Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 



                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΤΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Την προηγούμενη Πέμπτη 21/9 εδω: https://freeforumstocks.blogspot.gr/2017/09/blog-post_21.html#more

περιγράφαμε το πιθανό σενάριο αντίδρασης : "..Ήταν  επομένως  αναπόφευκτη η ενεργοποίηση των αγοραστών και είναι πιθανή η συνέχεια της αντίδρασης  κατ ελάχιστον μέχρι τα 0,3190€ της G1  και κατ΄ επέκταση του εκμο 100 ημ ( 0,3275).
"
Η μετοχή πράγματι έκανε υψηλό 0,3240 στα όρια της G1 και ..

"Αντίθετα η αδυναμία υπέρβασής τους ,θα επαναφέρει τον τίτλο προς την μεγάλη γραμμή τάσης εντός του καναλιού ,καθώς και την  D100 στα 0,2690 αλλά  ΜΟΝΟ η καθοδική διάσπαση της R1 θα σηματοδοτήσει αρνητικές εξελίξεις για την πορεία της μετοχής, παρά την ύπαρξη της επόμενης στήριξης D101 στα 0,2490€"

..ακολούθησε το καθοδικό σενάριό μας καθώς δεν υπερέβη την αντίσταση ,καταγράφοντας χαμηλό στα 0,25 ( πέσαμε λίγο έξω εδώ 😜) .



Όπως διακρίνεται στο σημερινό γράφημά μας η μετοχή αντέδρασε εκ νέου από την συμβολή της κάτω γραμμής του megaphone S-S1 και της D101 και διασπώντας με gap και την D100 ( 0,2690) κατευθύνεται εκ νέου προς την πολύ ισχυρή αντίσταση G1 ( επισημαίνεται και με τα τετραγωνάκια στο γράφημα) 
στα 0,32 ευρώ, όπου και θα ΚΡΙΘΕΙ η συνέχεια της κίνησής της .

Ενδεχόμενη ανοδική διάσπαση της θα είναι εκρηκτική και με αύξηση του όγκου 
ενώ άρνηση υπέρβασης της για μια ακόμη φορά, θα επαναφέρει τους πωλητές σε θέση ισχύος με αποτέλεσμα την καθοδική της κίνηση εντός του καναλιού Α1-Α2 και με ισχυρή στήριξη την S1.
Θα επανέλθουμε λόγω της σημαντικότητας του τίτλου στο τραπεζικό σύστημα αλλα και στο ελληνικό χρηματιστήριο γενικότερα.

56 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Bonjour παίκτε μου

Ο φίλος του forum NEK, έγραψε χθες για πρώτη αντίσταση στην ΠΕΙΡ το 3,10+. Ομολογώ πως εάν πάει εκεί, ίσως να μην χρειαστεί να κάνω άλλο trade ως το τέλος του έτους. Πάντως, ως πρώτο βήμα, έδωσα στο 2,90- εκείνα που είχαν αγοραστεί στο 2,30+.

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τα επίπεδα, ή τον συντάκτη, δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να είναι τόσο αισιόδοξος. Έρχεται χειμώνας, ας μην ξεχνάμε.

UPαισιοδοξος είπε...

Καλημερα σε ολους μας .
Γραφω γιατι χρωσταω μια εξηγηση.
Τ οπως Τ ενεργα
Ε οπως Ε υδαπ
Ι οπως Ι νλοτ η και Ιντκα

Δεν πηγα καλα, δεν καρδιοχτυπησα ομως σε καμμια των περιπτωσεων και τα αποτελεσματα των εταιρειων αυτων ηταν καλυτερα των αναμενομενων.Προσεχως...καλυτερα λοιπον.
Να εχετε καλη συνεχεια υγεια και παντα κερδη.

ArTaXiA είπε...

Και ποιος χέστηκε ρε Απαισιόδοξε; Σε ρωτούσε όλο το forum και δεν απαντσούσες και τώρα εμφανίστηκες ακριβώς κάτω από μένα.... (άκου τώρα εκλογή) να πεις πάλι την παπάντζα σου. Πόσο πουθενάς όμως....

Andreas D. είπε...

http://www.newmoney.gr/diethni/334456-i-tourkia-etoimazei-ton-diko-tis-oiko-aksiologisis

Βλέπω να ακολουθούμε...

Nek είπε...

Καλημέρα!

Εκτίμηση ΓΔ από 60-λεπτο

https://eurobyte.blogspot.gr/2017/09/blog-post_29.html

Nek είπε...

Τα επίπεδα ήταν όντως υπεραισιόδοξα μια που τα χαρτιά μας δούλεψαν λίγο. Δηλ αντί να διορθώσουν όλη τη κίνηση, διόρθωσαν μόνο την επιμέρους, σαν να λένε ό,τι έχουν κι άλλο κάτω ή σαν να μην ήθελαν κάποιοι να αποκαλύψουν προθέσεις. Στη σημερινή ανάλυση αναφέρω τι έχει γίνει.

ΑΡΤ καλά έκανες κι έδωσες. κι εγώ έδωσα χθες στα ψηλά, στα τοπικά επίπεδα του 61.8%.
Κάτι βρωμάει στην ιστορία...

Nek είπε...

Μπέρδεψε κυρίως η ΠΕΙΡ που σε κλεισίματα έδειξε να έχει ολοκληρώσει τη κίνηση κάτω. Θα δείξει.
Η αλήθεια είναι ο,τι η χώρα μας δεν βρίσκεται σε εκείνη την πολύ καλή φάση πυο οι τράπεζες θα κάνουν ένα 15% τη μια μέρα και άλλο τόσο την άλλη.
Οταν κάποιος πετυχαίνει έναν πάτο και σε μία μέρα έχει 10%-15% πρέπει να παντελονιάζει τα κέρδη...
Άποψή μου βέβαια...

UPαισιοδοξος είπε...

Δεν το ειδα το σχολιο του ΑΡΤαξια αλλα μετα απο αυτο επικροτω τον εαυτο μου!!!
Κοιταξτε ακριβεια.
Παντοτε για το'' ποιος χεστηκε'' ενδιαφερεται Ο ΒΟΘΡΟΣ.Η κανω λαθος???
Αλλα αυτα επιτρεπεις κυρ Μιχαλη.Μπαχαλακηδες,υβριστες, καφενειο.Και σε ενοχλουν κατα τα αλλα οι μπαχαλακηδες και υβριστες του ΣΥΡΙΖΑ.χαχαχα

ArTaXiA είπε...

Κι εντάξει ρε πουθενά!

Το δικό μου το σχόλιο σήμερα δεν το είδες. Των υπολοίπων τα σχόλια (του οικοδεσπότη περιλαμβανομένου) που πριν τρεις εβδομάδες σε ρωτούσαν να διευκρινήσεις το "ΤΕΙ", δεν τα είδες;

Αν δεν τα είδες, τότε δεν σέβεσαι τα μέλη εδώ. Αν τα είδες και δεν απάντησες, τότε δεν σέβεσαι τον εαυτό σου.

michele είπε...

Kαλημέρα στις παικτούρες (και όχι στις δεκαοχτουρες)

Φιλε Up το να πετάς ενα quiz( δεν είναι κακό) και να εξαφανίζεσαι ( ειναι κακό) και να εμφανίζεσαι μετά από καιρό για να πεις τη λυση του
όντως είναι θέμα σεβασμού στο χώρο και τα μέλη του

Τωρα το "ποιος χέστηκε" εγώ δεν το θεωρώ βρισιά. Με αφορούν προσωπικές επιθέσεις αναίτιες και συζητήσεις που δεν έχουν νόημα.
Αλλο η πολιτική ορθότητα, άλλο η έλλειψη σεβασμού

ArTaXiA είπε...

Εξάλλου, η πολιτική ορθότητα ως συμπεριφορά είναι κάτι το οποίο αρκετοί εξ ημών καταδικάζουμε ως στείρα, νοητικά μειωτική και υπερβολικά περιοριστική για τις ιδέες και την κοινωνική κρίση.

Σε άλλα νέα, για λίγο προσοχή σήμερα....

Andreas D. είπε...

...
Στο τριμελές Εφετείο κακουργημάτων εξελισσόταν σήμερα δίκη ενός παλαιού θρύλου της Σοφοκλέους. Οι κατηγορίες βαρύτατες για απάτη, κακουργήματα κλπ. Όμως, ο θρύλος δεν παρέστη στο δικαστήριο καθώς η δική ανεβλήθη για άλλη μια φορά αφού παρουσίασε χαρτί απο γιατρό.

UPαισιοδοξος είπε...

Αγαπητε κυρ Μιχαλη
Δεν μου κανει εντυπωση η σταση σου.
Ουτε το οτι δεν θυμασαι,οτι ακριβως αυτο ειχα γραψει.Θα σας το πω στο τελος του μηνα και μονο τοτε θα εμφανιστω σε αυτο το μπλογκ.Ουτε πιστευω οτι υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που να συνεχιζει να γραφει,να τον βριζουν, να μην βρισκει το δικιο του απο τον αμεροληπτο οικοδεσποτη(εδωγελαμε).
Υπαρχουν βεβαια ατομα που μου εστειλαν μειλ να τους εξηγησω τον γριφο και απαντησα σε ολους.
Τωρα αν αναρωτιεσαι γιατι σε προσφωνω κυρ Μιχαλη σου απαντω.Δυστυχως με την συμπεριφορα σου εγινες κυρ Μιχαλης.Το κυριος Μιχαλης που εμπνεει σεβασμο τοστειλες περιπατο μονος σου,με την συμπεριφορα σου.
Ευχαριστω για την φιλοξενια σου ολα αυτα τα χρονια αλλα προτιμω να αποχωρησω οριστικα γιατι δεν εχω μαθει να συνδιαλλεγομαι με....ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ArTaXiA είπε...

Σε αυτό το σημείο, παρακαλούνται όσοι έστειλαν mail στον ΚΥΡ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ, να εμφανιστούν και να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό.

Θανασης Κ είπε...

...ας χαλαρωσουμε ολοι...

michele είπε...

Δεν με ενοχλεί η προσωπική σου άποψη UP, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.
Καθε ένας από μας, διαθέτει την προσωπικότητα του, την προσωπική του κρίση και ηθική και επιλέγει τους τρόπους συμπεριφοράς του
Απο τα μηνύματα που λαμβάνω απο τον περίγυρό μου αισθάνομαι μια χαρά καθώς φαίνεται ότι και ευγενής είμαι και σεβασμό εμπνέω.

Ως εκ τούτου δεν με απασχολούν, ούτε με ενοχλούν αντίθετες απόψεις. Τις ακούω ,τις σέβομαι, τις αντικρούω, πέραν τούτου ουδέν. Δεν με νοιάζει να πείσω και κανένα εδώ που τα λέμε :))

Θανασης Κ είπε...

....μπορω να εχω απο την παρεα μια γνωμη για την εταιρια Παπουτσανης? Καλημερα σε ολους κ νομιζω οτι οι κουβεντες εν θερμω δεν βοηθουν...

michele είπε...

Ανδρεα ποιος ειναι ο παλιός ο θρύλος, θα τον εχω..ακούσει δεν μπορει :))

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τι θες ρε κουναβι.
Επιβεβαιωνω τον ισχυρισμο του και τα λεγομενα του αλλα εγω τα επαυξανω.Και επειδη μαλλον τον ξερω σε συμβουλευω.Αυτα που λες και γραφης γι αυτον, μην εμφανιστης να του τα πεις μπροστα του γιατι θα νοιωσης την πιο δυσαρεστη εκπληξη της ζωης σου οταν τον αντικρυσης
Αει χαμενε, σε βαρεθηκαμε παλιοκομπλεξαρα.Σου τοχω γραψη πολλες φορες.Εγω σε ξερω πολυ πολυ καλα.Μην σε γνωρισω περισσοτερο και στους αλλους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σας.Εχω την εντύπωση πως ο Μιχάλης είναι πολυ ευγενικος και μπολιαζει γνώση δωρεάν. Απαισιοδοξε Καλημέρα (το σχολιο μου δεν αφορα μονο εσένα.. αλλα ολους μας)

ArTaXiA είπε...

ΤΣΑΜΠΗ, τώρα εσύ ήρθες να υπερασπιστείς τον ΠΟΥΘΕΝΑ;

Αχαχαχαχαχαχαχα, μπα σε καλό σου, άλλος ένας σαν και του λόγου σου και δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο.

michele είπε...

To 761 αν-οταν το περάσουμε θα μας βοηθήσει για τη συνεχεια της κίνησης

ΝίκοςΤ είπε...

Θέλει κάποιος να σχολιάσει τα αποτελέσματα της ΤΕΝΕΡΓ;
Καλημέρα σας.

michele είπε...

Μια ματιά που εριξε Νικο μου φανηκαν πολυ καλα, τετοιου ειδους επενδυσεις αργουν να φανούν και να φέρουν κέρδη αλλα ειδα θεαματικη βελτίωση χωρίς όμως να έχω εντρυφήσει

Ειδα πολύ καλά ΕΒΙΤDA και δανεισμό στα ίδια περίπου επίπεδα

Nek είπε...

ΧΑΚΟΡ ΗΜΕΡΗΣΙΟ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ

https://eurobyte.blogspot.gr/2017/09/blog-post_72.html

michele είπε...

Ξανα εξω η ΑΕΓΕΚ λογω αδυναμίας δημοσίευση ισολογισμου ( οι αλλοι στην ΕΚ δεν περίμεναν 2-3 μερες )

Πολυ καλα τα νουμερα της ΕΥΑΠΣ, ψιλοχάλια ο ΔΡΟΜΕΑΣ

Nek είπε...

Απίστευτη η ΑΕΓΕΚ χαχαχα. Αν είναι δυνατόν!

Draghi Chernobyl είπε...

ΤΕΝΕΡΓΑ θέλει να πάει ο κος Περιστέρης σε διπλασιασμό παραγωγής.

Καλές προοπτικές θα έλεγα, αλλά κάποια στιγμή δεν θα ήταν καλό να πέταγε και κανένα κοκκαλάκι στους μετόχους? Γιατί μετά τα 2000 θα του ανοίξει η όρεξη για 3000.

Είχε αναφερθεί και ο κος ΗΙΡΡΥ προ ημερών αν δεν κάνω λάθος.

michele είπε...

Eτσι Draghi, αλλα η αποδοτικοτητα των ιδίων καθυστερεί εδω σε τετοιες επενδύσεις. Οι μέτοχοι ..αρκούνται σε μια καλή συμπεριφορά στο ταμπλό οπως εδειξε και τις ημέρες της πτώσης που εδώ που τα λέμε δεν είναι
και μικρό πράγμα

μπαρμπαλιας είπε...

"Υπαρχουν βεβαια ατομα που μου εστειλαν μειλ να τους εξηγησω τον γριφο και απαντησα σε ολους."

μια παραγραφος απο την απαντηση του κ.γριφου ,που θελω να μου πει πως βρηκαν οι φιλοι εδω μεσα το μειλ και ενημερωθηκαν.

ArTaXiA είπε...

Eγώ εξαρχής αναρωτήθηκα που βρήκες εξαρχής τους "φίλους" εδώ μέσα τούτος ο αρχιψεύτης, αλλά είπα "θα κάνω λάθος", οπότε περιμένω υπομονετικά από το πρωί την εμφάνιση τούτων των "φίλων", να μας πουν την ιστορία. Μου θυμίζει τον ΓΑΠ που τον είχε βρει μια συνταξιούχα και του είπε να δώσει από το υστέρημα της για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους. Τέτοιες ιστορίες ακούμε....

Γεια σου Μπάρμπα μου.

μπαρμπαλιας είπε...

ζεαουρ παικτη μου

μπαρμπαλιας είπε...

απο μια γυρα στα μπλοκέ των χαρακωτων...ολοι ψωνισαν πυραυλο στον μπατο....


καλα κερδη και μπραβο για την
επιλογη οταν ολοι ηταν "χεσμενοι".
Αταραξι μου την πατησες ψωνησες 2.30

Lorac είπε...


Blogger Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...

απο μια γυρα στα μπλοκέ των χαρακωτων...ολοι ψωνισαν πυραυλο στον μπατο....

Καλησπέρα! Moi non προτιμησα την εβρομπάνκια!!

austin είπε...

Πώς το ειπάμε αυτο..γελανε και τα τσιμεντα;; από την αεγεκ στον απαισιοδοξο.

Κυρ μιχαλη, να απαντάς ευγενικά (όπως πάντα άλλωστε) και να σου γράφει αυτή την αηδία ο τύπος που έκανε καριέρα με την λήξη παραγωγων και τον σαματά που θα προκαλούσε ο καμμένος επειδή ξέρει πως λειτουργεί το χαα, πάει πολύ. (Και ανακριβής να είναι η μεταφορά και εκείνης της γκουρουδιας και να μην αναφερόταν στον καμμενο μικρή σημασία έχει.)

Οπωσδηποτε καταλαβαίνεις φίλτατε είσαι ανεπιθύμητος εδώ πλέον, και ερχόμαστε στα αρχικά τότε σχόλια του Αρταξια που σε μυρίστηκε από την αρχή και σου είπε πρώτος πρώτος να πάρεις ποδι...ενώ πολλοί έλεγαν όπως και εγώ να μείνεις και να γράφεις αλλά να είσαι πιο συγκεκριμενος.

Και για να κλείσω έχω και εγώ ένα γρίφο για μετοχές. Οι επιλογές σου είναι:

Τ.Κ. που μπορεί να είναι τενεργα και κλμ η απλά Τραβα Κρυψου
Τ.Γ. που μπορεί να είναι τενεργα και γριβαλια ή...
Π.Π. που μπορεί να είναι Παπ και παιρ ή...

Οποίος θέλει να μάθει τις εναλλακτικές μπορεί να στείλει μήνυμα στο μειλ μου:

den_exw_zwh@tyropitaguru.gr

austin είπε...

Και για να πούμε κάτι ενδιαφέρον και να κυλήσει η Παρασκευή ακόμα πιο όμορφα (καλή και η αγορα οπότε και οι παίχτες έχουν χρονο για ένα βιντεακι μικρό)...

https://youtu.be/Dceyy0cX6J4

Το βρήκα απολαυστικό εγώ παντως..

hippy είπε...

Χαίρετε

τελευταία ο καλός καλλιτέχνης εκθέτει όλο και περισσότερο τον εαυτό του-θέση απέναντι στην αγορά-κι απ΄όσο θυμάμαι 9/10 δικαιώνεται. Πως να μην έχει το σεβασμό μου (μας).

Ο μικρός εγώ δυσκολεύομαι στην επιλογή των μετοχών. Γι αυτό και ζητώ απ΄τους φίλους αιτιολογημένες απόψεις αντι για γκουρουδιές (στυλ ΤΕΙ) φίλε UP τις οποίες προσπερνώ δίχως δεύτερη σκέψη. Ωστόσο δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι συνήθως ο γκουρού έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση και θεωρεί ότι οι υπόλοιποι πρέπει να την αποδεχτούμε. Αυτό όμως θα γίνει από μόνο του μετά από σειρά (αιτιολογημένων ξαναλέω) επιτυχημένων προβλέψεων. Δεν χρειάζεται να εκβιάζεις την αποδοχή. Απολύτως φιλικά.

Ως προς την ΤΕΝΕΡΓ νομίζω τα αποτελέσματα ήσαν αναμενόμενα. Όσο οι επενδύσεις ωριμάζουν, οι αποσβέσεις θα μειώνονται, οι ταμειακές ροές θα αυξάνουν. Με ενόχλησε λοιπόν ιδιαίτερα ο 2πλασιασμός των GW. Φίλος απ΄τον Τάκη μου πιθανολόγησε ότι το 50% θα έρθει με 2-3 μεγάλα έργα απ΄τις ΗΠΑ αλλά αυτό θα αυξήσει το δανεισμό. Οι καιροί τούτη την εποχή ευνοούν το δανεισμό αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το μέλλον.

Επειδή η άνοδος της τιμής αύξησε το ποσοστό της εταιρείας στο χαρτοφυλάκιο προσωπικά αποφάσισα να μειώσω λίγο τη θέση στην καλή εταιρεία σε τιμές 4,20-4,40. Πάντως τόσο ο παγκοσμίως hot κλάδος αλλά και η συμπεριφορά των βασικών μετόχων με κάνουν να πιστεύω ότι είναι απ΄τις ασφαλέστερες επιλογές του ΧΑΑ (τιμή στόχος 6 ευρώ τα Χριστούγεννα του 2020)...Μόλις έγινα ανακόλουθος με την άποψη για γκουρούδες και γκουρουδιές χα χα....Χιππάκο μου στην πυρά αμέσως

Nek είπε...

οχι ο,τι δεν σας το έγραψα πρωι πρωι!

Ο/Η Nek είπε...

Καλημέρα!

Εκτίμηση ΓΔ από 60-λεπτο

https://eurobyte.blogspot.gr/2017/09/blog-post_29.html

29 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:18 π.μ.

Lorac είπε...

ΤΕΝΕΡΓΑ α’ εξάμηνο 2017

Σύνολο περιουσιακών στοιχείων 1501,9 εκ. με τα 1384,37 να ανήκουν στο τομέα ηλεκτρισμό& ΑΠΕ. Στο α’ εξάμηνο 2017 είχε ανά τομέα :

Έσοδα από ηλεκτρισμό& ΑΠΕ 78,8εκ (EBITDA 56,6εκ.)
Έσοδα από κατασκευές 29,8εκ (EBITDA 10,6εκ.)
Έσοδα από παραχωρήσεις 33,1εκ (EBITDA 0,49εκ.)
Έσοδα από εμπορία Ηλ. Ενέργειας 5,1 εκ. (EBITDA 0,36)

Δανειακές Υποχρεώσεις 725,9 εκ. με 89,6εκ. διαθέσιμα( αφαιρώντας επιχορηγήσεις προς επιστροφή λόγω π.χ. ακύρωσης έργων) και 37,6 δεσμευμένες καταθέσεις.

Στα 4,04 έχει κεφ/ση 441,6 εκ. με ιδία κεφάλαια 344,58 εκ. (άνευ μη ελεγχόμενων συμμετοχών 6,3εκ.)

Στις 31/12 του 2020 με 6 ευρώ θα είναι 1,6 φορές περίπου το Bv. Λογικό ακούγεται εαν είναι μετοχή που δίνει μερίσματα και δεν αλλάξει το ισχύον σύστημα για τα ΑΠΕ*.

*που όμως πιστεύω θα αλλάξει προς το δυσμενέστερο ειδικά αμα συνεχίσει να ανεβάζει ποσοστά ο κλάδος πανευρωπαϊκά στα πλαίσια του 20/20/40.

michele είπε...

Εκει θα πει νωριτερα Hippy και ξερεις πότε θα ξεκινησει :)) ενσωματώνοντας προσδοκιες και οχι θεμελιώδη .Οπως και να εχει ειναι μια απο τις επιλογες για καθε χαρτοφυλακιο που σεβεται τον εαυτο του

ΝίκοςΤ είπε...

Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που σχολίασαν τα της ΤΕΝΕΡΓ.

michele είπε...

*θα παει (σχολιο 3.15)

michele είπε...

Ε ναι Νικόλα, ηρθαν τα δυνατα παιδια των θεμελιωδων :)

ΝίκοςΤ είπε...

Και βέβαια σήμερα ΔΕΗ+ΑΔΜΗΕ αξίζουν λιγότερο από την ημέρα της απόσχισης.Που πάμε ρε παιδιά,που πάμε. Θα μας μείνει μόνη η ιδιότητα του μέλους του συλλόγου "Πνεύμα και Ηθική"/

michele είπε...

Δεν ησαν και πολυ σόι τα αποτελέσματα της ΔΕΗ Νικόλα, αλλα ειναι κατα την αποψη μου μικρο το ρισκο σ αυτα τα επίπεδα

hippy είπε...

Θα συμφωνήσω με το Μιχάλη για την ΔΕΗ. Τα αποτελέσματα δεν ήταν μεν καλά αλλά η στάση στη κατρακύλα δημιουργίας χρεών απ΄τους καταναλωτές δημιουργεί (βάσιμες) προσδοκίες. Νομίζω αγοράζεται. Με την έναρξη της 3ης αξιολόγησης λογικά θα εντατικοποιηθούν τα σενάρια για πώληση μονάδων.

Θανασης Κ είπε...

Ωραια τα λετε....αλλα πχ μεταξυ Δεη κ τραπεζων....ποιος θα βγει περ/ρο ωφελημενος οταν παμε για αυξηση του ΑΕΠ για τα επομενα ετη...?

ArTaXiA είπε...

Θανάση μου, γιατί πρέπει να επιλέξει κάποιος μεταξύ ΔΕΗ και τραπεζών;

Δεν υπάρχουν άλλοι τίτλοι στο ΧΑΑ;

Χαιρετώ τον Hippy

michele είπε...

Πολυ σημαντικο το σημειο εδω σε ενδοσυνεδριακό επίπεδο για να δουμε ,αν και ισως δεν εχει ιδιαίτερη σημασια για το εβδομαδιαιο κλεισιματακι

hippy είπε...

ΔΕΗ Θανάση...που μεταξύ άλλων όταν επέλθει σχετική κανονικότητα ΔΕΝ θα χρειαστεί ΑΜΚ.

Διακρατώ την θέση μου στην ΑΛΦΑ όπου τον πίνω πικρό κανονικά. Το άρθρο στο euro2day με έχει βάλει σε προβληματισμό αντιπαραθέτοντας την αντίστοιχη κατάσταση στην σαφώς καλύτερα οικονομικά Κύπρο:

http://www.euro2day.gr/news/world/article/1568386/den-travane-oi-pleisthriasmoi-sthn-kypro.html

Αυτό το "απλό" πράγμα που έχουμε να κάνουμε για να είναι "εντάξει" οι τράπεζες, δηλ τα κόκκινα δάνεια είναι φανερό ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Είναι πάρα πολλά τα ακίνητα και συνεπώς δύσκολο να βρεθεί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Κύπρο μάλιστα δεν έχουν και τον ΕΝΦΙΑ για να πει κάποιος ότι υπάρχει αντικίνητρο στην αγορά ακίνητου.

michele είπε...

PROFILE : ΤΑΜΕΙΟ: 5,7 εκατ. ευρώ (υπερκαλύπτει τον δανεισμό) ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ από πελάτες: 6,27 εκατ.ευρώ και ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ 2,2 εκατ. ευρώ.

PROFILE: ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 17,44 εκατ. ευρώ, ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ 5,1 εκατ. ευρώ, ΚΕΡΔΗ 173,7 χιλ. από 261,5 χιλ. ευρώ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 4,54 εκατ. από 4,39 εκατ.

Θανασης Κ είπε...

Το ερωτημα τεθηκε επειδη ειναι υπερπιεσμενες κ ισως η αυξηση του αεπ βοηθησει στην ανακαμψη τους...

ArTaXiA είπε...

Εγώ θα θέσω έτερο ερώτημα.

Προχθές γίνεται άρση αναστολής στην ΑΕΓΕΚ, η οποία στη συνέχεια σήμερα τίθεται εκ νέου σε αναστολή, λόγω μη δημοσιοποίησης οικονομικών καταστάσεων. (Για την προστασία του επενδυτικού κοινού έγραψαν).

Πώς ακριβώς προστατεύονται όσοι π.χ. αγόρασαν ΑΕΓΕΚ χθες και σήμερα βλέπουν τη θέση τους να μηδενίζεται; (Προσωρινά ντε)

Από την άλλη, αφού λήγει σήμερα η προθεσμία για τις καταστάσεις, γιατί δεν περίμεναν δυο μέρες; Υπήρχε πρεμούρα;

michele είπε...

Για να γινει αυξηση του ΑΕΠ πρεπει να μπορεσουν να πεταξουν τους σκελετους, να λυσουν το προβλημα κοκκινων δανείων και να ..δανειοδοτησουν την αναπτυξη

μπαρμπαλιας είπε...

σουστος

michele είπε...

ΜΟΗ και Φουρλης μ@μ@νε