Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΦΡΛΚ

X.A.A. LIVE 




                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΦΡΛΚ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τις αρχές του 2016 ξεκίνησε η ανοδική πορεία της μετοχής εντός του καναλιού S-S1. 
O τίτλος έχει δημιουργήσει μετά τα υψηλά ( 6,18 - 7 Αυγ 2017) ένα σχηματισμό αντιστροφής  αρνούμενος να διασπάσει -προς το παρόν- καθοδικά το κανάλι και την γραμμή στήριξης S1.

Επισημαίνεται  ότι απ το ίδιο σημείο διέρχεται και ο ακμο 30 εβδ που το κάνει ακόμα πιο σημαντικό για την διαγραμματική εξέλιξη της μετοχής.

Έτσι στο αρνητικό σενάριο, ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση αυτού του επιπέδου θα προσδώσει περαιτέρω καθοδική δυναμική στην μετοχή με πρώτο στόχο την B1 [ 5.15€].

Σε περίπτωση απώλειας και της Β1 και πριν τον στόχο της ενεργοποίησης του σχηματισμού ( 4,15) παρεμβάλλεται και η επίσης σημαντική στήριξη Β2  στα 4,40 € που θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την επανεμφάνιση ισχυρών αγοραστών για επαναφορά της μετοχής προς την Β1 και την εκ νέου προσέγγιση της κάτω πλευράς του καναλιού.

Στο θετικό σενάριο και εφ όσον ο τίτλος δεν διασπάσει καθοδικά στο κανάλι και αντιδράσει άμεσα,  πρώτος στόχος θα είναι τα προηγούμενα τοπικά υψηλά και με την πιθανή υπέρβασή τους, η άνω πλευρά του καναλιού S.

28 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη και σε ολους τους φίλους :) Πως τα βλέπεις;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μια χαρά πάμε.../

michele είπε...

Δεν είναι και άσχημα. Θέλω βέβαια πιο κάτω να πραγματοποιηθουν οι τεχνικοί στόχοι.

Κινητικότητα και μάζεμα στην ΕΥΡΩΒ που πάτησε σε στήριξη.
Ιασω σε τεχνική αντίδραση

michele είπε...


Deutsche Bank: Το νέο καλυμμένο ομόλογο της Eurobank δεν θα ενταχθεί στον iBoxx EUR Covered, λόγω αξιολόγησης


Το νέο ομόλογο είναι κάτω από την αξιολόγηση του επενδυτικού βαθμού (Β3 με βάση τη Moody's)
Η Eurobank εξέδωσε 3ετές καλυμμένο ομόλογο ύψους 500 εκατ. ευρώ, με απόδοση 2,98%, ενώ στο βιβλίο προσφορών υπήρξαν προσφορές που έφτασαν στα 1,2 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Deutsche Bank, το νέο ομόλογο δεν θα ενταχθεί στον iBoxx EUR Covered της Markit, καθώς είναι κάτω από την αξιολόγηση του επενδυτικού βαθμού (Β3 με βάση τη Moody's).
Υπενθυμίζεται ότι τα ομόλογα είναι σταθερού επιτοκίου, τριετούς διάρκειας και φέρουν ετήσιο τοκομερίδιο 2,75%.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ολα καλά Μικέ η συνέχεια θα δείξει αισιοδοξούμε μέχρι νεοτέρας

ArTaXiA είπε...

Ναι, γεια σας, εδώ είναι το blog του κυρ Μιχάλη;

Θέλω να μετρήσω απουσίες:

1) Πανδοχέας..... Πανδοχέαααααααας; Απών. Τελείωσε η σαιζόν, κανείς μας δεν τσίμπησε να πάει να του σκάσει τη διακοσάρα που ζητούσε, να'ταν κι άλλος.

2) Pasxalis, Pasxaliiiiiiiis; Απών! Έφαγε η ΓΕΒΚΑ κλαρίνο, η ΧΑΚΟΡ, έδωσε πίσω όλα τα κέρδη, το φυσάμε και δεν κρυώνει. Του χρόνου πάλι.

3) Τσαμπής. Τσαμπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηης; Ρε Τσαμπήηηηηηηηηης; Ούτε φωνή , ούτε ακρόαση. Είχε πάει All-In, στον Ελλάκτωρα, τον κυνηγάνε κάτι βοϊδόσβερκοι για τα χρωστούμενα.

4) Γκεοργκέ; Γκεοργκέεεεεεεεεε; Απών! Το παιδί της καρπαζιάς τα μάζεψε και πήγε στον φίλο Σόλωνα, όπου ξέρουν να εκτιμούν την αξία.

5) Απαισιόδοξος; Μετά τη δέκατη πέμπτη φορά που μας μήνυσε πως θα αποχωρήσει, το 'πε και το κανε ο μπαγάσας. Φήμες λένε, πως τώρα συνεργάζεται με τον Χορταρέα.

Bonjour παίκτε κι αρχιπαίκτε.

michele είπε...

Καλως τον Αρτ. Αγαπητε η ΧΑΚΟΡ δεν έδωσε τίποτα πίσω, στέκεται μια χαρά ( εμείς δώσαμε γιατί με κάτω την αγορά θέλαμε ρευστότητα) και βέβαια θα συνεχίσει προς το 1,30 οταν η αγορά γίνει λιγο καλύτερη.

Επίσης η ΓΕΒΚΑ πήγε 0,55 μια χαρά

Ο Πανδοχεας θα μετράει τα κέρδη απο τις αυξημένες τουριστικές εισπράξεις.

Και να πω την αλήθεια,άσχετο με τα παραπάνω, έχω στατιστικά παρακολουθήσει την απουσία σχολιασμού όταν η αγορα είναι ΚΑΤΩ
ιδιαίτερα δε αν ο υποφαινόμενος έχει ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ
δια μέσου των γραφημάτων του :))

ArTaXiA είπε...

Μεσιέ, η ΓΕΒΚΑ πήγε 0,55 αλλά αν δεν έπαιζες το χαρτζιλίκι του παιδιού σου, δεν υπήρχε περίπτωση να πουλήσεις εκεί, καθώς έκανε ψίχουλα. Καθημερινώς, ο αγοραστής ήταν στο 0,45 και ο πωλητής στο 0,55. Αν κάποιος έδωσε κομμάτια εκεί να μας το πει να τον προτείνουμε για επενδυτή του μήνα.

Η δε προειδοποίηση σου, δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό απ' όσον διακρίνω, καθ' ότι ουδείς εξήλθε πανηγυρίζων με τα κέρδη της πτώσης.

Κατά τα λοιπά, περνάμε υπέροχα στην τοποθεσία "Χρηματιστήριο".

ArTaXiA είπε...

Ω Παναϊα μου, το κουτί της Πανδώρας, άνοιξα....

Αχαχαχαχαχαχαχα.

michele είπε...

Εγω την εδωσα παντως, αυτο οφειλω να κανω.Καποιοι που με ακολουθουν να το πω ευγενικα, εχουν την απαιτούμενη ρευστότητα.

Αλλα δικιο εχεις ,δεν εγινε δεκτη με ενθουσιασμό :)

kostas είπε...

προς αρταξια και σκακιστη

αποτελει εμπαθεια και μικροτητα να σχολιαζετε τους αλλους κοιταξτε να προσφερετε κατι στους επενδυτες αλλιως σσστ.

Μιχαλη συγχαρητηρια για τις ...γραμμες και υπομονη!

ArTaXiA είπε...

Kostas, δεν πιστεύω να είσαι ο Φιλικα Κώστας, ε;

Το γεγονός από μόνο του πως στην ίδια φράση υπάρχει το δικό μου όνομα και του Σκακιστή, καταδεικνύει πως δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ποιοι είναι οι "επενδυτές" μωρέ; Μήπως ξέρεις τι σημαίνει η έννοια; Από την άλλη, πες εγώ δεν προσφέρω (που δεν ίσχύει), εσύ; Πρόσφερε μας κάτι εσύ. Εδώ είναι Forum, δεν είναι γράφει ο Μιχάλης, πενήντα εισπράττουν. Πού τα μάθατε αυτά τα τζαμπατζίδικα;

Ο Μιχάλης, ζει από αυτό το πράγμα. Πήγες να τον επισκεφθείς ποτέ; Να τον ενισχύσεις; Να του αποδείξεις εμπράκτως πως τον θεωρείς αξιόλογο και έκγριτο επαγγελματία βρε αδερφέ.

kostas είπε...

Ειμαι ο φιλικα Κωστας χιουμοριστα μου. Το γεγονος οτι σε εβαλα στην ιδια φραση με τον σκακιστη θα πρεπει να σε προβληματισει.
ξερω σιγουρα τι σημαινει επενδυτης αφου ειμαι επαγγελματιας στο χωρο. αυτος ειναι και ο λογος που δεν ειμαι πελατης του μιχαλη οπως θα επρεπε.
Ευχαριστως να γραφω τη γνωμη μου αν καποιος ενδιαφερεται, αν και τις περισσοτερες φορες ειναι ιδια με του μιχαλη.
Για σημερα, προτεινω το arbitrage στα δικαιωματα ινκατ. αν καποιος θελει ας γραψει για λεπτομερειες

ArTaXiA είπε...

This is something Kostas.

Επιφυλάσσομαι!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εδώ μια καλησπέρα τόλμησε να γραψει καποιος κ τον κρέμασες απο το τσιγκέλι....

Πέρασε κ ο Κώστας απέξω, είδε φως, σκέφτεται «δεν γράφω και εγώ μια @&@€€&€ να συστηθώ, ετςι κι αλλιώς κανεις απο τους τελευταιους γενναίους που παρακολουθούν δεν συμμετέχει». Δεν ήξερε πως θα έμπλεξε μαζι σου, να δω τωρα σε πόσους μήνες θα ξαναγράψει.

Παντως ειναι αλήθεια, έχει καταντήσει δύσκολο να βρεις ενα μέρος που να σου μοιράζουν δωρεάν λεφτά, χαλασε η κοινωνία μας...

ΥΓ λευτερια στο σκακιστή, αρκει να ψηφίσει Κομίνη!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Χαχαχα, το άτιμο το κινητό οτι θελει γραφει :)
Πολύ Σωστά Σκακιστή!

ArTaXiA είπε...

Alex, μην το λες αυτό....

Πριν δυο-τρεις εβδομάδες δεν εμφανίστηκε κάποιος νέος, τον καλοσώρισα, έσπευσες εσύ να γράψεις πως τον γνωρίζεις, και μετά εξαφανίστηκε ακριβώς όπως εμφανίστηκε;

Μπορείς να μου προσάψεις διάφορα. Η ικανότητά μου όμως να διακρίνω έναν άνθρωπο με ποιότητα από έναν φελλό, είναι παροιμιώδης.... Και δυστυχώς για μένα έχω μεγαλήτερο ποσοστό επιτυχίας σε αυτό, από κερδοσκοπικές μαντεψιές.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σκακιστα γελαω με αυτα που λες. Γραφω παντού και Ευχαριστώ οσους με διαβάζουν ..Μπαν εφαγες εσυ απο τον κύριο Νικο..εγω γραφω ακόμα ..τωρα για την Αττικής ..Αν με ειχες ακούσει και αγοραζες οταν ολοι πεταγαν χαρτια στο 0.027 τωρα θα ησουν πλούσιος μιας και ξεφορτωσα σκακιστα μου 3 φορες πανω.δωσε ενα μαιλ να δεις πινακιδιο αγοράς 0.027 και να δεις που έφυγαν ..με μια συμφωνία ...θα γράψεις 1.000 φορες με μπλε μελάνι ..Ο Οπλαρχηγός λέει αλήθεια ..το ειδα με τα ματια μου.Σκακιστη με πορδες δεν βαφεις αυγά .Είσαι ο μεγαλύτερος διαδυκτιακος ψυχακιας που εχω δει.σε βλεπω σαν μυγα.

michele είπε...

Παρακολουθω την συνομιλια σας,απλά εχω έναν άνθρωπο εδώ και ασχολούμαι μαζι του

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Kostas εννοείται οτι μας ενδιαφέρει η γνώμη σου όπως κ τόσων άλλων που παραμένουν αμέτοχοι παρατηρητές. Δεν κάνουμε διαγωνισμό εδώ, αλάθητο δεν έχει κανένας.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ναι τον Βασίλη λες. Έλειπε εκτός τις τελευταίες μερες, να σου πω την αλήθεια δεν τον βλεπω να συμμετέχει πολύ εδώ δεν ειναι τέτοιο το στυλ του και δεν του το επιτρέπει η δουλεια. Δεν ειναι επαγγελματιας του χώρου.

Δεν σου προσάπτω τιποτα. Απλα σε πειράζω μέχρι να ερθει το μπινελίκι κ σε μένα :)

ArTaXiA είπε...

Ενδιαφέρον το arbitrage στην ΙΝΚΑΤ, αν κάποιος έχει ήδη τη μετοχή και θέλει να εξακολουθήσει να έχει. Ειδάλλως που θα βρω ΙΝΚΑΤ να πουλήσω; Ούτε δανεισμό δεν έχει....

michele είπε...

Ευχαρίστως λοιπόν ( έφυγε ο φίλος εδώ) να γράφετε τις απόψεις σας άπαντες, εννοείται Κωστα ότι μπορείς να γράφεις ο,τι θέλεις και ειδικά αν δεν συμφωνείς μαζί μου ακόμα περισσότερο!

Δεν είμαστε προφήτες,δεν είμαστε αλάνθαστοι, δεν αγοράζουμε πάντα στα χαμηλά και δεν πουλάμε στα ψηλά. Αυτό το καταφέρνουν μόνο οι ψεύτες

kostas είπε...

Σωστα αρταξια ,

ειναι μονο για εχοντες το arbitrage. παντως πουλας στο 0,69 και αγοραζεις μεσω δικαιωματων στο 0,6. μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε!

SCALPER είπε...

Δεν εχεις δικιο....και το γνωριζεις...

ArTaXiA είπε...

Πασχάλη πούλησες ΓΕΒΚΑ στο 0,55;

michele είπε...

Στις δημοπρασίες κλεισανε επανω με ΑΛΦΑ κλπ, αλλα ποιον να κοροιδεψεις τωρα

Περιπου 35 εκ ο καθαρός τζιρος, κατω απο 0,2710 η ΕΤΕ
732 ο ΔΤΡ