Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

15 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Φρλκ παίζει να εχουν μόνο ο Φουρλής κ ο Αρταξια.... τα κέρδη ομως γράφονται κι αυτό έχει σημασία.

Αντε καλό σκ σε ολους

Ωραια ήταν σημερα που ανέβηκαν λίγο τα αίματα

mixalis mixalios είπε...

Ωραία ωραία... Εγώ είμαι με τον κυρ Μιχάλη! Καλός κύριος....

michele είπε...

Xαχα, Καμπουλ εχουν και καποιοι "δικοι" μου

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δεν μετράει γιατι είσαστε συνονόματοι.
Μπάρμπα Μιχάλη ισως του πήγαινε καλυτερα :)

Den_exw_zwh@tyropitaguru.gr δεν έχει ανάγκη ο ARTAXIA απο σκυλάκια κ αυλικούς. Ουτε νομίζω εισαι σωστό να λες κάποιον ανεπιθύμητο σε χώρο που δεν ειναι δικός σου.

Άλλωστε η ανεκτικότητα και η διπλωματία του Michele είχε υψηλό κόστος αν σκεφτείς ολους αυτούς που πέρασαν απο εδώ κ έφυγαν επειδή τσακώθηκαν με τρίτους κ ο "κυρ Μιχάλης" δεν διάλεξε πλευρά.

Αυτό αν ο απαισιόδοξος διάβαζε παλαιότερα τη σελίδα θα το ήξερε, μπορεί να το εκτιμούσε (μπορεί κ Οχι) κ θα είχε καταλάβει που στέκει ο "κυρ Μιχάλης".

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άξιοι φιλε!

Geopard είπε...

Καλησπέρα άποψη για τα αποτελέσματα της Βιοχάλκο έχει κάποιος? με χάλασε που είναι στα Αγγλικά η έκθεση http://viohalco.com/Files/Documents/Document331.File1.Original.pdf λίγο που την κοίταξα είδα μικρο σουλούπωμα και αύξηση των "ιδίων" μικρή βέβαια επίσης μείωσε λειτουργικά άρα είναι σε κάλο δρόμο βέβαια θα ήθελα την έκθεση στα Ελληνικά , η άποψη μου είναι με επιφύλαξη αλλά δικαιολογείτε νομίζω και από την τιμή της στο ταμπλό που έχει κάνει μεγάλο ράλι ,θα ήθελα την άποψη κάποιου ποιο έμπειρου στα χρηματοοικονομικά

michele είπε...

Εμ, έτσι είναι Καμπουλ. Αμα ήταν να κάνω το δικαστή και τον εφέτη σε ενήλικες ανθρώπους, υποτίθεται ώριμους, που ασχολούνται με την αγορά, επενδυτές, με θελω να πιστευω, μια γνώση παραπάνω από το μέσο όρο
τότε δεν θα έκανα άλλη δουλειά.

Ακόμα και με σένα θα μπορούσα να εχω τσακωθεί. Εκτος των τρολλ λοιπόν, άφηνα τους εμπλεκόμενους να λύνουν τις διαφορές μόνοι τους. Πολλοί βέβαια δεν έμαθαν να ξεπερνάνε τους εγωισμούς τους, αλλα αυτό είναι προσωπικό τους πρόβλημα :))

michele είπε...

Viohalco: Κέρδη 30 εκατ. στο α΄ 6μηνο του 2017

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 1.836 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, αυξημένος κατά 21% σε ετήσια βάση
Η παρακάτω πληροφόρηση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία, όπως αυτή ορίζεται στο Νόμο της 2ης Αυγούστου 2002 και στο Βασιλικό Διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2007 σχετικά με τις υποχρεώσεις των εκδοτών χρηματοπιστωτικών τίτλων οι οποίοι διαπραγματεύονται σε ρυθμιζόμενη αγορά.
Η Viohalco S.A. (EuronextΒρυξέλλες, Χρηματιστήριο Αθηνών: VΙΟ), εφεξής “Viohalco”, “η Εταιρία”, ανακοινώνει σήμερα τα ενοποιημένα οικονομικά της αποτελέσματα για την περίοδο που έληξε την 30η Ιουνίου 2017.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 1.836 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, αυξημένος κατά 21% σε ετήσια βάση, κυρίως λόγω των υψηλότερων όγκων πωλήσεων στους κλάδους αλουμινίου, χαλκού και χάλυβα, καθώς και λόγω των υψηλότερων τιμών μετάλλων.
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (EBITDA*) αυξήθηκαν κατά 45% στα 170 εκ. ευρώ, ενώ το a-EBITDA * αυξήθηκε επίσης κατά 22% στα 143 εκ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT*) αυξήθηκαν κατά 84% στα 103 εκ. ευρώ, ενώ το a-EBIT* αυξήθηκε επίσης κατά 35% στα 76 εκ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρου εισοδήματος αυξήθηκαν σε 47 εκ. ευρώ έναντι 11 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016, κυρίως λόγω των βελτιωμένων επιδόσεων των κλάδων αλουμινίου, χαλκού και χάλυβα.
Τα κέρδη της περιόδου διαμορφώθηκαν σε 30 εκ. ευρώ έναντι 2 εκ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.
Καθαρός δανεισμός*: 1.579 εκ. ευρώ έναντι 1.527 εκ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2016, κυρίως λόγω της μείωσης των ταμειακών διαθεσίμων και ισοδυνάμων κατά 52 εκ. ευρώ.

Απο bankingnews

michele είπε...

Intracom: Στα 13,8 εκατ. τα EBITDA στο α' 6μηνο του 2017 - Πλησιάζει το 1 δισ. το ανεκτέλεστο υπόλοιπο

http://bankingnews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/328990-intracom-sta-13,8-ekat-ta-ebitda-sto-a-6mhno-toy-2017-plhsiazei-to-1-dis-to-anektelesto-ypoloipo.html

Geopard είπε...

http://viohalco.com/Files/Documents/Document332.File1El.Original.pdf
εδώ η έκθεση στα Ελληνικά για την Βιοχάλκο , είπα και εγώ χα χα χα

austin είπε...

Δεν κάνω τον αυλικο..απλα είπα να βάλω ένα καυστικό σχόλιο και λίγο πλακα, γιατί όποιον βρει κατηγορεί ο κυριος...και εμένα και έφτασε ακόμα και στον Μιχάλη. Εγώ μπορεί να είμαι και κομματάκι υπερβολικός..οποτε να σήκωνε και ένα σχόλιο επιθεσης. Ο Μιχάλης όμως όχι.

Ασε που ο Αρταξια το τελευταίο που χρειάζεται είναι να τον υποστηρίξω εγώ.

austin είπε...

Οσο για το ανεπιθύμητος... Ακόμα και αν είναι υπερβολή να το λέω εγώ που δεν μου ανήκει ο χωρος, όποιος θέλει να κράξει το οικοδεσπότη μιας προσπαθειας δεν νομίζω ότι είναι επιθυμητος. Αν κάτι δεν του αρέσει, δεν μπαίνει στην σελιδα, δεν γραφει και όλα καλά.

Να μπαίνει και να κράζεο και να φέρνει σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο που γράφει επώνυμα δεν το βρίσκω και καθόλου ηθικό. Ειδικά όταν ο οικοδεσπότης δεν του μίλησε ποτέ με αγένεια.

SCALPER είπε...

Αρχίζουν να αποδίδουν οι επενδύσεις.....θα δούμε καλές τιμές.....ειδικά στη ΧΑΛΚΟΡ, η οποία είναι πια μια άλλη εταιρεία...

Geopard είπε...

Η Cenergy δεν τα πήγε τόσο καλά όμως και με την τράμπα της ΕΛΚΑ με Σωλκ έφτιαξαν την Χαλκορ και χαντάκωσαν την Σωλκ και το λέει ξεκάθαρα οτι οσο το πετρέλαιο είναι τόσο φτηνό τα ενεργειακά έργα μένουν πίσω άρα και η Cenergy δεν θα τα πηγαίνει τόσο καλά

SCALPER είπε...

Θα ερθουν μαζεμενα...μιλαμε για μεγαλο ογκο εργων στο μελλον....λογικα κατω απο το 0,80€...εξαιρετικος επενδυτικος στοχος...ΠΡ0ΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ!!!