πωλήσεις ρε παίκτη
248 εκ , ebitda 152 εκ

Συμφωνω με LORAC δεν βλεπω κατι διαφορετικό στις πράξεις που κανει

michele είπε...

Tωρα το 10 ετες που λεει ο κυριος ΟΠΛΑ ( χρησιμοποιω φρασεολογια Lorac αλλα mitarola )

δεν πέφτει.Κινειται μεταξυ 6,05-6,10 για 7 συνεδριάσεις.

Αν σπάσει κατω το 5,94 το συζητάμε :)

master είπε...

305 ο Καρέλιας....

ArTaXiA είπε...

Ρε συ Mic, άλλα πράγματα διαβάζουμε; Εδώ από το δελτίο της ΔΕΗ.


https://plus.google.com/u/0/photos/photo/115000932836422396759/6429238274034910194?icm=false&authkey=CLerx-WWrIfxJA

michele είπε...

Αλλα πράγματα διαβαζουμε. Εγω κοιταξα ισολογισμο χρησης 2016

http://www.admie.gr/fileadmin/groups/ADMIE_DOLY/SYNOPTIKES_OIKONOMIKES_KATASTASEIS_ADMIE_31.12.2016.pdf

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ευχαριστώ κύριοι.. .χαχα

ArTaXiA είπε...

Θεωρώ πως το ενημερωτικό της ΔΕΗ είναι έγκυρο, εκτός κι αν μας δουλεύουν τελικώς....

michele είπε...

Επι της ουσιας εγω λεω οτι σημερα αγοραζεις με 3,97 ενα διδυμο ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ αξιας 4,60 .

Τωρα τις διακυμανσεις θα τις δουμε

michele είπε...

Μηπως ως διακοπτόμενες δραστηριοτητες εννοει κατι αλλο;

ArTaXiA είπε...

Δεν μου λέει κάτι. Μπορείς αντίστοιχα να αγοράσεις προς 0,206 μετοχές της Πειραιώς, ονομαστικής αξίας 0,30€.

Η μόνο περίπτωση να αγόραζα ΔΕΗ είναι να ήθελα να εγγράψω μια λογιστική καραμπινάτη ζημιά για φορολογική χρήση, για να την έχω κάβα.

ArTaXiA είπε...

Ως διακοπτόμενες εννοεί τις δραστηριότητες των θυγατρικών που πρόκειται να πουληθούν στην επόμενη χρήση, και ειδικότερα της ΑΔΜΗΕ. Η οποία σημειωτέον, εμφανίζεται ως ζημιογόνος.

Επίσης να συμπληρώσω πως υπάρχουν ενδοομιλικά γύρω στο μύριο, μεταξύ ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ. (Τα οποία βεβαίως δεν επηρεάζουν τα αποτελέσματα της χρήσης)

michele είπε...

Mεγαλη διαφορα η ονομαστική της Πειρ η της όποιας τράπεζας ,ειδικα στο περιβάλλον που ζούμε

σε σχεση με τη ΔΕΗ που παρ ολα τα προβληματά της ,αποκτα μια ρευστοτητα χρήσιμη να την βγαλει άνετα μεχρι το 2018 γιατι το 2019 ληγουν πολλα ομόλογα της. Αλλα έχει δρομο μπροστά και για ..θετικές ειδήσεις.

Τωρα θα έβαζες και την ταυτόχρονη αποκτηση μιας ΑΔΜΗΕ στη δηλωσή σου; τα ξερει ο λογιστής σου αυτά, η θα σε κυνηγαγαν μετα ;

austin είπε...

Μου αρέσετε που αναλύετε τόσα για την ΔΕΗ. Να βάλω στην εξίσωση ότι κάτι κακές φήμες λένε ότι ο συνδικαλιστής έχει sl500. Πως το λέει ο μπάρμπας: η μεγαλύτερη μαλακία μου ήταν που δεν ήμουνα αριστερός!

Τώρα δεν αφήνετε την ΔΕΗ και να αναρωτηθούμε αν ήρθε η ώρα του "ωχ" γιατί σα πολύ να βράζει ο τόπος διεθνώς και οι αγορές εκεί τον χαβά τους. Θα μας αποχαζέψουν και αντί να αναρωτιόμαστε "μα καλά δεν λέει να πέσουν οι αγορές.." να αναρωτιόμαστε τύπου

https://www.youtube.com/watch?v=cuBzTlJBHHg

Την καλησπέρα μου.

michele είπε...

1 χρονο και βαλε, μασηθηκε το παραμυθι να πέσουν οι αγορες .Αυτο το διχνουν μονες τους αν ειναι ,καινε τους σορτ και συνεχιζουν
εφ οσον το παιχνιδι ειναι στις κεντρικές τράπεζες

michele είπε...

Και ασχολούμαστε με τη ΔΕΗ γιατί ψάχνουμε υπεραξιες ,με τι θα ασχοληθουμε με την ΙΝΛΟΤ; μπουχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σβήστε τα περίεργα γιατί μας διαβάζει κόσμος.
Έλεος να τους εξηγούμε τι έγινε σε κάθε spin off

ArTaXiA είπε...

Έγινεεεεεεεεεε

austin είπε...

Όντως ήταν ενδιαφέροντα για την ΔΕΗ..απλά ήθελα και την γνώμη του αρταξία για τα το συμπούρμπουλο

michele είπε...

ε ρε γόμα που επεσε

ArTaXiA είπε...

Εγώ Austin μου μόνο κακό χιούμορ έχω. Δεν κατέω και πολλά.

Άσε που ακόμη να συνέλθω με την επιλογή CEO των ΕΛΤΑ.

ArTaXiA είπε...

Αχαχα Mic σβουυυυυυ. Μας επέπληξε "ένας από τους διαχειριστές του ιστολογίου".

michele είπε...

Τα ΕΛΤΑ να δώκουνε τα λεφτα που χρωστανε στη ΔΕΗ λεω εγω

μπαρμπαλιας είπε...

Άσε που ακόμη να συνέλθω με την επιλογή CEO των ΕΛΤΑ.


Αταραξι μου η εμπίρε θελει καλους στο πραιτωργιο.
αυριο μπορει να επιλεγεις και του λογου σου .ετσι ειναι τα εφημερα ουφιτσια

μπαρμπαλιας είπε...

α και γραφε οτι θελεις
εγω απολαμβανω

ArTaXiA είπε...

Ευχαριστώ μπάρμπα μου.

michele είπε...

Με χωσιματάκι στην ΕΕΕ στο τέλος ( να μην πάρουμε θαρρος)
κλείσαμε στις 779,05 μον +0,61%

χαμηλός τζίρος ομως 42 εκ καθαρός

michele είπε...

Καλος ο ΔΤΡ στο 980 ( κατω απο την ζωνη 985-989) στο +1,71%

Υπερ των ανοδικών καθαρά οι μετοχες του FTSE
19 ανοδικές με τριάδα ( ΜΙΓ-ΒΙΟ-ΕΤΕ)

9 καθοδικές ( ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΙΝΛΟΤ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ η τριάδα)