Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΧΑΚΟΡ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΧΑΚΟΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Το πρώτο κομμάτι του μεγάλου κυκλικού πυθμένα της μετοχής, έχει ήδη ολοκληρωθεί, αλλα ο τίτλος βρήκε αντίσταση στην C  ( υψηλά Μαρτίου 2014)  και για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα κινείται κάτω από αυτήν.

Με αυξημένο όγκο συναλλαγών ,θα πρέπει να επιχειρηθεί η ανοδική διάσπασή της με άμεσο στόχο την C1 στο 1€.
Η πράσινη θετικής απόκλισης γραμμή τάσης που συμπορεύεται με τον απλό κμο 20 εβδ και ορίζει την ανοδική κίνηση ,θα είναι σε περίπτωση άρνησης υπέρβασης της C και C1 η μεγάλη στήριξη ,όπως και η G στα 0,66 ευρώ.

Αντίθετα μετά την C1 ανοίγει ο δρόμος για την V1 στα 1,18€ ,στα υψηλά του Μαΐου του 2013.
Μετα την υποχώρηση απο τα υψηλά, ο ταλαντωτής RSI 14 εβδ ( 86) ,επανήλθε σε επίπεδα οριακά υπερτιμημένα ,έχοντας ακόμα περιθώρια μιας  συνέχισης της ανοδικής κίνησης.

51 σχόλια:

SCALPER είπε...

Καλημερα...λογικα πρεπει τη Χαλκορ πια να τη βλεπουμε με βαση τη δυναμικη,που θα χρησιμοποιησει η συγχωνευση με την Ελβαλ...αλλαζουν δραματικα τα μεγεθη προς το -εως πολυ-θετικο...Η ΧΑΛΚΟΡ εχει freefloat 32%...η Ελβαλ 0%-ανηκει εξ ολοκληρου στον ομιλο Βιο..Φανταστειται ποσο θα μειωθει το freefloat της νεας εταιρειας....ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ...ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 32% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΟΡ....Παντως θα μιλαμε πια για μια -υγιεστατη χρηματοοικονομικα εταιρεια....με εξαιρετικους δεικτες....ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ

SCALPER είπε...

_χρησιμοποιησει=αναπτυξει

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα σε όλους .Πασχαλη, ποσα θα χρωσταει η νεα εταιρεια,ξερουμε;

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα.
Η αγάπη μας στην χτυπημένη Κω.

michele είπε...

Ειδα καποιες εικονες ασχημες ,εκει στα Εξαρχεια της Κω. Την συμπαρασταση μας

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιαυτό έτρεξε ο κρατικος μηχανισμός γρήγορα.. .γιατι χτύπησε στα εξαρχεια ο Εγκέλαδος.. .αν λεγοταν Κηφησια σιγα μην ετρεχαν...τα προσεχουν αυτα οι κατσαπλιαδες...Καλημερα σε ολους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ανεξαρτητα απο τον σεισμό που δεν τον λαμβάνουν και πολυ σοβαρά οι παίχτες εδω....το χρημ...δεν βλεπω να εχει όρεξη να κανει σοβαρη διόρθωση στην φαση αυτη...Κατι ξερουν και κρατανε θέσεις;

michele είπε...

Εχουν κανα δυο πραγματακια να περιμενουν ΟΠΛΑ, ( S&P και πιθανη εξοδο).

ArTaXiA είπε...

Καλημερίζω τους φίλους παίκτε. Ευχές στους χθεσινούς εορτάζοντες Ηλιές, τον αγαπημένο Hippy, τον Μπάρμπα οφ κορς, επίσης να στείλω τις ευχές μου στο Μαράκι, την Κατερίνα, τη Ζωή, το Αντίγονάκι και τη Ζηνοβία.

Μου λείψατε βρε!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για την S&Pδεν ξέρω μιας και μπορει να μην μας κανει την χάρη.. οπως και για την μουσαντενια έξοδο.. .εγω λεω για την μεγάλη εικόνα.. με μια σωστη ανάγνωση των γεγονότων πιστεύω πως απο Σεπτέμβριο και μετά κάθε ημερα θς ειναι πιο κοντά στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες .. .μιας και για το 19 δεν παίζει γιατι θα χρεωθει ο Αλέξης τις περικοπες που θα ερθουν τότε.. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γυρισες πουλακι μου;Τελειωσαν τα λευτα;Καλημέρα.

ArTaXiA είπε...

https://youtu.be/V3RVWA7uLmw

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωστός.. .Υπάρχουν.. ...

SCALPER είπε...

Δεν γνωριζω τα οικονομικα στοιχεια της Ελβαλ....ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση σε γενικες γραμμες...

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχα, γεια σου Πασχάλη άρχοντα. Έτσι κι η γιαγιά μου. Σε γενικές γραμμές καλά φαινόταν. Θεός σχωρέστην.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειχε κομποδεμα η γιαγιά η αφησε χρεος; χαχα...ορεξατος ο παιχτης σήμερα

ArTaXiA είπε...

Κάτι Μερμερέν άφησε Οπλαρχηγέ, κάποιος είχε γράψει κάτι κάπου και όλο το κομπόδεμα το έριξε εκεί. Άσε, με το μαράζι πήγε η γιαγιά. :)

Που'σαι ρε Alex, ανοίγω κάθε μέρα χαρτοφυλάκιο και σε σκέφτομαι. Αχαχαχαχαχαχα.

austin είπε...

Την καλημέρα μου.

Έτσι ο Αρταξία γυρνάει όταν πάνε να φύγουν όλοι. Οι καλύτερες διακοπές τον Ιούλιο κα =ι τον Σεμ=πτέμβριο.

Χρόνια πολλά και από εμένα στους Ηλίες της παρέας. Να είστε καλά! Μπάρμπα το γιόρτασες? Hippy εσύ? Είσαι εντός των τειχών?

john deer είπε...

Την καλημερα μου σ ολους τις καθυστερημενες ευχες μου στους Εορταζοντες Ηλια μπσρμπς και Hippy.
Επισης την συμπονοια μου στους Κωους φιλους και ειδικα στα πολυαγαπημενα απο το παρελθον Εξαρχεια που μαλλον εχουν πληγει ανεπανορθωτα
Σημερα εχει ληξη παραγωγων;

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλημέρα σε όλους,

ωραία ψήνονται τα ΕΧΑΕδακια αν οχι σήμερα τη Δευτέρα θα παίζουν 6.25...
έχει και αυξημένη κίνηση σήμερα.

michele είπε...

Σημερα εχει ληξη παραγωγων John !

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα,

ΑΡΤΑΧΙΑ δεν βλέπω σύντομα ΔΠ στα Μέρμερεν...
Έχουμε 2-3 μήνες ακόμα για έγκριση εξαγορας απο τα Σκόπια και δεν βλέπω να διαγραφεί το μοναδικό ΕΛΠΙΣ που έχουμε στην αναπτυγμένη αγορά μας.

Παρόλ'αυτά, συνεχίζω όμως και αυξάνω θέση από τους απογοητευμένους που πετάνε χαρτάκια, μετατρέποντας κέρδη που μας βγαίνουν απο καμία αρπαχτή με μπλου τσιπ. Το μοναδικό μουαγιέ που κάνω προς τα κάτω, ελπίζοντας να ξαναδώ τιμές 10,50 και κάτου.

Να γράψουμε και καμία λογιστική ζημιά δίνοντας τα χαρτιά ενδοοικογενεικώς για να μην πάρει θάρρος το 659 της εφορίας...

Έχουμε κι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων τον Αύγουστο. ΔΕν μπορεί ο Παυλίδης να βγήκε να την αγοράσει με τέτοιο premium μόνο και μόνο επειδή ήθελαν τα 2 funds να πουλήσουν. Άρα μπορεί να δούμε κανένα ευχάριστο απο κεί.

Άλλωστε απο μικρά χαρτιά, πόσα έχουν μείνει φθηνά ακόμα ?

michele είπε...

Πανω απο 851 μπορει να δουμε καποια κινηση

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αν δεν μας βγεί σύντομα, θα πάει κληρονομιά στα 4 βαφτιστήρια... Ευτυχώς είναι μικρά ακόμα, οπότε μέχρι τα έξοδα σπουδών κάποιες πιθανότητες θα έχουν...

michele είπε...

Ναι αλλα ισα που περασε και..επέστρεψε ,σε δουλεια να βρισκόμαστε

SCALPER είπε...

http://www.elval.gr/default.asp?pid=209&la=1.......εδω ισολογισμος ΕΛΒΑΛ 2016....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ..ΕΔΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ......

hippy είπε...

Ευχαριστώ τους φίλους όλους για τις ευχές.

Έλεγα πως δεν θα επανέλθω με τις επιλογές κασετόφωνο αλλά με τσίγλησε ο καλός καλλιτέχνης με το κεφάτο σχόλιο περί γιαγιάς. Έχω δυο εταιρείες. Η μια μου ανήκει 100%, στην άλλη έχω το 68% και σκέφτομαι να τις ενοποιήσω. Το πιθανότερο είναι πως θα το κάνω υπέρ μου ή θα χαρίσω μερικά στους αναξιοπαθούντες συνεταίρους? Καθένας απαντά κατά την κρίση του.

Φυσικά αγνοώ τι θα γίνει, έχω κόψει κάθε σχέση με τους Στασινό από το 2000 εκτός από arbitrage (που δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση) συνεπώς μου είναι απολύτως αδιάφορο τι θα γίνει. Θεωρώ όμως καλό για την σκέψη να μην "βιάζει" τη λογική και για την τσέπη να μην "τζογάρει" σε στοιχήματα με τις πιθανότητες εναντίον.

SCALPER είπε...

Το ανεφερα ξεκαθαρα...ως ανησυχια...πανω στον αρχικο σχολιασμο...

michele είπε...

Ενα χωσιματακι μαζεμενο επεσε με τη λήξη των παραγωγων ,παμε παλι :)

μπαρμπαλιας είπε...

ευχ τους φιλους για τις ευχες χθες-σημερα.
καλωσοριζω τον φιλτατο αταραξι.

ερωτω -οστις γνωριζει-
αν φυγω απο τη voda-σταθερη που εχω συμβολαιο ,πληρωνω μπεναλδι;γιατι μου ζητανε 120 ευρωπακια και η εταιρια που θελω να παω μου λεει δεν εισαι υποχρεος να πληρωσεις μια.
καμια προτερη εμπειρια;\η ΕΕΤΤ δεν απαντα...

SCALPER είπε...

Μην ξεχνατε..πως η Χαλκορ κατεχει το 28% της CENERGY....θα εκτιμηθει δεοντος και σε ...μακροπροθεσμη βαση...στον υπολογισμο της λογιστικης αξιας

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα μου έχει 24μηνη δέσμευση. Αν το υπέγραψες, το οφείλεις.

lazaros1 είπε...

Καλησπέρα. Για τον φίλο μπαρμπαλιας. Ήμουνα στην HOL-Vodafone και είχα προσφορά από την "Άνεμος". Μου έλεγαν τα ίδια (λογικά αυτή πρέπει να είναι και σε εσένα η δεύτερη εταιρεία). Έλεγα στην Vodafone το ποιηματάκι που μου είχε πει η "΄Ανεμος". Τελικά μου είπαν από την Voda αν έχω αντίρρηση να πάω σε κατάστημά τους και να υποβάλω τις ενστάσεις μου. Δεν το έκανα (λάθος μου). Μετά από μήνες με πήραν τηλέφωνο από δικηγορικό γραφείο και είπαν πως εάν δεν πληρώσω θα πάει δικαστικά και θα πληρώσω και τους τόκους. Τελικά πήγα και πλήρωσα το ποσό, 126 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σου πουν τον νόμο που αναφέρεται ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις το πρόστιμο και να το δεις ο ίδιος ότι το γράφει αυτό. Να προσέξεις επίσης αν το πάγιο στην καινούργια εταιρεία θα είναι για όλο το 24μηνο ή θα αλλάξει πιο νωρίς. Μπορεί να σου είπαν ότι στο τέλος του 24μήνου θα σου κάνουν καλύτερη τιμή για τα ίδια δεδομένα ή με την ίδια τιμή θα θα πάρεις καλύτερο πακέτο. Στην ¨Άνεμος" δεν έγινε κάτι τέτοιο πάντως. Ελπίζω να βοήθησα. Συγγνώμη για το offtopic.

PETE είπε...

Μπάρμπα στον τελευταίο λογαριασμό αφου φυγεις θα σου βαλουν και την ποινή 120€, η αλλη εταιρία μετα θα στο παίζει κινέζος..εργατης vodafone speek

μπαρμπαλιας είπε...

ευχ και τον Λαζαρο και τον Πετε
για τις πληροφοριες...
θα μετρησω τα - + αλλα δε νομιζω να υπερκαλυπτουν την χασουρατων 120.
υποχρεος

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν εχεις υπογράψει και εχεις παρει και δωρεάν εξοπλισμό.. σου λενε και καλά οτι κανεις αποσβεση στο ρουτερ και τα σχετικά.. ...Για σκεψου να παρει καποιος μια συνδεση για 2 Χρόνια.. να παρει ρουτερ κεραία.. σύνδεση.. ολα δωρεαν και μετα ςπο δυο μηνες να πει φευγω..πως φεύγεις..που πας;και τα ανταλακτικα ποιος τα πληρώνει.. .

μπαρμπαλιας είπε...

οπλα
δεν ειναι οπως τα υποθετεις...
υπεγραψα για δυο χρονια στη βοδαφονέ ,εκανα αναναιωση τηλεφωνικη ανευ υπογραφης και τωρα ειμαι στο τελος του πρωτου χρονου της δευτερης υποχρεωσης.
η αποψη του Λαζαρου ειναι η πιο θετικη να μου επιδειξουν το Νομο

lazaros1 είπε...

Σωστός ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ. Απλά εγώ ήμουν από το 2001 έως το 2016 στην HOL-Vodafone (σταθερή τηλεφωνία). Ένα ρούτερ όλο κι όλο είχα από αυτούς. Έφυγα πριν η τελευταία ανανέωση κλείσει 2 χρόνια.

ευαγγελος είπε...

Μπαρμπα μου, αν αντεχεις να σε πριζουν καθε τοσο με απειλες για δικαστηρια, τοτε σηκω φυγε! Τιποτα δεν σου κανουν.
Μονο απο εμας τους ... φιλοτιμους κοιτανε τι θα αρπαξουν. Οι μαθημενοι σε αυτα, δεν τους υπολογιζουν και δεν τους πληρωνει κανεις.
ΑΝ αντεχεις ομως!

μπαρμπαλιας είπε...

κυρΜικεεεεεε
η δικια σου παει για 75;
"η εχεις καμμια κρυφογαμη;

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ φιλε Ευαγγελε
εφυγα απο τους γερμανους πριν τρια χρονια ανευ συζητησεων αντεγκλισεων απειλων κλπ με την εξωφληση του υπολοιπου του λογαριασμου μου...
και ανευ επιστροφης του ρουτέρ...(ειχα πολλα χρονια σαυτους)

michele είπε...

Kαι 0,74 και 0,79 μπορει να παει Λιάκο. Οσο για τους δικηγορους για 120 ευρω των εταιρειων κινητης ,γελαω εγω

ΙωσηφΑυγε είπε...

Γεια σας ατζουληδες,αγαπητοι κι αγαπημενοι.
Επειδη βλεπω οτι, εξακολουθειτε να "συμβουλευεται",τον Φραγκατο πια Πασχαλη,προσωπικα τον εξυμνω γιατι, ολοι πλεον κογιοναρουμε τα κερδη του με το μακαρονι.
Επειδη δε,το χοτελακι μου ειναι και μπουτικ,πλεον αρχιζω και τον ...γλυφω γιατι ειναι απο δαυτους τους εν δυναμει πελατες μου.
Και επειδη,οπως γραφει κι ο μπαρμπας,τα νευρα εδω μεσα ειναι τσαταλια σε πολλους,δεν το γραφω αυτα για να προσβαλλω κανενα σας, αλλα για να εξυμνησω τον ΠΑΣΧΑΛΑΡΟ.
Αξιος ατζουλη μου,παντα τετοια και χωρις παρεξηγηση ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ τρεχω να ελεγξω τα χαρτια υγειας,και το λαμπογυαλο καθαριοτητα.
Γεια σας αφεντη Μιχαλη,μορτη ΟΠΛΑ,ΑΡΤαξια (το καινουργιο νσου στυλ με ενθουσιαζει),κλπ φιλοι και ποιος ξερει και συγγενεις.
Καλο Σ/Κ/

ΙωσηφΑυγε είπε...

Την ωρα που γραφετε εσεις,το μεσημερι, ΕΓΩ παιρνω ενα συγχρονο πριαρι και μεταφερω πελατες μο,υ στους μαγευτικους-παραδεισιους Αντιπαξους.Απο δω μεσα ομως που ειναι το αφαν γκατε του πλουτου της ΕΛΛΑΔΟΣ, εκτιμηση κανω ,οτι θα εχω πελατες απο νωρις του χρονου ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

μπαρμπαλιας είπε...

παλια ερχομασταν με το πλεουμενο της διωξης και μπανιζαμε τις ξεβρακωτέ ιταλιδες....
και εχεις και καλο κρασακι στο νησι σου.....

ΙωσηφΑυγε είπε...

Μπαρμπα δεν θα με αφησεις να φυγω????????χαχαχαχα
Αν πιασει Οκτωβρης με το καλο και χαλαρωσω ατζουλη μου, θα σε κερασω με την κυρα σου οσο κρασοψαρο θελετε.Μεταφορα για σενα ΔΩΡΕΑΝ.Ασε τωρα να φυγω!

michele είπε...

Ωραια ειχα περασει εκει και στους Παξους και στους Αντίπαξους. Ειχα φαει και μια κληση εκει στους Παξους, που δεν πληρωσα ποτε

Πανεμορφη Ελλαδα

ΙωσηφΑυγε είπε...

Αφεντη το εχουμε πει.
Με την Πειραιως στο 0,30+, σαν εθνικος αριθμος Ελλαδος ενα πραγμα, ενα δεκαημερο προσφορα για παρτη σου!!!
Τοσο που υποφερεις με ολους εμας,ενα δεκαημερο ακομη ρεφενε απο ολους τους αλλους, προσφορα γοα σενα, ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Τελος =σιγη αστρματου=.

michele είπε...

A ευχαριστω Ιωσηφ , η πρόθεση μετράει:) Καλοσυνη σου χαχα

michele είπε...

Το κλεισιμο προδιαθετει πίεση της αγορας η και προεξοφληση προς εξοδο στις αγορες την αλλη εβδομαδα
Απαιτεται βεβαια μεγαλη προσοχη

Ο ΔΤΡ εκλεισε στα ψηλα ημερας ,σε αντιθεση με τις περισσοτερες μετοχες της πραγματικης οικονομιας ,καποιες εκ των οποιων φαγανε γερο ξύλο

ΕΕΕ -2,55% στα χαμηλά ημέρας, ΤΙΤΚ -5,33%!!

ΦΦΓΚΡΠ-ΟΠΑΠ-ΜΥΤΙΛ- ΟΛΠ-ΕΥΔΑΠ-ΑΔΜΗΕ- ΜΠΕΛΑ-ΜΟΗ ΤΕΝΕΡΓ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΒΙΟ-ΓΕΚΤΕΡΝΑ αρνητικες

SCALPER είπε...

Λαθος συμπερασμα.....προσπαθω να ισοφαρισω τα μειον απο frigoglass....ας ειχα ενα σπιτακι στους Παξους και τι στον κοσμο....Ειχα κανει ελευθερο καμπινγκ το 1994....και ειχα δει....τελος παντων...στους Αντιπαξους..,Ιταλιδα ηταν..